Találatok a következő kifejezésre: Akinek az teszt még (275 db)

Ha tippmixben handycappel Döntetlenre teszem mondjuk (1-0) -ra akkor azt rakom meg hogy az egész mecs döntetlen lesz? Vagy mi?

kérlek magyarázzátok el! :)

Legjobb válasz: Nem, mert ez a handycap-es gól is beszámít az eredménybe. Pont az a lényege, hogy nehezebb legyen a gyõzelem, ezáltal több pénzt hozzon! Ha az a Real Madrid - Újpest meccsre az van írva, hogy (0:1 Handycap), akkor ha a meccs döntetlen lesz, akkor a Tippmix szerint a real veszít, ha a Real csak 1:0-ra képes megverni az Újpestet, akkor a meccs döntetlen lesz a Tippmix szerint, ha meg 2:0-ra nyer a Real, akkor a Tippmix szerint 1:0-es gyõzelem lesz. Ugyanis ha sima fogadás lenne, akkor ca. 1,05-ös azaz a legminimálisabb szorzóval lenne fizetve a meccs, az eltérõ esélyek miatt. Bocs az Újpestiektõl, írhattam volna Fradit vagy Debrecent is, nekik sem lenne (sokkal) több esélyük.

Nem, mert ez a handycap-es gól is beszámít az eredménybe. Pont az a lényege, hogy nehezebb legyen a gyõzelem, ezáltal több pénzt hozzon! Ha az a Real Madrid - Újpest meccsre az van írva, hogy (0:1 Handycap), akkor ha a meccs döntetlen lesz, akkor a Tippmix szerint a real veszít, ha a Real csak 1:0-ra képes megverni az Újpestet, akkor a meccs döntetlen lesz a Tippmix szerint, ha meg 2:0-ra nyer a Real, akkor a Tippmix szerint 1:0-es gyõzelem lesz. Ugyanis ha sima fogadás lenne, akkor ca. 1, 05-ös azaz a legminimálisabb szorzóval lenne fizetve a meccs, az eltérõ esélyek miatt. Bocs az Újpestiektõl, írhattam volna Fradit vagy Debrecent is, nekik sem lenne (sokkal) több esélyük.
Nem tudom.De olyan döntetlen hogy 1-0 olyan nincs XD . Tudod a döntetlen az az hogy a rugott gólok száma egyenlõ......
A kérdező hozzászólása: de van hazai döntetlen meg vadég is jobb ha tudod! mondom, handycappre gondoltam.
A kérdező hozzászólása: úgy valóban értem hogy 1-0-ra nincs döntetlen de hogy mi van akkor ha egy ilyen handycappest megteszek döntetlenre ?vágod?
A kérdező hozzászólása: és tudom hogy mi az a döntetlen nem kell elmagyaráznod csak lehet nem érted mit akarok mondani :|
"ha meg 2:0-ra nyer a Real, akkor a Tippmix szerint 1:0-es gyõzelem lesz. " Javítás: 2:1 lesz a Tippmix szerinti eredmény.

Akinek mostanában teszi meg a babája az első lépéseit, milyen cipőt vesztek neki?

Én már bélésest nem vennék, 3 napja lépeget 5-6 lépésnél tartunk.

Legjobb válasz: Kislányom most, az elsõ szülinapja elõtt 1 nappal kezdett el kapaszkodás nélkül járni. Két-három lépést tett, viszont most egy hét után már bejárja gyalog az egész lakást. Nem veszek neki csizmát erre az egy-másfél hónapra, majd ha már jó idõ lesz kint, akkor kap tavaszi cipellõt. :)

Kislányom most, az elsõ szülinapja elõtt 1 nappal kezdett el kapaszkodás nélkül járni. Két-három lépést tett, viszont most egy hét után már bejárja gyalog az egész lakást. Nem veszek neki csizmát erre az egy-másfél hónapra, majd ha már jó idõ lesz kint, akkor kap tavaszi cipellõt. :)
Két hete megy a lányom. Most vettünk zárt tavaszi cipõt a Brendonban. Mi se vettünk már béleltet. Harisnyával és vastag zoknival próbáltuk, így biztos jó lesz tavasszal is.

Szabadon eső test az esés utolsó másodpercében kétszer akkora utat tesz meg, mint az utolsó előtti másodpercben. Milyen magasról esett a test?

Legjobb válasz: 1/2 gt^2 - 1/2 g(t-1)^2 = 2 * (1/2 g(t-1)^2 - 1/2 g(t-2)^2) sima másodfokú t-re, (t=2,5) aztán h = 1/2 gt^2

1/2 gt^2 - 1/2 g(t-1)^2 = 2 * (1/2 g(t-1)^2 - 1/2 g(t-2)^2) sima másodfokú t-re, (t=2, 5) aztán h = 1/2 gt^2
A kérdező hozzászólása: nagyon-nagyon köszönöm a segítséget !

Jól teszem? Úgy érzem nincs tovább! merjek e lépni? Kapcsolatunk jo ideje semmit sem ér! ha nem a pénzen veszekszünk akkor azon hogy még mindig nem akar gyereket!

13 éve tart ez a kapcsolat!úgy érzem teljesen elvagyok nyomva!eltudnék költözni bp.-re tesómékhoz!Hívnak is!Teljesen uj életet tudnék kezdeni!merjem meg tenni?

Legjobb válasz: Merd csak. Ennél csak rosszabb lesz. Ritka, hogy az elhidegült párok újra egymásba szeretnek. Mennyi idõs vagy?

Merd csak. Ennél csak rosszabb lesz. Ritka, hogy az elhidegült párok újra egymásba szeretnek. Mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: 30! Az a rossz hogy se házasságot nem akar se gyereket!Mindig arra hivatkozik hogy most rossz a helyzet(anyagi)!Erre csak azt tudom mondani hogy van pénzünk!A szüleim nem élnek vmi jol, de nekik sem lehet segíteni, mert mondván nem tudunk eltarani 2 családot!De nem is kérte senki!
A kérdező hozzászólása: testvéremnek meghalt a párja, van egy kislányuk õ a keresztlányom!De 2-3 nap vita árán tudok csak segíteni nekik!Elhihetitek hogy nincsenek könnyû helyzetben!
Tartsd sze elõtt a Te saját jövõdet. Ha a testvéredhez mész, akkor is gondold át, hogy ott, olyan körülmények között meg tudod-e valósítani az álmaidat, lehet-e nyugodt körülmények között párkapcsolatod stb. Én adnék még egy esélyt a párodnak, próbáljátok utoljára ezt átbeszélni, szembesítve a várható következményekkel.

Ha véletlenül történt volna jún.28 án valami baj, akkor azt mikor mutatná ki a teszt? Mind ketten védekeztünk ( gumi+ hüvelytabi) és ráadásul ez a menstruációm ideje alatt történt ( a 2 napja, de nem jtt meg. ) Terhes lennék?

Csak nagyon félek h méis terhes lettem volna ezen az id?ben, mert azóta sem jött meg a menzim. :( bár terhesnek nem érzem magam.. nincs tünetem sem, csak h nins menzim. Terhes nem voltam. Mert kb 3 napja csináltam egy tesztet és negatív lett, De voltam dokinál is... Õ kérdezgetett h teszteltem e meg iylenek és talált valami kis folyadékos dolgot a méhemben, de azt mondta h szte nem vagyok terhes... Amúgy meg 8 napja szedem ezt a norcoluttabit és csak gyengén barnáztam t?le, most már semmi nincs :S aggódom... szerintetek, milehet?

Legjobb válasz: Ha júni.28-án voltatok együtt, akkor még semmit nem fog mutatni a teszt. Legelõbb majd akkor, amikor a következõ mensidnek meg kellene jönnie. De ha gumival és hüvelytabival is védekeztetek, akkor nem lehetsz terhes! Nekem is volt már olyan, hogy két hetet késett, elmentem dokihoz, kaptam gyógyszert rá, és pár nap múlva megjött. Ez még azt hiszem 16 éves koromban volt. Ne aggódj, biztos nem vagy terhes.

Ha júni.28-án voltatok együtt, akkor még semmit nem fog mutatni a teszt. Legelõbb majd akkor, amikor a következõ mensidnek meg kellene jönnie. De ha gumival és hüvelytabival is védekeztetek, akkor nem lehetsz terhes! Nekem is volt már olyan, hogy két hetet késett, elmentem dokihoz, kaptam gyógyszert rá, és pár nap múlva megjött. Ez még azt hiszem 16 éves koromban volt. Ne aggódj, biztos nem vagy terhes.

Már négy napja késik a menszeszem. Vettem tesztet, de negativ lett. Barátnőm azt mondta még korai volt a teszt. A hasam is fáj egy picit, mintha meg akarna jönni, de semmi. Miért fáj akkor? És miért nem jön meg akkor?

Legjobb válasz: Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete,a méh növekedésétõl van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg! Üdv 14 hetes kismami

Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete, a méh növekedésétõl van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg! Üdv 14 hetes kismami
Van, akinek igen késõn mutatja ki a teszt, ez miatt ne aggódj. Ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet és menj orvoshoz, az a biztos:-) A hasfájás még vagy 10 hétig megmatad, úgy ahogy most van:-) Nõl a méh, azért érzel ilyen fájdalmat. A mellfájdalom sem mindenkinél jelentkezik.
Ha esetleg a ciklusod második felében estél teherbe, akkor még nem mutatja ki a teszt. Ha tudod, mikor voltatok pontosan együtt, ahhoz adj még 2 hetet, akkor zárul le ca. a fogamzás folyamata. Ha ehhez még hozzáadsz 2-3 napot, akor már a kevésbé érzékeny tesztek is kimutathatják az eredményt, persze még itt is van kivétel... :-/ A mensi késése egy csomó más okhoz is köthetõ, de ezt te tudod kideríteni csak. (stressz, meg- vagy felfázás...stb.)
Szia, ismeros szitu, nekem 7-napot késett, gorcsolgettem , mindíg úgy éreztem mint akinek bármelyik pillanatban meg akar jonni, meg is jott...Várj még jó pár napot, ne stresszelj, ne idegeskedj , ha akar, jon az a baba, nyugi...

Az ovuteszt akkor pozi, ha legalább olyan erős a teszt vonal, mint a kontroll? Ha halványabb, akkor nem volt még ovu? Ha nem is lesz erősebb, akkor azt azt jelenti, hogy nem volt tüszőrepi?

A görbe alapján azt hinném, volt már ovum, viszont a tesztek , ha jól értelmezem ?ket (ez az els? tesztel?s hónapom), negák.

Legjobb válasz: Szerintem a ciklusod 13-án napján volt ovud ,--mert pé-or lemegy a hõ,tüszõrepikor meg felmegy--,de sosem biztos hogy neked megvolt az ovud,mert sajnos nem egyforma idõpontban méred a hõdet,és ez nagyban befojásolja a hivatalos görbédet.Szerintem az lenne a legegyszerûbb,ha elmennél uh-ra és megnézetnéd. Az ovutesztek pedig mindíg megbízhatóak,és akkor LESZ ovud,ha erõsen 2 csíkos a teszt,tehát mindenképpen vagy egyforma erõsségû,vagy erõsebb a t csík a c csíknál!Ha ez megvolt akkor 24-36 óra múlva tüszõrepedés.

Szerintem a ciklusod 13-án napján volt ovud , --mert pé-or lemegy a hõ, tüszõrepikor meg felmegy--, de sosem biztos hogy neked megvolt az ovud, mert sajnos nem egyforma idõpontban méred a hõdet, és ez nagyban befojásolja a hivatalos görbédet.Szerintem az lenne a legegyszerûbb, ha elmennél uh-ra és megnézetnéd. Az ovutesztek pedig mindíg megbízhatóak, és akkor LESZ ovud, ha erõsen 2 csíkos a teszt, tehát mindenképpen vagy egyforma erõsségû, vagy erõsebb a t csík a c csíknál!Ha ez megvolt akkor 24-36 óra múlva tüszõrepedés.
Nagyon nehéz elcsípni pont a csúcspontot. Ezért lehet az, hogy vkinel elkezd látványosan erõsödni, és egyszer csak elkezd halványodni, pedig nem is volt pont egyforma a két csík. Ettõl még lehet ovulációd! Pláne, ha görbét is vezetsz. Ja, és ne felejtsd el a nyák vizsgálatát se, mert ha jön a tojcsis cucc, akkor vszínüleg jön a termékeny idõszakod is.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, hogy abban a 2 napban lehetett, amikor nem csináltam tesztet. Csak akkor még nagyon korainak tartottam. Viszont az összes teszt, amit csináltam, egyformán annyira halvány, hogy szabad szemmel csak akkor látom, ha nagyon nagyon nézem. Na, ez egy ilyen bénázós hónap, a hõmet mindig így mérem, nem fogok csörgõórát beállítani, hogy mérni tudjam. Viszont már ez a 4. hónap, és eddig gyönyörû görbéim voltak. Mégsem lettem terhes. Kezdem azt hinni, be kéne fejeznem a méregetést. Jövõ ciklusra veszek egy rakat ovu tesztet, és korán elkezdem, majdcsak elcsípem az ovu napját. Vagy ha meg nincs is, mert szerintem a hõm becsap, és nincs is tüszõrepim.

Ha van Lh csúcsom (a teszt szerint ), akkor biztos, hogy meg fog repedni a tüszőm? Vagy az még nem garancia rá?

Legjobb válasz: Sajna egyáltalán nem garancia, még akkor sem ha utána a hõd elkezd felmenni, nekem uh-n figyelték két év sikertelenség után és bizony nem repedt meg, pedig ovu teszt mutatta, hõm szépen ment fel, és 14 nap volt a luteálisom.Mindig normális volt a mensi is , szerencsére ciszta egyszer sem alakult ki emiatt. Hormonvérvételre küldtek, progi szintem volt picit alacsonyabb más minden rendben volt. Most ott tartunk, hogy gyógyteázni kezdtem és végre megreped a tüszõm.Görbém annyit változott, hogy a hõm a második felébe magasabbra megy, 36,9-37-ig hüvelybe mérve azelõtt 36,7 nél nem volt magasabb.

Sajna egyáltalán nem garancia, még akkor sem ha utána a hõd elkezd felmenni, nekem uh-n figyelték két év sikertelenség után és bizony nem repedt meg, pedig ovu teszt mutatta, hõm szépen ment fel, és 14 nap volt a luteálisom.Mindig normális volt a mensi is , szerencsére ciszta egyszer sem alakult ki emiatt. Hormonvérvételre küldtek, progi szintem volt picit alacsonyabb más minden rendben volt. Most ott tartunk, hogy gyógyteázni kezdtem és végre megreped a tüszõm.Görbém annyit változott, hogy a hõm a második felébe magasabbra megy, 36, 9-37-ig hüvelybe mérve azelõtt 36, 7 nél nem volt magasabb.

Ha a volános bérletem 25km-ig szól két település között, de a busz kitérővel teszi meg az utat és úgy a megtett út 32km lesz, akkor is érvényes a bérlet vagy jegyet kell vennem?

köszönöm

Legjobb válasz: Ha balesett miatt vagy más miatt tett kitérõt akkor nem,tehát ha te nem tudsz róla, és csak hirtelen "kitérõt" tesz akkor nm,ellenkezõ esetben igen

Ha balesett miatt vagy más miatt tett kitérõt akkor nem, tehát ha te nem tudsz róla, és csak hirtelen "kitérõt" tesz akkor nm, ellenkezõ esetben igen
Ha betérést tesz a busz (azaz egy elágazásnál bemegy a busz egy településre, majd visszatér az elágazáshoz), akkor érvényes a bérleted. Ha viszont más útirányon át közlekedik, mint amire a bérleted szól, akkor nem jó a bérleted.

25-ös teszttel ha 1 hete voltunk együtt, akkor az még nem mutatná ki? Vagy ha kimutatná, akkor egyből kijönne a két csík? Ha 3 hete voltunk együtt, akkor egyből kijönne a két csík?

Rendszertelenek a menstruációim,nem tudom pontosan mikor volt pé-m,a ciklus.hu behúzta egy napra,de az a nap az els? együttlétt?l messzebb van,mint ameddig élhetnek a spermák, a második együttlét pedig a vélt pé- napjától van messze...

Legjobb válasz: A 25-ös teszt aktus után BIZTOSAN! csak 12-14 nappal mutatja ki.Én számtalan halvány 25-öst produáltam már, soha nem volt baba a dologban!Ha az aktus utáni 14. napon kijön a két csík határozottan látható módon, na akkor áll fenn a terhesség!

A 25-ös teszt aktus után BIZTOSAN! csak 12-14 nappal mutatja ki.Én számtalan halvány 25-öst produáltam már, soha nem volt baba a dologban!Ha az aktus utáni 14. napon kijön a két csík határozottan látható módon, na akkor áll fenn a terhesség!
Én együttérzek a kérdezõvel...:) Én az elsõt szültem "semmire" gyakorlatilag.Õ azóta 12 éves, és van 2 testvére, ugyanazon apától, (aki a férjem)ezt meg kell említenem a mai világban, azt hiszem..:D Komolyra fordítva a szót..A 1, 5 évet, amit írsz, inkább végigéhezném, mintsem egy életen át viseljem a terhet, hogy olyan emberre hallgattam, aki fel sem fogja, hogy egy IGAZI anyának, milyen elveszteni egy benne megfogant és növekvõ életet..Én azt hiszem jól fogsz dönteni, ha nem vagy önzõ, és arra is gondolsz, hogy a baba nem kérte, hogy legyen, ti döntöttetek így..:) Én szorítok neked, és a babádnak, hogy minden rendbe menjen..:) (1. voltam.::) )
A kérdező hozzászólása: Már megbocsáss kedves utolsó, de Neked mi a problémád?? Egy szóval sem mondtam, hogy el akarom vetetni! Ha nem végzõdik spontánnal, ahogy az eddigi nem tervezett terhességek, akkor kell nagyon a megerõsítés, hogy a babáért fel tudjam venni a "harcot"! Ebben mi az, amiért támadni kell? Valóban, igaza van a Páromnak és nálunk nagyon durva az anyagi helyzet!! Senki nem gondolná, hogy mennyire!! Minden hónap a túlélésért folyik! Választanom kell, hogy most egy pár zoknit veszek meg valamelyik gyereknek, vagy egy kiló kenyeret! Erre írtam, hogy nálunk igen is lehet az anyagiakra fogni, de nagyon szeretném ezt a babát, ahogy eddig az összeset!! A büdös életbe nem fordult meg a fejemben az abortusz, és most is ellene vagyok!!-még így is, hogy ilyen súlyos anyagi gondjaink vannak!!
Ilyen gusztustalan hozzáállással talán jobb is lenne, ha nem lennél újra terhes. Nagyon remélem, hogy téved a teszt!!!Komolyan! Tudod, hány nõ van itt, aki hónapok, évek óta imádkozik egy pozitív tesztért - fõleg, hogy a baba meg is maradjon? Az anyagiakra ne fogd, ha egy gyereknek jut étel (amíg le nem jár a hitel mellette szoptathatsz úgyis), akkor jut kettõnek is, ruhákat meg lehet kölcsönkérni vagy turizni, ez nem szégyen, ellentétben azzal, ahogy ezt a helyzetet kezelni próbálod.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezzel tisztában vagyok, de egy férfit nehéz meggyõzni! Bár való igaz, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdünk, mind a mai napig, sõt, még durván 1, 5 évig fogunk is- ekkor járnak le a hiteleink) és hát már a gyerekruhákat, amiket kinõtt a kicsi, már elajándékoztam- egy jó részét legalább is. Esetünkben lehet fogni az anyagiakra, hogy miért nem "kell" még egy gyermek, de nem bírnám megtenni, hogy abortuszra menjek!! Feltéve, ha megmarad- a "potya" terhességek a 7. héten megszakadtak. Úgy érzem, megerõsítésre van szükségem, más anyukáktól, hogy legyen erõm "felvenni a harcot" ezért a babóért, ha nem megy el.
Nono...Ne az anyagiak határozzák meg a dolgot..:) Mondd meg a párodnak, hogy a védekezés olcsóbb, mint egy életen át hordani a bûntudatot!Bááár..nem neki kell..;)Dönts te, és dönts jól!
A kérdező hozzászólása: A gratot akkor tudom csak elfogadni, ha a Párom megtudja és megenyhül....Nem igazán tetszett Neki a felismerés, hogy tesztelni kellene, és hát azok a csúfos anyagiak... ráadásul nem is az elsõ gyermek lenne... De azért köszönöm!! :-)
Elsõ vagyok...Igen!Az egy héttel ezelõttit még a 10-es sem mutatná ki..:) Grat hozzá..:) :) :) :)
1 héttel aktus után még a 10-es is rizikós, nemhogy a 25-ös.
A kérdező hozzászólása: Ja, és nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltam!
A kérdező hozzászólása: Az én tesztem azonnal kimutatta, és nem is halványan... Tehát nem tévedek, ha azt mondom, hogy még a 3 héttel ezelõtti együttlétnél fogant.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!! Kajak elbõgtem magam! Abszolút így érzem én is! Kár, hogy így a Páromat nem fogom tudni rávezetni arra az érzésre, hogy nem lesz gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!