Találatok a következő kifejezésre: Aki terhes, menszije elött (6 db)

Akinek ugyanolyan tünetei vannak mint menszi előtt az lehet terhes?

Ugy értem, hogy hétvégére nagyon nem várnám de az el?jeleket már érzem. A szemem alja meg már olyan karikás mint menszi napján szokott. Más volt már esetleg így babás?

Legjobb válasz: Mikor terhes voltam, azt hittem, hogy meg fog jönni a pozitív tesztelés elõtt, mert teljesen ugyanolyan érzésem volt egy dolgot kivéve: sokkal érzékenyebb volt a mellem.

Mikor terhes voltam, azt hittem, hogy meg fog jönni a pozitív tesztelés elõtt, mert teljesen ugyanolyan érzésem volt egy dolgot kivéve: sokkal érzékenyebb volt a mellem.
Zsu vagyok holnap reggel tesztelek clearblue-val elsõ vizeletbõl. Semmi tünetem hogy meg akarna jönni, viszont a mellbimbóim kikerekedtek és kezdenek érzékennyé válni, és sokat járok pisilni. Remélem ez baba lesz. Csak nagyon félek hogy ha mégse akkor megint várni rossz lesz.
sziasztok! a 12 akárhányas vagyok, ma amikor tesztelni akartam akkor vettem észre hogy megjött:(:( a cicim még mindig nagyon fáj, ma kétszer is majdnem elájultam, nagyon rossz volt meglátni, hogy mi a helyzet...:( mindenkinek drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, mára nem vártam esetleg legkésõbb még holnapra. De mostmár a mellem majd szét szakad, ha meg akar jönni mindig el mulik a mellfályás. A hasamalján viszont a megjön érzés. Nem merek tesztelni. Volt így babás valaki?
szija! ahogy írták minden nõ más, mindenkinek más tüneteket produkálnak a hormonok. nekem a sógórnõm mondta, hogy ugy vette észre, hogy terhes, hogy azon kapta magát, hogy nem fájnak a cicijei, pedig mindig szokta érezni. utána nézett és már két hete késett neki:D persze az elsõ teszt napközben olyan pozitív lett, hogy a gyönyörû keresztfiam már 5 éves:D:D én most pedig az ellenkezõjén reménykedem, mert én mensi elõtt pár nappal szoktam érezni, de most elõtte majdnem másfél héttel már hozzá se lehetett nyulni:D egy jó barátnõm most 11 hetes és õ meg pont így volt ugyhogy sok szerencsét nekünk és mindenkinek aki pocilakót szeretne:D
Utolsó vagyok! a remény hal meg utoljára!! Nem kell feladni, de lehet akkor jön össze. Az biztos azt sosem mond:hogy Neked sosem lesz gyermeked! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó! Egy éve már, hogy nem jön a baba. Elég sok kivizsgáláson túl vagyunk már, igaz amikor megjön menni kell 3 nap mulva vérvételre ezért is nagyon szeretném ha nem jönne már meg, a doki azt mondta lehet azért fogok telefonálni , hogy a teszt + , nem az idõpont miatt. elég jó esélyeket látott. Ezért is kérdeztem amit, hátha most sikerült, csak már reménykedni sem merek.
Az egyik ismerõsöm úgy volt mint Te! Mindig fájt neki, csak akkor nem mikor terhes lett! Nem szabad a vérzés kimaradása elõtt találgatni!!Ha nem jön meg még akkor se örülj!! November óta túléltem mindenféle ciklust, fájt-nem fájt a mellem, késett is már majdnem egy hetet, de még senki nincs a pocimban!! Most azon vagyok minél többet ne gondoljak rá és lesz ami lesz!! 1 év után komoly vizsgálatokat említett a doki, már nem sok van addig. Minden jót Neked!! Bocs a hossz miatt!
Ha nem jön meg rögtön tesztelj. Még lehet ebbõl valami.
Az elõzõ válaszoló vagyok. Ne vedd általánosnak, törvényszerûnek, amit mások írnak. Hiszen különbözõek vagyunk, másként élünk meg azonos dolgokat. Nem akarlak rábeszélni arra, hogy terhes vagy, de azért ne keseredj el. Ezek a tünetek semmiképpen sem jelentik azt, hogy nem vagy terhes, ahogy azt sem, hogy babát vársz. Csinálj egy érzékeny tesztet a mensid várható napján, drukkolok, hogy + legyen.
Szia, én is nemrégiben vártam a menstruációmat, azt hittem jönni is fog mivel tök olyan jeleket észleltem, gyakran görcsölgetett a hasam, feszült is voltam, a mellem is elkezdett fájni, de mindezek után várhattam volna, csak kicsit furcsa lett hogy 4 hete késik a menstruációm! babát vártam !! szóval ez lehetséges!
Hello megint zsu vagyok és ma teszteltem sajnos negatívat. Tuti nincs baba nagyon szomorú vagyok. Reménykedtem de hiába.
Teszteltetek már?Mi újság?Írjatok!!Mindenkinek jól esnek a pozitív eredmények:)
12 09es vagyok:D úgy is több tesztet fogok venni, lehet napközben is megnézek egyet:D hogy vagytok?? mit éreztek?? én még mindig ugyan úgy, viszont ma egy kicsit megijedtem olyan ájulás közeli érzésem volt... nem tudom mire véljem viszont a megjön érzés ugyan úgy ott van:s mindenkinek megy a drukk!!!:D:D
Zsu vagyok én is holnap tesztelek és nagyon szorítok nektek is!!!
A kérdező hozzászólása: Szia D! Ha holnap sem jön meg lehet tesztelek egyet, Hátha. Várom a te eredményedet is!
szia sztem ha holnap se jön meg akkor kedden tesztelj érzékeny teszttel reggeli elsõ pisibõl. én is így fogok tenni, mert ugyanazok a tüneteim mint neked:D még én se merem beleélni magam, de 95%-ban azt mondják, hogy babás vagyok:D megy a drukk majd írj, hogy mi lett a vége:D:D
fáj!!!!!!nem fály
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyos vagy! Ha esetleg nem jön meg, még akkor is várnék azzal a teszttel, van itthon de sajnos eddig nem kelett megcsinélni, mindig megjött.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez megint nem az én hónapom. Más is írta ezt a mell érzékenységet itt már. Ez olyan érdekes, menszi elõtt mindig fályt eddig a cickóm , hozza sem lehett érni, most meg egyáltalán nem fály.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok mindenki! Ma megjött, nem is érezetem , hogy valami történik. Ma volt 32-ik nap, még reggel reménykedtem, délre szerte foszlott. Mindenkinek kitartás! (Nem szeretem az uj hónapokat sem már.) Bocsi.

Volt aki missed ab utàn rögtön terhes lett? Még az elsö mensz elött?

Legjobb válasz: lehet pete érésem missed utàn 3 héttel?

A kérdező hozzászólása: lehet pete érésem missed utàn 3 héttel?
A kérdező hozzászólása: én is Sajgo attilànàl vagyok!:) elégedett vagy vele?
Én Kaális vagyok, Sajgó dokinál. Te?
A kérdező hozzászólása: nekem is szeptemberre monda a doki, hogy ujbol probàlkozhatok, de még nem tudom!te melyik klinikàn vagy és melyik dokinàl?
Szia! Igen, még nem tudtam feladni a reményt. Ha minden igaz, szeptemberben nekifutunk a következõ lombiknak. Amit tudok, megnézetek elõtte.
A kérdező hozzászólása: szia manka!veled màr irogattunk az egyik kérdésemnél!szeretnél ujabb babàt?te emlitteted nekem a tsh- magassàgàt, kaptam is rà gyogyszert le is vitték 0, 96-ra aztàn mentem lombikra ami ugyan sikerült is de elhalt a 8.-dik héten!most készülödök kb 2 hét mulva lesz idöpontom az endokrinologushoz megnézetem az IR-t mert azt anno nem csinàltàk meg!
Én is így jártam, ahogy te. :-( És IR-es vagyok. Valószínûleg ez okozta nálam az elhalást is. :-( De a dokim azt mondta, majd a harmadik vetélés után megnézik, mi okozhatja. :-( Most újra megyek terheléses vérvételre magánszorgalomból, hátha változtatni kell a gyógyszeradagomon. Nem akarom megvárni a következõ vetélést...
A kérdező hozzászólása: nekem egyiksem volt tàmogatott, mert külföldön élek!
A kérdező hozzászólása: sajnos nem tudjàk az okàt:( és nem is küldenek tovàbbi vizsgàlatra!nem talàljàk szükségesnek!de most akarom az inzulin rezisztenciàmat megnézetni, idöpontra vàrok az endokrinologustol!
és ez már nem is támogatott, igaz?
Le vagyok döbbenve, hogy mennyi rejtélyes meddõség van az ismeretségi körömben és most amit te írsz, hogy már egy gyereked van és a 2. nem akar jönni. Nálatok tudják az okát?
A kérdező hozzászólása: igen szeretnénk màr 4 éve és 3 sikertelen inszemen és 3 sikertelen lombikon vagyok tul a negyedik sikerült de elhalt a 8.héten!
:) Most miért kérded? Sajnálom, gondolom elment a babád és szeretnétek
A kérdező hozzászólása: nekem is volt màr egyébként spontàn vetélésem és a következö ciklusban megis maradt a baba és màr majdnem 6 éves!
ne akarj egybõl terhes lenni, veszélyes a következõ babára nézve. amúgy: leveleztem egy lánnyal, akinek volt egy korai vetélése (kb. 4 hetesen. csak a + tesztbõl tudta, majdnem idõben "jött meg" neki), aztán egybõl terhes lett a következõ ciklusban és az a baba is elment. ilyenkor min. 3 hónapot javasolnak, várjátok ki a baba érdekében
Igen, nagyon profi. :-) Az egyik koleganõm is hozzá járt, neki nemrég sikerült a lombikja. :-) Nekünk még nem, de ez nem a doki hibája. :-) Mi most csúszunk egy kicsit a lombikkal, mert augusztusban szabin lesz, de kivárom! :-)

Ha menszi elott "jatszottunk"a parommal de nem ment el lehetek terhes? Akkor is ha utana megjott?

Most menszi utan 1 hettel vannak terhessegi jeleim mint fej fajas es hanyinger.

Legjobb válasz: Tobbet kell pisilnem es szerintem magasabb a vernyomasom!!!

A kérdező hozzászólása: Tobbet kell pisilnem es szerintem magasabb a vernyomasom!!!
Szia!Nem hinném, hogy terhes vagy, ez inkább a melegnek tudható be!!!!Bocsika!Mert a hányinger nem jelentkezik 1héttel menszi után, lassan itt a pé-ed, ha babát szeretnétek HAJRÁ!!!!!!:)
menzi utánegy héttel max peteérési tüneteid lehetnek. Ha nem ment el a párod attól még lehetnél terhes, hiszen az elõváladék is tartalmaz élõ spermiumokat, de mivel már menstruáltál nem hinném, hogy terhes vagy. Ha bizonytalan vagy vegyél egy tesztet, de szinte 100%, hogy negatív lesz

Aki terhes, a menszije elött mit érez?

Legjobb válasz: Én nem éreztem elõtte semmit csak utána. Hányingerem volt de nagyon:))))

Én nem éreztem elõtte semmit csak utána. Hányingerem volt de nagyon:) )))
Nincs kizárva, spontán peteérés bekövetkezhet pl orgazmus hatására is.
Szia! A kérdésbõl nem egészen érthetõ, hogy az ovuláció napján tudtatok-e, vagy sem... De az elõtte/utána való szeretkezés is lehet eredményes.:) (Én a párommal a peteérésem elõtt/közben/után minden nap együtt voltam, úgyhogy nem udom, mikor fogant a baba) Viszont a menstruációt meg kell várnod, hogy megjön-e! Addig semmi biztosat nem tudhatsz! üdv. 12 hetes kismama
Lehetsz terhes, mert a spermiumok kb. 3-5 napig is életben tudnak maradni, ha jól tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!