Találatok a következő kifejezésre: Aki már éppen terhes, (7 db)

A következő történt:a kedvesemmel épp akcióztunk, és elment. De nem bennem, mert előtte kivette. Ha visszarakja, akkor attól lehetek terhes? Vagy ha épp csak úgy tudja kihúzni, hogy már (nem hiszem h ) belém, hanem csak épp a hüvelyemre megy el?

Legjobb válasz: Történt már olyan hogy valaki így esett teherbe, hiszen az elõváladékban is van már "anyag". Ha nem vagy biztos a dolgodban ilyenkor érdemes valami esemény utáni gyógyszert beszedni.

Történt már olyan hogy valaki így esett teherbe, hiszen az elõváladékban is van már "anyag". Ha nem vagy biztos a dolgodban ilyenkor érdemes valami esemény utáni gyógyszert beszedni.
Szia!Hát megvan az esélye annak, hogy terhes lettél.Ha elment a párod és nem törölte meg magát, akkor... 34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, amúgy nem lenne gond a baba, sõt... :-) csak kíváncsi voltam a véleményekre, hogy érdemes e izgulnunk...
késik is már?
nekem mikor terhes lettem a pulzusszámom emelkedett meg, de nagyon, utána meg visszaállt a normálisra..más eltérés nem volt benne 20 hetes
akkor se keseredj el, ha még nega. lehet kevés hcg-d van! Szorítok neked nagyon és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy várok még a dokival, és mielõtt megyek hozzá elõtte is tesztelek majd egyet! Bár pozitív lenne! DE JÓ LENNE! Szoríts, hogy vasárnap tudjak tesztelni, és az pozitív legyek! :) :)
én szorítok neked, mert sajnos még csak gondolom milyen jó érzés lehet, ha pozitív a teszt. De azt tanácsolom neked, hogy ne menj egybõl dokihoz, majd csak 7., hét körül és akkor már szívhang is lesz, bár ezt Te tudod, de én nem rohanok az tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ (utolsó!) Tudom, hogy van ilyen is. nem is élem bele magam! Csak jó lenne ha nem esne le! Majd írok, hogy mi lesz! Várok még, szerintem csak vasárnap reggel fogok tesztelni! Szoríts! :)
figyi én azt mondom, hogy várj még, mert nekem 6 napot késett, a hõm 37, 2 volt, már nagyon örültem, aztán 7. napon megmértem a hõmet, és 36, 3 lett, és meg is jött. Szóval reménykedhetsz, de ne éld bele magadat. nem elszomorítani szeretnélek, hanem csak elmondom, hogy ilyen is van. De remélem te nem így jársz. Szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: Ma kellett volna hogy megjöjjön, nem jött. A hõm ma is 37 felett volt! Gyanakodhatok?
ha már késik és magas a hõd akkor lehet gyanakodni, ha még nem késik, akkor meg magasan is kell lennie, mert a ciklus második felében mindig az, majd a mensi megjövetele elõtt esik le.
A kérdező hozzászólása: A pulzusszámom 90 felett van! Szerintetek?
lecsúszott, a csajba maradt, de utána érezted hogy nem csúszik? O.o WTF?
Általában a peteérés a két menstruáció közötti nap van.szóval pont az a nap ami közepén van.Általában a 14 a menstruáció kezdetétõl számítva.Ha neki 3 nap múlva meg kellett volna jöjjön akkor mar ezen a napon túl haladtatok.De semmi sem biztos.Van spontán teherbeesés is amikor egy másik petesejt megtermékenyülhet amit nem lehet kiszámítani.Fõleg ha fiatal s még nincs beálva rendesen a menzesze
Ne haragudj, de nem értem a kérdést.

Volt már úgy valaki hogy akkor lett terhes mikor épp hogy csak elmúlt a mensese?

Legjobb válasz: Naponta van ilyen. A pete nem a menszesz végén kezd el érni, hanem az elsõ napján! Mire a vérzésnek vége, már lehet érett petéd, azaz simán teherbe eshetsz.

Naponta van ilyen. A pete nem a menszesz végén kezd el érni, hanem az elsõ napján! Mire a vérzésnek vége, már lehet érett petéd, azaz simán teherbe eshetsz.
igen, lehetséges, nálunk éppen így volt, az "eredmény" pedig most édesen alszik a kiságyban...
Mi a 10. napon voltunk együtt és két nap múlva töltöm a 38. hetet. Én sem gondoltam, hogy ilyen hamar lehetséges, nem is terveztük, de ha már így alakult nagyon várom már az én kis drágámat. (3. baba)
A kérdező hozzászólása: még egyszer nagyon köszönöm a válaszokat.
Nekem a lányom közvetlenül a menstruáciom után fogant, rá 12 nappal már halvány pozitiv volt a tesztem.
Ja, és a beágyazódásig bõven van ideje az endometriumnak megvastsagodni a progeszteron hatására, ami a tüszõrepedés után termelõdik.
A ciklus közepe még 28 napos ciklusnál is lehet a 12. nap, mivel az egészséges luteális fázus hossza 12-16 nsp közötti. A vérzés lehet 7-10 napos is. A hímivarsejtek akár egy hétig is elélhetnek a petevezetékben, a petére várva. A statisztikák szerint 5 nappal tüszõrepedés elõtt szeretkezve még mindig kb 10% esély van a terhességre. Ha mindezt összeadjuk, akkor az jön ki, hogy a tüszõrepedésig nincs biztonságos nap.
Azért ez nem így van. Eredetileg nem lehet, nem véletlenül a ciklus közepén van az tüszõrepedés. Nagyon ritka, hogy egy nõnek legyen érett petéje menses után közvetlenül. Ráadáasul akkor az endometrium sem alkalmas.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ.
A kérdező hozzászólása: mégegyszer nagyon köszönöm a válaszokat sajnos 3 hónapja volt egy vetélésem és már alig vártam hogy újból próbálkozzhassunk.
Hát szerintem jól jönne egy 72 tabletta órás azért..
ha tudatlanok vagytok, miért szexelték?! Igen, lehet terhes.
Talán védekezni kéne nem pedig most fosni. Most mi azt is mondhatnánk h 1% (ami nem igaz mert 50-50 vagy az vagy nem) akkor is lehet h pont becsúszott. Pont ugyan úgy lehet terhes mint máskor mert a kisfickók odabent jól elvannak napokig is.
Barátom, ha azt írjuk, hogy csak 5% esély van rá, akkor megnyugszol? Vagy már 20-nál is? 72 órás tabletta, nõdoki. Legközelebb ne nuniba toljátok, ha nincs gumi.
Beszéljetek egy nõdokival.
A kérdező hozzászólása: de mennyi rá az esély ugyan annyi mint ha nem lenne meg neki vagy azért annyira ne agódjam szét magam?
Még egy imádni való esélyes kérdés :) 50% rá az esély mennyi...
Igen lehet h terhes.
Igen lehet.
Igen. Azonnal 72 órás! Ugyanúgy lehet terhes mint máskor!

Jódos kontrasztanyagot kapott a férjem egy hónapja, utána megjött rendesen. Most voltunk együtt amikor volt egy kis baki, ez már 10 napja, persze éppen peteérésem is volt. Ha terhes lennék, akkor a kontrasztanyag gondot okozhat?

Azért félek, mert nem tudom mennyi a felezési ideje egy ilyen anyagnak, mennyi idő alatt ürül ki. Még van 3 napom mensziig, de nincsenek meg a tünetek amik szoktak lenni. Kezdek nagyon ideges lenni. Félek tesztelni, mert néha már van hányingerem és ingerlékeny vagyok. Nem szeretne a férjem babát, van már két gyerek. Iszonyatosan félek. Nem vetetném el, ebből is balhé lesz, ugyan nekem sem jön jókor, mert más terveim voltak most, mint babázás, de akkor sem ölnék meg magzatot. Segítsetek, hogy meg tudjak nyugodni, mert már nagyon kész vagyok, senkinek nem merek erről beszélni.
A megszületettet.
ha nem is számít, akkor amit megszületik a párod kérheti az exétõl lévõ gyermekekre a csökkentést, de valószínûnek tartom, hogy a bíró figyelembe veszi az új párkapcsolatból származó terhességet is
Csak a már megszületett gyermeket veszik figyelembe. 3. és további gyermekek esetén. Tiszta matematika, 20% lenne a tartásdíj gyermekenként, de a maximálisan levonható 50% osztódik egyenlõ részben. Tehát 3. születésekor a meglévõ 2-nek már nem jut 20%, csak 16, 5% (3x16, 5=49, 5) ilyenkor kénytelenek csökkenteni. Amennyiben még csak a 2. lesz a születendõ gyermeketek, akkor semmiben sem befolyásolja az eddig fizetett tartásdíjat és annak idõnkénti emelgetését.
20% helyett majd csak 16, 5%-ot kell fizessen, amint megszületik a 2. közös babátok. Vagyis az emelés igénye nem teljesül, sõt 3, 5%-al csökkenni fog. - Ezt Nektek kell kérvényezni.
úgyanúgy õ az apuka vagy másé a gyerek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Nekünk lenne második gyerek, és a férjem elsõ házasságából született gyerek a harmadik ugye.Jó lenne ha pár hónap miatt nem kellene kétszer is végigcsinálni a cirkuszt, pláne nem terhesen...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!