Találatok a következő kifejezésre: Aki elrabolta a Barátok (2 db)

Ha egy telefonos programmal elküldöm a GPS koordinátáim a barátomnak azzal, hogy elraboltak, akkor emiatt elkezdenének keresni engem a rendõrök?

Valamelyik nap azt álmodtam, hogy elraboltak, kicsit felzaklatott, így egy ilyen pároknak kitalált alkalmazást szedtünk le ketten, így közvetlenül tudunk megosztani képeket, feljegyzéseket, üzenetváltásokat egymással, de GPS koordinátát is. Azt beszéltük meg, ha -ne adj Isten- bajba kerülnék, akkor azt írnám neki, hogy SOS és elküldöm a koordinátáim. Ha ezzel beállítana a párom a rendõrségre -és még nem járt le az az idõ, amikor eltûntnek nyilvánítanak-, akkor elkezdenének keresni?

Legjobb válasz: Természetesen figyelembe vennék a telefonod koordinátáit, nem rég hasonlóképpen találtunk meg két ellopott tabletet. A lopás után bemértük, hogy honnan adják a jelet és a bejelentés után kb egy órával már meg is lett mindkettõ. Viszont, ha téged elrabolnának, akkor az elrablóid elsõ dolgai közt szerepelne többek között az is, hogy a telefonodat elveszik tõled és az elsõ kukába kihajítják pont a hasonló esetek elkerülése végett, úgyhogy nem tartom túl életképesnek ezt a megoldást.

Természetesen figyelembe vennék a telefonod koordinátáit, nem rég hasonlóképpen találtunk meg két ellopott tabletet. A lopás után bemértük, hogy honnan adják a jelet és a bejelentés után kb egy órával már meg is lett mindkettõ. Viszont, ha téged elrabolnának, akkor az elrablóid elsõ dolgai közt szerepelne többek között az is, hogy a telefonodat elveszik tõled és az elsõ kukába kihajítják pont a hasonló esetek elkerülése végett, úgyhogy nem tartom túl életképesnek ezt a megoldást.
Ezért kell egy külsõ nyomkövetõ készülék, amin SOS gomb is van (nyomásra SMS-t küld a beállított telefonszámra) és azt elrejted + megnyomod a gombot úgy, hogy senki sem veszi észre. A teló meg nyugodtan mehet a kukába.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezen a külsõ nyomkövetõn elgondolkodunk.
Azért ne verd magad fölösleges költségekbe. Nem olyan gyakori az elrablás errefelé. Az autóbaleset sokkal, de sokkal gyakoribb. Az ellen már érdemes védekezni. Az elrablás ellen elég hatásos, ha a rokonaid, barátaid jól ismernek, elég sokan vannak és törõdtök egymással. Ez esetben meglehetõsen hamar fel fog tûnni, hogy nem vagy ott, ahol lenned kéne. És lépni fognak.
hatóság félrevezetése miatt büntetöeljárást kapnál a pofádra
Szerintem hasznosabb egy gázpisztoly mint végsõ megoldás eszköz, és nem csak emberrablás hanem késelés, támadás, rablás, lopás, kényszerítés stb ellen is védHET.
A kérdező hozzászólása: Kedves ötödik kommentelõ! Szerintem valamit nagyon félre értettél, mert én most egy lehetséges elrablás helyzetét hoztam fel, nem csak holmi hülyegyerekes szórakozást, félrevezetést! ------ Gázsprayt pedig fogunk venni, talán az eléggé hatásos :) Köszi a válaszokat!
gázpisztolyt is, ne csak sprayt. nálam van mindkettõ, a spray a kisebb 1 emberes problémák elkerülése ellen - vagy ott ahol mondjuk egy téren tömegpánikot robbantanék ki a pisztoly használatával - a pisztoly meg arra az esetre ha nagy zûr lenne. hál'stennek még egyiket se kellett használni, de az ördög nem alszik :) 1 spray viszont erõsen korlátozott, hogy mire jó (a gázpisztoly is, de ott 1 patronban annyi hatóanyag van mint 1-2 flakon komplett gázsprayben, és van belõle 5 a tárban)

Aki elrabolta Kingát a Barátok köztben az a pasi nem pécsi véletlenül?

Mintha ismerném, de akkor jól lefogyott.

Legjobb válasz: Igazad van.Én is csodálkozom az ilyeneken,de a kérdeésedre nem tudok válaszolni,bocsi:S Nem nézem a Bari köztöt.

Igazad van.Én is csodálkozom az ilyeneken, de a kérdeésedre nem tudok válaszolni, bocsi:S Nem nézem a Bari köztöt.
Mert az ilyen idiótáknak miért adnak választási jogot?
Nekem is nagyon ismerõs. Én is pécsi vagyok, és szerintem én is láttam már valahol (vagy ugyan azzal keverjük), lehet éppen pécsi színész.
Kátai István játszotta Kinga elrablóját.
Mi ezt honnan tudjuk? Esetleg reménykedsz, hogy õ is fent van itt, és ír neked?
Éehet, hogy te vagy az. Vagy anyád.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ! Az ilyeneket miért nem tiltják ki??? Amielõtt beírok egy kérdést ott egy méteres lista, hogy mit nem szabad..EZT SZABAD?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak! Igazad van, de pont azért kérdeztem, hátha válaszol olyan aki ismeri!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ezek szerint nem az akire gondoltam, de most legalább tudom ki volt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!