Találatok a következő kifejezésre: Akinek lombikkal a babája, (2 db)

Akinek lombikkal fogan a babája, hányadik héttő, vagy naptól láthat vmit az ultrahangon a beültetést követően?

Legjobb válasz: Nekünk is lombikban fogant a picink, és akkor kellett mennünk amikor a vérzés ideje lett volna. Akkor csak vért vettek, és a hcg értékbõl állapították meg a terhességet. Ilyenkor ultrahanggal még nem látható, így 1 hét múlva kellett újra visszamennünk, és akkor már látszott az ultrahangon is a babánk. Boldog babavárást kíván egy 20 hetes kismama

Nekünk is lombikban fogant a picink, és akkor kellett mennünk amikor a vérzés ideje lett volna. Akkor csak vért vettek, és a hcg értékbõl állapították meg a terhességet. Ilyenkor ultrahanggal még nem látható, így 1 hét múlva kellett újra visszamennünk, és akkor már látszott az ultrahangon is a babánk. Boldog babavárást kíván egy 20 hetes kismama

Akinek két vagy több babája is segítséggel fogant (inszem, lombik) újra kellet végezni a vizsgálatokat (főleg Kaálisok érdekelnének)?

Gondolok itt sperma illetve n?i hormonvizsgálatra

Legjobb válasz: Mi is most állunk ez elõtt, és tudomásom szerint 6 hónapig érvényesek ezek a leletek (a spermiogramról konkrétan tudom), így sanszos, hogy mindent ismételni kell (fiam 3 éves).

Mi is most állunk ez elõtt, és tudomásom szerint 6 hónapig érvényesek ezek a leletek (a spermiogramról konkrétan tudom), így sanszos, hogy mindent ismételni kell (fiam 3 éves).
Igen, mindent újra kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor még plusz 3 hónap.:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!