Találatok a következő kifejezésre: Aki körül metélve az, hogy (7 db)

Aki körül van metélve, az hogy veri ki?

? ők is élvezik a szexet, maszturbációt?

Legjobb válasz: szia ! János vagyok 29 éves! Nekem 15 éves koromban egészségügyi okokból csinálták meg! , Ugyan úgy tudok masztizni és a sex még jobb , mert jobban stimulálja a makkot ! , jobban lehet a makk alatti bõrrész alatt tisztítani , szóval minden szempontból jobb! Üdv János!

szia ! János vagyok 29 éves! Nekem 15 éves koromban egészségügyi okokból csinálták meg! , Ugyan úgy tudok masztizni és a sex még jobb , mert jobban stimulálja a makkot ! , jobban lehet a makk alatti bõrrész alatt tisztítani , szóval minden szempontból jobb! Üdv János!
Én is körülmetélt vagyok EÜ okból. Ugyan olyan a szex mint elõtte, csak késõbb jön az érzés. Nem kell síkosító, kilehet verni simán.
Gondolom kb ugyanaz...
Akinek semennyi elõbõr nem maradt, annak nagyon nem ugyanaz. Síkosítóval.
A kérdező hozzászólása: de komolyan helyénvaló dolog ez? mégha vallási okokból is csinálják. szerintem csak megnehezitheti a dolgokat.
Hogy érted, mit nehezít meg? Amúgy lenne egy kérdésem körülmetélt emberhez. Valamikor régebben olvastam, hogy mivel nincs a makkon semmi foltok jelenhetnek meg rajta. Ez mennyire igaz?
nem értem miért gond ez, miért kell ebbõl akkora ügyet csinálni, õk tovább bírják a szexet, N
A kérdező hozzászólása: hát gondolom az elmenést, mivel a gatyadörzsölés miatt elég érzéketlenné válik nekik a makkjuk ha jól tudom
Én is körül vagyok metélve, nincs ebben semmi rossz, minden ugyan az, egyébként síkosítás nélkül is ki lehet verni, csak 100 év és megunom :)

Aki körül van metélve az, hogy veri ki?

Legjobb válasz: ugyanugy mint aki ninsc körülmetélve

ugyanugy mint aki ninsc körülmetélve
Hülye! (mármint az elõttem szóló. tuti nincs körülmetélve...) Szóval: babaolaj, testápoló, ilyesmi. Bármi, amitõl csúszik, és akkor nem lesz semmi gáz.

Aki körül van metélve, az hogy tud önkielégiteni?

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, hogy nem huzogatással, hanem nyomással...

Én úgy hallottam, hogy nem huzogatással, hanem nyomással...
soksok nyállal, esetleg sikosítóval
hehe én igazán érintett vagyok. ugyanúgy, mint aki nincs körülmetélve. nem muszáj se a síkosító, se a sok nyál.
csatlakozom az elõttem hozzászólóhoz.Miért élvezne másképpen?Kérem a kérdezõt hogy írja már meg gondolatait...mivel másabb szerinte mert számomra érthetetlen a kérdése
a nagy kérdés az a kérdezõ tudja hogy pontosan mi az a körülmetélés?
Atya ég, hát ugyanúgy...:)
Attól függ, mennyire feszül a bõr. Nekem sajnos nagyon és nem is tudnak segíteni ezen az orvosok.... így kell valami...

Körül van metélve. Változik ilyenkor valami azon, hogy elégítsem ki? Vagy pedig mindent csináljak úgy, ahogy eddig olyannal, aki nem volt körül metélve?

Még nem volt ilyen fiúhoz szerencsém és tényleg nem tudom. Nem akarom, hogy fájjon neki..vagy fogalmam sincs hogy van valami kulonbseg vagy nincs. Koszi a válaszokat :) L, 23

Legjobb válasz: ezeknek a pasiknak jellemzõen kevésbé érzékenyebb ott, így hajlamosak igényt tartani a "durvább" megnyilvánulásokra is. persze képesek õk a gyengéd szexre is, de nem hozza lázba õket. sõt érzéketlenebb a makk mivel nincsen rajta az a bizonyos "védõréteg" ami a nadrág gatya dörzsöléstõl védené ezért is bírják tovább (a vad szexet már nem bírják olyan sokáig pl.), illetve jellemzõen a körülmetélt pasiknak a lehetõ legfontosabb szempont hogy minél szûkebb legyen a partner. az is jellemzõ ezeknél a pasiknál hogy pl. szorosan marokra fogják önkielégítésnél. véleményem szerint egy picit durvábban kell majd viselkedned, tehát ami egy "sapkás" fazonnak már fájdalmas volt az lehet neki élvezetes , illetve ami a "sapkás" fazonnak épp kellemes, az még semmi a körülmetéltnek. persze nagyon érzékeny határ húzódik a kettõ között, tehát nem szadomazo szitu. bár a legegyszerûbb módja ha szólsz neki hogy mondja meg mikor kellemes neki, illetve egyértelmûen mondja meg mit csinálj és hogyan, irányítson akár szavak nélkül. ha esetleg ez nem fér bele akkor kérd meg hogy csinálja egy kicsit elõtted, így látod hogyan nyúl magához illetve ha megfogod a kezét akkor érzed azt is hogy milyen erõssen markolja pl. tehát mi az az intenzitás ami számára élvezetes.

ezeknek a pasiknak jellemzõen kevésbé érzékenyebb ott, így hajlamosak igényt tartani a "durvább" megnyilvánulásokra is. persze képesek õk a gyengéd szexre is, de nem hozza lázba õket. sõt érzéketlenebb a makk mivel nincsen rajta az a bizonyos "védõréteg" ami a nadrág gatya dörzsöléstõl védené ezért is bírják tovább (a vad szexet már nem bírják olyan sokáig pl.), illetve jellemzõen a körülmetélt pasiknak a lehetõ legfontosabb szempont hogy minél szûkebb legyen a partner. az is jellemzõ ezeknél a pasiknál hogy pl. szorosan marokra fogják önkielégítésnél. véleményem szerint egy picit durvábban kell majd viselkedned, tehát ami egy "sapkás" fazonnak már fájdalmas volt az lehet neki élvezetes , illetve ami a "sapkás" fazonnak épp kellemes, az még semmi a körülmetéltnek. persze nagyon érzékeny határ húzódik a kettõ között, tehát nem szadomazo szitu. bár a legegyszerûbb módja ha szólsz neki hogy mondja meg mikor kellemes neki, illetve egyértelmûen mondja meg mit csinálj és hogyan, irányítson akár szavak nélkül. ha esetleg ez nem fér bele akkor kérd meg hogy csinálja egy kicsit elõtted, így látod hogyan nyúl magához illetve ha megfogod a kezét akkor érzed azt is hogy milyen erõssen markolja pl. tehát mi az az intenzitás ami számára élvezetes.
Az en baratom is korul van metelve es az tebyleg igaz h kicsit durvabban kell banni vele nekem pl volt olyan is h szopas kozbe megkert h hasznaljam a fogaim is meg amikor kiverem neki akkor azt elvezi ha etosebben szoritom neki
nyugi, semmi különbség, csak tovább bírják N
Mindent csinálj úgy, ahogy eddig, csak közben mondj olyanokat, hogy "arany", "gyémánt", "tõzsde", "kötvény", "dollár", "deviza", "árfolyam"..
Egy zsidóval jöttél össze?
Ha kézimunkázol legyen bõséges síkosítás (sok nyállal pl). Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Oké :)
A kérdező hozzászólása: nem, nem zsidó
A kérdező hozzászólása: Koszi a választ :)
Olvass vissza: nem zsidó a partner
Egyetlen különbség van, hogy nincs fitymája, azaz nem lehet huzogatni. A makkot, és a makk peremét viszont sokkal jobban tudod simogatni, kényeztetni. Az, hogy egy kicsit érzéketlenebb, az egyátalán nem baj, sõt! Nõi szempontokból sokkal jobb a körülmetélt férfi!
na persze csak úgy le fognak szopni egy idegent :P
Igen csak úgy leszopnak egy idegent, buliban :D
Én még csak körülmetélttel voltam, de van egy olyan érzésem, hogy nincs túl nagy különbség. Nem mutatom meg.
átlátszó próbálkozás (gyerekes) :D
Nagyon gagyi a próbálkozásod.
A 16 az csak kis"f", viszont az IQ-d is ennyi lehet saccra.
Tésztafajta. http://receptvaros.hu/hozzavalo/metelt-teszta/ A körülmetélés pedig olyan, hogy a srácok f.szát ilyen vékonyra vágják. Azért KÖRÜLmetélt, mert egy olyasmi dologba teszik mint a hegyezõ, és körbe-körbe forgatják, amíg el nem érik a kívánt véhonyságot
Nice try! :D
Én elöbb lennék kiváncsi a képedre mint a faszod fotójára. A leyikonokba pedig betenném az aberált szó leírása mellé mint példa.
Nagyjából ugyanúgy mint a rendeset csak kicsit tovább tart.Ha ki van száradva a bõröd ott, esetleg használhattok síkosítót. De nem mutatom meg, hogy kell.
És mondd, mégis hogyan történt meg veled ez a csúfság?
komolyan kérdezõ mit vársz? ez vmi hirdetés h majd írjunk mi lányok hogy kipróbáljuk rajtad? szánalmas!! :d ahelyett h ezzel foglalkozol, ismerkedj.. 16l
A kérdező hozzászólása: de nagy idióta vagy :DD
Nem tudok hozzászólni, de privátban leírná nekem valaki, hogy mi az a körülmetélt? 15/L
A kérdező hozzászólása: szívesen küldök róla képet, és csak szimpátia esetére szól a dolog természetesen :)
Ez nem az az oldal "öcskös"!!! :D De még próbának is nagyon gyenge 1 kisérlet!! :D :D

Hogyan maszturbálnak azok a fiúk, akik körül vannak metélve?

Nekem egyértelmű, hogy a fitymámat húzogatom, de hogy lehet anélkül?

Legjobb válasz: A zsidóság nem egy faj, ergo semmi rasszizmus nincs benne. Nem mintha egy ország nagykövetségének a linkjét bemásolni bármilyen kontextusban rasszista lenne.

A zsidóság nem egy faj, ergo semmi rasszizmus nincs benne. Nem mintha egy ország nagykövetségének a linkjét bemásolni bármilyen kontextusban rasszista lenne.
Ennyi nem normális embert! AKI KÖRÜL VAN METÉLVE NEM MIND ZSIDÓ!!!!! A muzulmánok is körülmetéltek, egészségügyi okból is lehet valaki körülmetélve, mert a fitymaszûkület egyik gyógyítási módja is ez! Vagy divatból, és higiéniai okból mint az USA-ban és Dél-Koreában. Ha nem tudsz segíteni, akkor ne süsd el a hülye rasszista poénod!
Anyuka samponos flakonja nem csak a hajmosó készítmény tárolására szolgál -egyeseknél-. (volt már ilyen kérdés)
másét verik XD
Úgy hogy a tövét izgatod. Tényleg sz*rabb, de meg lehet oldani.
Mivel mindkét csapatnak gondjai vannak az egészséges maszturbációval, ezért egymás irtásával vezetik le a feszültséget. Amúgy a fityma tele van idegvégzõdéssel, kár lemetélni.
"Másét verik." Egymásét:-P.
Mi van???
A kérdező hozzászólása: persze.csak, mert van akinek elérzéketlenedik egy hosszabb idõ után, mivel ugye állandóan dörzsölõdik, stb.
hát ez hülyeség
Ha nedvesíted síkosítóval, nyállal, tusfürdõvel akkor ugyanaz az érzet marad. Maximum a bõrke kevesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!