Találatok a következő kifejezésre: Aki nem szülésznőt (61 db)

A Sote 2 n milyen tapasztalataitok vannak a szülésznőkkel? (Aki nem fogadott)

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni, mert nagyon sok szuleszno van, szoval ez csak az en tapasztalatom. En nagyon rosszat fogtam ki. Az egeszben ez volt a legrosszabb, szornyu elmeny. Szemet volt velem, szidott is meg minden. En szulni mentem, nem leszurast kapni valami teljesen ismeretlentol csak azert, mert neki rossz idopontban jott a szulesem (ejjel szultem). Ennek tudataban fogadnek a mai fejemmel szulesznot. En nem ismertem sajnos egyiket sem, igy nehez lett volna. Az jott, aki pont ugyeletes volt. De masoktol hallottam, hogy az oveke nagyon rendes volt, talalkoztam is tobb nagyon jo fej szulesznovel (elotte bent kellett fekudnom, akkor vegig nagyon rendesekkel talalkoztam, pont ez az 1 volt, akit inkabb nem is minositenek). 1-2 van, aki nagyon bunko, de gondolom, hogy mindenhol van pokroc ember, aztan pont azt fogtam ki.

Nem akarlak megijeszteni, mert nagyon sok szuleszno van, szoval ez csak az en tapasztalatom. En nagyon rosszat fogtam ki. Az egeszben ez volt a legrosszabb, szornyu elmeny. Szemet volt velem, szidott is meg minden. En szulni mentem, nem leszurast kapni valami teljesen ismeretlentol csak azert, mert neki rossz idopontban jott a szulesem (ejjel szultem). Ennek tudataban fogadnek a mai fejemmel szulesznot. En nem ismertem sajnos egyiket sem, igy nehez lett volna. Az jott, aki pont ugyeletes volt. De masoktol hallottam, hogy az oveke nagyon rendes volt, talalkoztam is tobb nagyon jo fej szulesznovel (elotte bent kellett fekudnom, akkor vegig nagyon rendesekkel talalkoztam, pont ez az 1 volt, akit inkabb nem is minositenek). 1-2 van, aki nagyon bunko, de gondolom, hogy mindenhol van pokroc ember, aztan pont azt fogtam ki.
detto, mint az elsõ.... akik fogadtak, mindenki áradozott, hogy milyen tündér, drága stb. volt. nekem csak dokim volt és az ügyeletes szülésznõ, aki iszonyatosan bunkó volt, pedig már 16 órája vajjudtam, elfolyt magzatvízzel, komolyan mondom sírva könyörögtem, hogy császározzanak meg, a szülésznõ meg berontott a vajjúdóba, hogy már megint az én hangomat hallja, fogjam már be a számat stb. senkinek nem kívánom...most a tesót várom, közben orvost is váltottam, és most fogadok szülésznõt is.
Én mind a két lányomat ott szültem, sem dokit, sem szülésznõt nem fogadtam. És mind a két esetben végtelenül kedves, nagyon segítõkész szülésznõt fogtam ki. Gyors szülés volt mind a kettõ, de utána rosszul lettem, nagyon gyenge voltam, és a szülésznõ kérés nélkül velem maradt miután a mûszakja lejárt, segített lefürdeni, felöltözni, átmasszírozta a hátam, mindenben segített. Ha nem saját tapasztalatt lett volna, el sem hiszem, hogy valaki, akkor lát elõször, ennyire kedvesen viselkedik. Elsõ szülésemkor is nagyon kedves szülésznõ volt. Amíg bent voltam, a csecsemõosztályon is többször meglátogatott, hogy meg nézze hogy vagyok. Volt olyan, aki fogadott szülésznõt de fele ennyi figyelmet sem kapott. Utána egy ajándékcsomaggal megháláltam nekik ez a "nem várt" odafigyelést, és nagyon hálás vagyok azóta is, hogy ennyit segítettek a szüléseknél.
Nekem sem volt se szülésznõm, se dokim. Nem mondom, h babusgatott, de aranyos volt és amikor kellett határozott. Volt, hogy leszidott, de akkor az kellett. Szóval nem panaszkodom, nekem õ kellett. A végén megdícsért, pedig tudom, h elviselhetetlen voltam:) Tudta a dolgát is. Én meg voltam vele elégedve:)
Az én szülésznõm Vaszil Edit volt. Fiatal, rugalmas és maximálisan meg voltam elégedve vele. 2 óra alatt túl lettem a szülésen, de abban a 2 órában úgy éreztem, hogy rólam szól minden. Állva vajúdhattam és õ mindvégig tartotta a hasam alatt, alattam gugolva a CTG-t. Segített a babát mellre tenni és nagyon kedves volt mindvégig. Én másokról is jókat hallottam különben. Akikkel találkoztam a vizsgálatok alatt, mindannyian szimpatikusak és segítõkészek voltak. Sajnos a bent töltött 3 napról már nem tudok ennyire szuperlatívuszokban beszélni...

Mikor adtátok oda a szülésznőnek, fogadott dokinak a pénzt? Ha nem mondták mennyit kérnek, akkor a szülésznőnek 20, a dokinak 30 elég? Nem Bp. és nem jártam hozzá magánrendelésre, csak szülésre kértem fel!

Köszönöm

Legjobb válasz: Engem császároztak mindkét fiam születésekor. A férjem adta át a borítékot a szülésznõnek amikor én még megfigyelés alatt voltam. A doki más helyzet, mert én régóta járok hozzá, neki a 6 hetes kontrollon adtam oda. De szerintem amikor alkalom van rá a szülés után odaadni nem fog tiltakozni.

Engem császároztak mindkét fiam születésekor. A férjem adta át a borítékot a szülésznõnek amikor én még megfigyelés alatt voltam. A doki más helyzet, mert én régóta járok hozzá, neki a 6 hetes kontrollon adtam oda. De szerintem amikor alkalom van rá a szülés után odaadni nem fog tiltakozni.
A párom adta oda közvetlen szülés után, mikor készült haza a doki! A szülésznõnek is akkor adta! Neked kell tudnod, h mennyit szánsz rá! És ha nem mondott árat, akkor annyit adsz amennyit szeretnél! :)
Én csak az orvosomat fogadtam meg, szülésznõt nem. A varrat szedéskor adtam neki oda, aznap, mikor haza engedtek. Az összeg pedig reális, amit adni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nem mondott árat, hozzá, mint orvos nem járok magánrendelésre! A szülésznõ lesz ott jobban, a doki csak úgyis varr, és megnézi, hogy rendben mennek-e a dolgok! Emiatt nem akarok neki többet adni! Köszönöm
Én Csongrád megyében szültem, és én varratszedéskor adtam oda a dokinak a borítékot.A szülésznõt pedig megkerestem privátban, mikor még benn feküdtem a picivel.Ez év februárban volt mindez.
Orvosnak varratszedéskor, szülésznõnek pedig azon a napon, mikor hazajöttünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Van aki nem fogad szülésznőt, csak orvost? Õszintén szólva, én sajnálok még 30 ezer forintot kiadni a szülésznőre, ezért ne ítéljetek el. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: nálunk is csak orvossal együtt lehetett szülésznõt fogadni, de nem bántam meg. igaz, császárral szültem, de elõtte is és utána is sokat foglalkozott velem a szülésznõ! szerintem megéri.

nálunk is csak orvossal együtt lehetett szülésznõt fogadni, de nem bántam meg. igaz, császárral szültem, de elõtte is és utána is sokat foglalkozott velem a szülésznõ! szerintem megéri.
Én pont fordítva vagyok, szülésznõt fogadok, orvost meg nem. Én nem vagyok hajlandó az orvosnak kifizetni 50 e ft-ot (vagy még többet)és nem is õ vezeti le a szülést.
A kérdező hozzászólása: Nálunk úgy tudom, hogy szülésznõt nem lehet fogadni, csak ha van orovsod.
4x szültem, csak orvost fogadtam. Az elsõ 3-nál igazán az orvos csinált mindent, a szülésznõ csak ott volt. Most a picinél viszont az orvos csak asszisztált, tartotta a hátam, fejemet, meg vajúdás alatt megvizsgált... Minden mást a szülésznõ végzett. Szerencsére egyiknél se volt komplikáció, simán szültem mind a 4x... a legutóbbi tapasztalatom alapján ha még egyszer szülnék (nem fogok!!!!!) lehet, hogy inkább szülésznõt fogadnék, fõleg, hogy utoljára a saját dokim épp szabin volt, úgyhogy átadott másnak..
Nõvérem nem fogadott szülésznõt, de mégis irtó nagy szerencséje volt, mert egy nagyon klassz csajt fogott ki. Gyakorlatilag mindent Õ csinált, az orvos csak néha ránézett a monitorra, meg a végén "kikönyökölte" a picit. Így mégis adtunk a szülésznõnek is 10.000 Ft-ot és nagyon hálás volt érte. Minden nap többször is benézett a betegszobába, pedig nem is a szülészettel azonos emeleten van. Ez tavaly áprilisban volt. Szerintem inkább adj kevesebbet az orvosnak, de tegyél félre pénzt szülésznõre is. Nekem nem kell fogadnom, mert császárral szülök sajnos, de ha kellene vajúdnom, mindenképpen gondolnék a szülésznõre is. Õ a legfõbb támasz abban a néhány órában - a párodon kívül, persze.
Ahol én fogok szülni ott meg úgy van, hogy mindent a szülésznõ csinál(vizsgálatokat, varrást, szóval mindent) Csak ha komplikáció van akkor jön a doki. Én ezért döntöttem így. Szerencsére doki nélkül is lehet fogadni, az elõzõnél is így volt. A te esetedben nem fogadnék szülésznõt.
4 hete szültem, csak orvosom volt. 100 ezer volt a díja de egy forintot sem sajnáltam tõle. A szülésznõ ügyeletes volt de egy fogadott sem lehetett volna gondosabb hozzám, õneki is adtunk a végén egy 10-est, megérdemelt volna többet is de nem volt keret. (eleve a lóvé miatt nem fogadtam szülésznõt sajátot)
Én csak orvost fogadtam (szülésznõt csak fogadott orvos mellé lehet nálunk), de megbántam. Nagyon rendes volt a fogadott dokim, meg az ügyeletes szülésznõ is. DE!!! A kutya nem nyúlt hozzám és nem szólt a dokimnak, csak mikor egy perces fájásaim voltak!! Már azt hittem a kórteremben szülök meg! Ezek után azt mondom a másodiknál fogadok szülésznõt, mert neki szólok és elejétõl ott van velem.
Nekem nem volt fogadott szülésznõm. Maximálisan megbíztam az orvosomban, és tényleg alapos is volt. Ügyeletes szülésznõ volt bent, de a dokim legalább annyiszor rám nézett, mint a szülésznõ, ha nem többször. Egyébként nagyon aranyos volt az is, aki ügyeletben volt. Most is úgy gondolom, hogy teljesen jól megvoltunk fogadott szülésznõ nélkül. A következõ babánál sem lesz fogadott!


A párommal babát szeretnén. Holnap megyek dokihoz. Már előre gondolkodunk, és ha tényleg terhes vagyok, akkor szeretnénk szülésznőt fogadni, dokit NEM. Csak félünk, hogy drága. Mennyit kell fizetni egy fogadott szülésznőnek?

Azért fontos már ennyire korán, mert azt a szülészn?t, akit szeretnénk megfogadni, nagyon sokan kedvelik, és ezért id?ben kell nála jelentkezni, különben nem tud elvállalni.

Legjobb válasz: Szia. Minenkinek más az ára.Kórházanként változik.Ezt a szülésznötöl személyesen kérdezd meg,nincsen benne semmi.

Szia. Minenkinek más az ára.Kórházanként változik.Ezt a szülésznötöl személyesen kérdezd meg, nincsen benne semmi.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, és azt mondta, ahogy majd mi gondoljuk. Nem akarok neki túl keveset, de túl sokat sem adni.
Én azt olvastam, hogy a nõgyógyász "ára" min. 50 e, a szülésznõé pedig min. 20 e. De aztán ki tudja, ha fogadott és jó, én adnék neki 30 e-et is ha ki tudom gazdálkodni, végülis õ végzi a kemény melót és õ van veled a vajúdáskor is.

Aki nem fogad szülésznőt azt egyedül hagyják?

Nem tudom elképzelni, hogy miért olyan fontos a szülészn? fogadása, hiszen nem hagyhatnak egyedül....nem tudom mi tév? legyen, de azt hittem, hogy minden szül? n? mellett van egy szülészn? akár fogadva van akár nem.Tulajdonképpen azt sem tudom, hogy aki másnak megfelel az nekem jó lenne-e ezért nem értem ezt a nagy szülészn?fogadási rohamokat.Nagyon örülnék, hogyha beszámolnátok nekem tapasztalatokról.

Legjobb válasz: Akiknek sok pénzük van, vagy azt hiszik, hogy ha fizetnek, akkor nem lesz semmi baj, azok adnak az orvosnak, a szülésznek, a csecsemõsnõvérnek, az öltöztetõnek, a takarítónak, sõt még a mellettük fekvõ kismamának is....:-( Nem, teljesen igazad van, nem kell adni. Éppúgy fogadható szülésznõ, ahogy orvos is. Sokan azért teszik, sõt van aki csak szülésznõt fogad, orvost nem, mert a szülésznõ van végig veled vajúdás alatt, õ segít neked, õ támogat, õ mondja, hol tartasz, mennyi van még vissza. A doki csak a kitolási szakaszra jön be. És természetesen éppúgy nem leszel magadra hagyva pénz nélkül, ahogy a doki is bent lesz, ha nem fizetsz neki. A pincér is kiszolgál, ha nem is kap borravalót! :-) Ne félj, azt a pénzt inkább költsd a babádra!!Én is ezt teszem!

Akiknek sok pénzük van, vagy azt hiszik, hogy ha fizetnek, akkor nem lesz semmi baj, azok adnak az orvosnak, a szülésznek, a csecsemõsnõvérnek, az öltöztetõnek, a takarítónak, sõt még a mellettük fekvõ kismamának is....:-( Nem, teljesen igazad van, nem kell adni. Éppúgy fogadható szülésznõ, ahogy orvos is. Sokan azért teszik, sõt van aki csak szülésznõt fogad, orvost nem, mert a szülésznõ van végig veled vajúdás alatt, õ segít neked, õ támogat, õ mondja, hol tartasz, mennyi van még vissza. A doki csak a kitolási szakaszra jön be. És természetesen éppúgy nem leszel magadra hagyva pénz nélkül, ahogy a doki is bent lesz, ha nem fizetsz neki. A pincér is kiszolgál, ha nem is kap borravalót! :-) Ne félj, azt a pénzt inkább költsd a babádra!!Én is ezt teszem!
Az elõttem szólóval egyet értek 100%-ig!
Én sem fogadtam szülésznõt. 100%-ig meg voltam elégedve az ügyeletes szülésznõvel. Persze szerintem ez szerencse kérdése is. Bár én még nem hallottam bunkó szülésznõrõl. Ne izgulj, és ne hallgass senkire, nem kell megfelelni senkinek csak magadnak, és menj az érzéseid után, ha nem akarsz szülésznõt fogadni ne fogadj! Kellemes babavárást!
Szia! Mi is filóztunk , hogy kell e majd arra jutottunk, hogy a férjem úgyis velem lesz és elvileg az ügyeletes sznõnek is kötelessége rád nézni ezért nem fogadunk.Dokink az van de éna kház miatt választottam orvost, mert nem akartam a sajátomban szülni.Nem divatból.Szval szerintem az sem különb ha megfogadsz egy sznõt és kb 1-2látod vagy ott látod elõször.Úgysem azzal fogsz foglalkozni sztem.
Én senkinek sem fizettem, de egy percig nem voltam egyedül. A doki is végig bent volt. A szülésznõt nem sokat láttam, de körülöttem volt 6 szülésznõ (és fiú) tanuló, akik nagyon ügyesek voltak. Teljesen meg voltam elégedve velük is és az orvossal is.
Én nem fogadtam szülésznõt, de végig velem voltak, segítettek. A barátnõm (egy másik kórházban szült) szintén nem fogadott szülésznõt, de õ nem járt ilyen jól. Rá se néztek, és a vajúdás ideje alatt ki akarták küldeni a szobából, mert volt olyan "ügyfelük", aki fizetett, és kellett neki a hely. :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Hogyha biztosan tudnám, hogy melyik az a szülésznõ aki nekem megfelelne, fogadnék, de ki tudja tényleg, hogy kinek mi az elvárása.Nagyon remélem, hogy nem pénzéhesek a dolgozók, mindenesetre én úgy gondoltam, hogy majd maximum összeállítok itthon egy kisebb ajándékcsomagot, hogy elégedett leszek a hölygel...ha nem akkor meg nem...
Szia! Nekem se volt fogadott szülésznõm. Viszont mivel egyszerre nagyon sokan szültünk, bizony volt, hogy ott hagyott 10-20 percre. De mindig rohant vissza és amúgy maximálsan segített amikor kellett. Szerintem ha fogadott lett volna, akkor sem biztos, hogy végig ott maradt volna, pláne ha õ van éppen szolgálatban. Én is utólag adtam neki ajándékot.
Ez is jó ötlet amit legutóbb írtál. Ha ennyire filózol, akkor azt is csinálhatod, hogy elõre nem fizetsz, csak miután megszültél és elégedett vagy a sznõvel és orvossal. De én sem hiszem hogy fizetni kéne, én sem fizettem, és ennél tökéletesebb nem is lehetett volna, persze elõször szültem, de nem éreztem semmiben hiányt. (Csak egy volt, ha esetleg meg akarod szopiztatni majd már a szülõszobán szólj, mert én annyira nem voltam magamnál, hogy nem szóltam, õk meg nem adták:( De gondolom kórháza válogatja...) De ezen kívül végig mellettem voltak, segítettek.

Van olyan szülésznő a II. Női Klinikán, akit nem ajánlotok? Ki és miért?

Legjobb válasz: Most már a nevét is tudom: Lalinecz Melindát. Én nem fogadtam senkit, és õ volt az ügyeletes és olyan bunkó volt, hogy csak na! Anya volt bent velem, és õ mesélte, hogy volt egy pont, amikor legszívesebben felpofozta volna. De nem szólt inkább semmit, nehogy még bunkóbb legyen, mert akkor nekem rossz. Persze, mikor az orvosom bejött, már hûdekedves volt. Lehet, hogy felfogadva rendes, de akkor meg [email protected] ember, ha pénzért méri a kedvességét a szülõ nõknek. 3,5 hónapos kislány anyukája.

Most már a nevét is tudom: Lalinecz Melindát. Én nem fogadtam senkit, és õ volt az ügyeletes és olyan bunkó volt, hogy csak na! Anya volt bent velem, és õ mesélte, hogy volt egy pont, amikor legszívesebben felpofozta volna. De nem szólt inkább semmit, nehogy még bunkóbb legyen, mert akkor nekem rossz. Persze, mikor az orvosom bejött, már hûdekedves volt. Lehet, hogy felfogadva rendes, de akkor meg [email protected] ember, ha pénzért méri a kedvességét a szülõ nõknek. 3, 5 hónapos kislány anyukája.
Ez furcsa, mert én is Melindánál szültem tavaly. Nem fogadtam fel, õ volt éppen ügyeletben. Nagyon lelkes volt, kedves és kitartó ( több mint 24 órát vajúdtam, majdnem császároztak). Én meg voltam vele elégedve.
Akkor lehet, hogy csak rossz napja volt? Vagy utálta a fejemet? Mindegy, sose fogom már megtudni, de neki köszönhetõen nem felhõtlenek az emlékeim.
A kérdező hozzászólása: köszi

Sonte 1-en milyenek a szülésznők? Van olyan akit kifejezetten ajánlanátok, és van olyan akit nem?

Fogadott dokim az lesz, de a szülésznőtől félek egy picit. Nem tudom, még hogy fogadunk-e vagy sem.
Ha nõgyógyász akkor csakis Krasznai!
Szépen mosolyognak a pénzért ez a véleményem. Nem ajánlom a péterfyt..
A barátnõm nagyon-nagyon megjárta velük... keress más kórházat! Üdv.
bár én csak körülnézni voltam a kórházban, Csontos Évi szülésznõ tündér volt!!!!õt ajánlották nekem, biztos mellette döntöttem volna!
Szintén Csontos Évi volt a szülésznõm tiszta szívbõl ajánlom, írj privit küldök elérhetõséget, sõt hivatkozhatsz is rám.
jesszus ki ez a sok sötét az oldalon aki lepontoz egy ilyen választ?????? Miért?? pfff sok okoska..

Akinek volt fogadott dokija és szülésznője is, majd a végén császár lett, abból mi lett? A szülésznő nincs is ott akkor nem igaz? Így neki nem kell fizetni? A Doki többet kapott?

Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: Fogadott orvosom és szülésznõm volt. Indított szülés volt, a vajúdást végig csináltam, de végül mégis császár lett. A szülésznõ jött a mûtõbe, és utána is mindig rám nézett, minden nap. Nem kapott többet a doki, mint amennyit egyébként gondoltam, és a szülésznõ is annyit, amennyiben megegyeztünk.

Fogadott orvosom és szülésznõm volt. Indított szülés volt, a vajúdást végig csináltam, de végül mégis császár lett. A szülésznõ jött a mûtõbe, és utána is mindig rám nézett, minden nap. Nem kapott többet a doki, mint amennyit egyébként gondoltam, és a szülésznõ is annyit, amennyiben megegyeztünk.
Nekem nem császárom volt hála Istennek, de úgy tudom, hogy ha a szülésznõd fogadott, õ megy veled a mûtõbe is. A dokinak szerintem nem kell többet adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Természetes szülésre "készülök", de magas a vérnyomásom és kétséges, hogy lehet-e hüvelyi úton szülni!
Nekem sajna császár lett. A szülésznõ készített elõ a mûtétre, õ jött be velem a mûtõbe még a babát is õ mutatta meg a férjemnek. Aztán este mikor felkelhettem õ jött be segített felkelni, kicsit lemosdatott. Én nem adtam többet ezért az orvosnak.
A szülésznõ is bent van a császárnál, Õ veszi át a babát a dokitól kiemelés után, és mindent ugyan úgy rendez vele, mint sima szülésnél.
Nekem a szülésznõ ugyan nem volt fogadott, de sajna nekem is császár lett vége.A doki nem kapott többet.A szülésznõ bejött velem a mûtõbe, de utána már nem néztem bent van e.A babát a csecsemõsnõvér rendezte, de rendes szülés után is hozzá kerül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Ki a legjobb szülésznő Szolnokon? Aki nem csak tapasztalt és ért a munkájához hanem kedves is?

Az els? szülésemnél sajnos nem volt fogadott szülészn?m, az ügyeletes kedélyállapota és modora sem volt vmi fényes. Én nem tehettem arról, hogy hétvége van és éjszaka.Fogalma sem volt semmir?l, kb 3-4 óra alatt megszültem volna ha minden rendben, ? meg azt mondta nekem a vajúdás vége felé,hogy ne hisztizzek, még 8-10 óra mire meglesz a baba!?Hát ezért szeretnék egy igazán jó szülészn?t találni, hogy a következ? baba születésekor jó kezekben legyek.

Legjobb válasz: nekem Somogyiné Marcsi volt 2,5 hónapja a szülésznõm, abszolút meg vagyok vele elégedve! Ha kérnéd a számát, akkor legyél kedves a goldheller (kukac) freemail.hu címre írni egy emailt és küldöm. (nem akarom ide nyilvánosba) mikor szültél? Csak mert a szolnoki szülésznõkrõl eddig nem hallottam rosszat, csak csupa jót egyébként...

nekem Somogyiné Marcsi volt 2, 5 hónapja a szülésznõm, abszolút meg vagyok vele elégedve! Ha kérnéd a számát, akkor legyél kedves a goldheller (kukac) freemail.hu címre írni egy emailt és küldöm. (nem akarom ide nyilvánosba) mikor szültél? Csak mert a szolnoki szülésznõkrõl eddig nem hallottam rosszat, csak csupa jót egyébként...
Demeter Niki. Fiatal, tapasztalt, nagyon kedves. De én azt javasolnám, hogy ha van fogadott dokid, akkor tõle kérdezd meg kit ajánl, kivel dolgozik együtt szívesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!