Találatok a következő kifejezésre: Aki teherbe annak (67 db)

Hány százalék az esélye annak hogy óvszer nélküli szeretketés során ha nem megy el a srác a lányba akkor teherbe esik? Többi lent

Nem félre érteni csak én olyanokat olvastam hogy 99% így a biztonság meg stb.. és az a gond minden hol mást olvastam. Szeretném tisztázni a tévhiteket most és kapni válaszokat erre a kérdésre.

Legjobb válasz: Mindenki úgy védekezik, ahogy akar. Van akinek bejön a megszakítás, van akinek nem. Csak halkan jegyzem meg, hogy akinek véletlenül mégis "betalál" alkalmas idõben 1, azaz egyetlen db életképes spermium, az nézegetheti a Pearl indexet, nézegetheti azoknak a válaszait, akik szerint az elõváladék nem tartalmaz ondót, valamint a különbözõ statisztikai adatokat. Abban a pillanatban, ahogy egy ivarérett férfi behatol egy ivarérett nõbe mindenféle védekezés nélkül, megvan az esély a teherbe esésre. Lehet nagyon minimális az esély, de soha nem lesz 0%. Aki pedig így fogan meg, az nem 0,000001%-osan, hanem 100%-ban lesz terhes egy nem tervezett gyerekkel. Kicsit teherbe esni ugyanis nem lehet.:))

Mindenki úgy védekezik, ahogy akar. Van akinek bejön a megszakítás, van akinek nem. Csak halkan jegyzem meg, hogy akinek véletlenül mégis "betalál" alkalmas idõben 1, azaz egyetlen db életképes spermium, az nézegetheti a Pearl indexet, nézegetheti azoknak a válaszait, akik szerint az elõváladék nem tartalmaz ondót, valamint a különbözõ statisztikai adatokat. Abban a pillanatban, ahogy egy ivarérett férfi behatol egy ivarérett nõbe mindenféle védekezés nélkül, megvan az esély a teherbe esésre. Lehet nagyon minimális az esély, de soha nem lesz 0%. Aki pedig így fogan meg, az nem 0, 000001%-osan, hanem 100%-ban lesz terhes egy nem tervezett gyerekkel. Kicsit teherbe esni ugyanis nem lehet.:) )
Nem minden ferfi tudja kontrolalni magát amikor belemerul az akcioba, en sose vedekeztem, kb 5mp hamarabb kiveszem.De vannak ismeroseim akik csakis gumival mivel nem tudjak kivenni hiaba magyaraztam nekik de nem lehet szoval elmagyarazni nekik. Elovaladekrol sokat mondanak de szerintem attol nemlesz semmi, mert sokan szeretnenek gyereket de a ferjuknek nincs elegendo spermaszamuk (nem tudom mennyi a minimum de azthiszem szazezres nagysagrendu /ml), az elovaladekban meg azert annyi nincsen. Szerintem az a ferfi aki azt mondja hogy az elovaladektol esett teherbe a csaja az hazudik, nem meri bevallani a hibajat..
Azt a mondatot, hogy "A MEGSZAKÍTÁS NEM VÉDEKEZÉS", kb 200 ezer példányban olvashatod el csak itt a GyK-n, és végtelenül sok példányban bárhol másutt. 50% az esélyed, mert az elõváladék is tartalmazhat életképes spermiumot. Ha csak 1 db betalál, akkor 100%-ig terhes leszel, mivel itt csak igen/nem opció létezik fokozatok nélkül. Ha mázlid van és megúszod, akkor soha többé nem szexelsz védekezés nélkül, amíg nem akarsz gyereket.
Fiatalon amíg igazán termékeny vagy, a megszakítás nagyon kockázatos, nekem 25 éves korom után teljesen bevált gyógyszert nélkül.
Önmagában a megszakítás, mint szexuális élmény...hát, na hagyjuk. Kedves utolsó, elõváladék kérdésében rosszul vagy tájékozva. Az ugyanis valóban tartalmazhat élõ spermiumot, sõt többedik aktusnál szinte biztosan tartalmazza is az elõzõbõl visszamaradottakat a húgycsõben. Azt az urban legendát, hogy ezeket egy pisilés nyom nélkül eltûnteti, szintén nem lehet komolyan venni. Teljesen mindegy, hogy statisztikailag hány millió spermiumnak "illik" jelen lennie egy egészséges férfi 1 ml-jében. A terhességhez ugyanis elég egyetlen darab élõ spermium is, a megfelelõ idõben a megfelelõ helyen. Az elõváladék pedig ennek a több százezerszeresét is tartalmazhatja.
Egy egészséges nõ esélye egy hónapban védekezés nélküli szexnél kb 30%. Utána lehet nézni a neten.
Egyetértek a hatossal. Ilyennel, hogy elõváladék én soha nem is foglalkoztam. Amig két egészséges emberbek hetek hónapok kellenek összehozni egy gyereket addig én nem aggódok hogy belém se került és mégis terhes leszek... Ugyan már!! Elõváladéktól nagyon kicsi esély van teherbeesni. Persze vannak extra fogékony emberek. Meg van aki nehezen esik teherbe nap mint nap full bele módon is.. Most akkor?? Ki ilyen ki meg olyan tipus. Alkat és genetika kérdése ez is, mint a hízékonyság. Én is megszakitásossal védekezek évek óta és még sosem volt gond. Mondjuk nekem hormonzavarom is van tehát talán eleve hátrányban vagyok, de abszolút nem aggódok sosem a terhesség miatt. Ilyenekkel h elõváladék életembe nem is foglalkoztam :D
24/L voltam Ha lenne ilyen közvélemény kutatás, hogy egészséges pároknak mennyi idõ alatt jön össze a baba nagyon eltérõ eredmények születnének. Van akinek elsõre sikerül mások meg hónapokig hiába próbálkoznak. Vannak átlag feletti termékenységgel rendelkezõk és vannak rosszabbak nekik több idõ kell. Ha a nõ nagyon fogékony, de a pasi mondjuk nem annyira az kiegészitheti egymást tehát átlagos esélyük van.. Sajnos egyre több a meddõ pár a rengeteg szemét, meg méreg miatt ami az évek alatt ér bennünket mindenhonnan.

Aki ovu napján esett teherbe annak kisfia vagy kislánya született?

Azt hallottam, hogy fiús hímivarsejt gyorsabb, de a lányos hímivarsejt tovább életképes, így aki aznap van együtt, annak fiú lesz. Ez mennyire igaz? Én ovu napján estem teherbe.

Legjobb válasz: Bocs az offért, de én nem értem az ilyet. Mégis honnan lehet azt tudni, h pontosan mikor esel teherbe? Merthogy közvetlenül utána még nem mutatja ki a teszt, de mikor meg már kimutatja, addigra meg már valszeg többször is volt szex. Rendkívüli peteérés meg bármikor lehet. Akár az egyetlen szex után 3nappal is újra, ergo lehet lány lesz belõle. De van aki annyira a gyerek nemére játszik, h csak havonta 1x csinálják?

Bocs az offért, de én nem értem az ilyet. Mégis honnan lehet azt tudni, h pontosan mikor esel teherbe? Merthogy közvetlenül utána még nem mutatja ki a teszt, de mikor meg már kimutatja, addigra meg már valszeg többször is volt szex. Rendkívüli peteérés meg bármikor lehet. Akár az egyetlen szex után 3nappal is újra, ergo lehet lány lesz belõle. De van aki annyira a gyerek nemére játszik, h csak havonta 1x csinálják?
Mi is ovu napján voltunk együtt és fiú lesz. :) (23h)
Fiú
ovu elõtt és ovu napján is együtt voltunk, eddig úgy néz ki, hogy kislány. de holnap tutira kiderül a 4D-n remélem.
Én is hiszek ebben, bár nálunk nem tudom még, hogy alakúl. 15 hetes vagyok, és még nem tudjuk mi lesz, a doki elsõ körben fiúra tippelt, de azt mondta ez még közel nem biztos. Mi együtt voltunk ovu napján és elõtte is minden nap kb 1 hétig.. :) Biztosra mentünk.... :) :) Így én nem tudom, hogy a tovább életképes lányok vagy a gyorsabb fiúk közûl ért-e célba valaki, de ha voltam 4 D ultrahangon, igérem megírom!! :)
Két lányommal mikor terhes lettem, rögtön menzesz után együtt voltunk amikor éppen akartuk és természetesen ovukor is. 3. babát már nagyon fiúra szerettük volna, ezért csak pé-tõl voltunk együtt minden nap és bizony bejött. :) Köszi Czeizel bácsi :P
Sziasztok! Ezek szerint, ha valaki mondjuk 14. napon volt együtt a párjával, de azt mondják, hogy a baba késõbb pár nappal fogant, az valószínûleg kislány lesz? Mert nálunk így történt és a férjem nagyon lányt szeretne, de még csak 12 hetesek vagyunk.
Anikó! A válasz: igen!!! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Anikó: Mi ovu után 2-3nappal voltunk csak együtt és kislányt várok!
Kisfiú 30 hetes kismama.
Nekem inszeminációm volt, szóval ha úgy vesszük az ovuláció napján "voltunk együtt" és kislány lesz. 31 km
én úgy tudom ovukor és utána pár napig fiú!
Hát "utána pár napig" biztos nem, mert a petesejt max. élettartama 24 óra.
A hajdani 2gyerkõcös, 38 hetes vagyok. Kislány fogant. Náluk igaz a mondás "egy ember csak egy félét tud csinálni":-D Jó lett volna, ha kisfiú, de nem bánjuk hogy kislány! -megint. Bocs az "off-ért", de csak a szakkönyv szerint életképes 24 óráig a petesejt! Nálunk speciel ovu után pár nappal is megfogant egy embrió!!-sajnos 7 hetesen elment. Üdv:immáron 3 gyerkõcös anyuka :-D
kedves utolsó! nekem is válaszoltál még 2 gyerekesként egy kérdésemre, akkor még pociban volt a baba. Gratulálok a 3. kiscsajszidhoz is, sok boldogságot nektek!!!:)
Mindkettõ aznap, vagy másnap és mindkettõ fiú ;). Sztem van ebben vmi, persze nem 100%, de még a Czeizel is ezt a módszert javasolja, meg a ph-befolyásolást;).
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 16:23 Nem vittük túlzásba??? Honnan tudod a körülményeket, hogy ilyen megjegyzéseket tegyél??????
Amikor a kisfiunk fogant abban a hónapban csak azon az egy napon voltunk együtt. Pont a peteérés napján.
Amit írsz a hímivarsejtek tulajdonságáról, az igaz. Viszont még sem biztos hogy csak ennek alapján dõl el. Egy genetikus barátom azt mondja, hogy elképzelhetõ, hogy a petesejtek is "válogatnak", és nem fogadják el akármelyik hímivarsejtet. Talán épp azért, mert a szülõk valamilyen betegséget hordoznak (ami nálunk nem jött elõ), aminél a gének kombinációja (vagy lány, vagy fiú esetén) beteg vagy életképtelen babát eredményezne. Ilyenkor a párnak csak egy nemû gyerekei születnek. De persze az is lehet, hogy mindez csak véletlen. A tudomány egyre fejlõdik, de sok szempontból még gyerekcipõben van. :o)
Hát nem hiszem, hogy ettõl lett kisfiam, de egészen biztos, hogy az ovu napján estem teherbe. Anno a lányomnál nem néztük. Amúgy most a ciklus.hu szerint idõzítettük az együttléteket 2 héten keresztül minden nap volt hogy 2x is, de egészen biztos, hogy az ovu napján jött össze. Egy gyönyörû 2 éves kislány és egy 19 hetes magzat anyukája
Szerintem csakis ovu napján lehet teherbe esni, illetve, amikor van érett petesejt. Én nem hiszek ezekben a sztorikban. Azt elfogadom, hogy a lányos hímivarsejt életképesebb, de hogy a megtermékenyítésnél ezt lehet irányítani? Kizárt dolog. Az hogy életképesebb, nem azt jelenti, hogy az összes többi meghal, másmint a "fiú" hímivarsejtek, hanem hogy a lányosból van több, ha hosszabb idõvel a PÉ illetve tüszõrepedés elõtt volt az együttlét, de még ez sem jelent semmit, hiszen 1 db hímivarsejt kell és a kevesebb fiúsból is kiválasztódhat az az egy a sok lányos rovására...
Csak aznap szexeltünk, kisfiú :)
Hát nem vittétek túlzásba. Viszont így meg annál inkább megjósolhatatlan, akkor mindkettõbõ egy halom van.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Nem értem miért kell kioktatni. Ha nem tudnám pontosan, hogy mikor voltunk együtt, akkor miért írnám??? Hónap elejétõl két-három naponta együtt voltunk + az ovu napján is. Aztán már nem, mert nyaralni készültünk, sokat dolgoztunk, stb. Ja és a hónapban egyáltalán nem a baba miatt voltunk együtt, minden alkalommal csupán azért mert szerettük egymást. Amúgy elhiheted, hogy mivel 3 évig nem estem teherbe, nem havi egy alkalommal vagyunk együtt. A többieknek köszönöm szépen a válaszokat. Teljesen mindegy, hogy milyen nemû lesz a pici. 3 év próbálkozás után ez már nem mérvadó. Csak mivel ezt hallottam, gondoltam végzek egy kis statisztikát.
Tüszõrepedés elõtt 12 órával volt szex, kisfiú lett. A jelenlegi bébit még nem tudjuk, az UH alapján a szex után 3-4 nappal találkozhattak csak a sejtek. Reménykedünk a kislányban. :) 12 hetes kismama
mi az elsõnél az ovu elött, a 2.babánál az ovu napján voltunk együtt és mind a kettõ lány lett..
Én ovu tesztet használtam ezért tudom, hogy mikor lettem terhes. Ovu napján. Van egy 2 éves kislányunk és ezért nem vagyunk nagy ágyzsonglõrök csak hajnalban vagy éjjel tudunk akciózni akkor meg inkább aludnánk ugyebár mert mindketten dolgozunk. Szóval ovu napján voltunk együtt ez biztos és kisfiúnk lesz 1000%. Én is hallottam ezt a Czeizel-féle teóriát amikor pozi lett a teszt rögtön tudtam is beletrafáltunk és tuti fiú lesz.
nekem mindkétszer aznap volt a fogantatás, elsõ lány lett, most fiú lesz.
Fiú
csak ovu napján volt szex, fiú lett. Most három napig volt + az ovuteszt, mindhárom nap együtt voltunk, utána már nem, kislány.
Bocsánat kedves Kérdezõ! Félreértettél, nem kioktatásnak szántam!!! Csak számomra érthetetlen, h honnan lehet azt biztosra tudni, h a petesejtet pontosan mikor éri el a hímivarsejt. Mert az, h peteéréskor esik valaki teherbe, az tuti. De hogy odabenn mikor pacsiznak össze? Én nem értem ezt. :/
Nagyon szépen köszönöm!! Aranyos vagy!!! :-D

Mennyi az esélye annak, hogyha sperma kerül egy nő fürdővizébe, akkor teherbe esik?

Legjobb válasz: annyi mint annak ,hogy magyarország felkerüljön a 10 leggazdagabb ország közé...

annyi mint annak , hogy magyarország felkerüljön a 10 leggazdagabb ország közé...
91%
Semmi, mert a vizben elpusztulnak, meg egyébként is a hüvelybe nem jutnak be csak úgy.
2425446*23*546*=9898765524% Ez csak egy vélemény de számitásaim ha nem csalnak akkor ennyi. Jó komolyravéve, akkor nem fog már teherbe esni.
a spermium arra úszik, arra hajtja magát, amerre a pete található. ezt úgy valósítja meg, hogy a hüvelyben bizonyos anyagok felé evickél, majd a méhben és a petevezetékben szintén.
No kérem szépen, az oldal tele van nõgyógyásszal. Nincs mitõl tartani!
Az esélye nulla. Ez a felvetés alapból marhaság. Belegondoltál már, hogy a strandról hányan jönnének haza várandósan?
Én nõgyógyász vagyok és tanultam még az egyetemen, hogy víz hatására megnyílik az úgynevezett , , szûzmegtermékenyítõ+ központunk a végbélnyílás környékén..tehát egy fürdõruhás lány nem elsz terhes ettõl, de ha mezítelen fürdesz annyi az esélye, mint a majd kiveszem dolognak..

Aki sokáig nem esett teherbe annak segített hogy 3 hónapig szedett fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: Szia! Ezt a módszert PCOS-oknak szokták ajánlani a dokik, hátha a gyógyszer hatása alól felszabaduó petefészkek beindulnak rendesen utána. De mióta tudják, hogy cukoranyagcsere zavar van többnyire a háttérben, azóta inkább cukorcsökkentõ gyógyszert és diétát írnak elõ. Az sokkal hatásosabb, és tartósabb eredményt hoz. Ezen kívül, ha más a probléma, akkor nyilván teljesen hatástalan a dolog.

Szia! Ezt a módszert PCOS-oknak szokták ajánlani a dokik, hátha a gyógyszer hatása alól felszabaduó petefészkek beindulnak rendesen utána. De mióta tudják, hogy cukoranyagcsere zavar van többnyire a háttérben, azóta inkább cukorcsökkentõ gyógyszert és diétát írnak elõ. Az sokkal hatásosabb, és tartósabb eredményt hoz. Ezen kívül, ha más a probléma, akkor nyilván teljesen hatástalan a dolog.

Aki teherbe esik, annak a hőjének milyennek kell lenni?

Ha még nem biztos a terhesség.

Legjobb válasz: Szia! A peteéréstõl a hõmérséklet megemelkedik 37 C körüli értékre. Ez kb 14 napig áll fenn, ha terhes vagy ez a hõ marad 37-37,5 között. A mensi elõtt kb 12-48 órával szokott leesni a hõmérséklet. Tehát ha nem jön meg és a hõmérsékleted 37 körüli akkor valószinüleg terhes vagy. Bár a hõmérõ engem már "megtréfált". Sok sikert!

Szia! A peteéréstõl a hõmérséklet megemelkedik 37 C körüli értékre. Ez kb 14 napig áll fenn, ha terhes vagy ez a hõ marad 37-37, 5 között. A mensi elõtt kb 12-48 órával szokott leesni a hõmérséklet. Tehát ha nem jön meg és a hõmérsékleted 37 körüli akkor valószinüleg terhes vagy. Bár a hõmérõ engem már "megtréfált". Sok sikert!
A hõmérõ akkor tud leginkább megtréfálni, ha hónaljban méred a reggeli hõt. Mérd szájban vagy hüvelyben, és sokkal pontosabb eredméyt kapsz. Egyébként az mutatja a terhességet, ha nem esik 37 alá a reggeli hõd.
37 körüli, és nem szabad leesnie.

Aki fogamzásgátló mellett esik valahogy teherbe, annak is jelentkezik tabi szünetben a vérzés?

Jelentkezik a vérzés, csak gyengébben vagy teljesen elmarad?

Legjobb válasz: Nekem teljesen elmaradt.

Nekem teljesen elmaradt.
Nekem még 2x megjött miután fogamzásgátló mellett teherbe estem.
Kolléganõmnek sem jött meg a megvonásos vérzés, bár õk már gyanították addigra, mert más tünetei is voltak.
Nem volt megvonásos vérzésem.

Aki teherbe esik, annak miért szoktak gratulálni?

Most nem arra gondolok, amikor valaki évekig próbálkozik, orvoshoz jár, és nagy nehezen sikerül nekik, hanem amikor majdnem els?re összejön.

Legjobb válasz: Hát nekem most ez úgy tûnik hogy neked az egész világgal bajod van. Miért fáj az neked hogy valakinek gratulálnak mert terhes? Ha nem akarsz nem gratulálsz ilyen egyszerû, ahhoz meg hogy más mit csinál nincs közöd.

Hát nekem most ez úgy tûnik hogy neked az egész világgal bajod van. Miért fáj az neked hogy valakinek gratulálnak mert terhes? Ha nem akarsz nem gratulálsz ilyen egyszerû, ahhoz meg hogy más mit csinál nincs közöd.
A születésnapod/névnapod sem a te érdemed, meg mindenkinek van... Akkor arra sem kell gratulálni, meg esküvõhöz sem, bárki képes kimondani, hogy "igen"...
Meg ki tudja meddig próbálkoztak, lehet már évek óta de soha nem beszéltek róla.
Mert gratulálnak a babához. Attól, hogy könnyebben sikerült még semmi nem változik.
Már a kérdést sem értem.Nyilván azért, mert kisbabát vár.
Udvariaskodás. Akit nem ismersz, annak miért köszönsz? Kb ilyen ez is.
+ek+a
Azért, mert az ember 90% agyhalott:DD
Azért, mert az emberek nagy része udvarias, vagy esetleg van olyan jó érzésû, hogy együtt tud örülni a másik emberrel. Furcsa, mi?! Hát, ez van, ilyen fura világot élünk! ;)
http://wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Gratulatio Remélem a gratuláció fogalma segít a dilemmád leküzdésében. Kiemelném az ide vonatkozó részeket: örvendetes esemény, jó irányú változás alkalmából írásban vagy szóban kifejezett szerencsekívánat. gratulor=örömet nyilvánít.
Mert akár könnyen összejön, akár nehezen, hatalmas dolog az életben! Mérföldkõ! Ezért gratulál mindenki.
"majdnem minden nõ teherbe esik.." És a többsége várja, és örül neki. Azért gratulálnak.
Utolsó! A boltban se köszönsz?
Idõpont ma 14:57- Én nem köszönök olyannak, akit nem ismerek.
A kérdező hozzászólása: Azokat is feleslegesnek tartom, nem is szoktam megosztani másokkal a születésnapom. A névnap más, azt nem tudom eltitkolni.
Bár olyan egyszerû lenne, de mindegy, majd megtudod, ha oda kerülsz.Egy gyerek boldogság, a legnagyobb ami létezik, már az anyaméhben is, ehhez szoktak gratulálni.
Akár azt is mondhatnánk, hogy gratulálok, hogy megint vki hozzájárult a Föld túlnépesítéséhez:)

Aki sovány a magasságához képest és úgy esik teherbe, annál több az esély császármetszésre?

pl. ha valaki 170 centi magas, de ehhez csak 51 kiló mikor teherbe esik és alapjáraton olyan alkat hogy kínkeservvel tud csak felszedni egy-egy kilót.

Legjobb válasz: Szia!Én 175cm magas,50kiló vagyok alaphangon,terhesen voltam kb 60. Max. Igaz,hogy a baba kicsi lett,(2600/50) de természetesen született minden gond nélkül. Éjjel 4kor mentünk be a kóürházba és 12re a kezemben volt.Soha nem fogyóztam,ettem ami jól esett de a kilók nem marsadtak meg rajtam.:( Most se. 52 vagyok.

180cm 62kg és simán szültem mind a két kicsit. A fiam 3470g 53cm a lányom 3420g és 55cm lett... Én híztam 12kgt. Most 63kg vagyok, végre híztam 1kgt:)
Szia!Én 175cm magas, 50kiló vagyok alaphangon, terhesen voltam kb 60. Max. Igaz, hogy a baba kicsi lett, (2600/50) de természetesen született minden gond nélkül. Éjjel 4kor mentünk be a kóürházba és 12re a kezemben volt.Soha nem fogyóztam, ettem ami jól esett de a kilók nem marsadtak meg rajtam.:( Most se. 52 vagyok.
Ez butaság.Anyukám, mikor velem terhes lett, 165 centi volt, és pont 52 kiló. 56 kilóval ment szülni. Tény, hogy végig kicsi pocakja volt, és én is kicsi súllyal születtem, de semmi császármetszéses dolog nem volt, és a fejlõdésemre sem volt hatással a súlya. :D
Nincs. A baba kér és kap. Ha nem kap, elvesz. Én gebe vagyok, és 3 nagy babát szültem, szinte pillanatok alatt.
Ez nem a súlytól/magasságtól függ. Egyik barátnõm nagyon sovány, de tényleg nagyon. Császározták, de nem a soványsága miatt, hanem mert koraszült és komplikációk voltak a baba körül. Egészséges, szép gyermeke van, semmi baja, nem volt alultáplált sem, meg semmi. egy másik barátnõm õ a ducibb kategóriába tartozik, õt is császározták, hasonló indokokkal, mint a soványt. Neki is egészséges szép babája lett. Nem függ össze a testalkat, az anyagcsere meg a semmi. Ha nagyon nagy hatása lenne a babára, vagy nem lenne a te szervezeted neki "elég jó", mert mondjuk alultáplált vagy, akkor simán nem esnél teherbe. A természet nem engedi. :)
1.baba 174 cm 58 kg így estem teherbe, sima gyors szép szülés, 3450 gr 56 cm. 2.baba 174 cm 52 kg estem teherbe, még gyorsabb még szebb szülés, 3830 gr 57 cm. 3.baba 55 kg estem teherbe, még nem szültem meg. Minden terhességnél sokat híztam egyébként és reménykedtem, hogy marad rajtam valami, de semmi :S
48kilóval este teherbe, 62vel szültem. cukros voltam, végig diétáztam, mármint ez a neve, de nekem inkább hízókúra volt :D minden étkezésre többet ettem mint szoktam, kivétel a vacsi, mert akkor zabáltam volna tele magam, de nem lehetett :) 56kilóval jöttem ki a kórházból. könnyû, gyors szülésem volt, soha senki meg sem említette a császárt :)
180 cm vagyok. 65 kg-val kezdtem a terhességet. 30 KG-ot szedtem fel (nagyon sok a víz, a bokám, kezem nagyon vizesedett már a 7. hónaptól). Étvágyam volt, de nem zabáltam, rendesen ettem. A 7. hónaptól sómentes diétát kellett tartanom. Egy egészséges 3570 g -os kisfiam született.
Hidd el, ha megfelelõen táplálkozol a terhességed alatt (talán az étvágyad is nõni fog), akkor ez nem lesz gond.Ahogy írták a többiek is, nem minden esetben alkatfüggõ a dolog, egy jobb súlyban lévõ anyuka is átélhet nehézségeket szülésnél, ami miatt császározni kell... ez nem ettõl függ. Ha nincs étvágyad, mindenképpen javaslom, hogy az orvosoddal írass fel valami készítményt, ami növeli az étvágyadat.A baba miatt "olyan nincs", hogy nem eszel rendesen... :) Enni kell, fõleg, hogy kettõ helyett fogsz.
168 cm és 47 kiló voltam amikor teherbe estem. 9. hónap végén 20 kiló feleslegem volt. Spontán hüvelyi úton szültem, és még mindig 58 kiló vagyok. terhességem elõtt ehettem bármit akkor sem híztam.
én 167 centi vagyok, 40 kilóval lettem terhes az elsõvel, 56tal szültem. nagyon keskeny volt a csípõm, sztem császározni kellett vna, mert nem tágultam és beszorult. de hüvelyi úton szültem.
Szerintem nem a soványságtól függ - ha csak nem legyengült az alultápláltságtól. Ha egészségesen táplálkozik és nem betegség miatt sovány, nem lesz a soványság a baba semmilyen kárára. Egyébként meg van olyan, hogy téraránytalanság miatti császár, de az "kóros méretkülönbség az anyai csontos medencebemenet és a magzati koponya között". Tehát nincs köze a külsõ zsírpárnákhoz :)
A kérdező hozzászólása: nem lesz alulfejlett a baba ha az anyának nincs étvágya, vagy túl gyors az anyagcseréje?
Semmi köze a kettõnek egymáshoz.
178 cm és 56kg kezdtem, most 62 vagyok 40+3 az elsõ kisfiammal is hasonló volt a súlyom, és természetes úton született

Aki menstruáció alatt, vagy közvetlenül előtte esett teherbe, annak hogyan alakult a vérzése?

Arra lennék kíváncsi, hogy megjött-e rendesen, a h?je leesett-e a mensi idejére, és hogy mikor tudta meg, hogy terhes?

Legjobb válasz: Na erre én is kíváncsi vagyok, mert nagyon furi, hogy az öt nap helyett, csak 2 és fél napig volt meg. Remélem lesznek nálunk okosabbak.

Na erre én is kíváncsi vagyok, mert nagyon furi, hogy az öt nap helyett, csak 2 és fél napig volt meg. Remélem lesznek nálunk okosabbak.
Ebben a cipõben járok én is, lett baba végül?

Ha 13-18. ovuláltam és 16. -án próbálkoztunk akkor teherbe eshettem?

Legjobb válasz: Szintén zenész! Esély van. :) napokon belül kiderül. pontosan mikorra nem várod?

Szintén zenész! Esély van. :) napokon belül kiderül. pontosan mikorra nem várod?
Nekem ez kicsit zavaros! Az a gond, ha mondjuk te 14-én ovuláltál, akkor a 16.-i együttlétbõl semmi esély. De ha 16-án, akkor igen. Szóval ezt jó lenne tudni. Egy kicsit több együttlét sem ártana!
Ha valaki nem használ ovu tesztet (pl én sem) sacc/kb lehet a peteérést behatárolni. Éppen a 16-ai együttlét is lehet sikeres. (elsõ válaszoló)
sziasztok! Szerintem, ha peteérés környékén, de az sem baj, ha egész hónapban 2-3 naponta együtt vagytok az a legbiztosabb! Nem kell számolgatni, meg ovu tesztelni, meg hõmérõzni!
az ovuláció nem többnapos dolog. megreped a tüszõ és kiszabadul az érett petesejt ami 12-max24 óra alatt termékenyithetõ meg, utána elbomlik...szoval tényleg tudni kellene h mikor is volt ovud-tüszõrepedésed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!