Találatok a következő kifejezésre: Akinek még volt (3320 db)

Van itt olyan akinek meg volt az első hónapokban (agy tovább) a havija pedig már terhes volt?

Más volt? Voltak jelek? Mik?

Legjobb válasz: Nem sajat tapasztalat, de a baratnomnek megvolt meg kb 3 honapig (lehet, hogy 4), de nem rendes menstruacio volt, hanem valami rozsaszines barnas folyas es nagyon keves volt es csak 1-2 napig tartott neki. Pontosan nem tudom, hogy mik voltak a tunetei, ezen kivul nekem mellfeszules/fajasrol panaszkodott es hasszurkarol, nah meg veszelyesztetett terhes volt. Neked milyen? Vagy milyen tuneteid vannak amibol terhessegre gyanakszol?

Nem sajat tapasztalat, de a baratnomnek megvolt meg kb 3 honapig (lehet, hogy 4), de nem rendes menstruacio volt, hanem valami rozsaszines barnas folyas es nagyon keves volt es csak 1-2 napig tartott neki. Pontosan nem tudom, hogy mik voltak a tunetei, ezen kivul nekem mellfeszules/fajasrol panaszkodott es hasszurkarol, nah meg veszelyesztetett terhes volt. Neked milyen? Vagy milyen tuneteid vannak amibol terhessegre gyanakszol?
egen nekem alapból 3 napos :-P terhesen is annyi volt 1-2x még, utána már csak 1 napos majd megszûnt mind a 3 gyereknél így volt
A kérdező hozzászólása: és volt valami egyéb jel? mellfeszülés is elmúlt a mensi után...stb
Igen. Nem ment le a reggeli hõ.
A kérdező hozzászólása: Nekem 5-6 napig szokott meglenni most 3 nap volt és szerintem jóval kevesebb. Most már 2 hete émelygek...enyhe hányingereim vannak, enni sem tudok, nem kívánok semmit, állandóan fáradt vagyok, délben le kell feküdnöm pedig sohasem voltam nappal alvós, mindenen elsírom maga, pedig ez sem jellemzõ...csináljak tesztet vagy pénzkidobás és csalódás?
én csinálnék a helyedben és fogok is mert az én havim is furán alakult....
Sziasztok'! Volna 1 nagy kérdésem remélem valaki tud segiteni.multhónapban meg jött a menszeszem de nem rednesen.De azóta fáj a mellem nõ és ha meg nyomom vizes valami folyik belõle.Sötét a melle bimbóm és görcsös.De most megint meg jött ebben a hónapban.nem tudom hogy ettöl lehetek-e terhes??Nagyon várom a választ.Valaki írjon
A kérdező hozzászólása: szerintem te tuti terhes vagy :)
Szerintem keress fel egy orvost.Vizsgáltasd meg magad.A mellfolyás én úgy tudom nem csak terhesség, de ciszta esetén is lehet(nem akarlak megijeszteni) de az orvos biztosat tud mondani.Remélem azért mégis babád lesz :)

Lányok ti értékelitek a megmetélt péniszt? Nektek volt már olyan barátotok aki meg volt metélve?

Állítólag sokkal higénikusabb. Légyszíves írjátok le a tapasztalataitokat

Legjobb válasz: Nem megmetélik, hanem körülmetélik. És engem egyáltalán nem érdekel. Nagyon nem tehet róla az,akinek fitymaszûkülete volt. Aki viszont higiénia miatt végezteti ezt el, azt inkább hanyagolom, mert agyilag nincs a topon.

Nem megmetélik, hanem körülmetélik. És engem egyáltalán nem érdekel. Nagyon nem tehet róla az, akinek fitymaszûkülete volt. Aki viszont higiénia miatt végezteti ezt el, azt inkább hanyagolom, mert agyilag nincs a topon.
"Állítólag sokkal higiénikusabb." De csak állítólag, mert igazából nem igaz.
Én a mákos metéltet jobban szeretem. 18/L
és ezt a kérdést még sokszor felteszed mert tegnap is feltetted..
Én nem értékelem. Nekem a hagyományos kell.:D És nem volt mert mindig megkérdezem :D
ja és antiszemita is vagyok. Elõzõ. 17/L
Igen szeretem! Sokkal higénikusabb is! Egyébként meg olyan mint a többi! Ha jól dolgozik nincs baj! )
A kérdező hozzászólása: XD Én ezt most tettem feL elõször már bocsi XD
Nekem csak bajom volt egész életemben azzal, hogy lecsonkolták a fitymát rólam :(
A 13. napi szeretkezés tökéletes idõzítésû volt. Másnap reggelre már meg is volt az ovuláció, ezt mutatja a megemelkedett hõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, remélem sikerült is a babó!!!

Hogyan kezdjem el az egészet elölről? Van egy lány akivel anno még chaten ismerkedtünk meg, ugy egy éve csaptam neki a szelet rendesen, de akkor még volt pasija és hát igy reménytelennek tünt az egész..

Nem rég szakitott vele ugy 2-3 hete és hát itt az ideje ujból elkezdeni ezt az egészet.És lehet hogy már nem emlékszik rám azt se tudja hogy kivagyok szoval segitségeteket kérném ebben hogy hogyan is kezdjek bele?

Legjobb válasz: Szia! XY vagyok, tudod akivel chateltél ... (errõl meg arról). Újból megkerestelek mert pont rád gondoltam, hogy tök jókat beszélgetni. Ráérsz most? Ha a válasz "igen", akkor van benne érdeklõdés. Ha a válasz "nem" csak így simán nincs benne érdeklõdés. Ha a válasz most nem, mert .... , akkor beszélj meg vele egy idõpontot amikor mindkettõtöknek jó.

Szia! XY vagyok, tudod akivel chateltél ... (errõl meg arról). Újból megkerestelek mert pont rád gondoltam, hogy tök jókat beszélgetni. Ráérsz most? Ha a válasz "igen", akkor van benne érdeklõdés. Ha a válasz "nem" csak így simán nincs benne érdeklõdés. Ha a válasz most nem, mert .... , akkor beszélj meg vele egy idõpontot amikor mindkettõtöknek jó.

Amikor úgy gondoltátok beindult a szülés vagy a vajúdás akkor még volt idő otthon zuhanyozni, borotválkozni ilyesmi?

Legjobb válasz: Volt. Reggel 7-kor ébredtem fájásra. Zuhanyoztam aztán tv-ztem. Kb fél óránként fájt. Magzatvíz nem folyt el. 10-kor ébredt párom. Mondtam ma szülünk. 10 perc alatt elkészült és mondta indulhatunk :) Mondtam korai még. Este 8-kor 5-10 percesekkel mentünk be. Éjjel 3/4 2-kor lett meg a baba. 1. baba. Persze ha nem elsö vagy elfolyik a magzatvíz rögtön menni kell

Volt. Reggel 7-kor ébredtem fájásra. Zuhanyoztam aztán tv-ztem. Kb fél óránként fájt. Magzatvíz nem folyt el. 10-kor ébredt párom. Mondtam ma szülünk. 10 perc alatt elkészült és mondta indulhatunk :) Mondtam korai még. Este 8-kor 5-10 percesekkel mentünk be. Éjjel 3/4 2-kor lett meg a baba. 1. baba. Persze ha nem elsö vagy elfolyik a magzatvíz rögtön menni kell
Borotválkozni nem kellett, mert elõtte való nap csináltam meg, de 10 perc azért van mindig egy zuhanyra és öltözésre.
Én borotválkozni nem szoktam, és nem is borotváltak le sosem. Beöntést sem kaptam soha a szülésekkor. Elsõ két szülésnél kádban vajúdtam otthon fájásokkal, amíg csak lehetett, így zuhanyozni nem kellett, amikor beértünk, mindig egybõl szülõszoba volt. Harmadikat túlhordtam, már bent feküdtem napok óta, elfolyt a magzatvizem, de akkor már fájások is voltak, gyorsan lezuhanyoztam, de mire átértem a szobámból a szülõszobára, már 3 percesek voltak, egy óra múlva babáztam is.
Mivel toxémiás voltam, azt mondták, ha elfolyik a magzatvíz, azonnal menjek, így miután nekem magzatvíz elfolyással kezdõdött, mosakodás után mentünk egybõl. Bent a kórházban, beöntés és borotválás után le kellett zuhanyozni.
Nekem hajnali 3 kor folyt el a magzatvízem. nagyon meglepõdtem, nem ilyenre számítottam:D én még itthon ovatosan letusoltam és "megborotválkoztam" kb fél 4 kor indultunk a korházba addig 4 6 perces fájásaim voltak. reggel 7 59 kor született meg a kisfiam (császárral)
lett volna idõ, csak épp elõtte zuhanyoztam. no meg a kórházban nálunk kötelezõ a zuhany.
Elsõ baba volt.Hajnal 6kor ébredtem fájásokra, akkor voltak 20 percesek.8kor megfürödtem, összepakoltam ami még kell, és a párom bevitt a korházba, akkor már 10 perces fájásokkal. Délután 1 kor született meg a lányom.
Igazából, ha van idõ, akkor tudsz tusolni a kórházban is :) Nekem az elsõnél, amikor volt rá idõm, mondták is, hogy nyugodtan zuhanyozzak egyet, üldögéljek, nézzek tv-t, aztán majd lesz valami.
1. gyereknél elfolyt a magzatviz, nem szórakoztunk, bementünk. Ott még utána eltelt kb. 3-4 óra, mire fájások lettek, majd még 4, mire megszületett. 2. elsõ fájástól számitva 2 órán belül kinn volt. Összepakoltunk, beültünk a kocsiba, fél óra a kórház, ott már csak megvizsgáltak és toltak a szülõszobára. Egy gyors borotválásra volt idejük, de még a papirokat is a szülõszobában irtam alá :)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a szülésznõ, hogy ha a magzatvíz tiszta akkor is letusolhatok még, csak akkor kell sietni ha zavaros vagy zöld színû... Elméletben meg vagyok, csak gyakorlatban nem tudom elképzelni milyen lesz meg hogy fogok mindent elintézni fájásokkal. 1. baba nekem is :)
Vagyis ha nem 1. csak gyorsabb. Most én se tudom mire számítsak. 8. hónap végén vagyok.
Nem volt idõ, mert mire rájöttem, hogy ezek igazi fájások, addigra olyan sûrûek és fájdalmasak lettek, hogy örültem, hogy a kocsiig el tudok menni. Na meg, hogy még a kitolás elõtt beértünk a kórházba. Az elsõnél egyébként bõven lett volna idõm!

Van 1 fiu aki már régóta tetszik és még februárban megdumáltuk hogy majd összejövünk (akkor még volt bnője) most nincs bnője sem és egész jóban vagyunk hogy kérdezzem, meg tőle? Nem ciki ha a csaj kérdezi meg? és ha ezzel tönkreteszem a barátságunk?

mit csináljak segitsetek nagyony tanácstalan vok

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szerintem az már régen rossz, ha "megdumáltuk, hogy majd összejövünk". Mintha az csak olyan egyszerûen szabályozható lenne, hogy mikor szeret bele a másikba az ember. Viszont a kérdésedre koncentrálva: én nem megkérdezném, hanem közelednék felé. Többször érinteném meg, adnék puszit neki, akár kicsit "félrecsúsztatva" a szájára, ... Innen szerintem már õ is fel fogja tenni a kérdést, hogy akkor mi is van köztetek - amennyiben tényleg komolyan akar venni.

Ne haragudj, de szerintem az már régen rossz, ha "megdumáltuk, hogy majd összejövünk". Mintha az csak olyan egyszerûen szabályozható lenne, hogy mikor szeret bele a másikba az ember. Viszont a kérdésedre koncentrálva: én nem megkérdezném, hanem közelednék felé. Többször érinteném meg, adnék puszit neki, akár kicsit "félrecsúsztatva" a szájára, ... Innen szerintem már õ is fel fogja tenni a kérdést, hogy akkor mi is van köztetek - amennyiben tényleg komolyan akar venni.

Aki még volt katona, az maszturbált az őrtoronyban?

Nekünk a ?rtoronyban elvolt rejtve sok pornó újság erre a célra,mást sem csináltunk az unalmas óráinkban : )28 F

Legjobb válasz: el volt..külön

A kérdező hozzászólása: el volt..külön
Hajaj! De rég volt!
A kérdező hozzászólása: Szevasz spanom......sosevolt : )
Akkor még nem volt divat. Pornó újságot néztünk, és jót röhögtünk rajta.
Én még nem voltam katona, de ezt tudva akkor nem is olyan szörnyûséges a katonaélet ugye?
A kérdező hozzászólása: hát, nekem szerencsém volt a katonasággal, jó helyre kerültem...mások más helyen meg szívtak rendesen....
hát figyelj...én ugyan nem voltam, de ha ráértek miért ne...XD én egy hipermarketben dolgoztam raktárosként. Jártak keltek a diákcsajok akik meloztak ugye ott. Egyszer jott egy olyan hogy azthizttema nyálam elfolyik menten. Meg is szólítottam, valami ürüggyel, beszélgettünk..de ennyi. Olyan segge volt hogy áhhh....:) Szigorúan testhezfeszülõs, tanga bevág pont ahol kell ahhhh :P nembírtam ki be az irodába, lompos elo és kicsaptam... De éreztem, hogy meg kelett volna dugni, lehet kis erõszakkal is.nagyon emgérte volna..::P naggyoonn..:P
A kérdező hozzászólása: áááá kemény: )...és ismerõs a szitu , én is verem rendesen a munka helyen...és én is mindig a seggek miatt rohanok a klotyóra...: )
Én nem! Mert egyszer sem voltam õrségben! Egyéb szolgála- taimra hivatkozva mindig sikerült kibújni alóla!

Van itt olyan aki meg volt elégedve a Bertoni típusú babakocsival?

Miért szeretted, rosszabb utakon is használtad?

Legjobb válasz: Én nagyon szeretem mert könnyû,kicsi a buszon is könnyen közlekedünk(vidékiek vagyunk).A járdák borzasztóak azzal néha szenvedünk de errõl nem a babakocsi tehet.Használtan vettem de még mindig újszerû állapotban van mert nagyon strapabíró.

Én nagyon szeretem mert könnyû, kicsi a buszon is könnyen közlekedünk(vidékiek vagyunk).A járdák borzasztóak azzal néha szenvedünk de errõl nem a babakocsi tehet.Használtan vettem de még mindig újszerû állapotban van mert nagyon strapabíró.
Nekem van egy Star, semmi bajom nincs vele. Minden azon múlik, milyen igényeid vannak. Sajnos mi nem tehettük meg, hogy több 10 ezerért vegyünk sportkocsit, így nagy csodát nem is vártam el tõle. A célnak tökéletesen megfelel, a lányom kényelmesen tud ülni benne, tudok pakolni a kosarába, városban jól lehet vele közlekedni, összecsukva elfér a kocsiban.

Miért van az, hogy nem nyávog a macskám? Kb egy hónapja fogadtuk be, akkor még volt hangja. De ma már csak tátog, meg egy ici pici hangot kiprésel magából néha. Miért csinálja ezt?

Legjobb válasz: Nem minden macska nyávog. De lehet, hogy ennek a torka fáj. Esetleg lenyelt valamit. A kutyánk egy fõtt tojást nyelt le amelyikbe valamelyik kedves szomszéd tût tett, és az beállt a torkába.

Nem minden macska nyávog. De lehet, hogy ennek a torka fáj. Esetleg lenyelt valamit. A kutyánk egy fõtt tojást nyelt le amelyikbe valamelyik kedves szomszéd tût tett, és az beállt a torkába.
Nekem is volt ilyen idõszakuk, amikor csak tátogtak... semmi bajuk nem volt, legalábbis nem vettük észre. Majd nyávog késõbb. Szerintem nincs gond, de esetleg amikor már nagyon éhes rakd magasra a feje fölé az ételt hogy ugráljon érte és akkor majd fog nyávogni... vagy vidd el állatorvoshoz ha nagyon aggódsz. De szerintem nincs vele gond :)
Nekem is volt egy ilyen macskám. Hol nyávogott, hol nem. Egyszer hónapokig meg se nyekkent, aztán úgy rázendített, hogy csak néztünk. Nagyon aranyos, vékony hangja volt.:(
Velemenyem szerint vidd dokihoz, nezze meg, nehogy torokgyulladasa legyen, vagy barmi komolyabb baja.
Én is így vagyok a cicámmal, kis korában nyávogott, most meg egy izmos kandúr, és semmi hangja. Nem hiszem, hogy baja van a cicádnak, ha szükséges akkor fog nyávogni. Az én cicámat amikor valaki belerugott egy nagyot, akkor úgy nyávogott mint még soHA.
Mennyi idös a cicad?Lehetseges, hogy tüzel?Az enyem is igen furika hangokat adott ki.El kezdett hemperegni a földön majd rajöttem, hogy tüzel.Ha fiu macskad van akkor lehet a környeken van tüzelö lany cicus
A kérdező hozzászólása: Lány cica, de sajna nem tom, mennyi idõs, mert csak úgy befogadtuk...:S
Szerintem nyugi, ez adottság kérdése :) Az egyik macskánknak sose volt tul sok hangja, mindig csak tátog(de az is lehet, hogy olyan magas frekvencia, hogy mi nem halljuk) és néha egy két nyekkenés sikerül neki. A kölyke ugyanez. Na jó, annak azért van hangja, de õ is csak ugy nyekereg. Bezzeg a harmadik maskánknak be nem áll a szája, meg lehet süketülni tõle... pár naponta bereked, és akkor valami iszonyû vicces hangja van xD Szóval ne aggódj :)

Ha már nincs folyásom, akkor meg volt a tűszőrepedés?

Legjobb válasz: Valószínû. Tüszõrepedés idején - a legtermékenyebb napokban - a folyás nyúlós, átlátszó, bõ. Mikor a legbõvebb a mennyisége, az a legjobb idõzítés babához.

Valószínû. Tüszõrepedés idején - a legtermékenyebb napokban - a folyás nyúlós, átlátszó, bõ. Mikor a legbõvebb a mennyisége, az a legjobb idõzítés babához.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!