Találatok a következő kifejezésre: Aki túlsúlyos, mikor (16 db)

Mire hivatkoznak azok az anyukák akik túlsúlyosak, nem igényes ruhában járnak, hogy miért hagyják el így magukat?

Nincs rá pénz, id?? Irigykednek azokra akiknek több kicsi gyerek mellett is sikerül sportos, csinos,fittnek maradni?

Legjobb válasz: Sokszor nincs rá pénz, ami az öltözködést, sminket illeti. És sokaknak érzékük sincs, hogy a szekrénybõl mit vegyenek fel. Amúgy én sem tudok már magamnak sok új, divatos ruhát venni, mert inkább a gyerekre költöm, de szerencsés vagyok, mert terhesség elõtt rengeteget vásároltam és tele van a szekrényem szinte új ruhákkal... Sminkelni meg nem mindenki szeret. Én nem is szoktam, csak nagyon ritkán. Túlsúlyosnak vagyok mondható, de nem kövérnek, sajnos hormonprobléma miatt lettem xs-bõl xl-es nagyon rövid idõ alatt. Hiába próbáltam fogyózni, tornázni, max 2-3 kiló ment le. :( Szóval a túlsúly nem mindig elhanyagoltság kérdése... Irigykedni meg szerintem sem irigykednek. Ha irigykednének, akkor õk is próbálnának "sportosak, csinosak, fittek" lenni.

Sokszor nincs rá pénz, ami az öltözködést, sminket illeti. És sokaknak érzékük sincs, hogy a szekrénybõl mit vegyenek fel. Amúgy én sem tudok már magamnak sok új, divatos ruhát venni, mert inkább a gyerekre költöm, de szerencsés vagyok, mert terhesség elõtt rengeteget vásároltam és tele van a szekrényem szinte új ruhákkal... Sminkelni meg nem mindenki szeret. Én nem is szoktam, csak nagyon ritkán. Túlsúlyosnak vagyok mondható, de nem kövérnek, sajnos hormonprobléma miatt lettem xs-bõl xl-es nagyon rövid idõ alatt. Hiába próbáltam fogyózni, tornázni, max 2-3 kiló ment le. :( Szóval a túlsúly nem mindig elhanyagoltság kérdése... Irigykedni meg szerintem sem irigykednek. Ha irigykednének, akkor õk is próbálnának "sportosak, csinosak, fittek" lenni.
Én hol lefogyok, hol meghízok. Terhesség elõtt pont lefogytam 20 kg-ot, feljött 30. Szülés után lement 20, de mikor elkezdte a gyerek azt enni amit mi, elszaladt velem a ló, felszedtem még 10 kg-ot. Szeretek sütni fõzni, heti 2x süti, ha a derék azt mondja palacsintát, gofrit, tortát mér megsütöm, õ eszik egy szeletet, a többit én és a férjem, bár õ tartja a súlyát. Mindig azt mondom majd holnaptól fogyózom, de ez mindig holnapra tolódik... Ennek ellenére divatosan öltözködöm, minden szezonban újítok. Ahogy elõttem írták, az anyagiak végett nem Futja sokaknak ruházkodásra. Sok olyat ismerek, aki csinos, mégis slamposan öltözködik, mert nem telik ruhára!!! Ez szerintem nem azon múlik hogy valaki sovány, vagy kövér, hanem a pénztárcán! Valamint még egy dolog, az üzletekntöbbsége L méterig gyárt ruhákat, nagyon nehéz egy 70-80 kilós nõnek normálisan felöltöznie, mert a Mayoban, vagy a tallyeweilben nem kap ruhát!
A terhességem alatt feküdnöm kellett végig, ráadásul vizesedtem is, mert vesebeteg vagyok. 22 kilót híztam, pedig odafigyeltem az étkezésemre, de nem éhezhettem. Ezt melyik kategóriába sorolod?
Pont úgy vagyok, ahogy a 2.! Amúgy pont ma vettem magamnak egy új ruhát! :) )
A túlsúly az lehet hormonzavar, vagy simán "fajta". Hiába fogyózna, nem lenne soha karcsú. Az igénytelen ruha meg mindenkinek mást jelent. Én ki nem tenném a lábam melegítõben a lakásból, más meg abban érzi jól magát. És igen, sokszor pénz kérdés is. Irigykedni meg miért irigykednének?
A tested alapadottságait nem tudod befolyásolni. Nekem pl 100cm a csípõm. Mindegy, hogy épp 50kg vagyok, vagy 70. Egyszerûen ilyen a csontozatom.
Pénz, pénz pénz, szerencse, idõ ahhoz hogy gyerekek mellet jól néz ki mindegyikbõl jó sok kell.
A kérdező hozzászólása: Fajta?? Nem lehet hogy túl sokan fogják erre hogy olyan fajták? A hormonzavar természetesen más téma, de nagyrészt nem ez a jellemzõ gondolom.
Én szülés elõtt se voltam vékony.Alul mûködik a pajzsmirigyem és ez miatt sokat híztam.Aztán sikerült lefogynom kb 10 kg-ot akkor se voltam modell alkat.Így ismert meg a férjem.Terhességem alatt híztam 11 kg-ot.Sajnos maradt rajtam.Szeretném minél elõbb leadni, de szerencsére a férjemet nem zavarja.Magamra mindig adtam.Nyilván szülés elõtt jobban.Most hogy megvan a kislányom, nincs annyi idõm se meg a pénz is kevesebb.De azért nem szakadt melegítõben járok. DE miért csak egy anyuka lehet igénytelen és túlsúlyos? Aki még nem anyuka az nem lehet?
Sose ítélj látszat szerint. Én tényleg tiszta roncs lettem a terhességtõl: toxikémia miatt plusz 30 kg terhesen, utána trombózis, a vérhígítótól elkezdtem kopaszodni, és tök depressziós voltam... Sok idõbe került, majd másfél évbe, mire újra elértem a "színvonalam". Mindannyian mások vagyunk, biztos van, akinek tényleg nincs érzéke vagy pénze rendesen öltözni vagy neki ez tetszik vagy nem érdekli vagy pont rossz passzban van. (Nem csak az anyukák között látok erre egyébként példát az utcán, így nem értem, miért õket kell kipécézni mindig.) De ugyanakkor szerintem sokan vannak, akik meg úgy készülnek a homokozóba, mintha fellépésük lenne - na ez is túlzás. Róluk meg azt lehetne gondolni, hogy túl sok idõt töltenek a tükör elõtt és biztos keveset a gyerekkel ;)
Nem szabad ítélkezni mert minden ember más. Attól hogy neked sikerült fittnek maradnod attól lehet másnak ezer más problémája van vagy ezer más dolog fontosabb. És attól hogy te valakit igénytelenek látsz lehet hogy otthon azt a valakit egy szeretõ férj várja, aki nem cserélné el egy topmodellre.mondom ezt úgy hogy szerencsére nekem nincs gondom a súlyommal.
Én túlsúlyos vagyok, világ életemben az voltam, gyerek elõtt és után is. Mindig sportoltam, mióta megvan a gyerkõc, azóta is járok hetente 3-szor tornázni, mégis kövér vagyok. A férjemnek így tetszem, lánykoromban is válogathattam a pasik közül, szóval mire irigykedjem?! Persze fogyózom én is, mert kell a gyerek mellé az energia, és minél idõsebb leszek, annál nehezebb lesz a túlsúlyt cipelni, de tisztában vagyok vele, hogy vékony maximum egy kemoterápia után lennék, azt meg, kösz, inkább nem! Semmi bajom nem volt a terhesség alatt sem, most is rendben van a vérnyomásom, a cukrom is. Városon beül csak gyalog és kerékpárral közlekedem, nem járok kinyúlt, sátorszerû holmikban. Sõt! Mint egy pár éve kiderült, több nõ azután mert színesebb ruhákra váltani, ahogy mi ideköltöztünk a férjemmel és nekem a "kötelezõ alkalmi feketén" kívül nincs is más ilyen színû holmim.
Nem értem az utolsó válaszolót miért kellett lepontozni. Bár ha jól láttam mindenki le lett, aki azt írta hogy van rajta felesleg.
A kérdező hozzászólása: Elõre leszögezném, senkit se pontoztam le!! Köszönöm a válaszokat. Válaszként : nem, nyilván nem csak anyukák lehetnek túlsúlyosak. Lehet csaK én találkozom ezzel a jelenséggel hogy amíg nincs gyerek addig valahogy jobban tartják magukat a nõk, utána meg mintha már minden mindegy lenne. Ja és nem is arra gondoltam mint túlsúly vagy igénytelenség hogy nem 45 kiló valaki, hanem amikor látod hogy még a normál alkaton kívül is tíz tizenöt 20 kiló van rajta.
Kedves kérdezõ, elég szegényes az értékrended.

Vannak itt olyanok, akiknek túlsúlyos a gyermeke? Ha igen, mennyire? Mitõl?

Csak érdekelne , mert a kissebik fiam 6 éves és enyhén túlsúlyos 29 kg.

Legjobb válasz: És milyen magas hozzá? Mert az sem mindegy... :) Az én nagyobbik fiam 5 éves és 25-26 kg, de 119 cm magas. Nem mondanám túlsúlyosnak, de azért van pocakja. :D

És milyen magas hozzá? Mert az sem mindegy... :) Az én nagyobbik fiam 5 éves és 25-26 kg, de 119 cm magas. Nem mondanám túlsúlyosnak, de azért van pocakja. :D
Igen.Kislány.106 centi és 25 kiló.Van hasa, hurkás a combja.Rendesen étkezik.Hétközben ovis kaja, délután gyümölcsök, vacsira 2-3 szelet felvágott fél szelet kenyérrel.Édesség minimális.Nem tiltom, mert én is eszem, de a csokit és a chipseket nem is szereti.Sokat mozog, napi 2-3 óra szabadban.Nem tudom mitõl ilyen.Párom szerint olyan, mint anyukám, de a mama sovány volt gyereknek.

Aki túlsúlyos, annak mikor kezd el látszani a pocija, hogy ott bizony baba van, és nem a felszedett kilotol nőtt meg a hasán a háj?

A túlsúlyost kb 90 kg.-tól értem. :))

Legjobb válasz: Szia! Én se vagyok egy Kate Moss :) most vagyok 24 hetes és már a 16 héten látszódott a pocakom!! :)

Szia! Én se vagyok egy Kate Moss :) most vagyok 24 hetes és már a 16 héten látszódott a pocakom!! :)
Ja én az elõzõ vagyok azt lehagytam hogy "baba forma" csak most 1-2 hete kezdett lenni addig mindenki azt hitte hogy hiztam de engem nem érdekelnek az a lényeg hogy te tudod és élvezd!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, én most vagyok 12 hetes terhes. :) )
Mi tavaly október óta próbálkoztunk a párommal a babán, akkor voltam 97 kg. Lafogytam 9 kg, utána felszedtem 3-at. 91 kg-mal estem teherbe. A túlsúly a testemen arányosan oszlik el. Tehát van a hasamon is hájacska. De olyan kis cuki hasam volt. És már nõtt, gondolom a babától, mert kg-ra nem híztam. A hasam táján kicsit átalakult. Olyan nõies lett, szerintem és a práom szerint is. Érdekes... De ne aggódj-e miatt, fog látszódni a pici, és nem fogják azt gondolni, hogy híztál, mert a tartásod is megváltozik, fogják tudni, hogy babás vagy. 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszike!


Ha valaki túlsúlyos, akkor annak milyen diétát írnak elő, ha terhes? Mit kell tegyen, hogy ne hízzon nagyon sokat terhesség alatt?

Legjobb válasz: Sok gyümölcs, zöldség, minél kevesebb üres szénhidrát (fagyi, csoki, puding, egyéb édesség). Én is túlsúlyos vagyok, de mind a két szülésemnél kevesebb kilóval mentem szülni, mint amennyivel kezdtem a terhességet. Az elsõ trimeszteres rosszullétek miatt leadott kilók nem jöttek vissza.

Sok gyümölcs, zöldség, minél kevesebb üres szénhidrát (fagyi, csoki, puding, egyéb édesség). Én is túlsúlyos vagyok, de mind a két szülésemnél kevesebb kilóval mentem szülni, mint amennyivel kezdtem a terhességet. Az elsõ trimeszteres rosszullétek miatt leadott kilók nem jöttek vissza.
Szia! Én elég túlsúlyos vagyok, de senki sem írt nekem elõ diétát. 174 cm magas vagyok, 100kg voltam a terhesség elején, 107kg-al mentem szülni, szülés másnapján 96kg voltam. A dokim azt mondta, ez így nagyon jó :) Minden étkezés elején megettem 1 jó nagy almát, így a többi ételbõl már jóval kevesebbet kívántam. Amikor nassolni támadt kedvem, gyümölcsöt ettem (alma, mandarin..). Bevallom, amikor viszont csokit kívántam, akkor ettem azt is :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. én mondjuk még nem vagyok terhes, de hamarosan babát szeretnénk a párommal.166 cm vagyok és 96 kg, még szeretnék fogyni kb.10 kilót mielõtt baba lesz.

Ha a csajok elvárják, hogy kövér, túlsúlyos állapotban fogadjuk el őket, mi fiú, akkor a mai lányok, miért fújjognak, ha egy fiú alacsony és vékony alkatú, mintha ez undorítóbb lenn a kövér, igénytelen lányoknál?

Nem értem én ezt, a lányoknak lehetnek igényei, vágyai, deh a egy alacsony, vékony fiú szeretne hozzá hasonló vékony lányt magának, akkor mindenki támadja, hogy mit akar ez. Így is eléggé elkeserítő, hogy mennyi tök normálisan kinéző srác adta oda magát már kényszerőbl egy csúnya, kövér, igénytelen csajnak.

Legjobb válasz: Szerintem nem kell olyat választani, akit nem tudunk valamiért elfogadni akár külsõleg, akár belsõleg. Csak nem kell leszólni a másikat. Nem tetszenek a ducibb lányok, a vékony fiúk? Jó, rendben, akkor nem köztük keresgélünk, de nem kell fújolni, undorítózni, megbántani a másikat, mert ez nem errõl szól. Egyébként meg vannak, akik számára egy alacsony, vékony fiú minden, csak nem "tök normálisan kinézõ". Nekem sem tetszik, megmondom õszintén. Van, akinek meg igen. Ez ízlés kérdése. Azért sem kell haragudni, ha valakinek ez a testalkat nem jön be.

Szerintem nem kell olyat választani, akit nem tudunk valamiért elfogadni akár külsõleg, akár belsõleg. Csak nem kell leszólni a másikat. Nem tetszenek a ducibb lányok, a vékony fiúk? Jó, rendben, akkor nem köztük keresgélünk, de nem kell fújolni, undorítózni, megbántani a másikat, mert ez nem errõl szól. Egyébként meg vannak, akik számára egy alacsony, vékony fiú minden, csak nem "tök normálisan kinézõ". Nekem sem tetszik, megmondom õszintén. Van, akinek meg igen. Ez ízlés kérdése. Azért sem kell haragudni, ha valakinek ez a testalkat nem jön be.
na ez hasonló ahhoz, hogy ha a férfi megcsalja a nõt, az a menõ, de ha a nõ csalja meg a férfit, akkor már a csaj kur\/a. egyébként nem várják el. a srácok is ugyanúgy átnéznek egy dagadt, igénytelen csajon, mint ahogy a csajok az igénytelen, dagadt/vékony fickókon. tenni kell ellene (a jelenleg nem túl vonzó külsõd ellen) valamit, nem rinyálni.
Rengeteg alacsony lány van, ez tény, ahogy az is tény, h õk is mind a magas pasikra buknak.
Mert a lányok sokkal felszínesebbek és válogatósabbak.
180 centi magasságomhoz nem vagyok egy debella, de a kifutókon lézengõ modellektõl is távol vagyok, M-es, 38-40es ruhákat hordok ha valakinek ez mond valamit, tehát kövér éppen nem vagyok, de topmodell sem. Próbáltam már vékony sráccal, aki magasabb volt nálam, de folyamatosan azt éreztem mellette, hogy de egy zsírdisznó vagyok vagy éppen, hogy kicsit megszorítom és összetöröm. Szerintem egy vékony, alacsony sráccal ez duplán érezhetõ lenne. Tehát igen, aljas módon vannak igényeim, például, hogy ne rombolja annyira az önbizalmam a srác kinézete, mint a médiából sugárzott, ha nem vagy betegesen vékony nem is vagy jó nõ vacak. De ezt az adoniszt keresünk dolgot marhaságnak tartom. Mindenkinek mást jelent az adonisz és oké, minden lány álmodozik egy helyes, megfelelõen izmos, magas lovagról, de legtöbbször nem az ilyenekbe szeretnek bele és mennek hozzá, legalábbis a normálisabbja. Mert szerintem az fontosabb, hogy tudjak vele nevetni, beszélgetni, mint hogy nézegetni jó legyen. De rengeteg alacsony lány van amúgy, a vékonyságon meg lehet változtatni. (konditermet már próbáltad vagy úszást? Egy széles hát minden nõ álma, ez viszont tény)
Kishitû, türelmetlen és önbizalom- hiányos vagy. Mindenkinek vannak értékei. Azokat kell hangsúlyozni.
Rinyarinyarinyarinya... kapd már össze magad, mássz ki a gép elõl. Szedj magadra egy kis izmot, ha ez ennyire zavar, meg egy kis önbizalmat. Könnyû a csúnya, gonosz, sátánivadék nõket hibáztatni, változtatni a rossz hozzáállásodon viszont nehezebb. Én is fújjognék rajtad férfi létemre - de nem a külsõd, hanem a kérdésben mutatott belsõd miatt.
Mert mindkét nem válogatós
A kérdező hozzászólása: Hát pont ez az 3as nincs is egy lány sem, akinek bejönn egy alacsony, vékony fiú, de az igénytelenül kövér lányok meg bárkit megkaphatnak. Semmi önbizalmam már meg élni sincs kedvem egy ilyen beteg társadalomban, ahol mindenki csak a magas, adonisz pasikra hajt. Olyan üresek a mai lányok és a média könnyen irányítja õket. Ha belegondolok hány lány van, aki csak dugásra kéne, mert másra sem jó, elég kiábrándító a helyzet. Az ember szeretne egy normális barátnõt, akivel kölcsönö a vonzalom, de úgy látszik sehol olyan lány, akinek bejönnek a magamfajta srácok, persze, ha kövér vagy, akkor már is vonzó vagy, az egészséges.

Túlsúlyos kismamik! Akiknek szigorú súlykontrola van, kb. mit esztek egy nap? Minta étrendet adtak? Nekem nem adtak semmit. Kicsit ideges vagyok, hogy mit is egyek, hogy ne hízzak, de a baba is megkapjon mindent.

Legjobb válasz: Szia! Engem folyamatosan cs*szegetnek a súlyom miatt, mert folyamatosan hízok :( De semmiféle segítséget nem adtak, sem az orvos, sem a védõnõ, hogy mit tegyek, hogy ne így legyen. Még csak tanácsot sem, hogy hova forduljak, mit olvassak. Amit tehetsz: a neten keress rá a cukros kismamák diétájára. Ha azt követed, akkor nem hízol, de a baba is megkap mindent. Vagy ha megteheted, keress fel dietetikust. Felejtsd el a cukrot, lisztet, tésztát, minden fehér lisztbõl készült ételt. Én igyekszem nem hízni, de sajnos szépen fokozatosan megtörténik teljesen egyenletes tempóban.

Szia! Engem folyamatosan cs*szegetnek a súlyom miatt, mert folyamatosan hízok :( De semmiféle segítséget nem adtak, sem az orvos, sem a védõnõ, hogy mit tegyek, hogy ne így legyen. Még csak tanácsot sem, hogy hova forduljak, mit olvassak. Amit tehetsz: a neten keress rá a cukros kismamák diétájára. Ha azt követed, akkor nem hízol, de a baba is megkap mindent. Vagy ha megteheted, keress fel dietetikust. Felejtsd el a cukrot, lisztet, tésztát, minden fehér lisztbõl készült ételt. Én igyekszem nem hízni, de sajnos szépen fokozatosan megtörténik teljesen egyenletes tempóban.
Szia!Így igaz, felejtsd el a fheérlisztes kajákat!Egyél rozskenyeret(azt is mértékkel, max.2 szelet egy evéshez)!Vékonyan vajazva 1-1 szelet felvágottal, hozzá uborka(ez pl.nullkalóriás zöldség)!Megiszol hozzá 3 dl teát és várod a tízórait ami pl.egy joghurt 4-5 db keksszel:) Ebédre egyél egy tányér levest(lehetõleg tészta nélkül)és vmilyen fõzeléket.Uzsonna lehet egy jó nagy alma vagy 3 dl gyümölcslé(rostos).Vacsora 1-2 szelet rozskenyér vajjal, fõtt tojás karikával.Én pótvacsizni is szoktam esetleg egy kefírt vagy gyümölcsjoghurtot, almát, narancsot:) Szóval minimum 5-ször egyél keveset!Sétálj sokat a levegõn!
Bocsi, de hány cm és kg vagy? A terhesvitamin nagyon fontos, függetlenül az anya súlyától. Fõleg a folsav.
Szerintem a vitaminnak nincs semmi köze az anya súlyához. Én femibiont szedek. Én sem vagyok vékony egyébként. Minnél elõbb elkezded, annál jobb.
nem a túlsúlytól függ h szedsz e vitamint szerintem nyugodtan ha nem tudsz úgy táplálkozni ahogy kell a terhes vitamin pont a terhesség elõtt és az elején fontos de nyugodtan lehet szedni alatta és a szoptatás elején is
Igen, szedem túlsúlyosak is! Nem a vitamintól hízol, hanem az ételtõl!!!
Szia! Én túlsúlyos vagyok, de nekem a doki azt mondta, hogy mindenféleképpen szedjem. Nekem a Gravidát ajánlotta, mert elvileg a magyar nõk igényeire van kifejlesztve. Én onnantól szedem, ahogy pozitívat teszteltem. Én most vagyok 6+5 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Kimerülve kivagyok az tuti!Semmihez nincs erõm!És most indult be újra a fogyás is!Hát azt hiszem holnap a gyógyszertárban megérdeklõdöm ezt még!Szerettem volna 25kg ledobni még!5 évig nem estem teherbe és most sikerült!(Vszinû a túlsúly miatt)Pajzsmiriggyel és a hormonokkal minden ok! Kicsit parázok hogy nehogy vmi baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Látom össze vissza írok!Bocsi, de remélem azért kitudjátok venni belõle mit akarok!
Jó ha fel van töltve a szervezet vitaminokkal, fõleg ebben a hidegben! A súllyal meg ebben az állapotban nem lehet mit kezdeni, ha éhes vagy hát muszáj enni, különben minden bajod van. Legalábbis nálam ez van, egyébként femibiont szedek, 400as van a 13.hétig, majd 800as utána. Egyelõre még étvágyam nem sok van és sokat hánytam szóval... az is lehet, hogy fogysz az elsõ trimeszterbe!
Szia! Én is túlsúlyos vagyok. A dokim nekem is a Femibiont ajánlotta. Aggódtam, hogy hízni fogok tõle, de azt mondtam, hogy emiatt ne aggódjak, ettõl biztosan nem fogok. :) 2 hónapja szedem. Sajnos még nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat:mos=most
9# 170cm.
Kérlek a testsúlyhoz magasságot is írjatok!
én 12 hetes terhes voltam mikor abba hagytam utána folsavat szedtem.
Szeritem mindenképpen szedj és kezd el minél hamarabb. Ha most fogytál 40 kilót eléggé ki lehet merülve a szervezeted. A baba el fog venni mindent, de neked is kell a vitamin.
89kg-osan lettem terhes, a dokim végig ajánlotta hogy szedjem a vitamint. Azt rám bízta hogy mit. Gravidát szedtem onnantól kezdve hogy pozi lett a teszt, és még szülés után 2hónapig. Nem a vitamintól leszel kövér!!!
82 kg-al lettem terhes. Végig szedtem magzatvédõ vitamint, sõt már a terhesség elõtt 3 hónappal. Én Ladeevitet szedtem. Szülés után 83 kg-al mentem haza a kórházból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Kedves 17:47-es hány kiló vagy?(persze ha megkérdezhetem)Én kb. 105 hát igen, nagyon sok tudom én is!Eddig 40kg fogytam!És fogyókúra alatt estem teherbe.Igazából ezzel sem tudom mit csináljak!Olyan nagyon parázom mindentõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Elfogadod ennyi... :D
szerintem azért írta ki a kérdést, mert ott a de. honnan veszed, hogy valaha lefogy? nem ez a tendencia. az emberek inkább meghízni szoktak. mert más bajuk van, fáradtak, nem erre figyelnek.
Szerintem meg ne hagyd békén! Így is tetszik, így is elfogadod és ez jó. Késõbb, ha sikerül igazán megszeretnetek egymást, még jobban fog tetszeni és ha lefogy, csak hab lesz a tortán. De lehet, hogy már nem is fog érdekelni. Ha meg nem szeretitek meg egymást, nem illetek össze, egy próbát akkor is megér. Csak az ne legyen, hogy ducin választod õt, aztán pont ezért hagyod el, ha mégsem sikerül olyan jól a fogyókúra.
hagyd békén.
s ezt te honnan tudod, ennyire?
A kérdező hozzászólása: 174 magas, 80 kiló
Hány kg kb, hogy zavar téged?
A kérdező hozzászólása: Szeret sportolni, szerintem csak az étrendjén kellene változtatnia. Kérdés milyen az akaratereje, de nekem így is tetszik.
Arra azért számíts, hogy szinte senki nem fogy le annyitól, hogy heti pár alkalommal eljár sportolni. Ahhoz rendesen diétáznia is kell, amit vagy csinál most már mindig ezután, vagy inkább marad testesebb. Szóval tapasztalatból azt ajánlanám, hogy akkor kezdj vele, ha azért ilyen alkattal is el tudod fogadni.
A kérdező hozzászólása: õ
A kérdező hozzászólása: Elfogadom és támogatom! Sportolni elhívom, lehet õs is szeretne lefogyni...
Vagy elfogadod így, vagy keresel mást. Meg lehet próbálni persze utalgatni rá, hátha kedvet kap a fogyáshoz, de ha már valaki fiatalon hajlamos a hízásra és nem egy sportos alkat, nagyon valószínû, hogy idõvel visszaszed pár kilót.
Elfogadod, vagy békén hagyod!
Megpróbálod finoman elmondani. Vagy elhívod sportolni.
Most akkor tetszik, vagy annyira mégsem...? Ha csak a többiek véleménye aggaszt, velük minek foglalkozol?
ha tetszik nem mindegy? a mai világban annyira csak a külsõség számít..
A kérdező hozzászólása: 75% nem hallgatok rád
Nem tudom, de engem nem tartanak rondának, se csúnyának (inkább normálisnak) , , még sincsen rám kereslet, ,
A kérdező hozzászólása: Elsõ. Tegyél fel társkeresõre egy megfelelõ képet magadról. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy 1 hónap alatt kapsz 20 love-ot és minimum 5-7 levelet. Már csak választanod kell a jelentkezõk közül. Még egy pasi, ha nem is ronda, vért kell pisilnie egy randiért.
Én átlagos, tucat külsõvel rendelkezõ srác vagyok, és mégis úgy bánnak velem a csajok, mintha csövi lennék... Még sose volt barátnõm!
Na most én ronda meg kövér is vagyok de sok nõ jóképûnek tart, nos ránézésre nem vagyok egy hû de adonisz csávó kövér vagyok de teszek ellene. Nos régebben féltem a lányokhoz szólni nagyon rájuk sem mertem nézni de most már amióta lányokkal is barátkozok azóta növekedett az önbizalmam és jobban merek lányokhoz közeledni, és õszintén szólva legtöbb lány is pozitívan állt hozzám, mosolyogtak, kedvesek voltak, velem igaz nekem is nehezen megy a csajozás egy randiért is alaposan meg kell szenvedjek de a belsõ tulajdonságommal valahogy megtudtam gyõzni egy nagyon szép lányt hogy jöjjön el velem randizni és igent mondott. 3 randi volt az elsõ elég erõltetettnek tûnt zavarban voltam ezt a csaj is észrevette de mondta hogy nyugodjak meg ne görcsöljek. A második már jobban sikerült majdnem egy egész estét töltöttünk együtt és nagyon jól éreztük magunkat akkor igazán megismertük egymást belsõleg is. A harmadik randink már romantikával végzõdött szenvedélyes csók, ölelések, és vagy fél óra búcsú ölelés a buszmegállóban ameddig vártunk a buszra. Nagyon jó volt, azóta járunk és már 3 hónapja hogy együtt vagyunk. Mondta is hogy õt nem érdekli a külsõm mivel belsõleg meggyõztem hogy egy nagyon jó ember vagyok és igazán szeretem így neki a külsõ már egyáltalán nem számít, elfogad engem olyannak amilyen vagyok. Szóval senki ne mondja azt hogy kövéren is lehetetlen egy randit összehozni, mert semmi sem lehetetlen csak próbálkozni kell, add önmagad, és ne görcsösen tedd ezt.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha helyes az arcod, akkor elnézik ha valamilyen szinten túlsúlyos vagy. A lányok szinte már kis túlzással arcfetisiszták, ha egy pasi külsejét nézzük.

Túlsúlyos kismamák, akiknek a hasán is van felesleg, mikor éreztétek a baba mozgását?

Hány hetesek vagytok? Mikor éreztétek elöször, hogy rugdos a pici?

Legjobb válasz: Rajtam kb 20 kiló felesleg van és elég hamar éreztem mindkétszer.Elsõ babát 14 hetesen,a másodikat 16 hetesen ,hátsó fali lepény volt mindkettõnél

Rajtam kb 20 kiló felesleg van és elég hamar éreztem mindkétszer.Elsõ babát 14 hetesen, a másodikat 16 hetesen , hátsó fali lepény volt mindkettõnél
Semmi gondot nem okozott UH-nál.
Sziasztok, 13+5-nél tegnap este éreztem az elsõ rebbenéseket hanyatt fekve, kinyújtózva :) Bár mindenki meg akar gyõzni hogy ez még nem az... A hasi ultrahangnál nem okozott nektek gondot a pocakon levõ felesleg? Mondjuk 4D-n?
86 kg-mal estem teherbe , 167 cm magas vagyok. 20 hetesen éreztem elõször a baba mozgását, de a lepényem mellsõ falon tapadt, ez is késleltetheti az érzékelést.
Én kb 15 kg felesleggel kezdtem, mellsõfali a lepény, 21 hetesen éreztem elõször egyértelmûen a babát. 31 hkm
Szia! Valószínû éreztem már korábban is, de annyira gyenge volt, hogy nem mertem ráfogni. Rajtam is van több mint 20kg fölösleg, én pontosan 19hetesen 3naposan éreztem, de az már egyértelmû volt, hátsófali lepénnyel.
170 centihez 87 kg. A 17. héten már éreztem hogy lenn rugdos, mellsõ fali lepénynél.
Rajtam is van felesleg, mert 168 cm vagyok és 73 kg, de 14. héttõl éreztem a pici mozgását egészen lenn jobboldalt a szeméremcsontomnál :-)
Rajtam 10kg volt, szinte mind csipõ-has tájékon. 15-16 hetesen már biztosan tudtam, hogy õ az (hátsó fali lepény). Elõtte is éreztem picit, de akkor még nem mondtam volna biztosra.
Rajtam is elég sok felesleg van, a hasamon pedig fõleg :( Elsõ babát már 16 hetesen éreztem mellsõ fali lepénnyel. Nincs összefüggés a túlsúly és e között, hidd el. Inkább ez azt befolyásolhatja hogy kívülrõl mikor lehet érezni.
A kérdező hozzászólása: Mi 25 hetesek vagyunk, és néhány napja érzem csak nagyon intenziven hogy rugdos a babym. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!