Találatok a következő kifejezésre: Aki negatívat a teszten, annál (14 db)

Aki negatívat tesztel a teszten, annál 1 óra múlva már ott van a 2. csík? Ez mindíg így van? Mert nekem már a 4 tesztem ilyen. Miért?

Legjobb válasz: Szió! 4 egyforma tesztet használtál el? Próbálj meg várni még 2-3 napot és aztán ismételd meg, hátha azon már erõsebb lesz az a bizonyos 2. csík

Szió! 4 egyforma tesztet használtál el? Próbálj meg várni még 2-3 napot és aztán ismételd meg, hátha azon már erõsebb lesz az a bizonyos 2. csík
Szia. A szerveztben HCG hormon 2 naponta kétszerezõdik.Tehát, ha ma nem mutatta ki, 2 nap múlva talán igen. SZURKOLOK.
A kérdező hozzászólása: különbözõt használtam. De csütörtökön a Gabriel negatív volt. Mennyire jó ez a teszt? Tegnapra nem vártam, a hõm még mindíg töretlenül 37 fölött van.
várj 1-2 napot és tesztelj újra:)
szerintem örülhetsz a babának, nekem is mindig késõbb jleent meg a második csík
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy baba lesz, a hasam szúr, puffadt és olyan hányingerem van már 3 napja. Menzis fájdalom (nem görcs) is van. Remélem hogy nem jön meg mert egyfolytában rohanok a wc-re hogy na most...
Nem akarlak elkeseríteni, de szinte az összes teszt használati útmutatójában benne van, hogy pár órával késõbb a negatív eredmény is mutathat pozitívat, ezért csak az számít, hogy akkor mit mutat, amikor az útmutató szerint le kell olvasni (tehát nem az egy órával késõbbi eredmény a mérvadó). Ha nem jelenik meg pár percen belül a második csík, akkor nagy valószínûséggel az eredmény negatív.
utolso válaszolonak isgaza van. az öszes teszten rajta van hogy 10 perc után az eredmény nem értékelhetö

Február 12-én vagy 13-án kellett volna megjönnie, 14-én a tesztem pozitív lett. Bár halványan. 18-án teszteltem megint bár délután és más fajtával és ez negatív lett. Most akkor terhes vagyok vagy nem?

Lehet hogy csak ciszta?

Legjobb válasz: Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsõbõl, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövõ héten keresd fel orvosodat.

Szerintem lehetsz terhes. Próbálj meg újból tesztelni pár nap múlva (még a héten), de a reggeli elsõbõl, mert lehet, hogy még nagyon korai a terhesség, és akkor csak abból mutatható ki. Ha így is negatív, és még mindig nem jön meg, akkor jövõ héten keresd fel orvosodat.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást ez kellett nekem mert letörtem mint a bili füle.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Még kicsit korán teszteltél, próbáld meg pár nap múlva. De írd ám meg mmi lett az eredmény. Drukkolunk!
Ne törj le, nagy a valószínûsége, hogy sikerült! Én is várom ám a fejleményekrõl a beszámolót! Az elsõ hozzászólásomból kimaradt, hogy nagyon drukkolok! Remélem a következõ pozitív lesz ismét. Egyébként azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík!
Én ugyanígy jártam a medilab teszt két csíkot mutatott halványan, 2nap múlva a lázmérõs jellegü meg csak egy csíkot. Nagyon elkeseredtem és 2nap mulva megjött a havim. Közben voltam nõdokinál és kiderûlt hogy cisztáim vannak amik hcg hormont termelnek ezért lett pozitív a teszt.Jelenleg gyógyszert szedek amitõl állítolag felszivódnak.
Nem akarlak elkeseríteni, de az is lehet, h baba volt, csak nem maradt meg.Sajnos ilyen korai szakaszban ez nagyon gyakran elõfordul, és akkor pár napon belül meg is fog jönni.Azért tesztelj újra, hátha babás vagy.Drukkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: sziasztok! ma reggel újra teszteltem és negatív lett.most már nem tudom mit tegyek lehet hogy tényleg ciszta?még mindig nem jött meg és úgy tûnik hogy nem is akar.
Szia! Akkor szerintem jövõ héten keresd fel az orvosodat. Õ ultrahanggal meg tudja nézni, hogy mi van odabent. Remélem egy kicsi babócát fog találni mégis! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszi megyek akkor orvoshoz
Nem valószínû, valószínûleg komoly hormonális betegséged van.
És aug óta nem voltál emiatt dokinál....? Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Akkor most leirom újra a kis történetem.Agusztusban volt utoljára Rendesen .A vérzézem.Utánna szeptemberben volt pár napot, de ahoz már elég volt tisztasági betét is.2 napig tartott.Most oktenerben meg semmi.A terhességet terveztük mind a ketten, a barátom is és én is.Kispárnát raktunk a fenekem alá.stb.Lassan 1 hete késik a havim.A tesztet 2 héttel ezelött csináltam.Akkor egy csik volt rajta.Most görcsöl a hasam, feszül a mellem.
Szia! Ne haragudj, de én sem értem teljesen amit írtál. Valahogy nekem nem jönnek ki a számok: aug6-tól a következõ mensesed szeptember elején kezdõdött elvileg, ha 28 nappal számolok. Az azutáni pedig október elején kellett volna. Tehát nem egy hete késik, hanem kb 3. Ha két héttel ezelõtt teszteltél negatívat, akkor nem vagy terhes. Ha esetleg rosszul számoltam, és tényleg csak egy héttel ezelõtt kellett volna megjönnie, akkor pedig nagyon korán teszteltél, egy héttel a várható menses elõtt, és olyankor még nem mutatja ki, még egyet kellene tesztelned. És mindenképpen célszerû lenne orvoshoz menned, mert a görcsölés nem jelent semmi jót akár terhes vagy, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Vettem tesztet negativ.De még mindig em jött meg a havi.Tényleg valami komoly bajom lehet?Orvoshoz nem tudok menni.Mert 2 kis unokámat énnevelem.Nem tudom kire hagyni öket.42 éves vagyok.A korom miatt volnék igy?

Volt olyan, akinek a nemvárt napján még negatív, majd később pozitív lett a terhességi tesztje, annak ellenére, hogy az ovuláció középidőben volt?

Legjobb válasz: ÉS azt honnan lehet tudni, h pontosan mikor volt az ovu?? Mármint hogy pont aznap totálbiztos?? Még mikor a doki uh-val követi a peteérést, akkor is kb. idõpontot mond, nem azt, h "na, ez ma délután 5kor ki fog repedni a tüszõbõl". De ez még csak az egyik! Ki tudja h mikor találkozott a hímvivarsejttel, mennyit vándorolt, míg beágyazódott, hova ágyazódott be? ( a méh egy nagy terep, yaakorlatilag rögtön az elejére, de a közepére is beágyazódhat) Így tehát a kérdésre a válasz: Igen, van ilyen :)

ÉS azt honnan lehet tudni, h pontosan mikor volt az ovu?? Mármint hogy pont aznap totálbiztos?? Még mikor a doki uh-val követi a peteérést, akkor is kb. idõpontot mond, nem azt, h "na, ez ma délután 5kor ki fog repedni a tüszõbõl". De ez még csak az egyik! Ki tudja h mikor találkozott a hímvivarsejttel, mennyit vándorolt, míg beágyazódott, hova ágyazódott be? ( a méh egy nagy terep, yaakorlatilag rögtön az elejére, de a közepére is beágyazódhat) Így tehát a kérdésre a válasz: Igen, van ilyen :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, az elsõ terhességemnél már javában ott volt a csík akkor is, így most is azért próbálkoztam. Az ovu pontos idejét én sem órára pontosan értettem, de lehet tudni, úgy, ahogy írtad is! Múlt héten vol kedden és szerdán is egy-egy folt barnás-pirosas vér a bugyimon, ami nagy valószínûséggel lehetett pecsételõ vérzés, soha még ilyet nem tapasztaltam. Nagyon jó lenne már tudni, baba van-e dologban vagy vmi hormonzavar?
Remélem, olvasod még a válaszokat. Nem tudom, hogy azóta teszteltél-e, de nyugodtan tesztelj! Én a romed maria teszteket ajánlom, nekem mind2 babánál megbízható volt!
És én többek közt ezért is szoktam javasolni, több GYK-s kérdésnél is, h ne nemvárt napján, hanem utána 2-3 nappal teszteljenek, elsõ pisibõl, az már tud mutatni valamit; nem extra halványan, nem alig láthatóan, hanem vagy van két vonal, kereszt, akármi, - vagy nincs :)
A nemvárt napján még minek tesztelsz? Várj 5-6 napot, és ha baba van, biztos pozi lesz a teszt.

Az utalhat terhességre, ha az alhasamat enyhén megnyomom, akkor furi a keménysége? Hason is kellemetlen aludnom. Már 12 napja késik.4-én kellett volna nem megjönnie, 8-án és 14-én csináltam tesztet, negatív. (Corax, Clear Blue).

Legjobb válasz: Szerintem igen.Nekem is igy kezdodott.De igazábol nem is én vettem észre hanem barátnom, hogy nõtt a hasam és kemény volt.Aztán 1 hét mulva lett pozitív a teszt.

Szerintem igen.Nekem is igy kezdodott.De igazábol nem is én vettem észre hanem barátnom, hogy nõtt a hasam és kemény volt.Aztán 1 hét mulva lett pozitív a teszt.

A menstruációm már 6 napja késik, 13-án kellett volna megjönnie és most 19. -e van. Kb.4. -e tájban feküdtem le a párommal. Ha a tesztem negatív lett, védekeztünk, speriumölő gyógyszert szed akkor miért késik?

És most nem értem, 3 nap késés után vettem egy tesztet, ami kimutatja a 3napos terhességet, negatív lett, nincsenek tüneteim, nincs mellfeszülésem, stb. Talán a fehérfolyásom több mint szokott lenni, védekeztem a barátommal(óvszer)emellett ? szed spermiumöl? gyógyszert, a teszt negatív lett mégis késik. Hormonzavar vagy valami más? Segítsetek légyszíves mert aggódom...Van okom rá?

Legjobb válasz: Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.

Nincs okod rá, ez a kis idõ késés még belefér.
az idegességtõl nekem is volt h késett több mint 1 hetet is... csak nyugi és meg fog jönni:)
Csinálj még egy tesztet holnap, aztán menj orvoshoz, szerintem.Nem írtad hány éves vagy, de felnõtt korban egy hét késésre már odafigyelnék(csak a rossz tapasztalataim miatt mondom).
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, ilyen korban elméletileg még gyakran elõfordul az ilyesfajta késés, szerintetek terhes vagyok? Hisz a teszt csak negativ lett =O

Szerintetek lehetek terhes? 4 napja késik, 20-án kellett volna megjönnie és 23-án csináltam egy tesztet / Expect /, ami negatív lett! Viszont, ha nem vagyok terhes akkor miért késik, soha nem szokott mindig rendszeres a ciklusom!

Legjobb válasz: Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.

Attól, mert 3 nap késé után negatív lett a teszt nem azt jelenti, hogy nem vagy terhes. A HCG kétnaponta duplázódik a szervezetedben, lehet csak késõi pé-d volt és ezért nem mutatta ki a teszt. A gyógyszertárban vegyél mégegyet (ezek a legmegbízhatóbbak) és 1-2 nap múlva ismételd meg a tesztet.
Szió, én a Romed teszteket ajánlanám neked. Gyors, megbízható, jó vélemények vannak róla, én is ilyet használtam. Ne aggódj! Még semmi nincs veszve!
szia énis ugyanigy vagyok csak én 23ára nem vártam, és nem is jött, ma reggel csináltam tesztet negativ lett. szombatra tüztem ki a következõ tesztelést. nekem sem szokott késni, és rendszeres. majd irj hogy mi lett az eredmény
sziasztok énis 23-ára nem vártam a mensim. nem is jött meg. teszteltem szerdán is meg ma is de negativ lett. szerintetek lehetek terhes? 10 honapja szeretnénk babát. már kétségbe vagyok esve. minden percben ugy érzem hogy megjött.
18.14-es vagyok. Akkor izguljunk együtt. mi is szeretnénk babát. irjatok ám mi lett az eredmény. drukkolok mindenkinek
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a válaszaitokat, de sajna 6 nap késéssel megjött! :( No sebaj próbálkozunk tovább... :)
A kérdező hozzászólása: Szurkolók nektek!!! :) Remélem ti sikeresebbek lesztek!
Ha nem hormonális probléma, vagy gyógyszer okozza a csúszást, akkor lehetsz babás! :)

Nov26. -án volt utóljárs mensim. Azóta semmi. Mi lehet a baj? Egy tesztet csináltam dec22. -én de negatív volt! Bár nem mindig rendszeres a ciklusom! (32, 38, 29, 30) akkor lehet még baba a dologban,

Legjobb válasz: Azóta nem csináltál tesztet?Ha jól számolom ez a 41.napod.Ha késõi petéd volt már akkor is ki kell,hogy mutassa.Szerintem tesztelj és bármi az eredmény irány az orvos.

Azóta nem csináltál tesztet?Ha jól számolom ez a 41.napod.Ha késõi petéd volt már akkor is ki kell, hogy mutassa.Szerintem tesztelj és bármi az eredmény irány az orvos.
Azóta nem teszteltél?Tünet? Ha decemberben voltatok együtt akkor azért maradt ki a decemberi gondolom! Holnap reggel csinálj egy tesztet!Az már biztosat mutat! Írd majd meg az eredményt!:) Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: okkkééé!megírom majd holnap mi a teszt eredménye!nem teszteltem mert félek hogy mégsem baba....(és hogy valami bajom van).de tényleg rendszertelen a mensim!nem lehet hogy megint csak a hormonok játszanak?
A kérdező hozzászólása: és ha nincs baba, szerintetek mi lehet a gond?
A kérdező hozzászólása: tünet:derékfájás, néha mensi érzés ami elmúlik reggelre, ja meg iszonyatos puffadás!
Elsõ vagyok! Hát ha nem baba akkor passz, én nem vagyok járatos a nõgyógyászati bajokban! Nem tudom!Azt mondják ha 21nél nem rövidebb és 40valamennyinél nem hosszabb a ciklus az még normális! Holnap írj!Szorítok nagyon!
nekem is nov 26-án jött meg utoljára.December 24-én kellett volna megjönnie, 27-én teszteltem nagyon halványat, aztán késõbb is, és január 3-án teszteltem erõs pozitívat. Új tesztet kéne csinálnod minél elõbb, ha babás vagyok akkor azt már nem csak a reggeli elsõ vizeletbõl tudja kimutatni...
Szerintem is tesztelj. Ha halvány lesz is, legalább ad valami támpontot.
A kérdező hozzászólása: köszi a komikat és a tapasztalat megosztást!várom a többit! jajj remélem baba lesz és nem valami betegség!

Mi lehet a gond? 4. ére vártam és semmi.8. án vettem tesztet ami negatív lett. Akkor az megnyugtatott, de azóta még mindig semmi. Nagyon be vok parázva.

4 hónapja szültem 1x volt már rendes vérzésem,ez lenne a 2. .1 hónapja már biztos nem szoptatok. Ilyenkor már meg kellen jönnie rendesen nem?Nem örülnék ,ha terhes lennék,van már 3 gyerk?cöm.

Legjobb válasz: Hát azt gondolom magad is tudod, hogy a megszakításos módszer nem száz százalék, mivel az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat. De, nekem például akkor jött meg elõször, mikor a babám 2 hónapos volt és utána is csak 2 havonta a gyerek fél éves koráig. Utána állt csak helyre a ciklusom. Lehet, hogy a szervezeted nem heverte még ki a terhességet, még össze van zavarodva a hormonháztartásod. A negatív teszt az elég meggyõzõ.

Hát azt gondolom magad is tudod, hogy a megszakításos módszer nem száz százalék, mivel az elõváladék is tartalmazhat spermiumokat. De, nekem például akkor jött meg elõször, mikor a babám 2 hónapos volt és utána is csak 2 havonta a gyerek fél éves koráig. Utána állt csak helyre a ciklusom. Lehet, hogy a szervezeted nem heverte még ki a terhességet, még össze van zavarodva a hormonháztartásod. A negatív teszt az elég meggyõzõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!