Találatok a következő kifejezésre: Aki körül metélve az, hogy veri ki (2 db)

Aki körül van metélve, az hogy veri ki?

? ők is élvezik a szexet, maszturbációt?

Legjobb válasz: szia ! János vagyok 29 éves! Nekem 15 éves koromban egészségügyi okokból csinálták meg! , Ugyan úgy tudok masztizni és a sex még jobb , mert jobban stimulálja a makkot ! , jobban lehet a makk alatti bõrrész alatt tisztítani , szóval minden szempontból jobb! Üdv János!

szia ! János vagyok 29 éves! Nekem 15 éves koromban egészségügyi okokból csinálták meg! , Ugyan úgy tudok masztizni és a sex még jobb , mert jobban stimulálja a makkot ! , jobban lehet a makk alatti bõrrész alatt tisztítani , szóval minden szempontból jobb! Üdv János!
Én is körülmetélt vagyok EÜ okból. Ugyan olyan a szex mint elõtte, csak késõbb jön az érzés. Nem kell síkosító, kilehet verni simán.
Gondolom kb ugyanaz...
Akinek semennyi elõbõr nem maradt, annak nagyon nem ugyanaz. Síkosítóval.
A kérdező hozzászólása: de komolyan helyénvaló dolog ez? mégha vallási okokból is csinálják. szerintem csak megnehezitheti a dolgokat.
Hogy érted, mit nehezít meg? Amúgy lenne egy kérdésem körülmetélt emberhez. Valamikor régebben olvastam, hogy mivel nincs a makkon semmi foltok jelenhetnek meg rajta. Ez mennyire igaz?
nem értem miért gond ez, miért kell ebbõl akkora ügyet csinálni, õk tovább bírják a szexet, N
A kérdező hozzászólása: hát gondolom az elmenést, mivel a gatyadörzsölés miatt elég érzéketlenné válik nekik a makkjuk ha jól tudom
Én is körül vagyok metélve, nincs ebben semmi rossz, minden ugyan az, egyébként síkosítás nélkül is ki lehet verni, csak 100 év és megunom :)

Aki körül van metélve az, hogy veri ki?

Legjobb válasz: ugyanugy mint aki ninsc körülmetélve

ugyanugy mint aki ninsc körülmetélve
Hülye! (mármint az elõttem szóló. tuti nincs körülmetélve...) Szóval: babaolaj, testápoló, ilyesmi. Bármi, amitõl csúszik, és akkor nem lesz semmi gáz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!