Találatok a következő kifejezésre: Aki szerelmes, honnan tudja, (5 db)

Aki szerelmes, az honnan tudja, hogy szerelem az amit érez?

Legjobb válasz: Nagyon lokikus kérdés!!! De pontos magyarázatot szerintem nem lehe erre adni. Én Lassan 7 éve vagyok szerelmes a páromba, de csak 3 éve kezdtünk el közeledni egymáshoz és ugy 2 éve járunk, és amikor veszekszünk meg akarom ölni magam, mert félek hogy elveszítem és érzem, hogy ugy már nem tudnék élni, nélküle nem lenne kerek az életem. A Szerelmet érzed, nem is érzés, mert amikor már régóta vagytok együtt nem igy igazán érzed azt a valamit, hanem csak mondod, hogy szereted, de amikor odakerültök, hogy szakitás, megint fellobban a láng. De a szerelem olyan, hogy valami gyönyörû érzés fog el a köldököd körül, de ez csak néha érzed, nem lehet elmondani, ez az érzés nem testi hanem lelki. Ha szerelmes leszel akkor tudni fogod, hogy az az...:D

Nagyon lokikus kérdés!!! De pontos magyarázatot szerintem nem lehe erre adni. Én Lassan 7 éve vagyok szerelmes a páromba, de csak 3 éve kezdtünk el közeledni egymáshoz és ugy 2 éve járunk, és amikor veszekszünk meg akarom ölni magam, mert félek hogy elveszítem és érzem, hogy ugy már nem tudnék élni, nélküle nem lenne kerek az életem. A Szerelmet érzed, nem is érzés, mert amikor már régóta vagytok együtt nem igy igazán érzed azt a valamit, hanem csak mondod, hogy szereted, de amikor odakerültök, hogy szakitás, megint fellobban a láng. De a szerelem olyan, hogy valami gyönyörû érzés fog el a köldököd körül, de ez csak néha érzed, nem lehet elmondani, ez az érzés nem testi hanem lelki. Ha szerelmes leszel akkor tudni fogod, hogy az az...:D
Amikor a közelében vagy érzed, hogy hevesebben ver a szíved, amikor vele beszélsz mosolyogsz, boldognak érzed magad vele. Még ha már kellemetlen a csend néha, akkor is boldog vagy mert vele lehetsz. Amikor nagy nehezen veszed a bátorságot és hozzáérsz és látod rajta, hogy nincs ellenére és esetleg õ is visszaérint, akkor magad érzed a legboldogabb embernek a világon. Bármilyen rossz tulajdonsága is van, te azt is erényként fogod fel, imádod amilyen, és amikor nincs veled hiányzik. Nagyon sokat gondolsz rá és ha nem teljesül be a szerelem, akkor se tudsz rá haragudni szívbõl, csak mondod, hogy haragszol rá, de ezzel csak magadnak hazudol, mivel a szíved mélyén õ mindig is egy különleges ember lesz számodra, aki nagyon sokat számít.
Kedves kérdezõ! Sajnos egyik szerelemrõl sem lehet tudni, hogy az-e az "igazi", mert azt csak az idõ igazolja. Ha nagyon össze akarnám törni az álmaidat, akkor azt mondanám, hogy a szerelem csak az evolúció piszkos kis trükkje, ami arra jó, hogy a két fél addig együtt maradjon, amíg létre nem hoznak egy útódot. Az érzést az okozza, hogy az agyad egy örömhormonban, az endorfinban lubickol. Biológiai szempontból nem sokban különbözik attaól, mint amikor befalsz egy doboz csokoládét. De hogy a kérdésedre válaszoljak, onnan lehet tudni, hogy szerelmes vagy, hogy: 1. megragadsz minden lehetõséget, hogy a kiszemelt lány/fiú közelében legyél 2. csak félve mered megérinteni õt 3. viszont ha õ érint meg téged jól esik 4. sokszor jut az eszedbe 5. más lányra/fiúra rá sem nézel. Ha ezek közül bármelyiket is tapasztalod magadon, akkor sajnos elkaptad az I LOVE YOU vírust. (vagy nem tom, az egy computer féreg neve volt?)
a szerelem az, amikor ha csak rágondolsz hevesebben ver a szíved.amikor csörög a telefonod és látod hogy Õ hív izzad a tenyered. amikor találkozótok lesz görcsöl a hasad és semmi és senki másra nem tudsz gondolni csak arra hogy végre vele lehess. amikor vele vagy csak ráfigyelsz nem számít semmi csak Õ. amikor tudod hogy lassan menned kell, maradni akarsz vele, örökre vele akarsz maradni! amikor elváltok a búcsúcsókot minnél hosszabbra akarod húzni, amikor elváltatok visszagondolsz hogy miket csináltatok és hogy mennyre jó volt. és bárcsak visszatekerhetnéd az idõt hogy vele lehess!-valami ilyesmi a szerelem:)
a szerelem az amikor minden percben o jar az eszedben es mindenhol es mindenkiben ot keresed, a nevet ismetelgeted, allandoan a kozos pillanatokra gondolsz es az utolso csokra es hianyzik es rohadtul faj ha massal latod, felsz hogy elveszited es erzed hogy barmire kepes lennel erte es egyszeruen erzed azt a szuros fajdalmat ha massal latod vagy visszautasit es ugy erzed hogy sosem tudod elfelejteni......a szerelem nagyon szar:(
én spec. elolvadok, ha rámnéz.. és látom rajta, higy õ is
Nem az az igazi akivel le tudod élni az életet, hanem az aki nélkül nem! http://www.bagolykonyvkottabolt.hu/modules.php?name=News&fil..
"A szerelem az, amikor a szél meglebbenti a függönyt. Nem a szél, nem a függöny...a lebbenés." Bocs ez nekem nagyon tetszik. Egyébként én a gyomromban érzem. Ha hosszú idõ után újra látom és megcsókol, olyan mintha elõször csókolna és összeugrik a gyomrom.
Úgy érzi, hogy belül majd'szétnyomja egy furcsa, kellemes érzés, és nem megy el az esze; sõt, inkább inspirálja, építi az embert. Jobban tud gondolkodni, tanulni, dolgozni stb. Ami nem így van, az csak kamuérzés!
A szerelem az, amikor megbenulsz es hulyesegeket beszelsz ha kerdez valamit, hasmenesed van minden egyes talalkozo elott...amikor elso latasra tudod, hogy o az. Ra vartal.
A szerelem az, amikor meglátod a másikat és pillangók vannak a gyomrodba szépítkezel neki és álmodozol róla. Nem akarsz nélküle élni, és eltudod képzelni azt is hogy hozzá menj. A szerelem olyan, mint az éjféli szellem. Mindenki tudja, hogy van, de senkisem látta. Hisz magadon nem látod, csak a másikon. A szerelem egy nagyon fantasztikus érzés, a maga jó és rossz oldalával együtt. Honnan tudod? Szerelmes vagy az anyukádba, vagy bármelyik rokonodba? Nem de szereted Qket. Ez a különbség. És ez érezhetQ
Amikor minden gondolatod körülötte forog, százezerszer végigjátszod a gondolataidban az elhangzott mondatait, látod a legapróbb mozdulatait is. Minden érte történik: ha látsz egy szép dolgot, egybõl érdemesnek tartod arra, hogy megmutathasd neki, hogy együtt éljetek át rengeteg élményt még akkor is, ha az mondjuk egy cica játszadozása a parkban, vagy hasonló apróságok. Még a hibáit is erénynek érzed, gondolatban folyamatosan nála jársz... Nagyon sokrétû ez a fogalom, de az biztos, hogy ez az érzés szinte kiszakít a szürke hétköznapokból, és az élet minden pillanata egy magasztos ünnepet idéz.
A szerelem az amikor a másikat fenntartás nélküla hibáival együtt szereted, és nem érdekel mit gondolnak mások, meg hogy mi történik a világban, csak az hogy vele legyél.
Szerelem jelei: -folyton csak rá gondolsz -csak vele akarsz lenni -azt akarod hogy csak veled legyen -ha vele vagy minden olyan jó -ha csak rágonolsz göröl a hasad, izzad a tenyered, nem megy le az étel a torkodon -mindenpillanatban félsz hogy baja esik -azon tûnödsz merre lehet( és kivel) -arra gonolsz, hogy õ gondol e rád -van hogy sírsz annyira hiányzik -van hogy megõrülsz ha nem lehetsz vele

Honnan tudom eldönteni, hogy lány, akivel járok szerelmes e belém?

Ha szemt?l szemben vagyunk tökre rendben van minden.ugyis mondhatnám egy hullámhosszon vagyunk.De hétközben általában van amikor nem tudunk találkozni és ilyenkor a világhálón tartjuk a kapcsolatot.De ott nagyon furcsa(legalábbis a szememben) és nem szokott írni, csak ha én írok rá, és ez nagyon bántó és idegesít?, mert ugylátszik csak én érdekl?döm.Csak két hónapos lesz a kapcsolatunk.17/f Honnan tudom kideríteni hogy csak tetszek neki,vagy szerelmes is belém?

Legjobb válasz: Légy türelmes. Ha szerelmes (vagy az lesz), azt úgyis érezni és látni fogod rajta. Ami meg a világhálót illeti: nem mindenki szeret ott beszélgetni. Talán pár napig te se írj rá, várdd meg hogy akkor ír-e neked.

Légy türelmes. Ha szerelmes (vagy az lesz), azt úgyis érezni és látni fogod rajta. Ami meg a világhálót illeti: nem mindenki szeret ott beszélgetni. Talán pár napig te se írj rá, várdd meg hogy akkor ír-e neked.
Ha túl rámenõs vagy, azt észreveszi(de azért ne tûnj el a föld színérõl).Ha fenn van Chat-en/találkozol vele csak lazán.Tudom, azt gondolod hogy könnyû mondani.Köszönj neki ha találkoztok, chat-en pedig min.Havonta egyszer egy hosszú beszélgetés nem árt.DE, csak ha mindkettõtöknek van hozzá kedve.
*21:36
kérjen meg valakit hogy startoljon rá a csajára és kiderül hogy szereti vagy sem?? 21:32 ez neked szól!! ha pl meg akarok bizonyosodni arrólhogy az én párom meg e csalna akkor kiprobáljam ezt szerinted??
1. válaszoló vagyok. Volt hogy én sem ismertem fel, hogy szerelmes vagyok, csak mikor el kezdett hiányozni, mert például nem írt rám, ezért írtam, hogy esetleg most hanyagold egy kicsit te. Aztán én összekaptam magam, és nem hanyagoltam, de néha nem látjuk azt, ami kiveri a szemünket. Nõi hülyeség talán, de van ez így :)
A kérdező hozzászólása: 1.:hát ha eddig nem lett szerelmes akkor ezután sem lesz...vagyis akartaomon kívül lesz max.
én tudom, én tudom!!!! bérelj egy kamupasit aki falból csapja neki a szelet!!! és ha megdõl, akkor annyi!!!!!! majd vágd jól szájon!!!!
ettõl még szerethet, a net nem számít semmit, ha élõben jól megvagytok, akkor szerintem nincs mitõl félni. egyébként tényleg sokan vannak, akik nem szeretnek neten beszélni, én se nagyon barátommal, mert minidg vagy 1000 dolgot csinál egyszerre és fél óránként ha válaszol.. :)
Kérdezd meg tõle, hogy magától miért nem szokott írni.
ne akard erõltetni..:/


Na egy fura kérdés akkor. Honnan tudod, hogy szerelmes vagy? Mennyi idő után döbbentél rá, hogy ezt érzed?

Legjobb válasz: Ha igaz szerelem, rögtön érzed. És akkor már nem lesz kérdés, annyira egyértelmû :)

Ha igaz szerelem, rögtön érzed. És akkor már nem lesz kérdés, annyira egyértelmû :)
A kérdező hozzászólása: na jó, de mi van akkor ha idõvel alakul ki a szerelem és nem úgy mint a filmekben hogy meglátom és belezúgok?
"Ha igaz szerelem, rögtön érzed." Szerintem ez nem így van. Hisz az elején mégcsak nem is ismered az illetõt, csak tetszik, vonzódsz hozzá Még nem is vagy szerelmes belé. A szerelem az, amikor a teljes egész emberhez igazi nagy szeretettel kötõdsz. Amikor elfogadod õt a hibáival együtt. No az az igaz szeretet. Vagyis ez a szerelem. Amit elsõ ránézésre, vagy alig ismerten érzel, az max. belehabarodás/-zúgás a másikba.
A kérdező hozzászólása: hm, bezzeg ha valami análszexes kérdést tettem volna fel, vagy egy megcsalósat akkor jönnének a válaszok :)
Fogod tudni, amikor eljön az ideje. Ennyire egyszerû...
Kérdezõ: igen, jelent, valószínûleg tetszel neki. Mikor rád néz mosolyogni szokott? Szoktatok beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: Igen szokott mosolyogni beszèlni pedig ritkán félek hogy rosszat mondanèk neki és megsértenèm
Beszélj vele többször. Ne félj, csak lazán.
Kb. annyira vagy hasznos itt mint én, a számokat nézve, úgyhogy szerintem nagyon gyorsan csendesedj el...
A kérdező hozzászólása: Hát megpróbálok vele többet beszèlni
A számokat nézve? Eddig ebben a kategóriában csak pozitívat kaptam, ez a százalék a számítástechnikától van, régebben(még most is néha) ott nagyon aktív voltam és néhány kezdõ embernek ugyebár fáj az igazság.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!