Találatok a következő kifejezésre: Akik egy alszanak a (116 db)

Ha a deguk minden kis zajra felébrednek akkor miért van az, hogy az egyik alszik a másik meg tekeri a mókuskereket és nem ébred fel a másik?

...de a többizajra meg felébrednek...

Legjobb válasz: Azt a zajt már megszokta, úgymond természetesnek veszi, nincs jelentõsége számára, így simán alszik mellette.

Azt a zajt már megszokta, úgymond természetesnek veszi, nincs jelentõsége számára, így simán alszik mellette.
Ahhoz a zajhoz hozzászoktak, természetesnek veszik. Hogyha zavar Téged, hogy minden apró zajra felébred, akkor a legjobb, ha hozzászoktatjátok ezekhez a "környezeti tényezõkhöz". :)
16 hónapos is érdekel? :)
2 eves kislanyunk van. mindig problema volt az elaltatas ezert 1.5eves kora ota vele aludtam egy szobaban.o a kisagyban en egy normal agyon.mindig igenyelte a simogatast es faraszto volt behajolni a ketrecben.ezert kevettuk az egyik oldalt es osszetoltuk az agyat. igy mar konnyebb volt es jobb mindkettonknek.aztan ahogy 2 eveskorul lett azaz 2 honapja mar nagyon apas kezdett lenni es nem akar aludni csak sirt mindig ki akart menni az apjahoz. ok , akkor a kiagyatattetuk a mi halonkba a francia agy melle. igy 3-an alszunk egyutt. nincs altatas akkor alszik el amikor beajul. en egesz nap dolgozok szinte sosincs velem , ha lefektetnem 9-kor akkor napi egy orat lennek vele csak es akkor is csak a furdes es altatas idejen. van hogy 11-kor alszik el vagy kesobb. addig jatszunk az agyban , szeretgetem , hancurozunk. mi igy csinaljuk!
2/2 vagyok. a hetvegeket es az unnepeket imadom legjobban mert akkor delben a ñappaliban alszunk , lefekszek a heverore o es jatszogat , meset nez en szunyokalok.ha elamosodik felmaszik mellem vagy ramfekszik, es alszunk egyutt. van hogy en hamarabb alszom el mint o es csak arra ebredek hogy ott szuszog mellettem! nagyon jo mindkettonknek!
A kérdező hozzászólása: Érdekel a nagyobb babával is, de inkább várnám még azok válaszát, akiknek kisebb van. Enyém 6 hónapos. Az is érdekel ahol kicsi és nagyobb is van. Nálunk a nagy 4 éves, együtt nem lehet õket altatni...
6hónapos a fiam.Közöttünk alszik már 2 hónapja.Mi este 8 kor fürcsizünk, utána van a vacsi és utána alszik. Az ágyat ugy csinálom, hogy apától párnákkal választom el és jobban magam felé fektetem. Bár sokszor keresztbe fordul, arrébb kúszik. Attól nem tartok, hogy ráfekszünk, mert sokkal óvatosabban fordulunk. Biztos a tudat hogy köztünk van.Amúgy engem nagyon megnyugtat hogy hallom szuszogni magam mellett.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! A vacsi már fekve van, vagy ölben eszik? Utána mikor ébred legközelebb? És éjjel hányszor kel? Nem ébred fel könnyen a zajokra, amíg ti nem alszotok?
Vacsi az ölben zajlik utána büfi, majd lerakom és szinte egybõl alszik is. Ritkán átalussza az éjszakát de általában még hajnal 2 kor felszokott kelni. Olyankor eszik, büfizik és már alszik is.Nem kell fel zajokra, viszont ha nyûgösen alszik én jobban odatudok figyelni rá.
hülyeség
igen, ezért is kell mindent megengedni neki és akkor nagyon jól alszik éjjel :) )))))
szia, nem így közvetlenül, hogy egyik nap sokat hallja, és rosszul alszik. de bizony ha olyan periódusba ér az életében, hogy sokszor tenne olyat, amit nem lehet, és sokat tiltunk neki, ez megviselheti, nyugtalanná teheti, és ez az alvást is megzavarhatja, persze olyan babáknál, akik amúgy is izgékonyabbak, biztos van olyan, akit nem zavar. a kislányomnál amikor jött a dackorszak, és mindig ellenkezett vagy tõlünk hallotta sokat a tiltást, éjjel volt olyan, hogy álmában nyöszörgött, kiabált, hogy nem, nem! érdemes a sok nem szabad helyett máshogy megfogalmazni a mondandót, pl. nem szabad oda felmszni mert leesel! helyett ha felmászol oda leesel. nem kell mindenre egybõl rámondani hogy hülyeség, fõleg arra, ami nem az.
Nem látom az összefüggést. Hol hallottad ezt?
Én nagyon sokat mondtam neki, és jól aludt éjjel :-)
Én ilyet még nem hallottam :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az egy db értelmes választ!


Tényleg nem ébrednek fel éjjel azok a babák, akik egyedül alszanak el este?

Legjobb válasz: De igen, felébrednek. Mindenki felébred éjjel nagyon rövid idõszakokra, még a felnõttek is, csak nem emlékszünk rá. Miért olyan fontos, hogy egy baba ne ébredjen fel éjjel?

Ez butaság, ha egy baba megéhezik éjszaka, felébred attól függetlenül hogy ki altatta vagy nem altatta el.
De igen, felébrednek. Mindenki felébred éjjel nagyon rövid idõszakokra, még a felnõttek is, csak nem emlékszünk rá. Miért olyan fontos, hogy egy baba ne ébredjen fel éjjel?
Az elsõ válasz a legjobb magyarázat, legalábbis az Én értelmezésem szerint. Ha egy baba/gyermek egyedül alszik el, nem okoz neki gondot visszaaludni, ha netán megébred éjszaka. Kislányommal csak erõsíteni tudom a statisztikát, 3 hónapos kora óta egyedül alszik el, most 20 hónapos, és soha nem észlelem, hogy felébredne éjjel (csak olyankor fordult elõ, mikor párszor nagyon náthás volt, és nem kapott az orrán levegõt).
Szerintem is minden baba felébred atol fuggetlenül hogy egyedül aludt el vagy altatva volt.Az én kislányom 3 hónapos kora ota egyedül alszik el minden éjszaka hallom hogy felébred pár percre.Most szinte 8 hós, még együt alszunk vele és szoktam néha figyelni mit csinál de hamar vissza is alszik.
Errõl még nem is hallottam. A kislányom most másfél éves, és 3 hónapos korától egyedül alszik el-úgy hogy ébren van még, amikor beteszem az ágyába. Idõnként bezizzen éjjel a bébiõr, néha hallom is beszélni, sõt olyan is volt, hogy felállt, és szólt, de közben állva elaludt és visszaesett, aludt tovább. :) Szóval õ ébredezik néha, de igazából nem hiszem, hogy teljesen magához tér erre a pár percre.:)
Nekem 2 hós korától egyedül alszik el. A saját szobájában és azóta alussza át az éjszakákat. Néha megébred, nyöszörög, de alszik tovább. Most 10 hós és azóta is vannak ilyenek. De nekünk felnõtteknek is vannak ilyenek. Sokat megébredek este, hacsak megfordulok az ágyban.
az én fiam 1éves és fél éve egyedül alszik el, nem altatom leteszem kicsit simogatom az ágyban és kijövök, szépen elalszik egyedü, nem mondom megvárom az ágy szélén amig elcsendesedik de nem altatom, erre gondoltál hogy egyedül?mármint hogy ringatás nélkül?mert hogy az én fiam kel éjszaka, 1x szinte mindig mert éhes , ez kb hajnali 4 kor van.szóval én megcáfolnám ezt az állitást.
A kutatások szerint de igen, csak megtanulják egyedül visszaaltatni magukat.
A kérdező hozzászólása: Én tegnap éjjel állva találtam a babám, sõt verte az ágya végét, visszafektettem, betakartam és már aludt is, mintha mi sem történt volna. Van amikor így át kell menni hozzá. 9 hós egyébként.
A kérdező hozzászólása: Egyébként és még gimiben is álmodtam olyan szörnyût, hogy bebújtam anyukám mellé éjjel, annyira féltem.
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam már többször, hogy ezt írták.
az én kislányom 20 hós koráig ha megébredt (és nem egyszer, persze a vége felé már ritkábban), akkor cicit kért, minden esetben. aztán hirtelen úgy gondolta, hogy nem fog cicit kérni. van bébiõr, és hallom, hogy ugyanúgy megébred éjjel, mint eddig, csak most már átfordul a msik oldalára, tekereg egyet, és alszik tovább. van hogy közben mondja hogy babi (így hívja magát), van hogy azt mondja api (apa) vagy kiabál egyet hogy anya! de már nem kell hozzá bemenni visszaaltatni. ettõl függetlenül tudom, hogy az is felébred, aki egyedül alszik el. a barátnõm kisfia a kiságyban egyedül alszik el már 3 hós kora óta, és õ is megébred, de nem kell odamenni hozzá, alszik tovább.

Fogzásnál egyáltalán nem alszanak a babák? Vagy csak akkor amikor jön? Csak este vagy hogy van ez? Nem alszik egy két napig-hétig aztán alszik megint?

Legjobb válasz: Ez teljesen baba függõ.Vannak,akiket borzasztóan megvisel és egész nap nyûgösek; este pedig nyugtalanul alszanak vagy éppen sehogy és jó sokat sírnak mellé. Másoknál meg észre sem lehet venni,hogy éppen fogzik. Általában akkor jelentkezik ez,ha már nagyon bújna ki a fogacska és töri át az ínyét. De olyan is van,hogy még csak mélyen mozgolódik a fogkezdemény és már az kikészíti szegény babát.Ez is teljesen változó.Általában akkor múlik el,ha már kibújt....aztán kezdõdik elõrõl mert jön a következõ. :/

Ez teljesen baba függõ.Vannak, akiket borzasztóan megvisel és egész nap nyûgösek; este pedig nyugtalanul alszanak vagy éppen sehogy és jó sokat sírnak mellé. Másoknál meg észre sem lehet venni, hogy éppen fogzik. Általában akkor jelentkezik ez, ha már nagyon bújna ki a fogacska és töri át az ínyét. De olyan is van, hogy még csak mélyen mozgolódik a fogkezdemény és már az kikészíti szegény babát.Ez is teljesen változó.Általában akkor múlik el, ha már kibújt....aztán kezdõdik elõrõl mert jön a következõ. :/
Szerencsére a lányomat nem zavarta az alvásban a fogzás, pedig elég korán kezdte, 4hónaposan jött ki neki az alsó 2 fog.Most 15 hónapos és 14foga van, a szemfogakból már kettõnek a hegye kint van, de ezek voltak amik miatt néha álmában felsikított, a többi ehhez képest szinte észrevétlen volt.
A miénk ilyenkor többet aludt, egyéb tünet nem volt, se sírás, se semmi. Babafüggõ.
Nekünk nagyon rosszul viseli a fiúnk.1 éves és 6 foga van, de mindnél nyûgös volt, rettentõen nyálzott és az éjszakák is rémesek voltak, addig amíg át nem törte az ínyét... Már a sírásából meg tudjuk állapítani, hogy ez fogfájós sírás, mert nagyon sikítós és rettentõen keserves...
Nálunk a legelsõ 2 fog eléggé megviselte, 2 és fél hétig óránként kelt éjjel, de nappal egész jól aludt és nem volt nyûgös sem. Most a felsõ kettõ jön amikor áttörte és az egyik meg másik 1-1 éjszaka volt hogy fent volt 1-2 órát de nem volt vészes. Inkább a nappali alvásoknál zavart kicsit be, de az a kisebb rossz. Remélem a következõket már meg sem érzi majd!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor végülis nem folyamatosan nem alszanak. Hanem ameddig kint nincs vagy valami ilyesmi.

Van akinek együtt egy ágyban aludt/alszik a két gyereke?

Ma a 3 éves kislányom azt mondta, hogy az 1 éves öccsével szeretne aludni.Olyan gyerek kanapén alszik, ami széthajthatós, jó nagy, szivacsos, kihajtva kb. 10-15 cm magas.Gondoltuk megpróbáljuk.A kicsi eddig kiságyban aludt.Egyszer felsírt a fiú(fogzik), de csak megfordult a lányom és aludt tovább.Helymegtakarítás szempontjából örülnék neki, csak nem tudom ők hogy lesznek meg együtt.... Vajon beválik ez így? Nektek mik a tapasztalaitok a tesók együtt alvásával?

Legjobb válasz: 3,5 és másfél éves kisfiaink vannak. A délutáni alvás már egy ágyban történik (90x200-as ágya van a nagyobbik kisfiamnak, és úgy alszanak el, hogy én is melléjük fekszem) Este viszont a kicsi a kiságyban alszik. Nyáron tervezzük, hogy a kicsinek is megcsináljuk az ágyat,és már az is felmerült, hogy össze fogjuk tolni a 2 ágyat. Õk délután szeretnek együtt aludni, és amúgy is szeretik egymást. Ha valamiért nincsenek együtt, akkor mindig keresik a másikat. És nem utolsó sorban én imádom õket nézni ahogy együtt alszanak. Ja, és nem zavarják egymást.

3, 5 és másfél éves kisfiaink vannak. A délutáni alvás már egy ágyban történik (90x200-as ágya van a nagyobbik kisfiamnak, és úgy alszanak el, hogy én is melléjük fekszem) Este viszont a kicsi a kiságyban alszik. Nyáron tervezzük, hogy a kicsinek is megcsináljuk az ágyat, és már az is felmerült, hogy össze fogjuk tolni a 2 ágyat. Õk délután szeretnek együtt aludni, és amúgy is szeretik egymást. Ha valamiért nincsenek együtt, akkor mindig keresik a másikat. És nem utolsó sorban én imádom õket nézni ahogy együtt alszanak. Ja, és nem zavarják egymást.
Ismerõsöméknél volt így, szerintem még mindig így van. Elég kicsi volt még a kisebb, amúgy 3év van a gyerekek között, szóval elég hamar egymás mellett aludtak, és sokszor anyukájuk is ott aludt köztük. Meg nálunk is volt így az ikreknél, hogy egy nagy összetolt ágyban voltak, kb 1 éves koruktól, könnyebb volt szoptatni is, mert 17 hóig szopiztak és sokat is ébredtek, így én is ott voltam köztük sokat, fõleg az éjszaka második felében. Most egy szobában, külön ágyban vannak, 2, 5 évesek, de össze van tolva az ágy a fejrésznél. Szeretik egymás közelségét.
Nekem is most kaptak nemrég az ikreim (2 évesek) sima ágyat, a fejvégnél van összetolva, mert csak úgy férnek el. Nagyon sokszor mire reggel bemegyek hozzájuk, már 1 ágyban vannak. Átmásznak egymáshoz valamikor vagy még éjszaka vagy hajnalban. Persze így ha az egyik felkel, biztosan ébreszti is a másikat, bár ez akkor is így van, ha épen nem együtt alszanak.

Egy vadászgörény menyitalszik este? Léci akinek van vadászgörénye az írja le, hogy neki este kb menyit alszik a görénye vagy, hogy alszik egyáltalán? !

Legjobb válasz: Nem sokat:D A görények este és hajnalban a legaktívabbak - ilyenkor "vadásznak". Az enyémet bárhogy is fárasztjuk le, még ha éjfélig játszok vele, akkor sem alszik hajnali fél ötnél-ötnél tovább. Korán kelõ típus - én nem - így még szerencse hogy az erkélyen lakik...

Nem sokat:D A görények este és hajnalban a legaktívabbak - ilyenkor "vadásznak". Az enyémet bárhogy is fárasztjuk le, még ha éjfélig játszok vele, akkor sem alszik hajnali fél ötnél-ötnél tovább. Korán kelõ típus - én nem - így még szerencse hogy az erkélyen lakik...

Aki sokáig altatta a gyermekét (tehát nem aludt el egyedül) meddig tette? Kisfiam 4, 5 éves. Még nem alszik el egyedül.

26 hós koráig szopizott este,15 hós korától szopi után kijöttem, és elbeszélgette magát. Utána 2 évesen jött a bölcsi, és újra nem aludt el egyedül.Azt mondja, hogy fél, hogy egyedül marad. Igazából nem zavar, hogy bent kell vele maradnom. Cak kíváncsi vagyok, hogy máshol hogy alakult a dolog. Utána is olvastam már, hogy ez a 6 éves korig teljesen normális. Általában maguktól abbahagyják.

Legjobb válasz: én 2,5 évesen maradtam bent vele elõször,akkor kezdte megutálni az ágyát,meg anya hiánya volt + fél a sötétben is.kapott egy nagy ágyat meg kis éjjeli lámpát és akkor aludtam vele ott elõször addig egyedül aludt el mindig.azóta vele elaszunk,néha ki ki jövünk és egyedül alszik el.engem sem zavar,bár fél 4-kor kelek reggel és elég jó lenne idõben lefeküdnöm,igy inkább nem kísérletezgetek vele hogy márpedig te egyedül is elalszol.engem se és a páromat se zavarja.és gazából utána se nézem meddig mehet ez igy.ameddig ugyérzem hogy fontos neki,márpedig az addig maradok bent vele.

én 2, 5 évesen maradtam bent vele elõször, akkor kezdte megutálni az ágyát, meg anya hiánya volt + fél a sötétben is.kapott egy nagy ágyat meg kis éjjeli lámpát és akkor aludtam vele ott elõször addig egyedül aludt el mindig.azóta vele elaszunk, néha ki ki jövünk és egyedül alszik el.engem sem zavar, bár fél 4-kor kelek reggel és elég jó lenne idõben lefeküdnöm, igy inkább nem kísérletezgetek vele hogy márpedig te egyedül is elalszol.engem se és a páromat se zavarja.és gazából utána se nézem meddig mehet ez igy.ameddig ugyérzem hogy fontos neki, márpedig az addig maradok bent vele.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy vagyok vele mint te. Bár néha már nagyon bosszant amikor még fél óra után is szenved, és nem alszik. De imádom. Ha megébred éjjel, kér vizet, vagy be kell takarni, utána simán kijövök a szobájából. Vissza alszik nélkülem, de csak éjjel.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már beszélni vele, hogy õ már nagy fiú stb. Kijöttem egy kis idõre, de sírt. Azt mondta, majd akkor alszik el egyedül ha iskolás lesz :-)
Az én fiam is 4, 5 éves, az elsõ 6 hónapban letettem, elaludt, azóta sem elvárás, idõnként mégis... Bár nem is kérjük. Esti dolgok, olvasás, pisilés, majd "altatás": ima és vmeddig ott van valamelyikünk. Még elmondja, ami nagyon izgatja, vagy én elmondom amit akarok. Majd mondom, hogy szólj, ha mehetek. Nem mindig szól, de egy idõ után ki lehet jönni. Ha nagyon fáradt, akkor inkább megvárjuk, hogy elaludjon. Segített ide eljutni, hogy pl. azt mondtam, hogy szomjas vagyok, kimentem, ittam, visszamentem. Vagy elmentem lezuhanyozni és visszamentem. Szóval nem nagy lépés, hanem, ilyen kicsik, és látja, hogy egyedül is OK. A nyáron volt egy éjszakát nagymamánál õ leoltotta a villanyt és kész, és nem zavarta. Nyilván más vár tõle, mint tõlünk:)

Akinek sokáig alszik reggel a babája, azoknál hogy alakul a reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora időpontok? Nálunk kezd nagyon összezutyulódni egy nap!

Kisfiam 11 hónapos. Pár napja kezdtem neki komolyabb reggelit adni (sonka, sajt, kenyér katonák), így bírja is sokáig kaja nélkül. Csakhogy 9 körül ébred, mire mindent el?készítek, átöltöztetem, már fél 10. 10-ig elkajálgatunk, 12 körül adok neki gyümölcsöt joghurttal, túróval. 3-1/2 4 el?tt nem éhezik meg. Ekkor kap valami f?zeléket. 7-8 között kap megint enni, tehát az uzsonna meg a vacsora egybecsúszik! 9 körül fürdik. Szopizik még fürdés után, és reggel 5-7 között valamikor. Ez után alszik is tovább.

Legjobb válasz: Nekem is 8 fél 9-ig alszik/alszunk:Dmajd nálunk is mire elkészülök kb.fél 10kor regelizünk.Játszunk majd valami gyümi vagy joghurt déli alvás kb 2 fél 3ig aztán csak utána van ebéd.és 7kor vacsi.Szóval kimarad legtöbbször az uzzsony.Jó addig rágcsál kukit,vagy kekszet,de nem mindig eszünk 4-5 x.Ne görcsölj rá úgy is jelzik sírással vagy nagyobanál jelekkel ha éhesek.18 hós

Nekem is 8 fél 9-ig alszik/alszunk:Dmajd nálunk is mire elkészülök kb.fél 10kor regelizünk.Játszunk majd valami gyümi vagy joghurt déli alvás kb 2 fél 3ig aztán csak utána van ebéd.és 7kor vacsi.Szóval kimarad legtöbbször az uzzsony.Jó addig rágcsál kukit, vagy kekszet, de nem mindig eszünk 4-5 x.Ne görcsölj rá úgy is jelzik sírással vagy nagyobanál jelekkel ha éhesek.18 hós
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, egy kicsit majdnem hosszúra sikeredett... :)
Kisfiam este 8 tol reggel 8 ig alszik. Ejjel egyaltalan nem eszik. Reggel ebredes utan kapja az adag tapjat, del korul eszik valami gyumolcsot, youghurttal, vagy turoval, vagy "katonakat" :) 3-4 ora korul ebedre valamilyen fozeleket, vagy levesket, delutan meg majszol valami kekszet, de az nem rendes eves, es este megint kapja a tapjat. 9 honaposak vagyunk.
Kislányom ugyanilyen jó alvó volt mindig is. Ennyi idõsen kb. reggel 9-kor kelt, de Õ úgy, hogy este 10-tõl egyhuzamban aludt. 9-kor tápi és vmi olyasmi, amiket Te is írtál (katonák), 11 felé kis gyümi, aztán bealudt vagy otthon, vagy séta közben 1-másfél órára. 2 felé ebédeltünk, 3 körül megint bealudt 2-3 órára. 5-6 felé uzsiztunk, este fél 8 körül vacsi, fürdés, aztán még lefekvés elõtt tápi. Annyira bírom az ilyen védõnõket, mintha annak a szerencsétlen gyereknek az órához kéne igazodnia, kész. Nekem a legjobban kiakasztó sztori egy rokonhoz kapcsolódik, kislányom még nagyon picike volt, pár hetes, és pont nálunk járt, amikor úgy délelõtt 11 felé szopiztunk (Én akkor szoptattam, amikor kislányom "kérte"). Erre beszólt, hogy "hát nem délben eszik ez a gyerek...", erre Én "nem b...d meg, ez a gyerek akkor eszik, amikor éhes....". Több "építõ" jellegû hozzászólása nem volt többé. :-))
Mi a 10 órait hagyjuk ki. 9kor kel, 10körül van a reggeli, ez tápszer. Fél 2-kor ebéd, 2kor alvás. 4kor felköltöm, mert este nem akar akkor aludni. fél 6-kor uzsi, ilyenkor kap felvágottat kenyérrel, sajttal, vagy tejfölös kenyeret, ilyesmiket. fél 9-kor fürdés, de addig is szokott csipegetni a mi kajánkból, így este nem éhes már, megeszik egy kispoharas gyümölcsöt, vagy joghurtot. Fél 10-tõl alszik reggelig általában. Van, hogy felsír párszor, de nem eszik, nem iszik olyankor. (a fogzásnak tudom be). 1 éves.
Szia! Nekem 8 hós a babám. Szintén általában fél9-9-kor kel.Mire felöltözködünk, stb.. kb fél 10, utána reggeli/ami persze másnak már tízórai/, Aztán fél 1 kor ebéd, alvás, majd fél 5 körül uzsonna, aztán este fürdés utána kb fél 9-kor vacsora. Ha még éhes netán utána, akkor éjfél elõtt iszik még egy kis tejet.
11 hós kislányomnál nagyon hasonló a helyzet. késõn van nálunk is az ebéd, ma pl 4-kor volt. ilyenkor 2 óra múlva adok lightos gyümis cuccot, aztán 2-3 óra múlva vacsi és 9-kor alvás.
Nálunk 1/2 10-kor ébredés, tápszer (11 hónaposan még cici volt, most 2 évesek, de tök ugyanaz a menetrend). Rögtön utána tizórai, 11-kor (felvágott, kenyér, joghurt, kefir, keksz, stb.). 14 órakor ebéd, fõzelék. Utána alvás. 17 órakor ébredés, rögtön gyümölcs, ha üveges, akkor péppel, ha darabos, akkor csak magában. 20 órakor tápszer (ennyi idõsen szopi volt még).
mi is ilyenek voltunk, pár hónap és változik majd a dolog meglátod. Volt hogy 4kor ebédelt délután. De én elhagytam a reggeli utáni gyümit és nincs most a reggeli és az ebéd között kaja, jól is eszik így. Este meg csak nyámnyog, nem éhes már. Ne aggódj, a védõnõnek meg nem kell mindent elmondani. Hozzánk nem is jár, Németorszégban szülés után kijön a szülésznõ kb 10x 3 naponta és soha többet nem látsz senkit, persze ha problémád van akkor felhívhatod...
a cicizes is etkezes nalunk 6kor cici, utanna 9-fel 10 korul zoldseg vagy gyumolcspep (most kezdtuk a hozzataplalast), utanna cici 12 es 1 kozott, 4 es 5 kozott es furdes utan 8 korul
bocsi a helyesírásárt már alig látok:D
Kisfiam 11 honapos este 7:30-tol reggel 8:30-9:00 -ig alszik. Nem ebred ejjel mar regota igy nem kap tapszert ejjel vagy hajnalban. Nallunk igy alakul a kaja napkozben: Reggel 9-kor 300ml tapszer 11:30 korul ebed (fozelek, rantott husi, parolt zoldsegek, rakott dolgok...) 15 orakor uzsonna: gyumolcs muzlivel, gyumolcs baba kekszel, joghurt.... 18 orakor vacsora: vajaskenyer, rantotta zoldsegekkel, sonka... 19:30-kor elalvas elott megiszik 250-300ml tapszer kozotti adagot.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!