Találatok a következő kifejezésre: Akinek még sikerült (217 db)

Ki próbáltam a zuhanyrozsás ömkielégítési módszert! Ki az akinek még sikerűlt, ralytam kívül, fiuk? Tudtok még valami hasonló módszert

Legjobb válasz: Istenem! Ásd el magad légyszíves! Kijavította a számtalan helyesírási hibád egyikét. Még itt is van egy kezdetleges ellenõrzõ a chatbox-ban, figyelni kéne mit húz alá pirossal, tán nem véletlenül. Bakker mi még körmöst kaptunk, ha volt hiba a fogalmazásban. Az más idõk voltak. 27F

Istenem! Ásd el magad légyszíves! Kijavította a számtalan helyesírási hibád egyikét. Még itt is van egy kezdetleges ellenõrzõ a chatbox-ban, figyelni kéne mit húz alá pirossal, tán nem véletlenül. Bakker mi még körmöst kaptunk, ha volt hiba a fogalmazásban. Az más idõk voltak. 27F
már 11óra és jönnek a Trollok:(
A kérdező hozzászólása: Ja és 13/F
"ralytam" NEEEEEE
A kérdező hozzászólása: Na szerintetek persze hogy fiu vagyok ott van hogy 13f f=fiu, ferfi, faszos.de azert eleg ciki h nem tudlyatik
kérdezõ akkor te lány vagy? régebben próbáltam ilyesmiket, jó volt 30F
Most mondtad h fiu vagy -.-"
A kérdező hozzászólása: A p*uncimra
mennyi magyartanár! még idáig senkinek nem sikerült érdemben válaszolnia, csak ment a f*szverõ okoskodás mi a kérdés? hogy zuhannyal maszturbálsz? vizsugárral makkodra, golyóidra, lukadra? vagy zuhany alatt? egész pontosan hogy is szeretnéd?
áááá pls tanulj meg írni...
*rajtam
A kérdező hozzászólása: Kort írjatok plz!
Hu de mekkora poen kerdezo. Biztos felallt erre most a 7 centis kis kukid

Van-e köztetek olyan, vagy ismertek olyat, akinek még felnőttként is komoly (tényleg komoly) önértékelési zavarai voltak és sikerült valahogy kilábalni belőle? Ha igen, hogyan?

Képes lehet-e valaki párkapcsolatra, családalapításra így?

Legjobb válasz: Igen.Én pont ilyen voltam.18 éves koromban kerültem ki állami gondozásból 8 osztályos végzettséggel.Senkim és semmim nem volt.Kábitószeres,alkoholista hajléktalan lettem.Ez jó pár évig így ment.Aztán ahogy egyre több lett a rovásomon(pitiáner bûncselekményekbõl tartottam fent magam és az utcán illetve hajléktalan szállókon éltem párkapcsolatom évekig nem volt)valahogy kezdett megjönni az eszem és rájöttem ha így folytatom akkor börtön,hajléktalanság és örök magány lesz az életem.Képtelennek éreztem magam arra hogy bármit is elérjek vagy valaha normális életet éljek.Aztán elkezdtem a lépcsõ legalján az évekig tartó "nagy menetelésem".Elsõnek épitkezéseken dolgoztam mint segédmunkás de láttam ez sem vezet hosszú távon sehová mert hol van munka hol nincs hol kifizetnek hol nem.Levelezõn beiratkoztam egy suliba és ez adta meg nekem a kezdõ lökést.Itt elég sok sikerélmény ért mert a tanulás jól ment és sok bíztatást kaptam mindenkitõl fõleg hogy tudták milyen helyzetben vagyok.Közben alkalmi munkákból éltem és hullámvasútszerû életem volt szállók és albérletek között de a sulit nem hagytam abba.Ahogy egyre több önbizalmam lett a sikeres tanulmányi eredményeim miatt(leérettségiztem) úgy nõt az önbizalmam és észrevettem minnél magabiztosabb vagyok annál több nõ figyel fel rám.Ekkor már voltak párkapcsolataim is de mind pár hónapig tartott mert az évekig tartó elfolytás és sikertelenség után eléggé átestem a ló másik oldalára és mindig újabb kapcsolatba léptem át.Az igazán nagy változást az életemben a választot szakmám(felnõtt szakápoló)hozta meg amit szintén esti tagozaton munka mellett végeztem el(persze itt már állandó bejelentett munkám volt de teljesen más területen).Nekem ez az iskola adott erkölcsi tartást,világnézetet és felelõsség tudatot is.Itt ismertem meg a késöbbi feleségemet is akivel azóta is boldog házzasságban élek(bár gyermek még nincs).Már nincsen semmilyen önértékelési zavarom és ez fokozatosan azûnt meg ahogy haladtam elõre és mindenfajta külsõ segítség nélkül az utcáról idáig eljutottam.Hosszú évekig tartott de ha nekem sikerült aki tényleg nagyon mélyrõl indult akkor bárki másnak is sikerülhet fõleg ha a kiindulási helyzete sokkal jobb mint nekem volt(mondjuk egy normális családi háttérrel,munkahelyel és egzisztenciával rendelkezõ ember akinek csak annyi a problémája,hogy önbizalom hiánya van és nem tud párkapcsolatot kiépíteni annak nevetségesen egyszerû lenne kilábalnia ebbõl).

Igen.Én pont ilyen voltam.18 éves koromban kerültem ki állami gondozásból 8 osztályos végzettséggel.Senkim és semmim nem volt.Kábitószeres, alkoholista hajléktalan lettem.Ez jó pár évig így ment.Aztán ahogy egyre több lett a rovásomon(pitiáner bûncselekményekbõl tartottam fent magam és az utcán illetve hajléktalan szállókon éltem párkapcsolatom évekig nem volt)valahogy kezdett megjönni az eszem és rájöttem ha így folytatom akkor börtön, hajléktalanság és örök magány lesz az életem.Képtelennek éreztem magam arra hogy bármit is elérjek vagy valaha normális életet éljek.Aztán elkezdtem a lépcsõ legalján az évekig tartó "nagy menetelésem".Elsõnek épitkezéseken dolgoztam mint segédmunkás de láttam ez sem vezet hosszú távon sehová mert hol van munka hol nincs hol kifizetnek hol nem.Levelezõn beiratkoztam egy suliba és ez adta meg nekem a kezdõ lökést.Itt elég sok sikerélmény ért mert a tanulás jól ment és sok bíztatást kaptam mindenkitõl fõleg hogy tudták milyen helyzetben vagyok.Közben alkalmi munkákból éltem és hullámvasútszerû életem volt szállók és albérletek között de a sulit nem hagytam abba.Ahogy egyre több önbizalmam lett a sikeres tanulmányi eredményeim miatt(leérettségiztem) úgy nõt az önbizalmam és észrevettem minnél magabiztosabb vagyok annál több nõ figyel fel rám.Ekkor már voltak párkapcsolataim is de mind pár hónapig tartott mert az évekig tartó elfolytás és sikertelenség után eléggé átestem a ló másik oldalára és mindig újabb kapcsolatba léptem át.Az igazán nagy változást az életemben a választot szakmám(felnõtt szakápoló)hozta meg amit szintén esti tagozaton munka mellett végeztem el(persze itt már állandó bejelentett munkám volt de teljesen más területen).Nekem ez az iskola adott erkölcsi tartást, világnézetet és felelõsség tudatot is.Itt ismertem meg a késöbbi feleségemet is akivel azóta is boldog házzasságban élek(bár gyermek még nincs).Már nincsen semmilyen önértékelési zavarom és ez fokozatosan azûnt meg ahogy haladtam elõre és mindenfajta külsõ segítség nélkül az utcáról idáig eljutottam.Hosszú évekig tartott de ha nekem sikerült aki tényleg nagyon mélyrõl indult akkor bárki másnak is sikerülhet fõleg ha a kiindulási helyzete sokkal jobb mint nekem volt(mondjuk egy normális családi háttérrel, munkahelyel és egzisztenciával rendelkezõ ember akinek csak annyi a problémája, hogy önbizalom hiánya van és nem tud párkapcsolatot kiépíteni annak nevetségesen egyszerû lenne kilábalnia ebbõl).
Nekem még nem sikerült, utálom magam.Egy nagy rakás [email protected] vagyok.23L
2.nak minden elismerésem, példa értékü a történeted.

Ha meg fog jönni a menses a sárgatest hány nappal előtte "tűnik el"? Vagy ha sikerült a baba, akkor még nemvárt előtt pár nappal is ott van?

Legjobb válasz: Nem teljesen értem. Ha sikerült a baba, akkor még jó, hogy ott van, ott is lesz egy darabig. Amúgy nem tudom mikor tûnik el nem terhesség esetén, szerintem nem sokkal azelõtt, hogy megjön.

Nem teljesen értem. Ha sikerült a baba, akkor még jó, hogy ott van, ott is lesz egy darabig. Amúgy nem tudom mikor tûnik el nem terhesség esetén, szerintem nem sokkal azelõtt, hogy megjön.
Szia! Menses elõtt 3 nappal átalakul fehér testté. Ha sikerül a baba, kb a 12-ik hétig dolgozik még a sárgatest, ez termeli a terhességet megtartó progeszteront, amíg a placenta át nem veszi tõle ezt a szerepet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Azért kérdeztem mert 25-re nem várom és tegnap este nézték és akkor még sárgatestnek mondta a doki, meg hogy megfelelõ.
Ultrahangon csak annyit lát, hogy van ott valami. Volt peteérésed, de más következtetést ebbõl még nem szabad levonni.


Csajok akiknek meg nem sikerult teherbe esni, es el vagytok keseredve. Hanyan vagyunk?

Legjobb válasz: Nekem sem sikerült eddig,fél éve próbálkozunk. Az elsõ 2-3 hónapban nagyon nehezen viseltem a csalódást - magam sem tudom,hogy miért gondoltam,hogy a babagyártás a lehetõ legegyszerûbb dolog - ,de mostmár kezdek hozzászokni,hogy mindig megjön..

Nekem sem sikerült eddig, fél éve próbálkozunk. Az elsõ 2-3 hónapban nagyon nehezen viseltem a csalódást - magam sem tudom, hogy miért gondoltam, hogy a babagyártás a lehetõ legegyszerûbb dolog - , de mostmár kezdek hozzászokni, hogy mindig megjön..
Csatlakozom.
Sziasztok lassan egy éve próbálkozunk a párommal. Neki már van egy fia. Én a múltkor voltam dokinál, megvizsgált, azt mondta, teljesen tökéletes a szervezetem, nincs semmi akadálya, hogy kihordjak egy babát, még sem jött össze eddig. én 25éves vagyok ( se terhességem, se abortuszom nem volt) a párom 33 éves. És még eddig nem jött össze:(
Jelen! Bár az hogy el vagyok keseredve, így önmagában nem igaz, változó a hangulatom ezzel kapcsolatban, igyekszem nem megzuhanni tõle, mert attól nem lesz jobb, sõt, persze ez nem mindig sikerül.:)
5 évig voltam ebben az elkeseredett állapotban...aztán bevettem a "leszarom" tablettát és csodák csodájára terhes lettem!Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy akkor fog sikerülni, amikor nem is várnád, és nem görcsölsz rá annyira!
Én is ugy csináltam, mint a 7-es, de én 2 év után. A hobbimnak kezdtem élni, a lovaglásnak. Pont kedvez a terhességnek :) Amikor terhes lettem, zokogtam, mert abba kellett hagyni a lovaglást, elötebpedig azért sirtam, mert nem sikerult :)
sokan, és ettõl még nem lesz világvége....
A kérdező hozzászólása: Nem lesz vilagvege, de annak aki ebben a helyzetben van, honaprol honapra egy vilag omlik ossze...
Mi ket es fel eve szeretnenk babat. IR PCOs pajzsmirigy gondok utan kb 2 honapja vagyok rendben maj egyeves kezeles utan. Kar h elobb nem derult ezekre feny.
Sziasztok, mi pont két éve próbálkozunk, most kértem Istentõl, hogy segítsen már meg-nagyon-nagyon imádkoztam érte :D Most 3napja késik, de az már megszokott.Ha nem sikerül, akkor én is beveszem a leszar--m tabletát :D 28nõ
Én is csatlakozom! Bár lassan én is le...arom az egészet! Nincs értelme állandóan keseregni h.mi lehet a baj.! Lesz baba...mindenkinek ..csak várni kell..
szerintem mensi... de a holnapot várd meg, ha akkor is alacsonyabb a hõd, akkor meg fog jönni :(
Sajna szerintem is meg fog jönni :(

Gofrit próbáltam sütni, ami nem sikerült. A belseje nyers maradt. Ha tovább sütöttem, akkor meg a külseje teljesen kiszáradt, de a belseje akkor sem sült át. Mi lehetett a probléma?

(A recept ez: 50 dkg liszt, 4 tojás, 0,5 l tej, 1 sütõpor, 1 vaníliás cukor, 4 ek cukor, 20 dkg RAMA)

Legjobb válasz: Szia, nekem egész más arányú a receptem, és ez nekem mindig nagyon jól sikerül. Esetleg próbáld meg ezt legközelebb. Nem tudom, a tiédnek mi baja lehet. ½ kg finomliszt, 6 dl víz, 2 dl olaj, 3 tojás, 5 ek kristálycukor, 1 cs vaníliáscukor, 1 cs sütõpor, csipetnyi só A tojást a cukorral, a vaníliával és a sóval habbá verem, apránként hozzákeverem az olajat, majd felváltva a sütõporos lisztet és a vizet (fele lehet tej is, de akkor nem lesz annyira ropogós).

Szia, nekem egész más arányú a receptem, és ez nekem mindig nagyon jól sikerül. Esetleg próbáld meg ezt legközelebb. Nem tudom, a tiédnek mi baja lehet. ½ kg finomliszt, 6 dl víz, 2 dl olaj, 3 tojás, 5 ek kristálycukor, 1 cs vaníliáscukor, 1 cs sütõpor, csipetnyi só A tojást a cukorral, a vaníliával és a sóval habbá verem, apránként hozzákeverem az olajat, majd felváltva a sütõporos lisztet és a vizet (fele lehet tej is, de akkor nem lesz annyira ropogós).
Lehet a sütõ hõfok kapcsolja nem müködik tökéletesen. A recept nekem a sok vaj miatt nem szipatikus. 10éve ezt a receptet használom gofrihoz. Nekem még a sütömhöz adták ezt a receptet. Gofri Ebbõl kb 10db lesz Elõször a száraz hozzávalókat mérjük ki: 3 dl bögrével mérünk mindent. 1 csésze liszt 5 evõ kanál cukor /porcukor / Ha kristálycukrot teszünk, hozzá leragad a tészta. / 1 teáskanál só 1teás kanál szódabikarbóna Ezeket összekeverjük: Majd a 3 tojássárgáját elkeverjük az 1 csésze tejjel ehhez adunk fél csésze olaját. Majd 3 tojás felvert habját… Majd fél csésze tésztát öntsünk a gofri sütõ közepébe: 2-3 perc alatt süssük barnára: Kókusz krém Gofrihoz 2 evõkanál lisztet 2 tojás sárgáját, 3evõ kanál cukrot elkeverünk. 5dl tejet adunk hozzá a tejjel simára keverjük. 15 -20dkg kókuszreszeléket adunk hozzá: Puding sürüségre gõzük.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Kipróbálom ezeket a is. Hátha sikerülni fog valamelyik. És külön köszönöm a kókuszos krém recepjét is.

Van akinek úgy sikerült lefogynia hogy csak dél előtt evett akkor sem zabált? Este meg esetleg egy kis zöldség vagy gyümölcs?

Hány kilót fogytatok és mennyi id? alatt?

Legjobb válasz: Én. Lefogytam 3 hónap alatt 8 kilót,és ebbõl csak 1 kilót szedtem vissza. Gyönyörû lett az alakom:) És sokkal jobban érzem magam a bõrömben. Aki meg nem fogyott így le az ne dumáljon hogy nem sikerül,mert sikerül.

Én. Lefogytam 3 hónap alatt 8 kilót, és ebbõl csak 1 kilót szedtem vissza. Gyönyörû lett az alakom:) És sokkal jobban érzem magam a bõrömben. Aki meg nem fogyott így le az ne dumáljon hogy nem sikerül, mert sikerül.
ja érdekes módon nem csak izomból fogytam.:) Persze abból is, de egy normális fogyókúránál is fogynak valamennyit az izomból, ha nem sportolnak. A fenekem sokkal kisebb lett.A karomon alig van háj:) és imádom 165 centi vagyok és 67 kiló voltam most 59 körül lehetek, de még fogyok. Télen voltam 73 is.
A csak délelõtt evéssel az ellenkezõjét fogod elérni. Kizárólag a vázizmodból fogsz veszíteni és csak a zsír fog maradni rajtad. Lehet, hogy a mérleg kevesebbet fog mutatni, de rohadt sz*rul fogsz kinézni, puha testtel, narancsbõrrel és amit el tudsz képzelni. A gyümölccsel estére pedig habot is nyomnál arra a bizonyos tortára, amit az elõbb leírtam.
én már fogytam úgy le, hogy délig ettem olyat amiben több szénhidrát van. délutántól meg: joghurt, müzli, zöldség, gyümölcs, leves tészta nélkül, zöldségköret csirkével/hallal, stb szóval: napi 5 étkezés legyen meg, és akkor nem fogsz éhezni.és mellette sok folyadék! én ez mellett tornázgattam is itthon és így heti fél-1kg ment le. nekem csak 4 kg feleslegem volt, akinek több van az lehet, hogy többet is lefogy, fõleg ha még többet mozog mellette

30 éven felül nehezebb párt találni? Akinek még nem sikerült, hogy bírja az egyedüllétet? Nem hiányzik valaki, akit átölelhetsz?

Én úgy érzem 33 éves férfiként, hogy rosszabbak az esélyeim, legalábbis ebben a környezetben, ahol élek.

Legjobb válasz: Szar egyedül, az biztos. Nem nagyon járok sehova, barátaim nagy része meg kapcsolatban én. Jó nekik. Igen, nekem is nagyon hiányzik valaki, akit átölelhetek, szeretgethetek. 29/L.

Szar egyedül, az biztos. Nem nagyon járok sehova, barátaim nagy része meg kapcsolatban én. Jó nekik. Igen, nekem is nagyon hiányzik valaki, akit átölelhetek, szeretgethetek. 29/L.
Én is egyedül vagyok, és nagyon rossz egyedül, rossz lefeküdni este is nincs akihez odabújjak vagy munka után mindenki megy haza mert várják, nekem nem kell sietni nem vár senki.Én már lemondtam róla hogy lessz másik felem is.Például Angliába is kimentem volna dolgozni örökre mert a barátaim már 4-5 éve hívnak, de nem merek menni mert ott nincsenek a szüleim igy tudom hogy nem bírnám ki egyedül és megbolondulnék, ezért oda sem mentem, pedig itthagynám ezt a szemét országot már.
Hát én nem tudom, de én is kb 5 évig egyedül voltam, persze voltak futó kalandok, de olyan lehettem mint a fentebb említett fõnök úr, hogy valahogy nem érzetem hogy valakivel is jó lenne. Mindig szakítottam az illetõvel, mert minek húzni egymás idejét. Aztán most egy véletlen (vagy sorsszerû) dolognak köszönhetõen megismerkedtem egy lánnyal, aki iránt érzem azt a pluszt amit ilyenkor kell. Jó persze még nagyon friss az egész, de olyan érzések vannak bennem amit még nem érzetem soha. Szóval akármikor beüthet a jóság, nem kell csüggedni... (tudom ez nehéz dolog, de akkor sem szabad) Pozitívan kell szemlélni a dolgokat és akkor pozitív visszajelzéseket kap az ember. Amióta ilyen boldog vagyok (pedig nem régóta van ez) már több nõn is észrevettem hogy megnéznek és mosolyognak, pedig nem változott semmi, csak boldognak érzem magam!
Mindenkinek van esélye, bárhol bármikor. Rengeteg az egydülálló, elvált nõ. Én láttam olyat is aki 40-50 évesen csajozgatott 20-30 évesekkel.
én=él. bocs az elírásért
Na, írjatok egymásnak.
Ezen az oldalon tök jól egymásra lehet találni, én is itt ismertem meg a barátomat, másfél éve együtt vagyunk:) És ha ilyen ügyesen fogalmazod meg a kérdést, akkor a moderátorok ki se törlik. (mert sok társkeresõ jellegû kérdést törölnek) Írj az elsõnek, barátkozzatok:)
rengeteg lány van, akik 30 felettieket keresnek (én is így voltam)és leírok pár ütõs paramétert, ami hiánya miatt nagyon nehezen találtam meg a párom, most meg ezért nem merek kiszállni, mert félek nincs nála jobb alapon nos ami nekem fontos egy 30 felettiben: külsõ-egészséges legyen, ne egy hadviselt fogak- totál ápoltak nem elvált, nem bnõ mellett keres mást, teljesen egyedül van nincs gyereke elsõ telo/randi beszélgetéseknél figyel nagyon, de õ nem nyílik meg egybõl, nem vall szerelmet egy hét múlva, kicsit titokzatos szeretem, ha sportol, nem egy szál bél, és nem pocakos munkahelyén, és barátai tisztelik, nem a trógerság, meg lógás az élete nem költ ész nélkül jó ha van hobbija, esetleg hivatástudata nincs kétségbeesve, van önbizalma nos ilyen 30 feletti srác ritka mint a fehér holló!de ilyen a nagy õ.
10-02 15:45 Ezért kell egybõl beválllalni, vagy elhajtani a pcsába!! Akkor nem kötõdsz hozzá érzelmileg, és neked is jó volt meg neki is aztán kalap kabát.. A lovagkornak már régen vége! Aki többet akar, az úgyis marad a szex után is!
Sztem könnyebb.. Már nem érhet meglepetés, ismered a dörgést, ahogyan a nõk is. Nem kell heteket, hónapokat várni, hogy kiderüljön mi újság, hanem akár két szó után levágható, van e esélyed.. 28F
Én már annyiszor pofára estem, hogy emiatt nem is nagyon engedek közel magamhoz senkit. 27N vagyok, megismertem pár hónapja egy 32 éves férfit, akivel nagyon jól éreztük egymást, jókat beszélgettünk stb. Aztán mikor megtörtént kettõnk között a "dolog", másnap reggel már egy puszira, ölelésre sem futotta tõle. Se SMS, se hívás. Na egy pár ilyen és az ember igazi kaktusszá változik, és magasról [email protected] a másik nemet.
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ és jövõbeni válaszokat is köszönöm mindenkinek!
Manapság gyakori, hogy 30on felüliek egyedül vannak, nincs tartós kapcsolatuk, házasság stb. Én a húszas éveim elején járok és nincs pasim, nem is volt normális kapcsolatom. Ugyanolyan rossz érzés és nem érzem azt, hogy egyhamar találnék valakit, mert nem akarok buliban ismerkedni. Baráti társaságom pedig nincs, akikkel beülhetnénk valahova, programokat szervezhetnénk. Amúgy 33évesen még fiatal vagy, simán megtalálhatod még életed párját. Egy 50-60 éves is találhat magának párt, mert egy jóérzésû, normális férfi nem nála 30évvel fiatalabb nõkkel akar ismerkedni, hanem egy csinos, igényes, korban hozzáillõ nõvel. Minden korosztályban vannak magányos emberek. Sok huszonéves is szívesebben ismerkedik egy 30 körüli férfival, mert érettebbek, mint a korukbeli pasik. Annyi "hátrányod" lehet a korodból, hogy szórakozóhelyen nem nagyon tudsz ismerkedni, mert hemzsegnek a tizenéves kislányoktól. Gondolom nem egy éretlen csitrire vágysz. Meg ha nem tanulsz már, szintén lecsökkennek az ismerkedési lehetõségek. Persze nem jó érzés, amikor a barátaid sorra megnõsülnek, vagy a párjukkal élnek, te pedig egyedül vagy, de még nem késtél le semmirõl. Nézz körül társkeresõ oldalakon, változtass környezetet, legyél nyitottabb, bevállalósabb. Ha megtetszik egy lány, akár egy boltban, szólítsd le. Nem veszítesz semmit.
Engem is fiatalabbnak néznek a koromnál, mégis egyedül vagyok, szerintem ez nem a kortól függ, néha már arra gondolok, hogy biztos bennem van a hiba. Csak még nem találtam meg a hibát, hogy kijavítsam...Egyszerûen nincs hol ismerkedni, ha a szórakozóhelyek és a net nem érdekelnek. Nem vagyok otthonülõ, élvezem az életet, de egyre gyakrabban érzem, hogy hiányzik valaki. 31N
mesélnék neked egy kis történetet .... a fönököm elvált ..... utana voltunk egy céges bulin ahol ugymond össze melegedtünk ( én a páromal pont szüneteltem) egy éjszakas kalandnak hittem én is ö is ... de mind utolag kiderült több volt mindkettönknek , en nem szolatam semmit , minden ugy ment tovabb mint azelöt ... majd azert hogy ne legyen magában kibékült a volt feleségével , de ugye ez nem szokott jol elsülni ... igy hát 1 év után megint magába maradt ... közbe en is kibekültem a páromal es akkor eldöntötem hogy mindent megteszek azert hogy minden jol müködjön , lakást vettünk , eljegyezet majd összeházasodtunk !! a fönököm mind végig magába volt , mind probaltuk össze hozni különbözö stilusu lányokal de ö mindeg válogatot , mindeg talált valami kivetni valót rajtuk !! majd nagy nehezen lett egy baratnöje , de mondta hogy nem fogja vele sokaig huzni mert egyszerüen ö nem az a lány akibe ö bele tudna szeretni!!! nekem a 11 éves kapcsolatom 6 hónapal házaság utan megromlott , férjem 7 éjszakábol 4-et tuti hogy nem töltöt otthon , reggeltöl estig üzletelt (persze titokba) ezzek utan én ismet a fönököm karjaiba menekültem ... elmondtuk egymasnak hogy menyire sokat is jelentet nekünk az a bizonyos éjszaka ... ö elhagyta akkori baratnöjét én elváltam es most nagyon boldogok vagyunk !!! hogy miert meseltem ezt el ???? talán azert mert ö is ugyan igy kétségbe volt esve hogy 35 évesen magaba marad ... mi elvesztetünk 3 évet , de tudod jobb késöbb mint soha !!! ne agodj majd neked is eljön az igazi !! söt lehet hogy ott ül napi 8 órát meleted !! :o))) sok sikert :o) !!!
Bõvebben is irhatnál magadról!BArátokkal miért nem jársz el szórakozni?VAgy ha van egy olyan lány aki csak tetszik jobban megnyílni felé?Nekem volt ismerõsöm akinek volt a környezetében egy lány és találkozgattak azt mondta h csak tetszik neki, és mondtam neki nyíljon meg neki jobban és ma is együtt vannak boldogan!
Én pont ilyen lennék véletlenül. 34F

Ha múlthét csütörtökön volt ovum, akkor még nem kell tüneteket éreznem ugye? Elvileg jókor voltunk együtt, de még nem érzek semmit ami arra utal, hogy sikerült.

Legjobb válasz: Nem kell érezni semmit. 1 hét múlva tesztelj, de amúgy még akkor sem kell érezni semmit. Drukk.

Nem kell érezni semmit. 1 hét múlva tesztelj, de amúgy még akkor sem kell érezni semmit. Drukk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Csak akkor tesztelek ha nem jön meg.

Voltatok úgy hogy vágytatok nagyon a babára és amikor végre valahára sikerült akkor meg teljes kétségbeesés?

még nincs babám, csak próbálkozunk (kb7-8hónapja), de a múltkor elég sokat késett, és azt hittem sikerült. persze borzasztóan boldog voltam, de néhány pillanatra elkapott egy "Úristen, most mi lesz? hogyan lesz?" érzés. magyarul beszartam :-) ett?l függetlenül, töretlenül próbálkozunk, és várjuk Õt nagyon. 23/L

Legjobb válasz: Húúú, hát ez teljesen természetes. Ha terhes leszel, akkor meg a hormonjaid fognak játszeni veled. Mi sokat vártunk a kisfiúnkra, rögös volt az út, mégis az elsõ három hónapban sokat sírtam, egyik pillanatról a másikra...így utólag röhejes volt...hol azon, hogy a férjem szeretni fog-e még, hol meg azon, hogy nem tudok menni pl. bulizni... 16 hónapos kisfiú anyukája ;) SOK SIKERT!

Húúú, hát ez teljesen természetes. Ha terhes leszel, akkor meg a hormonjaid fognak játszeni veled. Mi sokat vártunk a kisfiúnkra, rögös volt az út, mégis az elsõ három hónapban sokat sírtam, egyik pillanatról a másikra...így utólag röhejes volt...hol azon, hogy a férjem szeretni fog-e még, hol meg azon, hogy nem tudok menni pl. bulizni... 16 hónapos kisfiú anyukája ;) SOK SIKERT!
Szerintem minden jönni fog magától. A legtöbb nõbe bele van táplálva az anyaság. Biztosan lesznek rázósabb napok, de szerintem mindenkinek van barátnõje, tesója, anyukája, akitõl kérhet segítséget, akár az éjszaka közepén is. Én nagyon féltem, de mostmár jobban vároma babát, minthogy ezen parázzak. Biztos elõjön még a pár hét alatt a félsz érzés, de csak túl leszünk rajta valahogyan. Boldog babavárás, és tervezést
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást, ezek szerint nem vagyok különleges állatfaj :) sok boldogságot, egészséget mindenkinek, aki babát vár, illetve akinek már megérkezett a babája :)
Nekem is az elsõ 3 hónap iszonyatos volt, még hányás is társult hozzá, azt mondták a hormonok és amilyen gyorsan jön el fog múlni, igazuk volt. Néha még van egy-két síros napom de nem folyamatos pánik már. Ha a helyzetet nézed sosem tudhatja az ember mikor kész rá, de már nagyon várom a picit. Sok sikert és ne parázz. 20 hetes km
Szia! Igen szerintem ezen a legtöbb nõ átesik! Jelenleg félidõs vok, és igen nekem is akadnak hasonló gondolataim már az elejétõl fogva! Önmagában a milyen anya lesz belõlem kérdés foglalkoztat a legjobban, illetve a párom, hogyan viszonyul, majd a helyzethez... Utánna jön a másik része a dolgoknak, amikor mi lesz ezek után már soha nem lehetek egyedül és nem szórakozhatok stb. Ezek normális reakciók, még akkor is, ha csak azt hitted hogy jön a baba, hisz ilyenkor is más a hormonháztartás! Ha pedig sikerül(szurkolok), akkor pedig szinte elkerülhetetlenek ezek az érzések, de talán kell is! Sok sikert és minden jót!!!
Nem vagy egyedul. :) En most 31 evesen varom az elso babamat es megis 'panikolok' neha. Eleg lesz-e a penz amit feretettunk neki? Fogom-e tudni, hogy eppen miert sir? Vajon lesz-e tejem szoptatni? Jaj es meg sorolhatnam orakig. Meg nagyon az elejen vagyok, 12+3 hetes. Szerintem normalis, hogy az ember fel egy picit az ismeretlentol. Minden kezdet nehez de en bizom benne, hogy majd elojonnek az anyai osztonok es a tobbit meg szepen lassan megtanuljuk (pelenkazas, furdetes...).
A kérdező hozzászólása: nem is a lustálkodás, meg a bulizás mentes élet ami megrémisztett, hanem, hogy jól fogom-e csinálni, pl. olyan pici lesz, most azt se tudnám hogyan fogjam meg. :) ha az enyém megszületik, akkor ez megváltozik? olvasom, hogy etetés, fejés, altatás, ... büfiztetés, hasfájás, fogalmam nincs miért sír, ... hogy viseli ezt egy anya? nagyon szeretnénk babát, de annyira nehéz ezt elképzelni. eddig mindig csak a játszásba, a nevetgélésbe, az elsõ lépésekbe, ... gondoltam bele. alig várom, de néha van egy kis félsz bennem.
Most vagyok 12 hetes kismama. Nálam is van olyan, hogy tisztára kétségbe esek, hogy mi lesz, ha meglesz a baba, nem lehet majd lustálkodni, fõzni kell rendesen, nem lesz több nyugis nyaralás. De aztán elképzelem, ahogy a kis manócskát a karjaimban tartom, és mindent elfelejtek. Ezután elképzelem a nyaralást úgy, hogy õ homokozik apával, az éjszakát úgy, hogy odaveszem magamhoz, és hallgatomm a kis szuszogását. Nem szabad rosszakra gondolni, ez az élet, most másnak van itt az ideje. Boldog készülõdést a babára
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ és a jókívánságot, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel :) gratulálok a babátokhoz!!!
Teljesen normális ez az érzés, én is féltem de csak amíg nem lettem terhes, onnantól minden elmúlt, csak az a boldogság marad ami a babavárással együtt jár.Néha eszembe jut, hogy gond lesz de hamar megnyugtatom magam.Meglátod amikor teherbe esel az anyai ösztönök beindulnak és ezek a dolgok már nem lesznek olyan ijesztõek!Sok sikert a babához!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!