Találatok a következő kifejezésre: Aki sose lehet terhes (4 db)

Ha barátnőmmel lefekszek és úgy hogy a nemiszervem kicsit spermás akkor lehet terhes? De nem élvezek el benne, sokak szerint lehet terhes, de eddig akárhányszor csináltuk, sosem volt az, akkor most mégis mi van? Mégse lesz ilyenkor az ember terhes?

Legjobb válasz: Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.

Lehet terhes. De tisztában vagy a "lehet" szó jelentésével? nem biztos 100% ra hogy terhes lesz, ezért lehet. Lehet évekig csináljátok és soha nem lesz így terhes, de lehet hogy köv alkalomnál becsúszik a baba.
Az van aranyapám, hogy marha nagy szerencsétek volt... Lehet terhes így is. De nyugodtan próbálkozzatok, játszatok a tûzzel amíg leég a ház. (értsd, az asszony tényleg 'megbabásodik'...)
Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)
Mázlitok van. Lehet h a spermáddal van a baj v õ nem túl termékeny. Csak így tovább. Egyszer csak összejön
"Elöször is: Amikor lefekszel a bnöddel mitöl spermás egy kicsit a nemiszerved? Tehát elötte hogyan került rá? ( A hugycsövedet nem emlitetted, hogy ott is lehetnek, ezért nagyon érdekes ez a kérdés.)" nem tudom mennyire vagy tisztában a férfi nemiszerv mûködésével de a magömlés elõtt is szokott ondó szivárogni az ember farkából... aztán az is elõfordul h egy este 15 dug az ember egész reggelig xD ilyenkor elõfordul... amúgy én is így csinálom mindig lehet én is magtalan vagyok : D

Aki sose menstruált, lehet terhes?

Legjobb válasz: ha pont akkor van peteérés amikor az aktus és rá 14 napra jönne meg elõször akkor igen, sosem lehet tudni.

ha pont akkor van peteérés amikor az aktus és rá 14 napra jönne meg elõször akkor igen, sosem lehet tudni.
ha nincsen mensi nincs PÉ sem.
És ha pont akkor jönne meg elõszõr? nem tudhatod!!!

Volt már olyan akiknek évek óta nem sikerült teherbe esnie vagy aki azt hitte sose lehet gyermeke és mégis terhes lett?

Legjobb válasz: nekem van pár ismrösöm,akik 15even keresztül probalkoztak,es,vagy elvetelt a felesege,vagy halva született a baba,aztan mar total fel is adtak,de 2even belül összejött nekik 2egeszseges kisfiu.

nekem van pár ismrösöm, akik 15even keresztül probalkoztak, es, vagy elvetelt a felesege, vagy halva született a baba, aztan mar total fel is adtak, de 2even belül összejött nekik 2egeszseges kisfiu.
Kedves nagykate, mi is a babaprojekten vagyunk, lassan már 2 éve, kérlek írd meg akár priviben is a vitamin nevét. Köszönöm, Lili
Szia saját tapasztalatról kevésbé tudok írni, mert mi még csak 1 éve próbálkozunk, de a barátnõm példáját mindenképp érdemes meghallgatnod: Nálunk is aktuális volt a téma mert már több, mint 3 éve dolgoztak a babaprojekten. A barátnõm átesett az össezs nõgyógyászati vizsgálatokon és csak ezt követõen derült ki, hogy a gond a férfi oldalán volt, nem volt elegendõ spermiuma. A vizsgálatok után Dr. Erdei Edit tanácsára kezdtek el szedni egy osztrák vitaminkészítményt. A baba ugyan még sajnos nem jött össze, de 4 hónapra a spermakép eredményei látványosan javult. Tanulva az esetükbõl érdemes még idõben a férfi oldalt is kivizsgálni, mert az esetek közel 50%-ban a hiba ott keresendõ.
12.04-nek kár, hogy az édesanyádnak nem volt teherbeesési problémája!!!
Nekem még eddig nem sikerült teherbe esnem! 85/F
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Unokanõvéreméknek 9 év után lett baba, amikorra már fel is adták:) ) Jómagam is hasonlóan jártam, bár én voltam terhes csak nem maradt meg a baba, pici terhesség volt 2szer is.Aztán sikerült , igaz 39évesen de csak született egy kislányom:) Csak leírom röviden én hogy voltam: Volt egy 12 éves kapcsolatom kb 6 évig szedtem fogazásgátlót, abbahagytam soha nem estem teherbe az exemtõl, külön váltunk..de nem emiatt. A következö párommal 7 évig voltam , amikor összekerültünk szinte rögtön teherbe estem, de nem maradt meg a baba , utána soha többet nem estem teherbe. A mostani párommal összejöttünk rá 4 hónapra teherbe estem de nem maradt meg a pici...missed ab lett a vége, a mûtét után az 5.hónapban már megint terhes voltam :) és õt sikerült kihordanom és igaz császárral , de rendben meg is született , õ most 2.5 éves. Soha sem szabad feladni...bármi legyen is az ok, de rágörcsölni sem..az is akadály lehet!
Most két ismerõsöm is van akik küzdenek már évek óta, nagyon drukkolok nekik, mert nagyon rendes családban születne az a pici.
A sógornõmnek a 7. gyerek sikerült az elõtte lévõ 6 mind fiú lett volna, a 7. lány megmaradt. Ilyen is van.
Az én ismerõsöm is megmondták, hogy nem eshet teherbe, aztán beavatkozással úgy 6 év múlva mégis sikerült. Nem is védekeztek a férjével, mivel õ biztos volt benne, hogy nem eshet természetes úton teherbe. Aztán az elsõ gyerek után pár hónappal nem érezte jól magát, fájt a hasa. Elment a nõgyógyhoz és mit ad a JÓ Isten terhes volt. Természetes úton a második gyerekével. Azóta már meg is született épen egészségesen.
egyik ismerõsöméknek 7 évig nem volt gyerek, aztán örökbe fogadtak egy kisfiút. rá egy évre megszületett a kislányuk, aztán megint egy fiú :)
Nekem azt mondták, hogy nagyon kicsi az esély, max lombik, és ezután még egy nõgyógyászati gondot találtak, amit meg is mûtöttek. 3 év védekezés nélkül eltelt, közben inszem, lombik, aztán spontán terhes lettem, de vetélés lett, néhány hónapra rá egy újabb, aztán viszont megfogant a nagyfiam, és fél éves volt, amikor a kicsi is megfogant, lényegèben az elsõ adandó alkalommal :)
párom nõvérének a HETEDIK lombik sikerült!sok év és sok millió pénz, de annál nagyobb az öröm!:)
Szia egy barátnõm anyukája 5 gyereket szült halva vagy elvetélt és utánna azt mondták neki az orvosok, hogy nem lehet soha gyereke aztán teherbe esett a barátnõmmel és megszülte. Másrészt keresztanyámék 2évig próbálkoztak az unokahúgommal és õ is csak lombik programmal jött össze de most hála istennek orvosi segítség nélkül összejött a második baba és nemsokára ketten lesznek. :) Annyit tudok mondani am, hogy nem szabad feladni!
Ismerõsömnek évekig nem sikerült még befektetéssel sem..erre váratlan terhes lett...már már megszállottan akarta..se munka se semmi szóval a semmire szüli mégiscsak a babát saját háza nincs.. A férje meg felmondott h vele lehessen otthon.. Én értem h szetetne sok ember babát de a semmire?? Minden tisztelet azoknak a válaszolóknak akiknél halva születés volt és fel tudták dolgozni!! Tényleg!! Rettenetes :(

14 napja késik a mensim 1 éve kb. Már késett 1 hónapot is, de akkor nem lettem terhes, folyásom 1 hete jelentkezett, ilyen állagú még sosem volt. Vajon ez már lehet baba?

Legjobb válasz: Próbáltad már a TERHESSÉGI TESZT-et? Praktikus!!! Esetleg a nõgyógyászt. Õ nem csak tippelget

Próbáltad már a TERHESSÉGI TESZT-et? Praktikus!!! Esetleg a nõgyógyászt. Õ nem csak tippelget
Ha terhes vagy, akkor azt a tetsz már rég kimutatja. Vagy menj dokihoz, õ is megtudja mondani, hogy baba vagy valami más.
Szia! Szerintem lehet baba, most lehet, hogy amiatt maradt ki a mensid! A folyás terhesség alatt sokféle lehet, ez mindenkinél más! Ha szokatlan, akkor az is lehet a terhesség jele. Szerintem vegyél egy tesztet, ilyen idõben már mindegyik kimutatja, ha baba van. Aztán, ha pozitív, menj el a nõgyógyászhoz. Õ már 100%-ra látni fogja az ultrahangon! Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!