Találatok a következő kifejezésre: Akarhat e egy (3 db)

Akarhat e valamit egy 13 éves (szeptemberben 14 éves) lány egy idősebb (22 éves) pasitól?

Egy autóban közös baráti társaságban utaztunk hátul egy kiscsajjal aki 14 lesz és nem tudom miért, de elkezdte simizni a picit mélyen kivágott fels?jéb?l (mellkasát és a mellei domborulatait nem takarta,tehát szokványos) kilogó mellkasát és a mellei fels? részét, egy pár percig. Elszégyeltem magam, de amikor direkt néztem akkor is csinálta). Úgye csak az agyamat húzta vagy ennyire megfeledkezett magáról?

Legjobb válasz: Mindkét verzió lehetséges! A legjobb, ha nem találkozol egy ideig a kislánnyal, mert gondolom azt érzed, hogy azért durva lenne lefeküdni vele. Ebben a korban a legtöbb lány elkezd nõiesedni, és szabályosan megõrülnek, fõleg ha észreveszik, hogy a kortársaik is istenitik õket. Általában idõsebb pasit akarnak, mert õket nagyobb kihivás meghóditani. Ezt úgy irom neked, hogy 14 évesen én is megpróbáltam rámászni egy 21 évesre. Úgyhogy a kérdésedre a válasz, hogy mindenképp akarhat valamit.

Mindkét verzió lehetséges! A legjobb, ha nem találkozol egy ideig a kislánnyal, mert gondolom azt érzed, hogy azért durva lenne lefeküdni vele. Ebben a korban a legtöbb lány elkezd nõiesedni, és szabályosan megõrülnek, fõleg ha észreveszik, hogy a kortársaik is istenitik õket. Általában idõsebb pasit akarnak, mert õket nagyobb kihivás meghóditani. Ezt úgy irom neked, hogy 14 évesen én is megpróbáltam rámászni egy 21 évesre. Úgyhogy a kérdésedre a válasz, hogy mindenképp akarhat valamit.
Persze. Ugyanúgy izgatja õt a "lehetõség" ahogy téged. :) ))
hát jobb is ha hanyagolod a témát...mert ha véletlenül (ne tedd ) mégis lefekszel vele le nem rázod magadról..az tuti!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Azt hittem már hogy én vagyok hülye de kiderült tényleg a tükör görbe...amúgy nem akarok tõle semmit.

Tetszik egy fiú (én is neki), de elmentem egy másik fiúval kocsikázni, ezek után mit gondolhat rólam és akarhat e komolyat tőlem?

Azt mondta kb 1 hónappal azután, hogy ? tudja hogy nem vagyok "olyan".

Legjobb válasz: hát ha at mondta h tudja hogy te nem vagy olyan akkor at gondolja hogy te nem vagy olyan. :D és ebbõl következik hogy igen akarhat komolyat.

hát ha at mondta h tudja hogy te nem vagy olyan akkor at gondolja hogy te nem vagy olyan. :D és ebbõl következik hogy igen akarhat komolyat.
ha pasi lenék azt gondolnám, ha nem lépek lemaradok.Amíg nincs köztetek semmi, azzal mész és oda ahova és akivel akarsz, aztán gondoljon amit akar.
Sezrintem azt gondolja, hogy ribi vagy, és ezek után ne csodálkozz, ha nem akar tõled semmit.
Hát felénk legalábbis, amíg nem jártok, addig pont hogy jót tesz a te szempontodból, ha elmész mással is. Felértékelõdsz a szemében, ha látja, hogy más is érdeklõdik irántad. F
miért jelentené azt? én is voltam a barátomnál filmezni, és nem mászott rám. :DD
Vagy csak egy jót filmezni a barátnõjével. Nem mindenki egy szexmániás állat ám, még akkor sem ha pasi. :D
1 - még nem feküdtek le??? 2 - még nem volt fent náluk? apám ezmi?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!