Találatok a következő kifejezésre: Akinek nagyon a (8212 db)

Miért van az, h a nők nagyrésze lenézi, megveti azt a nőt, akinek "nagy" a melle, és akár még csúfolja is, h lógós mellű stb? !

nekem pl 17 éves létemre 85/D a méretem és oszt.társaim beszólogatnak,pl egyik csak elkezdi h "h felvannak stócolva a melleid"

Legjobb válasz: ez színtiszta irigység...azért csúfolnak, hogy az õ lelküknek könnyebb legyen...magukkal akarják elhitetni, hogy az a csúnya és a szégyellnivaló, ami neked van...pedig nem az, ahogy a kicsi mell sem az... azon, hogy kinek mekkora a melle, nincs semmi szégyelnivaló, mert különbözõek vagyunk,és mindenkinek más, és szerencsére a fiúk ízlése is ilyen különbözõ :) van, akinek csak a nagy tetszik, van, akinek a kicsi, de ha veleki belédszeret, onnantól meg már mindegy lesz :) nekem pl még most, 20 évesen is akkora a mellem, mint amekkora 14 évesen volt, kicsi... és még túlsúlyos is vagyok hozzá,így még csúnyább az összkép,mert nem vagyok arányos...de mindezek ellenére van párom,akivel nagyon szeretjük egymást és csak gimi elsõ osztályábancsúfoltak a melleim miatt, utána már sosem...ja, és a legjobb barátnõmnek meg egyenként 2kg-ot nyomnak a mellei, és semmi baja nincs vele sem neki, sem másoknak...sõt, ez a védjegye! És nagyon sok pasi szerelmes belé :) a csúfolódókat csak ki kell röhögni, vagy be kell nekik szólni valami ilyesmit: örülnél neki, ha neked is ilyen lenne, mi?

ez színtiszta irigység...azért csúfolnak, hogy az õ lelküknek könnyebb legyen...magukkal akarják elhitetni, hogy az a csúnya és a szégyellnivaló, ami neked van...pedig nem az, ahogy a kicsi mell sem az... azon, hogy kinek mekkora a melle, nincs semmi szégyelnivaló, mert különbözõek vagyunk, és mindenkinek más, és szerencsére a fiúk ízlése is ilyen különbözõ :) van, akinek csak a nagy tetszik, van, akinek a kicsi, de ha veleki belédszeret, onnantól meg már mindegy lesz :) nekem pl még most, 20 évesen is akkora a mellem, mint amekkora 14 évesen volt, kicsi... és még túlsúlyos is vagyok hozzá, így még csúnyább az összkép, mert nem vagyok arányos...de mindezek ellenére van párom, akivel nagyon szeretjük egymást és csak gimi elsõ osztályábancsúfoltak a melleim miatt, utána már sosem...ja, és a legjobb barátnõmnek meg egyenként 2kg-ot nyomnak a mellei, és semmi baja nincs vele sem neki, sem másoknak...sõt, ez a védjegye! És nagyon sok pasi szerelmes belé :) a csúfolódókat csak ki kell röhögni, vagy be kell nekik szólni valami ilyesmit: örülnél neki, ha neked is ilyen lenne, mi?
Nekem viszonylag "kicsi" mellem van, 70/B-s de a vékony alkatomhoz nem is állna jól a nagy mell. De sose szólnék meg , vagy bántanék olyat akinek nagyobb a melle, vagy kisebb a melle, vagy sovány, vagy duci. Szerintem nagyon aljas dolog, ha valakit a külseje miatt bántanak! Az más kérdés ha ízléstelen, akkor lehet neki szólni, de azt sem kiröhögni, meg bántani. Nem értem én az embereket... Az osztálytársaid meg a környezetedben élõk ezek szerint nagy részt hülyék, de gondolj arra, hogy van egy csodás Párod, aki szeret és ezek szerint tökéletes meg van elégedve az adottságaiddal!
Biztosan irigyek. Nekem sincs nagy, bár nem is kicsi, de én szeretnék nagyobbat! Én inkább irigyellek, mint bántanálak. :) Ne foglalkozz velük!
Nekem van egy osztálytársam, akinek igazán nagy cicije van. Nem is talál rá melltartót... Akár milyen ruhát vesz fel, a cici mindig kilátszik egy kicsit, mert alig fér el (szépen öltözködik)... Emellett nem olyan magas a lány, és nem csontsovány. De... Még soha senki nem csúfolta a suliban, nagyon kedves, népszerû, olyan hajlékony, hogy csak nézünk, intelligens, és a fiúk is kedvelik... Szóval az oyztálytársaidnak annyi esze van, ne is törõdj velük... 17/L
Egyszerûen féltékenyek :) Ne érdekeljenek, buta libák. Nálunk is van egy csaj aki szekálja az osztálytársunkat, "mekkora melle van ennek címszóval" Teszem hozzá neki semmi nincs. Aztán egyszer megkérdeztem tõle, hogy : Örülnél ha neked akkora lenne mi? Azóta nem piszkálja a lányt..Szóval ezek is csak féltékenyek. Légy rá büszke és ne törõdj velük :)
szeretem a nagymellü nõket
Ha szivacsos melltartót veszel akkor abban biztosan nem fog lógni a melled, és szerintem a többiek csak irigykednek hogy nagyobb a melled mint nekik, a legtöbb lány örülne ha megadatna neki hogy nagy melle legyen!Sok olyan van akinek csak 75/B-s , és biztos nem bánnák ha nagyobb lenne!!Szóval, nyugodtan járj toppba, csak figyelj arra hogy milyen melltartót veszel, lényeg hogy tartsa a melled:)
az ok: irigység. légy a melleidre büszke, örülj hogy neked ilyen van ;)
Irigység az oka egyértelmûen, mert aki elfogadja magát az nem szapul másokat.
Nezd oket levegonek!Legyel buszke a melleidre!
Mert irigyek, és szörnyen frusztrálja õket, hogy nekik nem lehet akkora, mint neked. úgy védekeznek, hogy azzal gúnyolódnak nálad, ami valójában az erényed. szánalmas emberi magatartás. nekem nagyon kicsi mellem van, én is sokszor irigykedek (jó értelemben) a nagyobb mellû lányokra, de soha nem tennék rosszindulatú megjegyzéseket, mert ezzel csak magamat égetném, mert mki látná rajtam, hogy egy irigy dög vagyok. ha látok egy szép, nagymellû lányt, akkor magamban felsóhajtok, hogy de jó neki és ennyi. amúgy már elfogadtam, hogy ekkora a mellem, és a pasiknak így is tetszeni szoktam, úgyhogy eszembe se jutna egy nagyobb mellû lányt rágalmazni.
A kérdező hozzászólása: rendes melltartót vettem (alig találtam a méretemben :S ) szal tartja a mellem rendesen :) és szép formája lesz tõle , olyan igazi kerek, mint amikor hanyatt fekszem, és erre szólt be oszt.társam h "h felvannak stócolva a melleid" de legközelebb akk visszaszólok neki :) ))))
A kérdező hozzászólása: rendes melltartó = nem push-up, hanem vékony "szivacs" és ennyi :)
az én osztályomba is jár jónéhány nagymellû lány, kicsit irígy is vagyok rájuk :D, de sosa piszkálnám õket, én meg vagyok elégedve az én kis méreteimmel, a barátom egyszerûen imádja õket :)

162 cm vagyok, és 42-es lábam van 14 évesen. (lány vagyok) Tényleg magas lesz az, akinek nagy a lába?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, én magas vagyok, nagy lábbal :D

Nem törvényszerû, én magas vagyok, nagy lábbal :D

Akinek nagy a füle, az tényleg nagy lent is?

Legjobb válasz: Kerdezo en az orrol hallottam ugyanezt

Kerdezo en az orrol hallottam ugyanezt
Nagy orr, vastag hüvelyik ujj stb..és nem szokott nagy lenni ott "lent"
Lehet én vagyok a ritka kivétel, de sajnos nem. :)
Nem:D
Úgy hallottam hogy a hüvelykujj kétszerese vagy háromszorosa.... s fülrõl nem hallottam ilyesmit...
Jaj, annyi ilyet mondanak. Azt is hallottam, hogy ha az orra nagy akkor, vagy talán még a formája is hasonlít, állítólag a kifeszített hüvelyk és mutatóujj közötti távolság is megegyezik az intim mérettel, de szerintem ez mind hülyeség.
Akkor mi van Dumbo-val? :D

Fiúk ismerkednétek olyan lánnyal, akinek nagy a melle?

Vékony lány vagyok, viszont nagy a mellem. A fiúk mostanában a kis mellű lányokért vannak oda. Tényleg ennyire gáz a nagy mell?

Legjobb válasz: nincs annál jobb kombináció, mint vékony lány nagy mellel :D

nincs annál jobb kombináció, mint vékony lány nagy mellel :D
légyszi had dugjam a fejem közé
szánsájn ?
mennyire nagy? amugy hülyeség. a legtöbb pasinak a nagy mell a fav.
Már miért ne tenném?
Mindegy. :-)
Olyan lánnyal ismerkedem aki érdekel. Ez nem függ össze a mellmérettel vagy arccal, vagy fenékformával. Bár én nem szoktam idegeneket letámadni, csak az ismerõs körbõl választok.
Még szép, hogy megismerkednék veled!
Küld róla képet betûk alapján nehéz.
Hülye kérdés. Lehet nagy a melled, ha bûn ronda vagy senkinek se kellesz.
Mi az hogy a fiúk a kis mellû lányokért vannak oda? NAGYCSECS FOREVER!!
Ha szilikonos, csak akkor.
miért lenne alap? mert a fejedben az a kép jelent meg? nem azt kérdezte, hoyg fiúk ismerkednétek e tökéletes mellû csajokkal? tényleg ennyire gáz, ha valakinek tökéletes mellei vannak? én személy szerint tutira nem ismerkednék ilyen csajjal csak úgy random..
Kamu?
#9, de ez gondolom alap, legalábbis itt!
#4 te láttál már nagy csöcsû csajt meztelenül, miközben lóg le a melle, mint egy tejes zacskó? baromira nem a méret a lényeg, hanem az alakja, feszessége stb. inkább legyen kisebb..
A formásat szeretem, nem baj ha nagy! Meg a popsi is, az is legyen szép, az sem baj ha kicsit nagyobb és ha ezek mellett vékony a lány az is elég jó úgy
Nem szeretik a tõgyeket a pasik.
Istenem...Ez komoly kérdés?! PERSZE! Minden (normális) pasinak szerintem a nagyobb mell a tetszetõsebb, de most egy csomó retard. fog Rád írni... De lényeg ami a lényeg: a nagy mell tökéletes s jó!:)
A kérdező hozzászólása: D-s
ismerek egy vékony, egész magas hatalmas mellû lányt, és az a véleményem róla hogy aránytalanul néz ki a csaj...

Akinek nagy a melle milyen pózban szoptat?

Legjobb válasz: Mi számít nagyonak, mekkora kosár. Az enyém szerintem nagynak mondható. Én ülve szoptattam jó darabig aztán fekve, mindkettõ ment. Fekve nem kellett tartanom a mellem neki.

Mi számít nagyonak, mekkora kosár. Az enyém szerintem nagynak mondható. Én ülve szoptattam jó darabig aztán fekve, mindkettõ ment. Fekve nem kellett tartanom a mellem neki.
Én fekve vagy törökülésben szoptattam általában:)
nekem oldalon fekve volt a legkényelmesebb.
Ülve szoptatós párnával, vagy fekve.Ez utóbbi sokkal kényelmesebb volt.
Ülve jól jöhet a hónaljtartás. Illetve, ha nehéz a mellet sokáig megtartani, akkor összehajtott pelust lehet alátenni (a hasfal és a mell alja közé), ami megemeli és alátámasztja, így felszabadul a tartó kéz.
Nekem sikerült D-vel is, de fekve tényleg kényelmesebb.
Miért nem lehet D-vel?
Eleinte ülve, úgy, hogy összetekert takaró volt a lábam alatt és párnatömkeleg a hátam mögött meg a könyököm alatt. Aztán késõbb megtanultunk fekve is :) 90G
én nem tudtam szoptatós párnával ülve szoptatni egyáltalán. D kosaras cicikkel nem lehet.
négykézláb
Azért nem értem miért nem lehet Dvel. Nekem H-I kosaras a mellem és tudtam ülve szoptatni bár tény, hogy jobb volt fekve.
Csak fekve. Nekem ülve iszonyúan fáj a hátam... mondjuk amúgy is... sajna szülés óta nagyon sokszor fáj a hátam, gondolom a nagy "súlyátrendezõdés" miatt. Próbáltam a hónaljtartást is, de nekem az sem vált be. De fekve kiválóan megy. Mondjuk nálunk a csecsemõsök határozottan ajánlották az ülve szoptatást a nagy melleim miatt. Sajna nem megy valahogy... túl bénán csinálom szerintem, pedig már körbepakoltam magam párnákkal is, de úgy is fáj a hátam... ha elõredõlve kell sokáig ülnöm, majd" beleõrülök. De fekve simán megy. 85 G
Fekve szoptatom :) igy a legegyszerubb.

Fiúk akik a kis melleket szeretik! Ti összejönnétek olyan lánnyal akinek nagyok a mellei?

Lehet ez kizáró ok? Vagy mennyire befolyásol ez titeket?

Legjobb válasz: szeretem a kicsiket, de nem baj ha nagy.

szeretem a kicsiket, de nem baj ha nagy.
Mind1 hogy kicsi vagy nagy csak formás legyen!!
nem kizáró ok, de azért ne fulladjak már bele...
egyáltalán nem kizáró ok. elsõdleges a LÁNY! utána jön az alkata. mindenkinek van egy testi idálja, de ha a személyiség nem passzol hozzá, akkor van annál fontosabb is
Nekem az a lényeg, hogy természetes legyen!
Én a nagy mellûeket szeretem, de a kicsi mell sem kizáró ok nálam.
szerintem addig jó amíg arányos.
Igen, mert az arc lényegesebb...
igen. nem két mellel akarok összejönni, hanem egy emberrel :)
Igen lehet, nem jönnek be a nagyok.
Érdekes, én mindenhova azt írtam, hogy nem baj, ha kicsi, soha nem azt, hogy szeretem, ha kicsi.Azt szeretem, ha nagy, de nem baj, ha kicsi...Befolyásol, sokat dobhat egy csajon, ha szép, nagy de formás mellei vannak.szóval befolyásol, pozitívan.
Mennyire nagy? Természetesen ha a lány annyira bejön kívül, belül akkor nem a melle lesz a kizáró ok:)
Én a nagyobbacskát preferálom, de az sem baj ha relatíve kicsi :)

Lányok, van olyan osztálytársatok, akinek nagy a szerszáma?

Hogy derült ki? Hány évesek/hányadikosak voltatok akkor?

Legjobb válasz: Hát, a mi osztályunkban nem egy nagy f...sz volt.

Hát, a mi osztályunkban nem egy nagy f...sz volt.
honnan tudjam?
Nem mindenki akkora q*rva, hogy kívülrõl ismeri az összes péniszt ami szembe jön suli folyosóján...
van, sztiptizel derult ki, 16 evesen
persze, a kis hoszéármándó általános 5.ben 19es lompossal mászkált, alig töltötte be a 18at.
Hogyne! Van neki egy 27-32-es villáskulcsa. Az elég nagy!

Ha egy gyerekbe kiskorában szabályosan tömték az élelt mint "szeretetet", akkor nagy a valószínűsége, hogy felnőttként anorexiás lesz?

Legjobb válasz: Nagy az esély a táplálkozási zavarra, de sok mindent nem tudsz kezdeni vele. Meg lehet próbálni elbesélgetni az anyukával, de más nincs

Nagy az esély a táplálkozási zavarra, de sok mindent nem tudsz kezdeni vele. Meg lehet próbálni elbesélgetni az anyukával, de más nincs
A kérdező hozzászólása: Ez a gyerek el van hízva, rossz az önképe. Ha nem eszi meg a kaját, az anyja ezt úgy fogja fel, hogy a gyerek nem szereti õt és megharagszik rá. Ezzel mit lehet csinálni?
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor elkezd üvölteni a gyerekkel, aki aztán félelmében mégis megeszi mert most mit mást tud csinálni, ha fél az anyjával. Az ilyen gyerekbõl milyen felnõtt lesz? Tuti ki fog alakulni nála valami rossz önkép és táplálkozási zavar?
Ha a gyereknek azért esze lesz hozzá akkor tuti egészséges módon fog lefogyni úgy hogy ne legyen annak következménye.
A kérdező hozzászólása: Köszi, rokongyerek egyébként. 11 éves már, és szinte SEMMIt nem enne, ha anyja nem tömné bele, már annyira undorodik a kajától.Max. ha éhes, valami gyümölcsöt eszik önként, mást nem, napi egyszer.Azt mondja, sohasem éhes. Hát, nem tudom, mi lesz vele.
A kérdező hozzászólása: Igen és kövér (cirka 70 kiló), önbizalom 0 (suliban csúfolják).
A kérdező hozzászólása: Egyik anyuka a barátnõm, akinek a gyereke ennek a gyereknek az osztálytársa.Titokban ki szokta dobni állítólag a kaját, az iskolában ne eszik. Hát, ez lehet hogy már az anorexia elõszobája...
Sajnos ezen csa akkr lehet segíteni, ha beszélsz anykával, illetve utána a gyerekkel is..
vay valaki más beszél velük. de beszélni kell
Így látatlanba nemtom megmondani. Lehet hogy attól még igénytelenül öltözködsz és büdös is vagy...
Képet:) olyanokat mondok ha szép vagy hogy ellágyulsz:)
A kérdező hozzászólása: Eygébként a sulimból sokan mondják hogy milyen szép vagyok, szép a szemem az arcom meg a mosolyom. Én meg OMG.-.-
Ha nagy a hasa akkor terhes. Vagy õ a török basa. Esetleg lenyelt egy dinnyét. Az is lehet, hogy szereti pocakot. ☺
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok terhes.:)
Szerintem, ha nincs hordó hasad, akkor senkit sem érdekel.
A kérdező hozzászólása: Hát nincs, amúgy a fiúk az osztályból felemelnek meg visznek a hátukon, és ez jó érzés mert legalább elbírnak:)
Lemerem fogadni, hogy te is olyan lány vagy, akinek nem lapos a hasa és már egybõl kövérnek hiszi magát.
Akkor mekkora lesz a hasad, amikor terhes leszel, ha már most is nagy!
én már ha arra gondolok hogy egy lány belesebb/combosabb már kezdek felizgulni xD küldj egy képet megnézem :D f19
A kérdező hozzászólása: # 23-as, lehet, majd megkérdezek embereket:) #24 hidd el addig még van idõ, addig lefogyok.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nem akkora, sokkal kisebb! :D
A kérdező hozzászólása: Hát az arcom és a mosolyom dícsérik:)
Egy kép jól jönne rólad, de azért ha nem vagy igénytelen és szép az arcod, akkor nekem tetszenél igen.
Nekem bejönnél!
Hogy õszinte legyek nem... :/
Nem igazán
Igen. :)
mit jelent a nagy has?
A vonzóság, amitõl tetszel a fiúknak, nem csupán a kinézeteden alapszik. Ha a kisugárzásod megfog, akkor tetszel.
A kérdező hozzászólása: Igényes vagyok, jól öltözködöm, nem vagyok büdös:) tudom milyen az ha valaki büdös, pfúújj kiráz a hideg..sajnos van ilyen osztálytársam! Tegyük fel hogy van egy fiú, akinek kocka hasa van. Annak bejönnék? Egyébként folyamatosan figyelek hogy mit eszem és sportolok minden nap, egészségesen eszem!
A kérdező hozzászólása: A nagy has azt jelenti hogy nem vagyok sovány, hanem látszik hogy van hasam!
TERHES VAGY??? :O:O
A kérdező hozzászólása: Jókedvû , vidám és barátságos vagyok, azthiszem ez jó kisugárzás.
nekem is van hasam. 180/60 kg vagyok.mindenkinek van hasa
Ha arcra szép akkor persze :D We love BBWs.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem vagyok terhes. A családom ilyen alkatú, hiába teszek ellene. De le fogok fogyni mert elég elszánt vagyok!
egy képet linkelhetnél hasonló nõkrõl hogy mégis mekkora :)

Igaz, hogy akinek nagy a lába annak a farka is nagy?

Legjobb válasz: 44es láb 17,5 cm

44es láb 17, 5 cm
nekem volt 183 cm pasim es 190 cm is es kb 11 cm farkuk volt
42-es lábam van, de nincs farkam xD. De a mellméretem közepes. 19/L
nekem nagy lábam van és nagy a mellem is 20L
Nem tudom, de nekem mindenesetre kicsi a lábam (41-es), és sajnos pici a põcsöm is (12 cm). :( 27/F
van egy 40-es lábú barátnõm, neki határozottan nincs nagy farka
Nem. 46.5, 13-14 cm
semmi közük egymáshoz
nem, a nagy lábméretbõl a nagy cipõméret következik, a farokhoz köze nincs
Hát én magas vagyok, de nagy a lábam és a f*rkam..16/F
47, 5 lábam van, és 13-14cm cuccom. Döntsd el te.
Állítólag annak nagy a farka, akinek nagy a lába, nagy az orra, magas, és hosszú a hüvelykujja... xD :P (Állítólag a hüvelykujj 3xosa..)
3# a láb méret és a mell méret közt van összefüggés. Ha kicsi lenne a lában (rövid) viszont nagy melleid... gondolj bele... minden lépésnél hasra esnének az ilyen adottságokkal rendelkezõ nõk... :)
A kérdező hozzászólása: 40-es láb, 17cm-es
Nagy a lábad, igaz? Semmi összefüggés nincs.
Hát nem hiszem hogy összefügg. Unokatesóm mesélte hogy hát õ azt hitte hogy összefüggésben van de rájött a pasija mellett hogy nem igaz mert a csávójának 50es lába van és 15 cm a farka, az én barátomnak 42es lába van és 22cm es farka van tehát...döntsd el te (:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!