Találatok a következő kifejezésre: Akinek vasat milyen (3 db)

Akinek vasat írnak, milyen készítményt szed? Nekem Ferro-Folgammát írtak napi 2-t. Mik a tapasztalatok róla?

Ez vas mellett 5 mg folsavat is tartalmaz, és napi 2-t kell szedjek, de azt olvastam, hogy a kismamának csak napi 4 mg folsav kell.

Legjobb válasz: Szia! A mennyiségeket nem tudom pontosan, de nekem gyerekkoromban, amikor vasat szedtem, azt mondta Anyukám szedjek mellé folsavat is, mert az segíti felszívódni a vasat. Anélkül a bevitt vas elvész.

Szia! A mennyiségeket nem tudom pontosan, de nekem gyerekkoromban, amikor vasat szedtem, azt mondta Anyukám szedjek mellé folsavat is, mert az segíti felszívódni a vasat. Anélkül a bevitt vas elvész.
Én is ezt szedtem a 30. héttõl de semmit nem változott a vérképem. Inkább váltok. Az orvos 2x1-t javasolt, a védõnõ napi 1-t. Nem székrekedést okozott mint sok mindenkinél hanem ellenkezõleg.
Sziasztok Én a 20. héttõl szedem a ferro-folgammát 2x1-t. Nekem jó, fõleg azért, mert amúgyis bajok voltak a székletemmel és ez rendbe tett, mivel a többi vaskészítményekkel szemben ez nem okozott székrekedést.

Vas megyei lovasok! Hol lovagoltok és nálatok milyen árak vannak? Van aki közületek esetleg Ausztriába jár át lovazni? Ott milyenek a lehetőségek?

Kerestem neten a határhoz közeli lovardákat, de nem igazodok ki németül. Főleg Ausztria érdekelne, de ha tudtok vas megyén belül olyan lovardát ahol egy alkalom 3000 ft alatt van, légyszi írjatok! A bértartás is érdekelne (hátha a jövőben összejön egy lóra).

Legjobb válasz: Itt van az összes Vas-megyei lovarda, biztossan találsz számodra megfelelõt: http://www.lovardakalauz.hu/lovardak/vas

Itt van az összes Vas-megyei lovarda, biztossan találsz számodra megfelelõt: http://www.lovardakalauz.hu/lovardak/vas
Határon kívûl valószínûleg még drágább :( Sajnos a környéken nem vagyok ismerõs, ezért írok csak annyit hogy belföldön talán érdemesebb. Fõleg ha nem is tudsz annyira németül.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :D Néztem már azt a honlapot :) Németül nem tudok olyan jól, de 17 éves lovas tapasztaltom van és arra gondoltam, hogy Ausztriában fejleszthetném a nyelvtudásomat (remélhetõleg a lovastudásomat is) mert késõbb majd szeretnék kint munkát vállalni a lovaglás mellett. Egyenlõre csak Burgenlandban keresgélek lovardákat illetve Vas megyében.
Én Jákfán lovagolok, vas megyében. Ez úgy látom nincs fennt a vas-megyei listán, viszont nagyon jó hely, van saját sportegyesületük és minõségi oktatásban lehet részed ha ide jársz. 2 lovasoktató van, de ha kezdõ vagy akkor valószínûleg csak az egyikük fog eleinte foglalkozni Veled mert a másik oktató fõleg versenyre készít (Õ military versenyzõ, emellett lovakat lovagol be vagy készít fel egyéb vizsgákra, szóval elég elfoglalt). Ha érdekel tudok adni telefonszámot, az ár attól is függ kihez jársz. Én 1800 ft-ért lovagolok, szerintem ez nagyon jó ár.

Ha vas allergiám van akkor milyen piercingem legyen?

Legjobb válasz: bocsi ,fém allergia...

A kérdező hozzászólása: bocsi , fém allergia...
Arany, platina, orvosi fém(saválló acél), vagy szilikon, de szerintem az nagyon gagyin néz ki. Nekem arany meg titán van, az is semleges.
A kérdező hozzászólása: a titán az jó?
Baratnomnek is ilyen allergiaja van, es o titan pierct valasztott. Es neki bevallt.
lehet bio száras ékszereket is választani, olcsóbb és biztosan nem leszel rá allergiás http://www.onlinepiercing.hu/index.php itt minden ékszerfajtánál van külön fémérzékenyeknek kategória ahol bio ékszereket választhatsz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!