Találatok a következő kifejezésre: Aki azt hogy (32006 db)

Szerintetek, mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra beléd szeressen a párod/egyáltalán lehetséges? -Ha a válaszotok a fentiekre igen, akkor azt hogyan érnétek el? - Ha az én esetemben lennétek, akkor miként cselekednétek?

Most elöszõr írok ilyen jellegû topikba, mert kíváncsi lennék a véleményetekre, ki s hogyan látja a párkapcsolatokat. A személyes problémám arról szólna, hogy már kicsivel több mint 3 éve vagyok együtt a párommal. Az elmúlt 1 év nagyon nehéz volt nekünk, mint anyagilag mint párkapcsolati téren. Nehézkes volt a munka vállalásom, sok mindenbe belefogtam/sok mindenben kudarcot vallottam, de szerencsére mára már teljesen egyenesbe jöttem. Viszont ez idõ alatt a párom úgy érzi, hogy az õ fejlõdését vissza fogtam, akaratlanul is. Azt szerintem fontos információként szolgál, hogy 8 évvel idõsebb nálam, persze ez a külsején és alapvetõen a személyiségén nem nyilvánul meg. Én 24 s õ 32 éves. A problémára vissza kanyarodva, Úgy érzem, hogy elvesztettem a bizalmát s az érdeklõdését, legtöbbször ha a szobában vagyunk csak nyomkodja a telefonját és a számítógépét. Egyszerûen nem tudom mivel hivhatnám fel magamra a figyelmet. Mielõtt ajánlanátok: Rengetegszer beszéltem vele a problémákról. De nálunk a beszéd, nem használ, itt már csak a valós tettek segítenek! Nem csak láng de mintha minden ami valaha fontos volt nekünk elillant volna egy hónap alatt. Egy hónappal ezelõtt már szóba jött a család, az eljegyzés. A bizonytalanság teljesen körbe öleli õt, és valahol engem is. Most épp külföldön tartózkodunk még 2 hónapot így a szakítás nem jöhet szóba, legalábbis ebben a hosszúnak tûnõ veszekedésekkel teli idõben. Mivel még 2 hónapunk van itt, és nem szeretném veszekedéssel tölteni az idõt, úgy gondoltam, hogy megpróbálom vissza nyerni a szerelmét, a tiszteletét, a bizalmát vagy ha ezek közül egyiket sem sikerül akkor legalább felejthetetlenül csodálatossá tenni az utolsó két hónapunkat.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy megismerkedett neten más nõvel és azért nyomkodja folyton a telefonját, nézi a gépét? Pont ezért, mert elveszett az érdeklõdése, és kiele kacsintgatna. Legyél nõ: öltözködj igényesen, szentelj rá több idõt, kápráztasd el õt, érezze apró tettekkel, hogy rajongsz érte és szereted. Ha ezek után sem változik, akkor ott nagyobb a gond. Akkor az lehet, amiben az elsõ mondatomban is írtam.

Nem lehet, hogy megismerkedett neten más nõvel és azért nyomkodja folyton a telefonját, nézi a gépét? Pont ezért, mert elveszett az érdeklõdése, és kiele kacsintgatna. Legyél nõ: öltözködj igényesen, szentelj rá több idõt, kápráztasd el õt, érezze apró tettekkel, hogy rajongsz érte és szereted. Ha ezek után sem változik, akkor ott nagyobb a gond. Akkor az lehet, amiben az elsõ mondatomban is írtam.
A kérdező hozzászólása: Azt lefelejtettem, hogy nagyon örülnék, ha segítenétek nekem ebben, mert nagyon nehéz most a helyzetem, az el múlt pár napban alig alszom ez miatt.Minden véleményt, tanácsot nagy örömmel fogadnék! :) :)
A kérdező hozzászólása: Nem, persze látom ahogy néz más lányokat, de a netes ismerkedés kizárva. A munkája neten keresztül történik, így elengedhetetlen számára. A legyek nõiesebb gondolat, nem rossz ötlet, bár folyamatosan próbálok csinos lenni. Nálunk a fõ probléma nem az egymásnak való "tetszésbõl" ered. Az együttlétek tökéletesek, bár mostanában nem igazán hangolódtunk egymásra.Más ötlet?

Ha a koplalással lelassul az anyagcserénk és nem fogyunk, akkor az hogy lehet h akiknek nincs mit enni azért nem esznek vékonyak?

Legjobb válasz: Azért, mert az, hogy az ember koplalással hízik, oltári nagy butaság. Hogy a csudába hízna már?? Ha koplal, hozzászoktatja a szervezetét a kevés ételhez, és utána elkezd rendesen enni, na, akkor el tudom képzelni, hogy könnyebben hízik. De, aki nem eszik, az lefogy, ez egyszerû fizika, olyan nincs, hogy valaki attól hízik meg, hogy nem eszik. Aki pedig éhezik, az nem hirtelen hóbortként és átmenetileg nem jut élelemhez, hanem sajnos tartósan van ebben a helyzetben.

Azért, mert az, hogy az ember koplalással hízik, oltári nagy butaság. Hogy a csudába hízna már?? Ha koplal, hozzászoktatja a szervezetét a kevés ételhez, és utána elkezd rendesen enni, na, akkor el tudom képzelni, hogy könnyebben hízik. De, aki nem eszik, az lefogy, ez egyszerû fizika, olyan nincs, hogy valaki attól hízik meg, hogy nem eszik. Aki pedig éhezik, az nem hirtelen hóbortként és átmenetileg nem jut élelemhez, hanem sajnos tartósan van ebben a helyzetben.
Rosszul gondolsz szerintem valamit, vagy félreértettél valamit. De javíts ki ha nem így gondoltad! Ha koplalsz 1-2 hétig, persze hogy fogyni fogsz kilóban (elõször). Eleinte csak a víz majd szépen az izmaid és a zsír is. Lelassul az anyagcsere. Ezzel hízni nem fogsz. Viszont. Koplalás (vagy nem elegendõ energiaforrás bevitele) után a szervezet MINDEN APRÓ MORZSÁT elkezd raktározni, és attól gyorsabban mint a fogyás volt, 2szer -legalább- többet hízik az ember. Aki nem eszik mert nincs mit, nem is fog hízni, hiszen nincs mit enni. De amint tud majd enni, háááát, gömbölyödni is fog elég gyorsan. Arról nem is beszélve, hogy milyen következményekkel jár egészség szempontjából. Ha csak a vitaminhiányt kiemelve is. De lehet éhenhal idõvel...
Azok a szegény emberek akik olyan soványak nem csak koplalnak ám, hanem rendszeresen mozognak is. Ezért olyan vékonyak.
Nem vékonyak mind, akiknek nincs mit enni. A szegénységben élõk nagy százaléka túlsúlyos, vagy elhízott, mert csak sz*r kajára futja nekik. Az más dolog, ha valaki keveset eszik, mellette három mûszakban vagy 12 órában dolgozik, és egész nap idegeskedik, hogy vajon a következõ héten lesz-e mit enni. De õ nem a koplalástól vékony.
Szia! Aki koplal valóban lassabb lesz az anyagcseréje, és kicsit lassabban fogy, mint az, aki kiegyensúlyozottan, keveset táplálkozik. Az ideális az, ha a megszokott kalóriádnál 500 kalóriával kevesebbet eszel. A lelassult anyagcsere miatti lassabb fogyás magyarázatát elõttem többen kifejtették. NEm tudom pontosan mire gondoltál kedves kérdezõ, hogy akinek nincs mit ennie, miért nem fogy le, de ez nem igaz. Ha nem eszel semmit, lassú anyagcsere ide vagy oda, le fogsz fogyni. Ha az afrikai Kvashiovkoros gyerekekre gondoltál, nekik amiatt nagy a hasuk, mert mindenbõl hiány van, fehérjébõl is, a fehérje pedig felelõs azért, hgy az erekbõl ne szivárogjon a vér, egy ún. onkotikus nyomást tart fenn. Ha nincs elég fehérje, az erekbõl a szövetek felé vándorol a víz, és vizenyõ alakul ki, emiatt néznek ki kövérnek a szegény afrikai éhezõ gyerekek, de az nem zsír, hanem víz.

1. Ha vkinek pénz akarok utalni bankszámlára, akkor azt, hogyan kell csinálni? 2. Ha nekem vki akar pénzt utalni a bankszámlámra akkor elég csak a számomat megadni, vagy a nevem is kell hozzá?

3. Ha van egy bankszámlaszám, de nem tudom, hogy kié, ki tudom deríteni?Lehet buta kérdések, de fogalmam sincs róluk!

Legjobb válasz: Ha te akarsz utalni akkor az internetes netbankon keresztül egyszerûen átutalod a megadott számlaszámra "Egyszeri átutalás" menüpontban. A netbank lépésrõl-lépésre levezeti a folyamatot. Ebben az estben kérik a másik fél nevét. Ha nincs netbankod akkor a másik fél bankjába személyesen bemész és befizeted a számlájára. Nevedet itt meg kell adni, sõt személyi igazolványt is kérnek. Bankszámlaszám tulajdonosát szerintem csak úgy nem mondják meg a bankok, bár még soha sem kérdeztem ilyet. Személyes befizetésnél akkor tudod meg, ha megadod a számlaszámot amire fizetni akarsz, és az ügyintézõ visszakérdez, hogy " XY nevére kíván fizetni? " . Én OTP- Dunatakarék- Erste viszonylatban szoktam általában mozogni, itt így mûködik. Többi banknál lehet, hogy mások a szabályok.

Ha te akarsz utalni akkor az internetes netbankon keresztül egyszerûen átutalod a megadott számlaszámra "Egyszeri átutalás" menüpontban. A netbank lépésrõl-lépésre levezeti a folyamatot. Ebben az estben kérik a másik fél nevét. Ha nincs netbankod akkor a másik fél bankjába személyesen bemész és befizeted a számlájára. Nevedet itt meg kell adni, sõt személyi igazolványt is kérnek. Bankszámlaszám tulajdonosát szerintem csak úgy nem mondják meg a bankok, bár még soha sem kérdeztem ilyet. Személyes befizetésnél akkor tudod meg, ha megadod a számlaszámot amire fizetni akarsz, és az ügyintézõ visszakérdez, hogy " XY nevére kíván fizetni? " . Én OTP- Dunatakarék- Erste viszonylatban szoktam általában mozogni, itt így mûködik. Többi banknál lehet, hogy mások a szabályok.


1) Ha a koreai zenékbe angol kifejezéseket is raknak, akkor azt hogy érti meg egy olyan koreai, aki nem tud angolul? 2) Ha a Ázsiában, Európában az angolt majmolják, akkor az angolok kit majmolnak? Xd

Legjobb válasz: 1.) Annyit, hogy "I love you" vagy "I miss you" csak megért egy angolul nem tudó koreai is. Ha mégsem, akkor rákeres a neten vagy megnézi szótárban... 2.) Az angolok talán az amerikaikra akarnak hasonlítani. Bár ez általánosítás. (Ahogy az is, hogy az ázsiaiak a nyugatot majmolják.)

1.) Annyit, hogy "I love you" vagy "I miss you" csak megért egy angolul nem tudó koreai is. Ha mégsem, akkor rákeres a neten vagy megnézi szótárban... 2.) Az angolok talán az amerikaikra akarnak hasonlítani. Bár ez általánosítás. (Ahogy az is, hogy az ázsiaiak a nyugatot majmolják.)

Ha aláírásgyûjtést szeretnék szervezni a lakókörnyezetemben, akkor azt hogyan, s mikméppen tehetem meg, kellenek e hozzá különféle engedélyek, kell e illetéket, vagy valamit fizetni?

Én úgy gondolom,hogy az ingatlanadó sok,sõt egyre több embernek jelent már felvállalhatatlan terhet,s ráadásul túl sok értelmét nem látom(mint általában minde adónak),ezért megfogalmazódott bennem az a gondolat,hogy aláírásgyûjtést szerveznék,amit a helyi,és a városi és az országos szinteken petícióként beadnám a képviselõknek.

Legjobb válasz: adóügyben nem fogadnak el népszavazás-kezdeményezést, ha ez a célod. Esetleg arra van lehetõség, (de még ebben sem vagyok biztos), hogy napirendi pontra vegyék a témát, és a képviselõk maguk döntsenek. Szerinted hogy döntenének? Ennek fényében látod értelmét az kezdeményezésnek? Egyedül ez nem megy, javaslom, hogy érdeklõdj, melyik párt számára ellenszenves a dolog, és csatlakozz hozzá. Õk talán majd egyszer tehetnek is valamit, ha hatalomra kerülnének, vagy simán javaslatként benyújthatják, és akkor is vagy elkaszálják, vagy nem. Õk kérhetnek név szerinti szavazást az ügyben, ill. ha nem lenne, akkor kikérhetik utólagosan, hogy ki hogy szavazott, és azt nyilvánosságra lehet hozni.

adóügyben nem fogadnak el népszavazás-kezdeményezést, ha ez a célod. Esetleg arra van lehetõség, (de még ebben sem vagyok biztos), hogy napirendi pontra vegyék a témát, és a képviselõk maguk döntsenek. Szerinted hogy döntenének? Ennek fényében látod értelmét az kezdeményezésnek? Egyedül ez nem megy, javaslom, hogy érdeklõdj, melyik párt számára ellenszenves a dolog, és csatlakozz hozzá. Õk talán majd egyszer tehetnek is valamit, ha hatalomra kerülnének, vagy simán javaslatként benyújthatják, és akkor is vagy elkaszálják, vagy nem. Õk kérhetnek név szerinti szavazást az ügyben, ill. ha nem lenne, akkor kikérhetik utólagosan, hogy ki hogy szavazott, és azt nyilvánosságra lehet hozni.
[link] "Helyi népszavazás kezdeményezése 10. A helyi népszavazás tárgya 32. § (1) A helyi önkormányzat képviselõ-testülete helyi népszavazást rendelhet el a képviselõ-testület hatáskörébe tartozó ügyben. (2) Nem lehet helyi népszavazást tartani a) a költségvetésrõl és a zárszámadásról, b) a helyi adókról, " Vagyis a hatalomnak joga van a torkodba egyre mélyebbre nyomni a lófasszzt, te viszont ezt meg sem kérdõjelezheted, de legalább fizethetsz. A helyi ingatlanadó, vagyis finomkodva a kommunális adó tényleg egy vérlázító aljasság. Mondjuk MO-n több "védelmi pénz" jellegû adó meg illeték van, ahogy ez is.

Ha azt akarom hogy tetszek 1 olyan lánynak aki inkább olyan visszahúzódó típus akkor azt hogy csináljam?

Még csak 1 szer találkoztunk és nem tom h szólítsam meg mert még közös témánk sincs...

Legjobb válasz: Baromi nagy közhely, de add önmagad. Én magam is visszahúzódó vagyok, de nem gondolom, hogy ettõl más lennék. Ha nem tetszel neki, akkor egész egyszerûen nem. Ezt nem lehet "csinálni". Beszélgetni persze oda mehetsz hozzá, de szerintem csak akkor érdemes, ha elõtte már szemeztetek meg ilyesmi. Sok sikert 16/L

Baromi nagy közhely, de add önmagad. Én magam is visszahúzódó vagyok, de nem gondolom, hogy ettõl más lennék. Ha nem tetszel neki, akkor egész egyszerûen nem. Ezt nem lehet "csinálni". Beszélgetni persze oda mehetsz hozzá, de szerintem csak akkor érdemes, ha elõtte már szemeztetek meg ilyesmi. Sok sikert 16/L
Szia! Én is inkább ide tartozom, és nekem az jön be, ha a fiú udvarias ( Engem komolyan meg tud hatni egy fiú, ha kinyitja elõttem az ajtót, segít vinni valami nehezet, bókolgat) sokat beszél velem, meg tud nevettetni, ilyesmi. Esetleg ha megtudod, hogy mik a hobbijai, mit szeret csinálni, kiderülhet, hogy van közös pontotok, amirõl bármennyit tudtok beszélni :) Úgyhogy kezdeményezz beszélgetést és ha nincs több téma, valamit gyorsa találj ki, hogy ne érezze magát hülyén a lány:D Sok sikert!
ó én is 16/lány voltam :D

Ha elküldök véletlenül egy üzenetet valakinek akinek nem akartam akkor azt, hogy tudom úgy törölni, hogy nála is törlődjön?

Biztosan lehet ilyet csinálni mert nálam már törlődött megkapott levél! És hogy tudom azt megcsinálni, hogy felfüggesztem a fiókom és az összes üzenet amit eddig küldtem az az ismerőseimnél is törlődjön?

Legjobb válasz: Direkt rákerestem, de mindenhol azt találtam, hogy ilyet nem lehet. Egy megoldás van, ha deaktiválod a profilod, így akinek küldted az üzenetet az csak egy szürke embert fog látni küldõnek és nem fogja tudni ki vagy. Sok esetben fb üzirõl még email is megy a címzettnek az üzenet szövegével, tehát még azt is kellene törölni.

Direkt rákerestem, de mindenhol azt találtam, hogy ilyet nem lehet. Egy megoldás van, ha deaktiválod a profilod, így akinek küldted az üzenetet az csak egy szürke embert fog látni küldõnek és nem fogja tudni ki vagy. Sok esetben fb üzirõl még email is megy a címzettnek az üzenet szövegével, tehát még azt is kellene törölni.
Nem lehet, hogy törölte a profilját?
A kérdező hozzászólása: És nem linkrõl van szó!Sima levelezésrõl. chaten és privát levelezésben a facebookon!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/130823/lev_l_www.kepfeltolte.. Köszönöm a segítséget a kép feltöltéséhez!! :) Szóval nekem az összes szöveg és kép helyén amit küldött privát üzenetben ez jelenik meg a helyén és amit én írtam az még mindig olvasható csak az nem amit õ küldött nekem!
A képet úgy tudod feltenni, hogy például feltöltöd a kepfeltoltes.hu-ra, az ad egy linket, amit bemásolhatsz ide.
Az amit te láttál, hogy levélszemétként jelölték meg, az valami link volt, amit a face távolított el. Ha te például úgy küldtél valamit, hogy például megosztottad a facéra már feltöltött képedet privát üzenetben, akkor az eredetirõl ha letiltod az illetõt, akkor õ nem fogja látni. (Ez nem ugyanaz, mint mikor a gépedrõl töltöd fel a képet az üzenetbe, mert azt már nem tudod törölni.) A saját szövegedet viszont nem tudod visszaszívni.
A kérdező hozzászólása: Szeretném be tenni a képet amit ki fotóztam az üzenetbõl de sajnos nem tudom.Pedig jó lenne ha ti is látnátok!
A kérdező hozzászólása: De nekem már volt olyan , hogy valakivel leveleztem és mikor késõbb megnéztem az õ szövege helyén egy sárga kockában az volt írva levél szemétként vagy spam ként jelölték meg ezért nem érhetõ el!De én hiába tettem mind kettõt a levelemmel a másik félnél ugyan úgy ott van!De miért?Az illetõtõl meg nem tudom megkérdezni, hogy csinálta mert már nincs az ismerõseim közt! Tehát valahogy csak lehetséges csak nekem nem megy valamiért!
Sehogy, de a legokosabb, ha írsz neki egy másik üzenetet, amiben szólsz, hogy nem neki szántad.
A kérdező hozzászólása: De törölte de van olyan is akinek még meg van a profilja de az üzenetekben ugyan ez látható de a többi ismerõsömnél megvannak az üzenetek!De attól, hogy törli még ott kellene lennie a levélnek max a profil képe tûnik el olyankor. Nagyon tanácstalan vagyok ez ügyben!

A mozilla firefox ban hogyan lehet törölni a emlékeztető szavakat amiket már beírtam a google kereső meőbe? Pl: Ha beirtam azt hogy videok.hu akkor azt hogy tőrőljem ha az egérel katintok a kereső mezőbe akkor ne emlékeztessen hogy be írtam?

Legjobb válasz: melyikeket akarod törölni ? (de léci ne írd le mégegyszer ugyanazt mint a kérdésedben,mert azt eddig sem lehetett megérteni,és ha kétszer írod le,akkor sem lesz jobb)

melyikeket akarod törölni ? (de léci ne írd le mégegyszer ugyanazt mint a kérdésedben, mert azt eddig sem lehetett megérteni, és ha kétszer írod le, akkor sem lesz jobb)

Ha akarok segíteni némi órabérért ismerősöknek angolul tanulni akkor azt hogy lehetne legálisan csinálni?

Legjobb válasz: ismerõsöknek? akkor mit akarsz legalizálni? adózni akarsz utána? azt nemtom hogyan, de amúgyis minek sztem csak egyszerûen adj nekik órát, õk fizetnek és nem jelented be, nem hiszem h túl nagy összeg csorogna be, szóval az adóhatóságot nem fogja érdekelni a dolog, ha meg véletlenül mégis feltûnne nekik egy ilyen kisebb összeg (ami sztem van vagy 1% esély), akkor megmondod h ajándékba kaptad a pénzt ellenszolgáltatás teljesítése nélkül, ekkor megkérdezik h ki az az ismerõsöd aki adta, te megmondod nekik és leellenõrzik az ismerõsöd h honnan szerezte ezt a pénzt. ajándékba kapott nagy összegnél legalábbis így csinálják

ismerõsöknek? akkor mit akarsz legalizálni? adózni akarsz utána? azt nemtom hogyan, de amúgyis minek sztem csak egyszerûen adj nekik órát, õk fizetnek és nem jelented be, nem hiszem h túl nagy összeg csorogna be, szóval az adóhatóságot nem fogja érdekelni a dolog, ha meg véletlenül mégis feltûnne nekik egy ilyen kisebb összeg (ami sztem van vagy 1% esély), akkor megmondod h ajándékba kaptad a pénzt ellenszolgáltatás teljesítése nélkül, ekkor megkérdezik h ki az az ismerõsöd aki adta, te megmondod nekik és leellenõrzik az ismerõsöd h honnan szerezte ezt a pénzt. ajándékba kapott nagy összegnél legalábbis így csinálják
Kedves Második! Akkor rögtön kiszabják az ajándékozási illetéket...
Számlaképesnek kell lenni.
Illeték!! Hallottad már ezt a szót!?!? Ajándékozási illeték, ajánlom figyelmedbe az Itv-t!
kisösszegnél nem
Jó, de könyörögm, 2-3 ezer foritn mégis hogy tûnne fel bárkinek is? Feltételezem, még abban a hónapban elköltöd...
A kérdező hozzászólása: Jófejségbõl segítek nekik, suli mellett, csak 400forintot kérek tõlük egy órára mert mégis csak rámegy egy egy órám. Nem a pénzért képzek egyenlõre, de már eléggé képben vagyok hogy hogy kell korrepetálni ezért lehet komolyabban érdekelne, de jobb szeretem beadni a közösbe ami odajár, ezzel nektek is adok belõle kicsit.. :D Csak nem vagyok képben azzal hogy miket kell teljesítenem hogy korrepetálhassak pénzért.

Hogyha valakit le tiltok facebook chat-ről akkor azt hogyan lehet vissza oldani?

Legjobb válasz: ha arra gondolsz, hogy ne legyél nála elérhetõ akkor rámész a csetenutána a jobb felsõ sarka(kicsi kerék) és ott arra hogy legyek elérhetõ számára ha az embert tiltottad le akkor a kezdõlap mellett van egy kicsi nyil azt nyisd le --->adatvédelmi beállítások---> menj a legaljára ott lesz hogy tiltások és utána már rájössz. de újra be kell jelölnöd

ha arra gondolsz, hogy ne legyél nála elérhetõ akkor rámész a csetenutána a jobb felsõ sarka(kicsi kerék) és ott arra hogy legyek elérhetõ számára ha az embert tiltottad le akkor a kezdõlap mellett van egy kicsi nyil azt nyisd le --->adatvédelmi beállítások---> menj a legaljára ott lesz hogy tiltások és utána már rájössz. de újra be kell jelölnöd
A kérdező hozzászólása: Már megcsináltam és még mindig nem jó.. hiába írom be a nevét még nem is találja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!