Találatok a következő kifejezésre: Akik már otthon: (111 db)

Akik már otthon vagytok kismamik, csináltok valami otthon végezhető munkát? Próbáltam keresni de nem találok!

Legjobb válasz: és milyen végzettséged és nyelvtudásod van, hogy otthonról akarsz dolgozni?

és milyen végzettséged és nyelvtudásod van, hogy otthonról akarsz dolgozni?

A Kettlebellről azt írják, hogy ne kezdje el az ember instruktor nélkül! De a kérdés, hogy annak idején amikor a ruszkik golyóztak a malomba akkor nem volt instruktor! Akkor már otthon ne is kezdjen neki senki?

Legjobb válasz: Szerintem meg lehet tanulni könyvbõl is meg netrõl ellesve ezt azt,persze ha már elõtte csináltál vmi súlyzós mozgást. Amúgy meg szerintem ennek az instruktoros dolognak van egy kis bizniszszaga,merthogy Szergej Misinnek se mutatta meg senki h mit h kell mégis nagyon erõs lett magától.

Szerintem meg lehet tanulni könyvbõl is meg netrõl ellesve ezt azt, persze ha már elõtte csináltál vmi súlyzós mozgást. Amúgy meg szerintem ennek az instruktoros dolognak van egy kis bizniszszaga, merthogy Szergej Misinnek se mutatta meg senki h mit h kell mégis nagyon erõs lett magától.
visszatérve az rkc-elvekre, ezeket nem Pavel találta ki, csak õ rendszerezte. A csípõ használata õsrégi súlyemelõ trükk, de magadtól, egy fitnesszteremben edzve kábé soha nem fogsz ráérezni. persze lehet otthon próbálkozni...
ha instruktor nélkül csinálod, általában 2 dolog történik: 1. jó eséllyel lesérülsz, fõleg, ha elötte nem csináltál semmit. A leggyakoribbak a gerinc, váll és térdsérülések. ennek kb 50 % az esélye. 2. nem érted meg a gyakorlatok lényegét, és alapvetõen hibásan csinálod. ez viszont 99%-ra igaz. pl a swingnél általában azt nem értik meg, hogy a csípõ végzi a munkát. illetve megértik, csak nem úgy csinálják. itt jön az instruktor, aki kijavít, esetleg rávezetõ gyakorlatokat csináltat. Amikor a ruszkik a malomba nyomták, akkor volt ott a kis vézna molnárinas, meg ott volt az öreg molnár is, aki már 50 éve golyózott. Lehet, hogy nem volt instruktor, de a tapasztalata meg volt ahhoz, hogy tanítson. Az RKC-ben pont ez a tapasztalat van benne, hogy hogyan edz sérülés nélkül. Te döntesz, hogy az instruktornak fizetsz néhány ezer forintot, vagy csinálod instruktor nélkül, rossz formában (tehát egy csomó munkád pocsékba megy), fizeted a rossz forma árát izületi fájdalommal, meg perkálsz az orvosnak. boxolni is könyvbõl tanulnál?
Én is egyedül álltam neki , és semmi gond nem volt , meg lehet tanulni a mozgást .
Igazából ilyen alapon minden sport veszélyes. Ne focizz, mert szétmegy a térded, ne squasholj mert egy rossz lépés és elszakad egy szalagod, ne tanulj meg biciklizni mert a tanuló fázisban tuti elhasalsz és még utána is. Ne menj konditerembe, mert egy rossz mozdulat és meghúzod a derekad és még sorolhatnám. Mindent lehet csinálni csak okosan, ésszel, körültekintõen, szakember tanácsát is igénybe véve ha szükséged van rá.
Én is könyvbõl kezdtem el, meg a youtoubon lesem a videókat. Még nem sérültem meg. Szerintem ha ésszel csinálja az ember nem veszélyesebb mint más sport.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom! De van is egy költõi kérdésem. Az RKC Attyának Pavelnak ki volt az instruktora?
az apja, többszörös súlyemelõ, erõemelõ bajnok volt. 70 évesen 200 kilókat húz fel...

Ha korán sötétedik majd nemsokára, akkor már otthon szoktatok lenni a 1, 5-2 éves kisgyerekekkel?

Séta, játszó? És télen is jártok játszótérre? Vagy milyen programok vannak ?sszel-télen, hidegben, sötétben?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsian várom az ötleteket... Nekünk biztos menni kell sötétben, hóban-fagyban... 2 éves energia bomba fiammal.

Erre én is kíváncsian várom az ötleteket... Nekünk biztos menni kell sötétben, hóban-fagyban... 2 éves energia bomba fiammal.
A fiam a hónap végén lesz 2 éves. Nyáron még simán kint voltunk 8-fél 9kor. Ma fél 8kor jöttünk haza. A párom éjszakás, és a fiúnk igényli, hogy kikísérjük este a buszhoz. Holnaptól már nem fogjuk, mert 1. nagyon sötét van hazafele, 4sávos úton kell átmenni, 2. megesznek a szúnyogok. Így elõrébb jön a fürdetés, nem 8kor viszem, hanem fél 8kor, mert egyébként üvölt, ha nem kísérheti ki az apját. Tavaly még nem volt ennyire apás és még nem jártunk játszótérre. Szerintem télen nem is nagyon van olyan játék ott, amit tudnának biztonsággal használni. Legalábbis nálunk. Viszont a havat imádta már tavaly is, sokat voltunk az udvaron, imádott hemperegni a hóban. Idén szerintem nagy szánkózások lesznek. A ködös-párás-esõs-hideg idõben csak oda megyünk, ahova nagyon muszáj. De a hó nem akadály, az esõ sem, ha nem párosul hideggel. A sötétség viszont az, így bentre még ki kell majd találnom pár érdekes játékot...
2. vagyok, mi tavaly olyan 6ig voltunk kint télen, mert az udvarra azért tudunk világítást csinálni. Imádta a hóesést is. A téllel nekem nincs bajom, azt szereti, én inkább az õsztõl tartok, amikor olyan nyálkás az idõ, és az orrodat sincs kedved kidugni...
Játszótérre nem, de mindid ezer dolog volt/van. nem ültünk otthon télen már du 4-kor.
Kisfiam bölcsis 2 éves korától. De még itthon voltam vele, sötétben télen már nem voltunk kint, csak ha esetleg valahol oda voltunk. De így direktbe sétálni nem vittem. Elvoltunk a lakásba. Most, hogy bölcsis lett, lesz olyan hogy már sötétbe jövünk haza, ha délutános leszek. De akkor sem megyünk már másfele, egyenesen haza.
nyáron ébredés után közvetlenül nem mentünk ki, csak 5 körül, akkor már nem volt döglesztõ meleg, és 7 körül be. télen már ébredés után 3-fél 4 kimegyünk, szánkózás, séta, amíg nincs hó, addig hintázni is lehet, én vittem egy kis plédet tavaly és azt tettem a hintára. így kb 6 körül itthon vagyunk, akkor sötétedik, utána benti játék. olyan nálunk nincs, hogy ne menjünk, a fiammal szélbe, hóban, fagyban, esõben menni kell, de szeretek is. bár télen már szülés elõtt leszek, nem tudom, hogy fogom bírni.
A kérdező hozzászólása: Ezelõtt sosem figyeltem, tavaly meg nem szeretett kint lenni sötétben, így nekem sincs fogalmam sem.
a lányom 21 hónapos, simán kint vagyunk még 7-8-ig a játszótéren. De a városba is kiviszem, ma pl. szeretnék kimenni vele este a lánchídhoz, mert éppen hídmániája van:) de a kivilágított szökõkutakat is nagyon szereti. szerintem télen is sokat fogunk járkálni, fõleg hétvégeken és este, mert már bölcsis lesz és nap közben nem lesz rá lehetõség.


Akik már szültek otthon: Milyen tapasztalataitok voltak? Ki segített a szülésnél?

Legjobb válasz: Az otthon szülésrõl nincs élményem, de az utolsó hozzászólónak szeretnék válaszolni: Szerintem senki nem állítja, hogy a szülés nem fáj. Az meg egyéni, hogy milyen emlékeket hagy benned a fájdalmas része. Én szülés után nem egészen egy évvel voltam nemcsak a szülõszoba környékén, hanem konkrétan abban a szülõszobában, ahol szültem. Emlékszem a fájdalmakra is, de hihetetlenül jó érzés fogott el, mikor ott voltam. "Rögtön" akartam még egy babát. :)) Hozzá kell tenni, ez egy bababarát kórházban volt. Akinek nincs a közelében ilyen kórház és minden rendben van a terhességével, megértem, hogy inkább otthon szeretné világra hozni a gyermekét. Természetesen megfelelõ kórházi "háttérbiztosítással". Szerintem érdemes felkeresni olyan szülésznõt, aki vállal otthonszülést és tõle megkérdezni a tapasztalatokat, lehetõségeket.

Az otthon szülésrõl nincs élményem, de az utolsó hozzászólónak szeretnék válaszolni: Szerintem senki nem állítja, hogy a szülés nem fáj. Az meg egyéni, hogy milyen emlékeket hagy benned a fájdalmas része. Én szülés után nem egészen egy évvel voltam nemcsak a szülõszoba környékén, hanem konkrétan abban a szülõszobában, ahol szültem. Emlékszem a fájdalmakra is, de hihetetlenül jó érzés fogott el, mikor ott voltam. "Rögtön" akartam még egy babát. :) ) Hozzá kell tenni, ez egy bababarát kórházban volt. Akinek nincs a közelében ilyen kórház és minden rendben van a terhességével, megértem, hogy inkább otthon szeretné világra hozni a gyermekét. Természetesen megfelelõ kórházi "háttérbiztosítással". Szerintem érdemes felkeresni olyan szülésznõt, aki vállal otthonszülést és tõle megkérdezni a tapasztalatokat, lehetõségeket.
Soha, de soha nem fogom megérteni azokat a nõket akik a saját nyugalmuk érdekében feláldozzák a kisbabájuk életét egy esetlegesen felmerülnõ komplikáció alatt.Tényleg ennyire fontos, hogy otthon történjen meg a szülés?Vannak baba-mama szobák, lehet kádban ülve állva mindenhogy lehet szülni, valószínû azért, hogy azok az önzõ emberek akik kényeskednek és otthon akarják világra hozni a gyermeküket esetleg meggondolják magukat, és belássák, hogy semmi nem ér annyit, minthogy az a pici élet szíve alatt biztosan életben maradjon és ki lehet bírni a kórházi körülményeket.
Egyetértek az elõttem szólóhoz. Miért veszélyezteted a saját és a baba életét?Az hogy a te életeddel mit csinálsz az egy dolog, de szerintem nincs joga senkinek a babája életét veszélyeztetni. Én tutti nem tenném, és biztos hogy megszüntetném az otthon szülést ha tehetném. Remélem ha nem tudtunk meggyõzni minden rendbe lessz veletek. 34 hetes kismama
Én nem szülnék otthon. Nagyon szép emlék volt, amikor a kezemben tarthattam végre a kisfiam, de az azt megelõzõ fájdalomra nem szívesen emlékszem vissza. Ha be kell menni a klinikára, mindig a szülõszoba elõtt kell elmenni és a mai napig görcsbe rándul a gyomrom. Ezt az otthonomban nem szeretném érezni, ahol majd késõbb is élnem kell. Oké, szép dolog a szülés, de nem értem, hogy manapság miért divat azt állítani, hogy nem is fáj. Igenis fáj. Hozzá tartozik, ki lehet bírni és megéri, de akkor is elég fájdalmas.
Húúú, mekkora idióták vagytok, azóta Geréb Ágnes már több gyereket megölt!

Aki már kb. : 3 éve otthon van a gyerekekkel, hogy bírja?

Én egyre többször besokalok az itthonlétt?l.

Legjobb válasz: én csak azt nem értem, hogy hogyan tudtok 3 évig otthon maradni a babával. a 3. évben csak 25 ezer forint a gyes, én ebbõl már nem tudnék megélni. a maximum gyedet kapom, de ez is igen kevés a korábbi fizetésemhez képest, örülök, hogy két évet itthon tudok maradni vele. örülök, hogy sokan vagytok ilyen jó helyzetben, én is szívesen maradnék még egy évet, de õszintén, hogy csináljátok??

én csak azt nem értem, hogy hogyan tudtok 3 évig otthon maradni a babával. a 3. évben csak 25 ezer forint a gyes, én ebbõl már nem tudnék megélni. a maximum gyedet kapom, de ez is igen kevés a korábbi fizetésemhez képest, örülök, hogy két évet itthon tudok maradni vele. örülök, hogy sokan vagytok ilyen jó helyzetben, én is szívesen maradnék még egy évet, de õszintén, hogy csináljátok??
szia.en csak másfél éve vagyok itthol, de néha nekem is sok, es már az kikapcsol, ha egyedül mehetek fürdeni, vagy a boltba.megértem a helyzeted, mert a fima nagyon anyás, és soxor a wcre is utánam jön.de hát ezt én vállaltam.de a párodat megkérhetnéd néha, hogy figyeljen a kicsikre, te meg elmész bevásérolni, vagy csak sétálni.
Nem értem miért kellett lecseszni, amikor normális választ írtam. Ezen kiakadni, komolyan mondom! Megérteném ha valami bunkó módjára írtam volna választ, de nem tettem. Nesze neked õszinteség. Biztosan más választ vártak egyesek. De sebaj. 21/L
Szia! én teljes mértékben megértelek. imádom a kislányomat (1, 5 éves)! de igen néha (és egyre többször, fõleg a hosszú tél miatt) érzem azt, hogy ki kell törnöm itthonról. persze ha meg "kimenõt" kapok mindig vágyom hozzá vissza. és egyébként nem unatkozok, egész nap talpon vagyok, segítségem sajnos nincsen. ha valahová el akarunk menni a férjemmel kettesben, akkor fogadnunk kell valakit vigyázni a kislányunkra. a megoldásra még nem jöttem rá, sõt nem tudom mivé alakul ez az érzés, hiszen pár hónap múlva tervezzük a kistestvért. 30 éves anyuka
Te, szerintem nem kéne lekisanyámozni azt, aki egy tisztességes választ írt neked. Így senki nem fog beléd lelket önteni.
Foglald el magad, akkor nem lesz ilyen bajod - a gyereket neveld, takarits, tanulj, olvass - ha rendesen csinálod a dogodat, akkor nem lesz idöd se unatkozni.
Anyukám jóval többet volt idahaza velünk, mint 3 év! Mégse õrült bele, sõt. Föl a fejjel, biztosan ki lehet bírni! Pláne ha eljártok ide-oda. 21/L
Semmi gond, csak hirtelen rosszul esett valamilyen szinten. 21 vagyok, vannak céljaim, véleményeim. A sulit azért nehézségek árán be tudtam fejezni, most munkát keresek, csak nagyon nehéz. :S
jaj, ne haragudj!!! :(( eszembe se jutott, tényleg. :( és most már szerintem mindenki érti azt is, hogy miért nem számít, hogy 21 vagy! (egyébként meg szerintem egy 21 évesnek is lehet véleménye, ilyen koromban már én is dolgoztam, külön laktam a szüleimtõl, eltartottam magam, néha egy 21 éves érettebb, mint egy 35...) és bocs még egyszer!! :(
Sajnos igen, meghalt! :( Egyesek néha gondolkodhatnának, mielõtt beszólnak a másiknak! Két öcsém van, a kisebbik születésénél adódtak problémák. Elég korán föl kellett nõnöm. Apa örökké nem lehetett velünk, senkire se lehetett számítani. Többet errõl nem akarok beszélni. :(
9.11-es és ha mondjuk meghalt az anyukája? :( erre nem gondoltál?
érdekes anyád van. amíg csak lehet, otthon van veled, sõt tovább is, de a kisöcsédet te nevelted...
Bocsi, csal lelket akartam beléd önteni, még ha nem is saját tapasztalatból írtam. De tudod, attól hogy 21 éves vagyok még lehetnek saját gondolataim, nem mellesleg a kisebb öcsémet, aki jóval fiatalabb tõlem szó szerint én neveltem föl/nevelem most is. A dolgot nem részletezném... :( 21/L
A kérdező hozzászólása: Látom, akad bõvem sorstársam. Hajaj, de mennyi. Hogy miért szültem? Mert akartam, és imádom õket!!! Viszont kedves 21 éves lány! Inkább ne mások tapasztalatát írd meg a válaszaidban, még ha édesanyád is az. Honnan tudod, hogy õ hányszor akadt ki, míg veletek otthon volt?!
Én megértelek, én is érzek így néha, az elsõ gyerekemnél 2 év után elmentem dolgozni, mert azt hittem megõrülök otthon. Nem a gyerek miatt, hanem mert hiányzott az addig megszokott légkör, a társaság, és az, hogy dolgozzak.
13.11-es "kisanyám" vagyok...nem lecs.szni akartalak, csak leírtam a véleményem...bocsi:( és tuti hogy félév múlva sem fogom másképp gondolni, még ha egy pár hónapja lennék itthon, és úgy írnád ezt hogy "várjak csak 3 éves korig stb." azt még értettem volna...de így...na mindegy. Egyébként én is csak úgy tudok itthon maradni, hogy gyedet kapok. A második gyerek pl. már be van iratva a bölcsibe 15 hós korától mennie kell, mert vissza kell menjek melózni és kész. Én csak a pozitiv hozzáállásra szerettem volna rávilágítani, hogy élvezze ki az ember míg otthon van a picikéjével, mert mikor majd 7-8 évesen már ciki lesz a puszi meg a kézfogás, és 13 évesen meg mindenki fontosabb lesz neki (látszólag) mint a szülei, akkor fogunk majd igazán sírni:)
A természetembõl fakad, hogy nem szeretem a bezártságot, a kórlátokat, viszont gyermeket is akartam, ami egy édes börtön. Néha(7hónapos a fiam) úgy érzem sikítanék, pláne mikor alszik, a lakásban rend van, könyvem nincs most, befejeztem, a tanuláshoz per pill nem fülik a fogam, és egyszerûen nem tudok mit csinálni. Felüdülök, ha 5percig babó mentes övezet vagyok, mert a boltba eljutok nélküle, valaki tud rá figyelni. És nekem még hol a vége. Alig várom a nyarat, amikor több szabadtéri programot tudok szervezni, és menni egy kicsit a gyerkõccel:) Imádom a fiam, szeretek anya lenni, de néha sokkkkkk, és hiába házimunka, babó kacaj, egyszercsak átbillen a mérleg nyelve, és újra jó minden. Kitartást:)
Akkor minek szültél, "kisanyám"???
13:50-es vagyok, így érthetõ persze :) jó babázást! nekem 10 hónaposom van, szerencsére nagyon jó gyerek, ha ki szeretnénk mozdulni a férjemmel, akkor a nagymamája vigyáz rá, volt így, hogy 1 éjszakára is el tudtunk utazni. ha folyamatosan együtt vagytok, az nem vezet jóra, de te is próbálj meg keresni egy napot, ami mindkettõtöknek jó, bízd rá valakire a gyerekeket, és ruccanjatok ki! egyébként 3 óra múlva már nagyon fognak hiányozni :) de egy nap pont elég ahhoz, hogy újratöltõdj. :)
A kérdező hozzászólása: Úgy, hogy a 2. gyerek hamar megszületett, így még gyedet kapok, ami jó.
A kérdező hozzászólása: Úgy látszik, nem fejtettem eléggé ki a kérdést. Tehát. A lányom pár hónap múlva meg oviba. Kb 10 hónapja érzem, hogy szüksége van a gyerektársaságra. Nagyon jól elvagyunk, rengeteget játszunk. Egy szóval sem említettem, hogy unatkoznék, nem ismerem ezt a szót:) A kissebbikem 1 éves. Megértõbb válaszadókat várnék, nem pedig 21 éves lány okoskodását. Fõleg nem 2 és fél éve otthon levõét. Várj még fél évet kisanyám!
Én 17 hónapja vagyok itthol a lányommal, de én nem is tudom már, h mi a bajom. Talán az a monoton mindig "ugyanaz".Már odáig fajultam, h nincs kedvem menni sehova, és már alig várom az estét, h aludhassak. Nem városban lakunk, egy kis községben, itt meg csak házakat lát az ember, ha sétálni megy. Kezdek besokalni. A hajamat is már akkor mosom meg , amikor már tényleg nagyon "gázos". De nem vágyok vissza dolgozni. A lányom nagyon anyás, bölcsibe nem akarom beiratni (voltam ott gyakorlaton, és akkor megfogadtam, hogy soha), de jó lenne visszamenni, mikor 2 éves lesz, mert ugye a gyes az nulla. Majd eldöntöm/döntjük, h mi lesz. Hidd el, szinte minden anyuka átesik egy ilyen idõszakon. Van akinél hamarabb lecseng, van akinél tovább tart. Aki azt mondja nem, az hazudik. Most ez a téli idõszak is rossz, mert ugye alig tududnk kimenni. Kitartás, január, február, itt a nyár...

Aki most otthon van GYES-en gyermekével, és a kistestvér 2010. májusa uán fog megszületni, arra is az vonatkozik, hogy a 2. gyerekkel már csak 2 évig maradhat otthon?

Legjobb válasz: igen 2010. ápr.30-ig ha nem születik megaorázzúj renndszerbe esik. ahogy megszletik 2., úyaz elsõre már nemjár a ges, így nem veszik figyelembe.

igen 2010. ápr.30-ig ha nem születik megaorázzúj renndszerbe esik. ahogy megszletik 2., úyaz elsõre már nemjár a ges, így nem veszik figyelembe.

Ha a férfi marad otthon a gyerekkel 3 éves koráig, akkor milyen házimunkát kell elvégeznie?

A nő ugye dolgozni jár, míg a férfi otthon van a gyerekkel. Ekkor még a nő főzzön, mosson, takarítson, miután hazaért a munkából vagy ezeket a férfi végezze?

Legjobb válasz: Ez meg milyen kérdés? Ha a férfi van otthon, õ csináljon mindent!

Ez meg milyen kérdés? Ha a férfi van otthon, õ csináljon mindent!
szerintem is ö csináljon meg amit csak tud. Forditott esetben senkinek nem jut eszébe ezt megkrdezni. Bár tudok családot ahol az elsõ pár hónapban vagy rendeltek kaját vagy az apuka fözött munka után. A többi dolgot anyuka végezte.
A férfi van otthon, az õ dolga, hogy rendbe tartsa a lakást, ellássa a gyereket, ebbe beletartozik a fõzés is.Szerintem ezt simán elvárná fordított esetben is.Mi úgy oldottuk meg, hogy apuka, hordta az ételt étterembõl, menüt.Hétvégén viszont anyuka fõzött.
Pont azokat, amiket hasonló esetben a nõtõl elvárna. Nyilván ha fogzik a baba, extra nyûgös, beteg stb akkor kevesebb ideje van ezekre. Ez megbeszélés kérdése. Nálunk például ilyenkor is "segített" a férjem: mindig õ vitte le a szemetet, elmosogatott, hétvégén fõzött stb. Egész nap egy babával lehet nagyon nehéz, nem tragédia ha havonta párszor rendelünk kaját vagy nem állnak vigyázzban a tárgyak. Függetlenül attól, ki van otthon.
Ugyan azt várnám el, amit én is megtennék, ha én lennék otthon. Mivel én elvárom, hogy azért apuka is kivegye a részét a házimunkából nem várnám el, hogy mindig csili vili rend legyen. De azért az nem mûködne, hogy munka után még én fõzzek mossak takarítsak, hisz akkor mikor lennék a családommal?
ugyanazt kellene megcsinálnia mint amit neked kellene ha otthon maradnál.
Aki otthon van, az csinálja meg a napközben adódó házimunkát. Ha van mit mosogatni, akkor mosogasson el például. De persze ha délután/este adódik munka otthon, akkor az már közös. Ezt akkor is így gondolom, amikor a nõ marad otthon, és a férfi jár dolgozni, és fordítva is.

Ezt otthon hogy tudnám kivitelezni? Festék? Vagy szőkítő por? Valaki olyan tanácsait várom aki már próbálkozott ilyesmivel.

http://4.bp.blogspot.com/-lpvhOfqX6tc/T_t4mdYLLdI/AAAAAAAABK..

Legjobb válasz: tudom h nem ez a kérdés, de otthon ne próbáld szerintem, mindig rosszul sül el.. :/

tudom h nem ez a kérdés, de otthon ne próbáld szerintem, mindig rosszul sül el.. :/
Ha nincs szinezve/festve a hajad, akkor festékkel, ha van: akkor szõkítés, majd utána szinezõ/v. festék. Jó lenne tudni, h milyen most a hajad, ... Ez hajvég melír...
Fodrászok között is kevés van, aki meg tudja csinálni normálisan, inkább ne állj neki otthon. Nézegess fodrászok munkáit, és válogass közülük, hidd el megéri.

Crossfitezni szeretnék deh az a baj vidéken élek ezér messze van ahol tudnék járni edzőhöz . Otthon el lehet e kezdeni? Aki véletlen otthon csinál crossfitet írjon már!

Legjobb válasz: Ja, még valami, egy kis irodalom a témákban, ami hasznos lehet: - Fegyencedzés 1-2 (nem kell ám mindent elhinni belõle, de élvezetes olvasmány!) - Pavel Tsatsouline könyvek (sok érdekesség van bennük) - Drugs Bunny - Sárga kapszula (alapkönyv, nem csak testépítõknek) Ha tudsz angolul: - Dave Randolph: Spartan Warrior Workout - Al Kavadlo - Raising The Bar Hasznos magyar források az interneten: - tesztoszteron.hu - enportal.hu - stb.

Ja, még valami, egy kis irodalom a témákban, ami hasznos lehet: - Fegyencedzés 1-2 (nem kell ám mindent elhinni belõle, de élvezetes olvasmány!) - Pavel Tsatsouline könyvek (sok érdekesség van bennük) - Drugs Bunny - Sárga kapszula (alapkönyv, nem csak testépítõknek) Ha tudsz angolul: - Dave Randolph: Spartan Warrior Workout - Al Kavadlo - Raising The Bar Hasznos magyar források az interneten: - tesztoszteron.hu - enportal.hu - stb.

Mit csinálnak otthon azok a kismamák, akik már nem dolgoznak és egyedül vannak otthon? Adjatok nekem légyszi tippeket, mivel kössem le magamat! Jobb tippeket szeretnék, mint a netezés meg a házimunka. :-)

Legjobb válasz: En is igy vagyok de en valahogy sosem unatkozom,mindig lekotom magam.pl:olvasok,setalok,csalad,baratok meglatogatasa mert kesobb nem lesz ra idod.tevezes,netezes,uj etelek kiprobalasa.

En is igy vagyok de en valahogy sosem unatkozom, mindig lekotom magam.pl:olvasok, setalok, csalad, baratok meglatogatasa mert kesobb nem lesz ra idod.tevezes, netezes, uj etelek kiprobalasa.
Én a gyerekszoba falát dekoráltam, meg az ajtó és az ablakét. elég sok idõt elvett. Matrica és karton vagy dekorgumi figurákat készítettem. Volt olyan ami nem sikerült azt kidobtam és kezdtem elölrõl.
Tanulás. Bármit! Akkor még fõiskolára jártam, elõre megtanultam amit kellett, vizsgára már csak átolvastam egyszer.
Szia! Én vásárolgattam a fiamnak, dekorgumiból díszeket készítettem a szobájába, baba-mama oldalakat nézegettem a neten, fõztem, sütöttem. Van 6 kutyánk, imádom õket, de nagyon sok meló van velük, szóval elvoltam :D Mellette felújítottuk a házunk alsó szintjét, úgyhogy kivettem a részem a tégla pakolásból és a csempe vágásból is. Nem unatkoztam a terhesség alatt. Most 37 hetes vagyok, de már nem nagyon van erõm semmire. Reggel felkelek, elintézem a kutyákat, megfõzök és hulla vagyok, pihizek, este megint kutyázás, aztán egy jó kis meleg fürdõ és alvás. Nagyon ki vagyok már merülve és egyre jobban fáj mindenem... Remélem hamarosan megszülök.
Séta a jó levegõn, készülõdés, babaruha válogatás, minden 50* ellenõrzése, barátnõzés, én ilyesmiket csináltam (barátnõzés kivételével, mert az nekem itt nincs helyben).
Szia!Én ugyanebben a cipõben járok, semmihez nincs már kedvem.Kismamatornára nem jársz?Azzal is menne az idõ.Én oda sem mehetek.
Olvass.
Tanulj nyelvet.
Szia.Én is itthon vagyok a legeljétõl, és hát már nagyon nehéz, mert sajna nem is sétálhatok mert nyitva van a méhszájam.Nem is nagyon takaríthatok, csak néha megfõzök. Ennyi.Tv, net, néha olvasás, alvás(ami már nem nagyon megy), néha kocsival azért elmegyek a férjemmel vásárolni, rövidebb idõre. Hát nem sok minden, ezért is lesz már jó ha meglesz a baba és lesz kivel foglalkozni.30 hetes vagyok.
Nyelvtanulás, barátnõzés, rokonlátogatás, nézelõdés a babának...
A kérdező hozzászólása: Sajnos a család és a barátok messze vannak, 150 km-re, így nem tudok velük találkozni. A lakás kicsi, így sok tennivaló nincs benne...
Hát én megértelek, nálam is ez a helyzet. Egy szobás lakásban lakunk, ráadásul Németországban, tehát se család, se barátok, se olvasás, se semmi, megöl az unalom...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!