Találatok a következő kifejezésre: Aki ezt clostit (11 db)

Ha ezt a closti-hoz hasonlo gyogyszert a ciklus 15-24 napja kozott kell szednem, es ra par napra meg kell jonnie, akkor ez mikorra fogja beallitani a peteeresemet?

Es az ovu tesztet nem kavarja meg ez a hormon? Hasznaltatok closti alatt ovu tesztet? (Kulfoldon elunk, ezert mar a gyogyszer neve.. de a lenyege ugyanaz!!) Koszi!!

Legjobb válasz: Én clostit szedtem, de azt nekem 3naptól kellettszednem.Jó nagy tüszõt csinált,és a menszim is rendszeres lett 2 adag után

Én clostit szedtem, de azt nekem 3naptól kellettszednem.Jó nagy tüszõt csinált, és a menszim is rendszeres lett 2 adag után

Aki ezt a clostit szedi, annak 28 napos ciklusai voltak előtte?

Még az érdekelne, hogy a PCOS-t is támogatják ezzel a gyógyszerrel... Akinek ilyen baja van, annak a ciklusai pontosak voltak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem PCOS-em van és a második Clostys kúrámon vagyok túl. Azt tapasztalatam, hogy a Closty nem állítja be a ciklust a kb. 28 naposra. Pedig azt hittem eleinte, hogy majd így lesz. Csak a petérést segíti, nálam is nagyszerûen bevált. Nekem átlag 5 hetente szokott megjönni, szóval 32-35 naposak a ciklusaim, de soha nem tudom kiszámítani pontosan, Soha életemben nem volt napra pontos, még fogamzásgátlóval sem. A PCOS-re ez nem orvosság!!! Csak egyik tünetét, az elmeredó peteérést serkenti.

Szia! Nekem PCOS-em van és a második Clostys kúrámon vagyok túl. Azt tapasztalatam, hogy a Closty nem állítja be a ciklust a kb. 28 naposra. Pedig azt hittem eleinte, hogy majd így lesz. Csak a petérést segíti, nálam is nagyszerûen bevált. Nekem átlag 5 hetente szokott megjönni, szóval 32-35 naposak a ciklusaim, de soha nem tudom kiszámítani pontosan, Soha életemben nem volt napra pontos, még fogamzásgátlóval sem. A PCOS-re ez nem orvosság!!! Csak egyik tünetét, az elmeredó peteérést serkenti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Nekem nem diagnosztizáltak ilyet, de volt egy idõ, hogy nem volt tüszõrepedésem, és ugye ott voltak a kis fulliculosok, amire azt mondták nem PCOS. Volt, hogy 40 napig vérezte, majd megkaptam a fogigátlót, percre pontosan beállt 28 napra, amióta abbahagytam azóta is 28 naposak a cilusaim. Most 27 volt 1 nap pecsételéssel elõtte.
clostit és bromocriptint szedtem. PCOS vagyok, pedig ott már a baba, de nam akadály azt mondták. Az én ciklusaim a fogamzásgátló abbahagyása óta 2 évig 43, 65, 102, napos ciklusok voltak. Csak ez a gyógyszer jött be, akkor 29 napra beállt és most baba van.
2. válaszoló vagyok. A PCOs az sok sok visszamaradt kis petesejtmaradvány ami már nem mûködik, de nem ürült ki, ezért hosszabb a ciklus. A closti segít a petesejtnek eljutni a megfelelõ érettségi szintre, és ha nem termékenyül meg kiürül, ezért lesz utána renszeres a ciklus.
A kérdező hozzászólása: És amint abbahagytad a fogigátlót, ugyan úgy visszakerültek a kis ciszták? Amikor meghallottam, hogy vannak ott ilyen visszamardt tüszõk, azt hittem nekem is ilyenem van. És mégegy utolsó kérdés. amikor fogigátlót szedtél, szépen kiürült a petefészkedbõl minden, vagyis akkor nem is lehetett semmit látni, nem utalt semmi a PCOS-re?
sziasztok Én is pcos vagyok. Nekünk van már egy 3-éves kislányunk és már 1-éve próbáljuk összehozzni a tesóbabát, eddig sajnos sikertelenül. Én is szedtem a clsotit 6 hónapig mert nem volt peteérésem se mensim a gyógyszer nélkül. Most lesz az elsõ spontán hónaunk, hogy nem szedem majd a gyógyszert. Amig szedtem 6 hónapon keresztül mindig 31-32 napon megjött a mensim, és szépen volt is félidõben peteérésem, csak baba nem lett belõle:(((

Clostit szedők nektek hányadik honapban sikerült? Akinek ezzel sem sikerült, miért?

Ez az elsö clostis honapom,már másfél éve nem esem teherbe:(hormonok jók.Köszi

Legjobb válasz: Szia! Nekem 2 kúrából, mind a 2 alkalommal sikerült az elsõ hónapban, pedig nagyon vacakok voltak a hormonjaim. Sajnos, az elsõ baba elment, de ma már van egy 10,5 hós kislányom. Kitartás, biztos sikerülni fog!

Szia! Nekem 2 kúrából, mind a 2 alkalommal sikerült az elsõ hónapban, pedig nagyon vacakok voltak a hormonjaim. Sajnos, az elsõ baba elment, de ma már van egy 10, 5 hós kislányom. Kitartás, biztos sikerülni fog!
Szia! Most tettem fel kérdést ez ügyben. Én is az elsõ clostys hónapot csinálom. De nekem nagyn fáj a hasam. Majd megirod, hogy neked sikerült-e? Nekem nem volt pém sem töle, pedig clostynélkül mindig volt, ezt nem értem. Mi is 1, 5 éve próbálkozunk és az én hormon eredményeim is jók.
Szia! Én 3 hónapig szedtem az alatt semmi, a 4. hónapban sikerült, már 10 hónapos. Kitartás! És sok sikert!
nekem is ez a második hónap, most késik a mensim... semmi jele, holnap tesztelek egyet, de nem érzem magam terhesnek. a clostitól egyébként nem kellene idõben megjönnie, ha csinált pét?
Én a 2. adagnál tartok. 2. naptól napi 1 szem. Végre volt peteérésem, akkor együtt is tudtunk lenni, de csak abban a pár napban. Nem tudom sikerült-e...nagyon szeretném
Nekünk 1, 5 év sikertelenség után az elsõ Clostis hónapban sikerült. Nálam is rendben voltak a hormonok, a férjem eredménye tökéletes volt. Most kistesó ügyben a 2. Clostis hónap(egyben az 5. próbálkozós hónap) is sikertelen volt. Most is jók az eredmények. A 3. adagot most nem vettem be. Tartunk egy kis pihenõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi és gratulálok nektek az utolsonak meg drukkolok h sikerüljön! Még valakinek van tapasztalata?Köszi
Én 3 hónapig szedtem, semmi eredmény.
szia! Én a 2. hónapban lettem terhes a closty mellett. De a dokim szerint a legfontosabb a jó idõzítés sex terén. Így nekem azt javasolta hogy legyünk együtt a 11-18. napig minden nap egyszer. Vezessek mellé hõgõrbét is, hogy lássam hogy alakult a ciklusom... Mikor a 30. napon még mindíg magas volt a hõm, már örültem :) )) Szóval nekem így sikerült. A clostit amúgy minden orvos máshogy szedeti a betegeivel. Az elsõ dokim napi 1 szemet adott 5 napon át. Majd a második orvosom napi 2-õt szintén 5 napon át a ciklus 2. napjától számítva.. Tehát ez a closty is orvosfüggõ ám.... nem akarlak elkeseríteni. Hõgõrbét vezess az fontos még ha nem is sikerül, sok mindent leolvashatsz belõle. kitartás....
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek.Majd igen megirom ha sikerült.Irjátok h jok nektek is a hormonok, azt hittem h ezt csak azoknak irják fel akiknek rossz

A Closti elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Mit lehet tenni ellene? Ez a vékonyodás ugyanúgy vonatkozik arra aki napi egyet szed, vagy napi hármat? Mit szedjek?

Január, február clostis hónapom volt, a másodikra sikerült a baba. Nem lehettem sokáig boldog, sajnos elment a baba a 7-ik héten. Eddig szüneteltünk, most indulunk nagy nagy reményekkel újra.

Legjobb válasz: Szia! Nekem a doki a kezdetektõl felírta a Norcolutot, mert rendszertelen volt a mensim. Aztán (ezt 3 hónapig szedtem)most 2. hónapja szedem a Clostyt 3x1-et 2.-5. napig. Na mármost, a doki (tegnap voltam ellenõrzésen)mondta, h a Norcolut segíti a méhnyálkahártya erõsödését, és ha meg meg akar jönni a mensi, akkor pont 28 napra fog megjönni, de terhes maradhat az ember mellette. Mi már fél éve próbálkozunk, de ma vettem a teákat(cickafark peteérést segítõ -a mensitõl 2 hétig napi 1 bögre+palástfûtea betapadáshoz következõ 14-28. napig ugyanígy).Sok sikert!

Szia! Nekem a doki a kezdetektõl felírta a Norcolutot, mert rendszertelen volt a mensim. Aztán (ezt 3 hónapig szedtem)most 2. hónapja szedem a Clostyt 3x1-et 2.-5. napig. Na mármost, a doki (tegnap voltam ellenõrzésen)mondta, h a Norcolut segíti a méhnyálkahártya erõsödését, és ha meg meg akar jönni a mensi, akkor pont 28 napra fog megjönni, de terhes maradhat az ember mellette. Mi már fél éve próbálkozunk, de ma vettem a teákat(cickafark peteérést segítõ -a mensitõl 2 hétig napi 1 bögre+palástfûtea betapadáshoz következõ 14-28. napig ugyanígy).Sok sikert!
Tehát én a Closty mellett szedem folyamatosan a Norcolutot.

Mit lehet tenni? Hét hónapja abbahagytam a fogamzásgátlót. Azóta csak akkor jön meg, ha a dokim rásegít Clostival. Ez nem normális, és a nyálkahártyám sem túl vastag. Szervi bajom nincs, csak felborult a szervezetem a bogyótól.

Mellesleg a fog.gátló el?tt is rendszertelen volt, és anyukám is ezzel a problémával küzdött anno. Aki hasonló cip?ben járt, annak mikor jött össze? Vagy tudtok mondani olyan szert ami segítene? 3 hónapja lelkes fogyasztója vagyok a málnalevél-palástf? kett?snek. Nagyon el vagyok keseredve, nagyon várjuk a picurkát!

Legjobb válasz: Szia én ugyan igy vagyok:( Nekem ajánlották a cickafark teát,én most hagytam abba a fogit de volt hogy szüneteltettem a a tabit és 6 hónapig nem jött meg:(most remélem másként lesz megpróbálom ezt a teát azt mondják ez jó:)már elõre félek hogy mi lesz pedig nem szabad,én anyum is ugyan igy volt,de õ ahogy abbahagyta a fogit nem tartott szünetet és egybõl terhes lett velem:) nem szabad feladni!!!!!Sok sikert magunknak,én most várom hogy megjöjjön és elmúljon és keressünk dokit

Szia én ugyan igy vagyok:( Nekem ajánlották a cickafark teát, én most hagytam abba a fogit de volt hogy szüneteltettem a a tabit és 6 hónapig nem jött meg:(most remélem másként lesz megpróbálom ezt a teát azt mondják ez jó:) már elõre félek hogy mi lesz pedig nem szabad, én anyum is ugyan igy volt, de õ ahogy abbahagyta a fogit nem tartott szünetet és egybõl terhes lett velem:) nem szabad feladni!!!!!Sok sikert magunknak, én most várom hogy megjöjjön és elmúljon és keressünk dokit
hát ez nehéz ügy, sajnos ismerek olyat, akinek a gyógyszer miatt csak lombik babája lehett, de a lényeg, hogy lehett. Neked még nem ennyire gáz a helyzet, még normalizálódhat is a ciklus, és nyálkahártya is, de ha nem válztozik, akkor menj meddõségspecialistához!
Ha babát szeretnétek mihamarabb keress fel egy szakorvost. A barátnõm 2 évet "pazarolt" különféle hiedelmekre.Most már 1 éve próbálkoznak szakorvossal és most jött el lombik program.Drukkolunk.
Nálam ugyanez volt. Abbahagytam, és 10 hónapig nem jött meg. Az én dokim 1 évig szeretett volna várni a clostival, nem akarta megerõszakolni az agyamat... Én meg persze türelmetlen voltam, addig már kipróbáltam az E vitamint, a cickafark-palástfû kombit, a Hormeel S cseppet, a maca kaspzulát, és semmi nem segített. Aztán a 10. hónapban a babatervezõk otthonáról rendeltem fekete üröm kapszulát. Napi 5 db-ot szedtem belõle, és 14 nap után ett peteérésem. Jó fájdalmas, és félreérthetetlen! :) ) A 12. hónapban uezt csináltam, akkor már nem éreztem, hogy peteérés lenne, de ez semmit nem jelentett, használt a kapszula, mert idán január elején pozitívat teszteltem. Sajnos a fogi elhagyása nálam nem a nõi nemi hormonokban okozott gondot, hanem a pajzsmirigy mûködése állt le tõle! Ez jan-ban derült ki, így csak 5 hetes terhesen kezdtem el szedni a gyógyszert rá. Ez már sajnos késõ volt, 7 hetesen elvetéltem... Akkie nnyi ideig nem menstruál, ott nem csak a sima hormonokkal lehet gond, hanem a pajzsmiriggyel is, mellékvesével, vagy az inzulinnal is. És persze a nyálkahártya rossz minõségû, ahogy te is írtad, vékony, és a növekvõ baba beágyazódásához szinte mindig kevés. Én az elejétõl barnáztam, kaptam duphastont aztán utrogestant is, ez utóbbi használt (elmúlt a barnázás), de akkor már késõ volt. :( A következõ terhességnél az elejétõl kezdve szednem kell az utrogestant, - ez sárgatest pótló hormon: progeszteron, ami az elsõ 12. hétben táplálja a babát, amíg a méhlepény a 12 hét után át nem veszi a szerepét... Egyébként nekem is elõtte nagyon rendszertelen volt a mensim, ezért akart várni a dokim 1 évet, mert az ilyen emberkéknél még lassabban áll vissza a rend... A mûtét napja óta megint szedem a fekete ürömöt, és reménykedem a 14. napi peteérésben...

Tisztelt Doktor Úr! 4 hete volt pco miatt laporoszkópiás műtétem, méh átfúvásom, és méh küretem. A kezelő orvosom azt mondta, amint megjön a havi vérzésem, akkor napi 3×1 clostit szedjek. Ezzel együtt lehet szedni a premenst? Ha igen, akkor el kezdhetem m

Tisztelt Doktor Úr! 4 hete volt pco miatt laporoszkópiás műtétem, méh átfúvásom, és méh küretem. A kezelő orvosom azt mondta, amint megjön a havi vérzésem, akkor napi 3×1 clostit szedjek. Ezzel együtt lehet szedni a premenst? Ha igen, akkor el kezdhetem már most? Előre is köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erről a kérdésről elsősorban kezelőorvosával konzultáljon. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erről a kérdésről elsősorban kezelőorvosával konzultáljon. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 4 hete volt pco miatt laporoszkópiás műtétem, méh átfúvásom, és méh küretem. A kezelő orvosom azt mondta, amint megjön a havi vérzésem, akkor napi 3×1 clostit szedjek. Ezzel együtt lehet szedni a premenst? Ha igen, akkor el kezdhetem m

Tisztelt Doktor Úr! 4 hete volt pco miatt laporoszkópiás műtétem, méh átfúvásom, és méh küretem. A kezelő orvosom azt mondta, amint megjön a havi vérzésem, akkor napi 3×1 clostit szedjek. Ezzel együtt lehet szedni a premenst? Ha igen, akkor el kezdhetem már most? Előre is köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Erről a kérdésről elsősorban kezelőorvosával konzultáljon. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Erről a kérdésről elsősorban kezelőorvosával konzultáljon. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Nekem kicsit kitolta és a 17.napon volt. És a ciklusom 30 napos lett!
Nekem az elsõ clostis hónapban a 19-ik napon volt, amásodikban már a 15-ik napon. Inkább elörébb hozta nekem.
Én a 6. napon kezdtem szedni, és a 20.napon volt peteérésem. Hamarosan kiderül, hogy mennyire voltunk sikeresek. :) Lehet, hogy kitolja, lehet, hogy elõrehozza. Akciózzatok 2 naponta, akkor tutira nem maradtok le! Sok sikert!

Ha a prolaktin szintem most jött rendbe akkor nemkellene már peteérésnek is lennie? Mert nekem mégsincs igy most clostit kell szednem normális ez?

akkor miért nincs peteérésem ha minden rendben van már?akinek volt prolkatin szint gondja annak hogy volt?rögtön helyre jöt utánna a péje?

Akkor most nemsikerül ugye? Mert annyira menzis görcseim vannak. Ez a 28 napom. Clostit szedtem ezért nagyon reménykedtem de ugylátszik most sem sikerült.

igaz a dokim felkészitett hogy most nembisztos hogy sikerül mert vékony volt a méhnyálkahártya a closti mellékhatás a miatt. de most olyan menzis görcseim vannak mintha már megakarna jönni. de nagyon er?s azért gondolom hogy nemsikerült

Legjobb válasz: Még ne vesd el, várj még törelemmel, hátha.... Tudom, nehéz.Én is görcsöltem eddig naponta csak kicsiket, de eddig semmi, csak kis barnázás.....Nemtudom, mi lehet. Várok. Várjunk együtt. :))

Még ne vesd el, várj még törelemmel, hátha.... Tudom, nehéz.Én is görcsöltem eddig naponta csak kicsiket, de eddig semmi, csak kis barnázás.....Nemtudom, mi lehet. Várok. Várjunk együtt. :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!