Találatok a következő kifejezésre: Aki negatívat a (695 db)

Van egy csík a tesztablakban is, de az a rózsaszín háttérhez képest világosabb, szinte fehér! Akkor az most mi lehet? Ha a fehérségével emelkedik ki a "háttérből", akkor negatív a teszt?

1 nap késéssel teszteltem reggel Corax-szal. Biztos, hogy csík, az szépen látszik. Volt valakinek ilyen?

Legjobb válasz: Szia!Pont igy vagyok én is!Sajna nem tudom,remélem terhesség:)))Én one step-et csináltam!Most kérdeztem én is!!

Szia!Pont igy vagyok én is!Sajna nem tudom, remélem terhesség:) ))Én one step-et csináltam!Most kérdeztem én is!!
Szia. Én voltam a negatívra voksoló válaszoló. Ha volt már halvány csíkos, akkor, az pozitív. De mindenesetre érdekes, hogy többen is írják, hogy ugyanígy jártak a fehér csíkkal. Mert, ha pirosat írnak, akkor miért fehér?? Lehet hibásak voltak... Másik fajtára voksolok én is. (próbálj más fajtával..) :-)))
Ja, a halvány csík is csík, igaz..
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy szorítasz! Veszek másfajtát, hátha látok egy normális csíkot is! :) De érdekes, a felettem kérdezõnek a 33 hetes kismami azt írta, hogy neki is ilyen lett. Olvastad? Szeretném elhinni, de nem merem...
sajna szerintem is nega
Szerintem várj még pár napot, és egy másikfajtával tesztelj újra! Szorítok! Írd majd hogy mi lett! Szorítok!
Azért halvány a csík, mert még nem termelõdött elég hcg a szervezetedben, késõbb erõsödnie kell, de ha nem akkor inkább menj orvoshoz, mert lehet, hogy nem termelõdik elég hcg. Ha terhes vagy, látni fogja az orvos a petezsákot. Túl sokat se várj, nehogy baj legyen!
A kérdező hozzászólása: Erre a fehér csíkra gondolsz halványként, ami a fõkérdésben van? Vagy az elõzõre, amit 11 napja csináltam? Akkor szerinted az most talán pozitív?
Szioka!Szerintem neked összejött!!!Gratula!!!!!A fölötted lévö sorstársad:)
Valószínûleg terhes vagy. Grat. :)
A kérdező hozzászólása: márc. 8-tól 17-ig egyfolytában szurkálást éreztem a jobb oldalamban. 17-e óta már jobb, de akkor volt egy nagyon fájdalmas, vagyis inkább csípõs érzés. Mintha belecsíptek-szúrtak volna. Rá 4 napra teszteltem, 21-én, az lett a halvány csík. Most meg 10 nap múlva ez a fehér csík lett...
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ teszt nem "ilyen" volt, hanem ott valódi sötétebb, árnyékszerû csík látszott, de nem árnyék volt, mert jó sokszor megnéztem. :) Március 8-án voltunk együtt, akkor volt pé-em. És pé-t követõ 20-21 napra szokott csak nekem megjönni! Mindig ilyen hosszú ciklusom van, 43-45 nap!
Szerintm az negatív. Ha pozitív lenne, akkor olyan sznû lenne, amilyennek írják. (gondolom rózsaszín, vagy kék, vagy amit írnak)Szerintem amit látsz, az az a csík, aminek el kellene színezõdnie, amennyiben babát várnál. De, hátha valaki hozzáértõ jobban tudja, én is kíváncsi vagyok..
Megint én..Milyen színt ír az útmutató??
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is nagyon kíváncsi vagyok, mi az... Remélem, tud valaki biztosat, aki már volt így. Egyébként én is arra gondoltam, hogy biztos ott kellene lennie a valódi csíknak...
A kérdező hozzászólása: Elvileg pirosat.
Csinálj még egyet!!! Amúgy nekem nagyon halvány csík volt az összes teszten, nem is hittem neki, azóta 16 hetes vagyok. A feletted írónak is válaszoltam, olvasd el!A halvány csík is csík!!!!
A kérdező hozzászólása: Hú... nem is tudom. Mikor teszteljek legközelebb? Holnap csináljak egy másikat?
Én a fölötted lévö vagyok!Várj még pár napot és más fajtával tesztelj!Szorítok neked is:) )
A kérdező hozzászólása: Volt már 10 napja egy második csíkom, a férjem látta is. De annyira halvány volt, hogy nem hittünk neki. Az egy nagyon érzékeny teszt volt, ami beágyazódást követõ 3. napon már kimutatja a terhességet. De ezt csak utólag tudtam meg. Pedig akkor simán hihettem volna neki már.
Az is"ilyen"szinü volt?Miota is késik..1napja és már 10apja is pozitív volt?!
akkor az nem baba mert ilyen már nekem is volt. de valoszinüleg te már tudod. mi lett?
Miért teszed negatívba a tesztet? Ha normálisan ránézésre negatív, akkor sajnos negatív.
A pozitivat ugyanott kell mutassa ahol a használatiján fel van tüntetve nem máshol!
Ez egy negatív teszt. Sehogy nem látom pozitívnak.
a pirosnak kék a negatívja. Tehát 2 db kék csíknak kellene lennie.
Sajnos ez negatív, de drukkolok. Korán teszteltél esetleg?
A kérdező hozzászólása: te meg mielõtt osztod az észt, tanulj meg írni! :)
A kérdező hozzászólása: ok:)
Off: törölgesd le a billentyûzetet! A babát akarsz, akkor kezd el törõdni a higiániával!
Ez száradási csík.Ha pozi lenne, akkor a második csík is rózsaszínû lenne.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_132919_www.kepfe..
Ez full negatív kár ezzel szórakozni. Ha szabad szemmel nem látod akkor valóban nincs értelme keresgélni a második csíkot. Csak feleslegesen izgatod vele magad.
Látom, hogy mire gondolsz, elég fura is, de ha szabad szemmel nem látszik a csík, akkor kár ezzel játszani, inkább várj két napot és tesztelj újra!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130925/20130925_132858_www.kepfe..
Már megint ez a kép...Úgy látom nagyon azt akarod hallani szegénykém, hogy pozitív!De én csak egy igen koszos billentyûzetet látok...

Késik a menszeszem, 3 hete. A három hét alatt vettem 3 tesztet, mind a három negatív lett. A környezetem azt mondja, ne aggódjak, ha negatív akkor negatív. Mitől lehet akkor? Elég stresszes az életem, csak erre tudok gondolni.

Legjobb válasz: Szerintem nem "késik", hanem kimaradt egy hónap. Ha a következõ sem jön meg, akkor doki. Ha egy ritkán kimarad, az nem tragédia. Ha rendszeresen elõfordul, pedig korábban rendben volt, akkor szintén doki.

Szerintem nem "késik", hanem kimaradt egy hónap. Ha a következõ sem jön meg, akkor doki. Ha egy ritkán kimarad, az nem tragédia. Ha rendszeresen elõfordul, pedig korábban rendben volt, akkor szintén doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, egy kicsit meg nyugtattál.

Mit jelent az, hogy ellenanyagot termel a szervezet? Ez kivel fordulhat elő? Csak azzal, aki negatív vércsoportos vagy bárkivel?

Legjobb válasz: Akkor fordul elõ, ha az anya negatív, és a párja pozitív, és a baba is pozitív lesz. Ilyen esetben a baba szervezete termeli az ellenanyagot. Elsõ babánál nem szokott gond lenni, szülés után adnak egy injekciót. (ha apa is negatív, akkor nem lehet gond)

Akkor fordul elõ, ha az anya negatív, és a párja pozitív, és a baba is pozitív lesz. Ilyen esetben a baba szervezete termeli az ellenanyagot. Elsõ babánál nem szokott gond lenni, szülés után adnak egy injekciót. (ha apa is negatív, akkor nem lehet gond)
A kérdező hozzászólása: ha az apa is és az anya is pozitív, akkor lehetséges ellenanyag?
Úgy van ahogy az elõttem írták. Bõvebben ezen a honlapon megtalálod http://www.freeweb.hu/mama-baba/rh.html
akkor van ellenanyag termeles ha nem kompatibilis az anya a babaval.....avagy ha az anya negativ es a papa pozitiv akkor van Rh osszeferhetetlenseg.Ha forditva van ..pl anya pozitiv s apa negativ akkor semmi gond...akkor sem ha mindketten pozitivak vagy negativak. 5 honap terhesseg utan nezik az ellenanyagot a verben.....es nem kell panikolni, nem baj ha ez elofordul...egy szuri es minden Ok!
Ez CSAK akkor fordulhat elõ, ha az anya negatív. Hidd el, elég sokan mondjuk :)
Én o-neg vagyok, a férjem pozitív, és az elsõ babánk is pozitív.szülés után kaptam egy anti-d injekciót, de most a 2.babánál már kb 7hetesen nézték van e ellenanyag a véremben...Akkor nem volt.Aztán egy kis pecsételõ vérzés volt késõbb, akkor a bizti kedvéért adtak azért egy anti-d injekciót..És a legközelebb a 6.hónapban fogják nekem nézni az ellenanyagot valamikor.. 24hetes kismama
Nekem pont ma derült ki h ellenanyagot termel a szervezetem-és nem a babáé, és én A pozitiv vagyok.Akkor velem most mi a baj?Mert mindenki azt mondja h csak azzal fordul elõ aki negativ!!Akkor engem miért küldenek 34hetesen a debreceni genetikára, és mit fognak csinálni?
A kérdező hozzászólása: hát ez az! ezt nem értem én sem! akkor ezek szerint mégsem csak a neg. anyáknál fordul elõ? én poz. vagyok, a férjem is.
Ha a googlba beírjátok terhesség ellenanyagtermelés, egy csomó példát hoz.Van hogy anya, apa pozitiv, és az anyánál beindul mégis az ellenanyagtermelés, mert negatyv a baba.Ez fõleg akkor fontos, ha az anyának vért kellene adni.Olvassátok el, úgy könnyebb megérteni.

Ha nemvárt napján negatív a terhességi teszt (reggeli elsőből), akkor már nincs esély babára, ugye?

Legjobb válasz: Nekem 3 napja késett mikor kimutatta, elõtte negatív volt. Várj hétvégéig, ha nem jön meg, akkor tesztelj újra! Drukkolok!

Nekem 3 napja késett mikor kimutatta, elõtte negatív volt. Várj hétvégéig, ha nem jön meg, akkor tesztelj újra! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért még reménykedem, csak már annyit csalódtam, olyan jó lett volna. Ha nem sikerül most, akkor valószínû inszemre megyünk köv. hónapban.
Aznap még tutira nem mutatja ki. Várj pár napot. Nekem 3 negatív teszt mellett egy hétre mutatta ki csak, az is alig látszódott.
Egy hét múlva próbáld újra, még semmi sincs veszve! Pozitív gondolkodás!(bár nagyon nehéz ezt én is tapasztalom!) Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is a válaszokat, majd megírom mi lett.
Mi lett?
A kérdező hozzászólása: Sajna nem lett baba, már túl vagyok a 2. inszemen, jövõhéten lesz eredmény.

Szeretném, ha valaki segítene nekem, aki olvasta a Titok című könyvet, hogy pozitívan gondolkozhassak és elűzzem a negatív gondolataim. Van itt ilyen pozitívan gondolkodó ember?

Legjobb válasz: Én pozitív gondolkodású ember vagyok! Minden rosszban látom a jót. És ez így helyes :) Mindennek a lényege, hogy nem szabad engedd, hogy a rossz gondolatok felvegyék feletted az uralmat. Ellent kell állj minden negatív gondolatnak. Ha vmi negatív dolog történik veled, akkor is lásd meg benne a pozitívat! Nem olyan nehéz, csak az elsõ lépések :) Tûzz ki magadnak célokat, eleinte kisebbeket, néhány sikerélmény után jól fogod érezni magad. Ne tedd magasra a mércét, mindent csak lassanként, aztán majd idõvel egyre feljebb teheted :) Sok sikert!

Én pozitív gondolkodású ember vagyok! Minden rosszban látom a jót. És ez így helyes :) Mindennek a lényege, hogy nem szabad engedd, hogy a rossz gondolatok felvegyék feletted az uralmat. Ellent kell állj minden negatív gondolatnak. Ha vmi negatív dolog történik veled, akkor is lásd meg benne a pozitívat! Nem olyan nehéz, csak az elsõ lépések :) Tûzz ki magadnak célokat, eleinte kisebbeket, néhány sikerélmény után jól fogod érezni magad. Ne tedd magasra a mércét, mindent csak lassanként, aztán majd idõvel egyre feljebb teheted :) Sok sikert!
"Ha azt tartod, hogy elveszett vagy, akkor el is vesztél. Ha azt hiszed, hogy nem mered megtenni, akkor nem is mered majd megtenni. Ha nyerni szeretnél, de úgy véled, nem tudsz nyerni, majdnem lehetetlen, hogy sikerüljön. Ha azt tartod, hogy veszíteni fogsz, veszítettél. Mert odakinn a világban látni fogod, hogy a siker az ember akaratával kezdõdik." (Errõl szól a könyv és a film is :) Az van, amit te akarsz! Csak egy kis agykontroll :) )
Itt vagyok!
A kérdező hozzászólása: Ha valaki tudna nekem segíteni, szeretném ha írna nekem, és szeretnék vele msn-en beszélgetni, vagy e-mailen vagy akárhogy ahogyan lehetséges. :)
Abszolut! És erre mostmár gép is van, szenzációs magyar találmány a pozitiv megerõsítéshez: http://neurobodyfit.eu/?p=N2126

Lehetséges olyan, hogy a terhességi teszt negatív, de még is terhes az illetõ? Van itt olyan kismama, akinek negatív volt végig a tesztje és amikor elment dokihoz kiderült, hogy még is terhes?

Nekem mondta vki,hogy attól,hogy negatív a teszt még lehetek terhes.Hát ezt elég nehezen akarom elhinni :/

Legjobb válasz: Jelen !!! :) negatív teszttel, "menstruációval" (össze-vissza vérezgettem) mentem dokihoz, enyhe mellfájdalommal, azt hittem valami hormonzavarom van, vagy valami :)ott a labori hcg vizsgálat már pozitív volt, uh-n még semmit nem láttak. azóta a 24. hétben vagyok.

Jelen !!! :) negatív teszttel, "menstruációval" (össze-vissza vérezgettem) mentem dokihoz, enyhe mellfájdalommal, azt hittem valami hormonzavarom van, vagy valami :) ott a labori hcg vizsgálat már pozitív volt, uh-n még semmit nem láttak. azóta a 24. hétben vagyok.
Lehetséges bár kicsi az esély. Ezek a kis vacaknak tûnõ tesztek azért elég megbízhatóak. De a 0, 01 % esély is esély.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!! :) Én múlthét csüt.re vártam, már 3 tesztet csináltam de mindegyik negatív :( 18.a körül volt p.érésem, akkor voltam együtt a férjemmel.Ma 6. napja, hogy késik. :(
Barátnõmnek egyik terhességét sem mutatta ki a teszt. És van 3egészséges gyermeke. :)
Most miért lettem lepontozva?:D ilyet :D Köszönöm, amúgy véletlen baba volt. Nem hittem volna, hogy terhes vagyok -a negatív teszt után.
Ha valakinek negatív a tesztje, akkor az még lehet pozitív. Mert ha késõbb történt meg a teherbeesés, akkor még nem biztos, hogy menzesz környékén vagy utána pár nappal kiderül. Ugyanis ha az illetõ mondjuk egy extra peteérésbõl esett teherbe, ami mondjuk a menzeszét megelõzõen történt, akkor persze, hogy menzeszt követõen egybõl még nem feltétlenül mutatja ki. Szóval a negatív teszt még lehet éppen pozitív is, mert terhes az illetõ. Szóval volt már nem egy példa arra, hogy valakinek csak menzesz kimaradása után 1-2 héttel lett pozitív a teszt.
Az utolsóval értek egyet. Olyan nincs, hogy nem mutatja ki, csak max. ha korán csinálta, és utána már nem csinált, és úgy ment mondjuk dokihoz. Egy idõ után ki kell, hogy mutassa, hiszen a szervezetben ott van a hcg, amire reagál a tesz. Barátnõmnek késõbb volt peteérése, nem mutatta ki a teszt pedig már késett neki, elment dokihoz, kiderült, hogy babát vár. Rá egy hétre csinált egy tesztet és már ott volt a 2. csík. Akkor lehetett kb. 8 hetes!
"Most miért lettem lepontozva?:D ilyet :D Köszönöm, amúgy véletlen baba volt. Nem hittem volna, hogy terhes vagyok -a negatív teszt után." Szerintem azért mert szegény butuska kérdezõket mindig felbiztatják az olyanok, mint te, és aztán nyilván nem terhesek... volt már valakivel olyan, hogy a szivárvány végében kincset talált?
A kérdező hozzászólása: Hééé ácsi-ácsi!!NEM VAGYOK BUTUSKA KÉRDEZÕ!!Nem egy tudatlan tini vagyok, anya vagyok már, van egy gyermekem!!Azért kérdeztem csak, mert ma a 6. napja, hogy késik, 3 negatív teszten vagyok túl, de vérzés még mindig nincs, továbbra is késik, és a tesztek szerint nem vagyok terhes.Extra p.érésem meg ha volt is, az tuti nem termékenyült meg, mert csak 18.án voltam együtt a férjemmel. Csütörtökre vártam, de nem jött meg.Az egész 7végét végig teszteltem, de hiába.Félek, hogy ha nincs terhesség, akkor mi áll a háttérben.Soha semmilyen hormon problémám nem volt, a kisfiam is egybõl sikerült, rendben megtapadt, rendben kihordtam.Értetlenül állok a dolog elõtt :(

Ha a negatív kalóriás ételeket szimplán megpráolom =tehát csak víz) akkor negatív kalóriás marad?

Legjobb válasz: a "fogyókúrás" értelemben negatív kalóriás. tehát aminek a megemésztéséhez több kalóriát égetünk mint amennyit maga az étel tartalmaz.

A kérdező hozzászólása: a "fogyókúrás" értelemben negatív kalóriás. tehát aminek a megemésztéséhez több kalóriát égetünk mint amennyit maga az étel tartalmaz.
NINCS ilyen étel
Ez így van. Egész pontosan: NINCS ilyen étel. Ha napi 2000 kalóriára van szükséged, azt "elégeted" (=felhasználod), amit ezen felül megeszel, attól hízol.
A kérdező hozzászólása: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/20100107-unnep-utani-f..
szted milyen étel negatív kalóriás?
Igen, viszont azzal, hogy hideg vizet iszol lassítod az anyagcseréd.. szóval gyakorlatilag ugyanott tartasz:) tényleg nincs negatív kalóriás étel.
Nincs negatív kalóriás étel ! Sajnos pont azoknak az ételeknek az emésztése igényel sok kalóriát, amik amúgy is sokat tartalmaznak (pl. zsíros húsok) Egyetlen negatív kalória van, de az is csak elméleti: A hideg víz. 1 kalória hõmennyiség 1 g. vizet képes 1 °C-al felmelegíteni. 1 Kcal 1000 kalória, tehát ha megiszol 1 liter 16 °C -os vizet, akkor megközelítõleg 20 Kcal szükséges, hogy a szervezeted 36°C-ra melegítse azt. És ez is csak elmélet....
Nem, a káposzta sem ilyen étel. Ez egy humbug. Nincs negatív kalória.
Pl a káposzta ilyen étel... Legalább is én így hallottam. És igen, "negatív kalóriás" marad.
Akkor ne negatív kalóriának, hanem relatív negatív kalóriának hívjuk, és a probléma meg is van oldva! :D

Ha több mint egy hete késik és negatív a teszt és nem is érzek semmit a derékfájáson és néha pici alhasban történő dolgokon kívül, akkor nem vagyok terhes tuti?

Legjobb válasz: Szerintem a 4. nap még nem vészes, ott még tuti lehet baba. Ne aggódj! Nagyon sokan írták már, hogy utána mutatta ki. Viszont én már a 9. napon tartok (sohasem késett még)tegnap is negatív lett a teszt egy 20-as érzékenységûvel, nem tudom, hogy ez mennyire mérvadó. Az az igazság, hogy én már teljesen abban a hiszemben vagyok, hogy nem vagyok terhes. Szinte biztos vagyok benne. Szerintem 4 negatív teszt magáért beszél, de fõleg ennyi késés után. Ma érzek ilyen kis szurkát, nehéznek érzem a méhemet és mintha a petefészek környékén is éreznék dolgokat és a derekam fáj még nagyon. Szerintem ez jó jel olyan értelemben, hogy végre fog történni valami, még arra is gondoltam, hogy most ovulálok. Viszont nekem volt nagyon erõs megjön érzésem és erõs hasfájásom a 25-26. napom környékén, szinte tuti biztos voltam akkor benne, hogy megjön, azt hittem hamarabb is. Kinek mi a véleménye errõl?

A kérdező hozzászólása: Szerintem a 4. nap még nem vészes, ott még tuti lehet baba. Ne aggódj! Nagyon sokan írták már, hogy utána mutatta ki. Viszont én már a 9. napon tartok (sohasem késett még)tegnap is negatív lett a teszt egy 20-as érzékenységûvel, nem tudom, hogy ez mennyire mérvadó. Az az igazság, hogy én már teljesen abban a hiszemben vagyok, hogy nem vagyok terhes. Szinte biztos vagyok benne. Szerintem 4 negatív teszt magáért beszél, de fõleg ennyi késés után. Ma érzek ilyen kis szurkát, nehéznek érzem a méhemet és mintha a petefészek környékén is éreznék dolgokat és a derekam fáj még nagyon. Szerintem ez jó jel olyan értelemben, hogy végre fog történni valami, még arra is gondoltam, hogy most ovulálok. Viszont nekem volt nagyon erõs megjön érzésem és erõs hasfájásom a 25-26. napom környékén, szinte tuti biztos voltam akkor benne, hogy megjön, azt hittem hamarabb is. Kinek mi a véleménye errõl?
Nekem is ugyanezek a tüneteim, de nekem azt irta valaki, h nem jó jel, ha 4 nap után negativot tesztelunk....??? Szerintem meg babás jel!!
Elsõ válaszadó: A negatív teszt miért lenne babás jel? Kérdezõnek: nem lehet 100%-ra venni, hogy nem vagy terhes, sokszor a tesztek nem mutatják még ki, hiába van ráírva, hogy 10 napos terhességet is kimutat. Meg nem is mindenkinek vannak "tünetei", van, aki meg sem érzi. Várj még pár napot, ha addig nem jön meg, tesztelj mégegyet. Aztán meg irány a doki, õ meg tudja mondani, hogy mi a helyzet.
Ha a teszt 4 nap késéssel negativ, az nem túl biztató. Ezt a választ kaptam rá. Érthetõ?
Nem neked irtam kedves kérdezõ! Csak ki vagyok akadva, mert nekem azt irta valaki, HA 4 NAP KÉSÉSSEL NEGATIV A TESZTEM, AZ NEM TÚL BIZTATÓ. De miért?
A ciklusaid szabályosak?? Mert ha igen, akkor erõsen babagyanús a dolog. Drukkolok!!! Írj majd még!!
Menj dokihoz, az a biztos! Õ akár elküldhet vérvételre, amibõl 100%-ra ki tudják mutatni a hcg-t, megnéz ultrahanggal is. Nekem nagyon erõs hasfájásom volt, elõtte már 1 héttel azt éreztem, hogy mindjárt megjön. Aztán semmi. Sem idõre, sem utána. Kb. a nemvárt után még 1 hétig tartott ez a "mindjárt megjön" érzés, majd elmúlt. A tesztek nem 100%-osak. Gondolj bele, amíg nem találták fel a teszteket, sokkal nyugodtabb volt az ember lánya. Ha nem jött meg, elment a dokihoz, õ megmondta, hogy van-e baba. Most meg csak tesztelgetünk ész nélkül, stresszeljük vele magunkat. Mégegyszer! Csak azt tudom mondani, hogy mihamarabb menj dokihoz, õ megmondja, hogy mi a helyzet, mert így csak feleslegesen idegesíted magad. Ha meg babás vagy, az neked sem tesz jót, és a picinek sem. Nyugi és irány a doki!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. A dokihoz már tegnapelõtt kértem idõpontot, jövõhéten megyek. Viszont szerintem nem lesz baba, mert megjött. Eléggé kevés, de akkor is megjött. Szerintem a peteérésemmel lehetett valami. Mindegy, jövõhéten doki, hátha tud majd valami magyarázatot adni erre. Örülök, hogy végre már történt valami, mert nekem még sohasem késett, és eléggé megilyedtem, hogy mi van most velem. A ciklusaim ált. szabályos 28 naposak, persze +- 1-2 nap eltérés szokott lenni, de ez most eléggé durva volt. Remélem azért ha már megjött, rendes mensivé fogja kinõni magát és nem fogok tovább idegeskedni. Köszönöm mégegyszer a tanácsokat és a nyugtatgatásokat!

Ha a 16. héten az ellenanyag negatív volt, akkor kell a továbbiakban ezt nézni vérvétellel?

21 hetes vagyok

Legjobb válasz: Csak akkor nézik tovább,ha RH negatív vagy az apa pedig RH poz.De ha RH neg vagy,akkor többnyire az apát is el szokták küldeni eg vérvételre,illetve megismertetnek az RH összeférhetetlenséggel,hogy mi is az.

Csak akkor nézik tovább, ha RH negatív vagy az apa pedig RH poz.De ha RH neg vagy, akkor többnyire az apát is el szokták küldeni eg vérvételre, illetve megismertetnek az RH összeférhetetlenséggel, hogy mi is az.
Nekem a 26 hetes cukorterhelésnél is nézték, és úgy tudom, hogy legközelebb 32 hetesen nézik! 28 hetes kismami
Igen, még legalább 2X nézik, ahogy az elõttem író írta. Ha gond van, többször, de nem lesz.-) És jó lenne, ha úgy lenne, ahogy az elsõ válaszoló írta:-) Általában meg sem kérdezik, hogy mi az apa vércsoportja, és egyáltalán ritka az, aki tudja. Minden esetben nézik, és sajna nem is nagyon mondják el, hogy mi is ez. Nekem is a kórházban a szülésznõ mésélt róla. De ne izgulj, ebbõl semmi baj nem lesz.
Nekem pl mikor megjött a vércsoportmeghatározásról a papír, és rajta volt hogy 0neg vagyok, nekem rögtön kérdezték a férjem vércsoportját.Én pl tudtam, hogy õ pedig pozitívos vércsoportú.Aztán nekem a 7.héten volt ellenanyagszûrés, és a 24 hetes terheléses cukornál megint volt ellenanyagszûrés, és ugy tudom mégegyszer lesz...Pedig nem volt gond...most vagyok 30hetes.
A kérdező hozzászólása: én RH 0 poz. vagyok, a férjem RH A poz.
A kérdező hozzászólása: tehát, ha mindketten poz. vagyunk, akkor nincs gond?
Nincs, és nem is lesz.Az ellenanyagot azért nézik, hogy az immunrendszered nem termel-evalamit a baba ellen. Pont ma voltam vérvételi beutalóért és a háziorvosomnak is az volt az elsõ kérdése, hogy mi a vércsoportom, mondtam neki A rh poz, õ meg erre, hogy akkor nem kell ellenanyagszûrés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!