Találatok a következő kifejezésre: Aki nem bevenni (56 db)

Tegnap elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, ha ma este bevszem akkor nem lesz gond, hogy egyet kihagytam?

Legjobb válasz: Mióta szedsz tabit,ez attól függ!Ha régóta akk semmi baj,de ha most kezdted el szedni az nem jó h elfelejtetted bevenni!

Mióta szedsz tabit, ez attól függ!Ha régóta akk semmi baj, de ha most kezdted el szedni az nem jó h elfelejtetted bevenni!
Vedd elõ és olvasd el a gyógyszer beteg tájékoztatóját. A legtöbb gyógyszer esetében ha 12 órán belül pótolod a kihagyott szemet nincs különösebb teendõ. Az ezen túli pótlásról illetve egyéb teendõknek benne kell lenni a beteg tájékoztatóban. Azt szokták mondani, hogy kihagyott gyógyszer= lyukas gumi. Akkor sem biztos, hogy terhes lesz valaki, de benne lehet a pakliban.
Ha nem szexeltél, akkor nem :)
A kérdező hozzászólása: másfél éve szedem. azt irja, hogy 12 órán belül pótoljam, ma délbe vettem be a hiányzót, és azt irja, hogy ha tulléptem az idõt ne pótoljam a gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: lindynette 20 drazsé
mind a kettõt pótolni kell. amelyiket kihagytad, meg az aznapit. és a levél végéig ovszer.

Elfelejtettem bevenni egy szem fogamzásgátlót. Van olyan, aki így esett teherbe? Van, aki nem vette be, vagy többször is kihagy, mégsem terhes?

Az arányokra vagyok kíváncsi, hogy kb mekkora az esély.

Legjobb válasz: Most véletlenül kihagytál egy szem gyógyszert, attól nem esel még teherbe. Ezután jobban odafigyelsz, és szeded az elõírtak szerint. Pontos százalékot nem hinném, hogy tudnék írni, mert mindenkinek más a szervezete. Van, aki könnyebben teherbe esik, ha kihagyja a gyógyszert, és van, aki ha leteszi a foggátlót, eltelik mondjuk fél év, vagy egy év is mire sikerül neki a baba.

Most véletlenül kihagytál egy szem gyógyszert, attól nem esel még teherbe. Ezután jobban odafigyelsz, és szeded az elõírtak szerint. Pontos százalékot nem hinném, hogy tudnék írni, mert mindenkinek más a szervezete. Van, aki könnyebben teherbe esik, ha kihagyja a gyógyszert, és van, aki ha leteszi a foggátlót, eltelik mondjuk fél év, vagy egy év is mire sikerül neki a baba.
Van aki kihagy 1-et és teherbe esik, de van aki 3-4-et kihagy mégse esik teherbe. Az se mindegy hogy mióta szeded a tablettát, de tényleg nem lehet erre biztosat mondani. Szerintem kicsi az esélye.
Nem lenne okosabb dolog inkább védekezni egy hétig óvszerrel is? Az, hogy válaszol max 10 ember, k.vára nem reprezentatív.
Igazuk van az elõzõeknek, de én kivárnám a következõ ciklust, mintha most kezdeném csak a tabletta szedését, és addig óvszerrel védekeznék. Régebben velem is megtörtént, hogy elfelejtettem, akkor így csináltam, mert tutira akartam menni.
hülyeség, viszont toalettpapirra nem kell költened ha 70-80 szem széntablettát beveszel

Aki nem tudja bevenni tövig az márt nem is jó nö?

Legjobb válasz: nem igaz h nem jó nõ..az én barátom imádja,de nem tudom teljesen tövig bekapni...a torkom nem érzéketlen,néha úgy benyomja a számba,h öklendezek,de ilyenkor rácsapok a fenekére,akkor rájön h nem olyan jó nekem...

nem igaz h nem jó nõ..az én barátom imádja, de nem tudom teljesen tövig bekapni...a torkom nem érzéketlen, néha úgy benyomja a számba, h öklendezek, de ilyenkor rácsapok a fenekére, akkor rájön h nem olyan jó nekem...
Nem minden pasi szereti a mélytorkot, sõt olyan is van aki még a szopást se!
Nem kell azt szorítani, elég ha csak hozzá simul :) De kinek h kényelmes:)
Válasz a kérdésedre: Semmiképp sem hirtelen, hiszen mégis csak a torkod. Szép lassan csináld, így a pasi is jobban élvezi.
én úgy tudom bevenni sokkal jobban, ha nyitva tartom a szám és úgy eresztem be...nem szorítod össze az ajkaid!
Ettõl nem itélhet meg senki hogy jó nõ vagy-e vagy nem!jó nõ lehet az is aki nem tudja bevenni tövig!
A kérdező hozzászólása: Te férfi vagy?
Úgy tûnik csak Én tartom megalázónak a lánnyal szemben a szopást....ilyen marhaságokon meg kár töprengeni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Lécives aki utoljára irt válasz árulja el hogy lassan kell ugy csinálni vagy hirtelen?A tövig bevételt
DE tulajdonképpen ez is csak technika kérdése. Na meg persze a gyakorlásé. Én meg tudom csinálni, de persze nem sokáig, mert hát az inger... :) Ezt mélytorok-technikának hívják. Lényege az, hogy a száj és a torok egy vonalba kerüljön, így könnyen "le lehet nyelni" a péniszt. A pasiknak ez nagyon jó, hiszen egészen szûk helyre "kerülnek". Tovább lehet ingerelni õket, ha a nyelést imitáljuk. Ezt mint említettem én sem tudom sokáig csinálni, ezért nem engedem be folyamatosan olyan mélyre. DE ha nem tudod megcsinálni még nem jelenti az h nem vagy jó nõ! Csak más a technikád. Ennyi! :)
Hát az attól függ, hogy milyen mértû a szerszám., . mert hogyha kissebb akkor biztos sok ember betudja venni.. de ha 17-18 cm akkormár nem olyan könnyû.. ez már bulímia hasonmáshoz hasonlít:D Amúgy most komolyan, lehet sok lány nem bírja egészbe bevenni.. jah, és szerintem ez miatt nem szakít egy pasi egy csajjal:P
A kérdező hozzászólása: Van itt olyan csaj aki nem tudja tövig bevenni, és emiatt esetleg szakitott vele a párja?
Szerintem túl sok pornófilmet nézel, csak ott szempont ez. A hálószoba falai között - hacsak nincs túlzottan extrém hajlam a résztvevõkben - ez fel sem merül szerintem.
butasag:) )))) hallode ha nem birod levenni es erolteted akkor a szerzeted hanyassal reagal es gondolm nem orulne a parod ha ....Minden NO jo no...csak ahoz h elismerjek kell egy hozza illo par
A kérdező hozzászólása: Az utolsó iró pasi vagy nö?

Ha fogamzásgátlót szedek akkor nem ihatok alkoholt? Elvileg 5-6 körül szeretnék inni, nemsokat, és 7kor bevenném a f. gátlom. Nem befolyásolja a hatását? Nem lesz bajom?

Legjobb válasz: Nem befolyásolja. Csak arra vigyázz, hogy ne hányd ki. Szóval annyit ne igyál. ;) De írtad, hogy csak keveset akarsz, szóval gondolom nem fogod. :) 21/l

Nem befolyásolja. Csak arra vigyázz, hogy ne hányd ki. Szóval annyit ne igyál. ;) De írtad, hogy csak keveset akarsz, szóval gondolom nem fogod. :) 21/l
Uramatyám! Erre köpni-nyelni sem tudok...
Ebben az esetben nem anyukával van a baj...
KAMU!
A férfiak maximum második nõt szeretnének bevenni ha normálisan gondolkoznak, és nem férfit. Akkor itt a pasi látens homoszexuális vagy biszexuális és ennek nincs ahhoz köze, hogy az anyuka hányszor akarja vagy nem akarja a szexet.
Mond neki, hogy vegye be ö ha akarja!
Szerencsétlen anyuka a férjével nem kívánja a szexet, de az még beszervezne mást... micsoda hülyeség.
Teljesen normális ötlet. Mindent a nõkért! :) )
Egyikõtök sem normális!
Hát az valami mintaapuka lehet :D
Szótagolom: be-teg-tá-jé-koz-ta-tó.
Uristen ne szapuljátok szegényt itt, ezt már észrevettem itt h kb 90%ban azért irnak az emberek h beszolhassanak a másiknak... igen, menstruácio elsö napján kell beszedni, és ne ijedj meg ha tovább fog tartani a vérzésed, vagy ha "máshogy" vérzel, ez tök normális, és 2. honapra be fog állni
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, igen látott orvos, 5x kellett vissza mennem, mire fel lehetett írni. Okítást nem várok, nincs rá szükségem. Köszönöm.
Arra ne gondoltál, hogy talán az orvossal kellene megbeszélni? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy hány éves vagy és orvos látott-e egyáltalán
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 13:42 Köszönöm szépen! :)
http://www.intimzona.hu/a-fogamzasgatlo-tabletta-szedesevel-.. Ezen netes oldalon olvashatsz, róla.
Szia :) Ha ez lesz a legeslegelsõ szem tablettád, akkor igen, a menstruáció kezdetének elsõ napján kell elkezdeni szedni. Szeded 21 napig, akkor 7 napra abbahagyod, - a 7 napban fog megjönni valamikor - és amikor a szünetet tartod a hetedik napon kell újra bevenned. Mindig ugyanazon a napon kell abbahagyni és elkezdeni a szedést :) Remélem segítettem :)
Õõõõ.. tényleg rajta kell, hogy legyen. De, ha nincs akkor az orvosnak meg kellett volna mondania, hogy mikor vedd be az elsõ tablettát (nekem a menstruáció után kellett elkezdenem). De menstruáció alatt nem kell enni a tablettát (de ezek egy hónapra vannak, szóval fura, hogy most kezdted el :O). Nekem pl. olyan volt, ami kiegészítette a hormontablettákat (vastabletta) így sosem kellett "szünetet tartanom" és nem felejtettem el bevenni.
Pedig oda le van írva. Olvasni talán tudsz ugye. Mivel nem írtad milyen gyógyszerrõl van szó, ennyit tudok segíteni. Nem tudom mi akadályoz meg abban, hogy elolvasd azt a hat sort ami erre vonatkozik. Ehelyett azt várod, hogy kétes kimenetelû információt kapjál vadidegenektõl. Miért jó az neked?
A kérdező hozzászólása: Szótagolom: nem ezt kér-dez-tem.
A kérdező hozzászólása: Kösznöm. :)

Ha minden este 8kor szoktam bevenni a tabit de egyik nap elfelejtettem és másnap reggel fél7kor pótoltam akkor nem csökken a hatása?

Már 3 hónapja szedem és most el?ször fordult el?, végül is benne voltam a 12 órában

Legjobb válasz: Folyamatosan csökken a hatása, de ezzel nincs gond. Lesz még ilyen, ne aggódj.

Folyamatosan csökken a hatása, de ezzel nincs gond. Lesz még ilyen, ne aggódj.
sztem nincs nagy gond, max 1 hétig gumit használjatok, ha paráztok

Meik nap kell bevennem a kapszulát gombás fertőzésnél? Az első nap miko elkezdem a kezelést? Ha megvan a mensim akk nem használhatom a hüvelytablettát ugye?

gombám van..az orvos feírt hüvelytablettát,és kapszulát

Legjobb válasz: Ja és a párodnak is kell , már ha van.

Ja és a párodnak is kell , már ha van.
A kérdező hozzászólása: megköszönném ha az ien jól nevelt emberkék nem írnának..kössz!vannak még egyáltalán normális emberek a földön?..:S:(:(
Mensi alatt nem lehet hüvelytablettát használni ugyanis semmi értelme, várd meg mig elmúlik. A kapszulát pedig azonnal vedd be miután kiváltottad. Két szemes a kapszula? Akkor egy héten egyet kell.
A kérdező hozzászólása: nem..egy szemes, deh a párom nem kapta el tõlem!köszi a választ:)
A kérdező hozzászólása: jahm deh most fog megjönni..vagy hnap vagy hnap után, a kapszulát pedig ma váltottam ki, és ugye addig nem használhatom a h.tablettát vegyem be ma?
várd ki a mensi végét.!
várd meg, míg abbamarad a mensid. utána kezdd el a kúrát. ne vedd be a tablettát elõre, mert a hüvelykúppal együtt fejti ki a megfelelõ hatást.
Én is azt hittem hogy nem kapta el a párom, aztán kiderült hogy õ adta át nekem, pedig neki nem voltak tünetei. Szóval a jojo hatás elkerülése érdekében a partnernek is fel szokta írni a doki. Nem okoskodom, saját tapasztalat. A tablettát pedig azonnal be kellett vennem a doki mondta, egy idõben a párommal. Jobbulást!

Nemreg hasmenesem volt. A tablettam 10kor fogom bevenni. Amennyiben ejszaka vagy reggel nem lesz hasmenesem, akkor nem kell kiegeszito vedekeses ugy?

a hasznalati utasitast megneztem,de a hasmenesrol nem ir ( milligest).

Legjobb válasz: vedekezes*

A kérdező hozzászólása: vedekezes*
Hali Én fiú vagyok, de ahogy tudom, a tabit a gyomor megemészti és onnan szívódik fel, a hasmenés meg inkább a belekben felhígult széklet miatt van.Úgyhogy nem kell kiegészítõ védekezés. Krisz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!