Találatok a következő kifejezésre: Aki azt hogy a (21896 db)

Ha egy Word dokumentum első oldalából képet csináltak, akkor az hogy a lehet visszacsinálni?

Tehát ha az els? oldalra kattintok, kijelöli mintha egy kép lenne és nem lehet szerkeszteni se!

Legjobb válasz: Az egy kép és pont. Azt Word-el nem fogod tudni szerkeszteni, ahhoz képszerkesztõ kell. Paint PhotoShop Gimp stb.

Az egy kép és pont. Azt Word-el nem fogod tudni szerkeszteni, ahhoz képszerkesztõ kell. Paint PhotoShop Gimp stb.
Nem lehet csak úgy visszacsinálni, vagyis nagy eséllyel sosem lesz a formázása ugyanolyan, mint az eredeti szövegnek. Erre egy külön ún. karakterfeliramerõ (OCR) program kell.
Jól mondják. Recognita. Õ például egy olyan program ami ilyen képekrõl "elolvassa" a szöveget és visszarakja szövegbe. Csak így menne a dolog...
kézzel is be lehet gépelni azért
Be lehet gépelni, csak mi nem a legmacerásabb és legidõigényesebb megoldást mondjuk elõször...
az ocr sokszor macerásabb lehet, mint a gépelés
Akinek megy a tízujjas gépelés annak nem macerásabb, de aki egyesével keresi a betûket...

Akik szerint a Jobbikot Iránból, meg Oroszországból, meg nem tudom még honnan pénzelik külföldről, azok mivel magyarázzák akkor azt, hogy a Jobbik támogatja azt a törvényjavaslatot, hogy külföldről magyar pártokat ne támogathassanak?

Sőt, ők még azt is megtiltanák, hogy külföldről civil szervezetek se támogathassanak magyar pártokat.

Legjobb válasz: Nem magyarázzák semmivel. Annyi agysejttel amennyi a Jobbik elleneseknek van ez rendkívül nehéz lenne.

Nem magyarázzák semmivel. Annyi agysejttel amennyi a Jobbik elleneseknek van ez rendkívül nehéz lenne.
#2 A többi pártot csak a zsidók támogatják vagy mi? :D Te vagy a legnagyobb vicc az oldalon, minden hülyeséget kitalálsz, csak hogy a magyarokat és a Jobbikot szidhasd.
Ahogy az elsõ írta, hiába mondasz bármit, mert nekik nem elfogadható a válaszod, csak azt fogadják el, amit az ATV-bõl, HírTV-bõl, Retek Klubból értesülnek. Elképesztõ, hogy a média mennyi zombit tud csinálni.
Hatalmon vannak?Ellenzékbõl könnyû ilyeneket mondani.
Õk olyanok, hogy ami nem illik bele a kis világképükbe azon nem agyalnak, nem akadnak fent holmi tényeken, van egy kis álomviláguk, és ami passzol hozzá az oké, arról tudomást vesznek, ami meg ütközik, vele azokról meg nem, kivéve ha ki tudnak még hozzá találni valamit amivel bele tudják erõszakolni.
Nem támogatják. Csak azt akarják hogy nyilvános legyen kit honnan támogatnak aztán zsidózhatnak megint egy jót. Õk már csak ilyen primitívek.
3. vagyok, és a libsikre értettem amit írtam :D csak mert közben írt valaki és könnyen összekeverhetõ mert az is 48%os :D
A kérdező hozzászólása: Na, nagyon eltûntek a libsik. :D Ilyenkor hol vannak? Csak nem nem tudnak semmit ehhez hozzáfûzni? :DD
A kérdező hozzászólása: ?????? Úgy gondolom a Jobbik-gyûlöleted miatt nem értetted a kérdés lényegét. Tehát: Nem arról van szó, hogy ÕK hoznának egy törvényjavaslatot, amiben megtiltanák a pártok külföldi finanszírozását. Hanem hogy TÁMOGATJÁK ezt a javaslatot. Na most kedves gyengeelméjû barátom, úgy függ össze a kérdés ezzel, hogyha a Jobbikot valóban már gyakorlatilag minden keleti államból támogatják pénzzel, akkor miért támogatják a Fidesz ezen törvényjavaslatát? Sõt, miért akarják még szigorítani is? Nem tudom, hogy most sikerült-e megérteni, de ennek semmi köze a kormány-ellenzék szerepkörhöz. :) Na, világos már Dick? :)
A kérdező hozzászólása: Na liberók, most mi van? :O Ilyenkor merre vagytok? Miért nem tudtok ilyenkor is habzó szájjal nácizni meg fasisztázni? Érvek akkor amellett, hogy külföldrõl pénzelik? Szánalmasan nevetségesek vagytok libsik. :D
Bocsanat hogy beleszolok, de feljott a kerdes a phone-on "Iran" szo alatt: Nem valoszinu hogy az itteni mullahk akarkit is financiroznanak a Hezbolla mellett Ha lenne is extra $ ilyenre azt valoszinu hazavinnek maguknak ezek a draga kis emberek :) Udv messzirol minden Majaristani testvernek
Aki minden bizonyíték nélkül elhiszi, hogy a Jobbikot Iránból támogatják, az nem gondol ilyenekbe bele. Szerintem speciel nem lehetnek sokan, akik tényleg elhiszik ezt az Irán-dumát. Én is rühellem a Jobbikot, és még szerintem is marhaság az egész, fõleg, hogy a pártfinanszírozások nyilvánosak, és amúgy is a legtöbb párt belföldrõl kapja a támogatások oroszlánrészét: http://atlatszo.hu/2013/05/06/partfinanszirozas-vizualizaltu..
A kérdező hozzászólása: Én nem rühellem a Jobbikot, azokat rühellem, akik minden rosszat elhisznek a Jobbikról bármiféle bizonyíték nélkül, csak azért, mert negatív dolog.
Visszatartó erõ.
Utálom a konkurenciát, így is alig akad randipartner, jó ha 2 havonta összejön valami, egyáltalán nem hiányzik a konkurencia. És ettõl még szerintem nem leszek puhap.csû, ha netán valakinek ez jutna eszébe errõl! 29 F
Visszatartó erõ...
Visszatartó erõ.
Akkor a pasi jön neked eggyel. :)
A kérdező hozzászólása: Kézbevettem én a kezdeményezést...
Erre már kaptál választ. Azt gondolná, azért ráztál le mindenkit, mert nem akarsz kapcsolatot, így õt is le fogod rázni. Összegezve: mindegy mit csinálsz, akinek nincs önbizalma, az mindent úgy fog értelmezni, hogy kár próbálkoznia. Kivéve persze ha te veszed kezedbe a kezdeményezést, de hát az meg nem a te dolgod, ugye...
A kérdező hozzászólása: # 10: Nem így értettem, hanem amikor még bele se mentél... tehát ismerkedsz valakivel, akinek egyszerre több pasi udvarol, és a többi pasit lekoptatná a nõ, csak te maradnál.
13:40 Mivel már kihátráltam az ügybõl, onnantól kezdve nem igen érdekelne hogy a nõ mit csinált vagy mit nem.
Elõször visszatartó erõként jelentkezne, mert tudom, hogy külsõleg nálam csak jobb pasik vannak. De ha teszem azt már eljutottunk 1 randiig, ami több, mint ameddig valaha is eljutottam lányokkal, és érezném, hogy nem a külsõ számít neki, és lehet esélyem, akkor már inkább küzdenék, hiszen lehet, hogy ha nem tenném elszalasztanám azt az egyet, aki képes lenne elfogadni az undorítóan ocsmány külsõmet.
#6 Visszatartó erõ, biztos engem is lerázna akkor, azt hinném, valószínûleg nem is akar kapcsolatot.
Mindenképpen visszatartó erõ, fõleg egy visszafogottabb, kissé önbizalom hiányos férfinek. Amennyiben megtudnám, hogy a kiszemelt leányzó a többi kérõt lekoptatta rajtam kívül, az viszont igen pozitív, hiszen az egyértelmû jele annak, hogy a lánynál én vagyok a befutó. 26F
A kérdező hozzászólása: Akkor még egy kérdés, ha esetleg visszanéztek: Ha megtudnátok, hogy a nõ lerázta a többi udvarlót, akkor ahhoz mit szólnátok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
visszatartó erõ...

Annak idején Orbán arra hivatkozva építette meg a stadionokat, hogy nem költhetik a pénz másra, mert erre van félretéve, azaz pénzmosás lenne. Akkor az, hogy a nyugdíjra félretett 3000 milliárdból rezsicsökkentés lett az most nem az?

Lásd Index.hu: 3000 milliárdnyi államosított nyugdíjból már csak 16 milliárd van.

Legjobb válasz: Nem, mert az emberek nyugdíj megtakarításait ellopták nem pedig hitelként vették fel egy adott projektre. A lopott suskát meg arra verik el amire akarják. Azért is lett összemutyizva az orosz hitel is mert kifogytak az államkötvényeket meg nem nagyon viszik választás elõtt meg valamibõl nyugdíjat kell emelni meg segílyt.

Nem, mert az emberek nyugdíj megtakarításait ellopták nem pedig hitelként vették fel egy adott projektre. A lopott suskát meg arra verik el amire akarják. Azért is lett összemutyizva az orosz hitel is mert kifogytak az államkötvényeket meg nem nagyon viszik választás elõtt meg valamibõl nyugdíjat kell emelni meg segílyt.

Miért van az, hogy a tinilányokat támadják azért, mert van tényleg olyan, aki más mint amilyennek lennie kellene?

....és igenis érettebb,és nem tud gyerekként viselkedni,mert komolyabb,persze h nem a 15-17 éves fiúkkal vannak szívesen,akikinek még segíteni kell kifújni az orrát,hanem már inkábbb id?sebbekkel.És én nem teszek semmit,nem öltözködöm úgy,nem riszálom magam,mégis id?sebbnek néznek,nem is festem magam.Ha úgy beszélek egy sráccal h nem tudja a korom,semmi gond,aztán megtdja és már lenéz,hpgy még csak...?És van olyan 22 éves pasi is,ne is egy,aki el?jel nélkül le akart fektetni.Hogy is van ez??

Legjobb válasz: Figyelj ha valaki érett nem azzal foglalkozik,hogy mások szerint érett-e vagy nem.Attól,hogy egy gyerek tud komoly lenni,még nem felnõtt.Az,hogy 20éves meg akarja fektetni akkor tuti úgy öltözik,hogy többnek néz ki,mint 14-15.Szerintem 18 alatt egy 20on éves pasi már idõs egy tinilányhoz.

Figyelj ha valaki érett nem azzal foglalkozik, hogy mások szerint érett-e vagy nem.Attól, hogy egy gyerek tud komoly lenni, még nem felnõtt.Az, hogy 20éves meg akarja fektetni akkor tuti úgy öltözik, hogy többnek néz ki, mint 14-15.Szerintem 18 alatt egy 20on éves pasi már idõs egy tinilányhoz.
Decukii :)
Tudod, a gyk nem arra van, hogy egy általános hétköznapi, és béna sztereotípiákon megélt témát vesézzünk ki, csak mert a kérdés helyére ki írsz egy igazából megválaszolhatatlan kérdést. Szóval hagyjuk meg a vmit nem tudó embereknek az oldalt meg. És ez ha már kérdés rossz kategóriában van. Ha vmi meg felháborít, vannak különféle fórumoldalak, ahol lehet vergõdni. Csak ez az internet világa, és ettõl nem lesznek a hülyék okosabbak, csak az okosak hülyébbek
Én 16 éves fiú vagyok.Ismerek jópár tinilányt aki nagyon érettnek gondolja magát...de közben meg beszûkült látókörû, mûveletlen, felszínes, hisztis libák.A legjobb szórakozásuk a hétvégi beb*szás, egyfolytában egymást fúrják.Azt hiszik rendkívül érettek, közben egy 16 éves fiú szintjén sincsenek, nemhogy egy huszasén..
akkor neki csak annyi marad h kapcsolatba de nem mutatja h kivel.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm:)
igen, csak annyi marad, ohgy kapcsolatban.
szívesen :)

Ha venni akarok egy xbox 360 vezérlőt ami jó pc hez is akkor azt hogy tudom csatlakoztatni/felismertetni a pc vel?

válaszokat előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Ha vezetékeset veszel akkor vezetékkel,ha pedig vezeték nélkülit akkor van hozzá egy usb-s vevõ

Ha vezetékeset veszel akkor vezetékkel, ha pedig vezeték nélkülit akkor van hozzá egy usb-s vevõ
A kérdező hozzászólása: okés köszi a válaszod ! :) ment a zöld pacsi :)
Én úgy tudom, hogy a PC-hez külön van ilyen.
A kérdező hozzászólása: Renben köszi

Igaz az hogy a legtöbb nőt akkor tudod megdugni ha nem vagy vele kedves? Én is ezt tapasztalom.

Eddig akár hány csajjal kedves voltam egyiket sem tudtam az ágyig elvinni,amikor az eget lehazudtam az égről és hát nem éppen kedves voltam,akkor mindig az ágyamban kötöttek ki..éa jó kemlnyen engedték hogy meg keféljem őket.Ki érti ezt...:D

Legjobb válasz: Nem igaz. Lényeg, hogy ne legyél csúnya és világfájdalmas. Ha meg mindkettõ vagy, akkor ne várj nagy siker.

Nem igaz. Lényeg, hogy ne legyél csúnya és világfájdalmas. Ha meg mindkettõ vagy, akkor ne várj nagy siker.
nem tudom de én nem is voltam még kedves egyikkel se :D nem érdemli azt egyik se.ÉS valóban nevdesedik is a puncijuk erõsen a bunkóságra.Örülj neki hogy ilyen buták.
Valójában ha nem vagy túl kedves bármilyen furán is hangzik határozottabb is vagy, és igen könnyebben ágyba lehet vinni, ezt én is aláírom.
barki barmit mondd, ez igy van.
Vannak olyan lányok, akiknél ez tényleg így mûködik. De engem a hideg kiráz a bunkó férfiaktól, és rohadtul nem tudnak meghatni. Mondjuk azok a lányok, akiket ágyba viszel, gondolom nem túlzottan értelmes teremtések... Talán ezért van. :) 18/L
nõként próbálom felfogni ez miért jön be, de valahogy nem megy... ha valaki bunkón nyit felém, akkor énis bunkó vagyok és elhajtom a francba. Lehetséges, hogy akiket sikerül ágyba vinned tényleg nem értelmesek+önértékelési problémákkal küzdenek. 20
Vagy csak te hiszed azt hogy akiknek van és “rondábbak“ - azok valójában szebbek mint Te.
Amúgy érdekes, hogy tudnak csápolni egy képért a “nem külsõségeket nézõ“ gyk tözsbázis :D
A zárkózottság, visszahúzódó természet és önbizalomhiány bizony nem könnyíti meg az ember életét csajozás szempontjából, azonban ezen könnyû változtatni. Ha nem vagy ronda, akkor lehet barátnõd, ha az vagy, akkor nagyon kicsi az esélye.
Kéééépet légyszi nekem is. :$
ez gyakorlatilag biztos, mert a szépség az egy relatív fogalom...kinek mi a szép....
nem lehetséges, hanem biztos! jöhet a kép
képet ide is :D
Képet!
képet nekem is küldhetsz:)
Valószínûleg a zárkózottság, a jófiús srácok is sokaknak bejönnek;) Nekem is küldhetsz képet:)
igen, azok miatt van. kápet ne küldj, nem vagyok homár :D 17F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!