Találatok a következő kifejezésre: Akinek még sikerült a (159 db)

3 napos késés után ma reggel teszteltem Corax-szal, de egyértelműen negatív lett. Most akkor mégsem sikerült a baba? Nekem eddig soha nem késett 1 napot sem. És ha nincs baba, akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ez a Corax nem jött be. Tesztelj egy másik teszttel pl Clearblue, nekem legalábbis ez mutatta ki (2 halvány +) 2-3 nap késéssel. Tünet? Amíg nem jön meg, van rá esély!!! Írj! szorítok!!!

Szia! Nekem ez a Corax nem jött be. Tesztelj egy másik teszttel pl Clearblue, nekem legalábbis ez mutatta ki (2 halvány +) 2-3 nap késéssel. Tünet? Amíg nem jön meg, van rá esély!!! Írj! szorítok!!!
Nem mindenkinek mutatja ki a pozitívat a teszt, ha terhes! Szerintem is próbálj meg tesztelni egy másik tesztel! Ha az is negatív és még mindig nem jön meg akkor szerintem jövõhéten menj el a dokihoz!!! Sok sikert!
A Corax nekem se mutatta ki a 3-4 hetes terhességemet. Csak a második Coraxos teszt mutatott pozitívat két héttel késöbb!
A kérdező hozzászólása: A mellem jóval nagyobb, nem fáj, de nagyobb és folyamatos hasszurkám van. Fehér testápolószerû folyás és aluszékonyság.
A tüneteid stimmelnek nekem is ezek voltak..szerintem várj egy két napot és tesztelj újra egy másik tesztel! Nekem menszi elõtt 2 nappal mutatta kis a Lilly teszt a pozitívat!! Sok sikert!!!(második válaszoló)
Mi újság? Van baba? Írj!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem megint CB-val, ami halvány + lett, de sajnos szombaton megjött, így nem sikerült. :-((((

Akik 18-23 év között szültek (esetleg még korábban), dolgoztatok előtte? Ha igen mit, ha nem akkor miből sikerült a megélhetést biztosítani? Középiskolát/főiskolát/egyetemet elvégeztétek/tervezitek valamelyiket elvégezni/folytatni?

Els?sorban az érdekelne, hogy aki ennyi id?sen vállal gyereket, vagy "becsúszik" a gyerek, az milyen anyagi háttérre alapozza a felnevelését. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Akiket ismerek, azok az egyetemi éveik alatt vállaltak gyereket. Nem dolgoztak elõtte. A párjukra támaszkodtak teljesen.

Akiket ismerek, azok az egyetemi éveik alatt vállaltak gyereket. Nem dolgoztak elõtte. A párjukra támaszkodtak teljesen.
23 évesen szültem, elõtte 3 évig dolgoztam plusz elvégeztem egy OKJ-s tanfolyamot is. Párom is dolgozott, így nem volt semmi nélkülözés.
Én 23 éves voltam, akkor már 6 éve voltunk együtt. Távkapcsolatnak indult, 2 évig voltunk így, azután hozzánk költözött a párom a suli után, 19 évesen. 20 éves korunkig szakmát tanultam, õ is. Ezután jött , hogy én maradtam a gyakorlati helyemen a vizsgáim után 1 évig, a párom nem tudott elhelyezkedni így másik munkát keresett. 22 évesen mindketten ugyanott kezdtünk dolgozni, majd a próbaidõ és a hazaadások után külön erre és a gyerekre spórolt pénzbõl albérletbe költöztünk. Sikerült egy extra kedves bérbeadóhoz kerülnünk, azóta is itt vagyunk. A spórolt pénzhez még gyûjtöttünk és így 23 évesen tervezetten babát vállaltunk. Most 28 vagyok, köszönjük nagyon jól megvagyunk.
errol lesz egy hosszu sztorim csak most telorol vagyok
Nem állambácsi dotálja, ugyanis ha elõtte nem volt munkaviszonya legalább 1 évig, akkor nem kap szinte semmit. Amúgy mire alapozod, hogy aki 18-23 évesen szül/szült, az biztosan nem tett le semmit az asztalra, és nem dolgozott elõtte/ terhessége közben akár teljes állásban, vagy élt alkalmi munkákból? -.-"
Én 20 évesen szültem. Szakmát tanultam így már 2 éve rendesen dolgoztam amikor terhes lettem. Nem volt tervezett a baba, de ha már összejött akkor megtartottuk. Nem volt se lakásunk, se félretett pénzünk, de valahogy úgy voltunk vele, hogy nem lesz gond. Fél évig anyósnál laktunk, Majd vettünk egy kis parasztházat. Mivel a férjem is dolgozott így a gyedbõl és a férjem fizetésébõl szépen boldogultunk. Nem volt a lakásban szinte semmi. Szépen lassan elkezdtük felújítani, szép lassan elkezdtünk vásárolni bútorokat stb.. Mire oviba ment a gyerek már minden megvolt ami kellett.
22 évesen szültem, elõtte 3 évet ledolgoztam, nem igényeltem hyest, gyedet, franc tudja, mit. 4 hónapos volt a fiam, amikor visszamentem dolgozni, második gyereknél ugyan ez. Állambácsi engem nem dotált, de úgy látom, az ész sem egyenlõen van elosztva az emberek közt, nem csak a pénz. :-)))
Szia! 20 évesen szültem.Elõtte nem dolgoztam. Párom fizetésébõl illetve a gyesbõl, és a családiból élünk. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok akkor tanultam, de abbahagytam. Szeptemberben szeretnék majd elmenni szakmát tanulni. Konkrétan nem terveztük, mármint nem voltunk rágörcsölve, hogy mindenképp szeretnénk babát, hanem úgy voltunk vele, hogy ha szeretne akkor hadd jöjjön. Egyébként miért tetted fel a kérdést? Mármint, ilyen helyzetben vagy, vagy csak érdekelt? 2 hónapos kislány anyukája
annak gratulálok aki 18.23 között szült..az igen állambácsi dotálja a gyerenevelést...
Kedves utolsó válaszoló! 8. válaszoló vagyok. A családit párod is megigényelheti, mert az alanyi jogon jár, és attól függetlenül te kérheted az adókedvezményt. Mi legalábbis így csináltuk, és ha majd nekem is lesz szakmám, illetve munkahelyem, akkor akár meg is tudjuk majd osztani. Gratulálok a kislányotokhoz, sok boldogságot hozzá.
Én 17 évesen szültem, nem volt tervezett csak úgy jött.Akkor én még suliba jártam, de a terhességem miatt ott hagytam.Nem dolgoztam még soha.A szüleim mellettem állnak, de hát õk se segíthetnek örökké.Tervezem a tovább tanulást, de most nem volt esedékes hogy vissza iratkozzak.Esetleg ha találok vmi munkát, akkor mindkettõt csinálom.(még hozzá téve hogy az apja el akarta vetetni, de nekem nem volt szivem hozzá)
Én 23 voltam amikor megszületett a lányom.Szülés elött egy hónappal sikerült le szakvizsgáznom.Még nem dolgoztam, teljes mértékben a férjem a családfentartó.Van saját házunk.Most azt mondom, hogy gyerek témát 5-10évvel elsiettük, de20 év múlva örülni fogunk, hogy így történt.
Én 22 évesen szültem. Elõtte már két évet dolgoztam, mellette levelezõn az egyetemet. Párom is így csinálta, õ pont a gyerek születése elõtt végzett, így csak dolgoznia kellett. Én nem hagytam abba a sulit, csak két évet halasztottam. Az utolsó vizsgámat már nagy hassal tettem le, utána egy év pihi, közben megcsináltam a nyelvvizsgát, szóval a kicsi is hallgatott elég angolt születésétõl kezdve. 1 éves korában ment bölcsibe, én vissza dolgozni, de a tanulást csak következõ évtõl tudtam bevállalni. Most végeztem, most 5 éves a fiam. Majd 5 év múlva jöhet a kistesó. Megtakarításunk nem volt túl magas, albérletben éltünk/illetve élünk. De a párom dolgozott, tudtam, hogy engem is vár biztos hely. Most sem lennénk sokkal elõrébb, csak több a megtakarításunk, de még most is távol állunk a saját lakástól, mert nem akarunk hitelt felvenni.
18 és 23 között szerintem lényeges különbség van. 18. évesen általában érettségizik, vagy szakmát tanul az ember, így gyed-t biztos nem kap. Viszont egy 23. éves akár már 4. évet is dolgozhatót. 18. évesen általában a nagyszülõk segítségével nevelik a gyereket
A 3-as kommentelõ megfulladhat!!!
20 évesen szültem, most 4 hónapos a kisfiam. Elötte már 2 éve dolgoztam, így kaptam GYES-t. Tervezett baba volt egyébként. Van saját lakásom, most tanulok egy szakmát és nem a semmire szültem ahogy mostanában szokás.
12:19 vagyok, azért én igénylem meg majd a gyest, ha megjonnek a baba papírjai, mert nem szeretném ha a picivel ilyen sokat mászkálna, majd írunk meghatalmazást, és elintézem neki, elvileg mától lehet számítani a papírok érkezésére.

Ki próbáltam a zuhanyrozsás ömkielégítési módszert! Ki az akinek még sikerűlt, ralytam kívül, fiuk? Tudtok még valami hasonló módszert

Legjobb válasz: Istenem! Ásd el magad légyszíves! Kijavította a számtalan helyesírási hibád egyikét. Még itt is van egy kezdetleges ellenõrzõ a chatbox-ban, figyelni kéne mit húz alá pirossal, tán nem véletlenül. Bakker mi még körmöst kaptunk, ha volt hiba a fogalmazásban. Az más idõk voltak. 27F

Istenem! Ásd el magad légyszíves! Kijavította a számtalan helyesírási hibád egyikét. Még itt is van egy kezdetleges ellenõrzõ a chatbox-ban, figyelni kéne mit húz alá pirossal, tán nem véletlenül. Bakker mi még körmöst kaptunk, ha volt hiba a fogalmazásban. Az más idõk voltak. 27F
már 11óra és jönnek a Trollok:(
A kérdező hozzászólása: Ja és 13/F
"ralytam" NEEEEEE
A kérdező hozzászólása: Na szerintetek persze hogy fiu vagyok ott van hogy 13f f=fiu, ferfi, faszos.de azert eleg ciki h nem tudlyatik
kérdezõ akkor te lány vagy? régebben próbáltam ilyesmiket, jó volt 30F
Most mondtad h fiu vagy -.-"
A kérdező hozzászólása: A p*uncimra
mennyi magyartanár! még idáig senkinek nem sikerült érdemben válaszolnia, csak ment a f*szverõ okoskodás mi a kérdés? hogy zuhannyal maszturbálsz? vizsugárral makkodra, golyóidra, lukadra? vagy zuhany alatt? egész pontosan hogy is szeretnéd?
áááá pls tanulj meg írni...
*rajtam
A kérdező hozzászólása: Kort írjatok plz!
Hu de mekkora poen kerdezo. Biztos felallt erre most a 7 centis kis kukid


Kedves doktor úr! Én mióta szültem 2 hónapja. Van mikor sokszor hajolok, takarítók nagyon fáj a derekam. Mondta is az epidurális orvos, hogy el van meszesedve a csigolyám. Legalább vagy 5-ször meg kellet, hogy szurjon, de még akkor se sikerült. A féloldal

Kedves doktor úr! Én mióta szültem 2 hónapja. Van mikor sokszor hajolok, takarítók nagyon fáj a derekam. Mondta is az epidurális orvos, hogy el van meszesedve a csigolyám. Legalább vagy 5-ször meg kellet, hogy szurjon, de még akkor se sikerült. A féloldal le zsibat a másik fele meg nem. Nem tudom, hogy miért van, hisz csak 22 éves vagyok. Köszömöm, hogy válaszol rá.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre a problémára csak a reumatológiai szakvizsgálat után lehet megoldást találni. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy reumatológust, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja rendelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre a problémára csak a reumatológiai szakvizsgálat után lehet megoldást találni. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy reumatológust, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja rendelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! Én mióta szültem 2 hónapja. Van mikor sokszor hajolok, takarítók nagyon fáj a derekam. Mondta is az epidurális orvos, hogy el van meszesedve a csigolyám. Legalább vagy 5-ször meg kellet, hogy szurjon, de még akkor se sikerült. A féloldal

Kedves doktor úr! Én mióta szültem 2 hónapja. Van mikor sokszor hajolok, takarítók nagyon fáj a derekam. Mondta is az epidurális orvos, hogy el van meszesedve a csigolyám. Legalább vagy 5-ször meg kellet, hogy szurjon, de még akkor se sikerült. A féloldal le zsibat a másik fele meg nem. Nem tudom, hogy miért van, hisz csak 22 éves vagyok. Köszömöm, hogy válaszol rá.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erre a problémára csak a reumatológiai szakvizsgálat után lehet megoldást találni. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy reumatológust, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja rendelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erre a problémára csak a reumatológiai szakvizsgálat után lehet megoldást találni. Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy reumatológust, aki a szükséges vizsgálatokat el tudja rendelni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

A dokim polycystás ováriumot állapitott meg, clostybegitet és duphastont kell szednem, van valaki hasonlo helyzetben, és akinek ettöl sikerült a baba?

Legjobb válasz: http://www.pco-szindroma.hu/index2.html A PCOS manapság sajnos "népbetegség" lett. Erre a betegségre nem biztos, hogy segítség a dokid által felírt gyógyszer. A PCOS igazából egy anyagcsere zavar, melynek hatása van a hormonális mûködésre is. Ezekkel a gyógyszerekkel nem az okot, hanem csak az okozatot kezeli. Biztos van, de az én környezetemben nem ismerek olyan PCOS-t akinek a Closti hozta volna meg a babát.

http://www.pco-szindroma.hu/index2.html A PCOS manapság sajnos "népbetegség" lett. Erre a betegségre nem biztos, hogy segítség a dokid által felírt gyógyszer. A PCOS igazából egy anyagcsere zavar, melynek hatása van a hormonális mûködésre is. Ezekkel a gyógyszerekkel nem az okot, hanem csak az okozatot kezeli. Biztos van, de az én környezetemben nem ismerek olyan PCOS-t akinek a Closti hozta volna meg a babát.
Ha nem hosszú ideig tart a kúra ezek a gyógyszerek segítenek. A ciszták "eltüntetése" és a ciklus rendbehozatala ilyenkor a fõ cél. Normál peteérés, minden hónapban meglévõ ciklus =siker.
jobban írva fél siker, mert még máson is múlik:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, az orvosom szerint 3 honapig szedjem a gyogyszereket utasitás szerint ha mindez sikertelennek bizonyul akkor laparoszkopiát fog csinálni és kimetsz a petefészkeimböl mert szerinte vastag a petefészek perem és ezáltal nincs peteérésem.
Szia, Én is ezeket a gyógyszereket szedtem és már az elsõ hónapban sikerült a picurkám. Csütörtökön már a 12hetes UH-ra megyünk. Próbáld meg.Nem vesztesz vele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindenképp megprobálom!És szivböl gratulálok a kisbabádhoz!

Akinek végre sikerült a baba milyen sűrűn voltatok együtt pé körül? Mi volt még MÁS abban a hónapban?

Mi mindent tettetek meg, míg végre sikerült? Miket próbáltatok ki: vitamin, ital, gyertya stb?

Legjobb válasz: 8. és 18. nap közt másfél-kétnaponta együtt voltunk (29 napos ciklussal). Elsõre teherbe estem. Egyéb dolgon nem változtattam, csak persze vigyáztam magamra.

8. és 18. nap közt másfél-kétnaponta együtt voltunk (29 napos ciklussal). Elsõre teherbe estem. Egyéb dolgon nem változtattam, csak persze vigyáztam magamra.
Vezettem hõgörbét, csináltam Lh tesztet, innen tudtam, mikor van ovum. Barárcserjét szedtem, cicka és palástfû-teát ittam. Ovu elõtt két nappal és az ovu napjának éjjelén voltunk együtt. Gyertya nem volt, 10 perc fekvés után kimentem zuhanyozni. Mi volt más? Az Lh teszt. Abban a ciklusban csináltam elõször, és végre megnyugodtam, hogy nem maradunk le az ovuról. Jó volt ez a nyugalom. :-)
Én egy évig mindent kipróbáltam, aztán feladtam. Együtt voltunk, amikor jó volt, és akkor jött össze. Ráadásul ez két nappal a várható peteérésem elõtt volt (de ezt sem néztem), de akkor már erre sem figyeltem. Azt mondják lehet hirtelen peteérés, akkor is, ha nagyon jó. Engedd el magad.
Amikor elhatároztuk, hogy jöhet a baba, kiböjtöltem a gyógyszer utáni 3-4 hónapot, elkezdtem szedni az elevitet. Nem igazán számoltam, hogy mikor kell együtt lenni, nem vagyok híve "a tervezett szexnek" így igazi szerelemgyermek lett:) - Az persze egész más, ha valaki, egyéb egészségügyi okok miatt kénytelen odafigyelni a peteérésre, de mivel nekem azt mondták, hogy minden rendben velem nem számolgattam - A második hónapban már baba lett belõle. Ami más volt, az annyi, hogy így utólag számolva, pont beágyazódás környékény voltunk strandon, azt hittem összeszedtem valamit, mert 1 napig elég erõs lett a folyásom. Nekem is 29 napos ciklusaim vannak és szerencsére elég pontosak. Amikor már a 3. napja késett és a reggeli kávé visszaköszönt, elmentem tesztet venni. Az elsõ hetekben folyamatosan olyan fémes íz volt a számban, azt hittem rossz a fogam...de nem volt. Aztán jöttek a reggeli rosszullétek és minden zajlik a nagykönyv szerint.... 35 h km
Én 1 1/2 hónapja mikroszkópozom, de eddig minden nap negatív volt, így nehéz pozitívan gondolkodni, hogy most sikerülni fog....de hátha.... Az elsõ terhességemnél 2-3 naponta voltunk együtt, elsõre sikrült teherbe esni, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is:(! Gratulálok a kismamiknak:) !
Hát én is mindent kipróbáltam már sajnos:( barátcserje, bromo, clostylbegit, LH teszt, mikroszkóp, de a peteérés nem úgy megy, mint kéne:( és mivel egy kissé erõltetetté vált az együttlét, most éppen "nem figyelünk oda" "csak éljük az életünket, másban próbáljuk megtalálni az örömöt", persze menzi elõtt azért be-benézek ide:( már totál kivagyok....
9-20. napig kétnaponta voltunk együtt :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok mindenkinek és olyan jó érzés is egyben ilyen "kis sikertörténeteket" olvasni! Boldog babavárást a pocakosoknak és jó egészséget mindenkinek!
Ovutesztet használtunk, és minden nap együtt voltunk. Hogy miben volt más? Abban, hogy nem esténként voltunk együtt hanem reggelenként, az épp aktuális hóbortomnak köszönhetõen. Majdnem két év után sikerült a mi kis szerelmünk. 21.km
En elotte 4-5 evet probalkoztunk es nem jott ossze. Mikor vegre osszejott, talan abban volt mas hogy a gyertyat probaltuk es egy vagy fel pericig ugy maradtam es nem futottam mosdani.. 2-3 , utolso mensim elso napjatol szamitva 14 napra voltam eggyutt mikor sikerult. (jegyzeteltem a napokat mikor eggyutt voltunk.)
Én így lettem terhes :)
Nekem ugyan semmi problémám nem volt a teherbeeséssel, de két barátnõmnél is így volt. Az egyik már a lombikprogramnál tartott, amikor a férje, azt mondta hogy ez már nem házasság és nem párkapcsolat és õ nem hajlandó tovább csinálni. A barátnõm nagy nehezen belátta, hogy igaza van, abbahagyott mindent (gyógyszer, tea, minden kis tünet feljegyzése), és elmentek 1 hónapra vidékre nyaralni. A következõ hónapban teherbe esett. A másik mégcsak az idegösszeomlás határán volt, már csak azzal volt elfoglalva, hogy saját magát figyelje, amikor a munkahelyén megmondták, hogy ha így megy tovább ki fogják rugni, mert nem dolgozik rendesen. Neki ez volt a pont amikor azt mondta, hogy így nem lehet tovább csinálni és elhatározta, hogy negyon keményen fog dolgozni, elér egy elõléptetést, nagyobb lakásba költöznek és majd utána foglalkoznak a babával. 2 hónap múlva terhes volt.
Én is így estem teherbe 1, 5 év próbálkozás után.Most 39+5 hetes kismami vagyok.
Én is így lettem babás 7 hónap hiábavaló próbálkozás után.
Én is így lettem babás. 6 év hiába való próbálkozás és mégis mindig remény. Titkolózás, hogy más ne is sejtse.... Mindenki úgy tudta nem akarunk babát. Lassan 1, 5 éve azt mondtam vége, gyenge vagyok a lombikprogramhoz és nekem csak saját baba kell. Elkezdtem a párommal vadászni járni a -15C hidegekben kutyás vadászatokon. Elõtte néhányszor már annyira akartam a babát, hogy álterhesség alakult ki, ami még az orvost is megtévesztette :-( Most mikor kimaradt a havim nem is foglalkoztam vele, még párom veszekedés árán nem zavart el venni egy tesztet. Most 25 hetes babásak és nagyon boldogok vagyunk. Kívánom mindenkinek megtapasztalni ezt az érzést. Egy pillanat alatt tûnik el sok-sok év fájdalma és keserûsége :-)Most boldog könnyekkel szememben fogom növekvõ pocakom...
Én is tiszta zsúfolt hónapban lettem terhes. Csak akkor voltunk együtt, amikor akartuk, nem akkor, amikor kellett (mint elõtte). És abban a hónapban össze is jött.
Én is abban a hónapban lettem babás, amikor megbeszéltük a férjemmel, hogy "Na jó, majd a következõ hónaptól újra figyelünk mindenre, de ezt a hónapot akkor most kihagyjuk, mert borzasztóan sûrû lesz mindkettõnk számára.". Se ovuteszt, semmi. Eldöntöttem, most úgysincs rá esély. Idõm sem volt figyelni rá, tényleg annyira be voltam táblázva, plusz rengeteg stressz... És láss csodát! :) Másfél év után nekünk így sikerült! ;)
Hát én sokat tudnék írni 15év várakozás után.Mi soha nem görcsöltünk, hogy legyen.Egyedül azt az idõszakot, amikor 3x próbáltuk meg a lombikot, sikertelenül.Utána 6évig nem látott orvos, mert én is azt mondtam, ha az égiek akarják úgyis lesz.Az én sorsomba az volt megírva, hogy ne a férjemtõl legyek terhes(nála volt probléma), és most mégis a férjemmel várjuk ezt a babát.Nagyon sokat szenvedtünk érte mindketten, de most nagyon örülünk neki.20hetes km

Hogyan kell dominálni a bébi szakállas agámám felett? Mert akárhányszor mêg akarom fogni, elfutott, ha meg sikerült akkor meg kiugrik a terembõl. Miért?

Legjobb válasz: A terem helyett kezemet akartam írni... Nekem ez nagyon fontos, mert mindenki feltudja úgy venni a kezébe, hogy nem fut el... :(

A kérdező hozzászólása: A terem helyett kezemet akartam írni... Nekem ez nagyon fontos, mert mindenki feltudja úgy venni a kezébe, hogy nem fut el... :(
Szia! Én nem vagyok nagy hüllõszakértõ , de szerintem mivel még bébi ezért nem szokott meg.Próbáld meg azt , hogy kézbõl adsz neki enni és lassan közelítesz felé.Így lehet hogy megkedvel.Ha nem válik be a válaszom akkor bocsi.:)

Azok a kismamik vagy anyukák akiknek clostybegittel sikerült a kis poronty, nekik milyen problémát állapítottak meg hogy ezt a tabit írták fel?

Mert nekem azt mondta a dokim hogy peteérési zavarom van és most voltam vérvételen is ahol mindegyik hormonom a referencia tartományon belül esik ,kivéve az LH hormont az egy picit a ref. tartomány alá!

Legjobb válasz: Szia. Nekem PCOS-t állapítottak meg, a hormonjaim teljesen rendben voltak, csak az uh-n látszottak a kis ciszták a petefészkekben. 1 hónapig szedtem a clostit, a következõben teherbe estem. Most 19 hetes vagyok. Ja, és nekem a 18-19. napra tette a peteérést a closti. Jönni fog a baba, csak sokat legyetek együtt! Drukkolok!

Szia. Nekem PCOS-t állapítottak meg, a hormonjaim teljesen rendben voltak, csak az uh-n látszottak a kis ciszták a petefészkekben. 1 hónapig szedtem a clostit, a következõben teherbe estem. Most 19 hetes vagyok. Ja, és nekem a 18-19. napra tette a peteérést a closti. Jönni fog a baba, csak sokat legyetek együtt! Drukkolok!
10:25-ös vagyok. Nekem úgy csinálta a doki, h felírt egy adagot (azt hiszem 5 napig kellett szedni), kb a 15. napon kellett visszamennem hozzá, akkor megnézte h van-e pé, vagy hol tart éppen. És a vizsgálat végén rögtön a kezembe is adta a köv. adagra a receptet, mert csak a köv. pé-kor kellett visszamennem hozzá. Így mikor teherbe estem, kiváltottam az újabb adagot, mert amikor meg kellett volna jönnie nagyon görcsöltem, azt hittem, h megint nem sikerült, és pont szilveszter is volt, úgyh rohantam a gyógyszertárba. de szerencsére nem kellett. amikor pé van, azt amúgy is megérzed, legalábbis nekem akkor is voltak elég nagy görcseim. Plussz én még kiegészítettem az egészet ovu teszttel és hõmérõvel. És így szerencsére bombabiztos volt a dolog. :) Sok szerencsét! :) )))
A kérdező hozzászólása: ja és gratula nektek is és jó egészséget:)
A kérdező hozzászólása: El sem hiszitek mennyire jó ezeket hallani:D ad egy kis reményt remélem nekem is sikerül de ez az egy adag mennyi ideig hat? vagy ha most nem sikerül vissza kell mennem hozzá hogy írjon a következõ hónapban újat vagy több hónapra hat? mert nekem sem mondta hogy menjek vissza hogy megnézzen:( de a labor eredményemet úgy is vissza kell vinnem gondolom:S
Szia! Én azért szedtem mert nem volt peteérésem, és az elsö hónapban sikerült is vele teherbe esnem.Sok szerencsét! 37 hetes kismama :)
Nekem ez volt az elsõ clostis hónapon. szombaton pozitívat teszteltem. 40 napos ciklusaim voltak. Arra írta fel. De nm jártam vissza uh-ra, nem kellett.
Szia!Nekem is a peteérés serkentésére írta fel a doki.Anélkül is volt, de a ciklusaim 24-46 napig ingadoztak.A harmadik hónapban sikerült a clostyval. Sok sikert! 11 hetes kismami
Nekem is szednem kellett, nem volt rendesen peteérésem + nagyon rövid volt a mensim. Nekem a 17. napra tette a pé-t. Két hónapig szedtem, decemberben terhes lettem :) ))) Most 23 hetesek vagyunk. :) )))
A kérdező hozzászólása: ja és gratulálok a picihez és jó egészséget kívánok:D
A kérdező hozzászólása: Reméljük is hogy jönni fog, és ahogy csak tudunk együtt leszünk:) )köszi
A kérdező hozzászólása: én is vettem ovu teszteket egy egész sereget:) meg hõmérõzök is csak neked múlt hóban is elmaradt a pete és remélem hogy segít a tabi, csak most akkor azt nem tudom még hogy felhívjam a dokit hogy had nézzen meg , mert szerinte nem kell aggódnom?!:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!