Találatok a következő kifejezésre: Akinek csak kiló feleslege (6 db)

Akinek csak pár kiló feleslege van, használhat a 90 napos diéta?

Ha valakin csak pár kiló felesleg van-sokan erre azt mondják, ne fogyókurázzon, mert pont jó igy- de oldalt az uszogumikat le szeretné adni- tehát a törzsr?l szeretne lefogyni- az lehetséges ezzel a diétával- persze rendszeres mozgás mellett?

Legjobb válasz: Ez függ a magasság és súly arányától. Nem tudhatjuk neked mit jelentenek az úszógumik! Bele kezdhet az is, akinek kevesebb a súly feleslege, de az ne várjon pár hét múlva óriási változást! Meghát.. ha valakin 2-3 kiló van, annak nem fogyóznia kell, hanem többet mozogni és egészségesebben enni!

Ez függ a magasság és súly arányától. Nem tudhatjuk neked mit jelentenek az úszógumik! Bele kezdhet az is, akinek kevesebb a súly feleslege, de az ne várjon pár hét múlva óriási változást! Meghát.. ha valakin 2-3 kiló van, annak nem fogyóznia kell, hanem többet mozogni és egészségesebben enni!
Ha nem sok súlyfelesleg van rajtad, nem biztos hogy ez a módszer látványos eredményt mutat. Lehet, hogy csak két-három hét elteltével látszik majd valami. Esetleg alakformálásra megfelelõ, kiegészítve a jól megválasztott tornával.
szerintem ha nem sok a súlyfelesleged, és formálódni szeretnél, akkor inkább célzott tornagyakorlatokat (ebben az esetben az oldalsó rész formálásához haránt-felülés, törzskörzés, úszás) kellene végezned, és emellett ilyen hosszadalmas diéta nem is szükséges, csak inkább annyi, hogy figyelj oda mit eszel, meg mennyit.
Szerintem az egészségednek mindenképpen jót tesz, ha pedig a fölösleg is lemegy, nyertél.

Hogyan diétázzon, akin csak 3-4 kiló felesleg van?

Mert en hiaba tornazok heti 4alkalommal es normalisan eszem, akkor sem tudtam lefogyni azt a par kilot? Ez a modszer nem jo nekem?

Legjobb válasz: Biztos, hogy van rajtad felesleg és nem csak te látod úgy? Nem mindegy, hogy milyen tornát végzel. Olyat keress, ami kifejezetten azt a részt dolgozza meg, ahol a súlyfelesleg (zsírpárna) van.

Biztos, hogy van rajtad felesleg és nem csak te látod úgy? Nem mindegy, hogy milyen tornát végzel. Olyat keress, ami kifejezetten azt a részt dolgozza meg, ahol a súlyfelesleg (zsírpárna) van.
Mi az a normálisan eszem?? ott a lényeg, akkor fogsz leszálkásodni , ha normális a diétád, ha a mozgás jó, és nincs anyagcserebetegséged, akkor feltehetõen az étkezésed hibáddzik, Írd meg hogy hogyan eszel!! kösz

Hogyan diétázzon, akin csak kb:3 kiló felesleg van? és főképp formásodni szeretne? (lenn tovább. )

a mozgás megvan:

Legjobb válasz: Futás és napi 3 liter víz!!! És lemegy.

Futás és napi 3 liter víz!!! És lemegy.
3 kiló nagyon kevés. ennyit elvileg le kéne vinni a rendszeres sportnak. a sétálással viszont nem érsz semmit. fuss helyette 20 percet. mellette még próbáld azt ki hogy nem eszel kenyeret, cukros üdítõt, cukros dolgokat. mindenkinek változó, hogy hány kiló mennyi idõ alatt megy le, de ha betartod amiket írtam akkor elvileg pár hét-1 hónap.


Ha csak -5-6 kilót szertnék lefogyni, akkor is lehet a 90naposat használni? Lejön a felesleg? És ha igen, akkor lehet folytatni a 90 naposat? Vagy teljesen lesoványít?

Legjobb válasz: Mivel 5-6 kilót szeretné lefogyni, gondolom nincs nagy súlyfelesleged. Tehát nyugodtan csináld végig a 3 hónapot, mert nem hiszem, hogy sokkal több lejönne. Az elhízott emberekrõl jön le 20-25 kg. Petranova

Mivel 5-6 kilót szeretné lefogyni, gondolom nincs nagy súlyfelesleged. Tehát nyugodtan csináld végig a 3 hónapot, mert nem hiszem, hogy sokkal több lejönne. Az elhízott emberekrõl jön le 20-25 kg. Petranova
a 90 napos egy kalap szart nem ér. inkább sportolj
Azért mert valakinek nem jött össze és nem volt hozzá kitartása még jó lehet. Én két hónapig csináltam és 7 kilót fogytam vele.
A 90 napos diéta elõször nagyon hatásos, másodszorra szerintem nem lehet végigcsinálni. Viszont elõször én is 10 kg-t fogytam vele.
sztem hülyeség divatdiétákat követni. kevesebb kaja, több sport. semmi ördöngösség nincs benne, és nem 1 embert ismerek, aki így fogyott le. nem költött hülye csodaszerekre, és mindenféle biokajákra. önfegyelem, és rendszeresség. ennyi
Miklós vagyok, 50/186/106. 6 hónapja kezdtem a 90 napost. 3 hónap alatt a 114 kg - ról 99, 7 - re fogytam. Kíváncsi voltam, tényleg átállítja-e a szervezetemet, ezért a befejezés után ugyanúgy kajáltam, mint elõtte. 6, 2 kg jött vissza. 1 hét múlva kezdem újra. Nem mindenki sportolhat, de mindenki táplálkozik. Vannak, akik többet, mint egészséges. Én a 90 napos diétám alatt a súlyzóztam, és haspréseztem. Sajnos, ezt az 1 hónappal ezelõtti mûtét miatt már soha többé nem tehetem. Eddig megszoktam párom csodás kajáit. A kedves utolsó válaszolót kérdezem: ezután mit tegyek, mit és hogyan egyek ??
Csodaszer? Biokaja? Eszik itt bárki is ilyesmit? Mert a 90 napos diéta nem errõl szól. Az illetõ valószinûleg nem ismeri a feltételeket. Én a 33. napomnál vagyok, és jól birom, élvezem, hogy a következõ nap ez-meg az lehet majd, és sokkal jobb a közérzetem is. A körüllöttemlévõk naponta gyarapodnak a diétázásban. Én csak ajánlani tudom, sok sikert mindenkinek!

Most komolyan, 177 centisen 74 kilósan túlsúlyos kismamának számítok, aki ne hízzon csak 5-6 kilót terhesen? Jó van rajtam felesleg nyilván de azért én nem éreztem túlsúlyos maminak magam eddig.

Az orvosomnál jártam, amúgy jófej, kedvelem, nem drága, de odafigyel,mindig kérdezhetek t?le stb.

Legjobb válasz: Szia! Én 176 cm vagyok. 70 kg-mal kezdtem a a terhességet (+ 5 kg volt rajtam) és a végén 94 kg voltam. Nem éreztem magam túlsúlyosnak, csak terhesnek :D Arányosan oszlott el rajtam, senki nem mondta meg, hogy 90 kg körül vagyok. Ne foglalkozz senkivel, ha te jól érzed így magad. Majd lemegy utána. Egyébként szerintem az, hogy eddig 1 kg-ot híztál az baromi kevés. Én 20 hetesen 8-nál tartottam.

Szia! Én 176 cm vagyok. 70 kg-mal kezdtem a a terhességet (+ 5 kg volt rajtam) és a végén 94 kg voltam. Nem éreztem magam túlsúlyosnak, csak terhesnek :D Arányosan oszlott el rajtam, senki nem mondta meg, hogy 90 kg körül vagyok. Ne foglalkozz senkivel, ha te jól érzed így magad. Majd lemegy utána. Egyébként szerintem az, hogy eddig 1 kg-ot híztál az baromi kevés. Én 20 hetesen 8-nál tartottam.
Ne vedd komolyan, és ne aggódj emiatt.Ennél jobbat nem tudok tanácsolni. Én 175 cm, 58kg-al kezdtem, most vagyok 75kg, és 32 hetes vagyok.Nekem senki nem foglalkozik ezzel, mert hogy túl sovány voltam.A barátnõmet viszont ilyenkor már szanaszét vizsgálgatták, hogy miért hízik ennyire.A te orvosod nem értem, mert nem vagy túlsúlyos egyáltalán.Ha 12 kg-ot modott volna akkor még azt mondanám oké, de 5?????? Egyébként nekem a védõnõm, orvosom azt mondta, hogy ameddig panaszmentes a terhes, és arányaiban rendben van (szóval nem 100kg-os) addig nem kell aggódni.
Magas vagy és jó a súlyod! A dokival ne foglalkozz!
ó szegénykém, ne vedd fel!!! Én valóban túlsúlyos vagyok, mert 176 cm-hez 90 kiló vagyok:-( de ennyi voltam az elsõ terhességemnél is, akkor 10 kilót híztam, egy szót sem szóltak, most a másodikkal eddig 6 kilót fogytam (18.hét) és cseszegetnek hogy nem most kéne fogyni, hiába van mibõl... ki érti ezt. nekem sose mondtak semmit a súlyomra pedig hidd el már teherbeesés elõtt ettõl rettegtem. tényleg ne aggódj, minden jót!
Szia! Hasonló alkat vagyok, mint te. 175 centi, és 72 kilóval kezdtem a terhességet. Most 32 hetesen 85 kiló vagyok, és az orvosom nem szólt semmit, a védõnõ pedig megjegyezte, hogy hová híztam azt a tizenpár kilót, mert a hatalmas hasamat leszámítva semmit nem változtam. De õszintén, nem is érdekel mit mondanak. Fiammal is 72 kilóval kezdtem, 105 kilóval szültem, de legalább jól telt a 9 hónapom. :) Igaz, nyáron voltam utolsó idõs, nagyon-nagyon sok víz volt rajtam. Szoptatás után, következõ terhesség elõtt leadtam a felesleges kilókat. Nem parázok a súlyomon, jól érzem magam, és a kicsi is jól érzi magát ugyanúgy, ahogy a fiam is jól elvolt odabent 42 hétig.
Akkor én is túlsúlyos vagyok:) 168cm és 63-al kezdtem. Szóval 5-6 kg? Akkor nekem már van 4 belõle a 20. hétig. Mi lesz még? Amúgy az elsõ fiammal a kórházból -10 kg-val mentem haza, úgyhogy 5-6 kg az ilyen Rubint Rékás fogyok a terhesség alatt. Ne idegeskedj, annyira túlsúlyosak nem lehetünk, ha apának kellünk még:)
atyaég... pontosan ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezem, 178 centi, 74 kiló - legalábbis ennyivel kezdtem a terhességet. Mindenki átlagos testalkatúnak mondott, túlsúlyosnak soha. 22 hétben járok, most van rajtam +5-6 kiló és az orvosom és a védõnõm is elégedett a hízás mértékével. Szuper, hogy még ezzel is stresszelik a kismamákat. Nem kell 30 kilót hízni, de azért próbálják már megtalálni az arany középutat. Az szuper, ha sikerül a végére 5-6 kilót felszedni csak, de ezt maximumnak kitûzni szerintem hülyeség.
15.06-os vagyok: még annyit, hogy a bmi értéked szerint sem vagy túlsúlyos ;-))))))
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is:) Igen próbálom magam jól érezni meg eddig úgy is éreztem hogy egészségesen élek és mindent megteszek a babámért. Aztán most kicsit lelombozódtam. De valószínû egyrészt azért mert érzékenyebb is vagyok, másrészt mert sógornõm jól az orrom alá is dörgöli hogy neki bezzeg megdícsérte a súlyát, és harmadrészt azért mert szinte baráti viszony van/volt az orvossal, megbízok benne maximálisan és hallgatok rá.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Hát én se érzem magam kövérnek, de már arra is gondoltam, hogy lehet hogy valójában az vagyok, csak rossz az önképem:) ) Igyekszem nem enni édességet, üres kalóriákat, normálisan étkezem. Mozogni mondjuk csak tempós sétát szoktam, mert korábban nem nagyon sportoltam, nem most akarok nekifogni. Amúgy meg olyan rendes pali az orvos és amúgy asszonykája se egy nádszál vki, múltkor találkoztunk vele. Férjemtõl kérdeztem kijõve hogy szerinte is túlsúlyos kategória vagyok?? De õ csak vigyorgott és annyit mondott, hogy így szeret...hát ez meg kicsit ilyen kibújás a válasz alól:) na de a lényeg hogy remélem nem fog piszkálni a doki ha már mondjuk 8-10 kilónál járok.
Hasonló paraméterek, egy pár kilóval több.A dokim sosem szólt semmit, sõt!Félidõig nem híztam, megdícsért.Amikor hízni kezdtem, vigasztalt, hogy valamikor be kell hozni a lemaradást:-))Ellenben a védõnõ!Kikötötte, hogy a 6.hónap végéig egy dekát sem hízhatok!Azt hittem ráborítom az asztalt!második babát várom, ugyanezekkel a paraméterekkel, és már most aggódom, hogy megint le fognak tolni.A 12.hétig azt sem fogja megtudni, hogy terhes vagyok. Próbálj meg nem törõdni vele, tudom könnyû mondani, de szerintem szuper csini kismama lehetsz! Az a baj, hogy a tankönyv szerint egy nõ 165 cm és max.60 kiló.A többivel nem tudnak mit kezdeni:-)))

Csak akkor szexy a szőrtelen has és melkas, ha kockás vagy épp hogy van felesleg egy férfin? Vagy akkor is lehet még jó, ha van egy 10 kiló plusszom?

Legjobb válasz: Nekem sehogy sem tetszik a szõrtelen. De akinek az tetszik, gondolom nála is attól függ, hogy alapból tetszik-e neki a mackós alkat.

Nekem sehogy sem tetszik a szõrtelen. De akinek az tetszik, gondolom nála is attól függ, hogy alapból tetszik-e neki a mackós alkat.
A szõrtelennel csak akkor nincs bajom, ha természetesen szõrtelen. Egyébként csakis a szõrös jön be.
gondolom nem a fiúk véleményére vagy kíváncsi. DE! szerintem a szõrtelenített (nem természetesen, mert arról nem tehet senki) has akkor szép ha kockás és egy minimum szinten le vagy barnulva. egy csupasz, vézna- vagy esetleg hájas, sápadt fehér hasat nem hiszem, hogy vonzónak találnának a nõk.
Alap esetben, ha csak arról beszélünk, hogy elsõ ránézésre mi vonzó, akkor nekem speciel a nagyon szõrös pasik nem jönnek be. Alkatilag pedig inkább a vékonyabb, de kicsit izmos test a nyerõ nálam. Viszont akárhogy is, nem mindegy hogy adott pocak vagy mellkas kihez tartozik. :) 20L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!