Találatok a következő kifejezésre: Akinek az teszt még halvány csíkos (2 db)

Akinek az első teszt még halvány csíkos volt, az hány nap múlva csinálta meg a másikat, amin már nagyon jól ott volt a 2 csík? Mikor érdemes?

Legjobb válasz: na, ezt én szeretném tudni. Nekem van 2 halványcsíkos, és legkorábban csak 1 hét múlva merek újra tesztelni...

na, ezt én szeretném tudni. Nekem van 2 halványcsíkos, és legkorábban csak 1 hét múlva merek újra tesztelni...
Én menzi elõtt egy héttel csináltam az elsõt (olyan tesztet ami 5 nappal elõtte kimutatja). Az nagyonnagyon halvány volt, nem vettem komolyan. Aztán két nappal késõbb vettem egy hitelesebb szintén 5 nappal elõtte tesztet, az már határozott két csíkot mutatott, délutáni vizelettel. MÁsnap reggel mégegyet csináltam, csak hogy biztos ami biztos, az nem mûködött :) ))))) aztán mégegyet, az megint 2csik lett! SZóval a halvány is csík, ha nagyon halvány is!!!! reggeli vizelettel csináld az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudom, hogy terhes vok, érzem!!!!!! :) )
Bármilyen halvány is, az a lényeg, hogy ott van.Én másnap csináltam mégegyet, az is nagyon gyengén látszott.Ha nem lennél terhes akkor nem jelenne meg sehogy.Gratulálok!!:) 30 hetes kismami
Én a menzi elõtt csináltam 2 nappal, és halvány lett, a következõt egy hétre rá csinálta. Az már erõs lett, de reggeli elsõ vizeletbõl csináltam. Nehéz volt az az egy hét....várni, de megérte. Most 19 hetes vagyok :)
Terhes vagy!!!Gratulálok! Nekem is nagyon halvány csík volt, de az is CSÍK!!! Két nap múlva csináltam újat, jobb minõségû teszten, amin egyértelmûbb volt. De nyugodtan hihetsz a halványnak is! 20 hetes kismama
én csak 1 tesztet csináltam, az elég halvány csíkos volt, de 2nap mulva mentem dokihoz.Akkor voltam pont 5 hetes, és a doki már látta is a 6mm es petezsákot. 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudom+érzem is, hogy baba van, de én azért holnap reggel csinálok egy másikat is! :) ))
Én 4 nap elteltével teszteltem, de csak talán 1 icipicit lett sötétebb, úgyhogy még mindig hitetlenkedem. Drukkolok!! (1. válaszoló)
Én 3 tesztet csináltam, az elsõt a kimaradt menzesz napján, a másodikat másnap. Mindkettõ nagyon bátortalanul halvány volt. Kb, .a 8. héten megismételtem, de csak az is halvány volt. A teszt papírjában megemltik, hogy a halvány csík is csík! Tehát gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Én hétfõn teszteltem, halvány csíkos lett, és holnap reggel akarom a másikat megcsinálni, Gabrielt.
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)

Tegnap az Lh teszt halvány két csíkos volt, ma meg nem lett erősebb a második csík mensi utáni 5. -napon akkor már volt peteérésem? Vagy mi lehet velem?

Legjobb válasz: elvileg most nem kellene ketcsikosnak lennie nalad a Lh-tesztnek. Nalam mndig pozitivat jelzett, bärmikor neztem a ciklusom alatt, ezutän elmentem dokihoz, es ki is derült a pcos-problemam. Mindig magas volt miatta az LH-szintem

elvileg most nem kellene ketcsikosnak lennie nalad a Lh-tesztnek. Nalam mndig pozitivat jelzett, bärmikor neztem a ciklusom alatt, ezutän elmentem dokihoz, es ki is derült a pcos-problemam. Mindig magas volt miatta az LH-szintem
Szia!Szerintem ezek a tesztek egyáltalán nem megbízhatóak.Nekem a teszt szerint nem volt peteérésem.A nõgyógyász látta az ultrahangon , hogy van peteérésem.Ennyi.Szerintem felesleges pénzkidobás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!