Találatok a következő kifejezésre: Aki már óta (1053 db)

6 hetesen csinaltak egy huvelyi uh-ot ott azt mondtak hogy minden ok. A kis szivet is lattuk es mar vert is. Ez azt jelenti hogy akkor mar ott van a baba es szepen fejlodik? Most 9 hetes vagyok es varom a 12. uh-ot!

Ott mit neznek es mit fogok latni?

Legjobb válasz: szia!! szerintem nyugodj meg, minden rendben!! :) hiszen a kis szivecske ver, a baba jó helyre ágyazódott be, hiszen a doki mondta volna, ah enm így lenne, szóval tessék vigyázni magadra és minden rendben lesz!! :) a 12.heti uhn már egy kis babszemet fogsz látni :) és persze hangos kalapálást :) boldog pocakoskodást!! 37 hetes kismami

szia!! szerintem nyugodj meg, minden rendben!! :) hiszen a kis szivecske ver, a baba jó helyre ágyazódott be, hiszen a doki mondta volna, ah enm így lenne, szóval tessék vigyázni magadra és minden rendben lesz!! :) a 12.heti uhn már egy kis babszemet fogsz látni :) és persze hangos kalapálást :) boldog pocakoskodást!! 37 hetes kismami
Szia fõleg a tarkóredõ méretét nézik a doki biztos megmutatja neked a kezeit lábait meg mindenét amit lehet látni :)
Szia!Én is pont 9 hetes vagyok.nekem is 6 hetesen volt már szívhang és én is nagyon várom a 12 heti uh-ot.Ott megmérik a babót, ellenõrzik a nyaki redõt(dawn-kór szûrés). Remélem minden rendben lesz.Nekem nov.23. hétn kell mennem.Neked?
A kérdező hozzászólása: En meg nem tudom mivel kulfoldon vagyok es pont a 12 heten megyek haza es nem is tudom hogy akkor hova , kihez kell majd mennem vagy hogy adnak e idopontot.Mikor megvettem a repulojegyet 17-re parnapra ra jott az itteni idopont az uh-ra 25-re.De igy azt lekellett mondanom!Otthon meg majd lesz valahogy!Mar nagyon varom!Es izgulok is mivel volt az even vetelesem 11 hetesen es mostanra kiderult hogy a pajzsmirigyemmel is gond van!Szoval osszejott minden de a szivem azt sugja hogy jol van a baba igy hiszek neki!Mindenkinek minden jot!Es koszonom a valaszokat!
szia!! elsõ válaszoló vagyok!! szerintem kérj meg az otthoniak közül valakit, hogy telefonon elõre kérjen Neked idõpontot UHra és vizsgálatra!! ha már tudod, hogy mikor jössz haza, így kaphatsz idõpontot is!! sok szerencsét!! és ha ilyen pozitívan gondolkozol, tuti minden rendben lesz!!

Akik megszakitásos módszert alkalmaznak, Ti a fiu elélvezése után mennyi idő mulva szeretkeznek ismét? Vagy ha már egyszer elélvez a barátotok akkor már ott be is fejezitek?

Legjobb válasz: megszakítás egyszer ajánlott, ugyanis ha utána rá ismét szexelünk, kb. 10-20-30-40 perc vagy egy óra múlva úgy, hogy a pasi nem ment el wc-re stb. akkor bennt marad a húgyvezetékben az elõzõ ejakulációból maradt sperma. ami gáz, mert a következõ menetnél az elõváladénál ez ki is jön.. ilyenkor szokott lenni a baj! szóval én amondó vagyok, hogy ha megszakítás, akkor csakis naptármódszerrel egybekötve, és nincs újabb menet, hacsaknem elmegy pisilni minium kétszer, és teljesen megtisztítja a péniszét :) 21/L

megszakítás egyszer ajánlott, ugyanis ha utána rá ismét szexelünk, kb. 10-20-30-40 perc vagy egy óra múlva úgy, hogy a pasi nem ment el wc-re stb. akkor bennt marad a húgyvezetékben az elõzõ ejakulációból maradt sperma. ami gáz, mert a következõ menetnél az elõváladénál ez ki is jön.. ilyenkor szokott lenni a baj! szóval én amondó vagyok, hogy ha megszakítás, akkor csakis naptármódszerrel egybekötve, és nincs újabb menet, hacsaknem elmegy pisilni minium kétszer, és teljesen megtisztítja a péniszét :) 21/L
Egyszer elég elmenni pisilni.

Valaki, aki OE RKK Környezetmérnökire nyert felvételt idén? Olyan is írhat, aki már ott tanul!

:))

Legjobb válasz: Van ismerõsöm, aki ott tanul. Egyébként én idén nyertem felvételt.

Van ismerõsöm, aki ott tanul. Egyébként én idén nyertem felvételt.
Elsõ voltam. Na, lehet, hogy tudok segíteni. Ha meg BME-re át akarsz menni, elvileg az ottani tanulmányi osztállyal kell beszélni.
A kérdező hozzászólása: Akk csop. társak leszünk? :) Valakivel összekeversz am, én nem akarok átmenni :)
Nem keverlek, de azt hittem, azt szeretnéd kérdezni.
A kérdező hozzászólása: Èn meg olvastam egy olyan kérdést, h hogyan lehet átjelentkezni és azt hittem vele keversz. :)
Én könnyûiparin tanulok, harmadéves vagyok:)

A felsőoktatási tandíj fix vagy félévenként változhat azok számára is, akik már ott tanulnak?

Legjobb válasz: Változhat. Én 3 éve még 140 ezret fizettem félévente, most már 160-at. Meg minden ismerõsömnek, akit megkérdeztem errõl, hasonló arányban emelkedett.

Változhat. Én 3 éve még 140 ezret fizettem félévente, most már 160-at. Meg minden ismerõsömnek, akit megkérdeztem errõl, hasonló arányban emelkedett.

A the Sims 3-ban úgy szereztem egy házat hogy vízbe fullasztottam a benne élőket és akkor már ott volt a család akit be költöztettem. Nem tudom mit tegyek. Mi legyen?

A probléma a következ?: folyton gyászolnak meg sírnak és alig tápolnak. Akiket elköltöztettem a háztartásból azok is gyászolnak. A sírkövet meg eladtam és nem tudom hogy mit tegyek mert így nem tudok játszani de már olyan sokat csináltam benne és nem akarom újra kezdeni. Mi legyen?

Legjobb válasz: Ha mindenáron pénzt akarsz csinálni simjeidnek, akkor javaslom, hogy inkább próbáld ki ezt: városszerkesztõ módban a katalógusból válassz ki egy tetszõleges háztartást és add hozzá az aktuális családhoz, majd pedig válaszd szét. És ezt ismételd meg annyiszor, attól függõen, hogy mennyi tõkét szeretnél a simeknek! Ez a legbiztonságosabb mód, mert pénzt generálsz nekik a semmibõl-tehát nincs szükség semmkilyen trükközésre. Jó játékot!

Ha mindenáron pénzt akarsz csinálni simjeidnek, akkor javaslom, hogy inkább próbáld ki ezt: városszerkesztõ módban a katalógusból válassz ki egy tetszõleges háztartást és add hozzá az aktuális családhoz, majd pedig válaszd szét. És ezt ismételd meg annyiszor, attól függõen, hogy mennyi tõkét szeretnél a simeknek! Ez a legbiztonságosabb mód, mert pénzt generálsz nekik a semmibõl-tehát nincs szükség semmkilyen trükközésre. Jó játékot!

A karcagi orvosokról mi a véleményetek? És akik már ott szültek: milyen az ellátás; mennyit lehet a baba az anyukával a szülés utáni napokban?

Legjobb válasz: szülésnél rendesek. 2óra "megfigyelés"után-amikor is szinte egyedül vagy,csak a szülésznõ pakol-betolnak a szobába-szerencsére van babás szoba is. Ha babásba kerülsz-én javaslom, hogy kérd magad ilyenbe-akkor aznap még nem,de másnaptól egész nap veled van a pici,éjfélkor viszik el, fürdetni,ha kéred, vissza viszik fürcsi után. Egyébként hajnal 4-5 órakor viszik vissza,utána megint tiétek az egész nap. Ha nem babás szobába mész, akkor 3 óránként viszik szopizni,ha a csecsemõs rendes, akkor 15-20 perc után nem viszi el, ha épp a genya van szolgálatban, az a melledrõl is letépi szopi közben-na,az nem kellemes,volt benne részem. A kaja pocsék,a takarítónéni aranyos!! Én 2x szültem,az elsõnél babásban voltunk, a másodiknál nem babás szobába,szóval tudom mirõl beszélek.A dokik viszonylag rendesek-attól függ.... senkinek nem adtam egy vasat se.

szülésnél rendesek. 2óra "megfigyelés"után-amikor is szinte egyedül vagy, csak a szülésznõ pakol-betolnak a szobába-szerencsére van babás szoba is. Ha babásba kerülsz-én javaslom, hogy kérd magad ilyenbe-akkor aznap még nem, de másnaptól egész nap veled van a pici, éjfélkor viszik el, fürdetni, ha kéred, vissza viszik fürcsi után. Egyébként hajnal 4-5 órakor viszik vissza, utána megint tiétek az egész nap. Ha nem babás szobába mész, akkor 3 óránként viszik szopizni, ha a csecsemõs rendes, akkor 15-20 perc után nem viszi el, ha épp a genya van szolgálatban, az a melledrõl is letépi szopi közben-na, az nem kellemes, volt benne részem. A kaja pocsék, a takarítónéni aranyos!! Én 2x szültem, az elsõnél babásban voltunk, a másodiknál nem babás szobába, szóval tudom mirõl beszélek.A dokik viszonylag rendesek-attól függ.... senkinek nem adtam egy vasat se.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod! Pl. ezt sem tudtam, hogy lehet választani babás és nem babás szobák között. Örülök, hogy megírtad a tapasztalataidat. :) Mégegyszer köszi.
Szia! Javaslom neked hogy menj el egy szülõszoba látogatásra, minden hónap elsõ keddjén van délután, szülésznõ vezet körbe. Lehet kérdéseket is feltenni, egy csecsemõsnõvér is beszél a szülés utáni napokról, az osztáy rendjérõl, stb. Nagyon tanulságos! Érdeklõdj a védõnõdnél. egy másik anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Indultok a hosszú hétvégére Balatonra, vagy aki már ott van babával, nem tartotok a calici járványtól?

Beviszitek a kicsiket a vízbe?

Legjobb válasz: Ha nem Balatonlellére mész, semmitõl nem kell tartanod. Nyugodtan beviheted a vízbe a gyereket, semmivel nem nagyobb a fertõzésveszély, mint bármikor máskor. A szálláson meg amúgy is miden esetben ajánlott a gyakori kézmosás. Illetõleg én bárhova megyek, mindenhol azzal kezdem, hogy fél óra alatt kimosom a kádat, a csapot, lemosom a wc-t, ha van, akkor az asztalt is.

Ha nem Balatonlellére mész, semmitõl nem kell tartanod. Nyugodtan beviheted a vízbe a gyereket, semmivel nem nagyobb a fertõzésveszély, mint bármikor máskor. A szálláson meg amúgy is miden esetben ajánlott a gyakori kézmosás. Illetõleg én bárhova megyek, mindenhol azzal kezdem, hogy fél óra alatt kimosom a kádat, a csapot, lemosom a wc-t, ha van, akkor az asztalt is.
Nemcsak Lellén van ez!! Mi Siófok mellõl jöttünk haza a napokban és mindkét fiam hányt párszor és kis hasmenésük is volt hasfájással!!
Barátnõmék az északi parton gyûjtötték be nagyon rosszul volt a kisfia, én nem mennék az tuti, volt már egy kórházzal végzõdõ rotánk, elég sz.r dolgog...

Tegyük fel, hogy a Földön kívül is van valahol élet. Ha ott is feltalálták az internetet, akkor már kapcsolatba kerültek volna velünk az internet által. Ez igaz lehet?

Legjobb válasz: Nem. Hogy kerülhettek volna kapcsolatba velünk? Te is csak azzal tudsz kapcsolatot létesíteni, aki az adott "világhálón" elérhetõ. Ha nincs semmiféle összeköttetés az "õ internetükkel", akkor cseszheted. Képzeld úgy el, hogy ha otthon van öt számítógép, amely egy routeren van összekötve, és elmegy a net, akkor az öt gép még látja egymást, de a többit már nem. De pl. az Észak-Koreaiak akik a lokális "neten" vannak, nem látnak téged, ahogy te sem látod õt.

Nem. Hogy kerülhettek volna kapcsolatba velünk? Te is csak azzal tudsz kapcsolatot létesíteni, aki az adott "világhálón" elérhetõ. Ha nincs semmiféle összeköttetés az "õ internetükkel", akkor cseszheted. Képzeld úgy el, hogy ha otthon van öt számítógép, amely egy routeren van összekötve, és elmegy a net, akkor az öt gép még látja egymást, de a többit már nem. De pl. az Észak-Koreaiak akik a lokális "neten" vannak, nem látnak téged, ahogy te sem látod õt.
Na, és akkor ilyen emberek vitáznak itt a GYK-n az Ezo témakörben olyan témákról mint pl a Mars kutatás. :)
Talán tudni kéne, hogy hogyan is mûködik az internet, Kérdezõ. Nem bolygóközi szolgáltatásról van szó.Vagy szerinted csak úgy összekötnek két bolygót, hogy legyen közös a net, vagy mi?
Vagy faluban lakik, ahova talicskával viszik a netet.
Az internet nem más mint egy nagy hálózat. Olyan mint egy nagy LAN. Ha pontosan ugyan olyan elven lenne nekik is internetünk mint nekünk, pont olyan technikai háttérrel és pont ugyan ilyen megvalósítással, ami teljesen lehetetlen, akkor sem látnánk egymást. Ezt a kérdést most valami 10 éves gyerek tette fel, vagy egy 110 éves vénember, aki azt hiszi fából faragják az internetet?
Igen. A Reptoidok már kapcsolatban is vannak lásd: 404 és Árpád !
Neo, wake up...
igen létezünk de te most lebuktattál minket!pedig milyen jó pornófilmek vannak a földön.de most meg kell támadnunk.
Nem kell feltalálniuk az internetet, elég felülni valamelyiknek egy átlag telefonnal egy magyar vonatra, és imádkozni!
kérdezõ, mikor minden hajnalban a gép elõtt ébredsz és várod a csodát, egyszer csak megjelenik egy jel a gépeden, és ez visszafordíthatatlan események sorát indítja el, akkor majd mikor a kék, piros és sárga kapszulát felajánlják, h vedd be , te melyiket választanád...?
Te tudod egyáltalán, hogy hogy mûködik az internet?
Nézd a Facebook-ot és várd a csodát.
A kérdező hozzászólása: Jó most már értem, köszi a válaszokat. :)
kérdezõ, az internet is egy zárt rendszer, azok látják benn egymást, akik a felhasználási feltételeknek megfelelnek. jól írta, aki felhozta az észak koreai példát erre.
Ki az az internet? Õ valami kozmikus postás?
Ez totál igaz, épp tegnap jelölt be facebook-on egy minden bizonnyal földönkívüli személy..
engem tegnap bejelölt E.T és Paul

Ha egyszer valaki fellépett ha wifimre akkor már mindig ott lesz a teló/gép neve?

és ezt hol tudom megnézni?? remélem értitek mit akarok kérdezni

Legjobb válasz: Megpróbálom átfogalmazni mit is szerettél volna írni: "-Ha egyszer valakinek megengedtem, hogy fellépjen a wifimre, akkor az illetõnek már mindig bent marad a routerem neve elmentve?" Igen ,ott marad addig amíg nem törli ki a már egyszer elért hálózatot.

Megpróbálom átfogalmazni mit is szerettél volna írni: "-Ha egyszer valakinek megengedtem, hogy fellépjen a wifimre, akkor az illetõnek már mindig bent marad a routerem neve elmentve?" Igen , ott marad addig amíg nem törli ki a már egyszer elért hálózatot.

Debrecenben hol van a Mensmentis? Aki már volt ott mi a véleménye róla? Pajzsmirigybetegség miatt mennék.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, ott már nincs MensMentis, vagy átalakultak, valami ilyesmi. Viszont van egy doktornõ, aki nagyon jó és ott dolgozott, guglizz rá, úgy hívják, hogy Valicskó Viktória. Õt ajánlom neked.

Én úgy tudom, ott már nincs MensMentis, vagy átalakultak, valami ilyesmi. Viszont van egy doktornõ, aki nagyon jó és ott dolgozott, guglizz rá, úgy hívják, hogy Valicskó Viktória. Õt ajánlom neked.
A kérdező hozzászólása: És õ endokrinológus?
Úgy tudom, hogy igen. Legalábbis akiket én ismerek IR-esek és pm-betegek, és hozzá járnak.
A kérdező hozzászólása: És mennyi a tarifája? Most már nem a pajzsmirigy miatt mennék, mert a labor szerint jók az értékek, viszont a májenzim értékeim nagyon magasak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!