Találatok a következő kifejezésre: Aki terhes, érez (11 db)

Lehet buta kérdés lesz, de puszta kíváncsiság. Amikor valaki 5 hetes terhes. Akkor már érez valamit? A hasába? V a melle? érez változást?

Legjobb válasz: Én még a 10. héten sem éreztem SEMMIT. Onnan tudtam hogy terhes vagyok hogy késett a havi és a doki bizonyította is:-))

Én még a 10. héten sem éreztem SEMMIT. Onnan tudtam hogy terhes vagyok hogy késett a havi és a doki bizonyította is:-))
A kérdező hozzászólása: és még, hogy én nem vagyok terhes, csak félek. ha az lennék éreznem kéne már?
A kérdező hozzászólása: azt hiszem akkor tesztet kell most már tényleg csinálnom :( kösz a választ:)
Szia! Nekem a mellem feszült kicsit, de semmi más.Tesztelj, már biztos kimutatja.

24 hetes terhes vagyok és 2 napja ugy fáj a hasam mintha megakarna jönni/nem keményedik/mitől lehet? Van még velem egy idős terhes aki hasonlot érez?

Legjobb válasz: Szia! Nekem akkor szokott keményedni a hasam, amikor kicsit megerõltetem magam, vagy sietni kell. "Meg akar jönni" érzésem nem nagyon szokott lenni(régen sem volt), csak amikor befelé rugdos a babó, akkor olyan fura érzés, talán ez lehet olyan, mint a tied. Pihenj sokat, és szedjél magnéziumot a haskeményedésre, bár azért a dokival nem árt egyeztetni elõtte. Üdv:25 hetes

Szia! Nekem akkor szokott keményedni a hasam, amikor kicsit megerõltetem magam, vagy sietni kell. "Meg akar jönni" érzésem nem nagyon szokott lenni(régen sem volt), csak amikor befelé rugdos a babó, akkor olyan fura érzés, talán ez lehet olyan, mint a tied. Pihenj sokat, és szedjél magnéziumot a haskeményedésre, bár azért a dokival nem árt egyeztetni elõtte. Üdv:25 hetes
Szia. 22 hetes vagyok, bár most nem érzek ilyet de 1-2 hete én is éreztem, és nõtt is a hasam :) Szerintem ne aggódj, szerintem tágul, nõ a pocid, vagy a babád rugdus valami szervet ami kellemetlen. Pihenj, szedj MagneB6-ot, és azért említsd meg a dokinak, de nem lesz gond. Szép pocakos idõt kívánok!

Aki terhes, mit érez egy-két nappal a mensi előtt?

Pl. ha valaki görcsöl rendszeresen a mensi elött, akkor is görcsölt amikor terhes maradt? Terhességi mellfeszülés egyforma a mensi elöttivel?

Legjobb válasz: Nekem ugyanolyan érzéseim voltak mintha meg akarna jönni. Alhasi fájdalom és enyhe mellfeszülés. Nem is gondoltam volna, hogy terhes lettem. 6 hetes kismama

Nekem ugyanolyan érzéseim voltak mintha meg akarna jönni. Alhasi fájdalom és enyhe mellfeszülés. Nem is gondoltam volna, hogy terhes lettem. 6 hetes kismama
Nekem alhasi szurkálások elõzték meg, de már 1 héttel a mensi idõpontjáig és utána is volt. Rettentesen aluszékony voltam mensi elõtt két nappal. Nekem ennyi volt. A mellfeszülés csak a pozitív teszt után volt. Sajnos a babó nem akart nálam maradni.
én semmit. egyszerüen csak nem jött meg!!

Miért van a sok pisilés teherbe eséskor? Aki terhes az csak ingert érez a pisilésre, vagy sokat is pisil?

Legjobb válasz: Alhasi vérbõség miatt késõbb a növekvõ méh nyomja a húgyholyagot. sokat is pisil aki sokat iszik aki nem az csak az ingert érzi és pár csepp v. kevés vizelet van.

Alhasi vérbõség miatt késõbb a növekvõ méh nyomja a húgyholyagot. sokat is pisil aki sokat iszik aki nem az csak az ingert érzi és pár csepp v. kevés vizelet van.
Úgy érzem tele van a hólyagom, elmegyek, és 2 cl se jön.

Lehet a stressz miatt van? És ha netán mégis terhes lennék akkor szerintem kb. 1 hete lennék az.. akkor már éreznék valami változást?

Mindig pontosan jön meg a menstruációm viszont most késik kicsit... igaz még csak 1 napja de azért bennem van a félelem h mivan ha....:S

Legjobb válasz: szia egy hét után még nem érezni ilyeneket, nagyon ritka . az elsö jel ha nem jön meg vagy fáj a melled nagyon, ha pénteken nem jön meg tesztelj. az együtt léttöl 14 napra már kimutatja. 32

szia egy hét után még nem érezni ilyeneket, nagyon ritka . az elsö jel ha nem jön meg vagy fáj a melled nagyon, ha pénteken nem jön meg tesztelj. az együtt léttöl 14 napra már kimutatja. 32

Ha valaki dobogást érez a hasában akkor terhes?

Legjobb válasz: én nemtudom, de minnek már 15 évesen szexelni?????? még gyerek vagy! olyan sok fiatal elkezdi már idö nap elött, mivel én kint élek németországban képzeld el hogy itt a fiatalok 80%-ában 13-14 évesen szülnek gyereket, Gyereknek gyerek!

Az csak a gyomorideg csinálja! Hát 15 évesen szégyellheted magad! Én 15 évesen azt sem tudtam, meg nem is akartam tudni mi az a szex!!!
én nemtudom, de minnek már 15 évesen szexelni?????? még gyerek vagy! olyan sok fiatal elkezdi már idö nap elött, mivel én kint élek németországban képzeld el hogy itt a fiatalok 80%-ában 13-14 évesen szülnek gyereket, Gyereknek gyerek!
Az a hasadban levõ ér, ami lüktet. Nyugodj meg, de ha védekezés nélkül voltatok együtt, akkor vegyél tesztet!
Én ugyanabban "ritmusban" szoktam érezni a "hasdobogást", mint ahogy a szívem is dobog.
Szerintem csak a saját vérkeringésed érzed. Legalábbis nekem a "dobog a hasam" ezt jelenti.
terhességi teszt neadjistennetántán?!?!?! érjen már meg neked 500 forintot, hogy megtudd, mi a helyzet 15 éves létedre... annyira elkeserítõk ezek a kérdések, és egyre több van :(
A kérdező hozzászólása: oké megnyugodtam mivel csak 15 vagyok...
Értem mire gondolsz, az nem a bélmozgás, de passz h mi. nekem is szokott lenni és nem a terhesség jele.
Bélmozgásra gondolsz?
Nem tudom van-e hozzá köze. Én folyton érzem, de nem vagyok terhes, meg még nem is voltam.

Aki terhes, a menszije elött mit érez?

Legjobb válasz: Én nem éreztem elõtte semmit csak utána. Hányingerem volt de nagyon:))))

Én nem éreztem elõtte semmit csak utána. Hányingerem volt de nagyon:) )))

Akiknek több év próbálkozás után jött a baba, az mit érez pozitív tesztkor? Normális ha úgy érzi, mindig terhes akar lenni?

nos én még nemvagyok terhes. de már 2 éve rajta vagyunk és már kezelnek. de ugyérzem hogy ha terhes leszek utánna ha megszülök megint akarok,mert a babát is akarom de most jelenleg ugyérzem hogy terhes akarok lenni mindig. normális?

Legjobb válasz: Normális, persze, és nagyon aranyos, amit írsz. Egyébként én terhes vagyok, és én is azt érzem, hogy újra és újra szeretném majd megismételni ezt az élményt, mert egy gyerek kihordásánál és felnevelésénél kevés szebb dolog van a világon! :))

Normális, persze, és nagyon aranyos, amit írsz. Egyébként én terhes vagyok, és én is azt érzem, hogy újra és újra szeretném majd megismételni ezt az élményt, mert egy gyerek kihordásánál és felnevelésénél kevés szebb dolog van a világon! :) )
annyira szívszorító, amiket írtatok!! mert Nekünk elsõre sikerült a babó és nem tudom, milyen átélni ezt a fájdalmat és néha elkeseredést, de Nekünk is minden pillanat egy csoda!! amióta Õ a pocimban van én is érzem, hogy még át szeretném élni ezt párszor...:) remélem, sokaknak ennyit jelent egy kis élet!! kérdezõnek sok sikert, szorítok, válaszolónak pedig probléma mentes várakozást kívánok!! 33 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: ti medig vártatok rá, ?
Szia! Mi szintén 2 éve vágyunk már a babára, és jelenleg 27 hetes kismama vagyok. :-))Tavaly 2 babát elvesztettünk, 1-t spontán 8 hetesen és a másik elhalás volt 9 hetesen. Én átérzem amit érzel, olyan érzés állapotosnak lenni, ami semmi máshoz nem fogható. Amióta érzem Õt mocorogni a hasamban minden nap egy Csoda, és mintha nem is a földön lennék. Már nagyon korán 16 hetesen éreztem a mozgásait, és akkor minden egyes megmozdulásakor sírni tudtam volna a boldogságtól hogy ez mégis megadatott nekem. Szorítok hogy minnél elõbb Neked is sikerüljön a Csoda!

Amikor valaki terhes lesz, akkor érez ilyet, vagy nálam valami nincs rendben?

Kétségbeesetten kérlek segítsetek! Csak szeretnénk babát, de olyanoktól szeretnék választ, akik nem csak könyvből tanulták a terhességet, mint egyenlőre még én sajna. Ha peteéréskor együtt vagyunk a férjemmel, akkor utána az alhasam, akár már egy nap múlva elkezd görcsölni picit. Többször átéltem, de baba még sosem lett belőle, még SOHA nem teszteltem pozit. Ilyet más terhes átélt, vagy lehet, hogy épp ez jelzi, hogy baj van nálam, és ezért nem esek teherbe. Amúgy már látott doki, ami baj volt, azt rendbe tették, szóval elvileg most rendben kéne lennem, de ez a dolog nem változott.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a peteérés miatt görcsöl a hasad?Nekem ha peteérésem van akkor szokott úgy görcsölni egy kicsit mint mikor megvan.De egyébként is ha akkor ép sikerül összehozni a babát,másnap nincs tüneted.

Nem lehet hogy a peteérés miatt görcsöl a hasad?Nekem ha peteérésem van akkor szokott úgy görcsölni egy kicsit mint mikor megvan.De egyébként is ha akkor ép sikerül összehozni a babát, másnap nincs tüneted.
én is néha a peteérést éreztem így...mást nem is nagyon lehet, mert ugye beágyazódás (amit még érezhetnek egyesek) az késõbb van
szia! én is a peteéréskor éreztem hasonlót mint a mensi. Utána meg nem éreztem semmi különöset! Aztán csak nem jött meg és csináltam tesztet! Nyugodj meg, ne görcsölj rá a baba csinálásra, mert annál hosszabb idõbe fog telni, míg összejön! Én is így voltam... Mindennek utána néztem, mértem a hõt, stb... aztán 1ik nap meguntam és már nem csináltam tovább! És akkor lettem terhes! :) szóval csak lazán, és ne keress hibát, ha a doki azt mondja minden ok! kívánom neked, hogy mihamarabb összejöjjön a baba!
Én egyszer éreztem ilyet a ciklusom 13.napján és akkor sikerült a kislányom :) 23+4hkm.
Nekem elég ritkán volt peteérésem, de amikor volt, azt meg szoktam érezni. :) Nekem is görcsöléssel, szúrással jár, mindig meg tudtam különböztetni. Szerintem a peteérést érzed olyankor.
A kérdező hozzászólása: Baba lett belõle!
Gratulálok, sok boldogságot hozzá!!! :)

Máshogy éreznek a babájuk iránt azok, akik "véletlen "lettek terhesek, mint akik-akár évek óta-tudatosan várták?

többször hallottam,hogy még nem most akartunk babát..vagy véletlenül jött össze..ez egy kicsit furcsa mondjuk,mert általában feln?tt,felelöségteljes emberekr?l van szó,de vajon úgyanúgy szeretik ezt a babát is,mint azok,akiknél tervezett volt a gyermekáldás?

Legjobb válasz: Nem ezen múlik! Egy kis Élet érkezésével ugyanis az egész eddigi életed megváltozhat! Én például nem terveztem (még), hogy anya leszek. Egy karrierista nõ voltam, 5 év boldog házassággal, de ugyanakkor egy nagyon jó munkahellyel és beosztással a hátam mögött. Nem is gondoltam még az anyaságra. Aztán váratlanul mégis megfogant a kis Élet és teljesen megváltoztatott! Már lassan 16 hónapja része az életemnek, a nappalaimnak és az éjszakáimnak. Minden nap igyekszem még jobb anyukája lenni, és ha valamit nem helyesen tettem, máskor jobban csinálni. És még a munkahelyemrõl is le tudtam mondani több, mint 2 évre, pedig a fõnökeim nem örültek túlzottan, amikor megtudták, hogy ilyen sokáig leszek távol. Szóval õ, a kisfiam volt az, aki megváltoztatta az életem és igazán anyává tett egy anyagágra még nem is gondoló nõbõl.

Nem ezen múlik! Egy kis Élet érkezésével ugyanis az egész eddigi életed megváltozhat! Én például nem terveztem (még), hogy anya leszek. Egy karrierista nõ voltam, 5 év boldog házassággal, de ugyanakkor egy nagyon jó munkahellyel és beosztással a hátam mögött. Nem is gondoltam még az anyaságra. Aztán váratlanul mégis megfogant a kis Élet és teljesen megváltoztatott! Már lassan 16 hónapja része az életemnek, a nappalaimnak és az éjszakáimnak. Minden nap igyekszem még jobb anyukája lenni, és ha valamit nem helyesen tettem, máskor jobban csinálni. És még a munkahelyemrõl is le tudtam mondani több, mint 2 évre, pedig a fõnökeim nem örültek túlzottan, amikor megtudták, hogy ilyen sokáig leszek távol. Szóval õ, a kisfiam volt az, aki megváltoztatta az életem és igazán anyává tett egy anyagágra még nem is gondoló nõbõl.
Barátnõméknél véletlen jött a baba, mi majdnem 10évet vártunk mire sikerült. Õ nem akarta szoptatni pedig volt teje, én 5hónapja teszem pedig alig van. Õ szinte egész nap sz.rik rá, nem foglalkozik vele, én ennek az ellentéte vagyok. Ez csak egy példa, biztos hogy sokan ugyanúgy szeretik a babájukat azok közül akik nem tervezték, mint akik tervezték.
Szia! Bár még nem foghatom a kezemben, mert októberben fogja meglátni a napot, de már most nagyon-nagyon szeretem a "ketteskét". Pedig mindent megtettünk, hogy még ne most jöjjön: szoptatás és spirál mellett gondolta úgy, hogy itt az ideje. Ránk is furcsán néznek az emberek, amikor azt mondjuk, hogy "becsúszott", de ha egyszer ez az igazság... Most már inkább azt mondjuk, hogy nem tervezett, de várt baba lesz õ. Hiszem azt, hogy nem mi döntjük el, hogy mikor legyen babánk, hanem õ. És azt is hiszem, hogy õ választ minket. Én is ismerek olyan anyukát, aki évek óta hangoztatta, hogy babát akar, járt orvostól orvosig stb. Mégis másképp viszonyul hozzá, mint én a lányomhoz. Õ pl. nem szoptatja a babát, mert félti a mellét, a szülés után gyakorlatilag a konditerembe ment, hogy visszanyerje az alakját, megdumálta a dokival, hogy császár legyen, mert fél, hogy kitágul ... és még sorolhatnám. Szerintem nem azon múlik a szeretet, hogy mennyi idõt vársz a babára.
Szerintem sem feltétlenül ezen múlik, mindkettõbõl lehet jó és kevésbé jó anyukát találni.
Szerintem sem ezen múlik, nekunk sem volt tervezett, de nagyon szeretem, sot, egyre jobban imádom.Már 10 hónapja szoptatom, még éjjel is tobbszor, nem érdekel, hogy lóg a mellem, csak neki legyen jó.Szóval nem ettol fugg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!