Találatok a következő kifejezésre: Aki szipózok annak (2 db)

Aki szipózik annak is meglátszik a szemén, mint annak aki füvezik?

Legjobb válasz: annak az egész arcán meglátszik, nem csak a szemén. ráadásul méterekrõl bûzlik. nem véletlen az a legalja, még a kannás borhoz képest is. csak cigányok csinálják. :)

annak az egész arcán meglátszik, nem csak a szemén. ráadásul méterekrõl bûzlik. nem véletlen az a legalja, még a kannás borhoz képest is. csak cigányok csinálják. :)
Ez hülyeség, hogy csak a cigányok használják. De amúgy tényleg inkább a szagról lehet felismerni.
A kérdező hozzászólása: Akkor, hogy lehet az, hogy az egyik ismerösöm aki néha szipózik nem látszik se az arcán, csak néha olyan furán állnak a szemei..
a füveseknek nem mindig látszik meg. :|

Aki szipózok higitózik annak mi kárt tesz a szervezetében, és erröl az illetöt hogy tudnám leszoktatni és miért olyan veszélyes?

Legjobb válasz: Szinte mindent károsít, és annyira butít, hogy hihetetlen. Aki higítózik, vagy egyéb oldószereket szív, az pár év alatt úgy leépül, hogy el sem tudja képzelni, hogy a korábbihoz hasonló életet éljen.

Szinte mindent károsít, és annyira butít, hogy hihetetlen. Aki higítózik, vagy egyéb oldószereket szív, az pár év alatt úgy leépül, hogy el sem tudja képzelni, hogy a korábbihoz hasonló életet éljen.
21 éves uncsim is emiatt halt meg 5hónapja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!