Találatok a következő kifejezésre: Aki körül metélve (23 db)

Körül van metélve. Változik ilyenkor valami azon, hogy elégítsem ki? Vagy pedig mindent csináljak úgy, ahogy eddig olyannal, aki nem volt körül metélve?

Még nem volt ilyen fiúhoz szerencsém és tényleg nem tudom. Nem akarom, hogy fájjon neki..vagy fogalmam sincs hogy van valami kulonbseg vagy nincs. Koszi a válaszokat :) L, 23

Legjobb válasz: ezeknek a pasiknak jellemzõen kevésbé érzékenyebb ott, így hajlamosak igényt tartani a "durvább" megnyilvánulásokra is. persze képesek õk a gyengéd szexre is, de nem hozza lázba õket. sõt érzéketlenebb a makk mivel nincsen rajta az a bizonyos "védõréteg" ami a nadrág gatya dörzsöléstõl védené ezért is bírják tovább (a vad szexet már nem bírják olyan sokáig pl.), illetve jellemzõen a körülmetélt pasiknak a lehetõ legfontosabb szempont hogy minél szûkebb legyen a partner. az is jellemzõ ezeknél a pasiknál hogy pl. szorosan marokra fogják önkielégítésnél. véleményem szerint egy picit durvábban kell majd viselkedned, tehát ami egy "sapkás" fazonnak már fájdalmas volt az lehet neki élvezetes , illetve ami a "sapkás" fazonnak épp kellemes, az még semmi a körülmetéltnek. persze nagyon érzékeny határ húzódik a kettõ között, tehát nem szadomazo szitu. bár a legegyszerûbb módja ha szólsz neki hogy mondja meg mikor kellemes neki, illetve egyértelmûen mondja meg mit csinálj és hogyan, irányítson akár szavak nélkül. ha esetleg ez nem fér bele akkor kérd meg hogy csinálja egy kicsit elõtted, így látod hogyan nyúl magához illetve ha megfogod a kezét akkor érzed azt is hogy milyen erõssen markolja pl. tehát mi az az intenzitás ami számára élvezetes.

ezeknek a pasiknak jellemzõen kevésbé érzékenyebb ott, így hajlamosak igényt tartani a "durvább" megnyilvánulásokra is. persze képesek õk a gyengéd szexre is, de nem hozza lázba õket. sõt érzéketlenebb a makk mivel nincsen rajta az a bizonyos "védõréteg" ami a nadrág gatya dörzsöléstõl védené ezért is bírják tovább (a vad szexet már nem bírják olyan sokáig pl.), illetve jellemzõen a körülmetélt pasiknak a lehetõ legfontosabb szempont hogy minél szûkebb legyen a partner. az is jellemzõ ezeknél a pasiknál hogy pl. szorosan marokra fogják önkielégítésnél. véleményem szerint egy picit durvábban kell majd viselkedned, tehát ami egy "sapkás" fazonnak már fájdalmas volt az lehet neki élvezetes , illetve ami a "sapkás" fazonnak épp kellemes, az még semmi a körülmetéltnek. persze nagyon érzékeny határ húzódik a kettõ között, tehát nem szadomazo szitu. bár a legegyszerûbb módja ha szólsz neki hogy mondja meg mikor kellemes neki, illetve egyértelmûen mondja meg mit csinálj és hogyan, irányítson akár szavak nélkül. ha esetleg ez nem fér bele akkor kérd meg hogy csinálja egy kicsit elõtted, így látod hogyan nyúl magához illetve ha megfogod a kezét akkor érzed azt is hogy milyen erõssen markolja pl. tehát mi az az intenzitás ami számára élvezetes.
Az en baratom is korul van metelve es az tebyleg igaz h kicsit durvabban kell banni vele nekem pl volt olyan is h szopas kozbe megkert h hasznaljam a fogaim is meg amikor kiverem neki akkor azt elvezi ha etosebben szoritom neki
nyugi, semmi különbség, csak tovább bírják N
Mindent csinálj úgy, ahogy eddig, csak közben mondj olyanokat, hogy "arany", "gyémánt", "tõzsde", "kötvény", "dollár", "deviza", "árfolyam"..
Egy zsidóval jöttél össze?
Ha kézimunkázol legyen bõséges síkosítás (sok nyállal pl). Kb. ennyi.
A kérdező hozzászólása: Oké :)
A kérdező hozzászólása: nem, nem zsidó
A kérdező hozzászólása: Koszi a választ :)
Olvass vissza: nem zsidó a partner
Egyetlen különbség van, hogy nincs fitymája, azaz nem lehet huzogatni. A makkot, és a makk peremét viszont sokkal jobban tudod simogatni, kényeztetni. Az, hogy egy kicsit érzéketlenebb, az egyátalán nem baj, sõt! Nõi szempontokból sokkal jobb a körülmetélt férfi!

Aki körül van metélve, az hogy veri ki?

? ők is élvezik a szexet, maszturbációt?

Legjobb válasz: szia ! János vagyok 29 éves! Nekem 15 éves koromban egészségügyi okokból csinálták meg! , Ugyan úgy tudok masztizni és a sex még jobb , mert jobban stimulálja a makkot ! , jobban lehet a makk alatti bõrrész alatt tisztítani , szóval minden szempontból jobb! Üdv János!

szia ! János vagyok 29 éves! Nekem 15 éves koromban egészségügyi okokból csinálták meg! , Ugyan úgy tudok masztizni és a sex még jobb , mert jobban stimulálja a makkot ! , jobban lehet a makk alatti bõrrész alatt tisztítani , szóval minden szempontból jobb! Üdv János!
Én is körülmetélt vagyok EÜ okból. Ugyan olyan a szex mint elõtte, csak késõbb jön az érzés. Nem kell síkosító, kilehet verni simán.
Gondolom kb ugyanaz...
Akinek semennyi elõbõr nem maradt, annak nagyon nem ugyanaz. Síkosítóval.
A kérdező hozzászólása: de komolyan helyénvaló dolog ez? mégha vallási okokból is csinálják. szerintem csak megnehezitheti a dolgokat.
Hogy érted, mit nehezít meg? Amúgy lenne egy kérdésem körülmetélt emberhez. Valamikor régebben olvastam, hogy mivel nincs a makkon semmi foltok jelenhetnek meg rajta. Ez mennyire igaz?
nem értem miért gond ez, miért kell ebbõl akkora ügyet csinálni, õk tovább bírják a szexet, N
A kérdező hozzászólása: hát gondolom az elmenést, mivel a gatyadörzsölés miatt elég érzéketlenné válik nekik a makkjuk ha jól tudom
Én is körül vagyok metélve, nincs ebben semmi rossz, minden ugyan az, egyébként síkosítás nélkül is ki lehet verni, csak 100 év és megunom :)

Aki körül van metélve az, hogy veri ki?

Legjobb válasz: ugyanugy mint aki ninsc körülmetélve

ugyanugy mint aki ninsc körülmetélve
Hülye! (mármint az elõttem szóló. tuti nincs körülmetélve...) Szóval: babaolaj, testápoló, ilyesmi. Bármi, amitõl csúszik, és akkor nem lesz semmi gáz.

Aki körbe van metélve az elégedett vele?

Legjobb válasz: Ugyan már,kedves elõttem iró . Nem hobbyból nõtt az oka ,ez nem valami divat,tetszik vagy nem teszik a nõknek . Amig nem voltál metélt addig gondot okozott a tisztán tartása ,a hygénia ? A legtöbb érzõ ideg a fityma bõrében van .Tessék már egy kis bioszt is olvasni ,nem fog megártani .Persze az ilyen férfiak jobb is ha levágatják , csak kicsit hosszan kellene .

Ugyan már, kedves elõttem iró . Nem hobbyból nõtt az oka , ez nem valami divat, tetszik vagy nem teszik a nõknek . Amig nem voltál metélt addig gondot okozott a tisztán tartása , a hygénia ? A legtöbb érzõ ideg a fityma bõrében van .Tessék már egy kis bioszt is olvasni , nem fog megártani .Persze az ilyen férfiak jobb is ha levágatják , csak kicsit hosszan kellene .
Vannak néhányan akik csonkításnak élik meg és nagyon negatívan állnak hozzá. Pl itt is azt a hisztériát keltik, hogy kiszárad a makk és érzéketlenné válik, azaz tönkrement a szexuális életük. Akiket én ismerek azoknál semmi ilyen nem merült fel. Sokkal jobb, egészségesebb, erotikusabb. Nõi szemmel is vonzóbb! :-)
Kedves utolsó, miért nem foglalkozol inkább saját magaddal? Ha valaki szeretné ezt megcsinálni én inkább csak bátorítani tudom rá, legalábbis nekem nagyon bevált a dolog. Jobban néz ki és a nõk is jóval vonzóbbnak találják. Nem beszélve arról hogy sokkal egészségesebb is.
ne akard megcsinaltatni
És ezt biztos egy nõ állítja... (írási stílusából ítélve...) o.O
Csak ha nagyon komoly orvosi indoka van akkor csináltasd meg, egyébként meg a fitymát nem véletlenül növesztette az ember és minden emlõs állat az evolúció során. Az a sok hülye aki szerint ez milyen jó miért nem vágatja le a szemhéját is, hisz annak sem más a funkciója mint a fitymának.
Az egy nagy butaság hogy a nõknek jobban tetszene, esztétikusabb lenne egy metélt pénisz, sõt sok nõt taszít a látvány.De hallani lehetet olyat igen is akinek problémái lettek a metélt péniszével.Bár a többségnek gondot nem okozott, de sokan nyílatkozták, ha nem lett volna rá egészségügyileg szükség akkor nem tették volna meg, mert a gyógyulási idõ 3-4 hét és van akinek eléggé fájdalmas volt. Tehát bonyulult kérdés, mert van aki örül neki és terjeszteni akarja milyen jó is a metélés, más meg aki metélt igaz nem elégedettlen vele, de ha nem lett volna szükség rá nem tette volna sose meg mert fájdalmas volt és eléggé kellemetelen a gyógyulási idõszak, ciki a mûtét menete, a sok ember aki nézegette, elláta a szerszámot, van aki azt hiszi nagyobbnak látszik és a emiatt, vagy a pornó filmek miatt metéltetné magát körbe, és van akit körbe metéltek és szégyeli mert nem akarja megbámulják, beszóljanak.Szóval sok féle nézet és tapasztalat, érzés van ami amiatt nehéz igazságos választ adni mert mindenki másképp érez, másképp lát.
Igen, én.

Hogyan kell izgatni egy olyan férfit aki körül van metélve? Jobb neki a szex vagy kevésbé lesz jó?

Abszolút nem tudom elképzelni,hogyan kell egy ilyen nemiszervel bánni.....úgye ezen nincs b?r,nincs mit húzogatni...Írjon olyan aki körül van metélve.

Legjobb válasz: :D Félsz az Egyszemûtõl? Nekem volt ilyen, nem is egy, én nem voltam odáig érte, mert forever bírta a szexet, és már az nekem sok volt. Mivel nincs rajta az a bõr ami kéne, a gatyóhoz dörzsölõdik mozgás közben, és már hozzászokik ehez, ezért nem olyan érzékeny a farkuk. Nem kell tovább izgatni, sõt még lehet annyira se mert úgyse érzi. inkább az ajó neki ha sokáig bent lehet az oduban:) Csak te birjad legalább fél, egy óráig!

:D Félsz az Egyszemûtõl? Nekem volt ilyen, nem is egy, én nem voltam odáig érte, mert forever bírta a szexet, és már az nekem sok volt. Mivel nincs rajta az a bõr ami kéne, a gatyóhoz dörzsölõdik mozgás közben, és már hozzászokik ehez, ezért nem olyan érzékeny a farkuk. Nem kell tovább izgatni, sõt még lehet annyira se mert úgyse érzi. inkább az ajó neki ha sokáig bent lehet az oduban:) Csak te birjad legalább fél, egy óráig!
Ha körülmetélt [email protected] látsz, a következõ módon kell vele bánni: Megragadod jó erõsen, és úgy 4-5ször odacsukod egy vasajtóhoz, majd húskloffolóval lekezeled széltében-hosszában.

Volt már olyan barátod/szexpartnered, aki körül volt metélve?

Mert a mostani barátomnak igen. Még nem találkoztam ilyennel eddig (mert nem is sokkal találkoztam eddig)

Legjobb válasz: Honnan tudod, ha még nem feküdtél le Vele? Egyébként ugyanolyan.

Honnan tudod, ha még nem feküdtél le Vele? Egyébként ugyanolyan.
A kérdező hozzászólása: mert petting már volt
lett volna, de undorodom tõle szal kb semmi nem lett
azigen..

Az normális, ha már csak olyan pasival tudom elképzelni a szexet, aki körül van metélve?

Nemrég szakítottunk barátommal és ? körül van metélve és annyira jó volt vele a szex, és még szopni is szerettem, bárhol bármikor.. Annyira esztétikus és higiénikus... Már nem tudom elképzelni, hogy olyan pasival szexeljek, aki nincs körülmetélve.. S?t, undorítónak találom..

Legjobb válasz: elég gáz am az ilyen "elvárás" egy fiúval szembe... mintha már nem is a szerelem miatt akarnál valakivel járni, hanem a körülmetél farka miatt....

Nem normális, viszont az igen, hogy az ilyen gyökerekkel, mint amilyen te vagy egy normális ember se szexeljen.
elég gáz am az ilyen "elvárás" egy fiúval szembe... mintha már nem is a szerelem miatt akarnál valakivel járni, hanem a körülmetél farka miatt....
Egyet értek veled kérdezõ.Szerintem is csúnya amelyik nincs körülmetélve.Amikor életemben elõször láttam olyat nagyon meglepõdtem, nekem valahogy olyan természetellenesnek tûnt.De végül is mindegy, mert nem a kinézete számít.Viszont itt Magyarországon nem sok körülmetélt fiút fogsz találni sajnos.
a körülmetélés egy betegség megoldása... fitymaszükületet gyógyítanak... oda kint mindenkinek ez..sok divatmajom.. :) ))
Pedig a fityma védi a makkot a külsõ behatásoktól, olyan gonosz csajoktól is mint te kérdezõ.
Nálad igen, máshol meg nem. Szerintem az emberek 90%a megvan anélkül, hogy ez lenne az általános mûveltsége, de persze arra jó, hogy te felsõbbrendûnek érezd magad.
Basszus, ha megkérdezik tõlem, mi Oroszország, nem fogom rámondani hogy fõváros, vagy tanya, vagy egy másik bolygó. EMBER! Egy általános mûveltséghez hozzátartozik.
ja, mert te biztos álmodból felkeltve el tudod mondani az usa összes államát, meg hogy melyik hol van és melyik a capital
Az amerikaiaktól ne várjunk mást, akik Európára azt mondják, hogy egy ország, és ha Hungary-ban lakok, azt hiszik, hogy éhes vagyok...
Neked valami nagyon nagy problémád lehet. Menj vissza az usába ha ilyen megszállott usa fan lettél.
A kérdező hozzászólása: Leszögezem, hogy 20 éves lány vagyok és nem körülmetélt pasi:) A kérdést meg helet, hogy rosszul fogalmaztam meg, de szerintem a lényeget mindenki érti.. Tényleg sokkal higiénikusabb és esztétikusabb a körülmetélt kuki.. Egyébként éekig éltem az USA-ban és elhihetitek és és föld a különbség. Nem csak körülmetélt kuki téren.. De ezt úgysem fogják azok megérteni, akik nem tapasztalják.. Nem is várom el, csak kíváncsi voltam, hogy mennyien fognak elkezdeni ocsmány kommenteket írni..
De amúgy már magát a kérdést hülyeségnek tartom, minek kérdezi meg valaki bármirõl hogy "ez normális?"...ha utána nemtetszik neki az ha megmondják h nem, nem az.
"17. századi nemi megjelenést"...lol :D
"A sok okos meg majd figyelje, hogy pornóban mennyi metéletlen kukit lát... Nem sokat fog találni, ennyit arról, hogy mi az igényes"...vicces hogy pont a pornót hozod fel az igényesség mintájaként, ahol simán beteszik seggbõl szájba és a cucc a végén a leányzó (esetedben pasi) arcán landol.
Figyelj, az amit mondtam, attól már csak te vagy szánalmasabb... A körülmetélést tényleg azért csinálják, hogy elkerüljenek egy betegséget, nem divatból! Ha a kérdezõnek csak az a pénisz kell, menjen utána. Kíváncsi lennék, hogy ismerkedne itt a fiúkkal. -Szia! Körülmetélt vagy? -Öööö szia... nem. -Na mindegy, akkor szia! Szerencsétlen fiúk, sajnálom õket, hogy ilyen lányokkal is összehozza õket a sors. Vagy ha együtt voltak amúgy is, miért nem vitte magával a fiú? Ha meg nem bírja ki, akkor meg vegyen vibrátort. Vagy törõdjön bele, hogy Magyarországon nem sok az olyan férfi, aki körül van metélve. De ha türelmes és vár kb 5-10 évet, itt is divat lesz, és akkor majd szexelhet örömére.
*az, amit mondtál
A kérdező hozzászólása: Kérdésedre válaszolok, azért nem vitt ki, mert vizsgáim vannak sajnos.. De pont az ilyen paraszt kommentekre gondoltam:) Csak nevetek, hogy sajnos ennyire el vannak keseredve a magyarok, hogy mások jó életére irigykednek.. Ahhoz képest, hogy az amerikaiak állítólag buták, õk élnek a legjobban.. A magyar ember meg mire megy az okosságával?? max 150 ezer ft fizu, adózzunk stb.. Ezen kéne elgondolkodni a nagyokosoknak:)
Jómagam nem vagyok metélve és nem is szeretném, hogy e megváltozzon, de évek óta felhúzva tartom a fitymám, alig különbözik a metéléstõl és máris kevésbé hajlamos bebüdösödni, fõleg nyáron, melegben. 21F
Mire számítottál? Minek raktál ki ilyen kérdést? Tudtad rá szerintem magadtól is rá a választ! Ja és egyetértek azzal a felhasználóval aki a hajas témát írta! Teljesen igaza van! Másik dolog meg, hogy érdekes módon, sem apukámnak, sem a barátomnak nem kell körülmetélni a péniszét, mert tisztán tudja tartani, és figyel magára. Szerintem elkerülhetõek ezek as betegségek, akárcsak lányoknál a gomba vagy ilyesmik.... Te meg metéld körbe a fiadat, és ha szegénynek ez nem tetszik és egy életre megpecsételed és rosszul fogja magát érezni szerinted neki milyen lesz? Gondolj már bele!!! Mindenki divatból csinálja már... hát csináljátok, sõt egészbe levághatnátok, akkor tuti nem kaptok el semmit, és meg lesz oldva ez a problémátok...
#47-es vagyok. Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy nagyon jó, hogy vannak ilyen lányok, akik szerint undorító, hogy ha nincs körülmetélve.
Sajnos ez Magyarországon nem elterjedt dolog, és látod sokaknak ilyen bunkó véleményük van róla. Sajnos én sem vagyok körülmetélve, de szívesen megcsináltatnám, ha majd egyszer lesz fiam, neki mindenképpen megcsináltatom.
én speciel nem fikázom a körülmetélteket, csak a "kedves" kérdezõt. minden nyelven a szerelem ugyan azt jelenti...és az a körülmetéléstõl független (amerikában is). ha f.szra vágysz akk oké, de a tiszta szerelemben tökmindegynek kéne lenni h körül van e metélve v sem... mintha valaki azért nem járna veled kérdezõ mert pl. a hajad nem fekete színû...
én nem tudom miért csinálnak ekkora ügyet ebbõl a dologból.egy lány szempontjából megértem.az tetszik neki, ez van, na de hogy a körülmetéltek fikázzák a körülmetéletleneket és fordítva na az már vicc.én metélt vagyok de eszembe nem jutna fikázni azt aki meg nem, nem is érdekel, ahogy az sem ha olyan csajt fognék ki akinek a metélt farkam nem tetszik.nekem sem tetszenek a lógó, lifegõ csiklók stb-k.van akinek ez tetszik van akinek az, ne legyen már ekkora úr a sötétség!
Én nem értem miért kell ezért ennyire megutálni szerencsétlen lányt.Én a helyzet túloldalán vagyok, km vagyok de nem zsidó.Eléggé parázok mindig amikor olyan helyzetbe kerülök, hogy zavarni fogja e a leányt...
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg nagyon elkanyarodtunk itt a témától, és mivel túl sok a barbár, nem is reagálok a kommentekre:) De nektek jó fikázódást puszipá:)
A kérdező hozzászólása: És a legtöbb anyuka kint azért metélteti körül a fiát már kiskorában, mert higiénikusabb és ne legyen semmiféle betegsége, amiket említetté.. Nem vagyok hülye, tudom, hogy nem divatból, de akkor is sokkal jobb!!!
Mi az, h nem hobbiból? Ambuláns mûtét, csak utána pár hétig nem d.ghatsz. Az megy el, aki akar. És igen, igénytelen dolog ma már. Ez olyan mint a borotvált p.nci, meg a büdös száj.
Sztem is begyöpösödött vagyok, amiért bõr van a [email protected]
divat legyen h valaki körbe legyen metélve?? azért ez vicces dolog.. :DDD ha nem vagy körbe metélve akkor nem vagy ember vagy mi? Mert lassan itt tartunk.. Azokat a pasikat nem hobbiból metélik körbe!!!Ezt kellene megérteni.. felfogni.. de sok amerikát majmoló kis pitsa ezt nem érti meg!
Nekem egy körülmetélt szerszámmal volt dolgom eddig életemben, de valahogy egyáltalán nem jött be. Pedig ráadásul méreten felüli is volt. A srác viszont, akihez tartozott... áááá, hagyjuk! :s Elég rövid kapcsolat volt. Lehet, ezért is ment el a kedvem a körülmetélt farkaktól. Maradok a jól bevált, hagyományosnál. :) (Nem, köszi, nem kérek privát üzeneteket!!!)
A kérdező hozzászólása: Nem tehetek róla.. Ha egyszer egy nõ megtudja mi a jó, nem adja le a szintet.. És nem zsidó vallású, hanem keresztény.. Tévhit, hogy csak a zsidók metéltetik körül magukat.. Ez van.. De komolyan mondom összehasonlítva a pasikkal, akikkel elõtte voltam, mondhatom, hogy õ a legjobb.. Lehet, hogy azért is, mert feka vagy nem tudom.. Érdekes..
"nekem valahogy olyan természetellenesnek tûnt"...te hülye vagy? :D
Ne itt keseregj, hanem telepedj ki Jeruzsálembe.
Izrael lenne neked a kánaán.
(amerikai is lehet zsidó)
A kérdező hozzászólása: És nem zsidó volt, amerikai.. Kint ez olyan alap dolog, csak Európában nem elterjedt..
A kérdező hozzászólása: Basszus szerintem sosem lesz már normális szexuális életem, hacsak nem megyek ki az USA-ba és találok még egy ilyen jó pasit...
éljenek a zsidók! :) ))))
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon bejött és a méret is tökéletes volt.. Ahhjjj kár, hogy visszament az USA-ba.. De lehetséges, hogy hazajön a szabadsága után, talán megvárom, úgysem találok nála jobbat..
persze hogy normális...én is körül vagyok metélve;)
Az a durva, hogy kezd egy ilyen kérdéssel: "Az normális, ha már csak olyan pasival tudom elképzelni a szexet, aki körül van metélve?" Aztán a kérdésben még leírja ezt: "Már nem tudom elképzelni, hogy olyan pasival szexeljek, aki nincs körülmetélve.. Sõt, undorítónak találom.." És pár válaszra így reagál: "Hihetetlen, hogy a magyarok ennyire be vannak gyöpösödve.. Ezért nem fogok itt soha értelmes pasit találni.. Szörnyû ez a mentalitás.." Ebbõl leszûrve én azt tudom elképzelni, hogy ezt kérdést egy körülmetélt fiú tette fel, vagy az illetõnek az értelmi szintje egy aranyhaléval vetekszik.
én is körül vagyok metélve, de ezek szerint ilyen kevesen vannak a metélt pasik hogy nagyítóval kell õket keresgélni?:)
A kérdező hozzászólása: Köszi az értelmes választ:) Nem kamu, tényleg elgondolkodtam rajt, hogy hogy találok így pasit valaha is... Túl nagyok lettek az igényeim egy ilyen tökéletes férfi után, egyszerûen nem tudom lejebb adni az igényeimet..
ja, bocsi. nem.
Kérdezõ? ugye te pasi vagy?
Én is, és szerintem is normális. Én is utálom a metéletlen kukit (biszex vok). Szerintem kõkorszaki, és gusztustalan. De errõl értelmes vitát nem lehet folytatni, hiszen akinek nem vágták, az nyilván védeni fogja a helyzetet, már csak a szégyen és a kognitiv disszonancia elkerülése miatt is. Nyugaton sokkal elterjedtebb, a zsidókat meg kár belekeverni, nem attól függ. A sok okos meg majd figyelje, hogy pornóban mennyi metéletlen kukit lát... Nem sokat fog találni, ennyit arról, hogy mi az igényes. Érdekes egyébként h tegnap volt itt egy vita errõl, és pár ott leirt dolog itt is visszaköszön, de remélem nem kamu. 26/f
A kérdező hozzászólása: Hihetetlen, hogy a magyarok ennyire be vannak gyöpösödve.. Ezért nem fogok itt soha értelmes pasit találni.. Szörnyû ez a mentalitás..
Én is körül vagyok metélve...
I dont want to live on this planet anymore.
A kérdező hozzászólása: Eõtte egy 3 éves kapcsolatom volt, olyan sráccal, aki nem volt körülmetélve, ésa 3 év alatt kb 4-szer szoptam le, akkor is könyörgött.. Undorodtam tõle..
ATYAÉG XD
Nem mindegy? Csak védekezzenek.
A kérdező hozzászólása: Most mi olyan vicces ezen? Feltettem egy kérdést és rendes válaszokat várok rá, nem pedig ilyen 'ATYAÉG' színvonalú baromságokat...-_- Csak arra vagyok kíváncsi ki hogyan védekezik, ha a barátja körül van metélve... ennyi, még ezt se szabad feltenni, mert egybõl hülyének gondolják a kérdezõt...-_-
Ugyanúgy védekezik, mint aki nincs.
Teljesen mindegy, hogy metélt-e vagy sem.Úgy védekezzetek ahogy jól esik.
Teljesen ugyanaz, ez egy tévhit, hogy a körülmetélt srácnak kellemetlen gumival szexelni, mert ugyanúgy élvezi az aktust, mint ha nem lenne, sõt igazából még könnyíthet is a dolgon, ha a srácnak nem szuperál teljesen megfelelõen a fitymája.

Hogyan maszturbálnak azok a fiúk, akik körül vannak metélve?

Nekem egyértelmű, hogy a fitymámat húzogatom, de hogy lehet anélkül?

Legjobb válasz: A zsidóság nem egy faj, ergo semmi rasszizmus nincs benne. Nem mintha egy ország nagykövetségének a linkjét bemásolni bármilyen kontextusban rasszista lenne.

A zsidóság nem egy faj, ergo semmi rasszizmus nincs benne. Nem mintha egy ország nagykövetségének a linkjét bemásolni bármilyen kontextusban rasszista lenne.
Ennyi nem normális embert! AKI KÖRÜL VAN METÉLVE NEM MIND ZSIDÓ!!!!! A muzulmánok is körülmetéltek, egészségügyi okból is lehet valaki körülmetélve, mert a fitymaszûkület egyik gyógyítási módja is ez! Vagy divatból, és higiéniai okból mint az USA-ban és Dél-Koreában. Ha nem tudsz segíteni, akkor ne süsd el a hülye rasszista poénod!
Anyuka samponos flakonja nem csak a hajmosó készítmény tárolására szolgál -egyeseknél-. (volt már ilyen kérdés)
másét verik XD
Úgy hogy a tövét izgatod. Tényleg sz*rabb, de meg lehet oldani.
Mivel mindkét csapatnak gondjai vannak az egészséges maszturbációval, ezért egymás irtásával vezetik le a feszültséget. Amúgy a fityma tele van idegvégzõdéssel, kár lemetélni.
"Másét verik." Egymásét:-P.

Létszi linkeljetek képet olyan fiúról/férfiról aki körül van metélve (? )

de a videó is jó.de a képnek jobban örülnék

Legjobb válasz: google a barátod xD

google a barátod xD
Menyhárt Tamás http://pics.indavideo.hu/videos/405/243/1-3.jpg?rand=5493 Van videó is róla: http://www.youtube.com/watch?v=H8WudYVAB_4 Õ például körül van metélve. El is mondja a videóban. De csak azért, mert fitymaszûkülete volt.
Olyan mint mikor hátra van húzva a fityma.
A kérdező hozzászólása: utolsónak köszi
Szerintem nem akarod te azt látni, az enyém pl iszonyú ronda

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!