Találatok a következő kifejezésre: Aki nem annál is (322 db)

Naruto mangát olvas itt valaki? De aki nem annak is érdekel a véleménye.

Arra lennék kíváncsi, hogy ki kivel fog összejönni. Persze vannak sejtéseim, de ezekben egyáltalán nem vagyok biztos. Kíváncsi vagyok, hogy végül Sasuke annyira gonosz lesz-e hogy Sakura kiábrándul bel?le és beleszeret a Narutoba, vagy Sasuke újra jó lesz és rájön, hogy szereti Sakurát és összejönnek. Bár szerintem a második és Naruto pedig beleszeret a Hinataba és összejönnek.

Legjobb válasz: Spoiler! Sakura egyszer szerelmet vallott narutonak, de amaz elhajtotta, mert csak azért mondta, mivel épp akkor mentette meg konohát naruto. azota semmi romantika nem volt.csak bunyo és emlékezés.

Spoiler! Sakura egyszer szerelmet vallott narutonak, de amaz elhajtotta, mert csak azért mondta, mivel épp akkor mentette meg konohát naruto. azota semmi romantika nem volt.csak bunyo és emlékezés.
Sakura már kezd kiábrándulni Sasukébõl és Narutoba kezd beleszeretni... ahogy mondta: " Sasuke egyre távolabb kerül tõlem, míg te egyre közelebb kerülsz hozzám... Naruto" és ebben a részben vallotta be neki, h szereti de Naruto nem nagyon hitt neki.
A szinkron szerintem is nagyon rossz :SS Az elsõ Naruto részt, amit láttam, még a Tv-ben néztem, és csak véletlenül kapcsoltam oda, de lehet, hogy pont a hang miatt, nagyon nem tetszett és eldöntöttem, hogy ezt az animét én aztán soha nem fogom megnézni, akárki, akármit is mond. Azóta a Naruto a kedvencem xDD Hogy a kérdésre is válaszoljak...én nem olvasom a mangát (még), de nem hiszem, hogy lesz benne szerelmi szál. De megértelek :D Egy darabig én is reménykedtem hogy Sasuke és Sakura majd összejön. Most már azt remélem, hogy (és ne szóljatok le miatta, tudom, hogy a Naruto nem BL, de álmodozni csak szabad, nem? xP) Sasuke Narutoval jön össze a végén. :DD 16L
Ez nem egy olyan anime/manga, amiben össze fognak jönni, maximum a végén, a fõszereplõ valamivel, de az sem biztos hogy kiderül. Elfelejtitek, hogy ez egy shonen, azaz fiatal fiúknak szóló manga és õket az érdekli legkevésbé, hogy ki kivel fog összejönni.
igen szerintem is csak a sorozat leges legutolsó részeiél lesz valamilyen szerelmi szál, de naruto egy "idióta" és õ egy érzékeny, csendes lánnyal mint hinata nem fog összejönni.szóval narusaku lesz!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Én is tudom, hogy ennek a sorozatnak nem a szerelmi szálak a mozgatói...De én lány vagyok és sajnálom de ez a része is érdekel. És nem is azt várom, hogy majd nagy szerelmi vallomások meg stb. lesz benne mint a szerelmes filmekben, de remélem hogy a legvégén tényleg kiderülnek ezek a dolgok is. =) Meg kíváncsi voltam, hogy más is úgy gondolkodik-e errõl mint én. :)
Egyetértek, egy shounenben a legjobb esetben is 200 részbe telik eljutni adddig, h megfogják egymás kezért. Persze ez csa elmélet, példa még erre se volt. Legtöbbe csak azért teszenk szerelmi szálat, h 'életszerûbb' legyen, de aztán szarnak rá. MIkor Hinata szerelemet vallott Narutonak a Konohás részeknél, abból se lett semmi utólag.
Kezdem unni az ilyen kérdéseket ... Egy shounen fight-ba NEM FOGNAK ÖSSZEJÖNNI RANDOM KARAKTEREK! Ha ez a mániád nézz naruto hentai-t vagy tökmind1 . 500rész alatt talán 1-2 olyan rész volt ahol "mintha akartak volna valamit" narutotól ... sakurás után is kiderült hogy hazudott.. Tehát nem fog senki senkivel sem összejönni! Maximum majd az anime legeslegvégére ha lezárul minden bevágnak 2 boldog családot azt kész ..
Nem szeretném lelôni. Úgy is hamarosan lesz. 2#
A magyar szinkron borzadály. A Bleachnél is.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló! Hogy érted hogy pillanat?:) Mi lesz?:D Amúgy ez nem ide tartozik de épp most csalódtam egy nagyot. Én eddig minden részt a legelsõtõl kezdve japánul néztem magyar felirattal. És most bekapcsoltam a tvt és pont a Naruto ment és nagyon nagyon nagyon sz*r a szinkronos és ezt fõleg az érzi aki eredetibe nézte. És nem csak a hangok miatt de a fordítás is sokkal rosszabb szerintem. Pl. amit én néztem abban Neji selejtnek nevezi Narutot de ebben a változatban bukottnak és a selejt szerintem sokkal de sokkal jobban illik oda. Ha így láttam volna elõször ezt a sorozatot valószínûleg nem tetszett volna meg annyira..
nem derült ki semmi, remélem nem is lesz semmi.
De olvasom a mangát, és azota amit irtam, semmi romantika nem volt, hacsak nem a rin-röl valo emlékezés annak számit.
Az elôttem válaszoló valószínûleg nem olvassa a mangát. Spoiler! Hamarosan lesz az animébe egy Naruhina pillanat talán a Chikara részek után.
A kérdező hozzászólása: Azóta már tájékozottabb vagyok a témában, és egyértelmû számomra, hogy Sakura csak hazudott Narutónak, és biztos, hogy nem szereti õt. :) Mindenképpen Naruhinás vagyok, és a mangában is volt egy rész, ami nekem kedvez. :)

Miért mondják azt, hogy aki nagyon szeretne babát annak nem fog sikerülni, aki nem annak könnyen összejön? Van-e tudományos magyarázata illetve tapasztalatokat is várok.

Legjobb válasz: Én speciel nem a "babgyártás" miatt hõmérõzöm. Mi így védekezünk, már több mint 6 éve... :o) elsõ

Én speciel nem a "babgyártás" miatt hõmérõzöm. Mi így védekezünk, már több mint 6 éve... :o) elsõ
A "tudományos része" a pszichével függ össze. Mert az agyunk sok szempontból képes hatni a testünkre, és így blokkolhat bizonyos folyamatokat. Viszont ez azért nem törvényszerû. Nekünk 3 tervezett gyerekünk van, az elsõ lehetséges alkalommal összejöttek. Csak egymásra nézünk, és baba van. :o) Szóval valahogy a pár termékenységével is összefügg ez.
A kérdező hozzászólása: Volt e valakinek olyan, hogy semmilyen nagyobb akaratán kívüli, ( pl. stressz )nem történt vele, hanem csak elhatározta, hogy nem foglakozik vele (ami szerintem rendkívül nehéz lehet, ezért kiváncsi vagyok, hogy mivel foglalta el annyira magát)és megfogant a baba.
Amikor nagyon akartam, vagy 6 évig nem jött össze. Amikor egy idõszakban kénytelen voltam elvonatkoztatni a baba-problémától egyéb rengeteg stressz miatt, azonnal összejött. Hogy ez magyarázat vagy nem, azt nem tudom, de nálam így volt.
szerintem is rágörcsölnek-hozzáteszem én is így tennék, ha valamit nagyon szeretnék és nem sikerülne. Nekünk elsõre összejött, az is igaz, h 1évvel elõtte letettük a cigit, elvégeztem egy gynex-kúrát, szex után gyertyaállás és mivel pár napos házasok voltunk, elég pozitív hangulatban voltunk egy ideje. De valóban sok gyere fogan nyaralásokon, vagy akiknél véletlenül, ott soha nem görcsös szex alatt.
Mi nagyon szerettük volna a lányunkat és elsõ próbálkozásra össze is jött. Annyit csináltunk, hogy aktus elõtt elmentem wc-re, nem ittam sokat elõtte direkt, lefürödtünk természetesen, jó hosszú elõjáték volt, hosszú szeretkezés, majd mikor vége volt az aktusnak, akkor 1-2 percig gyertyaállásba voltam, majd aludtam reggelig. Nem görcsöltünk rá, csak egyszerûen szerettük/szeretjük egymást. Sokan rágörcsölnek az egészre, annyira akarják már, hogy egyszerûen csak csinálják és várakoznak hátha összejön. Meg ez a hõmérõzés meg miegymás.. kész vicc.. de, akinek ez kell hozzá, hogy 'biztonságban' érezze magát, akkor hajrá.. egyszerûen csak jól kell éreznie magát az embernek. Görcsösen semmit se lehet csinálni.
Nekem teljesen mind1 mivel foglalom el magam, ha 1perc szabadidõm van eszembe jut és szerintem akármit csinálhatok nem tud úgy lekötni hogy ne gondoljak rá! És hozzáteszem kifejezetten utálom amikor a több gyermekes anyukák (idõsebbek fiatalabbak) azt mondják "ráérsz még" meg hasonló badarságok!
A kérdező hozzászólása: Amit még észrevettem, mikor nem koncentrálnak annyira a "babagyártásra", azok akiknek rég nem jön össze és ebben az idõszakban sikerül, azok általában a "ne görcsöljünk rá" állapotból csak valami tényleg nagy hatású dologgal tudnak kikapcsolni pl: költözés vagy örökbefogadás stb. Szerintetek?
Azért azt számítsuk bele, hogy régebben 40 éves korra nemritkán nagymama volt az illetõ, ma meg sokaknál 40 körül jön az elsõ gyerek... Férjhez adták õket olyan 16 éves korban, és gyakorlatilag csak szülniük kellett. 30-35 éves korra bõven összejön a 10 gyerek.
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyen szempontból is lehet nézni. Egyetértek. Régen nem volt ritka a 10 gyerek sem. Nem tudni, akkor hány párnak nem jött össze, talán nem készült statisztika még akkor, de biztosan sokan szültek idõsebb korban is.
Azért van fordítva, mert pl. egy jó orgazmust "nagyon akarni" elég nehéz. Fõleg, ha közben a babán agyal valaki... elsõ
Szerintem inkább a biológiának van köze hozzá. Egy nõ kb 17-18 éves korától nagyjából 25-ig a legtermékenyebb, biológiailag ekkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésre. Viszont a gyerekvállalás manapság nagyon kitolódott, nem ritkán 30 felettre, ilyenkor a termékenység már erõsen csökken. Szóval mire eljut odáig, hogy gyereket szeretne, addigra már nem annyira termékeny, nehezebben jön össze.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolnám, hogy a testünket tudjuk irányítani, ha például valaki valamilyen betegségben szenved, akkor ha nagyon akarja meg tud gyógyulni (az esetek nagy részében), akkor miért van ez a teherbeesésnél pont fordítva?
10 vagyok (Üdvözlöm a cukorfalatot, aki lepontozott.) A természetes családtervezés módszere (hõmérõzés+nyákmegfigyelés+méhszájvizsgálat, ha kell) tökéletesen elsajátítva és alkalmazva biztonságosabb mint a tabletta. És nincs mellékhatása sem!
Írd be a youtube-ba, hogy makeup and hair rock, aztán válogass. :) )

Lányok, ti télen is szőrtelenítitek a lábatokat? És aki nem, annak mennyire szőrös? A "gyakori" epilálás erősíti a szőrt?

Legjobb válasz: En havonta epilalom es nincs semmi fele luk a boromben.A kozmetikus rendszeres epilalast ajanl,tehat telen is...

Télen nyáron mindig. Engem zavar. Gyantázok amúgy, kb három hetente kell. Gyanta, epilátor, éppenhogy gyengíti és ritkítja a szõrt.
Ráadásul a sok szõrtelenítéstõl csak elvékonyodik a bõr benõ a szõr meg pirospöttyös lesz (mint a túrórudi :DD). És fáj is, aztán úgyis kinõ megint mindjárt, tök felesleges leszedni ha 1 éppen nincs miért, 2 nem zavar, 3 nincs is rá rendesen idõd általában.
Ha nincs pasid nem is mosakszol?A rendszeres szõrtelenítés gyengíti a szõrszálakat.
En havonta epilalom es nincs semmi fele luk a boromben.A kozmetikus rendszeres epilalast ajanl, tehat telen is...
Eddig nem szõrtelenítettem télen, mert nem volt barátom, nem volt aki lássa. Ha nem szõrtelenítem, hosszú, fekete, szúrós szõrök nõnek. Egyébként epilátort használok, néha borotvát. Ha télen nem epilálom, és kinõ minden szõrszál, a nyár elõtti 1. epiláláskor majd betojok, annyira fáj, hisz sokkal több szõrszálat kell leszednem. Szóval szerintem érdemes rendszeresen végigfutni vele a lábadon, max csak kicsit ritkábban. Nekem sajna hetente kell, annyira gyorsan nõ :(:(:( Egyébként meg összevissza nõ ki a szõr, hol ez, hol az. Egy idõ után meg ritkább lesz, ha rövid a szõr, nem annyira feltûnõ. Amúgy szerintem a borotva és a krém az, ami erõsíti a szõrt. Kezdõként azt használtam annó és jó vastag fekete szõrök borítanak azóta, nem a puha, vékony, szõke szõrszálak :( Szóval sokkal feltûnõbb.
néha, pl ha tudom h tesi órán felmérés lesz(bukfenc stb.) mert akkor hiába vagyunk hosszú nadrágban, az felcsúszik, és elég gusztustalan a nagy sötétbbarna erõs szõr:( am ha nem muszály nem szedem le, mert én borotválkozok, és attól erõsödik a szõr, másrészt kilátja csizma és hosszúnadrágon át?
Az én lábam is nagyon szõrös, még a combom is, de télen egyáltalán nem szõrtelenítem.
Köszönöm, hogy megvédtek :) ) Igazából én úgy gondolom, hogy nem véletlenül van az a szõr ott. Az más dolog, hogy a mai nõktõl elvárják hogy szupersimák legyünk mindenhol. Természetesen én is tisztálkodom, és használok dezodort is képzeld! És sok mást is. És ha olyan helyre megyek vagy bármi akkor szõrtelenítek is. Csak egyébként nem látom értelmét, mert engem nem érdekel, nem szoktam simogatni a lábam ráadásul majdnem mindig nadrágban vagyok úgyhogy nekem tökmindegy.
az enyémis nagyon szörõs...sokan mondják hogy ha borotválja valaki a szõrt, akkor hamarabb fog nõni.. valaki meg azt hogy nem!!! nem tudom mit csnáljak, de majd ha lesz bátorságom arra, akkor leborotválom!!!!! amúgy nem !
Az epilálástól és gyantázástól ritkul.Én kb. 15 éve gyantáztatom/epillálom és már vannak mindkét lábom szárán tenyérnyi szõrtelen foltok.Szõke szõr van rajta, ami igazából csak napsütésben látszik, télen én sem szedem rendszeresen, csak a strandra megyek.Sztem igazán csak az nagyon csúnya, amikor valaki rövidnaciban, miniszoknyában a lábán nagy fekete göndör szõrökkel kaszinózik.Télen, ha senki nem látja és a láb gazdáját vagy a párját nem zavarja, minek szenvedjen a tépkedéssel.A piros lyukak sztem nem a szõrtelenítés fajtájától, hanem az egyén adottságaitól függenek.Nekem nincsenek krátereim.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Én is úgy vagyok, mint aki azt írta, h télen nem szokta, mert minek (és igen, én is szoktam mosakodni is :-)). Nekem van párom, de õ azt mondta, h ha erõsödik az epilálástól, akkor télen inkább pihentessem a bõrt/szõrt, mert õt túlzottan nem zavarja. És én is így gondolom. Most viszont itt elég sokan írtátok, h az epilálás inkább gyengíti a szõrt, ennek értelmében tehát érdemes lenne télen is (akár csak 1 hónapban egyszer) leszedni..
Én évek óta epilálok, csak az elsõ egynéhány volt fájdalmas, azóta kicsit sem fáj, és ha azonnal utána bekenem jó kis krémes testápolóval, nem is pirosodik ki. Kipróbáltam a hónaljamon is, elõször azt hittem, bepisilek, úgy fájt, de azóta már szinte kellemes is, és nagyon meggyengítette a szõröket, már nem durvák, hanem pihék.
Mekkora bunkó vagy! Attól, hogy nem szõrtelenít, nem azt jelenti, hogy nem tartja be az alapvetõ higéniai követelményeket!
Én borotválom kétnaponta. 1 perc az egész, és nem látnám, hogy erõsödne a szõr.
szõrtelenítés. Tesióra...:S
A kérdező hozzászólása: Jah, tesióra..:-D Jogos, de nekem már jó ideje nincs :-(
Én is szõrtelenítek, igaz, nem olyan sûrûn, mint nyáron...mondjuk nekem szõke szõreim vannak, nem látszik annyira:)
Én se tudom, mi a "tesióra" :) ) De már nem járok suliba. Így csinálom 20 éve, és a lábszáram nincs tele olyan apró lyukakkal, mint annak, aki epilálja... de próbáltam, és nagyon fájt :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én nyáron 2 hetente szoktam epilálni. Ti milyen gyakran? Én télen (mióta nincs tesióra:-)), nem szoktam, de most megfordult a fejemben, hátha kéne, csak nem szeretném, h mégjobban megerõsödjön a szõr, ezért kérdezem.
Es meg lehet szokni, az epilalas a leghatekonyabb szortelenitesi mod.
Nekem nagyon szõrös a lábam, képzelj egy férfi lábat. Na olyan :D Nyáron 1-2 hetente epiláltam, ilyenkor télen én nem szõrtelenítek. ( nincs pasim.) Majd tavasszal, mielõtt már aktuális lenne elkezdem szõrteleníteni. Szerintem teljesen mindegy, hogy szõrteleníted-e vagy nem. Én ilyenkor hagyom pihenni, de nem lenne semmi baja amúgy sem. Csak gyûlölök szõrteleníteni.
Az utolsó hozzászólónak: Minek kínozza magát valaki, ha úgysem látja senki szõrös-e a lába vagy nem? H jobban érzi magát attól valaki hogy csupasz mint egy csiga akkor csinálja, ha nem akkor nem. Én télen abszolút nem szoktam szõrteleníteni a lábamat, pedig van pasim. Igaz viszont, hogy a szerencsések közé tartozom akiknek nagyon gyenge és halvány szõrzete van. Ha végigsimítom a lábam, nem is érezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha a dokim nem lesz ott a szülésnél, aki levezeti, annak is adni kell pénzt?

A fogadott dokim 6-tól orvosi konferenciára utazik. Én elméletileg 9-re vagyok kiírva. Azt mondta, ha addig nem szülök meg, megkéri egyik kollégáját, hogy figyeljen rám.

Legjobb válasz: Köszi! Mi is igy gondoljuk. Veszünk neki egy üveg Jack Deniel's wiskeyt. Csak kíváncsi vagyok más hogy gondolja.

A kérdező hozzászólása: Köszi! Mi is igy gondoljuk. Veszünk neki egy üveg Jack Deniel's wiskeyt. Csak kíváncsi vagyok más hogy gondolja.
Na én ezért nem fizetnék egyetlen dokinak sem minden alkalommal, mikor terhesgondozásra megyek.Aztán meg lehet, hogy nem is õ vezeti le a szülést.Szerintem, ha nem lesz ott a dokid, akkor nem fizess senkinek. Az jó ötlet, hogy veszel egy üveg italt a helyettes kollégának.
hát szerintem nem. Én legalábbis nem fizetnék neki. Meg egyébként is ha megvolt a szülés utána nem is látod többet azt a dokit! kell az a pénz másra!
Én mindig megmosom.
Én is megmosom mindig.
Kicsit sem. Mit kell azon mosni??? A fogkefe sörtéit nem azért találták ki, hogy a nyelvünkkel nyalogassuk.
A kérdező hozzászólása: És megnézted már a nyelved közelrõl tükörben? Rózsaszín az egész? Semmilyen fehér szín nincsen rajta? Amúgy nem a sörtékre gondoltam, hanem vannak nyelvtisztítós fogkefék, amiknek a másik oldalukon redõk vannak, a nyelv tisztítására.
Mivel 39 éve semmilyen gondom nincs vele, sem nézegetni, sem mosogatni nem fogom. Van azon folyamatosan nyál, az tisztítja. Akkor se, ha mikroszkóppal találok rajta valami fehéret, amin filózhatok, hogy ha 39 évig dörzsölgettem volna, akkor most ez is rózsaszín lenne-e vajon. Szerintem ez túlzás, nekem ez már fölösleges. Másnak még ez se: http://en.wikipedia.org/wiki/Nasal_irrigation
szerintem nem kell mosni, a nyelven lévõ lepedék nem a száj higéniájára vall, hanem a máj méregtartalmát jelzi.Ezért ha fehér lepedékes a nyelv erre 1 evõkanál étolajjal öblögetni, kiköpni, és evõkanállal le kell kapargálni a rajta maradt lepedéket.Ez az egyetlen módja a probléma megoldásának.

Hogyan is van ez, annak kell vinni a gyereket láthatásra aki neveli, vagy annak aki nem neveli?

Külföldön tartózkodás esetén, ha az anyuka a gyám akkor az apjának helybe kell vinni minden alkalommal? Ennek így kell lennie hogy az apa meg se mozdul a gyereke felé,én meg 1 teljes napot vonatozom gyermekemmel oda vissza hogy láthassa az apuka a gyerekét 2 hetente úgy hogy még a bele egyezését sem akarja adni hogy külföldön járjon oviba a fia. Sőt gyerektartást sem fizet elhelyezési per sem volt, csak külön mentünk és nem vagyunk házasok sem. Milyen időnként van a láthatás külföldiek esetében? Õ neki nem kell kijönnie külföldre néha ha látni szeretné a gyermekét nekem kell mindig helybe vinnem neki?

Legjobb válasz: Egyébként ebben a tekintetben nagyon hülyén van ez a törvény is. Vagy is inkább úgy fogalmaznék, hogy vissza tudnak vele élni. Pl. a kérdezõ esetében is, ha a férfi bosszút akar állni valamiért,vagy csak alapból k.öcsög, akkor hátráltatja csak a saját gyereke életét, mint hogy segítené. Fõleg, ha amúgy meg nem is érdekli a gyereke, de azért beleköt mindenbe, nehogy már a másiknak jó legyen.

"Az apuka azt állítja hogy köteles vagyok helyibe vinni 2 hetente külföldrõl neki, és gyerektartást sem kötelezõ fizetni ha nem akar." Olyan nincs, hogy nem kötelezõ gyerektartást fizetnie. A külföldi tartózkodásnál ritkább, de hosszabb tartózkodást szokott megítélni a bíró. Mi megegyeztünk abban, hogy nem kérek gyerektartást de nem is fizetem a láthatást, nyáron hazamennek a gyerekek úgyis a nagyszülõkhöz, akkor õ is elviheti õket hosszabb idõre, meg ha ide akar jönni, akkor nálunk ellakhat, a fapados repjegyét meg õ fizeti. Ez mind a kettõnknek megfelel így.
Egyébként ebben a tekintetben nagyon hülyén van ez a törvény is. Vagy is inkább úgy fogalmaznék, hogy vissza tudnak vele élni. Pl. a kérdezõ esetében is, ha a férfi bosszút akar állni valamiért, vagy csak alapból k.öcsög, akkor hátráltatja csak a saját gyereke életét, mint hogy segítené. Fõleg, ha amúgy meg nem is érdekli a gyereke, de azért beleköt mindenbe, nehogy már a másiknak jó legyen.
Ahogy már írták, amíg nincs hivatalos gyermekelhelyezés, ha akarja, magánál tarthatja a gyereket! Neki is annyi joga van a gyerekhez, mint neked! Sürgõsen rendezd a gyermekelhelyezést.
igen...., de ha nem volt gyermekelhelyezés, akkor nem...
Amíg nincs gyermekelhelyezés, addig neki annyi joga van a gyerekhez, mint neked. Akkor láthatja, amikor akarja és oda viheti, ahova akarja. Ha te költöztél el külföldre, akkor neked kell biztosítani a láthatást. Ilyen esetben megszokták beszélni, hogy a gyerek szünetekben egy hetet az apjánál tölt. Nem kéthetente hétvégeken utazgatnak.
A kérdező hozzászólása: Ha én bírósági pert indítok, vagy a gyámügyhöz fordulok nekem az pénzbe fog kerülni? Fizetnem kell érte és mennyi az esélye hogy nekem ítélik a gyermeket? A gyermekelhelyezési perre gondolok. Magyar országon volt a lakcímünk, a gyermekemnek még mindig érvényes, én meg férjhez mentem és van ideiglenes itt tartózkodásom.
"Tehát elveheti tõlem a gyermekem az apa? Az elsõ adandó alkalommal amint meglátja a gyermekét?" Csak akkor ha a gyerek a nevén van, akkor van egy halovány esélye. Ellenkezõ esetben semmi-ha nincs a gyerek a nevén, és nincs apasági nyilatkozat..
A kérdező hozzászólása: Az útlevél készítéséhez az apuka jelenléte és beleegyezése kellett. Az megvan ezért mehettünk külföldre. De abba már nem egyezik bele hogy aláírja hogy kinn tartózkodjunk. Tehát elveheti tõlem a gyermekem az apa? Az elsõ adandó alkalommal amint meglátja a gyermekét?
A kérdező hozzászólása: Az apuka azt állítja hogy köteles vagyok helyibe vinni 2 hetente külföldrõl neki, és gyerektartást sem kötelezõ fizetni ha nem akar. Nevelni nem akarja a gyereket de nem is szívesen adnám a kezébe, de az engedélyét sem adja a tartózkodás hosszabbításhoz.Nekünk magyar országon már nincsen otthonunk nem tudunk hova vissza menni de a beleegyezése nélkül 3 havonta 3 hónapra a gyereket magyar országra kell vinnem. Mert útlevéllel is csak fél éven belül 3 hónapot tartózkodhatok kinn az apa engedélye nélkül.
ha eddig is nálad voltak a gyerekek, sanszos, hogy neked ítélik, de ez nem jelenti azt hogy maradhattok külföldön, ha az apuka nem járul hozzá...

Aki nem képes kimutatni valamiképp az érzéseit a másiknak, annak nincsenek is mély érzései? Részletek lent.

Ti hogyan tapasztaltátok ezt? Mit gondoltok errõl? Én azt, hogy ez nem igaz, attól még lehetnek mély érzései, csak vannak introvertált emberek. A Ti tapasztalataitok érdekelnének... Örvendek, ha kort és nemet is írsz.

Legjobb válasz: Szerintem aki nem képes kimutatni annak nagyon mélyek az érzései, pontosan azért, mert "bent maradnak", és belülrõl mélyül tovább. Ha ez stressz, vagy valami fáj, akkor pedig rágja.

Szerintem aki nem képes kimutatni annak nagyon mélyek az érzései, pontosan azért, mert "bent maradnak", és belülrõl mélyül tovább. Ha ez stressz, vagy valami fáj, akkor pedig rágja.
Az egész eddigi életemben még nem tudtam egyszer se igazán kimutatni az érzéseim, ettõl még nem jelenti azt, hogy nincsenek. Egyszerûen csak nem érzem, hogy milyen módon kéne ezeket megmutatnom, vagy csak tudat alatt ellenzem azt, hogy elõhozzam ezeket magamból. 18/F
Én eléggé introvertált vagyok, de úgy tudok szeretni, hogy nem bánom azt sem, ha belehalok :) Van a szeretetnek az a szintje, ami egyszerûen kirobban az emberbõl. Simán ki tudom mutatni, nincs ezzel gondom.
Csatlakozom Dowd-hoz. Itt egy kis érdekesség ami szerintem kapcsolódik ehhez. (azért nem érdemes Bibliának venni) http://www.tulelocsomag.hu/cikkek/1051szemelyisegtipusok.html
Kapcsolódom Dowd véleményéhez.
Dehogynem, pont ezaz, hogy elnyomja õket, és úgymond a mélybe elraktározza, amit nagyon nehezen tud felhozni, és nem is mindenkinek, illetve nem mindenki elõtt. Mert kételkedhet másokban de ugyanakkor a saját érzéseiben is. Illetve olyan is van, hogy nem bízik meg annyira a másikban , hogy azt felhozza elõtte, kimutassa, mert annak lehet negatív eredménye is. És ehhez egy megfelelõ személyt kell találnia, ami nem könnyû. Van akinek nehéz ennyi. Van aki meg dobálózik a szavakkal, kimondja "mert azt kell mondani".
Az introvertáltaknak általában mélyebbek az érzéseik.

A legtöbb nõnek miért az jelenti a szikrát egy pasi iránt, ha tudja, hogy annak sok a haverja, sok csajjal van együtt stb? Aki nem ilyen és mindig egyedül lófrál, de nem hülye és nem is annyira ronda, az irányába miért nincs szikra?

,,Pár évvel ezelõtt megismertem egy csajt,kb. 1 hónapon keresztül találkozgattunk. Nagyon tetszett,de elküldött azzal,hogy ha rám néz,nincs meg a szikra. Elfogadtam. 2 hét múlva meglátott egy másik lánnyal az utcán és aznap este rámírt,hogy most már van szikra!Aha...Nõi duma.Kamu!"

Legjobb válasz: ,,nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."

A kérdező hozzászólása: , , nincs meg a szikra” - sokakkal ellentétben, még ha úgy is tûnik néha, én nem fogom mindezt a külsõségek kontójára. Ez az egész - az igazán jóképûeken kívül - többet jelent külsõségeknél, ill. nem ugyanazt jelenti. Hogy is mondjam... kisugárzás, stílus, stb. Persze (naná!), hogy szerepet játszanak benne a külsõségek, de olyan egyéb dolgok is, amelyek felett nem bírsz felügyelettel (hang, hangszín, hanghordozás, beszédmodor, integrálódott gesztusok, hangnem, kifejezésmód, öltözködés, stbstbstb). Jah, a lerázós szövegek, hát totál tipikus. Nem veled van a baj... nem a bús lófaszt nem, csak nincs gerince a szemedbe mondani. Szerintem is erõltetetett az efféle indíttatás (akkor inkább olyasmit csináljon az ember, amit élvez is, még ha nincsenek is a közelében csajok). Evvan, van aki szopóágra születik, oszt élete végéig szopik, van aki nem annyira, van aki picit sem. Isten tervez, ember végez."
A kérdező hozzászólása: Bocsi azért a lóf.. szóért, csak másoltam, nem én írtam.
Most akkor tulajdonképpen azért vagy felháborodva, mert gyenge szociális képességeid vannak, és nem tudsz csajozni? Meg kell tanulni, és neked is szerencséd lesz.
Szerintem ne akard megfejteni a "miérteket". Kezeld tényként, és cselekedj ennek tudatában. :)
Aki egyedül járkál és nem olyan helyes arról a lányok többsége azt gondolja h egy lúzer. A lány meg azért érezte azt a szikrát mert, meglátott azzal a másik lánnyal, arra gondolt elveszíthet, olyan se veled se nélküled izé lehet.

Sajátos nevelésű családi pótlék igénylésénél annak a személynek aki nem él együtt szüleivel és ezt bizonyítani is tudja annak hány éves korig jár a családi? (nincs tartós betegség)

Legjobb válasz: sajátos nevelés igényü gyermekre gondolsz?? az én kislányom az és tartosan betegség miatt emelt összegü csp.-t kapok rá!! a sajátos nevelés igényü gyermekekre jár valami külön?? és válaszolva amig tanul gondolom de max 22 év ahogy én tudom!! annyi csak mivel gondolom azért nem élsz a szüleiddel mert nagykoru vagy igy gondolom te leszel az igénylö!!! hány éves akire gondoltál?? ne felejts az én kérdésemre se válaszolni !! ÜDV!! :))

sajátos nevelés igényü gyermekre gondolsz?? az én kislányom az és tartosan betegség miatt emelt összegü csp.-t kapok rá!! a sajátos nevelés igényü gyermekekre jár valami külön?? és válaszolva amig tanul gondolom de max 22 év ahogy én tudom!! annyi csak mivel gondolom azért nem élsz a szüleiddel mert nagykoru vagy igy gondolom te leszel az igénylö!!! hány éves akire gondoltál?? ne felejts az én kérdésemre se válaszolni !! ÜDV!! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!