Találatok a következő kifejezésre: Aki nem tipus pasi, (6 db)

Aki nem romantikus tipus (pasi), hogy szeret (egy lányt)?

Ezalatt azt értem, hogy nem bujós, szeretget?s, simogatós, romantikus, figyelmes. Akkor honnan tudom hogy szeret? Azt látom hogy a szexben szeretné hogy nekem is jó legyen, de ez még nem szerelem. Nyugtassatok meg, hogy van ilyen "érzelmileg szegény" pasi !

Legjobb válasz: Hogyne lenne. Sõt, a férfiak általában -persze van kivétel- nehezebben mutatják ki az érzelmeiket, mint a nõk. Azt hogy szeret-e, abból tudod meg, hogy szemmel láthatóan úgy viselkedik-e, hogy abból az derül ki, hogy azt akarja, hogy boldog legyél-e? Kicsit sántító a példa, meg fikció is, de pl. Forrest Gump az, aki a filmben egyedüliként igazán szereti Jenny-t, és ez nem abból látszik, hogy olyan jól kifejezi az érzéseit, hanem abból, ahogyan viselkedik. Amúgy meg van sok olyan pasi, aki tiszta Casanova és a szép szavaknak, romantikának, stb.-nek a mestere, úgy hogy elolvadnak tõle a nõk, és ezzel a tulajdonságával úgy él, hogy minden nõt lefektet. (Tehát köze nincs a szerelemhez, még akkor sem, ha tele van romantikával.) --- Amúgy a saját édesapám is olyan típus, amit írtál --> nehezen mutatja ki az érzelmeit. És mégis már lassan 30 éve szereti anyukámat és ez látható is üdv: 1 férfi

Hogyne lenne. Sõt, a férfiak általában -persze van kivétel- nehezebben mutatják ki az érzelmeiket, mint a nõk. Azt hogy szeret-e, abból tudod meg, hogy szemmel láthatóan úgy viselkedik-e, hogy abból az derül ki, hogy azt akarja, hogy boldog legyél-e? Kicsit sántító a példa, meg fikció is, de pl. Forrest Gump az, aki a filmben egyedüliként igazán szereti Jenny-t, és ez nem abból látszik, hogy olyan jól kifejezi az érzéseit, hanem abból, ahogyan viselkedik. Amúgy meg van sok olyan pasi, aki tiszta Casanova és a szép szavaknak, romantikának, stb.-nek a mestere, úgy hogy elolvadnak tõle a nõk, és ezzel a tulajdonságával úgy él, hogy minden nõt lefektet. (Tehát köze nincs a szerelemhez, még akkor sem, ha tele van romantikával.) --- Amúgy a saját édesapám is olyan típus, amit írtál --> nehezen mutatja ki az érzelmeit. És mégis már lassan 30 éve szereti anyukámat és ez látható is üdv: 1 férfi
Aki nem bújik oda néha a párjához(nem arra gondolok, hogy egyfolytában), nem simogatja meg, nem puszilja, az szerintem nem szerelmes....még vagy már nem.Attól függ mióta jártok együtt? Amúgy az én párom sem egy szókimondó pasi, de mindig megpuszilgat, öleleget.
uccsó elõttinek üdvözlöm az édesanyját, és mellesleg üzenem neki, hogy lehet, hogy buzi a pasim, de én szeretem, ahogy õ szeret engem, és boldog vagyok vele! ennyi!
ha ennyire hiányzik, akkor keress másikat. nekem is elõször ilyen rideg barátom volt; szörnyû volt, mindig én csókoltam meg, meg minden, pedig néha nagyon jól esett vna tõle is hasonló. a mostani viszont nagyon aranyos, 1000x jobb, mint a régi
Nem csak az ilyen szarságokon múlik hogy mennyire szeret hogy hányszor bújik oda hozzád, még ha te ezt így képzeled is el, hanem hogy mennyit lenne képes feláldozni miattad. Mellesleg a bújós pasik nem is egészen férfiak.
A kérdező hozzászólása: Ilyen nehezet kérdeztem???
Azért, mert egy pasi nem olyan romantikus, az koránt sem jelenti azt, hogy nem tud valakit nagyon szeretni.Nem mindegyik pasi bújos, meg nem is mindegyik pasi romantikus. A tetteit, a viselkedését figyeld meg.Az sokkal többet elárul.Pl azt, hogy veled szemben hogyan viselkedik, mennyire foglalkozik azzal, hogy te jól érezd magad, hogy örömet szerezzen, mennyire figyelmes minden téren, hogy fontos e neki az, hogy jól érezd magad mellette és boldog legyél stb.

Visszautasíthat egy olyan lány aki visszahúzódó típus? Igaz én neten próbálkoztam nála. Ja és nem is volt még pasija soha.

Legjobb válasz: Hát...vissza...ha kicsit visszahúzódó...próbálj meg velem szépen lassan barátkozni...és szépen lassan közeledni felé...ha meg olyan mint én...akkor szívtad..:D

Hát...vissza...ha kicsit visszahúzódó...próbálj meg velem szépen lassan barátkozni...és szépen lassan közeledni felé...ha meg olyan mint én...akkor szívtad..:D
A kérdező hozzászólása: És te milyen vagy? :D :D :D
A kérdező hozzászólása: Vagy inkább adj egy pár tipet, hogy szerinted hogy közelítsek felé ha látni sem akar pedig sztem én semmi rosszat nem tettem.
Persze, hogy visszautasíthat. Én nemrég kerültem hasonló helyzetben. A válasz "nekem ez nem megy" volt. Ennyi. Ha pedig látni sem akar(?), akkor lehet jobb lenne mást keresni. A legjobbakat! Sárky
Csatlakozom az elõbbiekhez, természetesen visszautasíthat. Lehet hogy visszahúzódó, és talán ezért nem volt még senkije, de az ilyen lányok nem azt fogják nézni, hogy csak azért is kell valaki, mert még soha nem volt. Tehát ha arra alapozol, hogy még soha nem volt senkije, akkor rosszul teszed. Ugyanúgy kell próbálkoznod nála, mint egy másik lánynál, akinek mondjuk már több kapcsolata is volt. Azt, hogy "neten próbálkoztál nála" nem igazán értem. Mármint ismerkedni próbálkoztál, vagy konkrétan megkérdezted hogy járhattok e vagy ilyesmi?
Csendes visszahúzódó lány vagyok...és iszonyúan bunkó magammal...:Dés a pasikkal is...na jó ahhoz képest...van egy 3hónapos kapcsolatom de õ sokat kûzdött...értem és ellenem:DXD:D

Járnátok olyan pasival, aki nem szenvedélyes típus? 26/n

Mert én neten ismeredem egy pasival, aki nagyon szimpatikus de félek hogy nem elég szenvedélyes típus, hanem inkább olyan langyos ember és nem lesz elég odaadó az ágyban. Ezt hogy derítsem ki, csak nem kérdezhetek rá, mit gondolna rólam. Pedig nagyon kedvelem csak tényleg olyan visszafogottnak tûnik, ami nem is zavarna, csak az ágyban ne legye olyan. Ti mit tennétek a helyemben? Szerintetek vannak ilye típusú emberek és meg lehet õket változtatni, esetleg szenvedélyesebbé tudom majd tenni?

Legjobb válasz: Lassú víz partot mos... Sok férfi ilyen... de az ágyban mégis szenvedélyes, remek szeretõk. :) A puding próbája az evés... Én kipróbálnám, milyen az ágyban, és mit tudok kiváltani belõle. És ha nem jön be, ráérsz utána ezen rágódni!

Lassú víz partot mos... Sok férfi ilyen... de az ágyban mégis szenvedélyes, remek szeretõk. :) A puding próbája az evés... Én kipróbálnám, milyen az ágyban, és mit tudok kiváltani belõle. És ha nem jön be, ráérsz utána ezen rágódni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :)
Még meg se ismerkedtetek igazán de már ilyeneken agyalsz? Ez nem alakul túl jól már bocs. Egyébként én is ilyen vagyok.Visszafogott, kedves, sztoikus emberke. A barátnõimet viszont mindig-elnézést a szóért-kõkeményen megkeféltem, akár minden nap több órát, heteken keresztül. De nem látom értelmét a neten reklámozni a szexualitásom. 24/F
A kérdező hozzászólása: #3 de én nem azt várom, hogy kõkeményen megkeféljen majd, hanem hogy legyen nagyon érzéki és szenvedélyes, vagyis figyeljen oda rám, arra hogy mi jó nekem.
Abba ez is beletartozik.
nem, minek...

20/F vagyok, és azt vettem észre, hogy 2 pasi típus van (kb 50-50% arányban) Van akinek már sok bnője volt és van is sok lehetősége, és vannak akik csókszüzek és nincs semmi kilátás. Miért nem látok középutat?

Van aki egyszer?en sikeresnek született és van aki lúzernek?

Legjobb válasz: "20/F vagyok, és azt vettem észre, hogy 2 pasi típus van (kb 50-50% arányban)" Nem, az 50-50 nem igaz. Bontsuk inkább háromfelé: A) vannak, akiknek sok nõjük van - 10% B) vannak, akik sokat beszélnek a témáról, de nem sok közük van hozzá - 40% C) vannak, akiknek nem megy a dolog és nem is titkolják - 50% Középút nincs, de a "sikeresek" sokkal kevesebben vannak, mint gondolnád. A többség csak dumál. Az embereknek átlag 3-4 szexuális kapcsolatuk van egy élet során. Ebben benne van az, hogy keveseknek több száz, a nagy többségnek meg 1-2. "Van aki egyszerûen sikeresnek született és van aki lúzernek?" Ezt nem feltétlenül mondanám. Egyrészt senki sem "születik" ilyennek vagy olyannak, hanem valamilyenné alakul élete során. Másrészt van kétféle stratégia a párkeresésben. Az egyik az, hogy valaki sorra veszi a nõket (néhány hetente vagy naponta vált) és aztán egyszer megüti a fõnyereményt és annál megáll. Meg van a másik, gyakoribb, amikor nagyon lassan, évek alatt alakítanak ki kapcsolatokat. Ismeretség, aztán barátság, majd elkezdenek járni. Az utóbbi módszer lassú, egy-egy kapcsolat évekig tart, és ebbõl csak kevés fér bele egy ember életébe. Mindkétféle módszerbõl tudnék példákat hozni sikeres kapcsolatokra és boldog házasságokra.

"20/F vagyok, és azt vettem észre, hogy 2 pasi típus van (kb 50-50% arányban)" Nem, az 50-50 nem igaz. Bontsuk inkább háromfelé: A) vannak, akiknek sok nõjük van - 10% B) vannak, akik sokat beszélnek a témáról, de nem sok közük van hozzá - 40% C) vannak, akiknek nem megy a dolog és nem is titkolják - 50% Középút nincs, de a "sikeresek" sokkal kevesebben vannak, mint gondolnád. A többség csak dumál. Az embereknek átlag 3-4 szexuális kapcsolatuk van egy élet során. Ebben benne van az, hogy keveseknek több száz, a nagy többségnek meg 1-2. "Van aki egyszerûen sikeresnek született és van aki lúzernek?" Ezt nem feltétlenül mondanám. Egyrészt senki sem "születik" ilyennek vagy olyannak, hanem valamilyenné alakul élete során. Másrészt van kétféle stratégia a párkeresésben. Az egyik az, hogy valaki sorra veszi a nõket (néhány hetente vagy naponta vált) és aztán egyszer megüti a fõnyereményt és annál megáll. Meg van a másik, gyakoribb, amikor nagyon lassan, évek alatt alakítanak ki kapcsolatokat. Ismeretség, aztán barátság, majd elkezdenek járni. Az utóbbi módszer lassú, egy-egy kapcsolat évekig tart, és ebbõl csak kevés fér bele egy ember életébe. Mindkétféle módszerbõl tudnék példákat hozni sikeres kapcsolatokra és boldog házasságokra.
Rosszul látod. Kezdeményezni kell. Sokan sírnak itt, hogy nincs barátnõjük, nem kellenek senkinek... De nem is tesznek érte semmit. Szánalmas kifogások mögé bujkálnak. Mi lenne szerinted a középút? Az, hogy az elsõ szerelmeddel éled le az egész életed? Más középút nem igazán jut az eszembe. (23F)
Azért nem látsz középutat, mert korlátolt vagy. Van középút, nekem elhiheted. 23F
Igen. :D Szerencsére én sikeresnek születtem. :)
Ahogy látom te a másodiknak születtél. Amúgy nem igy van. Pl nekem elég sok barátnõm volt, most azonban nincs kilátásban senki, ergó szar idõszakom van. Na erre varjál gombot.
A kérdező hozzászólása: Nem említettem hogy én a második kategóriába tartoznék, csak matek-infó-fizika szakos suliba jártam, sok korombeli palit ismerek. És nagyon ez rajzolódik ki, véglet emberek vannak.
Csokszuz 20 evesen. Ez nem a karma, hanem tenni kell erte. Na hajra.
mert nem létezik semmilyen középút!!! légy bátrabb nem lehetsz soha önmagad csak úgy teszik a menõk habisztik mind kutyák de mindig valakit leutánoznak vagy filmbõl vagy valaki közelebbi ismerõsrõl, rokonról :d amúgy minden nap rolytosra verik hm :d
A 7.-sel értek egyet.:)

Ha a pasim kevesebbszer mondja, hogy szeret mint én, és ő sose álmodik rólam én meg mindig róla, meg én féltékeny tipus vagyok ő meg azt mondja h nem akkor tuti h én jobban szeretem mint ő engem?

s?t a fotóm is csak akkor rakta ki telefonomra mikor mondtam h zavar h más (ismert) n?k képe van kinn és ? barátokkal is van, én viszont csak vele akarok,

Legjobb válasz: nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L

nem, nem tuti.. ne legyél beteges meg mániákus, vigyázz, azt utálják a pasik.. 22/L
ilyen apróságokba nehogy már beleköss, hogy kinek a képét rakja ki a telefonjára.. most az jó érzés, hogy a te nyomásodra, "kényszerbõl" tette ki?:S ne legyél hisztis -.-
mintha az én a kedvesem közti dolgokat írtad volna le..:) nos magamból indulok ki. annak ellenére hogy nem mondom két percenként meg hogy szeretem, s nem mindenhol az õ képe figyel és, hogy nem vele álmodok.. annak ellenére amikor csak van 1 perc nyugtom rá gondolok, vágyakozom az érintésére, az ölelésére, az illatára, a mosolya látványára, mindenre ami õ. és ha hozzám vágná ezt a kedvesem hogy õ biztos jobban szeret engem mint én õt mert bla-bla akkor bizony hogy k*rva szarul esne. szal ezt a kételkedõs éned tartsd meg magadnak, vagy add ki itt nekünk fórumon, anonim azt kész.
Akkor varrass mosolyt az arcodra. Jokernek bevált.
és reggelente milyen nõkkel találkozol any*don és a nõvéreiden kívül? :D
én néha ha álmos vagyok ugy nézek ki mint 1 drogos és tapadnak rám a nõk :D (nem drogozok) ilyen flegma fejet vágok és bejön..általában, csak ahhoz bunkónak is kell legyél :D
A kérdező hozzászólása: Az vagyok, szóval nem kell hozzá nagyot alakítsak.
hát...suliban van pár ilyen csaj akik az ilyen típusokra buknak mint én :D hülyék vonzzák egymást..fél pucéron (inget kigombolva táncolok spanokkal a folyosón) persze félrészegen :D és milyen a csajközönség :D
Nekem kajak az ilyen fiúk jönnek be, akik nem napsugarak... De egy dolog mindig elv nálam: Nme érdekel, hogy milyen a barátaival, szüleivel, családjával vagy épp másokkal, DE...! Velem legyen rendes mindenki elõtt minimum egy kicsit és, ha kettesben vagyunk, akkor szeressen és ne csak az ágyban, ez alapelv. Engem mindig azok vonzanak, akik b.nkók és morogvák, de ha csak mi ketten vagyunk, akkor egy szeretnivaló angyal lesz a fiúból ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!