Találatok a következő kifejezésre: Akinek még sikerült a baba, (23 db)

3 napos késés után ma reggel teszteltem Corax-szal, de egyértelműen negatív lett. Most akkor mégsem sikerült a baba? Nekem eddig soha nem késett 1 napot sem. És ha nincs baba, akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ez a Corax nem jött be. Tesztelj egy másik teszttel pl Clearblue, nekem legalábbis ez mutatta ki (2 halvány +) 2-3 nap késéssel. Tünet? Amíg nem jön meg, van rá esély!!! Írj! szorítok!!!

Szia! Nekem ez a Corax nem jött be. Tesztelj egy másik teszttel pl Clearblue, nekem legalábbis ez mutatta ki (2 halvány +) 2-3 nap késéssel. Tünet? Amíg nem jön meg, van rá esély!!! Írj! szorítok!!!
Nem mindenkinek mutatja ki a pozitívat a teszt, ha terhes! Szerintem is próbálj meg tesztelni egy másik tesztel! Ha az is negatív és még mindig nem jön meg akkor szerintem jövõhéten menj el a dokihoz!!! Sok sikert!
A Corax nekem se mutatta ki a 3-4 hetes terhességemet. Csak a második Coraxos teszt mutatott pozitívat két héttel késöbb!
A kérdező hozzászólása: A mellem jóval nagyobb, nem fáj, de nagyobb és folyamatos hasszurkám van. Fehér testápolószerû folyás és aluszékonyság.
A tüneteid stimmelnek nekem is ezek voltak..szerintem várj egy két napot és tesztelj újra egy másik tesztel! Nekem menszi elõtt 2 nappal mutatta kis a Lilly teszt a pozitívat!! Sok sikert!!!(második válaszoló)
Mi újság? Van baba? Írj!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem megint CB-val, ami halvány + lett, de sajnos szombaton megjött, így nem sikerült. :-((((

A dokim polycystás ováriumot állapitott meg, clostybegitet és duphastont kell szednem, van valaki hasonlo helyzetben, és akinek ettöl sikerült a baba?

Legjobb válasz: http://www.pco-szindroma.hu/index2.html A PCOS manapság sajnos "népbetegség" lett. Erre a betegségre nem biztos, hogy segítség a dokid által felírt gyógyszer. A PCOS igazából egy anyagcsere zavar, melynek hatása van a hormonális mûködésre is. Ezekkel a gyógyszerekkel nem az okot, hanem csak az okozatot kezeli. Biztos van, de az én környezetemben nem ismerek olyan PCOS-t akinek a Closti hozta volna meg a babát.

http://www.pco-szindroma.hu/index2.html A PCOS manapság sajnos "népbetegség" lett. Erre a betegségre nem biztos, hogy segítség a dokid által felírt gyógyszer. A PCOS igazából egy anyagcsere zavar, melynek hatása van a hormonális mûködésre is. Ezekkel a gyógyszerekkel nem az okot, hanem csak az okozatot kezeli. Biztos van, de az én környezetemben nem ismerek olyan PCOS-t akinek a Closti hozta volna meg a babát.
Ha nem hosszú ideig tart a kúra ezek a gyógyszerek segítenek. A ciszták "eltüntetése" és a ciklus rendbehozatala ilyenkor a fõ cél. Normál peteérés, minden hónapban meglévõ ciklus =siker.
jobban írva fél siker, mert még máson is múlik:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, az orvosom szerint 3 honapig szedjem a gyogyszereket utasitás szerint ha mindez sikertelennek bizonyul akkor laparoszkopiát fog csinálni és kimetsz a petefészkeimböl mert szerinte vastag a petefészek perem és ezáltal nincs peteérésem.
Szia, Én is ezeket a gyógyszereket szedtem és már az elsõ hónapban sikerült a picurkám. Csütörtökön már a 12hetes UH-ra megyünk. Próbáld meg.Nem vesztesz vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenképp megprobálom!És szivböl gratulálok a kisbabádhoz!

Akinek végre sikerült a baba milyen sűrűn voltatok együtt pé körül? Mi volt még MÁS abban a hónapban?

Mi mindent tettetek meg, míg végre sikerült? Miket próbáltatok ki: vitamin, ital, gyertya stb?

Legjobb válasz: 8. és 18. nap közt másfél-kétnaponta együtt voltunk (29 napos ciklussal). Elsõre teherbe estem. Egyéb dolgon nem változtattam, csak persze vigyáztam magamra.

8. és 18. nap közt másfél-kétnaponta együtt voltunk (29 napos ciklussal). Elsõre teherbe estem. Egyéb dolgon nem változtattam, csak persze vigyáztam magamra.
Vezettem hõgörbét, csináltam Lh tesztet, innen tudtam, mikor van ovum. Barárcserjét szedtem, cicka és palástfû-teát ittam. Ovu elõtt két nappal és az ovu napjának éjjelén voltunk együtt. Gyertya nem volt, 10 perc fekvés után kimentem zuhanyozni. Mi volt más? Az Lh teszt. Abban a ciklusban csináltam elõször, és végre megnyugodtam, hogy nem maradunk le az ovuról. Jó volt ez a nyugalom. :-)
Én egy évig mindent kipróbáltam, aztán feladtam. Együtt voltunk, amikor jó volt, és akkor jött össze. Ráadásul ez két nappal a várható peteérésem elõtt volt (de ezt sem néztem), de akkor már erre sem figyeltem. Azt mondják lehet hirtelen peteérés, akkor is, ha nagyon jó. Engedd el magad.
Amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, kiböjtöltem a gyógyszer utáni 3-4 hónapot, elkezdtem szedni az elevitet. Nem igazán számoltam, hogy mikor kell együtt lenni, nem vagyok híve "a tervezett szexnek" így igazi szerelemgyermek lett:) - Az persze egész más, ha valaki, egyéb egészségügyi okok miatt kénytelen odafigyelni a peteérésre, de mivel nekem azt mondták, hogy minden rendben velem nem számolgattam - A második hónapban már baba lett belõle. Ami más volt, az annyi, hogy így utólag számolva, pont beágyazódás környékény voltunk strandon, azt hittem összeszedtem valamit, mert 1 napig elég erõs lett a folyásom. Nekem is 29 napos ciklusaim vannak és szerencsére elég pontosak. Amikor már a 3. napja késett és a reggeli kávé visszaköszönt, elmentem tesztet venni. Az elsõ hetekben folyamatosan olyan fémes íz volt a számban, azt hittem rossz a fogam...de nem volt. Aztán jöttek a reggeli rosszullétek és minden zajlik a nagykönyv szerint.... 35 h km
Én 1 1/2 hónapja mikroszkópozom, de eddig minden nap negatív volt, így nehéz pozitívan gondolkodni, hogy most sikerülni fog....de hátha.... Az elsõ terhességemnél 2-3 naponta voltunk együtt, elsõre sikrült teherbe esni, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is:(! Gratulálok a kismamiknak:) !
Hát én is mindent kipróbáltam már sajnos:( barátcserje, bromo, clostylbegit, LH teszt, mikroszkóp, de a peteérés nem úgy megy, mint kéne:( és mivel egy kissé erõltetetté vált az együttlét, most éppen "nem figyelünk oda" "csak éljük az életünket, másban próbáljuk megtalálni az örömöt", persze menzi elõtt azért be-benézek ide:( már totál kivagyok....
9-20. napig kétnaponta voltunk együtt :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek és olyan jó érzés is egyben ilyen "kis sikertörténeteket" olvasni! Boldog babavárást a pocakosoknak és jó egészséget mindenkinek!
Ovutesztet használtunk, és minden nap együtt voltunk. Hogy miben volt más? Abban, hogy nem esténként voltunk együtt hanem reggelenként, az épp aktuális hóbortomnak köszönhetõen. Majdnem két év után sikerült a mi kis szerelmünk. 21.km
En elotte 4-5 evet probalkoztunk es nem jott ossze. Mikor vegre osszejott, talan abban volt mas hogy a gyertyat probaltuk es egy vagy fel pericig ugy maradtam es nem futottam mosdani.. 2-3 , utolso mensim elso napjatol szamitva 14 napra voltam eggyutt mikor sikerult. (jegyzeteltem a napokat mikor eggyutt voltunk.)
Én így lettem terhes :)
Nekem ugyan semmi problémám nem volt a teherbeeséssel, de két barátnõmnél is így volt. Az egyik már a lombikprogramnál tartott, amikor a férje, azt mondta hogy ez már nem házasság és nem párkapcsolat és õ nem hajlandó tovább csinálni. A barátnõm nagy nehezen belátta, hogy igaza van, abbahagyott mindent (gyógyszer, tea, minden kis tünet feljegyzése), és elmentek 1 hónapra vidékre nyaralni. A következõ hónapban teherbe esett. A másik mégcsak az idegösszeomlás határán volt, már csak azzal volt elfoglalva, hogy saját magát figyelje, amikor a munkahelyén megmondták, hogy ha így megy tovább ki fogják rugni, mert nem dolgozik rendesen. Neki ez volt a pont amikor azt mondta, hogy így nem lehet tovább csinálni és elhatározta, hogy negyon keményen fog dolgozni, elér egy elõléptetést, nagyobb lakásba költöznek és majd utána foglalkoznak a babával. 2 hónap múlva terhes volt.
Én is így estem teherbe 1, 5 év próbálkozás után.Most 39+5 hetes kismami vagyok.
Én is így lettem babás 7 hónap hiábavaló próbálkozás után.
Én is így lettem babás. 6 év hiába való próbálkozás és mégis mindig remény. Titkolózás, hogy más ne is sejtse.... Mindenki úgy tudta nem akarunk babát. Lassan 1, 5 éve azt mondtam vége, gyenge vagyok a lombikprogramhoz és nekem csak saját baba kell. Elkezdtem a párommal vadászni járni a -15C hidegekben kutyás vadászatokon. Elõtte néhányszor már annyira akartam a babát, hogy álterhesség alakult ki, ami még az orvost is megtévesztette :-( Most mikor kimaradt a havim nem is foglalkoztam vele, még párom veszekedés árán nem zavart el venni egy tesztet. Most 25 hetes babásak és nagyon boldogok vagyunk. Kívánom mindenkinek megtapasztalni ezt az érzést. Egy pillanat alatt tûnik el sok-sok év fájdalma és keserûsége :-)Most boldog könnyekkel szememben fogom növekvõ pocakom...
Én is tiszta zsúfolt hónapban lettem terhes. Csak akkor voltunk együtt, amikor akartuk, nem akkor, amikor kellett (mint elõtte). És abban a hónapban össze is jött.
Én is abban a hónapban lettem babás, amikor megbeszéltük a férjemmel, hogy "Na jó, majd a következõ hónaptól újra figyelünk mindenre, de ezt a hónapot akkor most kihagyjuk, mert borzasztóan sûrû lesz mindkettõnk számára.". Se ovuteszt, semmi. Eldöntöttem, most úgysincs rá esély. Idõm sem volt figyelni rá, tényleg annyira be voltam táblázva, plusz rengeteg stressz... És láss csodát! :) Másfél év után nekünk így sikerült! ;)
Hát én sokat tudnék írni 15év várakozás után.Mi soha nem görcsöltünk, hogy legyen.Egyedül azt az idõszakot, amikor 3x próbáltuk meg a lombikot, sikertelenül.Utána 6évig nem látott orvos, mert én is azt mondtam, ha az égiek akarják úgyis lesz.Az én sorsomba az volt megírva, hogy ne a férjemtõl legyek terhes(nála volt probléma), és most mégis a férjemmel várjuk ezt a babát.Nagyon sokat szenvedtünk érte mindketten, de most nagyon örülünk neki.20hetes km

Ha meg fog jönni a menses a sárgatest hány nappal előtte "tűnik el"? Vagy ha sikerült a baba, akkor még nemvárt előtt pár nappal is ott van?

Legjobb válasz: Nem teljesen értem. Ha sikerült a baba, akkor még jó, hogy ott van, ott is lesz egy darabig. Amúgy nem tudom mikor tûnik el nem terhesség esetén, szerintem nem sokkal azelõtt, hogy megjön.

Nem teljesen értem. Ha sikerült a baba, akkor még jó, hogy ott van, ott is lesz egy darabig. Amúgy nem tudom mikor tûnik el nem terhesség esetén, szerintem nem sokkal azelõtt, hogy megjön.
Szia! Menses elõtt 3 nappal átalakul fehér testté. Ha sikerül a baba, kb a 12-ik hétig dolgozik még a sárgatest, ez termeli a terhességet megtartó progeszteront, amíg a placenta át nem veszi tõle ezt a szerepet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azért kérdeztem mert 25-re nem várom és tegnap este nézték és akkor még sárgatestnek mondta a doki, meg hogy megfelelõ.
Ultrahangon csak annyit lát, hogy van ott valami. Volt peteérésed, de más következtetést ebbõl még nem szabad levonni.

Mensi előtti mellfájdalom ha egy ideig megvan, aztán már nem olyan erősen van meg vagy elmúlik, akkor azt jelenti, hogy nem sikerült a baba és meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nálam a mellfájdalom enyhülése mindig a közeledõ menzeszt jelzi, abból már tudom, hogy nem sikerült a baba. Állapotos még nem voltam, így összehasonlító alapom nincs, de a húgomnál, amikor teherbe esett nem múlt el a mellfájdalom, hanem erõsödött.

Nálam a mellfájdalom enyhülése mindig a közeledõ menzeszt jelzi, abból már tudom, hogy nem sikerült a baba. Állapotos még nem voltam, így összehasonlító alapom nincs, de a húgomnál, amikor teherbe esett nem múlt el a mellfájdalom, hanem erõsödött.
Nálam elõször erõs volt, aztán lassan elmúlt.az 5.hét végén elment a baba....egyébként akkor múlik el a mellfájdalmam, mikor megjön.

Volt már olyan közületek, akinek egyszerre több tüsző ért meg és sikerült a baba, vagy iker babák? Vagy nem sikerült és esetleg ciszta lett?

Legjobb válasz: Nekem 2006-ban clostytol 2 tüszõm volt, mindkettõ megtermékenyült, sajnos 21 hetesen elvetéltem(orvosi mulasztás miatt). Most megint 2 petém van, én nem is gondolok ilyesmire, hogy esetleg ciszta lesz!Te se tedd!!

Nekem 2006-ban clostytol 2 tüszõm volt, mindkettõ megtermékenyült, sajnos 21 hetesen elvetéltem(orvosi mulasztás miatt). Most megint 2 petém van, én nem is gondolok ilyesmire, hogy esetleg ciszta lesz!Te se tedd!!
Sajnálom, de fel a fejjel!Én már 2 vetélésen túl vagyok, de nem adom fel, bár néha nagyon nehéz... Mihamarabbi babásodást kívánok neked!!
A kérdező hozzászólása: Sajna ma már barnázok, teszt negatív:-(
A kérdező hozzászólása: meg bírnék aludni állandóan, fõleg délutánonként már fáradok, este meg 7-8 körül már eltudnék aludni, most nem tudom az idõjárás, vagy más befolyásolja, elevitet is szedek.
A kérdező hozzászólása: A pisilésnél erõteljes sárga a vizeletem, nem mondanám hogy szaladgálok a wc-re, mondjuk 2 óránként megyek. A mellem nagyon fáj, a mellbimbóm áll mint a cövek, és körülötte meg fehér apró kis pattanásszerû valamik vannak, Én nem láttam még olyat de most ott vannak, mi ez?
Tünetek vannak?Sok pisi, mellfeszülés stb?Én annak idején a sok pisibõl gondoltam, hogy lehet valami(persze azt hittem felfáztam), és volt is:)
A kérdező hozzászólása: Tegnap kellett volna megjönnie, még nem jött meg de nem is reménykedem, mert még 2-3 napig bármikor megjöhet, mert a Closty kitolja a 28 napos ciklusomat 30-31 napra..
Bocs a kései válaszért, szerintem a két 19-es esélyes, a többi meg fel fog szívódni!!Múlt évben is clostyztam, de csak 2 hónapig, mert második hónapban 5 petesejtem lett, de sajnos nem termékenyültek meg, de ciszta sem lett belõlük. Ellenpélda a nõvérem 2 éves kislánya, aki szintén 5 petesejtbõl(nagyobbak, kisebbek)a szerencsés 1 petesejt volt:) és neki sem volt ciszta sehol, csak a baba!! Ne aggódj, no stressz, nem tudom hányadik napon vagy, de a 19 mm-esek nem sokára megrepedhetnek, úgyhogy mindent bele!!Azért írj majd, ha pozi a teszt!!:)
A kérdező hozzászólása: nekem most 4 van ebben a hónapban, bal oldalon 19 mm-es, jobb oldalon 19, 14, 13 mm-es, szerinted?
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy és köszi! Olyan sírhatnékom van hogy nem sikerül, és nem értem miért! Neked is mielõbbi Boldog BABAVÁRÁST!!!! :-)

Van olyan kismam, akinek pajzsmirigy alulműködés volt a teherbeesés akadálya mennyi idő után lett meg a kívánt érték és mennyi idővel utána sikerült a baba, illetve kellett e stimulálo gyógyszert szedni vagy sikerült anélkül is?

4,6 os max tsh tartomány mellettnekem 5,2 lett az értékem sajnos valószin? ezért nem estem teherbe, juniusra kaptam id?pontot, mire számítsak mennyi id? míg az érték 2 re lemegy és lehet biztonsággal babát vállani és egyb?l sikerül is stimuláló nélkül (Closty)?

Legjobb válasz: Nekem gyerekkorom óta pajzsmirigy problémám van, de eddig sosem volt komoly, úgymond mindig a normál tartományba volt,utoljára 2 éve volt nézve.Januárba teherbe estem és 9 hetes terhesen derült ki hogy alulmûködésem van,azóta szedem a thiroxint.Most nem tudom hogy akkor a teherbeesésemkor is alulmûködött vagy csak utána, mert elvileg akkor nem tudtam volna teherbeesni.Szedsz az alulmûködésre valamit?Mert nekem azt mondta az orvos, hogy ha elkezdem szedni rá a thiroxint, úgy kb 2 hét alatt kezd maj normalizálódni az érték, és aterhességem alatt is 2 havonta kell nézni aszintet.

Nekem gyerekkorom óta pajzsmirigy problémám van, de eddig sosem volt komoly, úgymond mindig a normál tartományba volt, utoljára 2 éve volt nézve.Januárba teherbe estem és 9 hetes terhesen derült ki hogy alulmûködésem van, azóta szedem a thiroxint.Most nem tudom hogy akkor a teherbeesésemkor is alulmûködött vagy csak utána, mert elvileg akkor nem tudtam volna teherbeesni.Szedsz az alulmûködésre valamit?Mert nekem azt mondta az orvos, hogy ha elkezdem szedni rá a thiroxint, úgy kb 2 hét alatt kezd maj normalizálódni az érték, és aterhességem alatt is 2 havonta kell nézni aszintet.
Szia! Szerencsére nekem hamarabb kiderült a betegségem mint ahogy babát szerettünk volna.2éve diagnosztizálták nálam az alulmûködést, akkor a TSH 6, 84 volt.Nekem majdnem 1 évig tartott mire sikerült lejjebb tornázni az értéket.De lehet ez ember függõ, szerintem változó, hogy kinek, mennyi idõ alatt sikerül az értéket a normálisba terelni. Aztán amikor "zöld lámpát" kaptunk 3 hónap után sikerült teherbe esnem, mindenféle stimuláló szer nélkül.De sajnos missed ab lett a vége, 6 hetesen.Nem tudom akkor milyen TSH szintem volt, de a legutóbbi vérképem 0, 46 volt és a mûtét után pedig 2, 66.De annyi más okból kifolyólag mehet el a baba.Megvártunk 4 mensi vérzést és utána már rögtön teherbe is estem.9 hetesen mentem elõször dokihoz, mert azt az idõpontot ajánlotta, akkor TSH 4 volt.Megemelte a gyógyszeradagomat L-Thiroxyn 75 mikrogram naponta.Elõtte 50-75 volt váltakozva.Aztán majd csak 16 hetesen mentem de akkor már 0, 94 volt a TSH, legközelebb 36 hetesen kell mennem vérvételre.A gyógyszeradagom maradt 75 mikrogram. Én csak azt tudom neked ajánlani, hogy mindenféleképpen várjátok meg amíg jó lesz a vérképed, nem érdemes kockáztatni.Nekem azt mondta a doki, hogy ha degenerált babát akarunk, akkor annak semmi akadálya.Bocs a kifejezésért de nekem is így mondta.Sok türelem kell hozzá, de megéri.Biztos sikerül még ebben az évben összehozni egy szép egészséges babát.Sok sikert és minden jót kívánok nektek. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült a mondandóm. 23 hetes
Szia! Nekem pajzsmirigy túlmûködésem volt, de a vérvétel (tsh) nem mutatta ki. Természetgyógyásznál voltam, egy bemérésen, és ott "diagnosztizálta". (mert am. a tüneteim, erre utaltak, csak a vérkép nem) Ott javasoltak 1 gyógynövényes bogyót ami igaz h 6000 ft volt, de a tünetek elmúltak, és elõtte nem sikerült teherbe esnem, most elkezdtem szedni pont mensi alatt ezt a bogyót, és már a következõ nem jött meg!!! :-))))) Lehet h nem ettõl, de vmi akkor is megváltozott... És ez a bogyó mindkét típusra jó, mivel normalizálja a p.mirigy mûködést! Bocsi a hosszú válaszért... de ajánlom bárkinek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat kedves h bíztattok egy picit megijedtem ettõl de remélem nem lesz baj és nemsokára mi is zöld utat kapunk boldog babavárást!!

Akinek a clostilbeyt-tel sikerult a baba milyen terhessegi tunetei voltak az elejen? Meg akar a nem vart elott is?

Sziasztok! Most vagyok a 30. napon. Par napja folyamatosan gorcsolok mintha meg akarna jonni es nagyon eryekeny a bimbom. Elore is Koszonom a valaszokat!

Legjobb válasz: Mikor volt a peteérésed? Gondolom, volt UH-s ciklus követés. Általában hány naposak a ciklusaid? Ha PÉ óta eltelt 13-14 nap, akkor érdemes reggeli elsõ vizeletbõl egy tesztet elvégezni. Hogy a kérdésedre is válaszoljak: az elsõ terhességem spontán, a második Closty-val jött létre. Az ég egyadta világon semmi különbség nem volt a kora terhességi tüneteim között: a soron következõ vérzés elõtt 2-3 nappal mensiszerû enyhe görcsök, majd 1-2 nappal elõtte szagérzékenység, extrém fáradtság, gyengeség érzés. Másodiknál vezettem hõgörbét, ott DPO 12-nél vált gyanússá, hogy esetleg sikerült. Mindkét terhességnél az elmaradt mensi után 1 nappal teszteltem pozitívat. Ami nálam furcsa tünet - és eddig kizárólag akkor jelentkezett, mikor babát vártam -, az a DPO 8-9-nél jelentkezõ éles, hüvelybe nyilalló fájdalom.

Mikor volt a peteérésed? Gondolom, volt UH-s ciklus követés. Általában hány naposak a ciklusaid? Ha PÉ óta eltelt 13-14 nap, akkor érdemes reggeli elsõ vizeletbõl egy tesztet elvégezni. Hogy a kérdésedre is válaszoljak: az elsõ terhességem spontán, a második Closty-val jött létre. Az ég egyadta világon semmi különbség nem volt a kora terhességi tüneteim között: a soron következõ vérzés elõtt 2-3 nappal mensiszerû enyhe görcsök, majd 1-2 nappal elõtte szagérzékenység, extrém fáradtság, gyengeség érzés. Másodiknál vezettem hõgörbét, ott DPO 12-nél vált gyanússá, hogy esetleg sikerült. Mindkét terhességnél az elmaradt mensi után 1 nappal teszteltem pozitívat. Ami nálam furcsa tünet - és eddig kizárólag akkor jelentkezett, mikor babát vártam -, az a DPO 8-9-nél jelentkezõ éles, hüvelybe nyilalló fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Szia! Koszonom a valaszod! A 15. napon voltam UH-on. Ez volt 12.28an es akkor azt mondta a doki hogy 30-31en fog megrepedni. 31en reggel elmult a szurkalas a petefeszkemnel es a nyomas erzekenyseg igy szerintem akkor repedt meg. Ez azt jelenti, hogy ma meg kene jonnie szerintem. Hol jobban hol egyaltalan nem gorcsolok. Neha a derekam faj nagyon. Es volt hogy nagyon ereztem szagok, de ezt nem tapasztalom folyamatosan. Ha holnap se lesz semmi akkor szerdan tesztelek. Ugy szeretnem ha baba lenne.

Akinek pajzsmirigy alulműködés volt a teherbeesés akadálya mennyi idő után lett meg a kívánt érték és mennyi idővel utána sikerült a baba, illetve kellett e stimulálo gyógyszert szedni vagy sikerült anélkül is?

4,6 os max tsh tartomány mellettnekem 5,2 lett az értékem sajnos valószin? ezért nem estem teherbe, juniusra kaptam id?pontot, mire számítsak mennyi id? míg az érték 2 re lemegy és lehet biztonsággal babát vállani és egyb?l sikerül is stimuláló nélkül (Closty)?

Legjobb válasz: nekem egy hónapomba tellet az egész.....beállitották a tsh-t és rá egy honapra tehrbe estem....azelött a párommal évekig probálkoztunk mire rájöttünk mivel van a baj!!! most 37 hetes terhes vagyok és mindig változik a tsh eredmémyem .....most például 5,3 volt és heti egy szem gyogyszerrel felemelték az adagom...de nyugi aggodalomra semmi ok ...ez ilyenkor természetes!!! sok sikert nektek a leendöbeli babátokhoz

nekem egy hónapomba tellet az egész.....beállitották a tsh-t és rá egy honapra tehrbe estem....azelött a párommal évekig probálkoztunk mire rájöttünk mivel van a baj!!! most 37 hetes terhes vagyok és mindig változik a tsh eredmémyem .....most például 5, 3 volt és heti egy szem gyogyszerrel felemelték az adagom...de nyugi aggodalomra semmi ok ...ez ilyenkor természetes!!! sok sikert nektek a leendöbeli babátokhoz
Szia! Ne haragudj, hogy nem választ írok a kérdésedre, hanem kérdéssel bombázlak! de mi is már egy éve lesz, hogy babával próbálkozunk, túl vagyunk vizsgálatokon (hormon, sperma, lapar.)igaz a hormon még augusztusban, akkor semmi gond nem volt a pajzsmirigyemmel, voltam uh-on is, endokrinológus nézett hormonokat. ám kb. akkor Clostit kaptam, de sajna babás nem lettem. kb. 2-3 hónapja viszont hízni kezdtem hirtelen, fáradékonyabb lettem, és iszonyat székrekedéssel küzdök, ráadásul a ciklusom is felborult, ovuláció nélküli lett. azóta nem küldtek hormonvizsgálatra, de félek, nem e a pajzsmirigyem borult fel, és ez miatt nem jön a baba. szerdán megyek a dokimhoz, akkor megemlítem ezeket neki, mert eddig még nem tettem. Neked volt valami tünete a pajzsmirigy alulmûködésnek? Bocsánat még1x, hogy nem hasznos válasszal tudtam segíteni a kérdésedre, csak most kicsit aggódni kezdtem:( köszi elõre is a választ!
A kérdező hozzászólása: Hát igazából én sem foglalkoztam külön a pajzsmirigyemmel nem is gondoltam h az lehet a hunyó és sajnos az elsõ doki akinél voltam ugy írt fel Clostyl-t h nem nézett semmit két hónap után begurultam és elmentem máshoz aki hormonvizsgálattal indított két nap mulva megtudtam h magas a TsH-m beutalt endokrinologushoz, tünetek annyih havonta 2 szer jött meg és iszonyatos görcsökkel hosszan tartó barnázással elõtte is utána ..nem volt pé-m sem emiatt és a fáradékonyság. Így utólag már egyértelmû h ez volt a gond de akkor eszembe sem jutott.Sztem ellenõriztetned kéne..tuti h havonta változik az eredmény ráadásul a babához le kell tornázni 2 esre az értéket..kemény meló lesz de megéri ha sikerül a picike sok sikert neked is
Szia! Nagyon szépen köszönöm a választ, jövõ héten megyek a dokimhoz szerdán, mindenképp elmondom neki amit magamon észleltem! Minden jót Neked is, és mielõbbi pocaklakót:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!