Találatok a következő kifejezésre: Aki nem annál (1598 db)

Hallottátok már? Aki a fenekére hízik annak lánya lesz és aki nem annak fia .

Legjobb válasz: Akkor szerintem a fiam megviccel mert szerintem nõttem fenékbe meg combba is :DDDDD 25 htkm

Akkor szerintem a fiam megviccel mert szerintem nõttem fenékbe meg combba is :DDDDD 25 htkm
Elvileg lányunk lesz, és ha szembõl néznek, szerintem a derekamnál vastagabb vagyok már, mint popónál... a combkörfogatom szinte nem is nõtt, de híztam már egy csomót... Ez is egy városi legenda...
Nekem bejött.Lányommal comb fenék, hordósra híztam-most kisfiút várok-tegnap még utánam füttyentettek az utcán, mikor megfordultam megnyúlt az "úriember" képe.Jaj, de jót nevettem!Akkora hasam van, hogy hihetetlen, de nem látszik, ha háttal állok.
én kisfiút várok és inkább hasra hízok úgyhogy ez bejött!!!De az ha édeset kívánsz lány lesz és ha sósat fiú hát ez nem jött be!!!
Egy lányom és 3 fiam van, és mind a néggyel ugyanúgy híztam mindenhova arányosan!
Babona! Nekem vannak fiaim és lányaim is (2-2), mindegyknél csupán a pocakom nõt, hátulról nem is látszott, hogy babát várok... Barátnõmnek is van már 1 fia és1 lánya, most kislányt vár... nem nõtt semmije, csak a pocakja olyan, mint aki lenyelt egy hatalmas görögdinnyét. Az, hogy ki hová hízik, alkati kérdés, független a baba nemétõl.
Másfélszer akkora hátsó, mint alapjáraton és fiam született.
A fiammal inkább hasra híztam, a két lányommal pedig fenékre, és csípõre, szóval nálam is bejött :)
Nálam ez nem jött be :) Kislányom lett, de talán a fenekem volt az egyetlen testrészem, ami nem lett nagyobb :)
Nekem is a fenekem hízott meg a csípõm szélesedett nagyon és kislányom lett.
Én is fenékre, meg combra gyarapodtam inkább, mindenki mondta, hogy lányom lesz. És így is lett.
Én szerencsére nem híztam fenékre, és kiscsávóm lesz!

Miért mondják azt, hogy aki nagyon szeretne babát annak nem fog sikerülni, aki nem annak könnyen összejön? Van-e tudományos magyarázata illetve tapasztalatokat is várok.

Legjobb válasz: Én speciel nem a "babgyártás" miatt hõmérõzöm. Mi így védekezünk, már több mint 6 éve... :o) elsõ

Én speciel nem a "babgyártás" miatt hõmérõzöm. Mi így védekezünk, már több mint 6 éve... :o) elsõ
A "tudományos része" a pszichével függ össze. Mert az agyunk sok szempontból képes hatni a testünkre, és így blokkolhat bizonyos folyamatokat. Viszont ez azért nem törvényszerû. Nekünk 3 tervezett gyerekünk van, az elsõ lehetséges alkalommal összejöttek. Csak egymásra nézünk, és baba van. :o) Szóval valahogy a pár termékenységével is összefügg ez.
A kérdező hozzászólása: Volt e valakinek olyan, hogy semmilyen nagyobb akaratán kívüli, ( pl. stressz )nem történt vele, hanem csak elhatározta, hogy nem foglakozik vele (ami szerintem rendkívül nehéz lehet, ezért kiváncsi vagyok, hogy mivel foglalta el annyira magát)és megfogant a baba.
Amikor nagyon akartam, vagy 6 évig nem jött össze. Amikor egy idõszakban kénytelen voltam elvonatkoztatni a baba-problémától egyéb rengeteg stressz miatt, azonnal összejött. Hogy ez magyarázat vagy nem, azt nem tudom, de nálam így volt.
szerintem is rágörcsölnek-hozzáteszem én is így tennék, ha valamit nagyon szeretnék és nem sikerülne. Nekünk elsõre összejött, az is igaz, h 1évvel elõtte letettük a cigit, elvégeztem egy gynex-kúrát, szex után gyertyaállás és mivel pár napos házasok voltunk, elég pozitív hangulatban voltunk egy ideje. De valóban sok gyere fogan nyaralásokon, vagy akiknél véletlenül, ott soha nem görcsös szex alatt.
Mi nagyon szerettük volna a lányunkat és elsõ próbálkozásra össze is jött. Annyit csináltunk, hogy aktus elõtt elmentem wc-re, nem ittam sokat elõtte direkt, lefürödtünk természetesen, jó hosszú elõjáték volt, hosszú szeretkezés, majd mikor vége volt az aktusnak, akkor 1-2 percig gyertyaállásba voltam, majd aludtam reggelig. Nem görcsöltünk rá, csak egyszerûen szerettük/szeretjük egymást. Sokan rágörcsölnek az egészre, annyira akarják már, hogy egyszerûen csak csinálják és várakoznak hátha összejön. Meg ez a hõmérõzés meg miegymás.. kész vicc.. de, akinek ez kell hozzá, hogy 'biztonságban' érezze magát, akkor hajrá.. egyszerûen csak jól kell éreznie magát az embernek. Görcsösen semmit se lehet csinálni.
Nekem teljesen mind1 mivel foglalom el magam, ha 1perc szabadidõm van eszembe jut és szerintem akármit csinálhatok nem tud úgy lekötni hogy ne gondoljak rá! És hozzáteszem kifejezetten utálom amikor a több gyermekes anyukák (idõsebbek fiatalabbak) azt mondják "ráérsz még" meg hasonló badarságok!
A kérdező hozzászólása: Amit még észrevettem, mikor nem koncentrálnak annyira a "babagyártásra", azok akiknek rég nem jön össze és ebben az idõszakban sikerül, azok általában a "ne görcsöljünk rá" állapotból csak valami tényleg nagy hatású dologgal tudnak kikapcsolni pl: költözés vagy örökbefogadás stb. Szerintetek?
Azért azt számítsuk bele, hogy régebben 40 éves korra nemritkán nagymama volt az illetõ, ma meg sokaknál 40 körül jön az elsõ gyerek... Férjhez adták õket olyan 16 éves korban, és gyakorlatilag csak szülniük kellett. 30-35 éves korra bõven összejön a 10 gyerek.
A kérdező hozzászólása: Igen, ilyen szempontból is lehet nézni. Egyetértek. Régen nem volt ritka a 10 gyerek sem. Nem tudni, akkor hány párnak nem jött össze, talán nem készült statisztika még akkor, de biztosan sokan szültek idõsebb korban is.
Azért van fordítva, mert pl. egy jó orgazmust "nagyon akarni" elég nehéz. Fõleg, ha közben a babán agyal valaki... elsõ
Szerintem inkább a biológiának van köze hozzá. Egy nõ kb 17-18 éves korától nagyjából 25-ig a legtermékenyebb, biológiailag ekkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésre. Viszont a gyerekvállalás manapság nagyon kitolódott, nem ritkán 30 felettre, ilyenkor a termékenység már erõsen csökken. Szóval mire eljut odáig, hogy gyereket szeretne, addigra már nem annyira termékeny, nehezebben jön össze.
A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolnám, hogy a testünket tudjuk irányítani, ha például valaki valamilyen betegségben szenved, akkor ha nagyon akarja meg tud gyógyulni (az esetek nagy részében), akkor miért van ez a teherbeesésnél pont fordítva?
10 vagyok (Üdvözlöm a cukorfalatot, aki lepontozott.) A természetes családtervezés módszere (hõmérõzés+nyákmegfigyelés+méhszájvizsgálat, ha kell) tökéletesen elsajátítva és alkalmazva biztonságosabb mint a tabletta. És nincs mellékhatása sem!

Munkaugyin keresztul jelentkeztem pincer tenfolyamra. Azt mondtak akit felvesznek felhivjak akit nem anak level megy. En semit se kaptam most mi van akor?

elmeletileg hetfon indul a tanfolyam. Telefonon nem hivtak levelet sem kaptam. Akor nem vettek fel? Miert nem tudnak valamit reagalni?

Legjobb válasz: Velem is ugyan ez volt. Én is jelentkeztem egy tanfolyamra ugyanígy és nekem mondták hogy ha felvesznek hívnak ha nem akkor levél vagy email jön. Aztán amikor már 2 napja tartott a tanfolyam akkor hívtak fel hogy miért nem vagyok ott. És akkor derült ki hogy az akkori ügyintézõnek a helyettese elfelejtett felhívni... Szóval hétfõn elsõ dolgod az legyen hogy betelefonálsz kéred azt az ügyintézõt aki szervezi és kérdezd meg tõle hogy akkor most mivan. 2-3 nap lemaradással még nem lehet gond a tanfolyamnál.

Velem is ugyan ez volt. Én is jelentkeztem egy tanfolyamra ugyanígy és nekem mondták hogy ha felvesznek hívnak ha nem akkor levél vagy email jön. Aztán amikor már 2 napja tartott a tanfolyam akkor hívtak fel hogy miért nem vagyok ott. És akkor derült ki hogy az akkori ügyintézõnek a helyettese elfelejtett felhívni... Szóval hétfõn elsõ dolgod az legyen hogy betelefonálsz kéred azt az ügyintézõt aki szervezi és kérdezd meg tõle hogy akkor most mivan. 2-3 nap lemaradással még nem lehet gond a tanfolyamnál.
hitegetik csak az embert.Nagyon figyelj rájuk!Telefonálj mindenképp!Nekem eddig sose tudtak segíteni, se munka se tanfolyam kapcsán...
A kérdező hozzászólása: Ertem koszi a valaszokat! Hetfon felhivom az ugyintezot.

Anál elõtt van, aki beöntést csinál? Aki nem, annak nincsenek ilyen problémái? Többi lent

Sosem csináltam beöntést. Mindig elég részegek voltunk, ha análoztunk, ezért nem nagyon érdekelt minket, hogy így néha kicsit kakis lesz a barátom f.rka... mással is van ilyen? Ez másnál hogy van? Titeket nem zavar, vagy nincs ilyen gondotok, vagy van, aki beöntést végez?

Legjobb válasz: Miért ebédidõben jönnek elõ ezek a kérdések mindig?

Miért ebédidõben jönnek elõ ezek a kérdések mindig?
NA ez mindig is érdekelt...
Én sosem csinálok beöntést és nem volt még gond. 27L
Titeket nem zavar, hogy részegek vagytok közben?
Muszáj anál elõtt.
Igenis kellene 2-3 beöntés, hogy rendesen megtisztulj belülrõl. Addig nem várhatsz a barátodtól semmit. Ki olyan hülye, hogy benyomja a farkát neked és utána tiszta [email protected] lesz az egész, mikor kihúzza! Fene nagy élvezet lehet rendbetenni utána a péniszét!

Naruto mangát olvas itt valaki? De aki nem annak is érdekel a véleménye.

Arra lennék kíváncsi, hogy ki kivel fog összejönni. Persze vannak sejtéseim, de ezekben egyáltalán nem vagyok biztos. Kíváncsi vagyok, hogy végül Sasuke annyira gonosz lesz-e hogy Sakura kiábrándul bel?le és beleszeret a Narutoba, vagy Sasuke újra jó lesz és rájön, hogy szereti Sakurát és összejönnek. Bár szerintem a második és Naruto pedig beleszeret a Hinataba és összejönnek.

Legjobb válasz: Spoiler! Sakura egyszer szerelmet vallott narutonak, de amaz elhajtotta, mert csak azért mondta, mivel épp akkor mentette meg konohát naruto. azota semmi romantika nem volt.csak bunyo és emlékezés.

Spoiler! Sakura egyszer szerelmet vallott narutonak, de amaz elhajtotta, mert csak azért mondta, mivel épp akkor mentette meg konohát naruto. azota semmi romantika nem volt.csak bunyo és emlékezés.
Sakura már kezd kiábrándulni Sasukébõl és Narutoba kezd beleszeretni... ahogy mondta: " Sasuke egyre távolabb kerül tõlem, míg te egyre közelebb kerülsz hozzám... Naruto" és ebben a részben vallotta be neki, h szereti de Naruto nem nagyon hitt neki.
A szinkron szerintem is nagyon rossz :SS Az elsõ Naruto részt, amit láttam, még a Tv-ben néztem, és csak véletlenül kapcsoltam oda, de lehet, hogy pont a hang miatt, nagyon nem tetszett és eldöntöttem, hogy ezt az animét én aztán soha nem fogom megnézni, akárki, akármit is mond. Azóta a Naruto a kedvencem xDD Hogy a kérdésre is válaszoljak...én nem olvasom a mangát (még), de nem hiszem, hogy lesz benne szerelmi szál. De megértelek :D Egy darabig én is reménykedtem hogy Sasuke és Sakura majd összejön. Most már azt remélem, hogy (és ne szóljatok le miatta, tudom, hogy a Naruto nem BL, de álmodozni csak szabad, nem? xP) Sasuke Narutoval jön össze a végén. :DD 16L
Ez nem egy olyan anime/manga, amiben össze fognak jönni, maximum a végén, a fõszereplõ valamivel, de az sem biztos hogy kiderül. Elfelejtitek, hogy ez egy shonen, azaz fiatal fiúknak szóló manga és õket az érdekli legkevésbé, hogy ki kivel fog összejönni.
igen szerintem is csak a sorozat leges legutolsó részeiél lesz valamilyen szerelmi szál, de naruto egy "idióta" és õ egy érzékeny, csendes lánnyal mint hinata nem fog összejönni.szóval narusaku lesz!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Én is tudom, hogy ennek a sorozatnak nem a szerelmi szálak a mozgatói...De én lány vagyok és sajnálom de ez a része is érdekel. És nem is azt várom, hogy majd nagy szerelmi vallomások meg stb. lesz benne mint a szerelmes filmekben, de remélem hogy a legvégén tényleg kiderülnek ezek a dolgok is. =) Meg kíváncsi voltam, hogy más is úgy gondolkodik-e errõl mint én. :)
Egyetértek, egy shounenben a legjobb esetben is 200 részbe telik eljutni adddig, h megfogják egymás kezért. Persze ez csa elmélet, példa még erre se volt. Legtöbbe csak azért teszenk szerelmi szálat, h 'életszerûbb' legyen, de aztán szarnak rá. MIkor Hinata szerelemet vallott Narutonak a Konohás részeknél, abból se lett semmi utólag.
Kezdem unni az ilyen kérdéseket ... Egy shounen fight-ba NEM FOGNAK ÖSSZEJÖNNI RANDOM KARAKTEREK! Ha ez a mániád nézz naruto hentai-t vagy tökmind1 . 500rész alatt talán 1-2 olyan rész volt ahol "mintha akartak volna valamit" narutotól ... sakurás után is kiderült hogy hazudott.. Tehát nem fog senki senkivel sem összejönni! Maximum majd az anime legeslegvégére ha lezárul minden bevágnak 2 boldog családot azt kész ..
Nem szeretném lelôni. Úgy is hamarosan lesz. 2#
A magyar szinkron borzadály. A Bleachnél is.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló! Hogy érted hogy pillanat?:) Mi lesz?:D Amúgy ez nem ide tartozik de épp most csalódtam egy nagyot. Én eddig minden részt a legelsõtõl kezdve japánul néztem magyar felirattal. És most bekapcsoltam a tvt és pont a Naruto ment és nagyon nagyon nagyon sz*r a szinkronos és ezt fõleg az érzi aki eredetibe nézte. És nem csak a hangok miatt de a fordítás is sokkal rosszabb szerintem. Pl. amit én néztem abban Neji selejtnek nevezi Narutot de ebben a változatban bukottnak és a selejt szerintem sokkal de sokkal jobban illik oda. Ha így láttam volna elõször ezt a sorozatot valószínûleg nem tetszett volna meg annyira..
nem derült ki semmi, remélem nem is lesz semmi.
De olvasom a mangát, és azota amit irtam, semmi romantika nem volt, hacsak nem a rin-röl valo emlékezés annak számit.
Az elôttem válaszoló valószínûleg nem olvassa a mangát. Spoiler! Hamarosan lesz az animébe egy Naruhina pillanat talán a Chikara részek után.
A kérdező hozzászólása: Azóta már tájékozottabb vagyok a témában, és egyértelmû számomra, hogy Sakura csak hazudott Narutónak, és biztos, hogy nem szereti õt. :) Mindenképpen Naruhinás vagyok, és a mangában is volt egy rész, ami nekem kedvez. :)
Én mindig megmosom.
Én is megmosom mindig.
Kicsit sem. Mit kell azon mosni??? A fogkefe sörtéit nem azért találták ki, hogy a nyelvünkkel nyalogassuk.
A kérdező hozzászólása: És megnézted már a nyelved közelrõl tükörben? Rózsaszín az egész? Semmilyen fehér szín nincsen rajta? Amúgy nem a sörtékre gondoltam, hanem vannak nyelvtisztítós fogkefék, amiknek a másik oldalukon redõk vannak, a nyelv tisztítására.
Mivel 39 éve semmilyen gondom nincs vele, sem nézegetni, sem mosogatni nem fogom. Van azon folyamatosan nyál, az tisztítja. Akkor se, ha mikroszkóppal találok rajta valami fehéret, amin filózhatok, hogy ha 39 évig dörzsölgettem volna, akkor most ez is rózsaszín lenne-e vajon. Szerintem ez túlzás, nekem ez már fölösleges. Másnak még ez se: http://en.wikipedia.org/wiki/Nasal_irrigation
szerintem nem kell mosni, a nyelven lévõ lepedék nem a száj higéniájára vall, hanem a máj méregtartalmát jelzi.Ezért ha fehér lepedékes a nyelv erre 1 evõkanál étolajjal öblögetni, kiköpni, és evõkanállal le kell kapargálni a rajta maradt lepedéket.Ez az egyetlen módja a probléma megoldásának.

Lányok, ti télen is szőrtelenítitek a lábatokat? És aki nem, annak mennyire szőrös? A "gyakori" epilálás erősíti a szőrt?

Legjobb válasz: En havonta epilalom es nincs semmi fele luk a boromben.A kozmetikus rendszeres epilalast ajanl,tehat telen is...

Télen nyáron mindig. Engem zavar. Gyantázok amúgy, kb három hetente kell. Gyanta, epilátor, éppenhogy gyengíti és ritkítja a szõrt.
Ráadásul a sok szõrtelenítéstõl csak elvékonyodik a bõr benõ a szõr meg pirospöttyös lesz (mint a túrórudi :DD). És fáj is, aztán úgyis kinõ megint mindjárt, tök felesleges leszedni ha 1 éppen nincs miért, 2 nem zavar, 3 nincs is rá rendesen idõd általában.
Ha nincs pasid nem is mosakszol?A rendszeres szõrtelenítés gyengíti a szõrszálakat.
En havonta epilalom es nincs semmi fele luk a boromben.A kozmetikus rendszeres epilalast ajanl, tehat telen is...
Eddig nem szõrtelenítettem télen, mert nem volt barátom, nem volt aki lássa. Ha nem szõrtelenítem, hosszú, fekete, szúrós szõrök nõnek. Egyébként epilátort használok, néha borotvát. Ha télen nem epilálom, és kinõ minden szõrszál, a nyár elõtti 1. epiláláskor majd betojok, annyira fáj, hisz sokkal több szõrszálat kell leszednem. Szóval szerintem érdemes rendszeresen végigfutni vele a lábadon, max csak kicsit ritkábban. Nekem sajna hetente kell, annyira gyorsan nõ :(:(:( Egyébként meg összevissza nõ ki a szõr, hol ez, hol az. Egy idõ után meg ritkább lesz, ha rövid a szõr, nem annyira feltûnõ. Amúgy szerintem a borotva és a krém az, ami erõsíti a szõrt. Kezdõként azt használtam annó és jó vastag fekete szõrök borítanak azóta, nem a puha, vékony, szõke szõrszálak :( Szóval sokkal feltûnõbb.
néha, pl ha tudom h tesi órán felmérés lesz(bukfenc stb.) mert akkor hiába vagyunk hosszú nadrágban, az felcsúszik, és elég gusztustalan a nagy sötétbbarna erõs szõr:( am ha nem muszály nem szedem le, mert én borotválkozok, és attól erõsödik a szõr, másrészt kilátja csizma és hosszúnadrágon át?
Az én lábam is nagyon szõrös, még a combom is, de télen egyáltalán nem szõrtelenítem.
Köszönöm, hogy megvédtek :) ) Igazából én úgy gondolom, hogy nem véletlenül van az a szõr ott. Az más dolog, hogy a mai nõktõl elvárják hogy szupersimák legyünk mindenhol. Természetesen én is tisztálkodom, és használok dezodort is képzeld! És sok mást is. És ha olyan helyre megyek vagy bármi akkor szõrtelenítek is. Csak egyébként nem látom értelmét, mert engem nem érdekel, nem szoktam simogatni a lábam ráadásul majdnem mindig nadrágban vagyok úgyhogy nekem tökmindegy.
az enyémis nagyon szörõs...sokan mondják hogy ha borotválja valaki a szõrt, akkor hamarabb fog nõni.. valaki meg azt hogy nem!!! nem tudom mit csnáljak, de majd ha lesz bátorságom arra, akkor leborotválom!!!!! amúgy nem !
Az epilálástól és gyantázástól ritkul.Én kb. 15 éve gyantáztatom/epillálom és már vannak mindkét lábom szárán tenyérnyi szõrtelen foltok.Szõke szõr van rajta, ami igazából csak napsütésben látszik, télen én sem szedem rendszeresen, csak a strandra megyek.Sztem igazán csak az nagyon csúnya, amikor valaki rövidnaciban, miniszoknyában a lábán nagy fekete göndör szõrökkel kaszinózik.Télen, ha senki nem látja és a láb gazdáját vagy a párját nem zavarja, minek szenvedjen a tépkedéssel.A piros lyukak sztem nem a szõrtelenítés fajtájától, hanem az egyén adottságaitól függenek.Nekem nincsenek krátereim.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! Én is úgy vagyok, mint aki azt írta, h télen nem szokta, mert minek (és igen, én is szoktam mosakodni is :-)). Nekem van párom, de õ azt mondta, h ha erõsödik az epilálástól, akkor télen inkább pihentessem a bõrt/szõrt, mert õt túlzottan nem zavarja. És én is így gondolom. Most viszont itt elég sokan írtátok, h az epilálás inkább gyengíti a szõrt, ennek értelmében tehát érdemes lenne télen is (akár csak 1 hónapban egyszer) leszedni..
Én évek óta epilálok, csak az elsõ egynéhány volt fájdalmas, azóta kicsit sem fáj, és ha azonnal utána bekenem jó kis krémes testápolóval, nem is pirosodik ki. Kipróbáltam a hónaljamon is, elõször azt hittem, bepisilek, úgy fájt, de azóta már szinte kellemes is, és nagyon meggyengítette a szõröket, már nem durvák, hanem pihék.
Mekkora bunkó vagy! Attól, hogy nem szõrtelenít, nem azt jelenti, hogy nem tartja be az alapvetõ higéniai követelményeket!
Én borotválom kétnaponta. 1 perc az egész, és nem látnám, hogy erõsödne a szõr.
szõrtelenítés. Tesióra...:S
A kérdező hozzászólása: Jah, tesióra..:-D Jogos, de nekem már jó ideje nincs :-(
Én is szõrtelenítek, igaz, nem olyan sûrûn, mint nyáron...mondjuk nekem szõke szõreim vannak, nem látszik annyira:)
Én se tudom, mi a "tesióra" :) ) De már nem járok suliba. Így csinálom 20 éve, és a lábszáram nincs tele olyan apró lyukakkal, mint annak, aki epilálja... de próbáltam, és nagyon fájt :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én nyáron 2 hetente szoktam epilálni. Ti milyen gyakran? Én télen (mióta nincs tesióra:-)), nem szoktam, de most megfordult a fejemben, hátha kéne, csak nem szeretném, h mégjobban megerõsödjön a szõr, ezért kérdezem.
Es meg lehet szokni, az epilalas a leghatekonyabb szortelenitesi mod.
Nekem nagyon szõrös a lábam, képzelj egy férfi lábat. Na olyan :D Nyáron 1-2 hetente epiláltam, ilyenkor télen én nem szõrtelenítek. ( nincs pasim.) Majd tavasszal, mielõtt már aktuális lenne elkezdem szõrteleníteni. Szerintem teljesen mindegy, hogy szõrteleníted-e vagy nem. Én ilyenkor hagyom pihenni, de nem lenne semmi baja amúgy sem. Csak gyûlölök szõrteleníteni.
Az utolsó hozzászólónak: Minek kínozza magát valaki, ha úgysem látja senki szõrös-e a lába vagy nem? H jobban érzi magát attól valaki hogy csupasz mint egy csiga akkor csinálja, ha nem akkor nem. Én télen abszolút nem szoktam szõrteleníteni a lábamat, pedig van pasim. Igaz viszont, hogy a szerencsések közé tartozom akiknek nagyon gyenge és halvány szõrzete van. Ha végigsimítom a lábam, nem is érezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Aug.10-én volt az első nap, s mi 15-én, 16-án, 18-án, 21, és 23-án voltunk együtt, a kalkuláto szerint a tesztet3-án lehet elvégezni, de ha pl.15-éhez hozzáadok 12 napot, akkor lehetett beágyazódás? Ha a mai teszt-, akkor nem lettem terhes 15-én?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdõdött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort,ami szerint valóban 3.-án lehet elõszõr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi,de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e,tehát valószínûleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi,azt hiszem.Én is izgulok,és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36,7 volt a reggeli hõm,s tegnap 36,4 ma 36,3.Nem is értem,most vagy megin peérésem van,vagy megfog jönni,de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hõleesés?Azt is olvastam,h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?

Szia! Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdõdött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort, ami szerint valóban 3.-án lehet elõszõr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi, de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e, tehát valószínûleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi, azt hiszem.Én is izgulok, és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36, 7 volt a reggeli hõm, s tegnap 36, 4 ma 36, 3.Nem is értem, most vagy megin peérésem van, vagy megfog jönni, de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hõleesés?Azt is olvastam, h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én Walentin tesztet vettem, 10-es, határozott - lett, amire számítottam is, de nagyon el vagyok keseredve. A hõmet nem mértem, mert akkor még jobban kattogna az agyam. Tudom, hogy hülyeség, de csak ezen jár az eszem, s minden jelet beképzelek már magamnak.
Hát ezzel nem vagy egyedûl...Ismerem az érzést.Én clear Blueval teszteltem ma de mint említettem -.Tegnap Medi labbal teszteltem és ott van a 2. csík, igaz halvány de jól látható, viszont annyi rosszat hallottam róla ami a téves + val kapcsolatos h nem is hiszem el.Hát már tûkön ülök...
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál, drukkolok neked is és magamnak is. Nálad már legalább van egy halvány csík. Nálam semmi:-( Azért jó érzés, hogy nem csak én vagyok annyira oda + vissza. Nagyon félek a csalódástól, ismerem magam, tudom, hogy napokig magam alatt leszek, de legalább tuti biztos lesz a dolog.
Nagyon fontos, hogy nem mindegyik tszt megbízható! A másik dolog az, hogy a beágyzódástól számítottan kell a tesztet csinálni.Barátnõm éppen ma vett másik tesztet, 23-ára (nem)várta, ma van 1-e, és csak most mutatta ki neki a pozitívat. 6-án, és 8-án nem védekeztek. Remélem nagyon hamar összejön neked a babuci, mi s azon vagyunk hogy várjuk a p.é-emet.Most ovu tesztet használok. Késõbb csinálj másik tesztet is!Szurkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: 3-án csinálok még egy tesztet, hátha. Köszi, hogy drukkolsz, én is nektek. Szerinted melyik teszt a legjobb? A mai 10-es Walentin volt.

Fiúk! 16-18 ti hogy köszöntök a lányoknak azaz heló szia csáó stb. de akit jobban kedveltek vagy tetszik annak szia és helót annak akit nem annyira birsz vagy nincs lényege? :D pls

Legjobb válasz: változó, mikor hogy.. de van, hogy erre odafigyelek, és pl idegeneknek helószia, vagy heló, aki közel áll hozzám, annak szia

változó, mikor hogy.. de van, hogy erre odafigyelek, és pl idegeneknek helószia, vagy heló, aki közel áll hozzám, annak szia
mindenkinek heló aki tetszik annak szia
Változó. Tetszik neked egy srác de nem tudod, hogy õ mit érez?
nincs nagy lényege, de én hellóval köszönök mindenkinek
Akik tetszenek nekem lányok, azoknak sziával köszönök de akik nem annyira jönnek be, vagy nem érzek többet irántuk akkor azoknak helóval köszönök, vagy csáó. :D
Minden lánynak Szia. Akit mondjuk nem birok annak csáó
akit bírok szia, vagy hello akit nem, annak nem köszönök
hello annak, akivel igazán nem dumáltam még, szia annak, akit már ismerek picit... és kb ennyi :DD fiúknak-lányoknak egyaránt így 21f
ja... 16-18 évesen is így volt...

Aki megismeri önmagát, miért több annál aki nem? (tisztába vagyok a hibáimmal, és mégis nagyon nehezen sikerül változtatni rajtuk)

mer hogy ez így van az biztos ,de miért jobb ha valaki tudja hogy béna, vagy nem tudja de az? rossz példa?

Legjobb válasz: az önismeret nagyon fontos, életreszóló feladat.. A lelkiismeret ( a lélekismeret) is ide tartozik, ami legfontosabb, ami emberi méltóságunk alapja. Több annál, hogy ismerem a hibáimat, több annál, hogy tisztában vagyok a látvánnyal, valamint nem egy befejezett dolog, hanem egy folyamatosan, az élet folyamán alakuló felismerések sora. Nem "több" lesz ezáltal az ember(mi az, hogy több?) - bölcsebb lesz, aki figyel erre.. és ezáltal jobban éli, hogy a life is beautiful. Felismeri a saját természetét - (nem az, hogy tudja, béna) és nem erõlteti idegen dolgokra, hanem azzal összhangban de szabadon alakítja a dolgait. Egy hasonlat: egy szép, magában álló tölgyfa, ahogy kiteljesedik, és nem erõlködik, hogy fenyõfa legyen, hanem saját természetében teljesedik ki. ilyesmi..

az önismeret nagyon fontos, életreszóló feladat.. A lelkiismeret ( a lélekismeret) is ide tartozik, ami legfontosabb, ami emberi méltóságunk alapja. Több annál, hogy ismerem a hibáimat, több annál, hogy tisztában vagyok a látvánnyal, valamint nem egy befejezett dolog, hanem egy folyamatosan, az élet folyamán alakuló felismerések sora. Nem "több" lesz ezáltal az ember(mi az, hogy több?) - bölcsebb lesz, aki figyel erre.. és ezáltal jobban éli, hogy a life is beautiful. Felismeri a saját természetét - (nem az, hogy tudja, béna) és nem erõlteti idegen dolgokra, hanem azzal összhangban de szabadon alakítja a dolgait. Egy hasonlat: egy szép, magában álló tölgyfa, ahogy kiteljesedik, és nem erõlködik, hogy fenyõfa legyen, hanem saját természetében teljesedik ki. ilyesmi..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszod? mit gondolsz arról ha valaki könnyen zavarba jön? ha csak pár ember elõtt kell megszólalni akkor is? mitõl lehet? írtad hogy elfogadja a természetét..
(én is ilyen voltam, alig tudtam beszélni emberek elõtt..de már elmúlt) ez egy gátlás -ki tudja, hol alakul ki egy ilyen? az elsõ évek (0-5ig) elég meghatározóak - talán sokszor beléfojtották a szót? kinevették? lehurogták? de valhogy inkább 12-16 éves kor körül jön ki az eredménye. Talán elbizonytalanodik ilyenkor az ember, nehéz korszak ez. Egyszerre szeretne elbújni és szerepelni, a társaságokban résztvenni is -
hopsz..véletlenül elment, folyt: igaziból ez nemcsak önismeret hiány- ön-bizalom hiány is (persze ezek összefüggnek, és ahogy mélyül az ember a világ és önmegismerésben javulnak..) bízni kell, abban, amit mondok, az valahogy jó.. mégha ellenségesen fogadják is. Bízni kell, hogy ha ellenségesek is , abból is tanulok, hát érdemes. Nehéz, egyébként.. lassan javul ez.. És azt is tudatosítani kell, hogy a világ ahogy reagál az egy reflexio, egy vélemény, egy tükrözõdés. Tükör által, homályosan látunk Nem az igazság maga, az rejtett -azt nem láthatjuk színrõl-színre, csak különleges alkalmakkor .. intuícióban, ..ihletben. és végül - ahgogy több bölcselõ ezt kifejti- a halál pillanatában.
Szerintem azert mert a tudas - az onismeret, az hogy tudod mik az erossegeid es gyengesegeid- lehetoseget ad arra hogy fejlodj bennuk miutan felismerted oket. En tudom h erzelmileg nagyon gyenge vagyok, igy pl. h a tarsadalombol ne logjak ki "gyakoroltam oket" hulyen hangzik de ez van... Amugy mar jobb a helyzet, tinikent sztem pszichopatanak is elmentem volna, olyan voltam mint vmi robot... Fejben viszont nagyon ott vagyok, igy tisztaban vagyok vele hogy milyen feladatok/ munkak/ iskola valok nekem es hogy mi az amire tamaszkodhatok az elobbrejutas teren.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!