Találatok a következő kifejezésre: Akinek probléma a terhessége az (14 db)

Akinek probléma mentes a terhessége az könnyen is fog szülni?

mitöl függ hogy hogy szülünk,könnyen vagy nehezen?

Legjobb válasz: Nem gondolod komolyan, hogy függne bármitõl is?! Két terhességed sem lesz egyforma. Lehet, hogy pont az elsõ gyerek egy röpke óra alatt kipottyan belõled, mert éppen front van, vagy tudom is én mi, a második gyerekkel meg fél napot fogsz vajúdni. Ez szerencse kérdése. Én a mostani terhességem alatt egyszer sem hánytam, sosem voltam rosszul, de lehet a második gyereknél végig fogom hányni az elsõ félidõt. Azért könnyû szülést kívánok mindannyiónknak! 37 hetes k.mami

Nem gondolod komolyan, hogy függne bármitõl is?! Két terhességed sem lesz egyforma. Lehet, hogy pont az elsõ gyerek egy röpke óra alatt kipottyan belõled, mert éppen front van, vagy tudom is én mi, a második gyerekkel meg fél napot fogsz vajúdni. Ez szerencse kérdése. Én a mostani terhességem alatt egyszer sem hánytam, sosem voltam rosszul, de lehet a második gyereknél végig fogom hányni az elsõ félidõt. Azért könnyû szülést kívánok mindannyiónknak! 37 hetes k.mami
Miért kell leugatni a másikat? Akkor inkább ne írj, "kedves" elsõ válaszoló. Szerintem ez alkati kérdés, de homeopátiás szerekkel rá lehet segíteni. Én ki fogom próbálni. Boldog babavárást! 36 hetes kismami
Kedves 2.válaszoló szokjál le a csúnya beszédrõl, mert hamarosan anya leszel. Semmi sértõ nem volt az elsõ válaszban, még a végén hamarabb megszülsz, ha ilyen ideg állapotban vagy.
Sziasztok!Én két szülésen vagyok túl .Probléma mentes volt mind a két terhességem az elsõnél 13órát vajúdtam a másodiknál 2óra allatt meg volt a babám.Hallottam és ismerek olyat akinek a második szülés nehezebb volt mint az elsõ.Sok sikert és könnyü szülést!
Nekem probléma mentes volt a tehességem még hányingerem sem volt soha. A szülés épp az ellenkezõje volt 30 órát vajúdtam és végül császárral szültem.
Problémamentes terhesség, könnyû szülés (6 óra mindennel együtt), kellemetlen kórházi tartózkodás (a csecsemõsnövérek miatt), csodaszép kisfiú! Õ az elsõ babám. Dióhéjban ennyi! Kellemes babavárást és könnyû szülést Nektek!

Kismamik, akiknek probléma mentes volt a terhesség, és akik szerettek terhesnek lenni, nem érzitek ugy hogy ha megszültök akkor hiányozni fog ez az állapot?

Jó persze ott lesz az a kis csöppség aki le fog fárasztani, és imádni fogod...stb, de nem fog hiányozni a terhesség? 30 hetes pocis

Legjobb válasz: 2 hete szültem a 3. babánkat. Minden terhességem problémamentes volt, könnyen szültem. nagyon hiányzik, s szívem szerint még sok gyereket szülnék, de az anyagiak...... :(

2 hete szültem a 3. babánkat. Minden terhességem problémamentes volt, könnyen szültem. nagyon hiányzik, s szívem szerint még sok gyereket szülnék, de az anyagiak...... :(
Tavaly szültem az elsõt és imádtam kismama lenni. Idén is babát várok és imádok kismama lenni :DDDDD Az elsõnél miután megszültem még hetekig simogatni akartam a pocakom, úgy megszoktam. Hiányzott, hogy nincs pocak. :)
Én is ezt gondoltam, de a 36.héten annyira vizesedtem és annyira akkor nõtt még a lányom, hogy a 40. héten már azt hittem sosem szülök meg. Az utolsó pár hét már többnyire mindenkinél valóban terhesség.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó olvasni ezeket az irásokat:) ! Én még nem szültem meg, de legszivesebben állandóan terhes lennék!:) Próbálom még kiélvezni ezt a 10 hetet:) És ha Ti is épp babát vártok élvezkedjetek még Ti is:) ! Pusz nektek, igy láttatlanba:) !
nekem nem vbolt teljesen probélmamentes a terhességem, és a vége már tényleg nagyon terhes volt.de nagyon hiányzik a terhesség és bármikor újra bevállalnám. 2, 5 hós kiscsajszi anyukája
Szió! Én már a finishben vagyok, és mindenki tök izgul, hogy mi van már, szüljek már, kivéve engem...:-( Imádom ezt a kis pockot a pocakomban, hogy mocorog, rugdos, nyomkod, az izgalmat, hogy milyen lesz, és hogy nagyon szeretem már most...de vhogy mégsem akarok "megszabadulni" a "terhemtõl". :-) Pedig már leszakad a derekam, nem tudok aludni, egy jót enni, vagy strandolni, meg egy csomó mindent, de Én is irtóra élvezem a kismamaságot. Nagyon szépnek is látom magamat, ez is nagyon idegen érzés, mert amúgy nagyon elégedetlen vagyok a testemmel, de most még azt is csodálatosnak látom..., ami nagyon furi, de jó. üdv, 38h.km.
De jó nektek, hogy így élitek meg. Remélem nekem is fog változni a véleményem. Tök jó, hogy így érzed ez így normális!:)
Szívembõl szólsz... :) Én is ugyanígy voltam vele, végig azt mondtam, hogy kár, hogy nem elefántnak születtem, mert õk 2 évig vemhesek. :D Vagy legalább kengurunak, mert akkor kijön, megölelem, megszeretgetem, megcsodálom, utána meg kicsit visszadugom. :) Az elsõ perctõl az utolsóig élveztem az egészet, sosem voltam rosszul, a szülésem is gyönyörû emlék attól függetlenül, hogy nem volt egyszerû menet. Már 23 hónapos a kisfiam és még mindig elevenen él bennem, hogy milyen volt pocisnak lenni. Alig várom, hogy újra terhes legyek és ismét átélhessem ezt a csodát! Én is úgy vagyok vele, hogy ha lehetne én állandóan terhes lennék és szülnék, de hát a mai világban.... :S Egy gyermeket azért még mindenképpen akarunk!!! További boldog kismamakort kívánok és szép élményeket a szüléshez is!
de. egyik terhességem sem volt problémamentes és mindegyiket imádtam. imádok terhes lenni. 1 hete szültem 3-at császárral, valószínû nem lesz több babám, de majd meggebedek, hogy legyen. függõ vagyok.
Ne kiabáld el, most jön a neheze.A vége már általában annyira "terhes", h örül az ember mikor megszülheti a babáját.:) )
Nagyon hiányzik.13 hónapos a fiam és remélem hamarosan újra átélhetem azt az idõszakot, bár már nem lesz ugyanolyan.
Nekem nagyon hiányzik. Két pici fiam van, imádom õket, de még 2 terhesség után is irigykedve nézem a (még) pocakosakat.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó hogy nem csak én vagyok igy! Már azt hittem baj van...mert ugye várom mikor megszületik a kicsi fiam, és várom hogy babázhassak, hogy mosolyogjon rám, és én õ rá, és hogy végre egy teljes család lehessünk, de imádok terhes lenni, és imádom hogy megkérdezik mennyi van még, hogy birod... Imádom mikor mozgolódik, találgatni milyen lehet a kis arcocskája, mikor hullámzik a hasam elgondolni vajon milyen neki odabent:) ! És ez nekem nagyon fog hiányozni:) !!:(
A kérdező hozzászólása: Olyan jó benneteket olvasni!! Irjatok még!!
Tömören, és röviden: DE! És hiányzott/hiányzik is :) pedig imádom a kisfiamat :) de pocakosnak lenni is imádtam :) pedig már 10 hete a karomban tarthatom :) szóval ha Te is olyan vagy mint én akkor hiányozni fog, de közben meg imádni fogod azt hogy már anya vagy :) Nagyon szép szülést! És további áldott boldog babavárást :)
én szülés után kb. az 5. hónapban jutottam el odáig, hogy hiányzik a pocak, addig annyira lefoglalt a kis gyönyörûségem, ogy sírtam, ha ránéztem a boldogságtól. Szerettem terhesnek lenni, hamarosan rá is gyórunk a kistesóra, de annak sokkal jobban örülök, hogyha már kint van, mert úgy érzem, akkor sokkal jobban tudok rá vigyázni. Ha a pocakomban lesz baj, azzal nem tudok mit kezdeni. És utálom állandóan azt számolgatni, hogy most rugott-most nem rugott, jaj, minden oké, jaj, miért nem mozog?! Idekint csak egyszerûen ránézek és tudom, hogy semmi baj.
Teljesen problémamentes volt a terhességem, és a 39. héten mégis kórházba kerültem toxémiával. 1 hétig kórzóztam a kórházban, álom volt, hogy végre megcsászároztak.
Imádtam a babavárást. Amikor a második babámmal voltam terhes, a vége felé nagyon szomorú voltam, hogy többé nem érzem ezt az édes mocorgást a pocakomban. (Kettõt terveztünk.) Most 16 hetes pocakos vagyok... Újra kezdõdik az édes mocorgás...
Szivembõl szóltatok! Nem volt egy problémamentes terhességem sem, de mégis szerettem babásnak lenni. Érdekes módon fõleg akkor döbbentem rá, mikor már megszültem. Most van egy hat hetes kisfiam, akit imádok. És két lányom akiket szintén imádok. Több babót nem tervezünk, szintén az anyagiak miatt, pedig szivesen bevállalnék még. Pár hete én is tettem fel hasonló kérdést, szülés után, hogy nincs-e fura hiányérzete annak aki megszült?. Ott is kiderült hogy nem vagyok egyedül. Még mindig sokat gondolok arra, hogy milyen szép is volt, hogy milyen csodás volt amikor rugdosott (még a sirás is elkap ha rágondolok). Sõt most már a szülésre is szivesen gondolok vissza, pedig hogy féltem. Csodás hogy itt van mellettem és mégis úgy érzem hiányzik belõlem. Milyen jó a kenguru mamának! :-) Élvezzétek kismamik!
Nekem ez már a második problémamentes terhességem, az elsõ szülésem nagyon könnyû és gyors volt (remélem ez is olyan lesz). Mégse szeretek terhes lenni, testileg nem zavar, de lelkileg nem úgy élem meg, ahogy kéne. Olyan nekem a terhesség, mint a kindertojás, nem tudom, mi van benne meglepinek. Szóval nem tudom biztosra, hogy tényleg egészséges-e a babám, milyen lesz a szülés, mi vár rám, stb.... Értitek mire gondolok? Ez a bizonytalanság abszolút nem hiányzik nekem, alig várom, hogy vége legyen a terhességnek, és biztos ami tuti alapon már végre tényleg láthassam a babámat, hogy semmi baja.

Mennyire veszélyes az első trimeszterben a házasélet, ha volt már 2 vetélésem? Van egy 9 éves kislányom, de vele egyedül voltam a terhességem alatt, akkor ez a probléma nem vetődött fel.

Legjobb válasz: Ez sajnos egyedi probléma, az orvos megtilthatja, és talán amig nem lát orvos kibírjátok. A másik oldalról nézve pedig van aki csak a 10. hét után jön rá hogy terhes és gondolod nem csinál semmit? Ez rád van bízva hogy érzed,de inkább kérdezd meg a dokidat!!!A párodnak meg Türelem!!

Ez sajnos egyedi probléma, az orvos megtilthatja, és talán amig nem lát orvos kibírjátok. A másik oldalról nézve pedig van aki csak a 10. hét után jön rá hogy terhes és gondolod nem csinál semmit? Ez rád van bízva hogy érzed, de inkább kérdezd meg a dokidat!!!A párodnak meg Türelem!!
És még: Szokták mondani, hogy csak a behatolás a veszélyes, többi fantázia kérdése.Az orgazmus hatására bekeményedhet a méh , azért jobb ha te azt a részét kihagyod a doki véleménye elõtt.Szia
Véleményem szerint -és szerintem, ha orvost is megkérdezel- 2 vetélés után már veszélyeztetett terhesnek számítasz és ilyenkor nem szokták javasolni a szexuális életet az egész terhesség alatt. Azért mindenképpen beszéld meg az orvosoddal, lehet, hogy a nagyon finom szerelmeskedõs együttlétektõl nem tilt el, csak hát kérdés, hogy megéri-e kockáztatni? Persze kérdés, hogy tudod-e, hogy mitõl volt az elõzõ 2 vetélésed. Én nem valószínû, hogy kockáztatnék a helyedben, de majd az orvosod megmondja, hogy mitõl vagy eltiltva.
Én sem kockáztatnék, és nem is kockáztattam. Én is vetélés után vagyok, és nem is engedték hogy legyen sex, bár én ezzel a babával is elkezdtem vérezni. A 30.ik héttõl mertünk egy picit és óvatosan. A doki azt mondta mikor 16 hetesen megkérdeztem lehet e hogy hát.... nagyon óvatosan. Szóval.. szerintem most semmiképp ne!!! Gondolom nem szeretnéd átélni újra a vetélést. Mert ezek szerint csak van rá "hajlamod"... vagy nem tom mitõl lehetnek ezek a dolgok. Próbáld most kihagyni. Ki lehet bírni! De ha anno épp nem volt párod akkor is bírtad valahogy nem? Most is kell sajna kompromisszumokat kötni. Sok sikert!

Olyanoktól kérdezném akik a második terhességük mellett még szoptatták elsõ gyermeküket, hogy volt-e esetleg valami probléma, vagy mit tanácsolt, mondott az orvosol, mennyire támogatta vagy épp ellenezte a terhesség alatti szoptatást?

Kisfiam már csak este és éjjel szopizik és én 7 hetes terhes vagy. Annyi pozitív és negatív dolgot olvastam már a terhesség alatti szoptatásról, aggódom nehogy baj legyen, de egyik napról a másikra nem tudom fiamat leszoktatni...

Legjobb válasz: Egyik ismerösöm végig szoptatott és a tesó születése után is szokott még mindig szopni néha a nagy, persze csak a kicsi után. Semmi gond nem volt és nem is támadta érte senki. Édesanyja gyerekorvos.

Egyik ismerösöm végig szoptatott és a tesó születése után is szokott még mindig szopni néha a nagy, persze csak a kicsi után. Semmi gond nem volt és nem is támadta érte senki. Édesanyja gyerekorvos.
A kisfiam 1 éves volt pontosan, amikor hirtelen nem kérte már este a szopit, ekkor 6 hetes voltam a kistesóval. Következõ héten mentem a dokimhoz, mondtam neki, hogy abbahagyta a szopit. Õ azt mondta, hogy ez nagyon jó, mert õ sem javasolta volna. (szoptatás = méh összehúzódás) Hozzáteszem, nekem volt a kisfiam elõtt 2 vetélésem és a kisfiammal is kórházban töltöttem az elsõ trimesztert görcsök és vérzés miatt. Most 24 hetes vagyok, eddig minden rendben :) Egyébként ismerek olyat is, aki végig szoptatott a terhessége alatt, de nála nem voltak ilyen elõzmények.
Beszeltem a korhazi neonatologussal aki egyben szoptatasi tanacsado volt es a nogyogyasszal, mind a ketten azt mondtak hogy ha nincs problemam es nem kemenyedik majd a hasam akkor szoptathatok. Igy vegig szoptattam a terhesseget, egy volt kellemetlen, hogy a mellbimbom erzekenyebb lett.A gyereknek se lett semmi baja, mar 10 eves.
1 eves volt a lanyom amikor pozitivat teszteltem, mar csak este cicizett, amikor 14 honapos lett teljesen magatol abbahagyta, persze volt koze a terhessegnek, mert szepen elapadt es szerintem mar nem jott belole es ezert nem is kerte a lanyom. velemenyem szerint nem.okoz problemat.

Akinek terhessége előtt korábban volt probléma a gerincével/derekával az szülhetett természetes úton vagy császáros lett?

három éve m?tötték a derekamat porckorongsérvvel, még nem beszéltem err?l a dokimmal de kíváncsi lennék hogy kb mire számíthatok

Legjobb válasz: Én pont most voltam emiatt ortopédián. Gyereket szeretnénk, de nekem kisgyermekkorom óta baj volt a gerincemmel (csigolyaszûkület, elcsúszás, kezdõdõ sérv, keresztcsont/farokcsonttörés stb.). A doki azt mondta, kezdjek el gyógytornára járni, ha fáj, pihenjek, és akkor nem lesz gond, simán kihordhatom a picit, és ez szerencsére nem indikálja a császárt :) Viszont, ha mégis császár, akkor azt csak altatásban, mert pont az érzéstelenítõ helyén van a legtöbb gond, és egy rossz szúrás lebéníthat...

Én pont most voltam emiatt ortopédián. Gyereket szeretnénk, de nekem kisgyermekkorom óta baj volt a gerincemmel (csigolyaszûkület, elcsúszás, kezdõdõ sérv, keresztcsont/farokcsonttörés stb.). A doki azt mondta, kezdjek el gyógytornára járni, ha fáj, pihenjek, és akkor nem lesz gond, simán kihordhatom a picit, és ez szerencsére nem indikálja a császárt :) Viszont, ha mégis császár, akkor azt csak altatásban, mert pont az érzéstelenítõ helyén van a legtöbb gond, és egy rossz szúrás lebéníthat...

Ha a terhességi tesztem már negativ, akkor azt jelenti, hogy már nem lehet semmi probléma és teljesen kiürült a szervezetem? Valakinek van negativ tapasztalata?

Legjobb válasz: Mitõl ürült ki a szervezeted? Terhes voltál , volt pozitív teszted és most negatív lett?

Mitõl ürült ki a szervezeted? Terhes voltál , volt pozitív teszted és most negatív lett?
A kérdező hozzászólása: Igen, terhes voltam, nem akartam egy teljes élettörténetet leírni, gondoltam igy is érthetö, bocs, ha egy picit érthetetlenül fogalmaztam.Nem vagyok túl jó passzba!
Ha nincs se vérzés, se hasi görcsök, akkor sztem minden rendben van. Fel a fejjel! Általában érdemes a vérzéskimaradás után akár 3-4 hetet is várni az elsõ teszttel. Persze az ember türelmetlen amikor babát szeretne. Csak így talán megkíméli magát az esetleges csalódásoktól. Egyébként azt mondják a nõk sokkal többször esnek teherbe annál, mint amit észrevesznek. Csak sokszor mindenféle okokból már az elsõ napokban vetéléssel végzõdik. Így max. annyit észlelsz, hogy pár napot késett, vagy a szokásosnál jobban fájt a hasad.

A terhesség hányadik hetétől nem ajánlott az együttlét? Vagy erre nincs konkrét szabály? 32 hetes vagyok igazából ha óvatos és kíméletes a dolog akkor nem lehet belőle probléma, nem?

Legjobb válasz: Amíg te is élvezni tudod nagy baj nem lehet , de azért jó ha óvatosak vagytok. Én meg kérdeztem a nõgyógyimat és nekem azt mondta h az útolsó 1-2 hétben nem szokták javasolni, de ettõl még lehet leginkább azoknak nem akiknél nyitva a méhszáj . További boldog babavárást és könnyû szülést üdv. 1 éves baba anyukája

Amíg te is élvezni tudod nagy baj nem lehet , de azért jó ha óvatosak vagytok. Én meg kérdeztem a nõgyógyimat és nekem azt mondta h az útolsó 1-2 hétben nem szokták javasolni, de ettõl még lehet leginkább azoknak nem akiknél nyitva a méhszáj . További boldog babavárást és könnyû szülést üdv. 1 éves baba anyukája

Ha igényelem a családi adókedvezményt magzat után, és esetleg valami probléma lenne a terhességgel a későbbiekben, akkor vissza kell fizetni az addig kapott adókedvezményt?

persze abból indulok ki, hogy nem lesz semmi gond...jobban csak kíváncsiságból kérdezem.

Legjobb válasz: Nem kell, ugyan úgy az egyszeri anyasági támogatást sem , mert azt is megkapod ha a kiskönyvbe van már két pecséted asszem, de mondjuk a baba meghalt.

Nem kell, ugyan úgy az egyszeri anyasági támogatást sem , mert azt is megkapod ha a kiskönyvbe van már két pecséted asszem, de mondjuk a baba meghalt.
Az adókedvezményt nem kell. Az elõzõ válaszoló által írtakhoz annyit, hogy anyasági a 24. hét betöltése után (v. 500 g v. 30 centi) után jár a baba halála esetén.

Ha valakinek az első terhessége nagyon problémás volt, terhességi cukor meg magas vérnyomás, vizesedés. Akkor a második terhességénél is számolnia kell ezekkel a problémákkal?

Legjobb válasz: Szerintem ez változó. Nekem az elsõ terhességem inzulinos volt a cukrom miatt, amásodiknál nem volt semmi baj a cukrommal. Viszont az elsõnél a vérnyomásom inkább mindig nagyon alacsony volt, a másodikkal meg kicsit magas, de nem vészesen. Nõvéremnek viszont az elsõ babánál csak az utolsó hónapban volt gond a magas vérnyomás, a másodiknál már a harmadik hónapban elkezdett vizesedni, 200/140 volt a vérnyomása. Be kellett feküdnie, így is a 32. héten császár lett a vége. Nem is szeretne több gyereket, mert ha megint ilyen lesz ( a doki szerint nem törvényszerû), akkor mi lesz addig a 2 naggyal?

Szerintem ez változó. Nekem az elsõ terhességem inzulinos volt a cukrom miatt, amásodiknál nem volt semmi baj a cukrommal. Viszont az elsõnél a vérnyomásom inkább mindig nagyon alacsony volt, a másodikkal meg kicsit magas, de nem vészesen. Nõvéremnek viszont az elsõ babánál csak az utolsó hónapban volt gond a magas vérnyomás, a másodiknál már a harmadik hónapban elkezdett vizesedni, 200/140 volt a vérnyomása. Be kellett feküdnie, így is a 32. héten császár lett a vége. Nem is szeretne több gyereket, mert ha megint ilyen lesz ( a doki szerint nem törvényszerû), akkor mi lesz addig a 2 naggyal?
Nekem az elsõ olyan problémás volt, hogy már 24 hetesen beindult a szülés, de szerencsére "megállították", igaz így is koraszülés lett.A másodiknál toxémiám volt. A mostanitól már elõre félek:(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Kilenc éve szültem a kislányomat, nagyon problémás volt azt mondtam akkor hogy soha többet, de most nagyon úgy fest hogy terhes vagyok.És nagyon be vagyok rezelve , mert hiába telt el kilenc év úgy érzem hogy nem bírnák ki még egy olyan kilenc hónapot.Múlt hét csütörtökön kellet volna megjönnie de eddig semmi, 32 éves vagyok öregnek érzem magam és nem tudom hogy most mit tegyek.
Most várom elsõ babámat, és sajna nem igen van nyugodt idõszakom...Erõsen ingadozó vérnyomás átlagnál is nagyobb szívverés(130-140/perc), görcsölésekre 2 gyógyszer, állandó hüvelygyulladás és már megkezdõdtek a méh összehuzódásaim...szal arra is dilibogyó:S Én tuti nem fogok szülni többet csak bírja ki a pici babám, és egi legyen
És 20 hetes vagyok csak
Kedves 12:01-es Ajánlom figyelmedbe az alábbi riportot: http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/04/19/12/Nappali_2010_apr.. 22 perc 50 másodpercnél kezdõdik
A kérdező hozzászólása: Hát az elõbb csináltam egy tesztet és úgy néz ki hogy pozitív.Nagyon halvány ugyan a csík de ott van.
Gratulálok.Ne aggódj, nem vagy öreg.És minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, most úgy keltem hogy minden oké lesz de tudom hogy egy óra múlva megint magam alatt leszek.Most azon agyalok hogy mikor mennyek orvoshoz, a menzesz el maradása után két héttel ugye már lehet menni?

Mit mutat az ovulációs mikroszkóp terhesség esetén? Az a problémám, hogy 3 hónapja csak 1-1 napig jött meg a menzesem. De akkor se görcsöltem, meg semmi. Terhességi teszetet nem csináltam.

Az ovulációs mikroszkópom van, de nem tudom mit kellene mutatnia.

Legjobb válasz: Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...

Szia! Több helyen olvastam, hogyha valaki terhes, akkor páfrányos a mikroszkóp (mint peteéréskor). De valakinél akkor sem az. Nekem pl nem jött be. Össze-vissza mutat mindent. De nagyon sokan írták, hogy kidobják, mert annyira elegük van belõle...
Szia! Három hónap alatt nem teszteltél egyszer sem! SOS csinálj egy tetszte, lehet már három hónapos kismama vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!