Találatok a következő kifejezésre: Akinek nemrég meg, és szűz (2 db)

Nyugodtan hasznalhatsz , mini-t!
Én a sárga OBt is használtam szûzen.Sportoló voltam, és nekem mensis napon is teljesíteni kellett.Semmi sem zavar jobban, mint amikor éppen a mozgásra figyelsz, és elcsúszik a betét, és azt érzed, hogy mellévérzel...Kezd a minivel, de ha kicsi, akkor próbálj ki nyugodtan nagyobbat is.
Hát nem tudom. Nekem a betét se nem kényelmetlen, se nem bizonytalan. Én épp a tampontól féltem mindig hogy elázok. Mert ugye amíg nem telítõdik, addig nem érdemes kivenni mert feldörzsölhet. Ha meg elsaccolom akkor túltelik és kész a baleset. betéttel viszont sose jártam így. Amúgy nyugodtan használhatsz tampont. Én a minit javaslom, én szûzen csak azt mertem.
Nyugodan használj, minit, és olvasd el mit írnak róla, figyelj a higéniára, 4 óránkénti cserére, elég magas felhelyezésre. Lehet, elsõre nem fog menni, de próbáld meg párszor. Nekem is óráiási megkönnyebbülés volt a betét után, úgyhogy javaslom bátran:-)
Valakinek annyira rugalmas, hogy át sem szakad, csak tágul.
ujjnyi a kukid
Biztos jó helyre raktad be? :D
Talán valami különleges nemi elváltozása van?
Õ farkas lánya és visszanõtt neki! :D Szerinted nem õt, vagy az orvost kéne kérdezni?
Az övé ennyire rugalmas. Van ilyen.
A kérdező hozzászólása: kérdeztem tõle hogy ez hogy lehet, de õ sem érti...hozzátenném mert sejtettem lesz aki beszól NEM KICSI
Próbál használni néhány írásjelet, mint például: , .
Mennyire nem kicsi? :P De ha tényleg nincs a méreteddel hiba, akkor az övé rugalmasabb az átlagnál valószínûleg. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!