Találatok a következő kifejezésre: Akinek az teszt még halvány (6 db)

Akinek az első teszt még halvány csíkos volt, az hány nap múlva csinálta meg a másikat, amin már nagyon jól ott volt a 2 csík? Mikor érdemes?

Legjobb válasz: na, ezt én szeretném tudni. Nekem van 2 halványcsíkos, és legkorábban csak 1 hét múlva merek újra tesztelni...

na, ezt én szeretném tudni. Nekem van 2 halványcsíkos, és legkorábban csak 1 hét múlva merek újra tesztelni...
Én menzi elõtt egy héttel csináltam az elsõt (olyan tesztet ami 5 nappal elõtte kimutatja). Az nagyonnagyon halvány volt, nem vettem komolyan. Aztán két nappal késõbb vettem egy hitelesebb szintén 5 nappal elõtte tesztet, az már határozott két csíkot mutatott, délutáni vizelettel. MÁsnap reggel mégegyet csináltam, csak hogy biztos ami biztos, az nem mûködött :) ))))) aztán mégegyet, az megint 2csik lett! SZóval a halvány is csík, ha nagyon halvány is!!!! reggeli vizelettel csináld az a biztos!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudom, hogy terhes vok, érzem!!!!!! :) )
Bármilyen halvány is, az a lényeg, hogy ott van.Én másnap csináltam mégegyet, az is nagyon gyengén látszott.Ha nem lennél terhes akkor nem jelenne meg sehogy.Gratulálok!!:) 30 hetes kismami
Én a menzi elõtt csináltam 2 nappal, és halvány lett, a következõt egy hétre rá csinálta. Az már erõs lett, de reggeli elsõ vizeletbõl csináltam. Nehéz volt az az egy hét....várni, de megérte. Most 19 hetes vagyok :)
Terhes vagy!!!Gratulálok! Nekem is nagyon halvány csík volt, de az is CSÍK!!! Két nap múlva csináltam újat, jobb minõségû teszten, amin egyértelmûbb volt. De nyugodtan hihetsz a halványnak is! 20 hetes kismama
én csak 1 tesztet csináltam, az elég halvány csíkos volt, de 2nap mulva mentem dokihoz.Akkor voltam pont 5 hetes, és a doki már látta is a 6mm es petezsákot. 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tudom+érzem is, hogy baba van, de én azért holnap reggel csinálok egy másikat is! :) ))
Én 4 nap elteltével teszteltem, de csak talán 1 icipicit lett sötétebb, úgyhogy még mindig hitetlenkedem. Drukkolok!! (1. válaszoló)
Én 3 tesztet csináltam, az elsõt a kimaradt menzesz napján, a másodikat másnap. Mindkettõ nagyon bátortalanul halvány volt. Kb, .a 8. héten megismételtem, de csak az is halvány volt. A teszt papírjában megemltik, hogy a halvány csík is csík! Tehát gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Én hétfõn teszteltem, halvány csíkos lett, és holnap reggel akarom a másikat megcsinálni, Gabrielt.
Sziasztok, nekem is halvány csíkos volt tegnap a 29. napon... Két különbözõ teszten. De nagyon fáj a hasam, félek, hogy megjön...tudom ez is lehet tünet, de a kislányomnál nem emlékszem volt-e... Hétvégén csinálok még egy tesztet (hátha "szebb" csíkjaim lesznek), feltéve ha nem jön meg... Szurkoljatok! Én is mindenkinek :)

Ha halvány a terhességi teszt második csíkja, akkor az is pozitívnak számít? Mikor erősödik meg?

már a 11. napon is kimutatta a terhességet, késik is 4 napja,de még mindig halvány a második csík.Mikor erősödik meg?Más is járt így, hogy halvány volt sokáig?Hányadik napon erősödött meg?Létezik,hogy 16-17 napos tehességnél, még nem mutat ki csak halványat a teszt?

Legjobb válasz: Nekem már mensi elött 8 nappal kimutatta halványan. De nekem olyan 1 hét múlva erösödött egy picit de olyan nagyon erõs sosem volt.

Nekem már mensi elött 8 nappal kimutatta halványan. De nekem olyan 1 hét múlva erösödött egy picit de olyan nagyon erõs sosem volt.
Nekem még a nem várt után 6 nappal is halvány volt. De a halvány csík is csík!! Lehet a teszt nem volt annyira jó minõségû, vagy a ciklusodnak a végén eshettél teherbe! :-) Én csináltam még egyet nem várt után 8 nappal is, akkor valamivel erõsebb volt, de még mindig nem úgy, mint a nagy könyvben megvan írva. Végül doki állapította meg.
A kérdező hozzászólása: Nálam a gond még az, hogy el kezdtem vézergetni barnásat, és csak törlésre, még betétet sem kellett betenni, és erre elmentem a dokimhoz, õ azt mondta ez mestruáció, de azóta 3 napja csak pecsétel de nem jött még meg, a teszt pedig halványan kimutatja.
Én is így jártam. A teszt halvány volt, pecsételgettem, dokinál is voltam. De a ciklusom végén lettem babás, nem várt elõtt pár nappal, és amikor dokihoz mentem akkor még jóformán a beágyazodástól 1, max 2 nap telt el és még nem látta az UHn. 25hkm
Nekem nagyon nagyon kicsit erõsödött, de sajnos nem maradt meg a baba, azt mondta a doki, hogy sötétebbnek kellene lenni a második csíknak (mint az enyém), de babás vagyok, akkor már sok jóval nem biztatott, a vizsgálat után egy héttel elvetéltem. :( Szerintem a doki akkor már tudta, hogy ez lesz, de nem akart megijeszteni. 5 + tesztem volt amiket 2 naponta csináltam és alig észrevehetõ volt a különbség.

Az LH teszt még igen igen halvány, akkor ki lehet hagyni napot hogy spóroljak a tesztekkel?

Elég rendszertelen hosszúságúak a ciklusaim,így a középid? mindig máskor van. Lehet így tesztel spórolni? Nem mutat rossz eredményt? Van akinek mindig halvány csíkos az LH tesztje? (bocsi a sok kérdésért)

Legjobb válasz: a legtöbb nõnek a ciklusa nagy részén pozitív az LH teszt, rendszertelen ciklusnál sajnos többet kell tesztelni, ha spórolni szeretnél, akkor vágd hosszában ketté a tesztet. napot semmiképp se hagyj ki, mert van akinek nagyon rövid ideig van csak fent az LH szint.

a legtöbb nõnek a ciklusa nagy részén pozitív az LH teszt, rendszertelen ciklusnál sajnos többet kell tesztelni, ha spórolni szeretnél, akkor vágd hosszában ketté a tesztet. napot semmiképp se hagyj ki, mert van akinek nagyon rövid ideig van csak fent az LH szint.
Szerintem ha ma màr halvàny akkor az valòszínü , hogy holnap dèlutànra màr pozitív lesz.Nekem legutòljàra ùgy volt , hogy dèlben mèg halvànyabb volt a csík a control csíknàl ès este 8 òra körül pedig màr erôs.Szerintem tesztelj holnap is.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi! Meggyõztetek! A francba a spórolással! :) Mindent a cél érdekében! :) ))
én 50 db-os LH tesztet vettem a neten 3-4000 ft-ért. És ugyanennyibe kerül a DM-ben az 5 db-os is. Nekem is rendszertelen volt a ciklusom és sokat kellett használni sajnos.
Én vaterán vettem, 20 db-ot 2000-ért, azt hiszem, és nagyon bevált. És ajándékba járt hozzá 2 db terhességi teszt is.


Mi van akkor ha az egyik teszt pozitiv a második csak halványan a harmadik meg negativ? A dokim megvastagodott nyálkahártyát lát és 4 nap mulva kell visszamennem, de kétségek között vagyok, ha van valakink hasonlo tapasztalata, kérem irjon.

Legjobb válasz: Nekem is késett,pár nap után csináltam 2 tesztet,igaz,hogy egy nap,de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz,megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani,csak annyit,hogy terhes gyanus vagyok,menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött,csináltam egy tesztet ijedtségemben,még mindig pozitív volt,aztán elmentem laborba,ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom,hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)

Nekem is késett, pár nap után csináltam 2 tesztet, igaz, hogy egy nap, de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz, megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani, csak annyit, hogy terhes gyanus vagyok, menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött, csináltam egy tesztet ijedtségemben, még mindig pozitív volt, aztán elmentem laborba, ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom, hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)
Szia! Milyen teszteket használtál? Ha van kettõ pozitív, és az orvos megvastagodott nyálkahártyát látott, sztem baba van a dologban. Tuti babás vagy! Esetleg a teszt képeket feltennéd, többet tudunk mondani!
a csiknak minden keppen erosodnie kell mivel ahogy mullik az ido a hcg szint ugy novekszik , es nem halvanyodnia kell. Az a kerdes hogy ezt mind egy nap csinaltad vagy tobb nap is elmult a tesztek kozott? Megvastagodott nyalkahartya meg csak akkor lehet ha kialakuloban van a terhesseg.

Tegnap az Lh teszt halvány két csíkos volt, ma meg nem lett erősebb a második csík mensi utáni 5. -napon akkor már volt peteérésem? Vagy mi lehet velem?

Legjobb válasz: elvileg most nem kellene ketcsikosnak lennie nalad a Lh-tesztnek. Nalam mndig pozitivat jelzett, bärmikor neztem a ciklusom alatt, ezutän elmentem dokihoz, es ki is derült a pcos-problemam. Mindig magas volt miatta az LH-szintem

elvileg most nem kellene ketcsikosnak lennie nalad a Lh-tesztnek. Nalam mndig pozitivat jelzett, bärmikor neztem a ciklusom alatt, ezutän elmentem dokihoz, es ki is derült a pcos-problemam. Mindig magas volt miatta az LH-szintem
Szia!Szerintem ezek a tesztek egyáltalán nem megbízhatóak.Nekem a teszt szerint nem volt peteérésem.A nõgyógyász látta az ultrahangon , hogy van peteérésem.Ennyi.Szerintem felesleges pénzkidobás.

Ha az egyik teszt halványan volt két csik a másik egy csik most meg mejött akkor mi a gond?

Legjobb válasz: Ilyen velem is elõfordult, nem voltam terhes. Mivel teszteltél? Nem a medilab-bel?

Ilyen velem is elõfordult, nem voltam terhes. Mivel teszteltél? Nem a medilab-bel?
Szia ! Nekem is halvány volt a 2 csik! Most van belöle egy 2 hónapos manóm!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!