Találatok a következő kifejezésre: Aki ezt clostit szedi, (3 db)

A Closti elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Mit lehet tenni ellene? Ez a vékonyodás ugyanúgy vonatkozik arra aki napi egyet szed, vagy napi hármat? Mit szedjek?

Január, február clostis hónapom volt, a másodikra sikerült a baba. Nem lehettem sokáig boldog, sajnos elment a baba a 7-ik héten. Eddig szüneteltünk, most indulunk nagy nagy reményekkel újra.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a doki a kezdetektõl felírta a Norcolutot, mert rendszertelen volt a mensim. Aztán (ezt 3 hónapig szedtem)most 2. hónapja szedem a Clostyt 3x1-et 2.-5. napig. Na mármost, a doki (tegnap voltam ellenõrzésen)mondta, h a Norcolut segíti a méhnyálkahártya erõsödését, és ha meg meg akar jönni a mensi, akkor pont 28 napra fog megjönni, de terhes maradhat az ember mellette. Mi már fél éve próbálkozunk, de ma vettem a teákat(cickafark peteérést segítõ -a mensitõl 2 hétig napi 1 bögre+palástfûtea betapadáshoz következõ 14-28. napig ugyanígy).Sok sikert!

Szia! Nekem a doki a kezdetektõl felírta a Norcolutot, mert rendszertelen volt a mensim. Aztán (ezt 3 hónapig szedtem)most 2. hónapja szedem a Clostyt 3x1-et 2.-5. napig. Na mármost, a doki (tegnap voltam ellenõrzésen)mondta, h a Norcolut segíti a méhnyálkahártya erõsödését, és ha meg meg akar jönni a mensi, akkor pont 28 napra fog megjönni, de terhes maradhat az ember mellette. Mi már fél éve próbálkozunk, de ma vettem a teákat(cickafark peteérést segítõ -a mensitõl 2 hétig napi 1 bögre+palástfûtea betapadáshoz következõ 14-28. napig ugyanígy).Sok sikert!
Tehát én a Closty mellett szedem folyamatosan a Norcolutot.

Aki ezt a clostit szedi, annak 28 napos ciklusai voltak előtte?

Még az érdekelne, hogy a PCOS-t is támogatják ezzel a gyógyszerrel... Akinek ilyen baja van, annak a ciklusai pontosak voltak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem PCOS-em van és a második Clostys kúrámon vagyok túl. Azt tapasztalatam, hogy a Closty nem állítja be a ciklust a kb. 28 naposra. Pedig azt hittem eleinte, hogy majd így lesz. Csak a petérést segíti, nálam is nagyszerûen bevált. Nekem átlag 5 hetente szokott megjönni, szóval 32-35 naposak a ciklusaim, de soha nem tudom kiszámítani pontosan, Soha életemben nem volt napra pontos, még fogamzásgátlóval sem. A PCOS-re ez nem orvosság!!! Csak egyik tünetét, az elmeredó peteérést serkenti.

Szia! Nekem PCOS-em van és a második Clostys kúrámon vagyok túl. Azt tapasztalatam, hogy a Closty nem állítja be a ciklust a kb. 28 naposra. Pedig azt hittem eleinte, hogy majd így lesz. Csak a petérést segíti, nálam is nagyszerûen bevált. Nekem átlag 5 hetente szokott megjönni, szóval 32-35 naposak a ciklusaim, de soha nem tudom kiszámítani pontosan, Soha életemben nem volt napra pontos, még fogamzásgátlóval sem. A PCOS-re ez nem orvosság!!! Csak egyik tünetét, az elmeredó peteérést serkenti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Nekem nem diagnosztizáltak ilyet, de volt egy idõ, hogy nem volt tüszõrepedésem, és ugye ott voltak a kis fulliculosok, amire azt mondták nem PCOS. Volt, hogy 40 napig vérezte, majd megkaptam a fogigátlót, percre pontosan beállt 28 napra, amióta abbahagytam azóta is 28 naposak a cilusaim. Most 27 volt 1 nap pecsételéssel elõtte.
clostit és bromocriptint szedtem. PCOS vagyok, pedig ott már a baba, de nam akadály azt mondták. Az én ciklusaim a fogamzásgátló abbahagyása óta 2 évig 43, 65, 102, napos ciklusok voltak. Csak ez a gyógyszer jött be, akkor 29 napra beállt és most baba van.
2. válaszoló vagyok. A PCOs az sok sok visszamaradt kis petesejtmaradvány ami már nem mûködik, de nem ürült ki, ezért hosszabb a ciklus. A closti segít a petesejtnek eljutni a megfelelõ érettségi szintre, és ha nem termékenyül meg kiürül, ezért lesz utána renszeres a ciklus.
A kérdező hozzászólása: És amint abbahagytad a fogigátlót, ugyan úgy visszakerültek a kis ciszták? Amikor meghallottam, hogy vannak ott ilyen visszamardt tüszõk, azt hittem nekem is ilyenem van. És mégegy utolsó kérdés. amikor fogigátlót szedtél, szépen kiürült a petefészkedbõl minden, vagyis akkor nem is lehetett semmit látni, nem utalt semmi a PCOS-re?
sziasztok Én is pcos vagyok. Nekünk van már egy 3-éves kislányunk és már 1-éve próbáljuk összehozzni a tesóbabát, eddig sajnos sikertelenül. Én is szedtem a clsotit 6 hónapig mert nem volt peteérésem se mensim a gyógyszer nélkül. Most lesz az elsõ spontán hónaunk, hogy nem szedem majd a gyógyszert. Amig szedtem 6 hónapon keresztül mindig 31-32 napon megjött a mensim, és szépen volt is félidõben peteérésem, csak baba nem lett belõle:(((

Clostit szedők nektek hányadik honapban sikerült? Akinek ezzel sem sikerült, miért?

Ez az elsö clostis honapom,már másfél éve nem esem teherbe:(hormonok jók.Köszi

Legjobb válasz: Szia! Nekem 2 kúrából, mind a 2 alkalommal sikerült az elsõ hónapban, pedig nagyon vacakok voltak a hormonjaim. Sajnos, az elsõ baba elment, de ma már van egy 10,5 hós kislányom. Kitartás, biztos sikerülni fog!

Szia! Nekem 2 kúrából, mind a 2 alkalommal sikerült az elsõ hónapban, pedig nagyon vacakok voltak a hormonjaim. Sajnos, az elsõ baba elment, de ma már van egy 10, 5 hós kislányom. Kitartás, biztos sikerülni fog!
Szia! Most tettem fel kérdést ez ügyben. Én is az elsõ clostys hónapot csinálom. De nekem nagyn fáj a hasam. Majd megirod, hogy neked sikerült-e? Nekem nem volt pém sem töle, pedig clostynélkül mindig volt, ezt nem értem. Mi is 1, 5 éve próbálkozunk és az én hormon eredményeim is jók.
Szia! Én 3 hónapig szedtem az alatt semmi, a 4. hónapban sikerült, már 10 hónapos. Kitartás! És sok sikert!
nekem is ez a második hónap, most késik a mensim... semmi jele, holnap tesztelek egyet, de nem érzem magam terhesnek. a clostitól egyébként nem kellene idõben megjönnie, ha csinált pét?
Én a 2. adagnál tartok. 2. naptól napi 1 szem. Végre volt peteérésem, akkor együtt is tudtunk lenni, de csak abban a pár napban. Nem tudom sikerült-e...nagyon szeretném
Nekünk 1, 5 év sikertelenség után az elsõ Clostis hónapban sikerült. Nálam is rendben voltak a hormonok, a férjem eredménye tökéletes volt. Most kistesó ügyben a 2. Clostis hónap(egyben az 5. próbálkozós hónap) is sikertelen volt. Most is jók az eredmények. A 3. adagot most nem vettem be. Tartunk egy kis pihenõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi és gratulálok nektek az utolsonak meg drukkolok h sikerüljön! Még valakinek van tapasztalata?Köszi
Én 3 hónapig szedtem, semmi eredmény.
szia! Én a 2. hónapban lettem terhes a closty mellett. De a dokim szerint a legfontosabb a jó idõzítés sex terén. Így nekem azt javasolta hogy legyünk együtt a 11-18. napig minden nap egyszer. Vezessek mellé hõgõrbét is, hogy lássam hogy alakult a ciklusom... Mikor a 30. napon még mindíg magas volt a hõm, már örültem :) )) Szóval nekem így sikerült. A clostit amúgy minden orvos máshogy szedeti a betegeivel. Az elsõ dokim napi 1 szemet adott 5 napon át. Majd a második orvosom napi 2-õt szintén 5 napon át a ciklus 2. napjától számítva.. Tehát ez a closty is orvosfüggõ ám.... nem akarlak elkeseríteni. Hõgõrbét vezess az fontos még ha nem is sikerül, sok mindent leolvashatsz belõle. kitartás....
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek.Majd igen megirom ha sikerült.Irjátok h jok nektek is a hormonok, azt hittem h ezt csak azoknak irják fel akiknek rossz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!