Találatok a következő kifejezésre: Aki elrabolta a Barátok köztben az (1 db)

Aki elrabolta Kingát a Barátok köztben az a pasi nem pécsi véletlenül?

Mintha ismerném, de akkor jól lefogyott.

Legjobb válasz: Igazad van.Én is csodálkozom az ilyeneken,de a kérdeésedre nem tudok válaszolni,bocsi:S Nem nézem a Bari köztöt.

Igazad van.Én is csodálkozom az ilyeneken, de a kérdeésedre nem tudok válaszolni, bocsi:S Nem nézem a Bari köztöt.
Mert az ilyen idiótáknak miért adnak választási jogot?
Nekem is nagyon ismerõs. Én is pécsi vagyok, és szerintem én is láttam már valahol (vagy ugyan azzal keverjük), lehet éppen pécsi színész.
Kátai István játszotta Kinga elrablóját.
Mi ezt honnan tudjuk? Esetleg reménykedsz, hogy õ is fent van itt, és ír neked?
Éehet, hogy te vagy az. Vagy anyád.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ! Az ilyeneket miért nem tiltják ki??? Amielõtt beírok egy kérdést ott egy méteres lista, hogy mit nem szabad..EZT SZABAD?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak! Igazad van, de pont azért kérdeztem, hátha válaszol olyan aki ismeri!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ezek szerint nem az akire gondoltam, de most legalább tudom ki volt!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen BALETTOS filmek vannak?

olyanokra gondolok mint például a fekete hattyú, a rivaldafényben... tudnátok nekem ilyeneket mondani?? előre is köszönöm:))

4

Hol nézzem a hobbit-ot?

Nekem a 3D látvány a lényeg digitális 3d-t meguntam.

0

Olyan filmeket keresek amik betörésekről szólnak! Vannak ilyenek?

4

Nem emlékeztek ennek a mesének a címére?

Nagyo régen ment, kedves szörnyek vannak benne akik minden nap kapnak 1 levelet a postaládába, van meg benne 1 nagyobb narancssárga szörny és 1 lila kígyószerű lény is. Ha jól emlékszem akkor bábok voltak talán, és még volt 1 mókus is.

2

Mi ennek a filmnek a címe? Többi lent

a történetét anniyra nem tudom mert régen láttam afilmet és régi film is. de egy vígjáték, és az a lényeg hogy van egy hulla akit a kerti pavilon alá temetnek, mert véletlenül lelőtték és ebből sok bonyodalom lessz kijön arendőrség is meg minden.

2

The Walking Dead 04/08-as része titeket is meglepett/sokkolt? Aki nem látta még az ne olvassa tovább mert SPOILER következik!

Első sorban gondolok itt szegény Hershel lefejezésére aki szerintem az egyik legkedvesebb és szerethetőbb karakter volt. A kisbaba meg szerintem úgy is valakinél a buszon van ezért nem említem. Vártam, hogy nagy gyilkolás lesz de ez a gyilkosság már Trónok harcába illő volt.

17

Melyik az a film amelyikben 4 udvarló egyszerre megy egy nőhöz, de mind a 4en meghalnak nála valamilyen balesetben, utána elrejti a hullákat?

0

Kihagyhatatlan animék?

ármilyen műfajú lehet(kivéve ecchi, azt nem kedvelem)

27

Van a Death Game Parknak magyar felirata?

2

Melyik az a film, amelyben a lány szeret a gyengélkedőn lenni, testvére lónak képzeli magát, aztán jön egy új szebb diáklány, azt hiszi barátok lesznek, de aztán mégsem?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!