Találatok a következő kifejezésre: Aki teherbe annak a (48 db)

Aki az előváladéktól esett teherbe annak a gyereke gyengébb lesz?

Mégis csak egy lé az el?váladék és gondolom nem tartalmaz er?s spermiumokat mint az igazi sperma ezért rondább/gyengébb lesz a gyerek?

Legjobb válasz: persze gyengébb lesz, 3szeme és 2orra és tüskés háta lesz. és csak négykézláb fog tudni közlekedni, mert persze olyan gyenge. és a beszédhez szükséges légzõizmok gyengesége miatt is csak lilehgni meg hörögni fog... jesszus! a spermiumok genetikai állománya ugyanalyon, akár az elsõnek akár az utolsónak (itt most eltekintve a mutációktól) amelyik hímivarsejt eléri a petesejtet, az elég "erõs".

persze gyengébb lesz, 3szeme és 2orra és tüskés háta lesz. és csak négykézláb fog tudni közlekedni, mert persze olyan gyenge. és a beszédhez szükséges légzõizmok gyengesége miatt is csak lilehgni meg hörögni fog... jesszus! a spermiumok genetikai állománya ugyanalyon, akár az elsõnek akár az utolsónak (itt most eltekintve a mutációktól) amelyik hímivarsejt eléri a petesejtet, az elég "erõs".
Igen és mentálisan is gyengébb SOKKAL, szerintem te is így fogantál.
14 évesen minek szexelsz ha nem vagy kellõen felvilágosult?
A kérdező hozzászólása: Nem volt még barátnõm, csak érdekel a téma.
miért? te elõváladékból szeretnél utódot?
A hímivarsejt, az egy információ... Nincsen gyenge, vagy erõs információ... Csak információ.
Ha gyenge lenne, akkor nem lenne képes eljutni a petesejthez és nem esne a no teherbe. Csakis az életeros mindig a gyoztes. 27 hetes kismama
te biztos olyanból lettél...
pont ezt akartam írni, mint az elöttem szóló.remélem az én gyerekem nem fog ekkora baromságokat kérdezni.de ha igen megmondom h te elõváladékból lettél kislányom.

Hány százalék az esélye annak hogy óvszer nélküli szeretketés során ha nem megy el a srác a lányba akkor teherbe esik? Többi lent

Nem félre érteni csak én olyanokat olvastam hogy 99% így a biztonság meg stb.. és az a gond minden hol mást olvastam. Szeretném tisztázni a tévhiteket most és kapni válaszokat erre a kérdésre.

Legjobb válasz: Mindenki úgy védekezik, ahogy akar. Van akinek bejön a megszakítás, van akinek nem. Csak halkan jegyzem meg, hogy akinek véletlenül mégis "betalál" alkalmas idõben 1, azaz egyetlen db életképes spermium, az nézegetheti a Pearl indexet, nézegetheti azoknak a válaszait, akik szerint az elõváladék nem tartalmaz ondót, valamint a különbözõ statisztikai adatokat. Abban a pillanatban, ahogy egy ivarérett férfi behatol egy ivarérett nõbe mindenféle védekezés nélkül, megvan az esély a teherbe esésre. Lehet nagyon minimális az esély, de soha nem lesz 0%. Aki pedig így fogan meg, az nem 0,000001%-osan, hanem 100%-ban lesz terhes egy nem tervezett gyerekkel. Kicsit teherbe esni ugyanis nem lehet.:))

Mindenki úgy védekezik, ahogy akar. Van akinek bejön a megszakítás, van akinek nem. Csak halkan jegyzem meg, hogy akinek véletlenül mégis "betalál" alkalmas idõben 1, azaz egyetlen db életképes spermium, az nézegetheti a Pearl indexet, nézegetheti azoknak a válaszait, akik szerint az elõváladék nem tartalmaz ondót, valamint a különbözõ statisztikai adatokat. Abban a pillanatban, ahogy egy ivarérett férfi behatol egy ivarérett nõbe mindenféle védekezés nélkül, megvan az esély a teherbe esésre. Lehet nagyon minimális az esély, de soha nem lesz 0%. Aki pedig így fogan meg, az nem 0, 000001%-osan, hanem 100%-ban lesz terhes egy nem tervezett gyerekkel. Kicsit teherbe esni ugyanis nem lehet.:) )
Nem minden ferfi tudja kontrolalni magát amikor belemerul az akcioba, en sose vedekeztem, kb 5mp hamarabb kiveszem.De vannak ismeroseim akik csakis gumival mivel nem tudjak kivenni hiaba magyaraztam nekik de nem lehet szoval elmagyarazni nekik. Elovaladekrol sokat mondanak de szerintem attol nemlesz semmi, mert sokan szeretnenek gyereket de a ferjuknek nincs elegendo spermaszamuk (nem tudom mennyi a minimum de azthiszem szazezres nagysagrendu /ml), az elovaladekban meg azert annyi nincsen. Szerintem az a ferfi aki azt mondja hogy az elovaladektol esett teherbe a csaja az hazudik, nem meri bevallani a hibajat..
Azt a mondatot, hogy "A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS", kb 200 ezer példányban olvashatod el csak itt a GyK-n, és végtelenül sok példányban bárhol másutt. 50% az esélyed, mert az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumot. Ha csak 1 db betalál, akkor 100%-ig terhes leszel, mivel itt csak igen/nem opció létezik fokozatok nélkül. Ha mázlid van és megúszod, akkor soha többé nem szexelsz védekezés nélkül, amíg nem akarsz gyereket.
Fiatalon amíg igazán termékeny vagy, a megszakítás nagyon kockázatos, nekem 25 éves korom után teljesen bevált gyógyszert nélkül.
Önmagában a megszakítás, mint szexuális élmény...hát, na hagyjuk. Kedves utolsó, elõváladék kérdésében rosszul vagy tájékozva. Az ugyanis valóban tartalmazhat élõ spermiumot, sõt többedik aktusnál szinte biztosan tartalmazza is az elõzõbõl visszamaradottakat a húgycsõben. Azt az urban legendát, hogy ezeket egy pisilés nyom nélkül eltûnteti, szintén nem lehet komolyan venni. Teljesen mindegy, hogy statisztikailag hány millió spermiumnak "illik" jelen lennie egy egészséges férfi 1 ml-jében. A terhességhez ugyanis elég egyetlen darab élõ spermium is, a megfelelõ idõben a megfelelõ helyen. Az elõváladék pedig ennek a több százezerszeresét is tartalmazhatja.
Egy egészséges nõ esélye egy hónapban védekezés nélküli szexnél kb 30%. Utána lehet nézni a neten.
Egyetértek a hatossal. Ilyennel, hogy elõváladék én soha nem is foglalkoztam. Amig két egészséges emberbek hetek hónapok kellenek összehozni egy gyereket addig én nem aggódok hogy belém se került és mégis terhes leszek... Ugyan már!! Elõváladéktól nagyon kicsi esély van teherbeesni. Persze vannak extra fogékony emberek. Meg van aki nehezen esik teherbe nap mint nap full bele módon is.. Most akkor?? Ki ilyen ki meg olyan tipus. Alkat és genetika kérdése ez is, mint a hízékonyság. Én is megszakitásossal védekezek évek óta és még sosem volt gond. Mondjuk nekem hormonzavarom is van tehát talán eleve hátrányban vagyok, de abszolút nem aggódok sosem a terhesség miatt. Ilyenekkel h elõváladék életembe nem is foglalkoztam :D
24/L voltam Ha lenne ilyen közvélemény kutatás, hogy egészséges pároknak mennyi idõ alatt jön össze a baba nagyon eltérõ eredmények születnének. Van akinek elsõre sikerül mások meg hónapokig hiába próbálkoznak. Vannak átlag feletti termékenységgel rendelkezõk és vannak rosszabbak nekik több idõ kell. Ha a nõ nagyon fogékony, de a pasi mondjuk nem annyira az kiegészitheti egymást tehát átlagos esélyük van.. Sajnos egyre több a meddõ pár a rengeteg szemét, meg méreg miatt ami az évek alatt ér bennünket mindenhonnan.

Ha a menstruáció előtt 3 nappal voltunk együtt, és mondjuk sikerült teherbe esnem, akkor annak a mensesnek még megkell jönnie, vagy már kimarad?

Legjobb válasz: Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.

Hát menstruáció elõtt 3 nappal nem jellemzõ a peteérés, rendkívüli esetben elõfordulhat, de nem jellemzõ. A peteérés (amikor teherbe tudsz esni) a menstruáció elõtt kb. 14 nappal van. De ha rendkívüli peteérésed volt akkor én úgy tudom, hogy igen az a menstruációs még rendesen megjön.
Nem nem jött meg, teszteltem, és halvány, de látható pozitív lett! Tudom hogy csak akkor voltunk együtt, mert a férjem vidéken dolgozott, és minden ultrahangon 10-11 nappal kisebb a baba mint lennie kellene!

Akinek gond volt a pajzsmiriggyel, annak mikor sikerült teherbe esnie? Mármint a gyógyszeres kezelést követően? Előtte mennyi ideig próbálkoztatok mire kiderült hogy a pajzsmirigy működése nem jó?

Legjobb válasz: Nekem mondták, hogy alulmûködik, szóval lehet, nehezebb lesz majd teherbe esni. Elsõre sikerült. Rögtön utána orvos, ahol elkezdték a gyógyszeres kezelést. (Elõtte még nem kellett, határon voltam). Utána folyamatos ellenõrzés, most a második babával már gyógyszert szedek, ugyebár, õ is elsõre sikerült, nemsoká utazhatok megint, meglepem a dokit, hogy megint babázunk :D

Nekem mondták, hogy alulmûködik, szóval lehet, nehezebb lesz majd teherbe esni. Elsõre sikerült. Rögtön utána orvos, ahol elkezdték a gyógyszeres kezelést. (Elõtte még nem kellett, határon voltam). Utána folyamatos ellenõrzés, most a második babával már gyógyszert szedek, ugyebár, õ is elsõre sikerült, nemsoká utazhatok megint, meglepem a dokit, hogy megint babázunk :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy írtatok:) Mi már 15 hónapja próbálkozunk.Egy év után mentem el nõdokihoz, aki vérvétel nélkül kiírta a clostyt.Uh-on nézte a peteérést.Volt mindig peteérésem de nem jött össze a baba 4 clostys kúra után sem.Munka alkamaságin mondta a doki, hogy szerinte be van gyulladva a pajmirigyem(kézzel megtapogatta).Kedden lesz véreredmény.Kíváncsi vagyok milyen értékeim lesznek.Másik nõdokihoz fogok járni, mert a mostaniban nagyot csalódtam.
Jól teszed, ha váltasz. Kérj ciklusmonitorozást: 3., 21. napi vérvétel, középidõben UH. Illetve felkereshetsz egy endokrinológust, hogy kizárjátok az inzulinrezisztenciát.
2011 julisban hagyta abba a fogamzasgatlot. Oktoberben kiderult, hogy tulmukodik a pajzsmirigyem. Oktobertol januarig eros gyogyszert szedtem, akkor mem lehetett probalkozni. Februartol lehetett ujbol, marciusban jott meg utoljara:) )) 13 hetes kismami
Szia! nekem januárban derült ki, hogy magas a TSHm!Azóta gyógyszert szedek, de még mindig nem sikerült a baba, pedig azóta volt mát két inszeminációm!:( Elõtte 2 évnyi próbálkozás volt!
"10-15mp-nyi...szex" Nekem már sikerült 20-25 mp-ig is elhúzni!DDD Viccet félretéve: bizony van rá esély, nem is kicsi.:(
A kérdező hozzászólása: vizelés után is? mennyi az esélye? vegyek esemény utánit?
"Meddig életképes a spermium? Élettartama a környezeti tényezõktõl és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra." http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_sperma-405 ebbõl másoltam ki, de vannak benne érdekes részek amúgy nem mostad meg, de meg se törölted a WC-n? a lánynak menstruációs idõszakától is függ, nézzetek szét neten, 50 -50 %, hiszen nem tudjuk mindenre a választ N
10-15 mp? Az meg mire jó? Az élvezethez kevés, a teherbeeséshez elegendõ. Pár hét múlva meg majd jön a szokásos kérdés, amit a barátnõd ír, hogy "Lehetek terhes így?"

Aki fogamzásgátló mellett esik valahogy teherbe, annak is jelentkezik tabi szünetben a vérzés?

Jelentkezik a vérzés, csak gyengébben vagy teljesen elmarad?

Legjobb válasz: Nekem teljesen elmaradt.

Nekem teljesen elmaradt.
Nekem még 2x megjött miután fogamzásgátló mellett teherbe estem.
Kolléganõmnek sem jött meg a megvonásos vérzés, bár õk már gyanították addigra, mert más tünetei is voltak.
Nem volt megvonásos vérzésem.

Aki menstruáció alatt, vagy közvetlenül előtte esett teherbe, annak hogyan alakult a vérzése?

Arra lennék kíváncsi, hogy megjött-e rendesen, a h?je leesett-e a mensi idejére, és hogy mikor tudta meg, hogy terhes?

Legjobb válasz: Na erre én is kíváncsi vagyok, mert nagyon furi, hogy az öt nap helyett, csak 2 és fél napig volt meg. Remélem lesznek nálunk okosabbak.

Na erre én is kíváncsi vagyok, mert nagyon furi, hogy az öt nap helyett, csak 2 és fél napig volt meg. Remélem lesznek nálunk okosabbak.
Ebben a cipõben járok én is, lett baba végül?

Ha valaki mensi környékén esik teherbe egy jól sikerül spontán peteéréstől, akkor annak a hónap közepén amikor is következne a peteérése ugyan úgy leesik a hője? Hihetek a halvány pozitív tesztnek?

30-32 naposak a ciklusaim és a 16. napon volt egy halvány pozitív tesztem.Az el?z? mensim nem volt normális se mennyiségben se min?ségben,viszont a reggeli h?m nem olyan magas,mint terhesség esetén. Tanácsok? Tapasztalatok? El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szombaton akarok tesztelni megint,mert ha valóban terhes vagyok akkor biztos rõsödik a csík,de ha negatív akkor nem tudom mitõl lehetett pozitív korábban és hova lett a baba? Felszívódott volna?

Na szia, mizújs veled? Teszteltél azóta? Én még mindig nem merek, annira félek a csalódástól, meg a hõm is annyi, mint a múlt hónapban volt mensi elõtt. Úgyhogy én csak álmodozok szerintem egyelõre!
A kérdező hozzászólása: Szombaton akarok tesztelni megint, mert ha valóban terhes vagyok akkor biztos rõsödik a csík, de ha negatív akkor nem tudom mitõl lehetett pozitív korábban és hova lett a baba? Felszívódott volna?
Ha esetleg negatív (szorítok, hogy ne) lenne, akkor gondolhatsz cisztagyanura is. Sajnos nálam is ez volt! Maszatka
Szia! Hát mindenhova az van írva, hogy a halvány poz is pozitív, reménykedek benne, hogy baba miatt lett neked az. Nekem sajna a ma reggeli hõm megint csak 36, 8, szerintem én nem vagyok babás, de majd jövõ héten lehet, hogy tesztelek egyet. Mikor mész dokihoz? Mert akkor majd írd meg légyszi hogy mi lett. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam a tesztet és még mindig halványan pozitív.Úgy gondolom hogy egy hét elteltével már erõsödnie kellett volna.Az lesz a legjobb, ha elmegyek dokihoz.Neked azért drukkolok, és ha teheted írd meg az eredményt, ha teszteltél.
Én vagyok aki utoljára válaszolt és ugyanúgy vagyok, mit te, kiváncsi vagyok nagyon ateszted eredményére. Nekem ugyailyen kesze-kusza minden ami benem zajlik, mert ciklusom 28, 3 napos, szóval a pé is mindig máshova kerül a ciklus.hu szerint. Majd kiderül, hamarosan okosabbak leszünk. Az én regeli hõm 37 volt, ennyi még nem volt mostanában , így én is reménykedek. Sok sikert neked , ha poz lesz én is tesztelek!
A kérdező hozzászólása: Ja és még csak annyi, hogy azért gondolom, hogy mensi körül sikerült, mert a ciklusom közepén lett + a teszt amibõl ha körülbelül 2 hetet leveszek amikor is már kimutat a teszt eredményt, odajukadok ki a mensi idejére.Egyébként a ciklus.hu oldal szerint a héten volt p.é-m.Tehát már én sem értek semmit, mi is zajlik bennem pontosan.
A kérdező hozzászólása: Elõször is köszönöm a válaszaitokat.Holnap reggel fogok tesztelni, mert a halvány pozitív tesztem multhét szombaton volt.Azóta 28-án kedden délután csináltam mégegy tesztet, de az negatív lett.Vagy azért mert nem is vagyok terhes, vagy azért, mert sokat pisiltem és ittam aznap, mire a tesztet megcsináltam, nem tudom. A szombati + tesztnél a hõm 36.6 volt és most 2 napja megint annyi, úgyhogy reménykedek.Holnap megírom bármi is legyen az eredmény.
Végre egy sorstárs. Teljesen ugyanígy vagyok én is, reménykedem, hogy összejöt a baba közvetlen mensi után. Nekem is 6 nap késéssel megjött októberben, de csak két napig tartott és nagyon kevés volt. ( 15, 16-a volt a két nap) 17-én voltunk együt, másnap volt egy kis nyúlós vérzésem épen hogy valami a betétemen. A hõm meg már most 36, 8 reggel. Én még nem mertem tesztet csinálni, mert félek a csalódástól, a múlt hónapban 4 tesztet csináltam, mint már írtam 6 naot késett és minden neg. tesztnél megszakadt a szívem, hogy megint nem sikerült. Egyébként a múlt hónapban 36, 6 volt még a 21.napon is, most meg még csak a 16. napon vagyok. És semmi panaszom nincs, amúlt hónapban volt minden, hasszurka, mindjárt megjön érzés, hányinger, meg minden ami kell. Most csak kicsit a derekam fáj. Légyszi ha teszteltél írd meg az eredményt, ezel reményt adsz nekem is, hogy tényleg lehetséges, hogy mensi körül teherbe eshetünk. Köszi és szorítok neked!
szerintem csinálj még egy tesztet.ha terhes vagy erõs pozitív teszted lesz

Aki teherbe esett, annak mikor volt ez a "megjön érzése"?

És ez a megjön érzés mindig egyformán er?s volt, vagy változó? Valamint arra lennék kiváncsi, hogy ilyen nagyon enyhe alhasi szúrás jobb oldalon ami picit kisugárzik ugyanazon az oldalon mensi el?tt pár nappal mensit jelezhet, vagy ilyen tünet lehet akkor is, ha sikerült a baba?

Legjobb válasz: nekem is így volt.egy héttel a mensi elõtt volt az az érzésem.de nem jött meg.hála az égnek :) utána 3 hónapos terhességemig görcsöltem de százszor jobban fájt mint az a mensi görcsök.

nekem is így volt.egy héttel a mensi elõtt volt az az érzésem.de nem jött meg.hála az égnek :) utána 3 hónapos terhességemig görcsöltem de százszor jobban fájt mint az a mensi görcsök.
Hasszurka lehet, sõt, van a terhesség alatt, és jó sokáig el is tart. Nekem a beágyazódástól kezdve, azaz kb. a 21. naptól volt mensis fájdalmam. Átlagos. Nem erõsebb, sõt talán picit gyengébb, és pici barnázás minden nap a nemvártig. Akkor éreztem, hogy megdagadok ott belül, és hiába érzem, hogy megjön, nem jön ki semmi.
Menzesz elõtt 3 nappal kezdõdött, úgy elkezdtem görcsölni, hogy 5 percenként mentem wc-re mert azt hittem megjött, aztán mégsem és a teszt is pozi lett.Egyébként teljesen más volt ez, mint mensi elõtt.
A kérdező hozzászólása: de tényleg csak nagyon enyhén érezni a szúrást, ami picikét ugyanazon az oldalt a derékba is kisugárzik. ez csak mensi lehet?
Nekem pont így volt, ahogy leírtad. A szurkálás az elmaradt menzesz után 1héttel kezdõdött.
Fogantatás után 10 nappal kezdõdött a megjön érzés. Teljesen olyan volt, mint mensi elõtt.
pár napig volt a nem várt körül, tehát olyan 13. dpo-tól 3-4 napig.

Aki teherbe esik, annak a hőjének milyennek kell lenni?

Ha még nem biztos a terhesség.

Legjobb válasz: Szia! A peteéréstõl a hõmérséklet megemelkedik 37 C körüli értékre. Ez kb 14 napig áll fenn, ha terhes vagy ez a hõ marad 37-37,5 között. A mensi elõtt kb 12-48 órával szokott leesni a hõmérséklet. Tehát ha nem jön meg és a hõmérsékleted 37 körüli akkor valószinüleg terhes vagy. Bár a hõmérõ engem már "megtréfált". Sok sikert!

Szia! A peteéréstõl a hõmérséklet megemelkedik 37 C körüli értékre. Ez kb 14 napig áll fenn, ha terhes vagy ez a hõ marad 37-37, 5 között. A mensi elõtt kb 12-48 órával szokott leesni a hõmérséklet. Tehát ha nem jön meg és a hõmérsékleted 37 körüli akkor valószinüleg terhes vagy. Bár a hõmérõ engem már "megtréfált". Sok sikert!
A hõmérõ akkor tud leginkább megtréfálni, ha hónaljban méred a reggeli hõt. Mérd szájban vagy hüvelyben, és sokkal pontosabb eredméyt kapsz. Egyébként az mutatja a terhességet, ha nem esik 37 alá a reggeli hõd.
37 körüli, és nem szabad leesnie.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!