Találatok a következő kifejezésre: Aki nagyon alapból (19 db)

Nem, van ilyen pénisz, semmi baj nincs vele.
Mert merevedéskor vérrel telik meg.Ennek így kell lennie . Többszörös nagyságára is nõhet ilyenkor.Ez a normális mûködése .
Ezt hívják vérpénisznek :)
ahogy elõttem írták vérf**zod van olyan mint a vérfarkas csak nem a teliholdtól hanem a nemi izgalomtól változik át vérszomjas ragadozóvá
A kérdező hozzászólása: pontosan, amikor kell akkor minden rendben van :) köszi a válaszokat!
vérpéniszed van, ez ilyen
nem baj, vérpéniszed van ez ritkább azt jelenti alap állapotban igen kicsi a pénisz de ha áll soksorosára nõ, tehát alapból mondjuk 5 cm állva meg akár 15-18 cm is, a másik a hús pénisz ami alap állapotban is nagyobb tehát 9-11 cm akár és ha áll akkor csak pár cm-t nõ, tehát lesz belõle 15 cm.

Akinek nagy fülei vannak azok alapból hátránnyal indulnak párkapcsolatok terén? 17/L

Valahol olvastam hogy a füleink életünk végéig n?nek akkor nekem ha már most nagy füleim vannak akkor 30-40 évesen kb mekkorák lesznek? :(

Legjobb válasz: ha a popsid jó,akkor lényegtelen :D:D

ha a popsid jó, akkor lényegtelen :D:D
Képet kérünk:) 22F
Fiúk igen, lányok nem.
Nem hiszem hogy bármi gond lenne a füleiddel. A nagy fül is lehet szép, de leginkább az összhatás számít. Nagyon sokan tettek már fel ilyen kérdést. Mind ugyanazt érezte, mint te, de végül mindenki megnyugodott :) Semmi probléma nincs, ráadásul valószínûleg egy okos, kedves és szerény lány vagy, akit imádni és magasztalni kell. Mit érzel pontosan? És, mi az, ami téged lenyûgöz? 18/F
Az orr az ami az életünk végéig nõ. De komoly párkapcsolatban nem számít se a fül, se az orr, se a mell, se satöbbi mérete, mert ha szerelmes valaki, akkor úgy szereti a szerelmét, ahogy van és kész.
Pár év múlva egy vitorlás kapitánya odalesz érted...
mint egy denevérnek:D de azért én szeretlek:D f18

Aki nagyon hátfájós alapból és a terhesség ezt is felnagyítja az a szülésnél mit érez?

Volt egy szánkó balesetem és azóta fáj a csigolyám.Mióta állapotos vagyok f?leg mostanában majd leszakad a hátam, alig bírok aludni nem találok egy jó pózt se.Nem bírok megmozdulni reggelenete, iszonyatosan rosszul érzem ilyenkor magam.

Legjobb válasz: Az kimaradt, hogy épp ma töltöm a 22. hetemet...

A kérdező hozzászólása: Az kimaradt, hogy épp ma töltöm a 22. hetemet...
Szia! A hátfájás enyhítésére léteznek hatásos gyakorlatok és módszerek, amelyeket terhesen vagy vajúdás közben lehet alkalmazni. Hogy pontosan mit fogsz érezni szülés közben, azt nehéz megjósolni, de nem biztos, hogy erõsebb hátfájással fog járni, mint bárki másnak. Nem árt azonban, ha tudod, hogy miért történik és mit tehetsz ellene. Gyakorlatokat és hátfájást csökkentõ vajúdási testhelyzeteket találsz a maternet.ro oldalon. Fájdalommentes, könnyû szülést kívánok neked! Anna
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszoló, Igazából én már felkerestem pár ortopéd szakorvost még teherbe esésem elõtt, és az volt a véleményük, hogy ennek csak külsõ nyomai vannak semmi gond.De akkor miért áll ki az egyik csigolyám?Miért fáj annyir a hátam.Hozzáteszem, hogy mind sztk-s dokik voltak, lehet, hogy itt az ideje egy fizetõs emberkét megkeresnem. Köszi a hozzászólásokat és könnyû vajúdást- szülést kívánok mindenkinek, fõleg hátfájós társaimnak :oD

Ha nekem alapból nagy a pocim akkor sokára fog meglátszodni, amikor már a kicsi miatt fog nöni a hasam?

Legjobb válasz: Szia. Nem feltétlenül. Én 110 kg-malkezdtem a terhességet, gondolhgatod mekkora pocim volt akkor, jó nagy. Kb a 14 héte3n kezdett alakot váltani, akkor vettem észre, hogy másképp álltak az úszógumik, kezd alakot változtatni, kigömbölyödött. Sokan mondták eleinte, hogy mivel nagydarab vagyok, meg sem fog látszani a terhesség, hát épp ellenkezõleg. 19 hetes vagyok, és úgy nézek ki, mint aki legalább 7 hónapos.

Szia. Nem feltétlenül. Én 110 kg-malkezdtem a terhességet, gondolhgatod mekkora pocim volt akkor, jó nagy. Kb a 14 héte3n kezdett alakot váltani, akkor vettem észre, hogy másképp álltak az úszógumik, kezd alakot változtatni, kigömbölyödött. Sokan mondták eleinte, hogy mivel nagydarab vagyok, meg sem fog látszani a terhesség, hát épp ellenkezõleg. 19 hetes vagyok, és úgy nézek ki, mint aki legalább 7 hónapos.
A kérdező hozzászólása: nincs msnem, akkor megnyugothatok hogy nekem is szép kismamás pocim lesz nem pedig dagi?!
szia..az hogy 9 hetes vagy az nem jelenti azt hogy nem fog látszodni.most még puffadsz, , amugy én vagyok a 2.válaszolo.. nekem kb olyan 13 hét kõrûl volt az hogy a hátamon fekûdtem akkor domborodott.most meg én is mintha a 7. hoban lennék és csak 15 hetes vagyok..de a hasam mindenhol kismamás és nem elhizott...most már..ha akarod gyere msn-re és megmutatom kamon:[email protected]:D
A kérdező hozzászólása: elvagyok hizva azért van nagy hasam 9 hetes vagyok
hány hetes vagy? én 174vagyok és majdnem 90kiló, igaz ebbõl 15öt letagadhatnék. Reggelente alig van hasam, de estére mintha már 4hós lennék, pedig csak 6hetes vagyok:-(
A kérdező hozzászólása: most kb akkora a pocim mint egy 6 honaposnak!170cm 75kg vagyok
Eddig én is úgy tudtam, hogy aki nagyobb darabb, annak kevésbé látszik. Gyakorlatban annyi tapasztalatom van, hogy én normál testalkatú vagyok és 17 hetes, már szépen alakul a pocakom, mindenki észre veszi, hogy baba van. Viszont a kolleganõmön jópár kiló felesleg van (160-165 cm körül lehet, és bõven 100 kiló felett van, ennyit árult el a súlyáról), õ 28 hetes és semmit sem változott, egyáltalán nincs nagyobb pocakja, mint korábban volt, még csak a formája sem változott.
En sovany vagyok es alig van pocim.Szerintem neked hamarabb fog latszani..19 hetes kismama
szia.ezzel egyetértek.nekem is nagy volt a pocom..mert alacsony vagyok..most vagyok a 15 hétben és egész szépen kezd kismamás hasam lenni és az uszogumik sem mozognak.:Dkûlõn õrõm.
Sztem ne ezen görcsölj. Lesz ennél nagyobb problémád is:-) én speciel most azon idegeskedem, ha szerdán megyek uh-ra legyen már szívhangja. Bár még picike, csak akkor leszek nyugodt:-)

Egy olyan pasi, aki alapból nagyon zárkózott érzelmi téren, akkor sem változik ez, ha szerelmes?

Legjobb válasz: De igen, de ahhoz nagyon kell szeretnie a nõt..

De igen, de ahhoz nagyon kell szeretnie a nõt..
Zárkózott vagyok, de amikor volt barátom vele egyáltalán nem voltam az. Csak a többséggel vagyok olyan, hogy kezdetben tartom a távolságot, amíg meg nem ismerem. Gondolom ez férfiaknál is hasonlóan mûködik.
Az én párom is nagyon zárkózott ember volt, mióta velem van próbálok arra törekedni, hogy mindent mondjon ki amit érez. Ne keresse a megfelelõ alkalmat, amikor valami olyan van azonnal mondja el.. Mióta együtt vagyunk egyre jobban kinyílik, és szerencsére ezt a barátai is észrevették. Szóval szerintem ha jó hatással vagy rá, és látja, hogy megbízhat benned, akkor meg fog nyílni neked :)
A kérdező hozzászólása: Tapasztalom, hogy kinyílt, és ilyen kis bújós lett, de továbbra sem az a hõsszerelmes alkat.
Az már haladás. :)
Van elõnye is...nem meséli minden kollegájának mi történik a lepedõn. Sok nyitott, de fecsegõ van. Az rosszabb.
ha már ilyeneket csinál az már jó jel

Ha van egy srác, akinek van egy nagyon szép barátnõje, akkor is bepróbálkoznak nála a lányok, akik alapból bepróbálkoznának?

Úgy értem, hogy pl van egy csaj, aki általánosságban véve nagyon szép. Gyönyörû arc, jó alak. Mindenki megbámulja, dicsérgeti, és nem azért mert mondjuk k***ás, hanem tényleg szimplán mert szép. A pasija is jó faszi, és sok csaj odavan érte. Ezek a csajok annak tudatában, hogy a srácnak gyönyörû barátnõje van, akivel kölcsönösen szeretik egymást, mernek kezdeményezni vajon? Egyik nap láttam itt egy kérdést, egy lány tette fel, hogy egy csávónak volt egy nagyon szép barátnõje, õ meg nem tudta mit tegyen. Elgondolkodtam ezen, ezért is a kérdés. Szerintetek?

Legjobb válasz: Biztos vannak jó páran, akiknek ez nem akadály és próbálkoznak nála ennek ellenére is.

Biztos vannak jó páran, akiknek ez nem akadály és próbálkoznak nála ennek ellenére is.
Sajnos van olyan, aki le se sz..rja az ilyet. Olyan is volt már, hogy úgy próbálkozott egy lány, hogy ott állt mellettem a barátnõm.
A kérdező hozzászólása: Nem értem õket, nekem nem lenne ehhez egóm. Mert valamilyen szinten ehhez kell az is, nem? Végülis mégiscsak egy bombanõvel kéne versengenem, akinek ráadásul még elõnye is van nálam, hiszen már megszerezte a pasit, akit csak kinéztem. Furák az emberek. Volt már nekem is, hogy tetszett egy srác, de annyira szép barátnõje volt, hogy egyszerûen kínosnak éreztem volna bármit is tenni. Sõt utána még összejönni se mertem volna vele, miután szakítottak...
Cult, akkor te ritka jópasi lehetsz, ha ez igaz.
Hát kicsit sem, csak jó a karmám :D
Nem. Ez butaság. Akkor is lehetnek érdeklõdõ csajok, ha a barátnõje abszolult nem szép. Akkor erre mit lehet mondani? Hogy mégkönnyebb kiiktatni? Badarság. Mikor valaki párkapcsolatban van az általában ellazult, magabiztosabb és ez egy nõnek felkeltõbb mint aki liheg valaki a nyakába. Nem minden esetben, de nagyjából ilyen. Nem gondolod komolyan, hogy ti nõk nem a pasit nézitek meg hanem a nõjét, ugye? Hát valahogy én se a csajok pasiját nézem.
Sajnos sokakat nem zavar. Én is sokszor tapasztaltam már, hogy amikor mondtam, hogy "bocsi, van barátom", akkor jött a "semmi sem tart örökké", illetve "itt az ideje váltani" és a hasonló válaszok... Egyébként én sem értem, akárhogy is néz ki a párja, jobban vagy éppen rosszabbul mint én, ha õt választotta, akkor ez van..milyen jogon rondítana ebbe bele bárki is?:/

Nagyon beképzelt a srác, én meg alapból nem igazan vagyok az. Ha mégis megtörténik, azért van mert nagyon szegyélős vagyok. Akkor hogy viszonyuljak a sráchoz?

En is legyek beképzelt? vagy csak egyszer?en próbáljam önmagam adni? (na nem mintha az olyan könny? lenne)

Legjobb válasz: mindig az a legjobb, ha magadat adod. esetleg egy két rossz tulajdonságon ha változtatsz, az nem gáz.

mindig az a legjobb, ha magadat adod. esetleg egy két rossz tulajdonságon ha változtatsz, az nem gáz.
milyen az ha valaki szegyélõs?:D

Modell lányok! Nektek alapból vékony csontozatotok van és nagyon vékonyak vagytok vagy van olyan modell is aki duci volt, lefogyott és úgy lett modell belőle? Itt van ilyen? Ha igen, leírná, hogy hány centi, kiló volt, mikor elkezdte? Lent hosszabb!

Mert én is szeretnék modellkedni, az arcom állítólag nagyon jó "modelles" csak sajnos modellnek kövér vagyok! 174cm 65kg!:( És azért kérdezem, hogy van e itt olyan aki duci volt és úgy lett bel?le modell, mert legalább lenne valami ami motivál, hogy fogyjak!

Legjobb válasz: igen,sokan diétáznak, de aki duci és úgy fogy le,annak megereszkedik a bõre is (hiába fiatal,akkor is látszik rajta). valamint a modelleknek kötelezõ sportolni,hogy tartsák az alakjukat,és legyen kondijuk, tehát nehezebben is híznak el. nyilván vannak olyanok is köztük, akik sokat ehetnek,mégsem híznak.

igen, sokan diétáznak, de aki duci és úgy fogy le, annak megereszkedik a bõre is (hiába fiatal, akkor is látszik rajta). valamint a modelleknek kötelezõ sportolni, hogy tartsák az alakjukat, és legyen kondijuk, tehát nehezebben is híznak el. nyilván vannak olyanok is köztük, akik sokat ehetnek, mégsem híznak.
A modell szakma több területbõl áll. Nem mindenki egész alakosan modellkedik. Amúgy az egyik jellemzõ alapkövetelményt már teljesítetted, 170cm az alsó magassághatár :-) (én hiába vagyok csinos - nem sovány - sose leszek már 151cm-nél magasabb :-) 25 éves leszek, már nem növök)
én nem a saját sztorimat írnám le: a topmodell leszek 2. évadjának nyertese is 20 kilót fogyott =) Yoanna a neve. neten utánakereshetsz =)

Szerintetek ha igazoltatnának akkor szolnának vagy legelegeslegrosszab esetben megbüntetnének? Mert alapból a motor nem nagy hanem nekem pont jó lenne És most ezen gondolkodok mit kéne meg merjem-e?

Véleményeteket, tapasztalataitokat szeretném megkérdezni. Sikerült letennem az A. Korlátozott Jogositványt ugye 25 kW-ig vezethetnék motorokat, csakhogy én "kinéztem" magamnak egy nagyon szép Kawasaki ZZR 250-es motort ami 30kW-os. Ésugye itt kezdődnek a bajok. Szerintetek ha igazoltatnának akkor szolnának vagy legelegeslegrosszab esetben megbüntetnének? Mert alapból a motor nem nagy hanem nekem pont jó lenne És most ezen gondolkodok mit kéne meg merjem-e? Válaszaitokat köszönöm szépen

Legjobb válasz: Rendõrfüggõ. Egyrészt nem hiszem hogy gyakran megállítanának, viszont ha olyasvalakit fogsz ki aki nem szereti a kétkerekûeket, plusz rossz napja is van, akkor bizony olyan jármûvet vezetsz amire nincs érvényes jogosítványod. Az pedig pénz és eltiltás, utóbbi általában a jogosítvány megszerzésétõl, ilyen esetben biztosan bevonnák amid van.

Rendõrfüggõ. Egyrészt nem hiszem hogy gyakran megállítanának, viszont ha olyasvalakit fogsz ki aki nem szereti a kétkerekûeket, plusz rossz napja is van, akkor bizony olyan jármûvet vezetsz amire nincs érvényes jogosítványod. Az pedig pénz és eltiltás, utóbbi általában a jogosítvány megszerzésétõl, ilyen esetben biztosan bevonnák amid van.
keress valami ilyesmit 11 kw-os papirokkal és levan tudva...

Én 26 éves srác vagyok, kicsit duci is, a péniszem alapból nagyon kicsi, kb. 6 cm, ha feláll akkor 13-14. Ez normális? Azt hallottam, a kövéreknek kicsi. És ha a kövér ember lefogy? Akkor még megnőhet?

Legjobb válasz: MIÉRT NEM BÍRJÁK A PASIK FELFOGNI, HOGY EGY NÕNEK A HÜVELYE ÁTLAGOSAN 10 CM??? NA EBBÕL VAJON MI KÖVETKEZIK FIÚK? Amúgymeg, ne parázz, átlagos péniszed van! És ha vastag,akkor meg végképp ne aggódj rajta !

nem hiszem, hogy a méret a lényeg.Ezt csak ti pasik magyarázzátok be egymásnak...Amúgy lehet hogy nem fog nõni ha lefogysz, de te nagyobbnak fogod látni, mert nem takarja ki a hasad.Azonkívül egészségesebb is leszel.Szóval nem árt a fogyókúra...
Jajj csajok!! Ha ennyiszer leírjátok hogy a vastagság a lényeg, ellepi a fórumot a következõ fajta kérdés: Ha a farkam 4, 5 cm vastag, az elég nagynak számít?? Amúgy meg ne a farkad mérete miatt fogyizz hanem mert úgy akarsz élni. Olyan testsúlyt állíts be magadnak, amivel jól érzed magad. Szerintem ha jól éreznéd magad a bõrödben, nem találnál ki ilyen dolgokat.
MIÉRT NEM BÍRJÁK A PASIK FELFOGNI, HOGY EGY NÕNEK A HÜVELYE ÁTLAGOSAN 10 CM??? NA EBBÕL VAJON MI KÖVETKEZIK FIÚK? Amúgymeg, ne parázz, átlagos péniszed van! És ha vastag, akkor meg végképp ne aggódj rajta !
Nem kicsi a meretet felallva szamoljak ugyis s 14 cm az atlagos
teljesen átlagos méretü a péniszed nem kell ettõl félni. amugy nem ez a fontos hanem az h mi van a farkad végén vagyis te!! a rendes vagy aranyos kedves akkor nem a péniszed méretét fogja nézni egy csaj!! és különben is a vastagság a lényegesebb
Igaza van az elõttem szólóknak, a péniszed egyáltalán nem túl kicsi. Az én páromnak is ekkora és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. A szex minõsége nem a pénisz méretén múlik hanem a férfin aki használja:) Fogyókúrával amúgy sem tudsz növelni a méretén, tehát fogadd el az adottságaidat és a partnerednek sem lesz vele gondja:)
egyáltalán nem kicsi! kicsi akkor lenne ha állva lenne 6 centi. az átlag 15-16 tehát alág vagy az átlag alatt, kicsivel kisseb mint az átlag de nem kicsi! én is hallottam rola h a kövéreknek kissebb, de ez adottság genetikai dolog, hiába fogysz le nõni nem fog, de hidd el nem kis kell neki! mert ettõl egyáltalán nem leszel kevesebb! nem az számit hogy mekkora hanem hogy hogy tudod használni valaki 20 centivel sem tud egy nõt kielégiteni valaki 11 centivel is képes rá, és szeritned egy lány ha csak szexre vágyik akkor kit fog választani ha már tudja hogy az eyiknek kicsi de ügyes amásiknak nagy de béna? akkor is a kissebbet választja mert tudja hogy azzal a sráccal jó a szex nem pedig kinszenvedés. ha pedig egy lány nem a szexre hajt hanem szeret téged akkor nem fog sámitani neki hogy mekkora még ha állva lenne neked 6 centi õ akkor is szeretni fog ugy ahogy vagy. tehát fel a fejjel! ne parázz ezen! mert hidd el minden rendben van veled!
Sajnos tényleg nem fog nõni a fogyókúrától... Viszont a 13-14 centiméterest én erõs és jó átlagnak kategorizálnám, ha kellene....és remélem megnyugtat, ha elmondom, hogy a méret lényeges, de ez nem azt jelenti, hogy minden nõ a lószerszámért van oda. A lényeg hogy békülj ki a tested minden részletével, és legyél nagyon figyelmes a partnereddel. Egy magabiztos, gyengéd, és figyelmes pasinak senki sem tud ellenállni:-)))
Nincs köze a péniszméretnek ahhoz, hány kiló vagy. Ebbõl következik, hogy ha lefogysz, akkor sem lesz nagyobb. Amúgy az a 13-14cm izgalmi állapotban nem kicsi. Majdnem átlagosnak nevezhetõ.
Szerintem valóban kicsi a péniszed, de sajnos akkor sem lesz nagyobb, ha lefogysz.
én a helyedben ígyis-úgyis lefogynék, de ha lefogysz a körülötte lévõ zsír eltûnik szal nagyobb lesz
Hello. Most elmondok valamit. 23éves srác vagyok, önbizalomhiánnyal, 184cm, 106 kilóval. 19évesen 150kiló voltam, ugy hogy 15éves korom óta depressziós, zárkozott emberként éltem az életemet. 4év alatt fogytam 43kilót csak ugy, nem is fogyókúráztam, hanem cask ugy lement. nekem akkor is, most is 16centi volt a cerka, de nem is érdekel sem ez, sem az hogy ekkora vagyok, régebben utáltam, magamat emiatt, de ma már én dagadtozom le saját magamat akár isegenek elõtt is, és szánalmas, ha a duci szót használod. Amióta odaálltam a tükör elé és leoltottam magam, hogy dagadt vagyok, szembenéztem önmagammal, és sokkal jobb eltt. Nem érdekel, hogy "csak" 16 felállva, meg hogy 106kiló vagyok. helyre tettem magam, azóta nem foglalkozok a külsõségekkel, egyedül akkor zavar, ha csajozni kellene, de mivel tagbaszakadt parasztgyerek vagyok széles vállal, csipõvel viszonylag vastag csontokkal, nem is álmodom arról, hogy 80kiló leszek. Amióta helyretettem magam nem feszengek az utcán, emberek között, és konditerembe járok, próbálok egészségesen étkezni, élni, de nem másokért, hanem magamért. Ne fogyókúrázz, hanem életmódot változtass. Az meg hogy 14 centi... ha a barátnõdet egy szenvedélyes éjszakán minden apró porcikáját szenvedélyesen végigcsókolva, nyelveddel 2x is elélvezteted, utána már tuti nem fogja érdekelni a cerka mérete... :D mondom én ezt szüzen.
a barátnõdnek elég? akkormeg?
Szerintem pont jó a péniszed, nem kell ennél nagyobb. Különben a kövér fiúknak van egy nagy elõnyük: általában sokkal szebb, formásabb a lábuk, mint a sovány/ karcsú fiúknak. Szóval inkább ezt az elõnyödet hangsúlyozd: szerezz be nyárra néhány klassz rövidgatyót, aztán indulhat a csajozás. Sok sikert!
Amugy régeben én is duci voltam akkor 2 centivel volt kisebb mint most de csak azért mert a zsir lemet rola szoval jó ha fogy kicsit nem fog ártani !!!!!! (de nöni anatomiailag nem fog ez bisztos átlagosan 19-20 éves korig nõ )!!!!!!
Na...Kedves Z.:A duci szó nem azért van, mert nem lehet megmondani nekünk "duciknak" hogy kövérek vagyunk. Ha nem mert egy 40 kilós csajnak nem mondod hogy csontkollekció meg abortuszmaradék, akkor ránk se azt mondd hogy kövér meg hájas.Ha õ lehet karcsú, akkor én lehetek duci.Erre való a duci szó.Hiszen felesleges szavakkal "takargatni", mindenki tudja magáról, hogy milyen is valójában. :)
Nem kicsi...ez pont akkora, amit övig le lehet szopni...és még meg se fullad tõle a csaj...ne akarj nagyobbat, higyj nekem!:P Csajként csak tudom:)
Na figyelj! Nem kicsi, csak tudod, kövér vagy. A kövér embereknél pedig ott a zsír, ami eltakarja a dolgokat. Velem is ez volt. Olyan volt, mintha nõi nemiszervem lenn. Randa volt. Nem is tetszett. Nem is volt csaj aki nem nevette volna ki. Ettõl aztán idegesebb feszültebb lettem, és többet ettem és kövérebb lettem. De egyszer, úgy két éve, megelégeltem az egészet. DIétás étrend, sport, mozgás és lefogytam 23 kilót és voilá, bepótoltam mindent, ami addig kimaradt az életembõl. A másik pedig, hogy Te nem duci vagy. Azok a lányok a ducik, akik valójában kövérek, csak nem lehet megmondani nekik, mert vérig sértõdnek és jobb esetben nem kaparják ki a szemed vagy keserítik meg az életedet amiatt, hogy kövérnek nevezted õket. Erre való a duci szó. Te kövér vagy, vagy dagadt, vagy jobb esetben mackós. Úgyhogy ne aggódj. Csak szépen fogyj le, sportolj, étkezz rendszeresen, de ne sokat, ne nézz norbit, béresalekszandrát, vagy rubintrékát és a lényeg: Tudd, hogy sikerülni fog. Az egész agyban dõl el. Ha elhiszed, úgy is lesz! Most pedig menj és egyél egy almát! Sok sikert! Üdv.: Z
Ne legyél hülye. Nem kicsi, csak tudod, kövér vagy, mivel a pasiknál nincs olyan, hogy kicsit duci. A lányok ducik és molettek, a pasik kövérek, dagadtak, vagy jobb esetben mackósak, de ez is csak az igazság eléfedése. A farkad meg nem kicsi. Egyszerûen csak ott egy zsírpárna, ami lelóg oda és takarja. Velem is ez volt a helyzet. És 180 magas vagyok és 105 kilóról fogytam le 82-re. Több mint fél év alatt. Ne kérdezd hogyan. Durva 6 hónap volt. Világ életemben súlyosabb voltam a kelleténél, bár ennek fõként az általános iskolai menza volt az oka. A lényeg, hogy neked nem kicsi, hanem el van takarva. Ahogy nekem is el volt. Ilyenkor nem sajnálkozni, meg aggódni kell, hanem igenis lefogyni. Rendesen táplálkozni, mozogni és nem gondolni hülyeségeket. AZ egész dolog agyban dõl el. Ha arra gondolsz, hogy le fogsz tudni fogyni, akkor meg is lesz a hatása. Az utcán meg úgy menj végig, hogy közben arra gondolsz, hogy a környék legjobb pasija vagy és minden csaj téged akar. És elõbb útóbb így is lesz. Most menj és egyél egy almát! Sok sikert! Üdv.: Z
persze..fogysz10kilót nõ 10centit..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!