Találatok a következő kifejezésre: Akivel csak indult h (3 db)

Akivel csak ugy indult h szexpartnerek leszünk beleszeretem és kiderült h ő is érez irántam vmit de nem akar vm öszejöni mert fél attól h megcsalna de most ott tartunk h szombat buli pia én már akarom de nem tom megérné-e?

szerintetek megérné vele lefeküdni vagy mitt tegyek! mi lesz ebb?l?

Legjobb válasz: Tudja a fene hogy megérné e... Mennyit kér a srác egy menetért?

Tudja a fene hogy megérné e... Mennyit kér a srác egy menetért?
Hány évesek vagytok? A gépelési hibáidból ítélve még tizenéves korosztály.
Ha õ kavarni akar, nem hinném, h össze akarna veled jönni. Egy full szerelmes nem mondja azt, h hát igen, én nagyon odavagyok érted, de majd késöbb gyere, most nem érek rád...
Na most. Alapszabály, hogy érjük be azzal, amit az élet ad. A kefélésbe benne van, tehát ez már a zsebedben van. Másnap reggel meg megkérdezed, hogy járni is akar e? Ha igen gól, hanem már akkor is beljebb vagy egy remélhetõleg jó dugással. Szimpla matematika ez. Arra semmiféle hatást nem tudsz gyakorolni, hogy hogyan fog dönteni, úgyhogy ne is akarj.
A kérdező hozzászólása: értem mitt akarok!az abaj h ÕT!! ÕSZINTÉN PETTING VOLT MÉG CSAK
A kérdező hozzászólása: nem tom mert viszont azt állítsa h simán összejöne v, csak õ most kavarni akar!! õ is akar én is nagyon!de én szeretm õ is többet érez irántam de nem tok mitt tehetnék! teljesen kétségbe vagyok esve!
Hahh, szerinted õ érti mit akar?? :DDD
"szombat buli pia én már akarom...." Nem értem, mit akarsz most? szexpartnerek is voltatok már, vagy csak annak indult, de még nem történt semmi? Szeretkezni akarsz, vagy csak kapcsolatot?
Ha nem akar összejönni veled, csak kínzod magad.Te többet szeretnél, õ pedig kihasználja a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: igen!de nem az a lényeg most!helyesírásban soha nem voltam jó!
akarod a tszta igazsagot? tok jo lennel egy kefelesi partira amikor neki felall. mert ez az igaz.nem erne meg vele lefekudni ha anoi becsuleted, meg magad valamire ertekeled. gondolj bele, neki tok kenyelmes h teged akarmikor megkaphat.ugy soha nem fog beledszeretni ha ilyen dolgokba belemesz. persze h kedveskedik meg minden, de mikor megun, pont egy olyan kis irbanc leszel neki, aki egybol agybabujt vele s meg mast se vart el tole. ne legy gyenge, legy no, van becsuleted, es akarmennyire nehez, inkabb hagyj a franba egy ilyent, ha neked tobbre van szukseged valakitol.ez biztos csak kihasznalna..ne beszeljek arrol, ha miutan teged egunna belekezdene valakivel komoly kapcsolatba. na az fajna! mert szeretned..gfelejtsd el minel hamarabb mond meg meggondoltad magad, komoly kapcoslatra van szukseged, s kesz.de ne hagyd h kihasznaljanak.

A barátnője lennék? Van egy srác akivel ugy indult a kapcsolatunk h csak összejártunk.19/L és 27/F

Van egy srác akivel ugy indult a kapcsolatunk h csak összejártunk... Mikor ? akart többet én nem,és mikor én akartam többet ? nem. ilyenkor mindig leépített,de max 1 hónap mulva ujra keresett. Lassan 1 éve h?lyít engem... Én már régóta többet szeretnék mint csak sex,de mikor mondom neki,akkor ? visszahátrál és leépít. Aztán megint keres. Ez a 3. ilyen alkalom.... és fogalmam sincs mit akarhat t?lem. Nem is kérdezek rá h most mi van köztünk,mert félek h megint le fog éípetni... Nem mond semmit,de az utcán mikor ki kisáér a buszhoz megfogja a kezem,meg ad bucsu puszit,mikor nála vagyok halottam h mondta már a lakótársának h a barátn?jével van...

Legjobb válasz: Érdekes kapcsolat. El tudom képzelni: becsöngetsz, beenged, szó nélkül megdug, kikisér a megállóra, integet. S ezt minden csütörtökön 16:00-tól 18:30-ig. Nem, nem a barátnõje vagy, de a k*rvája, használati cikke.

Érdekes kapcsolat. El tudom képzelni: becsöngetsz, beenged, szó nélkül megdug, kikisér a megállóra, integet. S ezt minden csütörtökön 16:00-tól 18:30-ig. Nem, nem a barátnõje vagy, de a k*rvája, használati cikke.
Te hülye vagy ha hagyod kihasználni magad!
A kérdező hozzászólása: pont ez az... h ugy érzem h csak arra kellek neki, de néha meg ugy h többet jelentek neki... Nem igazán értem ezt az egészet. Mátr többször be akartam fejezni vele mindent ha õ nem akar többet, de mindig õ keresett elöbb. Aoxor alszok ott is nála, meg filmet nézünk... Néha már ugy érzem h tényleg nem csak arra kellek neki. De mikor oda kerül a sor h megmondja h mi van, akkor véget vet mindennek... :S
figyi ez elég egyértelmû h csak a szexre kellesz neki, márcsak a korkülönbség miatt is. én nem aláznám tovább magamat és lelépnék
Elég egyértelmû hogy kihasznál, ... de egy kérdést megér hogy megkérdezd tõle mit is jelentesz neki, és ha ujfent meghátrál akkor sztem felesleges erõltetni...
A kérdező hozzászólása: hát igen tök hülye vagyok h hagyom m, agam... :S de olyan szerelmes vagyok belé :S még egy próbát megér... ha most hétvégén is keresni fog, akkor azt mondom neki h beteg leszek, és ha így is akar találkozni h tudja nem lehet semmi , akkor csak többet jelentek neki mint egy egyszerü dugás, nem?

Császármetszéssel fogok szülni majd márciusban. Az előző is császáros volt. Akkor nem voltak jók a tapasztalataim. Nehezen indult meg a pisilés is. Péterfy-ben szülök. Írtok nekem pár pozitív élményt csak h megnyugodjak kicsit?

Legjobb válasz: -hamarabb gyógyultam -tudtam milyen fájdalomra számítsak,így nem ért ua a sokk -szoptatással,rooming-innel jobban boldogultam -pisilés könnyebben ment Ne félj!

-hamarabb gyógyultam -tudtam milyen fájdalomra számítsak, így nem ért ua a sokk -szoptatással, rooming-innel jobban boldogultam -pisilés könnyebben ment Ne félj!
Szia! Nekem is két gyerkõcöm van, két császár után. Az elsõt a SOTE II-n szültem, 36. héten elfolyt magzatvíz, egész nap oxitocin, de semmi. Este betoltak a mûtõbe, ahova a férjem nem jöhetett, a gyereket csak úgy láttam, hogy fejjel lefelé elrángatták elõttem, utána intenzív megõrzõ (kiabáltak velem, az elsõ felállásban nem segítettek 4 órával a szülés után), a gyereket 16 órával a szülés után foghattam meg, apával is csak ekkor találkozhattunk, soha senki nem nyitotta rám az ajtót a 4 nap alatt, a fogadott orvosom sem. Mindenhol elírták a neveket, adatokat, számokat, amit csak lehetett. Szoptatásban nem segítettek. 10 hétig véreztem, végül sürgõsségin ergamm cseppekkel, meg egyéb injekciókkal állították el a vérzést, vele együtt a tejet is. A sebem hosszan fájt, a hasfalam iszonyú állapotban volt. Sebaj. A pici jól volt. 1 éves volt, amikor terhes lettem megint, akarattal. Természetes szülésre készültünk, de mindképpen másik kórházat-dokit akartam. Így kerültem a Péterfybe Tarnóczi doktorhoz. A 40. hétig vártunk, de akkor már közel 4 kiló volt a baba, a hegmeg csak 1 mm, ezért a császár mellett döntöttünk mindkettõnk védelmében. Csodálatos élmény volt! Apával együtt sétáltunk be a szülõszobába (közben beindultak éjjel a fájások és a tágulás, de a heg miatt nem vállaltam a hüvelyit), ott vajúdtunk még kicsit, a szülésznõk ott ültek velünk, magyarázták, hogy mi történik. Aztán apával kézenfogva mentünk a mûtõ bejáratáig, ott õt átöltöztették és amíg én megkaptam a szurit, elõkészítettek, addig õt is felkészítették. Majd egy másik ajtón beengedték, a fejemhez ült. Végig bent volt, szóltak neki, mikor álljon fel, hogy lássa a pici fejét, aztán a babát egybõl a mellkasomra tették, majd apa kezébe, aki kivitte és a szülésznõvel együtt megfürdették, apa mellkasán maradhatott, amíg engem is felkészítettek. Aztán kaptunk egy szülõszobát, csak mi hárman, és lb 30percig együtt voltunk, a picit cicire tették nekem (háton feküdtem és egy szülésznõ meg apa felváltva tartották a picit, hogy szopizzon). Utána szobámba toltak, 3 óra múlva jött egy hölgy, kedves, mosolygós, lemosott langyos vízzel és türelmesen felállított. Az elsõ lépés rossz volt, de aztán alig éreztem a sebet, azonnal elmentem pisilni. 11-kor szültem, este már én vittem fürdetni a picit, 3 nap múlva itthon voltunk. A dok magyarázta, hogy itt valami spéci császárt csinálnak, nem vágták a hasfalat, hanem a természetes pórusos szerkezetét kihasználva lyukat tágítottak rá (valahogy így mondta és a férjem is így látta), ott vették ki a babát. 2 hétig véreztem, aztán minden helyreállt, 6 hét után teljesen fitt voltam. 7 hónapig, amíg a baám kérte, szoptattam. Szuper élmény volt! Jól választottál másodikat. :) Kitartás és jó babázást.
Nekem 3 császárom volt, és minél többedik, annál könnyebb részemrõl. Nah nem mindenki egyforma....de nekem nincs okom panaszra.Már a 3-nál nagyon rutinos voltam. :D Tudtam mikor mi következik, tény, hogy féltem, naná, de tudtam, hogy ügyesek, és gyorsan végeznek velem.A pisiléssel nem volt gondom, mindig kikönyörgöm magamból a katétert, inkább kitotyogok pisilni, mint az ott lógjon bennem annyi ideig.Mind 3 hegem nagyon szép, semmi panaszom, és várjuk a következõ alkalmat egy újabb találkozásra a császáros mûtõvel! ;)
Szia! Elsõ babámat 2002-ben szültem, altatásos sürgõsségi császárral. Elég nehezen regenerálódtam, bár nem hagytam el magam soha. 8 évet vártunk a második babával, több ok miatt. A terhességem csodaszép volt, lányom után kisfiút hordtam a szívem alatt. 14 hetes korától éreztem a mocorgásait, hatalmas hasam lett. Készültem agyban a császárra, tudtam, hogy most nem fognak altatni. Az elõkészítés nem volt kellemetlen, utána bejött a párom(!!!), holott ez nem "szokás" abban a kórházban. Áttoltak a mûtõbe, jött az orvosom, bekötötték a spinált, viccelõdtünk, beszélgettünk. Kicsit tovább tartott a mûtét, mert összenövéseim voltak, de türelmes volt az én orvosom! :-) Majd meghallottam a "szörcsögést", majd azt a hangot, amit a mai napig nem felejtek: felsírt a kicsi fiam! :-) Délelõtt 9:17-kor.Hihetetlen megkönnyebbülés, öröm volt! 3850 gramm és 51 cm, egészséges kisfiú. Odahozták az arcomhoz, megsimogathattam, majd elvitték, de még egyszer odahozták! A párom végigkísérhette az elsõ fürdést, méréseket. Betoltak a császáros szobába, aznap fekvés, közben 3 óránként kihozták a babát. Másnap reggel egyedül felkeltem, fájdalomcsillapítót egy szemet sem kértem:-)2 naposan levitték a csecsemõosztályra, csövekkel a hasamban vígan lépcsõztem 2 emeletet naponta 6-szor! :-)5 naposan hazaengedtek:-) A mai napig minden este lefekvéskor végigélem újra ezt a csodaszép császárt!!!!! Olyan élményt adott, amit álmomban sem gondoltam volna! :-) az én "pici"fiam most 23-án lesz 1 éves, 14 kiló és 81 centi hatalmas, rosszcsont fiú, aki 9 hónaposan már járt mint a nõvére, akivel imádják egymást! Már születése napján 70-et szopizott, 2 naposan 110ml-t, úgy hogy nem igaz, hogy a császár miatt késõbb indul be a tejcsi. Boldog babavárást, és kívánom, hogy legyen neked is ilyen szép emlék, mint nekem! :-)
Ketteske megint... harmadik???? ÁÁÁÁÁááá... nem, nem , nem, nem, nem. 18 hó van a kettõ között, 19 majdnem, minden nap túlélésre megyünk, a kérdés minden reggel az, hogy ma melyikõnk éli túl... nincs harmadik, nincs, nem lesz... nem...nem...nem én...csak ne lennének ilyen imádnivalók...fenébe.. akkor sem lesz harmadik. :) További szép estét.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszodat nagyon aranyos volt :) szerencsés vagy a csíkokkal.. talán jöhet a 3. baba?! :P
Ketteske v'ok... drága vagy...:) ... a csíkok nem feltétlenül jönnek, nálam nem voltak elõször és másodjára sem. Sosem kentem semmivel. Pedig nagyon nagy hasam volt mind a kétszer. Tesóm minden trutyit rákent, mégis iszonyú csíkos volt a hasa, de most már alig látszik neki, 2 éve szülte a másodikat. Nekem a melleimmel nagyobb gondjaim vannak, a méretük nõtt, az állaguk... hm... akármilyen cicitartót viselek is, ha elõrehajolok, kifolynak... no sebaj.
A kérdező hozzászólása: ..és a hason a striák(csíkok) minden terhességnél több lesz?vagy ezt ki lehet vhogy küszöbölni?
Én a 3 császáros vagyok. Nekem mind a 3 vágás külön külön van.Nagyon szép mind.Azt mondták, azoknak vágnak rá az elõzõre, illetve kivágják a régit, ha rosszul sikerült a varrás, és a hegesedés.Nekem nagyon szép mind a 3, kívül, és belül is rendben vannak a dolgok. A hasrálógás már az elsõ császár után befigyelt, nem volt nehéz dolga, hisz túlsúlyos voltam már a kezdetek kezdetén is, tehát ez a probléma azóta is fenn áll.
2. válaszoló vagyok. A második császárnál kivágták az elõzõ heget, szóval egy heg van. Nekem a második szebb lett, mint az elsõ, de az elsõ nagyon ellett bénázva, maga a doki is elnézését kért az elsõ után (amikor a varratokat kiszedte szólt, hogy ne ijedjek meg, azért ilyen nagy a seb-heg, mert a kollegája véletlenül hosszabban húzta a szikét és akkor õ már egyforma hosszúra vette a másik oldalon is - nagyon klassz volt ezt hallani, ezért sem mentem vissza a SOTE II.-re). Nekem is rálógott a hasam a hegre, most végre sikerül visszafogynom kábé a kiindulásra, most már nem vészes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a beszámolódat!:) tényleg szerencsés vagy! még azt szeretném kérdezni h a vágás mindig ugyan ott van? nem lesz egyre csúnyább a helye? nekem a hegre rálóg picit a hasam..ez a második után gondolom rosszabb lesz..
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat! nagyon sokat segít ez most nekem..teli vagyok aggodalommal.de akkor ezek szerint efelõl megnyugodhatok! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Álmosanyuka! Hát most nagyon meghatódtam..még a könnyeimmel is küszködöm:) Annyira jó volt olvasni a soraidat!!!! Nagyon boldog lennék, ha nekem is sikerülne minden..igaz nekem még elég sok van hátra..és mindig aggódom mindenért..de remélem lesz egy szép befejezés és egy boldog kezdés!:) Nekem 3.baba.Nem tervezett.Pcos vagyok..azt mondták már nem lehet babám..és én sem akartam..hát lett:) Vannak hasfájásaim..nyilallásaim..de remélem ez is belefér :) Még1szer köszönöm a válaszodat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!