Találatok a következő kifejezésre: Akinek nemrég meg, és (51 db)

Aki nemreg szult es meg szoptat, hogy vedekezik a nem kivant terhesseg ellen?

Legjobb válasz: Óvszer. (de ezenfelül van még pár lehetõség; akár tabletta is, amit szoptatás mellett lehet használni)

Óvszer. (de ezenfelül van még pár lehetõség; akár tabletta is, amit szoptatás mellett lehet használni)
Szülés után 6 héttel a dokim felírt egy gyógyszert amit szoptatás mellett lehet szedni(cerazette), 3 hónapig szedtem.Utána 4 évig megszakítással védekeztünk.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valszokat. Mi is megszakitassal vedekezunk, csak az nem eleg biztosnsagos.Gyogyszert nem igazan szeretnek szedni, meg sosem szedtem.
Õszintén szólva sehogy. Az elsõ és a második gyerek is nagyon nehezen, hosszú évek alatt jött össze. Nem hinném, hogy egy-két év alatt (amíg szoptatok) sikerülne, de nem zárkózunk el egy újabb babától sem a férjemmel. Ha már nem szoptatok majd, gyógyszert fogok szedni.
Óvszerrel, majd goldlily spirállal.
nekem 3 gyermekem van. Az 1. babáért 4 hónapig próbálkoztunk. A 2. babánál óvszerrel védekeztünk. A 3. babát a 2. baba megszületése után 6 héttel létrehoztuk. 10, 5 hó van köztük. Most tabit szedek Azáliát, de rettegek egy újabb terhességtõl. Eddig bevált.

Tudnátok mondani néhány rock zenekart akik nemrégen kezdték és még nem olyan híresek?

Ilyenekre gondolok mint mondjuk a Szükségállapot, Vészkijárat.

Legjobb válasz: Nonverse, Scage. Hirtelen ezek jutnak eszembe. Nonverse valamennyire ismertebb, annyira szinte biztos, mint a Szükségállapot.

Nonverse, Scage. Hirtelen ezek jutnak eszembe. Nonverse valamennyire ismertebb, annyira szinte biztos, mint a Szükségállapot.
Kozmosz : )

Mit tennétek ha a legjobb barátnőtök összejönne azzal a pasival, akivel nemrég még te akartál, és nagyon szeret (t) ed? Megharagudnátok?

Volt már olyan, hogy a barátn?m összejött az én szerelmemmel, szakítottak, utána én jártam vele, meg olyan is volt, hogy majdnem összejött egy pasival aki nagyon tetszett nekem.

Legjobb válasz: Neked hogy esett, vagy hogy esne? Kb úgy neki is.

Neked hogy esett, vagy hogy esne? Kb úgy neki is.
Ezek a dolgok igy nagyon nem jók .. Mármint hogy közösek a pasik is stb... Ezekböl még nagyon nagy veszekedések lesznek lehet hogy most nem .. De hidd el idövel nagyon bánni fogjátok.. Vigyázzatok a barátságotokra és egy pasi miatt se szakitsátok meg!
Ha megbeszélték hogy nem járnak, akkor szerintem semmi probléma. De a legjobb az lenne, ha nem egymás kiszemeltjeivel foglalkoznátok.
Ez nem egészséges ez egy kicsit olyan, mintha rivalizálnátok.Beszéljétek meg, de tényleg nem a legjobb ha egymás pasija tetszik nektek.
A kérdező hozzászólása: Hát hasonló az izlésünk..:S De most arra lennék kiváncsi, hogy mennyire esne neki rosszul.
A kérdező hozzászólása: Mert neked?:S Én már hozzászoktam..
Gondolj bele: az elsõ csókod odaadnád egy kaland alkalmával?
Micsoda önfeláldozó barátod van!
az elsõ csók a legjobb, necsináld olyannal aki nem érdemli meg, hidd el késöbb megbánnád, mert az elsõ csókot biztos nem felejted el soha, és nem hinném hogy arra szeretnél vissza emlékezni hogy egy majdnem idegennel smároltál és lehet hogy ha várnál életed szerelme lenne az elsõ
Ezt te komolyan elhiszed? :D Persze biztos van ilyen....
ohh :$ ilyen nekem is jól jött volna..
Szerintem csak a sexre hajt! én nem tenném
A csókolózás nem egy nagy dolog, én 9 évesen smároltam egy osztálytársammal, bár akkor inkább függõ voltam azért csináltam gyakrabban. Szóval csak azt akartam mondani, hogy nehéz elrontani meg ilyenek...
Miért ne? :D arra ne számits hogy feltétlen köztetek marad, de szerintem nem lenne gáz ha kiderülne. és lehet hogy am szexet is akar, de lehet hogy be is jössz neki, ki tudja? :D am ha tetszik szerintem próbáld ki :P
meg amúgy ezt te érzed :) (utolsó voltam)
Az alkohol nem ok arra, hogy megcsalt, vagy hogy nem emlékszik. Aki nem bírja, ne igyon.
Ha legközeleb b ismét részeg lesz a nõ, akkor mit fog mondani, ha összeszed ujabb példányokat?
Lányoknak, nõknek alapból is gáz ennyire részegnek lenni. Egyszer meg lehet bocsájtani, de a csávó fejét azért üsd szét. :)
És beszéld meg vele, hogy neked is van akkor egy lehetõséged. :D Mindig jól jön az ilyen. :)
hagyd el. egy focicsapatot is elnézel majd ha iszik?
Miért ivott be annyira? Más nem volt vele? Miért nem kontrollálja magát, ha tudja, hogy problémái vannak az itallal? Elégedett volt a kapcsolatotokkal? Szerintem ez bukta. A megcsalás az megcsalás, akárhonnan nézzük.

19 éves srác vagyok a barátnőmmel nemrég szakítottunk azóta kavartam egy lánnyal aki nagyon megtetszett és meg is szerettem. Egy ideig nem beszéltem a lánnyal de mostanságelég sokszor beszélünk és feltörtek bennem az érzések. Mit tegyek?

a barátnőmmel azóta együtt vagyok megint de nincs szívem vele szakítani mert szeretem de a lány iránt is érzek valamit.

Legjobb válasz: addig dönts amíg el nem hagy mind a kettõ és majd itt fogsz sírni nekünk h téged senki sem szeret:D

addig dönts amíg el nem hagy mind a kettõ és majd itt fogsz sírni nekünk h téged senki sem szeret:D
A kérdező hozzászólása: Azóta együtt vagyok megint barátnõmmel de nincs szívem szakítani vele
Akkor kis barátom jó szar idõk várnak rád. Egyáltalán miért jöttél vele újra össze?? Most itt gondolom megerõsítésre vársz hogy DE szakítanod kellene vele. Tessék: Szakíts vele, mert ennek így nincs semmi értelme. (bár szerintem magadtól is nagyon jól tudod) ezen a téren néha muszáj egy kicsit önzõnek lenni, mert azzal hogy úgy vagy vele hogy közben a szakításon gondolkozol húzod mindkettõtök idejét, és hazudsz neki folyamatosan, neked meg sehogy se jó. Nincs más megoldás. Ott kell hagyni, akár tetszik, akár nem.
Nincs szívem szakítani vele... Ezért voltam együtt még fél évet a pasimmal, miután egyszer szakítottam vele és újra összejöttünk. Életem legvacakabb döntése volt. A végén pedig sokkal jobban megbántottam ezzel, mintha csak tisztán lezártuk volna az egészet. Légy erõs! ;)
Pont úgy voltam mint a 4-es, csak én 1 évig húztam ezt... szánalomból senkivel nem lehet együtt maradni!
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem szánalmomból vagyok vele együtt hanem mert szeretem csak valamiért ez a másik lány elvette az eszem és már lassan többet gondolok rá mint a csajomra
Az hogy szereted a barátnõd egy dolog. De ezek szerint szerelmes már nem vagy, mert akkor nem látnál senki mást. És nevezheted máshogy, végül is ez szánalom. Azért vagy vele, mert szereted és nem akarsz neki fájdalmat okozni, de ezzel közben magadnak okozol egy elég faramuci helyzetet. Úgy gondolom hogyha ennyire máshova húz már a fantáziád, akkor nem lehet megmenteni a mostani kapcsolatod. Ez olyan mint egy ragtapasz. Leránthatod gyorsan, és akkor talán kevésbé rossz. Vagy szedheted lassan, érezve hogy minden egyes szõrszálat külön tépsz ki. A végeredmény mindenhogy [email protected], és biztos hogy fáj. De ha már tudod hogy mi lesz, inkább jobb túlesni rajta mert annál rosszabb lesz minél tovább húzod az egész helyzetet.
Ne erõltesd, mert azzal elriasztod.Hagyd gondolkodni, .
A kérdező hozzászólása: én mondtam neki h jo akkor gondolkodjon és egy ideig ne találkozzunk de azt mondta ö talizni akar ugyan ugy
én is férfi vagyok mindig is irigyeltem az ilyen embereket akik egyszerre több mindent akarnak és nem tudnak dönteni. Egyébként az is lehet hogy a szabadság te lennél vagy nem tudom.
igazat adok az elottem ironak....lehet te lennel a szabadsag szamara...lehetseges hogy benned megtalalja azt amire eppen vagyik ne szalaszd el ha ugyerzed kepes vagy ra hajra:)

Melyiket választanátok? Már meglévő, de friss távkapcsolat vagy egy új kapcsolat valakivel, akit nemrég ismertetek meg, de a városotokban lakik, és nagyon egy hullámhosszon vagytok?

Legjobb válasz: Amelyiküket jobban bírom... De ha már kapcsolatban lennék, nem ismerkednék másokkal, tök mindegy, hogy ami van az csak távkapcsolat.

Amelyiküket jobban bírom... De ha már kapcsolatban lennék, nem ismerkednék másokkal, tök mindegy, hogy ami van az csak távkapcsolat.
Mindkettõt.Minek a háztartási mikor lehet pilóta keksz is.
döntsön a kocka.
Második...
Nálam a távkapcsolat eleve kizárva.
Második de csak szakítás után.
Az attól is függ, hogy mennyire friss és persze, hogy mit érzek a távkapcsolat részvevõje iránt. Viszont alapesetben a 2. variációt választanám.
Aki a másodikat mondta, az most viccelõdik? Ne viccelõdjetek már.
Jégsárkánynál a pont. Gerinc emberek!
Ha valakivel kapcsolatban vagyok, legyen bármilyen messze, az azt jelenti, hogy bárki más, aki próbálkozna le van szarva, hiszen szeretem õt. De persze sokaknál nem így mûködik ez...
Egyértelmû azt aki a városomban lakik, nehogy már én utazzak másik városba õ érte.
#4 Biztos benne?
táv
Jelöljük meg a "B" választ.
Ha 1-2 hetente találkozunk és nem nekem kell utazgatni, akkor talán az elsõ, de inkább a második.
Ezt hívják versenynek a csaj nem tud dönteni ezért mondta hgy dobd be magad !
A kérdező hozzászólása: És szeritned érdemes versenyezni? Nem áll fent az a vestély hogy összejön a másik palival ?
Nyugodtan hasznalhatsz , mini-t!
Én a sárga OBt is használtam szûzen.Sportoló voltam, és nekem mensis napon is teljesíteni kellett.Semmi sem zavar jobban, mint amikor éppen a mozgásra figyelsz, és elcsúszik a betét, és azt érzed, hogy mellévérzel...Kezd a minivel, de ha kicsi, akkor próbálj ki nyugodtan nagyobbat is.
Hát nem tudom. Nekem a betét se nem kényelmetlen, se nem bizonytalan. Én épp a tampontól féltem mindig hogy elázok. Mert ugye amíg nem telítõdik, addig nem érdemes kivenni mert feldörzsölhet. Ha meg elsaccolom akkor túltelik és kész a baleset. betéttel viszont sose jártam így. Amúgy nyugodtan használhatsz tampont. Én a minit javaslom, én szûzen csak azt mertem.
Nyugodan használj, minit, és olvasd el mit írnak róla, figyelj a higéniára, 4 óránkénti cserére, elég magas felhelyezésre. Lehet, elsõre nem fog menni, de próbáld meg párszor. Nekem is óráiási megkönnyebbülés volt a betét után, úgyhogy javaslom bátran:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!