Találatok a következő kifejezésre: Akinek nemrég meg, (118 db)

Mire véljem e különös viselkedést? Egy lány, akivel nemrég még szemezgettem néhányszor a vonaton, furcsán viselkedik velem. Az utcán, ha észrevesz, elfordul, háttal áll, s kikerül. Mire véljem e furcsa viselkedést?

Legjobb válasz: Nem akarja, hogy lásd a kõkemény elpirulást, ami kb egyenértékû az erekcióval, vagy a vidiabimbó-effektust, vagy pont hogy elõnyös oldalát mutatja...

Nem akarja, hogy lásd a kõkemény elpirulást, ami kb egyenértékû az erekcióval, vagy a vidiabimbó-effektust, vagy pont hogy elõnyös oldalát mutatja...
Bejössz neki
Lehet rosszul lát, és nemrég vette csak észre hogy konkrétan bámulod. Nem lehet tudni amúgy, de beszélj vele valahogy, akkor talán kiderül!
Van barátnõd? Lehet megtudta, biztos tetszettél a csajnak
:D Nekem is volt ilyen, csak én odamentem a csajhoz, tök jól beszélgettünk, megkérdeztem hogy akar-e még találkozni, erre úgy meglepõdött mint akit nyakon csaptak egy rúd kolbásszal, és mondta hogy még nem nagyon ismer, aztán bunkó lett és kerülni kezdett..
A kérdező hozzászólása: Köszönömszépen az eddigi válaszokat. Nics barátnõm, tehát azt nem tudhatta meg az említett lány.
bejössz neki mintállat csak zavarban van
Esõvédõvel vidd, mi úgy szoktuk..
Az esõvédõ nagyon jó ilyenkor szerintem is. A friss levegõ pedig kell, ha már jobban vagytok.
Sapka, kabát, meleg nadrág. Jól öltöztesd fel, de ne túl melegen. Sosem használtam esõvédõt, nincs is. Szerintem felesleges.

Mit tennétek ha a legjobb barátnőtök összejönne azzal a pasival, akivel nemrég még te akartál, és nagyon szeret (t) ed? Megharagudnátok?

Volt már olyan, hogy a barátn?m összejött az én szerelmemmel, szakítottak, utána én jártam vele, meg olyan is volt, hogy majdnem összejött egy pasival aki nagyon tetszett nekem.

Legjobb válasz: Neked hogy esett, vagy hogy esne? Kb úgy neki is.

Neked hogy esett, vagy hogy esne? Kb úgy neki is.
Ezek a dolgok igy nagyon nem jók .. Mármint hogy közösek a pasik is stb... Ezekböl még nagyon nagy veszekedések lesznek lehet hogy most nem .. De hidd el idövel nagyon bánni fogjátok.. Vigyázzatok a barátságotokra és egy pasi miatt se szakitsátok meg!
Ha megbeszélték hogy nem járnak, akkor szerintem semmi probléma. De a legjobb az lenne, ha nem egymás kiszemeltjeivel foglalkoznátok.
Ez nem egészséges ez egy kicsit olyan, mintha rivalizálnátok.Beszéljétek meg, de tényleg nem a legjobb ha egymás pasija tetszik nektek.
A kérdező hozzászólása: Hát hasonló az izlésünk..:S De most arra lennék kiváncsi, hogy mennyire esne neki rosszul.
A kérdező hozzászólása: Mert neked?:S Én már hozzászoktam..

Meg lehet bízni valakiben, akinek nemrég ért véget egy komoly kapcsolata?

Megismertem egy srácot, eddig csak egy randink volt, de az nagyon jó, viszont 2 hónapja ért véget az eddigi egyetlen komoly kapcsolata. Nem beszélt a lányról, csak ennyit, hogy nemrég szakítottak, de néhány hónapja még nagy volt a szerelem. Tudom hogy ez emberfügg?, mégis érdekel a véleményetek, belemennétek-e egy ilyen kapcsolatba? 21/L

Legjobb válasz: nekem is nemrég ért véget egy komoly kapcsolatom (kb 2 hónapja) és azóta együtt vagyok egy másik sráccal. a világon mindennél jobban szeretem. :) szerintem ne félj te se attól a fiútól. :)

nekem is nemrég ért véget egy komoly kapcsolatom (kb 2 hónapja) és azóta együtt vagyok egy másik sráccal. a világon mindennél jobban szeretem. :) szerintem ne félj te se attól a fiútól. :)
Ez gondolom egyénfüggõ, én szakítottam a volt barátnõmmel és pár hét múlva megismertem a jelenlegi barátnõmet. Az hozzá tartozik, hogy sokáig húztuk, kiábrándultam belõle és mikor szakítottunk már nem éreztem semmit. Szóval igen... Meg lehet bízni, de az én esetem nem garantálja, hogy törvényszerû!
ismerd meg, ne kezdj vele kapcsolatot amig nem ismered annyira hogy eltudd dönteni, hogy bízhatsz e benne. ez akkor is igy volna ha nem most ért volna véget egy kapcsolata. de a bizalom alap, bizalom nélkül szart sem ér egyetlen kapcsolat sem!
én pont 2 hónap alatt felejtettem el az exem. már megismertem egy srácot, igazából össze is jönnék vele, ha egyszerûbb lenne a helyzet, na mindegy, ne menjünk bele. :D szóval szerintem 2-3 hónap elég ehhez... hajrá :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) akkor gyanakodva, de adok egy esélyt a dolognak!

Van egy lány aki most jön össze velem, de nem az az igazi tehát én kiskoromban meg nemrég még arrol ábrándoztam hogy egy szép lány lesz az első aki megcsókol, ő is szép lány de nem pont az akire annyira vágytam. Szóval most mit tegyek?

Õ is szép lány kedves is, viszont nem pont az akire télleg télleg vágytam... :$ nah meg még lenne egy bónusz kérdés: Hogyan csókoljam meg? xD naon hülye vagyok ehhez hiszen ? az els? lány aki tényleg meg is csókolna, de hogy vegyem rá arra, hogy megcsókolhassam?

Legjobb válasz: hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.

hát nem tudom milyen lehet ez mert én életem szerelmével csókolóztam elõször. úgy veszem ki hogy te egyszerüen nem vagy szerelmes belé. attól még összejöhetsz vele nyugodtan... rajtad áll hogy elkezdesz élni vagy megvárod a szerelmet. nem lehet tudni lehet hogy csak 20 év múlva jön el, szal sztem legyen romantikus az egész és ez is lehet emlékezetes. találkoztok kettesben este sétáltok vagy akármi, beszélgettek sokat és mielõtt elbúcsúznátok, eléállsz, átkarolod, odahajolsz hozzá és megcsókolod (becsukod a szemed, kinyitod a szád, ajkad az ajkára tapasztod és bedugod a nyelved). ha jól érzi magát veled (nem feszült, unott, szótlan) és tudod hogy össze akar veled jönni akkor tuti engedni fogja.
A kérdező hozzászólása: jogos ^^ mert senkimse volt eddig... öö :$ amugy ha nem is egyböl de az elsõ randin smaci vagy... késõbb? :P
Ez nem konkrétan idõfüggõ. Érezni fogod szerintem mikor eljött A pillanat:) )
A kérdező hozzászólása: :D:D gondoltam erre a válaszra :D köszi :D
majd ráérzel a pillanatra
A kérdező hozzászólása: hát az van hogy talizunk meg fogjuk egymás kezét (tudom nagyon sok de ez az elsõ lány...) és valamikor csak úgy simán elfáradunk leülünk vmi hûvös helyre és mind a ketten azt próbáljuk találgetni, hogy mit gondol a másik... egyszerûen hogy "vezethetném fel a témát", hogy smároljunk? egyszóval mindaketten kínunkban kaparjuk a falat és nem tudjuk hogy mit csinájunk a kitalálok vmit akkor jáccunk... fél percig és elõröl
(1. kommentelõ vagyok) ha fogjátok egymás kezét az már sokat jelent. tehát már akar tõled vmit. vagyis nem fog pöcsönrugni ha lesmárolod. szerintem egyértelmû hogy arra vár õ is hogy vki csináljon már vmit csak félénk. úgy kell felvezetned a témát hogy amikor ültök a hûvös helyen akkor ha úgy érzed hogy romantikus a pillanat (sötét van, 2esbe vagytok, nálam ez a legideálisabb) akkor átkarolod a derekát vagy megfogod a kezét a szemébe nézel és elkezdesz hajolni felé lassan és megcsókolod. mindezt egy szó nélkül.

Másfél éve van barátom, szeretem, de kezd unalmassá válni a kapcsolatunk. Van egy fiú, akit nemrég ismertem meg, tetszünk egymásnak, de nem csalnám meg sohase a barátomat. Ilyen esetben mi a teendő?

Legjobb válasz: Nem vagy ribanc de ha ilyeneken filózol, akkor nem õ az akivel lenned kell. De inkább ne mond el neki, hogy más miatt, tudod a tudatlanság áldásos.

Nemtudom miért kell leribancozni mindenkit rögtön , de már nagyon kezd idegesíteni hogy az ilyen kérdéseknél általában az elsõ 3válaszból valamelyik tuti az hogy ribanc...pff-.- sajnos a kérdésre nemtudom a választ.Szerintem nem kéne az új fiúval lógnod, koncentrálj a kapcsolatra.Viszont lehet hogy ez már nem lesz elég és a kiváncsiság erõsebb lesz mint a kapcsolatod.Szerintem ha már más fiúk fel tudják kelteni az érdeklõdésedet és itt kérdezed hogy mi a teendõ...akkor már te magad is sejted.Szakíts...(ha bírsz)...inkább mint hogy megcsald
Én se értem miért kell ribancozni, semmit nem csinált. A tetsuét önmagában még nem bûn, pláne ha a pasija is kacsingat másfelé... kérdezõ vagy kezdj valamit a mostani kapcsolatoddal vagy ha menthetetlen szakítsatok. Ennyi...
Nem vagy ribanc de ha ilyeneken filózol, akkor nem õ az akivel lenned kell. De inkább ne mond el neki, hogy más miatt, tudod a tudatlanság áldásos.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a kedves válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit tegyek, nem lennék és nem is leszek akkora bunkó, hogy más pasi miatt szakítsak vele. Csak zavar, hogy könnyen megtetszik más, és félek, ha találkoznék vele (pl.baráton keresztül) akkor õ többet akar, én nem tudom mit akarok, és megvan a megcsalás. Ez tényleg nehéz, mert nem én döntöm el kibe vagyok szerelmes, hanem a szívem, vagy hogy mondjak...
tipikus sztori. menjél csak az új fiúhoz, aztán meg a következõ újhoz, majd a legújabbhoz. ez az élet rendje. egy dolgora figyelj oda, ha igazi trendy punci szeretnél lenni: csak akkor dobd az elõzõt, ha már megvan az új!
Hát, hogyha jobban vonz egy kis kaland, mint a megszokott, biztos pont -amit biztosan fel lehetne dobni valamivel- akkor feltétlenül szakítanod kell, legyen méltóságosan vége, legalább ezzel "tiszteld" meg ha már egy másik fiú miatt dobod...
A kérdező hozzászólása: (telefonon, interneten, alig kezdeményez találkozót, stb)
A kérdező hozzászólása: Miért vagyok ribanc? Szerinted õ nem kacsingat másfelé? Alig keres egyébként.
R.banc vagy, az a helyzet. Hagyd ott a fiúdat, nem érdemled meg, h rád pazarolja az idejét!
Ez az idõszak, amiben most vagy kedves kérdezõ, erre szolgál. Hogy keresd az igazit. Ebbõl ne csinálj lelkifurdalást. Majd össze fog jönni a nagy "Õ".

Van egy srác, akit nemrég ismertem meg, nagyon jófej, kedves, viszont van egy gond?

kb 10 centivel lehet kisebb t?lem, és nekem a magas srácok jönnek be. Volt olyan barátom akivel egymagasak voltunk, de már az is zavart, hiszen egy pár centis sarkú cip?ben már magasabb voltam.

Legjobb válasz: Ha tényleg annyira tetszik a srác akkor próbáld meg. Végülis ez legyen a legkisebb gond, hogy milyen magas, ha azon kívül minden oké vele, akkor ezzel nem kell foglalkozni. Senki sem tehet arról hogy mekkorára nõtt. L/23

Ha tényleg annyira tetszik a srác akkor próbáld meg. Végülis ez legyen a legkisebb gond, hogy milyen magas, ha azon kívül minden oké vele, akkor ezzel nem kell foglalkozni. Senki sem tehet arról hogy mekkorára nõtt. L/23
Ha téged zavarni fog akkor ne szédítsd szegényt. Nekem is volt 10 centivel alacsonyabb pasim engem nem zavart együtt is voltunk 1, 5évig. De ha téged már az elejétõl kezdve zavar bele se kezdj ebbe a kapcsolatba, mert csak szenvedni fogtok.
Végig zavarni fog. Gondolj bele, hogy te mennyire fogod majd nõiesnek érzni magad mellette!
A kérdező hozzászólása: :( hol vannak a magas fiúk?:O
De valami mégis megfogott benne nem igaz?
Még egy felszínes idióta. Ha annyira kedvelnéd, meg fontos lenne neked, akkor nem érdekelne a magassága. Ja persze, vajon mit fognak szólni így a barátnõk? EZ számít igaz. Amúgy meg a magas srácoknak nem kellenek alacsony csajok, mert nem szeretnek hajlongani.

Fordult már elő veletek, hogy olyan fiút jobban kedveltetek, akivel nemrég ismerkedtetek meg, mint azzal aki (vel) azt terveztétek, hogy összejönttök vele?

most kerültem be egyetemre.. és jobban kedvelem a másik srácot,de neki barátnője van:/ és természetesen mondja párszor,hogy "nem akarja megcsalni",nem nekem,csak amikor olyan feladatra kerül sor a másik sráccal egy ideje tervezünk összejönni,de megbántani nem akarom:(

Legjobb válasz: azzal aki (vel) Fizetõsre vettek fel?

azzal aki (vel) Fizetõsre vettek fel?
A kérdező hozzászólása: nem, csak ittam xD
:D Akkor elnézzük. A barátnõst felejtsd el.
Még csak most kezdõdött az egyetem. Lehet csak azért vonzóbb, mert új számodra. Helyedbe várnék egy kicsit, hagyd hogy udvaroljanak. De amúgy r**ancság, így nyomulni egy kapcsolatban élõ srácra. Másrészt mi az a duma, hogy nem akarja megcsalni? Ez nagyon gáz. 20/F
A kérdező hozzászólása: semmi olyat nem csináltam, hogy rájöjjön a "barátnõs", hogy kedvelem :)
ismerõs ez a helyzet! akivel terveztem h összejövök, megmondtam h nem menne nekem mert a haverja sokkal jobban vonz mint õ. a másik srácnak amugy meg elöbb utobb meg kell mondanod h mi a helyzet jobb elõbb.
A kérdező hozzászólása: és aki ráadásul az osztálytársam
ehe
Az nem jelent semmit. A lányok nem azt nézik, h kivel lehet jobban beszélgetni, hanem h ki néz ki jobban.
igen
barátnak akar annak vesz
A kérdező hozzászólása: valami diszkóban ismerte meg pár napja vagy hete, nem tudom pontosan, és a srác kezdeményezett. amúgy a lány nem diszkózós típus. és nem egyszer mondta, hogy szeret velem beszélgetni, és hogy szeret velem lenni.
Éppen ez az. Négy év alatt nem tudott beléd szeretni.
A kérdező hozzászólása: négy év óta most kezdtem el beszélgetni vele, sokáig elzárkóztam mindenkitõl beleértve õt is. eddig ha beszéltünk is, õ jött oda hozzám.
Az alkohol nem ok arra, hogy megcsalt, vagy hogy nem emlékszik. Aki nem bírja, ne igyon.
Ha legközeleb b ismét részeg lesz a nõ, akkor mit fog mondani, ha összeszed ujabb példányokat?
Lányoknak, nõknek alapból is gáz ennyire részegnek lenni. Egyszer meg lehet bocsájtani, de a csávó fejét azért üsd szét. :)
És beszéld meg vele, hogy neked is van akkor egy lehetõséged. :D Mindig jól jön az ilyen. :)
hagyd el. egy focicsapatot is elnézel majd ha iszik?
Miért ivott be annyira? Más nem volt vele? Miért nem kontrollálja magát, ha tudja, hogy problémái vannak az itallal? Elégedett volt a kapcsolatotokkal? Szerintem ez bukta. A megcsalás az megcsalás, akárhonnan nézzük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!