Találatok a következő kifejezésre: Aki lesmarol az (9 db)

Aki lesmarol engem az akarhat is tolem valamit vagy forditva en ha lesmarolok valakit, akkor gyanus lesz neki, hogy hatha akarok tole valamit?

:) mi egy olyna barati korbe tartozunk ahol mindenki fiu es lany egyarant szeret egymassal flortolni,es samrolas utan mintha mise tortent volna ugy mennek tovabb a dolgok....viszont envelem az egyik haverokm akart smarolni,mar olyna kozel volt hozzam,de nem engedtem...akarhatott tolem valamit?ha en smarolnak vaalkivel koztuk akakor gyanus lenne nekik,hogy hatha akarok tole valamit??

Legjobb válasz: szerintem, ha ez a ti társaságotokban egy normális és megszokott dolog, akkor nem fogja senki sem azt gondolni, hogy akarnátok egymástól valamit. egyébként szerintem a csók sokak számára nem bír nagy jelentõséggel, így vannak, akik csak úgy osztogatják jobbra-balra, minden további következmény nélkül. valaki számára pedig igenis nagy jelentõsége van, és nem osztogatja csak úgy akárkinek, hanem csak annak, akitõl akar is valami komolyabbat. nehéz pl.ismeretlenül ezt valakinél megállapítani, pl.ha egy bulin elcsattan valakivel egy csók, az nem jelenti azt, hogy abból kapcsolat is lesz. még akkor sem, ha esetleg jól ismeri egymást a két illetõ. a pillanat hevében sok dolog meg tud történni... de ti bizonyára jól ismeritek egymást abban a baráti körben, szóval ha nálatok a csók mondjuk olyan megszokott, mint másol az arcrapuszi, akkor esetleg nem árt szavakkal is kifejezni, vagy más jelekkel, hogy te esetlegesen akarsz valakitõl valamit...

szerintem, ha ez a ti társaságotokban egy normális és megszokott dolog, akkor nem fogja senki sem azt gondolni, hogy akarnátok egymástól valamit. egyébként szerintem a csók sokak számára nem bír nagy jelentõséggel, így vannak, akik csak úgy osztogatják jobbra-balra, minden további következmény nélkül. valaki számára pedig igenis nagy jelentõsége van, és nem osztogatja csak úgy akárkinek, hanem csak annak, akitõl akar is valami komolyabbat. nehéz pl.ismeretlenül ezt valakinél megállapítani, pl.ha egy bulin elcsattan valakivel egy csók, az nem jelenti azt, hogy abból kapcsolat is lesz. még akkor sem, ha esetleg jól ismeri egymást a két illetõ. a pillanat hevében sok dolog meg tud történni... de ti bizonyára jól ismeritek egymást abban a baráti körben, szóval ha nálatok a csók mondjuk olyan megszokott, mint másol az arcrapuszi, akkor esetleg nem árt szavakkal is kifejezni, vagy más jelekkel, hogy te esetlegesen akarsz valakitõl valamit...
A kérdező hozzászólása: de itt az a baj, hogy en nem osztogatom csak ugy a csokokat, hanem en annak, akitol akarok is valamit...de ok ezt nem fogjak eszrevenni :(
Elég érdekes a baráti társaságod, remélem azért szexelni nem szokott mindenki mindenkivel.

Van egy csaj akivel még nem járok. Elhivom majd moziba. Mozi közben ha lesmárolom az bunkóság? (14/F)

Legjobb válasz: eléggé. pontozz le ha akarsz, de én a véleményemet irom le, nem azt amit látni akarsz

eléggé. pontozz le ha akarsz, de én a véleményemet irom le, nem azt amit látni akarsz
Szerintem nem vmi jó ötlet, fõleg ha vmi jó film, engem jobban érdekelne a film xD az úgy jobban tetszene, h séta, megkérdezed, h nem ülünk-e le. Egy padra v vhova leültök, ha távol ült, megkérnéd, h üljön közelebb, vagyis rákérdezel, h nem ülnél-e közelebb (de persze nem, amint leültök, elõször beszélgettek és utána), ekkor már neki is nyilvánvaló lesz a helyzet, és lekapod :P
nem akarok beleszolni de sztem a mozi olyan elavult dolog..mert atol h kb másfél órán át egymás mellett ültök és egy filmet bámultok nemtudjátok meg h mijenek vagytok persze ha még annyira nem ismeritek egymást..és az sem derül ki hogy lessz e köv randi..bocsi egyéni vélemény
Én igencsak meglepõdnék, hogyha egyik percben még a filmet nézem, másikban már a nyelvét próbálja valaki ledugni a torkomon..:) Miután a kezdeti "sokkot" legyõztem, az biztos, hogy egy oltári nagy pofont lekevernék neked, aztán otthagynálak. :D Igen, bunkóság!
Sztem nem bunkóság. De azért nem tetszene.:D
bunkóságnak nemaz, csak sztem nemjönne be neki egyáltalán. majd inkább utána smárold le.
én kitépném a számból a ygermeket, és nézném tovább a filmet. moziba filmetnézni és nem smárolni járunk, nem? o.O
Hát ki tudja. Ízlések és pofonok. Nekem tetszene. :) Persze csak akkor ha valami jó pasi akarna megcsókolni. Ha egy stréber kocka próbálkozna a fejébe húznám a popcornját vagy leönteném a kólájával. Direkt az övével. Hát nehogy már az én popcornomat vagy kólámat pazaroljam rá! XD L/14
14 éves felfogás..elõzõnek 16/l

Van egy fiú aki teljesen meg hülyített. Mi lesz az eredmény ha odamegyek hozzá és lesmárolom?

És vissza akarok vágni neki, mert elegem van a hülyeségeibõl. Már nem akarok tõle semmi komolyat csak azt hogy érezze, hogy én mit éreztem iránta mindvégig.Mi lesz az eredmény ha odamegyek hozzá és lesmárolom? Tudom butaságnak tûnik de nem bírom másképp.

Legjobb válasz: Nézd meg, hogy meg mered-e.

Nézd meg, hogy meg mered-e.
Huhhhaaa :D már teljesen bele élem magamat a helyzetedbe XD Lehet tényleg atomgáz lesz :DDDDDD
Atomgáz lesz, de töltsd fel youtubera, mert engem érdekel. :D
A kérdező hozzászólása: Kedden kerül majd rá sor. Valószínûleg, addig még összeszedem magam. :D
Hát necces a dolog :) de ha már régóta ismered stb. akkor tedd meg de írd meg mi lett a vége :D nagyon kíváncsi vok, utánad én is meg teszem :D 5-ös voltam
A kérdező hozzászólása: Igen csak az az igazság nem nagyon volt még ilyen smacizós alkalmam, és õszintén bevagyok sz*rva, fõleg hogy félek a reakciójától.
Én is így jöttem össze egy barátnõmmel hogy lesmárolt egy szórakozó helyen, és az nap éjszaka haza vittem és egész éjszaka szeretkeztünk. Reggel elkísértem hozzájuk. Nagyon sokáig együtt voltunk.
A kérdező hozzászólása: Még az is jól jönne, csakhogy egy picit én is játszhassak vele.
Hát kösd fel a bugyidat :D XD
A lányok nem nagyon szokták lesmárolni csak úgy a srácokat, meglepõdne biztos a gyerek, lehet még össze is jönnétek 1-2 alkalomra sõt én ezt csinálnám :D de komoly em valószínû hogy lesz, .
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy hülyeség? Mi lehet még az eredménye?
A kérdező hozzászólása: Én nagyon beleszerettem, csak tényleg annyi rossz szól ellene, hogy egy kiadós sírás után ezt tanácsoltak barátnõim és én is ezt tartom a legjobbnak. Én is nagyon félek.
4 válaszoló :D sírok, olyan szívesen végig nézném kandikamerán :D 5 voltam
:D ez nagy :D én is ebben a szituban vagyok, de nem merem meg tenni XD félek be égek és akkor szintén én szívom meg :D az van, hogy én meg komoly kapcsolatot szeretnék tõle.
a legrosszabb az hogy örülni fog neki :D
A kérdező hozzászólása: Mik lehetnek a reakciói? Nagyon nagy butaság? Mi lehet a legrosszabb?
hajrá
A kérdező hozzászólása: Igen de mi lehet ami gáz lehet? Mi az a helyzet amikor gáz lehet?

Mit lehet tenni akkor, ha buliban egy részeg lány odajön hozzám és csak úgy spontán lesmárol? Ellenkezzek vagy inkább hagyjam és próbáljam meg élvezni, mert az 'ellenállás hasztalan"?

Ha úgy jó keményen elkap és magához szorít. Megütni nem üthetem meg, mert mégiscsak lány.

Legjobb válasz: Nemi egyenjogúság van.

Nemi egyenjogúság van.
kitudja hány embert cumbázott le a elõtted a wc-ben :D
Visszasmárolod, és egy csendes zugban megdugod.
Inkább a hányása csorogjon az álladról mint más spermája a farkadról.
Hagyjad, perszeee!! :DD Aztán csöcsörészd meg, nyúlj a bugyijába, és vidd szobára! :)
Mivel az egyesnek igaza van, így a lány akkora tarkón baszást érdemel hogy csak úgy csattog a... ja meg egy bazi nagy rúgást a lába közé.
Keféld meg, de ne csókolózz vele, lehet, hogy elõtte hányt!
Szia ! Ez semmiképpen sem higénikus ! Szóval legközelebb legyen nálad szájfertõtlenitõ ! Vagy huzass vele gumit a nyelvére !
"Minden ellenállás hasztalan!" Egyébként azért kcisit rázós, mi van, ha épp valamelyik haverod farka járt elõtte a szájában?
Élvezd, mert ilyenbe nincs mindig részed! :D Am lehet fogadásból is, ezt már csak magamról is tom, mert én is képes vok ilyenekbe belemenni. :D
Elsõre szerintem annyira meglepõdnél hogy mindent elfelejtenél így hagynád. Én is jártam már így hogy egy számomra idegen csaj spontán lesmárolt, én meg mire észbe kaptam azt vettem észre hogy visszacsókolom. Igaz hogy akkor épp nem volt barátnõm, de a csajt lekoptattam inkább, mert egyrészt nem volt az esetem igaz hogy szép volt de nekem elég volt belõle. 2. színjózan voltam, mivel nem ihatok alkoholt így én buliba üdítõkön élek de így is jól elvagyok. Ez van sajnos de nem hiányzik az alkohol, és van mindig egy buliba legalább 1 olyan ember fõleg házibulikba aki képes rendet tenni ha elszabadulna a pokol, nem véletlen hívnak házibulikba meg kisebb szórakozóhelyekre rendfenntartónak a kidobók mellé, mert igaz nem vagyok olyan magas, de letudom nyugtatni az embereket erõszak nélkül, ha meg gáz van akkor segítenek a kidobók.
Oh, velem miért nem történik ilyen!? Mondjuk többet kéne buliba járkálnom.

Ha egyik haverom unokahuga puszilkodás helyett nyalogatja az arcomat, meg ilyenek akkor ha lesmárolom vajon belemegy vagy visszautasítja?

2-3 éve ismerem :D ... és tetszik is,meg anyjáék is kedvelnek,akkor elvileg van esélyem nem?

Legjobb válasz: lehet csak szimplán hülye és macskának vagy kutyának érzi magát és azt hiszi te vagy a csont :D próbáld ki :D

lehet csak szimplán hülye és macskának vagy kutyának érzi magát és azt hiszi te vagy a csont :D próbáld ki :D
Passz...lehetséges, hogy belemegy, de az is lehet, hogy kutya volt elõzõ életében.
Elõzõ életében biztos kutya volt.
Tedd meg! Tedd meg!! :DD Aztán várom ám, hogy mi történt! :D Kíváncsi lennék, hogy meglepõdik-e :D Csak írd ide, majd látni fogom! :)
mezõ misi errõl tudna mesélni
A kérdező hozzászólása: 13 éves :D
hány éves 7-8? mert akkor érthetõ
Elsõ ezt nem hiszem el :D
Próbáld meg nyaljál vissza neki :D
Ugyanennyi idõs az unokahugom, én a haverod helyében nagyon tarkónb*sználak, ha ezt megcsinálnád vele..:DD Am megtetted?:P

Van egy srác akivel egy hete járunk tudom nem sok idő de ő az első 3 nap után lesmárolt, hogyan mondjam meg neki hogy gyors a tempó?

tudom fiatal vagyok erre kérlek titeket ne tegyetek megjegyzést :)

Legjobb válasz: így: Szia xy! Figyelj, ez nekem túl gyors. Lassíthatnál, hisz nem sietünk sehova. Õ: Oké, lassítok!

így: Szia xy! Figyelj, ez nekem túl gyors. Lassíthatnál, hisz nem sietünk sehova. Õ: Oké, lassítok!
Pontosan így, ahogyan most leírtad! ;) 19/L
smarolni azert hadd lehessen mar az elso heten is..
ez aranyos :) azthittem szuzessegelvesztos lesz :D am szerintem smarolni lehet nyugodtan, de ha neked gyors, akkor elso valaszolo verziojat osztom :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat majd beszélek vele :)

Az a pasi akivel joban voltam többet akar barátságnál. A tegnap lesmárolt egy film közben. Mit tegyek?

Az a pasi akivel joban voltam többet akar barátságnál. A tegnap lesmárolt egy film közben. Mit tegyek? . Van egy pasi akivel nagyon joban vagyok feltünt egy tehetségkutatóban (csillgaszületik) is nem olyan régen..... A tegnap kiderült hogy ő sajnos többet akar tőlem mint barátság nemtudom mit tegyek:( :S Az tény hogy helyes és most ugyérzi bárkit megkaphat de nem akarok a sorba tartozni. Mégis ugyérzem hogy hibát követnék el ha nem adok egy esélyt neki.... :(

Legjobb válasz: Mégis mire számítottál? Hetero fiú-lány barátság nem létezik. Az egyik mindig többet akar.

Mégis mire számítottál? Hetero fiú-lány barátság nem létezik. Az egyik mindig többet akar.
Szerintem nem ez a kérdés, hanem az, hogy TE mit AKARSZ.
Nálam tökéletesen mûködik /mûködött a hetero lány fiú barátság . És én nem tudnék róla hogy a csaj többet akar. A kérdésre válaszolva: Ha nem akarsz többet , akk MOND MEG NEKI!!! Semmivel sem kerülheted ki ezt. Inkább jóelõre tudja , hogy te csak barátnak tekinted , és ne törd össze a szívét , ha nem mondod el neki sokáig és hiába reménykedik. A másik dolog az , hogy te döntesz róla , hogy adsz - e egy esélyt neki.

Ki ismeri azt a lányt akit Brash Bence lesmárolt?

a Bravo Otto-n Brash Bence kihívott egy lányt és a szám végén lesmárolta. Aki ismeri a lányt, légyszi mondja meg a nevét.

Legjobb válasz: Én voltam az. Semmi közöd a nevemhez.

Én voltam az. Semmi közöd a nevemhez.
Engem is érdekelne! :D
A kérdező hozzászólása: Aha, hány helyre tetted fel a képeket/videókat amin te smárolsz ? Jaj, majd ha mondasz nevet hiszek. :) )) Ebben nem lehet hülyének nézni. Bárki írhatja. :)
Hallod, ha azt mondom hogy Horváth Kata akkor örülsz?
Mond magadról valamit! :)
Én volta, de komi. (: Bence istenien csókol... az álmomban. Pff... téged ilyen szarok érdekelnek?
Ez a 2. lány(ás százalékkal) aki azt állítja hogy õ volt az.
Úgy látszik sok lányt csókolt meg! :D
lol ba.zmeg, hogy fogalmaztad ezt meg:d biztos nem 5 éves vagy?
looooool
jézusom, hogy valaki 21 évesen így írjon és fogalmazzon... :O
Szerintem hagyjad úgysem lesz semmi komoly az uncsi tesóddal sem fog járni vagy valami mást tenni. Keress inkább idõsebb csajt akivel komolyra is fordulhat a kapcsolat. Mellesleg ez a csaj csak játszik veletek majd meglátod. Van egy ismerõsöm aki ugyan ilyen de szerintem a végén megfogja bánni ha pont egy szemét csávót fog ki.
Mekkora ribanc :D XD én a helyedben hagynál a fenébe...
Jah hagyjad... tényleg nagy ribanc lehet. Jól néz ki legalább?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!