Találatok a következő kifejezésre: Aki nem tipus pasi, hogy szeret (2 db)

Aki nem romantikus tipus (pasi), hogy szeret (egy lányt)?

Ezalatt azt értem, hogy nem bujós, szeretget?s, simogatós, romantikus, figyelmes. Akkor honnan tudom hogy szeret? Azt látom hogy a szexben szeretné hogy nekem is jó legyen, de ez még nem szerelem. Nyugtassatok meg, hogy van ilyen "érzelmileg szegény" pasi !

Legjobb válasz: Hogyne lenne. Sõt, a férfiak általában -persze van kivétel- nehezebben mutatják ki az érzelmeiket, mint a nõk. Azt hogy szeret-e, abból tudod meg, hogy szemmel láthatóan úgy viselkedik-e, hogy abból az derül ki, hogy azt akarja, hogy boldog legyél-e? Kicsit sántító a példa, meg fikció is, de pl. Forrest Gump az, aki a filmben egyedüliként igazán szereti Jenny-t, és ez nem abból látszik, hogy olyan jól kifejezi az érzéseit, hanem abból, ahogyan viselkedik. Amúgy meg van sok olyan pasi, aki tiszta Casanova és a szép szavaknak, romantikának, stb.-nek a mestere, úgy hogy elolvadnak tõle a nõk, és ezzel a tulajdonságával úgy él, hogy minden nõt lefektet. (Tehát köze nincs a szerelemhez, még akkor sem, ha tele van romantikával.) --- Amúgy a saját édesapám is olyan típus, amit írtál --> nehezen mutatja ki az érzelmeit. És mégis már lassan 30 éve szereti anyukámat és ez látható is üdv: 1 férfi

Hogyne lenne. Sõt, a férfiak általában -persze van kivétel- nehezebben mutatják ki az érzelmeiket, mint a nõk. Azt hogy szeret-e, abból tudod meg, hogy szemmel láthatóan úgy viselkedik-e, hogy abból az derül ki, hogy azt akarja, hogy boldog legyél-e? Kicsit sántító a példa, meg fikció is, de pl. Forrest Gump az, aki a filmben egyedüliként igazán szereti Jenny-t, és ez nem abból látszik, hogy olyan jól kifejezi az érzéseit, hanem abból, ahogyan viselkedik. Amúgy meg van sok olyan pasi, aki tiszta Casanova és a szép szavaknak, romantikának, stb.-nek a mestere, úgy hogy elolvadnak tõle a nõk, és ezzel a tulajdonságával úgy él, hogy minden nõt lefektet. (Tehát köze nincs a szerelemhez, még akkor sem, ha tele van romantikával.) --- Amúgy a saját édesapám is olyan típus, amit írtál --> nehezen mutatja ki az érzelmeit. És mégis már lassan 30 éve szereti anyukámat és ez látható is üdv: 1 férfi
Aki nem bújik oda néha a párjához(nem arra gondolok, hogy egyfolytában), nem simogatja meg, nem puszilja, az szerintem nem szerelmes....még vagy már nem.Attól függ mióta jártok együtt? Amúgy az én párom sem egy szókimondó pasi, de mindig megpuszilgat, öleleget.
uccsó elõttinek üdvözlöm az édesanyját, és mellesleg üzenem neki, hogy lehet, hogy buzi a pasim, de én szeretem, ahogy õ szeret engem, és boldog vagyok vele! ennyi!
ha ennyire hiányzik, akkor keress másikat. nekem is elõször ilyen rideg barátom volt; szörnyû volt, mindig én csókoltam meg, meg minden, pedig néha nagyon jól esett vna tõle is hasonló. a mostani viszont nagyon aranyos, 1000x jobb, mint a régi
Nem csak az ilyen szarságokon múlik hogy mennyire szeret hogy hányszor bújik oda hozzád, még ha te ezt így képzeled is el, hanem hogy mennyit lenne képes feláldozni miattad. Mellesleg a bújós pasik nem is egészen férfiak.
A kérdező hozzászólása: Ilyen nehezet kérdeztem???
Azért, mert egy pasi nem olyan romantikus, az koránt sem jelenti azt, hogy nem tud valakit nagyon szeretni.Nem mindegyik pasi bújos, meg nem is mindegyik pasi romantikus. A tetteit, a viselkedését figyeld meg.Az sokkal többet elárul.Pl azt, hogy veled szemben hogyan viselkedik, mennyire foglalkozik azzal, hogy te jól érezd magad, hogy örömet szerezzen, mennyire figyelmes minden téren, hogy fontos e neki az, hogy jól érezd magad mellette és boldog legyél stb.

Ha a pasim kevesebbszer mondja, hogy szeret mint én, és ő sose álmodik rólam én meg mindig róla, meg én féltékeny tipus vagyok ő meg azt mondja h nem akkor tuti h én jobban szeretem mint ő engem?

s?t a fotóm is csak akkor rakta ki telefonomra mikor mondtam h zavar h más (ismert) n?k képe van kinn és ? barátokkal is van, én viszont csak vele akarok,

Legjobb válasz: nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L

nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L
ilyen apróságokba nehogy már beleköss, hogy kinek a képét rakja ki a telefonjára.. most az jó érzés, hogy a te nyomásodra, "kényszerbõl" tette ki?:S ne legyél hisztis -.-
mintha az én a kedvesem közti dolgokat írtad volna le..:) nos magamból indulok ki. annak ellenére hogy nem mondom két percenként meg hogy szeretem, s nem mindenhol az õ képe figyel és, hogy nem vele álmodok.. annak ellenére amikor csak van 1 perc nyugtom rá gondolok, vágyakozom az érintésére, az ölelésére, az illatára, a mosolya látványára, mindenre ami õ. és ha hozzám vágná ezt a kedvesem hogy õ biztos jobban szeret engem mint én õt mert bla-bla akkor bizony hogy k*rva szarul esne. szal ezt a kételkedõs éned tartsd meg magadnak, vagy add ki itt nekünk fórumon, anonim azt kész.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!