Találatok a következő kifejezésre: Akinek probléma a (1188 db)

Férfiaknál. A nõknek nem gond a pártalálás.....
Szerintem azért a lányok többsége olyan sráccal szeretné elveszíteni, aki fontos a számára... ezért relatíve sok idõbe telik, amíg felépítgetik a bizalmat egymás között, stb.
a férfiak is, eleinte :D a nõknek könnyebb
egyértelmûen a férfiak közt van több ilyen. a férfi az aktív vásárló, a nõ csak passzív tárgy (elvétett kivételekkel). de nem csupán az az érdekes hogy probléma, hanem hogy MIÉRT és milyen férfiaknak. persze errõl fölösleges beszélni, ettõl nem változik semmi.
"érdekes vélemények, én pont úgy gondolom, hogy a a nõknek, csak kivsáncsi voltam mások véleményére is" persze, mert nõ vagy, de ha beszélgetnél itt pár sráccal, rájönnél, hogy mennyire másak az arányok. ha meg beszélgettél akkor elég kivételes környezeted lehet.
A pasik szüzessége nem nagy érték, a nõké igen. 40 éves korig vagy talán kicsit tovább is 20-30%-kal több pasi van mint nõ, a 20-25 közötti nõkre a 40-es pasik is rányomulnak. Így ott nyomasztóan nagyobb a verseny mint más korosztályban. Saját tapasztalat. Egy 20-25 éves nõ egy évben akár 8-10 pasival is kefélhet, míg egy pasinak 2-3 évente jut egy nõ, úgy nagy átlagban. Szóval egy lány ha el akarja veszteni, el fogja veszteni, kérdés csak az kinek akarja odaadni. Az egyik volt barátnõm azt mondta: nem nagy dolog volt, egyik gimis osztálytársával lefeküdt és kész, csak hogy már túl legyen rajta. Ilyen is van.
A kérdezõ sem talált még párt ezek szerint. Én meg elhívom randira. Sziasztok...
"A pasik szüzessége nem nagy érték, a nõké igen. " Meg a muci f_szodat azt...
Hát én az enyémet egy csokiért eladom. 27F (csak lányoknak)
Kérdezõ. Leírnád a Te gondolatmenetedet, hogy miért nehezebb a nõnek partnert találni? Köszi.
0, 1 -1% férfitöbbség van szüzike nem ez a baj gyengék vagytok
A kérdező hozzászólása: dehogynem gond a nõknek a pártalálás
A férfiaknál. A 20-25 éves nõkre már a saját korosztályukon kívül rávetik magukat a 30-40 éves férfiak is így nagyobb a választék.
Azért ne feledd hogy ez külsõtõl függ.
30+-osként mi mindenkire rávetjük magunkat aki legális
Férfi. A nõk tudnak válogatni. És egy csúnya nõre, ha az átlag vagy jóképû fiúk nem is néznek rá, de a "szerencsétlenek" még próbálkozni fognak. Így Õ elveszthetné, de max nem akarja ilyen fiúval. Míg egy "béna" fiú még egy "csúnya" lánynak sem biztos, hogy kelleni fog.
A kérdező hozzászólása: érdekes vélemények, én pont úgy gondolom, hogy a a nõknek, csak kivsáncsi voltam mások véleményére is
Mitõl lenne egy nõnek probléma? Nincs egyszerûbb.
A 18-30 éves korosztályban férfitöbbség van. És tudod, ha kevés a hús, a vevõ köszön, ha a sok a hús, a hentes köszön.....
Szerintem a nõk gyakrabban maradnak szüzek a saját döntésükbõl, vagyis mondják azt, hogy lett volna rá alkalmuk, de nem mentek bele. A társkeresõkön például egyértelmû a férfitöbbség, valamint a nõk a férfiak kezdeményezésére várnak ott is. A szórakozóhelyek hajnalra rendszerint elfiúsodnak... (a kitartó, hoppon maradt egyedek maradnak ott).

Akinek gátmetszése volt szüléskor, tényleg minden ugyanolyan odalent? Vagy van probléma a szexben? Érzéketlenség? Szárazság? Tág hüvely?

Ismer?sök szerint természetesen semmi változás, de ugye idegeket és izmokat vágnak át és varrnak össze, tényleg mintha nem történt volna semmi? Férfiak válaszát is várom, nagyon kíváncsi vagyok, hogy most inkább szépítenek a n?k és hallgatnak a férfiak, nehogy megbántsák a n?ket vagy tényleg ugyanolyan minden????

Legjobb válasz: Semmi probléma nem lett ebbõl!

Semmi probléma nem lett ebbõl!
A hüvelynyílás szûkebb lett, de mélyebben már egyértelmûen érzem a gyerek mérete által okozott "kárt". A hüvelytorna nem hülyeség, ajánlom gyakorold. 33F
Kétszer is volt. Már jó rég, de sem én, sem a nejem nem érzett semmit a mi rosszabb lett volna. Sõtt talán jobb. :) Ettõl függetlenül, bármilyen beavatkozás sikerülhet rosszul is szerintem. Ha egész minimális is, de az esélye megvan.
szia, nalunk ugyanolyan sot talan meg jobb is lett :) nincs erzeketlenseg, se szarazsag. minden mukodik tokeletesen es mondom jobbal elvezi a szexet mint elotte. 35F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: ja, és nem értem, miért az egészség rovatba tették át, nem arra vagyok kíváncsi, hogy a doki szerint tökéletes-e az összevarrt gát és hüvely, hanem hogy a szexet mennyire befolyásolja.
Nekem a hegvonal kicsit érzéketlenebb, de ez nem zavaró egyáltalán, hiszen nem nagy területrõl van szó. Inkább a metszés, mint egy repedés, az sokkal komolyabb problémákat tud okozni késõbb... Amellett az intim torna nagyon jó, hüvelyi szülés után nem annyira a gátmetszés helye, mint inkább a hüvely kitágultsága az, ami zavaró lehet mindkét félnek. De ennek meg a gátmetszéshez semmi köze, ha van, ha nincs, a hüve3ly így is úgy is kitágul valamelyest. Szárazság inkább a hormonoktól függ, szoptatás alatt nálunk elõfordult, síkosítóval segítettünk magunkon ebben az idõszakban. Ahogy befejeztem a szoptatást, ez a "probléma" is megszûnt.
Na ja 3-as pontosan beszél, mélyen benn kicsit elvész az ember... de szerintem ez nem a metszés hatása. S valóban jobb a metszés, mint a repedés.

Nem tudom elmondani a problémáimat a 'legjobb' barátnőnek, mert ha beszélgetünk általában ő irányítja a beszélgetést, és azokat tárgyalja ki, akiket én is ismerek, és félek, hogy ő is ezt teszi velem. Jogos?

Legjobb válasz: Hát jogosnak nem jogos!! De az nem jó ha te nem tudod elmondani a te problémáidat....én szívem szerint megmondanám neki hogy nekem is vannak problémáim és azokat mikor mondhatnám el mert állandóan csak te beszélsz!! értlek hogy mért "legjobb"!

Hát jogosnak nem jogos!! De az nem jó ha te nem tudod elmondani a te problémáidat....én szívem szerint megmondanám neki hogy nekem is vannak problémáim és azokat mikor mondhatnám el mert állandóan csak te beszélsz!! értlek hogy mért "legjobb"!

14/L. Interneten hol talalok olyan embert aki meghallgassa a problemaim? Vagy akar itt.

Az a helyzet hogy ugy erzem lassan szet robbanok.Ezt teszi a kamaszkor, de nem csak annyi a problema.Ugy erzem egy 14 eves lanynak nem kellene ilyen problemai legyenek.Hol irhatnam le a problemaim?De ugy h valaszolnak is ra, es tanacsot is adna valaki.Vagy akar itt privibe, vagy van online pszihologus?

Legjobb válasz: Így hogy nem tudom mi a probléma nem biztos hogy tudok hasznos tanácsot adni,de nekem megírhatod privátba és igyekszem hasznos tanácsot adni.15/L

Így hogy nem tudom mi a probléma nem biztos hogy tudok hasznos tanácsot adni, de nekem megírhatod privátba és igyekszem hasznos tanácsot adni.15/L
Nekem írhatsz :) )
Nekem is irhatsz, ha gondolod:) 15L
Nekem is irhatsz nyugodtan 29/N
nekem ks írhatsz, megprobálok segíteni , ha tudok 15/L
21 vagyok irj ha szeretnél.
Nekem is írj nyugodtan! 17/L
ha gondolod írhatsz nekem, 30 éves anyuka vagyok elég fiatalos gondolkodás móddal.
kamaszpanasz.hu
írj nyugottan :) 15/F
Szívesen elmondom neked a véleményemet a dolgaimról, amennyiben szereted az objektív kritikát. Javaslatokat is szívesen adok. 16/f
Én sem akarok kimaradni! :D
Nekem is nyugodtan írd le, nagyon várom, és amiben tudok, segítek!! :) 17/F
Írj, segítek:) 14/L
Én vagyok, aki a Kék Vonalat ajánlotta: Felkerestem már Õket, beszélgettem már velük, és pontosan azért, mert nem adnak tanácsot. Elmesélheted a gondjaidat, kiadhatod magadból, Õk pedig kérdezgetnek, és ezzel segítenek neked megoldást találni. Akárkinek meséltem eddig a gondjaimat, mindenki segíteni akart, egy kicsit helyettem akarta megoldani, pedig én csak azt akartam, hogy meghallgassanak, ez pedig nekik nem sikerült. Tudom, szép tõlük, hogy segítenének, de valamikor nincs szükség rá. Szóval, visszatérve erre, én Õket nagyon ajánlom.
küldhetsz üzit:) 12/L
13 vagyok, majdnem annyi, mint te, úgyhogy bármikor írhatsz! Nagyon sok embert meg szoktam hallgatni, meg tanácsot adni, vagy ilyesmi. Írhatsz nyugodtan! :)
Szívesen meghallgatlak. 16/L
Nekem is írhatsz! :)
Kedves utolsó, néha pont, hogy azok tanácsa ér a legtöbbet, akik teljesen ismeretlenként, kívülállóként segítenek. A kérdezõnek meg nyilván van annyi esze, hogy átgondolja azt, amit mondunk neki.
Nem vagyok sem pszihologus, sem pedig tapasztalt probléma meghallgató, de tudok neked ajánlani egy tiszta szivet, ami az objektív valóságban él, és éppen ezért fog tudni neked segíteni a jelen-ben. Írj bátran
http://www.kek-vonal.hu Ingyenesen felhívhatod Õket, vagy van Online Chat részlegük is. :)
Nekem is írhatsz:)
A kérdező hozzászólása: Igazan jol esik, hogy ennyien szeretnetek segiteni nekem, es meg is hallgatnatok.Jo lenne ha ennyien figyelnenek ram az ismeroseim kozul is.Mindenkinek irok, eggyenkent:) Nagyon szepen koszonom.
A kérdező hozzászólása: Arra szeretnetek felkesziteni titeket, hogy az egesz eletem leirom..mert katasztrofa neha.Igy, ha nincs kedvetek elolvasni az egeszet szoljatok, hogy csak ugy ne irjam hiaba...
Elküldheted nekem is! :-)
Jöhet:) 15/L
Én is szívesen meghallgatlak, és remélhetõleg tanácsot is tudok adni:) 16/L
Uram ég mi megy itt. Te is olyan naiv vagy te lány, hogy vadidegen emberektõl várod a tanácsokat, mint sem közeli ismerõsökkel beszélned meg, vagy a családoddal. Kitudja , hogy éppen milyen ember ül a monitor elõtt, és lehet pont annak a tanácsát fogadod meg. Úristen. Na meg nem hiszem, hogy ennyi idõsen olyan problémád lenne, amit magadtól nem tudnál megoldani, inkább csak te is másoktól várod a segítséget, ahelyett hogy magadba néznél és magadtól megoldanád. Ez késõbbiekben rengeteg gondot fog neked okozni az életben, ha másokra támaszkodsz az életben.
sziaszia! en is orulnek ha tudnek valakivel beszelgetni, ram is ramfer egy nevtelen lelkitamasz:) ha gondolod irj, es kiontjuk a lelkunket:D 15L

Miért akkora probléma, ha a főiskolás gyerek nem dolgozik iskola mellett?

Megnéztem az órarendemet, 100%, hogy nincs az a munkáltató, aki felvenne (feketén ki akar dolgozni?), mert olyan össze vissza járnék dolgozni.

Legjobb válasz: Barátnõm a Spar-ba 2 hetente hosstess, péntek-szombat, havi 28-at kap. Igaz, õt is egyik ismerõse ajánlotta be, de érdeklõdj, hátha tud valaki valamit. Amúgy ez most kinek probléma? Ha nincs idõd dolgozni, hát nincs, nem lehet mit tenni. Sokan vannak így.

Nyelveket tanítok egyetem mellett.Az órarendem szintén elég össze-visszára sikerült, így fix munkahely nem megoldható, de a pénzre szükségem van.Ezért tanítok.
Barátnõm a Spar-ba 2 hetente hosstess, péntek-szombat, havi 28-at kap. Igaz, õt is egyik ismerõse ajánlotta be, de érdeklõdj, hátha tud valaki valamit. Amúgy ez most kinek probléma? Ha nincs idõd dolgozni, hát nincs, nem lehet mit tenni. Sokan vannak így.
hát ez nálunk is probléma most. olyan hülye órarendem lett, hogyv an hogy két-hrom lyukasórám van, de addig hogy dolgozzak? + napi négy óra utazás, és minden nap van órám. emellett tanulnom is kellene, meg dolgozni is. Nem tudom ogy fogunk kijönni ebbõl a pénzbõl...én akarnék dolgozni de nem tûnik kivitelezhetõnek...
Éevelezõre átmenni? Akkor két legyet ütnél egy csapásra....munka és suli együtt. Sok munkáltató valóban rossz szemmel nézi ha valaki 22-23 éves koráig nem dolgozik semmit..egyszerûen felveszik inkább azt akinek van munkatapasztalata is. Egyébként egy fõiskolás már nem gyerek.
Hétvégi munka.
Ha fizetnél magadtól valamilyen járulékot, vagy árva lennél és mindent neked kellene elõteremtened a fõiskolára akkor ne félj dolgoznál.
A bátyám annak idején nem fizetõs nappalira járt, nem dolgozott mellette. Én csak fizetõs levelezõre tudtam menni, mivel nem voltam olyan jó tanuló, mint õ. Munka mellett jártam fõiskolára és õszinté szólva a belem lógott sokszor. Szüleimtõl távol, albérletben laktam, anyagilag csak magamra számíthattam, így csak 8 órás meló jöhetett szóba. 10-18-ig dolgoztam, este negyed-fél 8 volt mire hazaértem, éjjelig tanultam, másnap minden kezdõdött elõrõl. Hétvégén pedig szintén tanultam, semmi magánéletem nem volt. 2 évig bírtam és kiszálltam. Kedves kérdezõ! Ha nem vagy rászorulva arra, hogy dolgozz, akkor élvezd ki a fõiskolás bulizós éveket és persze tanulj is, ráérsz még dolgozni!
Ahova én jártam egyetemre, elég nagy választék volt órarend szempontjából, aki kicsit is odafigyelt rá, nagyon ügyesen össze tudta állítani az órarendjét. Én minden nap el tudtam menni dolgozni napi 4 órában, nem mondom, nem volt egyszerû, néha nagyon elfáradtam, és sokszor nagyon rohantam a munkahelyemrõl az egyetemre vagy fordítva. Rengeteg csoportmunkában kellett részt vennem a választott szakok miatt, és volt, hogy az átlag alvásom 2-tõl 7-ig tartott, de ki lehetett bírni. Elég furán néztam azokra az évfolyamon, akik még negyed-ötödévesen is olyan álomvilágban éltek, hogy közük nem volt ahhoz, mi fán terem a munka. De. Tudom, hogy vannak olyan sulik, ahol tényleg egyrészt nincs lehetõség normális órarend kialakítására, másrészt mindenre be kell járni, ilyenkor sokkal nehezebb. Bár, ha nagyon akarsz dolgozni, meg lehet oldani, én amíg nem találtam rá a normálisabb részmunkaidõs állásokra, addig volt, hogy éjszaka bulizás helyett leltároztam az Auchan-ban, meg volt, hogy suli után szórólapoztam. De volt olyan is, hogy másnak a szakdogáját gépeltem le, és úgy kerestem pénzt. Keresni kell, és ha az ember nagyon akar, úgyis lesz valami. Nekem volt olyan, hogy fél évig semmi munkát nem találtam, de nem adtam fel. Szerintem az fontos, hogy az ember még munkatapasztalat meg elért eredmény nélkül ne kezdjen el válogatni. Sokszor azt veszem észre, hogy egy csomó munka "büdös" az egyetemistáknak, nem tudom, hogy mit akarnak, egybõl cégvezetõkké válni?? Szóval csak keress, és biztos találsz olyat, amilyet el tudsz vállalni, úgy, hogy ne menjen a tanulmányi eredményeid rovására. Ha meg nem akarsz dolgozni, hát ne tedd, de elég nagy hátránnyal indulsz, csak nézz körbe a meghirdetett pályakezdõ pozíciók között, minden fizetõs állásnál kell min. 2 év tapasztalat, vagy mehetsz ingyen/éhbérért dolgozni valahova.
Én se igazán értem a kérdés lényegét, csak, hogy ezzel nyugtatod magad....vagy nem ilyesmi? A barátom pl Fejér megyébõl minden nap bejár Budapestre suliba reggel fél 8-ra, délután 5-6 fele ér haza, 7-re megy dolgozni egy céghez besegíteni.Van mikor 11-ig dolgozik, de van hogy késõbb ér ide hozzám.Ha nincs kedve, akkro csak a 2. órára megy be, de volt, hogy annyira fáradt volt hogy nem ment be. Igazából nem értelek téged....napi 4 órát tanulsz? Orvosnak klszülsz netán vagy minek?Mert akkor még megértelek, hogy sokat tanulsz, de amúgy szerintem se kell a fõiskolába beleszakadni.Õ speciel naponta nem is tanul, csak hétvégén(gépészmérnöknek tanul)Annyit hiányzol amennyit nem szégyellsz, a vizsgát elhalaszt, ha megbuksz akkor mehetsz még egyszer vizsgázni....tehát igazából megbukni nagyon nehéz. A párom is év végén 2-tantárgyból megbukott, de nem azért mert hülye, hanem mert nem tanult.De nem volt gáz mert következõnek átment és ez a lényeg. És valóban, a munkáltató nem azt fogja nézni, hogy te jaj de ügyes vagy hogy 4es voltál, hanem, hogy van e tapasztalatod, dolgoztál e azon a téren... Tehát, ha akarsz, akkor el tudsz menni pár órába dolgozni ez biztos(pl mekibe 3-4 órába van felvétel felénk mindig), és semmi baj nem lesz, ha hiányzol párat, ez nem középiskola=)
ha nem szorulsz rá, akkor ne dolgozz. én sem dolgoztam egyetem alatt, kevés pénzbõl, spórolva éltem. ki kell élvezni az egyetemi éveket!
Szia! Nálad sokkal cikibb helyzetben vagyok 24 évesen, hasonló problémával. Mondjuk most, ahogy visszanézem az eddigi éveket - és hátravan még kettõ... -, tuti, hogy legfeljebb a legutóbbi félévben sikerült volna beszorítani némi munkát (BME, építészkar). Egyrészt 26 évesen nem akarok majd ott állni egy darab papírral, nulla tapasztalattal, másrészt ahogy egy elõbbi kommentelõ írta, nem sokat tesz hozzám, ha raktározgatok, amikor nem a pénzre van szükségem (másnak meg lehet, igen), hanem a szakmai gyakorlatra. És tényleg rengeteget számítanak az emberi kapcsolatok. Egyelõre keresgélek, remélhetõleg találok valamit, de nem parázom, mert nem hiszem, hogy elszúrtam az életem, ha az egyetem mellé nem jön össze. 24/N
A kreditrendszerben az a jó, hogy szellõsebbre készítheted az órarended, húsz kreditet felvéve félévenként (csak példa). Igaz, ezzel elhúzódik a tanulás, de valamit valamiért. Nappalisként én is hasonló cipõben jártam, és végzés után nem volt nekem való munka. Ami lett volna, oda olyan tudást kértek, ami nekem nincs. Pályakezdõket meg nem szívesen foglalkoztatnak. Most estis leszek, és a vizsgaidõszakban már be fogok jelentkezni egyes helyekre, amiket már most kinéztem magamnak. Jó lesz részmunkaidõbe. Tanulj programozni, és akkor lesz munkád!
A kérdező hozzászólása: Ha át tudnám helyezni az óráimat, megtenném. Heti 1 idõpont van. Ha nem járok be órákra, akkor a vizsgán illetve a zh-knál fognak megszívatni. Ezeket felsõbbévesektõl hallottam. Ösztöndíjat igényeltem. Attól függ, mit nevezünk "szülõi" támogatásnak. Havi 6000 ft a 3 bérlet amivel bejárok, ennél több költség még nem nagyon volt. Voltam a mekiben is, sparban és a tescoban is. Azt mondták, hogyha hétköznap délelõtt 8tól délig ráérek, felvesznek. Hát pech, mert óráim vannak. Tudom, sokan lógtak egyetemrõl, én nem szándékozom. Nem úgy neveltek, hogy az iskolát el szabad linkeskedni. Egyébként itt az oldalon ordítják le az ember fejét, ha azt meri mondani, hogy õ egyetem mellett nem dolgozik. Nincsenek ismerõseim, akik be tudnának ajánlani ide-oda.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn, kedden és szerdán reggeltõl estig suliba vagyok, csütörtökön meg 10-tõl 6ig. Péntekem szabad. Azt mondták a legtöbb munkahelyen, hogy kevés órában érnék rá, keresnek mást helyettem.
A kérdező hozzászólása: Nálunk egyébként 30 kredit kell. Nincsenek plusz órák ezen a szakon, bár ez nagy hülyeség. 2 óra között van kb 45-90 perc szünet, de ez alatt sem tudok dolgozni...
Általában mindenhol 30 kredit kell de ha van 15 akkor érvényesnek számít a fél év és 40-nél többet nem vehetsz fel.
Ha otthon laksz, akkor nem is leszel rákényszerülve soha, hogy dolgozz egyetem mellett.Nekem ott az albi (koliba már nem fértem be), plusz az utazási költség, kaja, jegyzetekre fénymásolás, nyomtatás, van olyan, hogy a tanár megveteti a saját könyvét is stb. Ezekre nekem kell elõteremtenem a pénzt, mert a szüleim nem tudnak segíteni.Bejárok én is órákra, fõleg nyelvszakon nem tudom megtenni, hogy be se nézek, mellette pedig tanítok, még az olyan másfél órás szüneteimben is, ami neked is van.Igényeltem szociális támogatást, kapok ösztöndíjat a többi a munkából jön össze.Hétvégén is tanítok és volt már rá példa, hogy este 10-ig is.Igyekszem idõt szakítani a barátaimra, családomra és a kedvesemre is.Nagyon nehéz, de megoldható.
Ezért jó a felsõfokú szakképzés, mert van beépített gyakorlat, ahol tudsz tapasztalatot szerezni, és ha elég jó vagy, már a munkahely is megvan. Bsc-ben meg csak eltunyul az ember, mert ha nincs valamire igazán rákötelezve, akkor azt nagyon nehéz véghezvinni! (ezt tapasztalatból mondom) Én váltottam...
Én minden órára bejártam (ami nem ütközött másik tárgyból vizsgával vagy fontos gyakorlattal), de nekünk szellõs volt az órarendünk, lehetett mellette dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Igen, de nem így van. Nekem is jól jönne a pénz, de max éjszakásként tudnék dolgozni. De akkor meg a suliban aludnék el.
A kérdező hozzászólása: Én is akarnék, de nem tudok, mert ha éjszakásat elvállalom, az az iskola rovására megy. Annyit meg nem ér az egész...:(
A kérdező hozzászólása: Hol van hétvégi munka? Mutass egyet... Mert itt Baranyában nincs. A munkáltatónak olcsóbb 1 embert alkalmazni aki mind a 7 nap ráér, mint 2-t, és a 2. csak hétvégén ér rá...
Én olyan munkát csinálok ahol kiadják és én döntöm el mikor. Pl helyi hivatalnak a leveleit beborítékolni és kihordani. Este itthon beborítékolom suli elõtt és után kiosztom. A KSH-nál is dolgozok ha van munka össze kellett legutóbb írni kinek milyen állata van volt rá egy hónap ha volt idõm csináltam. Legutóbb kopogtatócédulákat boritékoltam és hordtam ki. Vállalok korrepetálást itt felénk általában 2000 egy óra én 1000ért adom igy mindig van jelentkezõ. Ilyenek mindig akadnak és én is sokat tanulok ebbe a félévbe 15 tárgyam lesz és nekem a péntek se szabad.
Jaj, nem kell a duma, hogy a suli rovására megy meg ilyenek. Nem hiszem el, hogy végigtanulod a félévet és minden órára bejársz. Én is voltam egyetemista.
En nem ertem, hogy miert tetted fel a kerdest. Ha nem akarsz dolgozni, nem dolgozol. Ha ezt megteheted, miert baj? Normalis ember nem fog ilyenert leszolni. En 3 szakot vegeztem egyszerre, nem volt idom dolgozni mellette. Senki soha az eletben nem szolt meg ezert. Tegy ugy, ahogy neked jo. Ez nem kerdes volt. Ha nem akarsz dolgozni suli mellett, ne dolgozz. Ilyen egyszeru.
Az biztos, hogy nulla munkatapasztalattal friss diplomásként esélyed sem lesz munkát kapni. Mit is mondanál egy állásinterjún, mit csinálál a borzasztó megeröltetõ fõsuli mellett? "Hát, a párommal voltam, meg a barátaimmal." Te felvennél egy ilyen emert? Mert én nem, ha mellette van egy olyan ember, aki legalább gyakornokoskodott valamit, vagy hétvégente, illetve részmunkaidõben dolgozott. Nem biztos, hogy képes lennél akár egy évig is dolgozni? Akkor hogyan fogsz dolgozni diploma után negyven évet, egy idõ után háztartás, család, gyerek mellett? Vagy arra sem lesz idõd?
Miért akkora probléma, ha a fõiskolás gyerek nem tanul iskola mellett? Mert lehet meg fogsz bukni:D Mellesleg szerintem egyáltalán nem gáz, ki mondta h az? ha megteheted minek mennél el? itt van egyik csaj ismerõsöm most kapott lakást, meg havonta utalnak neki vagy 100000-ret. minek menne el napi 3000 ft-ért dolgozni? fõleg h azért ment oda h tanuljon.
Most olvasom, baranyai vagy... Én is. Érdekes módon nekem sikerült diákmunkát vállalni egyetem mellett, voltam gyakornok, tanítottam nyelvet kötetlen munkaidõben, csináltam párhuzamosan két sulit és másoddiplomát is munka mellett, család mellett, mégpedig Pécsen, nem is Pesten. Van itt munka, csak meg kell fogni. Ott kezdõdik a baj, ha azt mondod, hogy "dehát nekem így meg úgy nem jó ez". Kifogásokat gyártani könnyû, amiért nem vagy képes dolgozni. Aztán koppansz, mikor sehová sem kellesz majd diploma után...
én éjszakás leszek hétfõn kipróbálom elsõ tanítási nap után egyetemen:PP elsõs vagyok de ha kell a pénz kell a pénz muszáj lesz dolgozni hétvégén meg tanulok és barátaimmal leszek meg hétköznap is aludni nem kell:D
Magánügyed hogy dolgozol -e, senki másnak nincs hozzá köze, vannak így sokan.Hétvégente vállalhatnál gyári melót is, tudom hogy nehéz, de most csak ez van, kapnál hétvégi melóval így olyan havi 40 ezret.

Ha újratelepítettném, akkor megoldódna a probléma? Mennyibe kerül egy ilyen progi?

laptopom van, és windows vista rendszerem. a bekapcsolás után nekem kellett feltelepíeni.

Legjobb válasz: Elnézést kérek, és hol a probléma? Hogy Vista van? Az tényleg az. Vagy hogy neked kellett feltelepít(tt)eni? Valszeg az is.

Elnézést kérek, és hol a probléma? Hogy Vista van? Az tényleg az. Vagy hogy neked kellett feltelepít(tt)eni? Valszeg az is.
vista az nem jó! , De az XP [L]
Szevasz! Kérdésedbõl még a probléma se derül ki /hogy lehet így kérdezni?/, de ha mint az elõttem "szólók" feltételezik, hogy Neked XP kellene, akkor mielõtt nekifogsz leszedni a Vistát, nézz utána a Te laptopodhoz léteznek-e driverek. Lehet ma olyan laptopokat kapni, amelyhez egyszerûen nincs! Ez az igazi HW-SW maffia! Üdv: StMiklos
Egyebkent Windows 7 azert jobb, mint az XP meg a Vista...

1 éves kislányom még mindig fel kell 3-szor! Aki ezzel a próblémával küzködöt régen kérem írjon! Mikor várhatom az éjszaka átalvását?

Legjobb válasz: Szia, nálunk ez nem régi probléma, hanem épp aktuális: egyéves fiam még 1x sem aludta át az éjszakát. Sokszor ébred, de már legalább nem kel fel orákra, sajnos, ilyen is volt. En a fogzással kotom ossze, mert amikor "szunet volt", csak 1x kelt fel, azota legalább 2x kér és kap is tápszert, kulonben nem alszik vissza... Nyugodtabban alszik, ha mellém teszem, de ezt csak vészhelyzetben csináljuk, mikor már naygon kivagyok... Otletem igazán nekem sincs, csak írtam, hogy lásd, más is szenved nemalvástol:(

Szia, nálunk ez nem régi probléma, hanem épp aktuális: egyéves fiam még 1x sem aludta át az éjszakát. Sokszor ébred, de már legalább nem kel fel orákra, sajnos, ilyen is volt. En a fogzással kotom ossze, mert amikor "szunet volt", csak 1x kelt fel, azota legalább 2x kér és kap is tápszert, kulonben nem alszik vissza... Nyugodtabban alszik, ha mellém teszem, de ezt csak vészhelyzetben csináljuk, mikor már naygon kivagyok... Otletem igazán nekem sincs, csak írtam, hogy lásd, más is szenved nemalvástol:(
Szia! Kislányom 22 hónapos, és még mindig 2x kel éjszaka. Szerencsére csak egy "gyors" szopi, és visszaalszik. Azt nem írtad, hogy külön szobában alszik-e? Álítólag azok a babák, akik nem az anyukájuk közelében alszanak, hamarabb elhagyják az éjszakai felkelést. Mi egy szobában alszunk, a gyerekszoba egyelõre csak dísz! :-) Kitartás, nem lesz ez így örökké! Ha majd nem kell kelned hozzá, akkor meg majd hiányozni fog! :-D
Amikor felebred akkor mivel nyugtatod? Nalunk az ivas volt a fo problema, rossz szokas.Szerencsere vege, most 23 honapos. Irj bovebben:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Van külön szobája 3 hónapig ott aludt éjjel-nappal egyik este elkezdödött a pokol! 15percenként felkelt orditott én mindent kipróbáltam hogy bent tartsam már arról szólt az este azon agyaltuk ma éppen mivel próbálkozzunk. Aztán feladtam "beköltözött" hozzánk! De így sem marad meg sajnos van hogy mellettem alszik! Fél éjszaka kiságy aztán nagyágy, van hogy rám teszi a fejét és csak úgy alszik tovább! Foga jönn hát akkor örülök ha alhatok! Félálomba sírdogál dobálja magát! Szopival alszik vissza vagy ringatom "egyik sem tart sokáig" de azé jó lenne ha reggelig aludna!
Elso vagyok megint: ugyanez van nálunk is - fél 9-kor elalszik a picur, 11-ig OK, akkor kezdodik a sírás-nyoszorgés-ébredés. Most biztos a foga miatt - ha adok neki Panadolt, utána vissza tud aludni néhány orára, és hajnalban újra ébred tejért. Legkésobb ilyenkor átkerul az ágyunkba, mert kulonben én sem aludnék....A gyerekszoba egyelore játszásra van nálunk, bár szeretném már átszoktatni oda. Lehet, hogy mi is zavarjuk ot, és nyugodtabban aludna..
Mivel próbáltad ki?
A kérdező hozzászólása: Bocs a lényeg lemaradt win7 x64
Igen, tehát mivel próbáltad ki, és és tapasztaltad, hogy nm szól minden?
A kérdező hozzászólása: Xp-el szólt mindegyik. Felraktam a win 7 és azota nem szol a centrál és a real ball ill real jobb.
Hangkártya drivert feltetted?
A kérdező hozzászólása: sima integrált van benne de eszközkezelõbe megnéztem és nem ír semmit h hibás lenne. (nincs sehol sárga !-jel) Meg teszteltem és megfelelõen müködik.)
Ha a tesztnél szólt mind a 6 hangfal, akkor ez nem hiba. Ez a jelenség nálam is megvolt ugyanezzel az alaplappal, amikor anno váltottam XP-rõl 7-re. Annyi csupán, hogyha a lejátszott hang nem 5.1, csak sztereo vagy mono, akkor az csak 1 vagy 2 hangfalon fog szólni, nem pedig mind a 6-on. Ezt valamelyik hangkártyánál a hangkártya szoftverével lehet állítani. Azóta már lecseréltem a konfigot és a mostani alaplapomra integrált hangkártyánál már be lehet állítani a hangkártya segédszoftverével, hogy mind a 6 hangfalra tegye ki a hangot, akkor is ha nem 5.1. Szóval ez inkább hangkártyafüggõ. De olvass utána a google-nál, úgy emlékszem volt rá anno is valami fusi megoldás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! Ment a zöld kéz
A windows alap drivere csak arra elég, hogy teszteld nincs hardveres baja az eszköznek. Mindig érdemes a gyártó által készített drivert is feltenni, mert azzal lehet igazán kihasználni az eszköz adottságait, ezenkívül nyújt plusz funkciókat is. Nincs kizárva h a driver felpakolásával a 2.0-ából is tud 5.1-et csinálni, ahogy elõzõ hozzászóló is írta.

Az lenne a gond a számítógéppemmel hogy játszok kb 30percet de ez váltózó, és akkor leáll a net, a csomagok záma fölmegy milliárdra és sak akkor netezhetek újra hogyha újraíndítom a gépet. De akkor is sz*arakodik a gép, mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: A probléma szvsz töméntelen mennyiségû kártékony programocska a gépeden (hívják vírusoknak, trójaiaknak, adathalászoknak, keyloggereknek, rootkiteknek egyik-másikat)vagyis javaslom a gép újratelepítését és egy vírusirtó RENDSZERES használatát, de legalábbis egy alapos irtást. Vagy a hálókártyád döglõdik...

A probléma szvsz töméntelen mennyiségû kártékony programocska a gépeden (hívják vírusoknak, trójaiaknak, adathalászoknak, keyloggereknek, rootkiteknek egyik-másikat)vagyis javaslom a gép újratelepítését és egy vírusirtó RENDSZERES használatát, de legalábbis egy alapos irtást. Vagy a hálókártyád döglõdik...
A kérdező hozzászólása: Már újratelepítettük, nem is egyszer.de már vettünk egy vadonat új gépet, és ez fasza.:D DE AZÉRT KÖSZI HOGY SEGÍTENI PRÓBÁLTÁL!

Letöltöttem az ubuntut két félét a 10.4 és a 10.10 est is és fel telipetetem vinyóról egy másik vinyóra nem arra amint az xp-van de amikor kéri hogy indítsam újra akkor újraindítom. mitől lehet ez a probléma a többi lent?

és amikor ki kel választanom hogy xp vagy ubuntu rá megyek az ubuntura és ott van több mód demó mod az a legutolsó meg van normal mód rá megyek arra a normal modra és csak vilog egy kis nyíl nem megy semerre nem ír ki semmit csak villog mit?l lehet ez a probléma?

Legjobb válasz: Sajnos nem tudom a probléma okát (és ahogy látom, itt mások sem), próbáld feltenni itt a kérdésed: http://ubuntu.hu/forum Itt több hozzáértõ van, akik talán tudnak segíteni.

Sajnos nem tudom a probléma okát (és ahogy látom, itt mások sem), próbáld feltenni itt a kérdésed: http://ubuntu.hu/forum Itt több hozzáértõ van, akik talán tudnak segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!