Találatok a következő kifejezésre: Akarhat többet mint (2 db)

Akarhat többet is mint a szex? Vagy esélytelen?

Még múltkor én írtam az a kérdést, hogy van egy pasi aki áthívott magához dvdzni. Akkor sokan azt mondták, hogy nem akar semmit. Voltam nála és lefeküdtem vele. Nagyon jól éreztem vele magamat. (Nekem ? volt az 1. ) Most beszélgettünk msnen és mondta, hogy ha akarom akkor csinálhatnánk még 1-2 közös "dvdzést". Van esélyem arra, hogy egy id? után komolyabb dolgokat is akarjon, belém szeressen és járjunk is, ne csak szexelni járjunk össze? (Õ 21 Én 19)

Legjobb válasz: Szerintem egyelõre ne nagyon várj mást, mint szexet. Egy pár alkalom után esetleg rákérdezhetsz, hogy nem mentek-e el valahova együtt (pl. csak sátélni), ha lesz rá valamilyen hülye kifogása, akkor ne várj többet a testi kapcsolatnál. De ha nem adod fel, akkor rákérdezhetsz késõbb, hogy járna-e veled...

Szerintem egyelõre ne nagyon várj mást, mint szexet. Egy pár alkalom után esetleg rákérdezhetsz, hogy nem mentek-e el valahova együtt (pl. csak sátélni), ha lesz rá valamilyen hülye kifogása, akkor ne várj többet a testi kapcsolatnál. De ha nem adod fel, akkor rákérdezhetsz késõbb, hogy járna-e veled...
esélytelen. ha ilyen könnyen odaadtad magad, akkor párszor még le fog fektetni, ahányszor még nem lesz neki kellemetlen, ha hisztizel amiatt, hogy neked komolyabb kapcsolat kell, aztán leépít. elvégre most is csak "dvdzni" hivott át, nem? vacsiról, moziról szó nem volt.
Hmm... akkor úgy tûnik, alábecsültem férfitársam "sex drive"-ját :-) Azt viszont fenntartom, hogy van rá esély, legyél türelmes. Esetleg kezdeményezz te! -G-
Hát sztem ne várj komolyabbat! Könnyen adtad magad, és szex partner vagy neki. Nem hiszem hogy komolyan gondol és késõbb sem fog sztem.
sajna...ez mar elment..az egyeduli dolog amit tehetsz, , , ha eg felted a buszkeseged, h tobbet ne tedd, Ha olyan srác esetleg lehet h meggndolja magat de ketlem. Mindenesetre a buszkeseged ha felted, legalabb lesz eselyed h tiszteljen.Mert igy egy csepp tisztelete sincs irantad, Mond meg esetleg h hiba volt, hirtelen az erzelmeidnek adtad at magad.De te nem ilyen no vagy, masfajta kapcsolatot szeretnel. Ha ö akar ugyancsak kapcsolatot es nemcsak égybabujni akkor biztos elfogadja. ha nem akkor meg csak szorakozik es ne tedd tonkre magad egy ilyen alakkal aki nem adja meg neke amire szukseged van.
ha áthívott, akk gondolom már régebben ismeritek egymást.. tény, h nagyon könnyen adtad magad, de egyébként ezt is megértem, én 20 évesen veszíettem el (és nem azért mert korábban nem lett volna rá lehetõségem, csak most értem meg rá).. de már nagyon ideje volt! ha jó volt, akk te akarod majd újra..az érzelmeket pedig hagyd késõbbre.. majd kialakul!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!!

Többet akarhat, mint barátság?

Van egy fiu, akivel egy hónapja ismerkedtem össze és nagyon jó barátok lettünk. Minden nap beszélgetünk órák hosszat telefonon és még chatelni is szoktunk. Azt veszem észre, hogy érdekl?dik irántam, kedvel, egy koncerten találkoztam vele baráti körbe és volt egy meglepetése, f?zött nekem egy karköt?t, amibe a nevem van! Én már többet érzek iránta, mint barátság! Sokat gondolok rá és nagyon tetszik...!! :) Nemrég vettem a bátorságot és megkérdeztem t?le, hogy mire számítsak: barátságra vagy többre?! Azt mondta, hogy jobban meg akar ismerni aztán meglátjuk.. Én ennek örülök, deviszont nem bírok várni..

Legjobb válasz: Hát ha én napi több órát beszélgetnék veled telefonon, akkor elég valószínû, hogy többet akarok... :)

Hát ha én napi több órát beszélgetnék veled telefonon, akkor elég valószínû, hogy többet akarok... :)
A helyedben én is ezt venném le, hogy többet szeretne. Igazából te megtetted a te részed, azt a lépést, hogy rákérdeztél barátság vagy többet érez-e... Nem tudom milyen srác, esetleg visszafogottabb vagy nem meri kimondani amit érez vagy nem tudom, de a következõ lépést neki kell megtennie. Esetleg próbálj belé bátorságot önteni, sokat beszélgetni, hogy ugyebár jobban megismerjen mint írtad. Így egy idõ után megnyílik elõtted és végre beszél az érzéseirõl, megcsókol vagy valami :D.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem visszafogott, de viszont azt mondta, hogy rá sokat kell várni, mondjuk ezt nem egy dologra lehet érteni...De én már eléggé bele vagyok bolondulva és nemnagyon szeretnék neki errõl beszélni, hogy akkor most mi lesz, mert és ha nem azt mondja amit szeretnék hallani, vagy épp megutál?! ..
A kérdező hozzászólása: ja és köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!